Supermys med elden, utsikt över stockholm ...

Datum 2010-04-30 Klockslag 22:21:48

img_0688 (MMS)

Supermys med elden, utsikt över stockholm och fyrverkerier. Barndomsminnen. :)

Boogie är inte jätteförtjust i att bli bad...

Datum 2010-04-30 Klockslag 19:48:16

img_0686 (MMS)

Boogie är inte jätteförtjust i att bli badad.. ;)

OBS!!!

Datum 2010-04-30 Klockslag 16:07:53

Meddelande till Minivibe och Feminine Vibe på L-ö
;


INGEN TRÄNING IDAG! DET ÄR INSTÄLLT!


Vi syns nästa vecka istället. =)

Trevlig Valborg!


Aaron Sterner

Datum 2010-04-30 Klockslag 15:37:15
Jag säger bara det, ni VET var ni såg det FÖRST! ;)

 

KÖP plattan - den är magisk!

Hemma från PT-träning

Datum 2010-04-30 Klockslag 14:58:18
Hola! Är nu hemma efter min första träning med PT'n Robin. Blev ganska så lugnt, först gick han igenom en massa frågor om min hälsa. Efter det skulle han kolla min rygg och mina knän i en massa knäböj och lite andra liknande övningar. Sen ställde jag mig på ett löpband för första gången i mitt liv. Det var en intressant upplevelse. ;) (är det normalt att känna att man typ "float'ar" när man går efter??? Asflummigt! Trodde nästan att jag skulle ramla!) Jag körde powerwalk i ca 20 min och han kollade min maxpuls. Till sist avslutade vi med lite stretch för att kolla hur flexibel jag var. Han fick ta i lite kan jag ju säga... ;) Sammanfattningsvis kan jag säga att det var väldigt kul och det ska bli spännande att komma igång på "riktigt"!

Idag är det klasser på Lidingö som vanligt. Kan tänka mig att typ hälften dyker upp, men det får bli lite chillade klasser helt enkelt. Fika kanske? ;) Sen ska jag hem till mamma & pappa på middag och sen knatar vi väl iväg till broberget för att kolla på elden. En lugn kväll helt enkelt. PRECIS SOM MINA DUKTIGA OCH ORDENTLIGA ELEVER SKA HA!

Jahaochnuskamanskrivaensåndärroligochintressantöverskriftigendå...

Datum 2010-04-29 Klockslag 21:10:21
Kan meddela alla er som varit oroliga för min rygg idag ;) att jag klarade mig igenom hela K&K's klass! I DID IT!! Jag gjorde som en riktig dansare och ignorerade smärtan och körde fullt ut!! ;) Hehe, eller det var faktiskt inte så farligt när vi väl kommit igång och man blev lite varm.

Pratade med en sjukgymnast senare och hon sa att det lät som att ett revben satt snett. Hua! Men jag kan nog hålla med om att det är så det känns. Hon sa också att jag kunde testa att vara med lite försiktigt idag så kanske det skulle hoppa rätt. Vet fortfaranade inte riktigt om det blivit väldigt mycket sämre eller väldigt mycket bättre för jag har inte hunnit bli kall än. Däremot tänkte jag dra på mig min vetekudde på ryggen sen (sån som man värmer i mickron). Kanske hjälper lite.

Jag och pappa var som sagt och köpte grejerna till badrummet idag! Kommer bli så himla fint!!! Vill ha upp allt nuuuueee!! Plus att jag och Christian måste ta och köpa nya fluffiga handukar sen också.

Men nu är det allt dags för lite dusch och soffmys!

Cirque du Soleil

Datum 2010-04-29 Klockslag 20:57:56
Jag kan inte sluta beundra det här stycket. Att vara med i nåt sånt här skulle verkligen vara en dröm. Jag ryser varenda gång! Vet att jag visat det typ tre gånger tidigare, men den är värd att ses femtio gånger om.

Så här såg det ut tidigare idag. Sol + mas...

Datum 2010-04-29 Klockslag 20:33:16

img_0681 (MMS)

Så här såg det ut tidigare idag. Sol + massa sol + balkongmys + pannkakor. Ska tillägga att jag satt i bara linne och svettades. ;) Kärlek....

Bruten rygg?

Datum 2010-04-29 Klockslag 11:58:13
Njaaa, såå illa är det ju inte... men det känns nästan som det. Kände att jag drog till större delen av ryggen igår och det kändes konstigt hela kvällen. Kan ju säga att det inte känns mycket bättre nu på morgonen direkt...

Det är värst när jag vrider mig åt något håll (mest höger) eller drar armarna bakåt. Det känns som att något ska ploppa tillbaka typ. Att jag frågade om en kiropraktor igår var inget skämt. Det är precis som att allt skulle försvinna om någon bara kunde knäcka mig rätt. Sjukt frustrerande. Och det värsta är ju att jag inte vet hur det kommer gå ikväll. Men jag ska försöka. Förhoppningsvis blir det lite bättre under dagen, sen känns det ju mindre när man blir varm också... blir nog att ta ett bad sen ikväll när jag kommer hem... ;)

Ringde till "Feelgood" där dom har två sjukgymnaster som är specialicerade på dansare för att kolla om det fanns någon akuttid. Tror tyvärr inte att det finns, men dom skulle ringa upp.

Annars ska jag och pappa iväg till Ikea idag och köpa spegeln som hör till handfatet och en ny duschslang någon annanstans! Wiiee!! =D

Hears off later!

(jag just nu)

Believe

Datum 2010-04-28 Klockslag 22:32:21

Vi gjorde den här koreografin idag...

 

 

 

Jag ÄLSKAR den!!!

 

 

Finns det kiropraktorer som har akut-tider?

 


 

 

Imorn ska jag NAILA den!!

 

Dansprylarna är nerpackade och befinner si...

Datum 2010-04-28 Klockslag 18:42:46

img_0680 (MMS)

Dansprylarna är nerpackade och befinner sig i riktningen mot K&K på Dansklotet. Have mercy on my tired head!

Keri Hilson - In a perfect world

Datum 2010-04-28 Klockslag 18:07:02
Sitter och lyssnar lite på Keri Hilsons senaste platta "In a perfec world". Faktiskt himla mysig! Så här har ni ett litet musiktips från mig till er. =)

"Return the favor"



En annan låt jag gillar, "I like"... ;)
Möhöhö....

Alice - here we come!

Datum 2010-04-28 Klockslag 16:49:15
Nu har jag bokat biljetter till mamma och mig på onsdag nästa vecka till "Alice i Underlandet, 3D"!! =D
Vi sitter i mitten, mitten, mitten och dessutom i dyrare, bredare och skönare stolar med extra benutrymme!
Här sparas det inte på nåt när det är mammadag. =)

Wiiieee!!


It's showtime!

Datum 2010-04-28 Klockslag 15:32:51
Kom precis hem från ett väldigt bra och givande möte. Fick med mig dom här två hem också som jag tänkte titta på nu! =)
(mina elever är självklart på framsidan! ;) )

 

Fortfarande ingen som vet var man kan få tag på en sån där sjal?

Dödskalle-sjal

Datum 2010-04-28 Klockslag 00:44:32
Hallå alla ni modemedvetna! Är det någon som kan tipsa mig om var man kan få tag på en schyst dödskallesjal i detta stuk? Behöver inte vara en exakt likadan, men något åt det hållet. Tack på förhand! ;)

 

(bild från Kenzas.se / glife.se)

Vuxenpoäng

Datum 2010-04-28 Klockslag 00:08:52
God kväll på er nattugglor! Har suttit och skrapat ihop lite vuxenpoäng ikväll i form av betala räkningar och allt vad det innebär. Imorgon kommer min älskling Anna hit på frukost och efter blir det ledningsmöte ute på Lidingö Danscenter. Sen på kvällen är det dags för årets första K&K-klass på Dansklotet! Äntligen en sal där man kan dansa ut ordentligt! Ni ska bara veta hur SMOCKAT med folk det är på Ackis när dom har klass där. Jag har ju dessutom klass med mina elever precis innan och så fort jag är klar så KUTAR folk in (springer typ över mig) och armbågar sig fram för att få en bra plats framför spegeln. Känns halvkul... men men... det är ju bara att göra det bästa av situationen. Jag brukar annars vara väldigt mån om att folk ska se när jag själv är på klass och inte göra så mycket väsen av mig, men om folk armbågar så armbågar jag tillbaka. Trist, men that's the life of a dancer. ;)

Gjorde faktiskt en helt okej middag också (Mer kvällmål kanske. Fick ju faktiskt middag hos m&p). Jag kokade upp ouinoa med pressad vitlök och fiskbuljong. Sen hackade jag upp lite rödlök, gurka, körsbärstomater och oliver som jag blandade i med lite olivolja, paprikapulver och citronsaft. Toppade allt med kräftsjärtar, keso (med smak av paprika och vitlök) och rökt lax. Mums! Blev till och med lite över till imorn!

Håller på att leta upp lite olika alternativ till kvälls-snacksen. Ni vet när man bara vill ha nåt att tugga på, eller när man blir lite sötsugen. Hittade en keso med smak av äpple, päron och vanilj. Kanske man kan blanda ihop med nåt? Sen köpte jag faktiskt ett paket gamla hederliga riskakor (sourcream så klart! ;) )

Har ni tips på nyttiga, bra och goda "snacks"? Och jag vill inte ha svar som typ "ät ett äpple" eller "ta en näve nötter". Ge mig lite roliga blandningar! Typ "skär upp en banan, strö kakao över och ställ in i kylen!".

Kom igen nu! Hit me with your best shot! ;)

...

Datum 2010-04-27 Klockslag 22:05:36

img_0676 (MMS)

...

Reklamfilm - Djuice (koreograf)

Datum 2010-04-27 Klockslag 16:30:24
Här har ni den - reklamfilmen som jag var med och korrade lite i för några veckor sen. Det är bara två superkorta snuttar, men ändå! ;)

Först ser ni min "Michael Jackson" och lite senare två kostymnissar som "high-five'ar". Enjoy! ;)

Balkonginspiration

Datum 2010-04-27 Klockslag 14:10:00
Halloj! Skulle egentligen varit på Sats med min PT just nu, men jag fick ett meddelande igår att han blivit sjuk så nu måste jag vänta ända till fredag! =(

Bra klasser igår, känner att jag varit lite småstressad med allt inför alla femtioelva shower men det börjar falla lite mer på plats nu. Hoppas att jag får samma känsla på klasserna ikväll.

Idag:

1. Städa

2. Korra

3. Middag hos m&p

4. Undervisa


Någon gång under dagen ska jag klämma in lite balkongmys också om vädret tillåter. ;) Lite balkonginspiration.

(Min balkong! =) )

Det var inte igår Man hade så här heta sk...

Datum 2010-04-26 Klockslag 15:23:52

img_0666 (MMS)

Det var inte igår Man hade så här heta skor! ;)

Paket från Cocoo!! =D

Datum 2010-04-26 Klockslag 13:07:35
Wiiiee!! Hade precis kommit ut ur duschen när det började låta konstigt från dörren. Det stod alltså någon och försökte knöka ner ett litet bulligt kuvert i mitt brevinkast. Gissa vad det var? Mina ringar från Cocoo!!! =D =D =D

Älskar att dom skickar med små personliga "notes" med beställningarna. Nu heter jag ju iofs Anna i andranamn, men det är tanken som räknas! ;)



Tyvärr var "rustningringen" jäääättemycket för stor, men jag tänkte kolla om man kan lämna in den och få den mindre. Annars så älskar jag varenda en! Mina små bäbisar! ;)

I'm alive!

Datum 2010-04-26 Klockslag 11:25:57
Hallå där i stugorna! Jadå, visst lever jag och förlåt att jag inte hört av mig under hela helgen. Det har hänt en del grejer som gjort att jag ifrågasatt mycket om mig själv, mitt liv osv. Det blir så där ibland så det är absolut inte så allvarligt som det låter. Kände att jag behövde ta en liten paus ifrån allt bloggande i några dagar, men nu är jag tillbaka! =)

I fredags åt jag ju som som sagt lunch med sötnosarna Linn och Linnéa. Fick höra en massa hur dom har det på sina dansskolor och hur allt går (dom flyttade utomlands för att dansa direkt efter Daglinjen). Efter en stund när vi suttit och ätit oss proppmätta kom världens bästa balettlärare Hanna förbi också! Tokmysigt! Har saknat henne och hennes klasser så himla mycket det senaste året. Hon berättade lite roliga saker som kanske ska bli av nästa termin, så jag håller tummarna för det! Annars så ska jag nog försöka köra balett med Daglinjen (som jag hade tänkt göra förra terminen men då var det fullt).

I lördags hade vi middag för Christians och mina kompisar Bea och David. Var för övrigt hos dom vi var bjudna på kräftskivan där jag blev magsjuk. Absolut inte deras fel, var ju jag som köpt mina kräftjävlar. ;) Middagen var iaf hur mysig som helst! Jag hade storstädat halva dagen och Christian var ansvarig för maten som blev G-R-Y-M!!

(första gången vi ätit fyra stycken runt bordet!)



Förätt: Toast (mörkt bröd) med ägg, majonäs, kräftsjärtar och färsk dill.

Huvudrätt: Christians patenerade burgare med rostat bröd, burgarfärs från himlen, bacon, ost och klyftpotatis i ugnen med en stört god "smoked-barbeque-nånting"-sås att dippa i.

Efterätt: Chockladpannacotta med lingonröra (?) Ghaaaaaaaaaahhhh!!!!!! Såååååååå gott!!!!!!!!!!!


 

Vi testade också den där nya "Bacardi Mojito" och den var inte dum alls! I med lite is, mynta och lime och på med Bacardin och vips så hade vi Mojito hemma! Kan absolut rekommendera den!

 

 

 

Igår tog jag och Christian en promenad ner till Fältan för lite lunch på Romana och sen var det dags för undervisning på Ackis. Kom också på att det faktiskt bara är EN söndag kvar innan showen! Galet.

 

Och så har vi kommit fram till idag då. Ska hjälpa pappa lite i trädgården och sen är det undervisning med "Lidingö Danceteam" och "Ultimate Vibe".

Och alla ni som går för mig på Ackis: Glöm inte er sida på Facebook!!! Skriv ner scenkläder, lägg upp filmer, snacka om vad vi ska ha för musik nästa termin o.s.v. Den är till för er, so use it! ;) Tänkte börja lägga upp alla filmer sen i fredags nu. Kommer nog ta ett tag... hörs sen! =)

 

MUUUUMSSSS!!!

Datum 2010-04-23 Klockslag 12:56:14

img_0654 (MMS)

MUUUUMSSSS!!!

Off to Vapiano for some lunching with the ...

Datum 2010-04-23 Klockslag 12:25:50

img_0649 (MMS)

Off to Vapiano for some lunching with the görls. Hears off läjter! :)

Fredagsreunion

Datum 2010-04-23 Klockslag 10:50:35



Karl&Knut-hög!

Datum 2010-04-22 Klockslag 22:00:03
Wiiieee!! Äntligen börjar jag komma in i kroppen lite! =) Kände stor skillnad från förra veckan, så det känns väldigt befriande. Sten som fallit från axlarna och så vidare... Åååååhhhh vad jag älskar deras koreografier!! Älskar till och med deras uppvärmning!

Fick en frågan förut om vad "K&K" var. Det är alltså Kar&Knut - två helt fantastiska danslärare/koreografer som jag började dansa för förra terminen och det räddade verkligen mig. Jag var nära på att bara släppa allt med dansen för att jag helt tappat suget, men efter att blivit övertalad av Madde så blev jag sen helt hooked. K&K = dansglädje på en nivå som få får chansen att uppleva. Vissa knarkar, andra gör som jag - dansar! ;)

Här har ni lite klipp på några koreografier som jag gjorde förra terminen (är inte med på filmerna dock);

 

(på den sista videon kan ni faktiskt se mig sittandes till vänster)

 

Ett stort TACK till Karl&Knut för att ni är så otroligt fantastiska!

Tror faktiskt aldrig att jag kommer hitta några bättre danslärare. Njuter av varje sekund av varje klass.

Mange Schmidt - Allvarligt talat

Datum 2010-04-22 Klockslag 15:06:38
Ny låt från Mange. Tycker att den är soft! Nån som behöver en koreograf? ;)

PT på Sats!

Datum 2010-04-22 Klockslag 13:37:27
Då var jag hemma igen, och snart 3000 kr fattigare. ;) Träffade PT'n Robin Geary (supertrevlig snubbe!) som ska hjälpa mig med träningen två ggr i veckan, tre veckor framöver. Var rädd att jag skulle få nån ung, biffig, egocentrisk, svettig muskelmaskin som PT, men det här känns grymt! Robin pratar ju som sagt bara engelska men det var inte problem alls. Dessutom förstår han svenska också. Sen är han lite "äldre" (alltså inte gammal, men snarare runt 40, dvs ingen 20+are) och har fru och hela köret.

Efter att jag berättat hur mycket jag undervisar/dansar så sa till och med han att jag var "a difficult case". Så då är det inte så konstigt att JAG tyckt att det varit svårt att få ihop allt. Men han tyckte också att det skulle bli en kul utmaning! Kan tänka mig att man som PT ofta får in "lätta personer" som man skulle kunna sätta upp ett schema till i sömnen, så att ha mig som kund blir ju en liten tankeställare. ;)

 

Vi börjar på tisdag nästa vecka. Ser verkligen framemot det! =)

Bajsreglemente

Datum 2010-04-22 Klockslag 10:57:45
Vaknade i morse och det första som möter mig är ett mail från en domare som "dömt" mitt nya fristående... suck... blir så trött... Med det nya reglementet har dom verkligen tagit bort ALL glädje ur den här sporten! Varför? Och det sjukaste - för att kunna dömma med det nya reglementet (som innehåller en massa crap-regler) så måste dom ha så pass många domare att dom typ inte ens kommer få ihop ett "domarlag"! Och detta måste dom lösa på VARJE tävling! Shit vad dom skjutit sig själva i foten...

Nu, mer än någonsin, kommer jag ihåg varför jag slutade på gymnastik och gick över till dans. Om jag vill snurra med höger arm och stå still i två sekunder så är ingen som har med det att göra!! Med det här relgementet så skulle det vara lika kul att lägga sig och kräla på marken i olika tempoväxlingar och formationer. Grattis gymnastikvärlden!

Jaja, enough med tråkigheter. Idag ska jag till gymmet och träffa en PT faktiskt. Ska gå igenom lite frågor jag har. Det värsta är att han inte pratar svenska och hur lätt är det att försöka förklara saker på engelska som har med träningen att göra? Inte så att man memorierat vad alla olika muskler heter på engelska liksom..! I värsta fall får man väl peka och säga "How do you train this muscle? "... ;)

Senare i eftermiddag är det time for Ackis. Först undervisning och direkt efter Karl & Knut! =) En rätt så träningsinriktad dag helt enkelt.

Hörs senare då!
Word!

Snöar det ute så får man ta in våren istäl...

Datum 2010-04-21 Klockslag 21:16:02

img_0642 (MMS)

Snöar det ute så får man ta in våren istället. ;) Fick en hel påse av en jättesöt tant som jag träffade på i morse när jag och Boogie var ute och gick. Hur mysigt är inte Gärdet liksom! :)

Ringfnatt!

Datum 2010-04-21 Klockslag 14:46:56
Jag har alltid haft fnatt på ringar, men nu har jag FNATT på ringar!! Detta skulle jag inte bli ledsen av att det damp ner i min brevlåda inom en snar framtid....
(det går att klika på bilderna om man vill beundra dom i större storlek)








Jag skulle heller inte banga på dom här armbanden...





Allt är från www.cocoo.se


The dog and the rabbit and the keys...

Datum 2010-04-21 Klockslag 13:47:06
Nä, nu är det banne mig dags! Det kommer hända något stort snart. Jag vet det. My break! (i positiv mening alltså) Det känns i luften. Ni vet var ni hörde det först..! ;)




Har haft 24 tokmysiga timmar med min lilla bäbis Boogie. Han har hälsat på hundar, han har kissat på varenda buske/lyktstolpe/trädstam/grästuva/blomma som passerats, han har jagat bollen, han har jagat kaniner... ja... finns det nåt han inte gjort? ;) Tänkte berätta lite om kaninhistorien.

Jag skulle alltså gå ut med Boogie en snabbis innan jag skulle iväg och undervisa igår kväll. Går ut som vanligt utanför huset - som vanligt utan koppel.... efter en stunds nosande sker detta.



 

 

 

(okej, nu är Boogie liten och vit, men ni fattar grejen)

 


 

 


 


 

Celina springer efter och får tag på Boogie långt därifrån. Vi går snabbt tillbaka eftersom att jag har bråttom till tunnelbanan. Precis när vi kommit tillbaka och jag ska låsa upp så upptäcker jag att NYCKLARNA ÄR BORTA!!!!

 


 

 

Jag blir tvungen att springa tillbaka hela vägen (med Boogie i koppel) och leta. Hittar dom längst bort - springer tillbaka, skjutsar in en väldigt trött hund i lägenheten och springer ner till tunnelbanan.

 

 

Och det var alltså historien om "The dog the rabbit and the keys". ;)

 

Vet inte om ni ser så mycket, men det är i...

Datum 2010-04-20 Klockslag 23:03:24

img_0641 (MMS)

Vet inte om ni ser så mycket, men det är iaf Boogie som har deckat nedanför soffan... buppe... Känns tråkigt att Christian inte kan vara här samtidigt... Han är ju allergisk. Apropå inget, blev ju en del drama innan jag skulle iväg och undervisa ikväll. Var nära på att behöva ställa in båda klasserna. Men det löste sig som tur var. Kan berätta mer imorn men nu tänkte jag mysa ner mig i soffan. :) Natti natt!

Lite inspiration

Datum 2010-04-20 Klockslag 17:43:30

The Carnivales

Datum 2010-04-20 Klockslag 15:40:25
Här ska ni få se på nåt grymt! "The Carnivales" som Christian har jobbat med ganska så länge nu (typ proddat, mixat, fixat och trixat, o.s.v.). Tror också att dom är skriven på hans skivbolag. Aja, grymma är dom i alla fall!

Check it out! ;)

Fönsterhund

Datum 2010-04-20 Klockslag 12:33:54
Så där, då var Boogie avlämnad hos mig och mamma och pappa på väg ut till Nynäshamn. Mamma fyller nämligen år idag (tänker inte säga hur mycket för hon ser faktiskt inte en dag ut över 40! ;) ) så pappa brjuder henne på en övernattning med värsta fina hotellrummet och middag och allt vad det är. Själv försökte jag toppa det med den här;

 

Här har ni dom två 40-åringarna! =)

 

 

Och så här ser det ut hemma hos mig nu.....

 

 

Kommer bli en tokmysig dag. =)

Klipp, klipp, klipp....

Datum 2010-04-20 Klockslag 10:57:01
Haha, vilken härlig "bitter-dag" jag och Ida hade igår! Men det är skönt när man kan sitta och muttra med någon som är i samma mood så att man får ur sig allt. ;)

Alltså apropå inget, ni ska bara veta hur sjukt mycket jag jobbade igår!

Vaknade - satte mig vid datorn. Klippte låtarna till Lidingö Danscenter och Ackis i FEM TIMMAR!!! Sen kom Ida hit och jag hann slänga i mig lite rester innan vi drog iväg till Lidingö Danceteam och Ultimate Vibe (som för övrigt var de största tröttmössorna jag sett på länge! ;) ). Klockan 21 var jag klar och när jag kom hem satt jag i drygt en timma till och gjorde klart det jag inte hann med under dagen.

Finns det något jag hatar så är det är klippa låtar!!! Hur tråkigt är inte det?? Usch..! Jaha, nu är det iaf fixat för den här terminen...

Nu ska jag pyssla lite med en grej... återkommer straxx... ;)

Varför kan man inte bara få som man vill?

Datum 2010-04-19 Klockslag 13:04:56
Vill tillbaka..... fan....

 

Älskade verkligen att köra den här koreografin......

Fick jag som jag ville så skulle jag ta klasser för dom varje dag.

Ny facebook-sida för er på Ackis

Datum 2010-04-19 Klockslag 12:25:13
Nu (finally) har jag fått tummarna ur och gjort en facebook-sida till er som tar klasser för mig på Ackis. Jag lägger upp dom filmerna jag har, men ni får självklart mer än gärna lägga upp det ni har - både filmer och bilder.

Här har ni länken, annars är det bara att gå in på min profil och leta upp gruppen. =)
Sprid, sprid, sprid!

Enjoy!

What's the point?

Datum 2010-04-19 Klockslag 11:33:05
Halloj! Ledsen för den "dåliga" uppdateringen i helgen. Kände att jag behövde lite "me-time" och bara koppla av... Igår hände inte så mycket spännande direkt. Jag och Christian var i Väsby C och åt frukost/lunch sen sprang tiden iväg ganska så snabbt och vips var jag på väg till Ackis. Klasserna gick bra, inga konstigheter. =)

Vaknade i morse med lite små-ångest... drömde om K&K-klasserna (jepp, så mycket betyder dom klasserna för mig) och kom nu på att jag knappt kommer att få dansa nåt alls för dom den här terminen och inte heller under sommaren! Hade verkligen sett framemot att ta sommarintensivklasser på Ackis men dom ska inte ens vara där. =( Och då slog det mig att jag inte kommer att hinna jobba upp mig och bli lika bra som förra terminen innan den här tar slut.

Det jobbigaste är att dom undervisar mer än någonsin i Sverige nu i april och maj (kanske juni t.o.m.) och jag kan bara gå på torsdagar och dom onsdagarna dom kör på Dansklotet. BUHU!!! Det blidde helt enkelt igen dans för mig den här terminen... känns väldigt konstigt... och så blir jag som vanligt stressad över att se alla andra runt omkring mig utvecklas och bli bättre och vad blir jag bättre på liksom?

Visst, jag måste faktiskt ge mig själv en eloge för att jag gymmat och faktiskt känner mig grymt mycket starkare än vad jag gjorde för några månader sen. Men jag vill flyga fram över golvet som jag gjorde förra terminen på K&K-klasserna! Inte bara stå och räkna hur många gånger jag böjer armen på gymmet...

Aja, Ida S och jag har bestämt att vi ska dansa loss i sommar! Blir ju tyvärr inget L.A. för oss nu, men vi satsar på att försöka komma iväg till vintern istället. Enligt Ida ska det komma andra grymma lärare till Ackis och köra sommarintensiver så jag håller tummarna för det.

Nä, nu får det banne mig ta och hända nåt!

(gammal bild)

På väg till Ackis för lite undervisning. H...

Datum 2010-04-18 Klockslag 16:20:04

img_0625 (MMS)

På väg till Ackis för lite undervisning. Har varit så fruktansvärt trött idag! Haft yrsel och allt möjligt... Blir så när man inte är van vid att vara uppe sent. ;) Var väldigt trevligt på Jossans och Bults 50-års kalas igår. Jag och Christian tog det rätt så lugnt ändå... Hmm... Är det sånt här som händer när man fyller 25 och 30? ;)

Så här såg min fot ut efter K&K i torsdags...

Datum 2010-04-17 Klockslag 23:58:48

img_0621 (MMS)

Så här såg min fot ut efter K&K i torsdags. Nu är man tillbaka! ;) Underbar klass som vanligt btw... längtar till nästa vecka!

Alltså, att man nästan ska behöva starta k...

Datum 2010-04-17 Klockslag 18:32:30

img_0623 (MMS)

Alltså, att man nästan ska behöva starta krig för att få ett par strumpbyxor?! Snälla Mike hämtade ju ut min påse på Lindex för några dagar sedan, bara det att kärringen i affären kunde ju inte skilja på RANDIGT och RUTIGT!! Fick alltså två par rutiga strumpbyxor. Suck... Som tur var skulle vi ju ändå ut till Väsby idag, men chanserna att det fanns två par kvar i min storlek var väl kanske inte alltför stor. Tog med mig påsen till Lindex med kvitto och allt och HITTAR två par! Tar dom till kassan och kärringen står där. Först jiddrade hon en massa om att förpackningen var öppnad (?!) och att hon inte ville byta dom. Tror hon såg min "du-kommer-dö-en-smärtsam-och-långsam-död-blick" för sen ändrade hon sig ;) Var rätt så pissed off redan innan om man säger så.. Jag menar, VEM är så pantad att man inte ser skillnad på randigt och rutigt? Eller så kanske hon hoppades på att jag inte skulle märka nåt.. ;) Nu har jag iaf mina två par, halleluja!

"Take a look at my ass!"

Datum 2010-04-17 Klockslag 12:49:17
Hej hopp! Hoppas att ni hade en trevlig fredagkväll! Jag och Christian hade vår "äta onyttigt kväll", så det blev lite sånt. ;) Idag tänkte vi mest mysa (vi börjar med pannkaksfrukost/lunch), sen vidare till Fältöversten och fixa lite ärenden och sen ut mot Upcountrysnakenoizevillage - Upplands Väsby då. ;) Där blir det 50 års fest för Jossan och Bult. Mysmys!

Tror jag ligger lite efter, men jag fattade först igår kväll att den där vulkanen hade fått frispel. Haha, har för mycket dans i huvudet. ;) Lite läskigt ändå... dom där bilderna från Island när det är kl. 10 på morgonen och det är bäcksvart!

Det blir tyvärr ingen nageltävling eftersom det inte verkade vara alltförmånga intresserade. Men däremot tänkte jag komma med ett litet erbjudande till alla er studenter. Håll ögonen öppna!

Lämnar er för stunden med den här lilla videon. Den här tjejen var med när vi tunérade runt i Georgien med Sunblock (vi hade ju tre stycken "Slitz-brudar" med oss på scenen också) och hon har den roligaste rösten i hela världen! =D Hon låter alltså så här på riktigt!

Här har ni Linni! =)

 

 

Här har ni hela gänget från Georgien!

Japaner kan också!

Datum 2010-04-16 Klockslag 20:46:14
HAHAHAHAHA!!!! Lyssna på "stönandet" i bakgrunden när tjejerna dansar! XD

Fredag!

Datum 2010-04-16 Klockslag 14:11:22
Tjena hejsan! Har varit uppe sen kl. 10. Eller ja, först låg jag och drog mig i sängen ett tag sen har jag korrat klart Femine Vibe och Minivibes danser till klasserna ikväll! Wohoo! Strax efter kl. 12 kom m&p förbi med en liten isbjörn som gärna ville hänga på ut på en liten promenix. Hur kan man säga nej till det? ;)

Skriver mer när jag kommer tillbaka, för nu har stackarn legat här och tittat på mig med stora ögon alldeles för länge. ;)

See you in a bit!

Chris Crocker

Datum 2010-04-15 Klockslag 16:20:54
Haha, jag kan inte sluta skratta! Jag fullkomligt ÄLSKAR den här bruttan! ;) Här får ni ett litet smakprov, men ni måste gå in på Chris youtube-sida och titta på alla klipp! Eller i alla fall så många ni orkar med... ;)

Britney oretuscherad

Datum 2010-04-15 Klockslag 15:08:42
Kommer ni ihåg reklambilden där Britney poserade i rosa badräkt strax efter att hon fått barn och allt? Det snackades mycket om att man retuscherat sönder bilden och att Britney inte ens var i närheten så snygg som bilden visade. Här kan ni jämföra själva.

 

Här har ni hela artikeln och så kan ni kolla på bilderna i större format;

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6953998.ab

 

Jag säger bara så här; Go Britney!! Hallå, hon har precis fått barn och ser så här bra ut?

Give her a break!

Yeey! Nu är den på plats! :)

Datum 2010-04-15 Klockslag 12:56:56

img_0611 (MMS)

Yeey! Nu är den på plats! :)

Hårtävling

Datum 2010-04-15 Klockslag 12:01:23
Ett tips om ni har tråkigt, gå in på den här sidan och ladda upp din snyggaste frisyr och var med och tävla om lite prylar. Eller så kan ni gå in och rösta på mina tre bidrag. ;)


Det är bara att leta efter rödtotten Celina. ;) Har faktiskt lagt in ett bidrag med ett gammalt foto där jag har blonda lockar. De ni!

Badrummet is in business!

Datum 2010-04-15 Klockslag 09:25:44
Whoo! Nu är snickaren/rörmokaren här och fixar med handfatet!! =D

Kom hem sent igår kväll. Om jag ska vara ärlig så har jag nog inte ens koll på när, men vi blev klara en och en halv timma tidigare än planerat vilket typ aldrig händer annars! Inspelningen gick superbra annars och alla verkade vara nöjda och glada. =)

Idag tänkte jag fortsätta med koreograferandet (i den mån det går med en snickare i närheten.. ;) ) och sen är det undervisning på Ackis och årets första Karl & Knut-klass! =D Är typ nervös... har ju bara tagit en klass på hela den här terminen och K&K är ju inte direkt någon walk in the park....

Verkar vara lite dåligt med aspiranter för nageltävlingen? Jag ger det en chans till idag, men jag vill det i alla fall ska vara minst 10 st som är intresserade för att jag ska köra igång. I värsta fall får jag hitta på lite roliga erbjudanden till er andra som ändå vill ha lite nya naglar. ;)

Lämnar er med den här lilla tankeställaren... ;) hörs sen!

Wohoo!! That's a wrap! :D

Datum 2010-04-14 Klockslag 21:45:46

img_0610 (MMS)

Wohoo!! That's a wrap! :D

Action! Typ.... eller nåt.

Datum 2010-04-14 Klockslag 19:26:34

img_0609 (MMS)

Action! Typ.... eller nåt.

När jag var på "Independent kostym" igår s...

Datum 2010-04-14 Klockslag 17:45:44

img_0600 (MMS)

När jag var på "Independent kostym" igår så passade jag på att ta mig en rundtur bland alla kläder och så hittade jag den här. En leopardjacka (fejk självklart) Sååååå cool,  ge mig!!

Sitter i en bil på väg ut mot inspelningen...

Datum 2010-04-14 Klockslag 16:02:28

img_0608 (MMS)

Sitter i en bil på väg ut mot inspelningen nu. Tänkte passa på att visa er min übercoolsöta leopardring som jag köpte för några veckor sen. Bling-bling! ;)

Avril Lavigne "Haunting"

Datum 2010-04-14 Klockslag 13:17:19
Ååh vad jag är dålig!
Har ju fortfarande inte sett Tim Burton's "Alice i underlandet"!
Får nöja mig med Avril's theme-låt så länge...

Vinn ett nagelset?

Datum 2010-04-14 Klockslag 11:17:15
Hallå i stugorna! Solen strålar och jag kommer spendera nästan hela dagen i en mörk inspelningsstudio. Jippiii... ;) Klockan 16 blir jag upphämtad vid Slussen och sen bär det ut mot Nacka och Orminge där studion är. Tror iofs att det kommer att en väldigt rolig dag. =)

Hörrni, jag har en liten fundering. Vad tror ni om en "liten" tävling? Och då tänkte jag "hmm.. vad ska man kunna vinna, vad vill folk ha?", och då kom jag och tänka på att vore det inte väldigt trevligt att vinna lite fräscha nya fina vårnaglar nu till våren/sommaren? =)

Tänkte att jag skulle kunna ge vinnaren en massiv rabatt och det man måste göra är att skriva en motivering och länka till det här inlägget på sin egen blogg.

Vad tror ni om det? Dock krävs det att det är några stycken som är intresserade. Kommentera här under om ni tycker att det är nåt vi borde köra igång med, i så fall lägger jag upp ett lite "snyggare" inlägg i veckan. =)

Här har ni lite nagelexempel som jag gjort...
































Så här glad blir man av fina svarowskinaglar! ;)
(Wolfie iaf)

Kostymprovning och lite koreografi med dan...

Datum 2010-04-13 Klockslag 17:33:14

img_0601 (MMS)

Kostymprovning och lite koreografi med dansarna.

J-Lo's big combeback! ;)

Datum 2010-04-13 Klockslag 15:38:00
Haha, den här dedikerar jag till mina käre karl... puss! ;)

(texten har inget med saken att göra...)

L-O-V-E IT!!

Datum 2010-04-13 Klockslag 13:48:13
Helt fantastiskt! Jag svimmar typ! ;)

Äggmacka med randig kaviar, grönt te och y...

Datum 2010-04-13 Klockslag 13:22:38

img_0595 (MMS)

Äggmacka med randig kaviar, grönt te och yoghurt med skivad banan, blåbär, solrosfrön och lite honung. Mumma! :)

BOYASHAKA!!

Datum 2010-04-13 Klockslag 11:05:00
HA! Säger som pappa, "Vem är jag!" (nej, han har inte alzheimer). Ni vet mina superheta strumpbyxor som gick sönder efter en kväll? Dom är slut i typ HELA SVEALAND, men jag - detektiven - lyckas hitta dom (återigen) i Väsby Centrum! Väsby C is the shit! ;) Nu har jag bara ett litet problem... att hämta ut dom. Jag har inte tid den här veckan och inte heller Christian, så nu är jag på jakt efter någon snäll väsbybo som kan hjälpa mig att hämta ut dom här typ idag eller imorn och ta dom till studion.




Update: Mike är BÄST i världen! =D Nu ska han hämta ut mina strumpisar! (eller imorn)



Lite update om Keylas-auditionen. Jo jag "fick" jobbet, men det var som jag misstänkte att man skulle vara med i själva gruppen och inte bara vara bakgrundsdansare. Så jag pratade lite med en av tjejerna och vi kom väl fram till att jag kanske inte var helt rätt person för dom. Önskar dom all lycka till i framtiden! =)




Idag tänkte jag dra ner till gymmet en sväng, men innan dess måste jag korra klart till klasserna ikväll som börjar kl. 19. Innan dess ska jag till ett sälle ute i Frihamnen och träffa "dansarna" till reklamfilmen som jag ska vara med och spela in imorn. Eller ja, jag ska inte vara med utan jag koreograferar bara. Ni vet den där klappramsan jag pratade om förut? Den ja. Och lite andra grejor. Kommer nog bli kul! =)

Mindre kul är att jag kommer missa K&K-klassen imorn kväll.... men jag får köra stenhårt på torsdag istället!



Ja, det var väl dagens update det. Dags att köra igång då. =)



(finns på Lindex förresten, glömde jag kanske säga)

Världens finaste...

Datum 2010-04-12 Klockslag 23:20:22
Här ska ni få se på den finaste nybadade hunden i världen! =)

Hjälpte pappa lite i trädgården idag och då springer självklart den mest nyfikna lilla filluren konstant runt fötterna på en (som för övrigt var väldigt svår att hålla händerna ifrån ;) ), och då måste man ju passa på att ta en liten fotosession. ;)












Haha, han vet hur man ska posa för att få hjärtan att smälta.. ;)

IKEA-crap

Datum 2010-04-12 Klockslag 14:30:47
Skickade över ett mms från mobilen för några timmar sen, men det verkar inte ha kommit fram. =(

Där skrev jag iaf att det blev lite omplanering av dagen. Pappa skulle ju komma hit och sätta ihop badrumsmöbeln bara det att när han öppnade kartongen var handfatet helt sönderslaget. Fyra stora porslinsklossar. Inte helt okej. Så det blev en snabbis ut till IKEA och tillbaka. Nu - några timmar försenade, sitter pappa och meckar och jag tänkte försöka sätta mig och korra lite till klassen imorn.

Så här ska det se ut när det är fördigbyggt (fast med frostat glas istället för vit dörr)



Här har ni också bilden som jag försökte skicka med. En liten dagens då to ya'll...

 

Skinnjacka - Modekungen

Munkjacka - BikBok (gammal)

Tisha - GT

Skjorta - H&M

Jeans - Christians

Grå/svarta leopardleggings (syns knappt) - H&M

Smycken - blandat

Skor - Converse

Solbrillor - Topshop

God morgon!

Datum 2010-04-12 Klockslag 10:59:56
Ja, då var lovet slut... tror att de flesta tycker att det känns så där, men nu är det faktiskt inte alls långt kvar till att terminen är slut! Nu vore det soft med lite sommar faktiskt... eller varmare vår iaf. Jaja, huvudsaken är att solen lyser idag! =)

Om någon timme kommer pappa över med min nya badrumsmöbel som vi ska sätta ihop, sen imorn kommer snickaren och ska fixa klart allt. Åååhh vad underbart det kommer bli att slippa ha ALLA badrumsprylar i backar på golvet!

Sen klockan 18 så är det dags att börja jobba igen. Ska lära ut två nya koreografier tänkte jag. Blir nog bra. =)

Nu - Time to städa!

Hjälp..!

Datum 2010-04-11 Klockslag 19:31:16
Vad hände med min statestik igår liksom? Den bara flög i taket. Trevligt! =)

Lite recension om Circus Möller:

Kan ju sammanfatta det mesta med att mina mungipor var fastlimmade vid öronen nästan konstant under hela showen, dvs två timmar i sträck. Guuuud vad jag skrattade! Det är verkligen en helt annan sak att se det live än på TV. Dessutom sändes just denna show live på nätet så dom hade fyllt hela Intiman med publik och stämningen var grym! =)

Tydligen satt det någon snubbe på TV 4 som skulle avgöra om det skulle bli en andra säsong av "Circus Möller", så dom kördet verkligen järnet! På scenen var det alltså Måns Möller, Sean Banan och tre andra killar som jag inte har så bra koll på, men som sagt - man hade nära till skrattkrampen under hela showen. Min favorit var faktiskt Måns. Det märks att han hållit på ett tag och det kändes väldigt proffsigt.

Hoppas att det går bra för dom! Håller tummarna! =)




Idag har jag som sagt varit på audition till en grupp som heter "Keylas". Var lite osäker på om dom sökte bakgrundsdansare eller dansare som ska vara med i själva gruppen, och tydligen var det det senare. Åkte som sagt ända ut till Tyresö till en liten dansskola som befann sig mitt ute i ett villaområde - i en källare. Haha, ja jag blev lite nervös där ett tag men det var lugnt. ;) Där var det jag och tre andra dansare som dom hade plockat ut från alla ansökningar via Stagpool. Bl.a. söta Annica som jag gigade med i Sunblock! Världen är allt liten. =)

Vi fick dansa lite av deras koreografi som min Elin tydligen hade gjort (världen är liten ja precis) och sen fick vi dansa lite eget. Efter det blev det lite intervju och sen tog jag, Annica och Felicia (en av dansarna) sällskap hemåt.

Tjejerna i gruppen är nu bara två stycken, men har tidigare varit uppåt fem. Nu vill dom alltså ha två som sjunger (dom) och två dansare. Vet att ni är fruktansvärt nyfikna på vilka dom är, så här får ni lite youtube-klipp att feast your eyes on. ;)

Tjejerna vill alltså satsa på klubb-gig och har tydligen varit ända borta på Malta och gigat.


 

Här kan ni läsa lite mer om själva gruppen.

 

www.keylas.com

Halloj! Har...

Datum 2010-04-11 Klockslag 16:29:38

4e6ca0dcd81fff719615714d3bab5381.png

Halloj! Har på mig mina "nya" jeans idag. Galet sköna! Är på väg tillbaka från Tyresö och auditionen nu och hemma väntar min käre karl och balkongmys i solen! :D

Kul att...

Datum 2010-04-10 Klockslag 23:03:15

56613b49aad1cab2ccbb8ae10420a5c7.png

Kul att mina splitternya strumpbyxor höll i tre timmar iaf.. Sittandes!! Alltså vad är det för skitkvalité?

Riktiga boyfriendjeans

Datum 2010-04-10 Klockslag 17:44:33
En av väldigt många anledningar till att skaffa sig en pojkvän är dom extremt snygga och sköna boyfriend-jeansen som helt plötsligt blir en del av ens egen garderob. ;) Har faktiskt en hel del byxor och tröjor som jag fått av Christian och idag fick jag ett till par supersnygga jeans från 70-talet med ÄKTA slitningar och diverse hål vid knäna. Ett vitt linne/t-shirt på det och vips så är man hur het som helst. ;) Snabbt, snyggt och enkelt. Ska visa er en bild på dom strax.

Nu har jag bestämt att jag är klar med Ultimate Vibes tredje och sista dans, så nu är det nog dags att börja dra sig mot Gärdet för lite ombyte, middag och sen vidare in mot stan och Måns Möller. =)

Sitter på...

Datum 2010-04-09 Klockslag 16:14:41

0-39f1ce32ae3b6ca3d4494e4af502527f.png

Sitter på pendeln mot Väsby nu. Körde ett riktigt mördarpass för triceps idag så det ska bli intressant att se om jag ens kommer kunna lyfta armarna ikväll. ;) Hade tänkt att jag skulle hinna med att städa lägenheten lite, blogga lite och äta innan jag åkte men icke... Ni vet sånna dagar när man helt enkelt verkligen inte kan bestämma sig för vad man ska ha på sig och allt sitter konstigt? That's what happend. Och nu är jag sen. Vi ska nämligen på "svärmorsmiddag" och vi hade tänkt hinna med lite matshopping i väsby centrum först. Usch... Jag hatar när jag blir tjej-tjejig och sinkar alla pga kläder... Har ni nåt bra tips mot det? Hade till och med bestämt redan kvällen innan i huvudet vad jag skulle ha på mig idag, men det verkade ju inte funka särskilt bra det heller... i-landsproblem alltså. ;) Förresten så har jag blivit kallad till en audition på söndag. Berättar mer om sen sen.

Off to...

Datum 2010-04-09 Klockslag 11:23:12

15538e6d7fc9dfa6e513440374831ad4.png

Off to the gym!

Fast Car - Linda Pritchard

Datum 2010-04-08 Klockslag 19:47:01
Här har ni en grym tjej med en grym låt!

Koreografi-tider

Datum 2010-04-08 Klockslag 15:48:52
Japp, då var det dags igen för en massa koreorgafi. Ska iväg till dansskolan på Lidingö om ett tag och korra Lidingö Danceteams andra låt. Sen är det fyra andra danser som måste fixas klart, helst innan måndag.

Commercial street M

 

Feminine Vibe

 

 

Minivibe

 

 

 

Den fjärde håller jag nog lite hemlig tills vidare ;)

(ulitmate vibe)

Vetinteriktigtvadjagskaskrivahärjustnu....

Datum 2010-04-08 Klockslag 14:29:31
Nyss hemkommer från Boogiepromenad. Lyckades komma ihåg att ta med mig bollen ut den här gången så sista tio minuterna/kvarten kastades det hej vilt över ängen. =) Vi träffade bl.a. också på två andra westie-tjejer som han lekte lite med. Bollar och westi-tjejer, kan det bli bättre? ;)

Nu måste jag sätta mig och korra lite till en dansk reklamfilm som ska spelas in nu på onsdag. Ska hitta på en "ghetto-hälsning", ni vet när man står och klappar och knäpper och slå på hälen och hoppar och jag vet inte allt. Den ska vara ca 10-15 sekunder så det gäller att vara lite inventive...

 

 

Dreaming of Miami

Datum 2010-04-08 Klockslag 12:03:24
Har precis varit inne och kollat hur det går för mina bikinisar. Det verkar som att folk fallit mest för USA, den blommiga och Coca Cola. Om ni fick välja (av alla) vilken skulle ni helst vilja strutta runt på stranden med i sommar? Eller ingen kanske? ;) Jag måste nog säga att mina favoriter är dom två första jag gjorde, dvs den mörkblå med stjärnor och USA-bikinin.


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Åååhh får värsta suget att dra till Miami!! Var där för nästan exakt 10 år sedan och jag älskade det! Hade precis gjort illa knät då så jag sprang dessutom runt på kryckor och med en stor anordning kring knät. Men det stoppade inte mig! ;) Haha, det kom faktiskt fram en mamma med sitt barn vid poolområdet och frågade min mamma hur man skulle "hantera en person med handikapp". Alltså, skulle man gå fram och fråga vad som var fel eller skulle ungen bara stå och stirra? Haha, mamma blev jättearg. Herregud tanten såg väl att jag hade gjort illa mig? Inte så att jag var cp-skadad. Haha... amerikaner... ;)

Kommer också ihåg att jag fick åka rullstol genom hela Heathrow Airport när vi mellanlandade och jag höll på att skämmas ihjäl! (hallå, 15 år och man kämpade med att vara cool bara utan kryckor) Detta tyckte pappa var väldigt roligt så han incisterade på att fota mig hela tiden (jag var självklart pissed off) så när en snubbe kom fram (som jobbade där) och frågade lite suspekt om det där var min pappa, sa jag bara tvärt - nej. Han klarade sig. ;)

Klart ändå en av de bästa resorna i mitt liv. Och nu vill jag tillbaka! Någon som har lite pengar över och vill donera det till en kvinna i nöd? ;)

Morrn morrn!...

Datum 2010-04-08 Klockslag 10:58:01

35ac6adef4d7e149b124bfb544c592d4.png

Morrn morrn! Är hundvakt några timmar idag medan husse och matte är på trädgårdsmässan. Men Boogie verkar vara rätt så nöjd med lill-matte också. ;)

Jag. Vill. Ha!!

Datum 2010-04-07 Klockslag 21:01:46
Aaaaaarrrggghhhh!! Ge mig ge mig ge mig NYSS!!!






Tyvärr tar dom saftiga 599 kr för den här, så det blir att "fönstershoppa".... bajs...

Cave of death

Datum 2010-04-07 Klockslag 19:51:23
Gomorron! Hehe, typ... vaknade faktiskt precis. Jag och Christian blev så trötta efter vår lilla stanrunda att vi deckade i sängen när vi kom hem. En liten nap på två timmar sitter aldrig fel. ;) Är det lov så är det, eller vad säger ni?

Efter allt bikinidesignande igår var jag ju bara tvungen att gå och köpa årets första bikini. Det blev raka vägen mot Gina Tricot (hade kollat ut den igår kväll på datorn) och jag plockar på mig den sista överdelen i min storlek! Händer typ aldrig. Brukar oftast komma för sent efter alla fem miljarder fjortisar som då redan har köpt upp alla kläder i XS och 34. ;)

Måste säga att det var relativt lugnt på Gina idag. Ni vet hur man annars ställer sig utanför den myllrande butiken, tar ett djupt andetag och föreberer sig för en expedition som nästan skulle kunna kosta en livet om man inte blockar och flyttar sig vid rätt tillfällen. Men idag såg man faktiskt rätt in. Klockan var kanske runt halv ett så jag antar att dom flesta låg och sov, för sen när jag kom ut ur provrummet någon tid senare - KABOOOOM!!! Här var Gina som man känner igen det... ;)

Christian mötte upp mig provrummet och godkände bikinin, sen flydde vi fältet i äkta Indiana Jones-anda. Detta fick jag med ut från the "Cave of death", som Tobbe skulle sagt.

Mitt byte!
(Ni måste lyssna på youtube-klippet när ni tittar på bikinin)

 

Och det sitter små glittriga stenar runt vissa av stjärnorna på överdelen!! Ååååhh, jag är kääääär!! =D



Efter det gick vi och åt lunch, blev en maaaagisk bulgursallad med kräftstjärtar, fy bubblan vad gott det var!! Sen åkte vi raka vägen hem och somnade. End of story. ;) Kanske dags att börja fundera på middagen nu.....

To all U Coca Cola-fans out there

Datum 2010-04-07 Klockslag 15:26:42
Måste erkänna att det blev en till innan jag gick och la mig igår...
Addict...........

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

En liten annan variant....

Jag kanske borde satsa på bikinidesigner, eller vad säger ni? ;)

 

Gröt på...

Datum 2010-04-07 Klockslag 11:38:49

5f61e7ca80aae88e66ab97a95d8fb30e.png

Gröt på havregryn och råggryn toppat med banan, torkade aprikoser, torkade fikon och hackade mandlar. Well, you try... ;) Måste säga att det är en vanesak att gå från den vanliga sylten, så just nu smakar det väl så där. Men det är bara att köra på. :)

Här kommer nummer sex....

Datum 2010-04-07 Klockslag 00:06:04
Aaaarrrggghhh!! Jag kan inte sluta!! ;)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Nummer sjuuuuu.... men nu orkar jag nog inte mer...

 

 

Min tredje, fjärde och femte.... ;)

Datum 2010-04-06 Klockslag 23:16:34
Börjar bli lite smått beroende tror jag.... ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Lite 80's 4 U... ;)

Min andra Nelly-bikini

Datum 2010-04-06 Klockslag 22:30:33
Tar en till när jag ändå är igång. ;)

Min Nelly-bikini

Datum 2010-04-06 Klockslag 22:00:17
Som halva bloggvärlden vet vid det här laget så kan man tävla på Nelly där man designar sin egen bikini. Så här blev min. Var inte blyga med att rösta om ni gillar den. ;) Men ärligt, så gillar jag den faktiskt! Skulle lätt vlija ha den i sommar, så kom igen nu - RÖSTA RÖSTA RÖSTA!! ;)

Nytt paket!

Datum 2010-04-06 Klockslag 21:10:38
Fick ett sms idag att mitt paket hade kommit till "Gärdets Tobak & Spel". Problemet var bara att det inte var "Gärdets Tobak & Spel" som ligger typ 20 sekunder från mitt hus. Nope, dom har skickat paketet till andra sidan Gärdet-ängen. Woopie... så det blev att knata ner dit och tillbaka. Först blev jag lite skeptisk när killen bakom disken plockade fram ett paket där det knappt skulle fått plats ett par skor. Jag hade beställt en jacka, hallå? Det vägde dessutom knappt som en jacka. Min iPhone väger typ mer. Men på något underligt sätt hade dom lyckats vika ihop den i Tetris-anda så visst låg den där. And I LOVE it!! =)

 

Vad tycks?

Balkongmys

Datum 2010-04-06 Klockslag 18:17:52
Åååååhhh vad jag blir glad när solen lyser! Och vad passar inte bättre till än en nyinredd balkong! =D Först kom mamma, pappa och Boogie förbi med bordet som vi inte fick ihop senast (som nu är ihopsatt) och ställde ut det på balkongen tillsammans med de nya stolarna. Efter det blev det en Gärdet-promenad och sen har jag suttit på balkongen och bara sugit åt mig av varenda liten solstråle jag kommit åt. ;) Un-der-bart!! Tänk alla mysiga sommarmornar när man kan sitta på balkongen gosa in sig i en filt och en kopp té...

Det känns som att lägenheten har blivit större. Inte så konstigt kanske egentligen för jag har ju indirekt fått "ett till rum". Men det känns faktiskt ganska så mycket. Nästa vecka ska vi börja fixa med badrummet också. Wiiee! =) Sen i maj så tänkte jag börja sommarinreda lite här. Ni vet, byta gardiner, lite kuddar, ljuslyktor osv.

 

Jag just...

Datum 2010-04-06 Klockslag 16:07:24

0-17dcc54f55df188e31eedda4831179c0.png

Jag just nu... :)

Min nya showreel!! =D

Datum 2010-04-06 Klockslag 11:12:29
Äntligen är den klar!! =D Jag och Christian satt i flera timmar igår och knåpade ihop allt. Måste säga att jag är riktigt nöjd. =) Sen väntar en liten annan förändring här på bloggen, men det tar vi en annan dag. Nyfikna? ;)

Nu MÅSTE ni faktiskt säga vad ni tycker? Skulle ni anlita mig som dansare/koreograf om ni fick den här videon skickad? ;)





Hmm... såg nu att det blev vääääldigt dålig kvalité på den när man la upp den på youtube. Måste lösas! Ni får stå ut med den här så länge.

Håkans bar

Datum 2010-04-05 Klockslag 21:04:36
Haha, jag och Christian måste vara Håkans största fans! Vi älskade Håkan i "Färjan", men vi fullkomligt avgudar honom i "Håkans bar"! Vi kan inte sluta skratta! Han är helt fantastisk! =) Nästa gång vi åker till Thailand så kan ni ju räkna med att vi kommer hänga där.

Inga konstigheter. ;)



Muttermutter...

Datum 2010-04-05 Klockslag 12:57:24
Nu ska jag muttrande släpa mig ner mot busshållplatsen och åka bort mot gymmet där jag slipper se snöjäveln...

....muttermutter....

Det här är till er vädergudar....

WHAT THE F*UCK!!!!

Datum 2010-04-05 Klockslag 12:18:08
SLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖA
SLUTASNÖASLUTASNÖASLUTA
SNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖ
ASLUTASNÖA
SLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTA
SNÖASLUTASNÖASLUTA
SNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTASNÖASLUTA
SNÖASLUTASNÖASLUTASNÖA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Jag i morse när jag drog upp persiennen....

Nytt armband

Datum 2010-04-04 Klockslag 22:01:41
Orkade inte ställa mig och posa framför spegeln så jag lånar dom här bilderna istället. Här har ni alltså armbandet från Indiska som jag köpte idag. Bilderna kommer från www.rikauteliggare.devote.se (grym blogg för övrigt!)




Bara det stora då....

Påskliljor

Datum 2010-04-04 Klockslag 20:19:07

 

Ja, ni får stå ut med mina fotograf-försök ett litet tag till! Jag lovar att jag kommer att tröttna... så småningom... ;)

Wiiiiee!!! Nu...

Datum 2010-04-04 Klockslag 16:57:45

0-7664efb0db02db7c71ebc81e2fc97a3f.png

Wiiiiee!!! Nu har mamma, pappa och jag varit långt ut in the middle of nowhere och köpt balkongmöbler! Nu ska bara trägolvet på plats sen är det officiellt VÅR! :D

Är ute...

Datum 2010-04-04 Klockslag 14:19:19

642272c6ee88a923867e5ac3814cd7fd.png

Är ute och shoppar lite med babe och hans mamma. :) Har köpt ett vääääldigt stort och fint armband och ett till hårband. Visar sen när jag kommer hem.

Här skapas det...

Datum 2010-04-03 Klockslag 22:42:14
Babe och jag håller på att jobba ihop min showreel. Den kommer att bli grym!

Middagen hos m&p var som förväntat - magisk! =) Såååå gott! Ikväll har vi annars bara suttit vid TV:n och varit väldigt "vuxna" och ätit mögelost. Jepp... sånna är vi... ;)

Vad gäller min lilla showreel så kommer den här låten att ligga i bakgrunden och puttra. Lovar självklart att lägga upp den så fort den är klar!

Men nu...

Datum 2010-04-03 Klockslag 19:25:42

0-3d17acde07d0ec905253c8ed5b5bc98b.png

Men nu börjar det väl ändå bli vår! :)

Lite mera foton! ;)

Datum 2010-04-03 Klockslag 16:56:20
Hihi, jag får inte nog av den här! Nu får ni allt stå ut med lite bilder.











Min favvohäst - Emo! ;)

Dags för påskmiddag hos m&p. Hörs sen!

Påskpromenad. Hehe,...

Datum 2010-04-03 Klockslag 14:32:41

0-5fb4c52bf173020fe0d3b6f5a7650cb1.png

Påskpromenad. Hehe, jag älskar verkligen min nya fotoapp. ;)

Myslunch. Hoppas...

Datum 2010-04-03 Klockslag 13:42:04

6eb84442073169967af662385fcc336c.png

Myslunch. Hoppas att vi kan flytta ut på balkongen snart också! :)

Alltid lika...

Datum 2010-04-03 Klockslag 12:39:07

-7d8046140efb4eb5734ed25be5cd08c.png

Alltid lika härligt att vakna upp när solen lyser in genom persiennerna för då vet man att det kommer att bli en bra dag. :) Först blir det mysfrukost med babe, sen en långpromenad runt Gärdet och ikväll är vi bjudna på påskmiddag hos mamma och pappa. :) Glad påsk på er!

Efterlyses!

Datum 2010-04-02 Klockslag 20:38:01
En fantastisk musikalproducent som har lust att sätta ihop en show med gamla riviga 80-tals rocklåtar!
Du ska hata "Highschool Musical", älska stort hår, ha mycket pengar, ha många kontakter, låta mig koreografera allt och BARA JAG får bestämma vilka som får vara med!

Är du den jag söker? ;)

CALL ME!!





Dagens Ed Hardy-naglar

Datum 2010-04-02 Klockslag 14:49:54
Mija blev inspirerad av mina Ed Hardy-naglar, så hon ville ha egna rocknaglar. Hon blev glad och nöjd. Jag också! =)

Tyvärr gör bilderna naglarna inte rikigt rättvisa. Dom glittrar och skimrar som bara tusan!

(med lampa)



(utan lampa)












Vad tycks? =)

Det här är så fantastiskt!

Datum 2010-04-02 Klockslag 11:42:40
Helt otrolig tjej! Man får verkligen tårar i ögonen... Det här är STORT!

Jack & Diane

Datum 2010-04-01 Klockslag 23:57:55

Musik som gör en glad.... =)

 

 

 

Must....... have....... påskgodis!!

Datum 2010-04-01 Klockslag 21:03:51
Någon som orkar gå ner till affären och köpa påskgodis till mig typ nu?

Ingen?

......

Nya BLÅ naglar...

Datum 2010-04-01 Klockslag 18:48:13
Ja, då var jag klar! Det blev lite "make up as I go" idag... vet inte riktigt vad jag tycker. Kanske inte min stil direkt, men det är nåt jag gillar ändå med dom. Vad tycker ni? Hiss eller diss? ;)


Så här såg dom ut när grunden var klar...

 

Det syns tyvärr inte så mycket, men dom glittrar som tuuuusan!

 

Här har ni det färdiga resultatet.

 

 

Två olika sorters blå glitter i botten. Sen är det stickers, vit akrylfärg och swarovskistenar.

Nya naglar

Datum 2010-04-01 Klockslag 16:28:40
Har precis rivit bort mina Ed Hardy-naglar (om ni saknar dom alltför mycket så finns det ju alltid bilder.. ;) ) och tänkte klura ihop nästa projekt... vet inte riktigt vad jag vill göra... ska ta och googla lite inspiration...

 

Bild från http://lightelegance.blogg.se/

 

Har ni några förslag? Vad vill ni se på mina naglar den närmsta månaden? ;)

April, april!

Datum 2010-04-01 Klockslag 13:35:25
Någon som har lurats nåt idag? Själv har jag hållit mig väldigt sanningsenlig hela morgonen. Får se hur länge det varar... ;)

Jaha, då var påskhelgen officiellt invigen för alla andra också. =) Nu tänker jag låta gammal och säga "guuud vad tiden går snabbt!", men det gör den också! Vad gjorde jag förra året vid den här tiden liksom...? Fördelen med att skriva en blogg är att man faktiskt kan kolla exakt vad man gjorde då. ;)

Om ni vill titta efter själva så kan ni gå in här. För er andra som inte orkar kan jag meddela att jag precis spelat in Johan Palm's musikvideo till "Emma-Lee", så varje inlägg i någon vecka handlar typ om det.. ;)

Ja, självklart så måste jag ju lägga upp videon nu igen. Det hör ju liksom till!

 

Här har ni lite "behind the scenes"-klipp också.... ;)

 

 

Och så här såg det ut när mina små murmeldjur bestämmer sig för att gå och shoppa kräftstjärtar, bananer, små barn och jag vet inte vad.... ;)

 

 

Nä, snart kommer Monica (min gamla högstadielärare) och hälsar på. Hörs sen! =)

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik