Vinn ett nagelset?

Datum 2010-04-14 Klockslag 11:17:15
Hallå i stugorna! Solen strålar och jag kommer spendera nästan hela dagen i en mörk inspelningsstudio. Jippiii... ;) Klockan 16 blir jag upphämtad vid Slussen och sen bär det ut mot Nacka och Orminge där studion är. Tror iofs att det kommer att en väldigt rolig dag. =)

Hörrni, jag har en liten fundering. Vad tror ni om en "liten" tävling? Och då tänkte jag "hmm.. vad ska man kunna vinna, vad vill folk ha?", och då kom jag och tänka på att vore det inte väldigt trevligt att vinna lite fräscha nya fina vårnaglar nu till våren/sommaren? =)

Tänkte att jag skulle kunna ge vinnaren en massiv rabatt och det man måste göra är att skriva en motivering och länka till det här inlägget på sin egen blogg.

Vad tror ni om det? Dock krävs det att det är några stycken som är intresserade. Kommentera här under om ni tycker att det är nåt vi borde köra igång med, i så fall lägger jag upp ett lite "snyggare" inlägg i veckan. =)

Här har ni lite nagelexempel som jag gjort...
































Så här glad blir man av fina svarowskinaglar! ;)
(Wolfie iaf)


Kommentarer
Postat av: mandyrin

jag är lääätt intresserad! hade ändå tänkt kolla om du kunde fixa mina naglar till studenten :)

2010-04-14 @ 15:28:03
URL: http://mandyrin.blogg.se/
Postat av: N a t h a l i e

jag är så jävla med i den här tävlingen! jag säger såhär! igår satte jag i löshår och man kan ju inte mesa liksom ska man va snyggfejk ska man va det ALL IN och vad behöver jag då om inte snygga naglar de la schlaijna..?! :P plus att jag är sjukt besatt av swarovski och det du har gjort på ida är så fint så jag dör och nåt sånt vill jag också ha och sen så är det faktiskt ett ypperligt jäkla perfekt tillfälle för oss att äntligen träffas å snacka lite skit wohooo! :D det är min motivering! och för att sticka ut lite extra då jag inte har nån blogg länkar jag istället den här tävlingen på the one and only ansiktsbok! ;)

2010-04-14 @ 22:34:58

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0