Nytt paket!

Datum 2010-04-06 Klockslag 21:10:38
Fick ett sms idag att mitt paket hade kommit till "Gärdets Tobak & Spel". Problemet var bara att det inte var "Gärdets Tobak & Spel" som ligger typ 20 sekunder från mitt hus. Nope, dom har skickat paketet till andra sidan Gärdet-ängen. Woopie... så det blev att knata ner dit och tillbaka. Först blev jag lite skeptisk när killen bakom disken plockade fram ett paket där det knappt skulle fått plats ett par skor. Jag hade beställt en jacka, hallå? Det vägde dessutom knappt som en jacka. Min iPhone väger typ mer. Men på något underligt sätt hade dom lyckats vika ihop den i Tetris-anda så visst låg den där. And I LOVE it!! =)

 

Vad tycks?


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0