Cave of death

Datum 2010-04-07 Klockslag 19:51:23
Gomorron! Hehe, typ... vaknade faktiskt precis. Jag och Christian blev så trötta efter vår lilla stanrunda att vi deckade i sängen när vi kom hem. En liten nap på två timmar sitter aldrig fel. ;) Är det lov så är det, eller vad säger ni?

Efter allt bikinidesignande igår var jag ju bara tvungen att gå och köpa årets första bikini. Det blev raka vägen mot Gina Tricot (hade kollat ut den igår kväll på datorn) och jag plockar på mig den sista överdelen i min storlek! Händer typ aldrig. Brukar oftast komma för sent efter alla fem miljarder fjortisar som då redan har köpt upp alla kläder i XS och 34. ;)

Måste säga att det var relativt lugnt på Gina idag. Ni vet hur man annars ställer sig utanför den myllrande butiken, tar ett djupt andetag och föreberer sig för en expedition som nästan skulle kunna kosta en livet om man inte blockar och flyttar sig vid rätt tillfällen. Men idag såg man faktiskt rätt in. Klockan var kanske runt halv ett så jag antar att dom flesta låg och sov, för sen när jag kom ut ur provrummet någon tid senare - KABOOOOM!!! Här var Gina som man känner igen det... ;)

Christian mötte upp mig provrummet och godkände bikinin, sen flydde vi fältet i äkta Indiana Jones-anda. Detta fick jag med ut från the "Cave of death", som Tobbe skulle sagt.

Mitt byte!
(Ni måste lyssna på youtube-klippet när ni tittar på bikinin)

 

Och det sitter små glittriga stenar runt vissa av stjärnorna på överdelen!! Ååååhh, jag är kääääär!! =D



Efter det gick vi och åt lunch, blev en maaaagisk bulgursallad med kräftstjärtar, fy bubblan vad gott det var!! Sen åkte vi raka vägen hem och somnade. End of story. ;) Kanske dags att börja fundera på middagen nu.....

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0