StylistCelina är på G!

Datum 2009-01-30 Klockslag 14:07:55

Wohoo! Glitter är kirrat! =D Tror att jag har en naturlig fallenhet för det här faktiskt... ;)



Bild från glitter.se

Blodsmak i munnen...

Datum 2009-01-30 Klockslag 13:18:24
Den här dagen har ju bara börjat helt magiskt.. not..! Hade tänkt att markera på Dan's klass idag... jo precis... lycka till Celina... Jag körde på som en j*vla åsna och efter en halvtimma började jag skaka, blev torr i munnen, yr, färgerna i rummet började bli lite halvkonstiga (ljusna upp typ) o.s.v. Men säger Celina till att hon kanske borde sitta ner och vila lite - NEEEJ! Hon går upp och fortsätter att köra och köra och köra och köra ända till lektionen var slut...

Och nu känner jag mig helt nerkörd både fysiskt och psykiskt.... jag skulle gärna sitta här och säga att "ja men du visade iaf fall vad du gick för"... men just nu känns min energitömning så fruktansvärt meningslöst och extremt i onödan... Inte så att det ledde till något bättre direkt. J*vligt onödigt Celina - ta in och lär!

Som tur är var underbara Hanna väldigt förstående när hon mötte på vägen in till klassen.. Jag satt med ytterkläderna på i soffan och såg allmänt besegrad ut och jag hann inte ens säga nåt innan hon med all välmening säger åt mig att gå hem och vila ut... Det finns människor som ser en, och det finns människor som inte gör det... Hon är en sån som verkligen ser...



En sak som jag ser framemot iaf även om jag mår kasst just nu, är mina två klasser som jag ska ha ikväll! Feminine Vibe och Minivibe! =D Hade tänkte lära ut refrängen på "Circus" till båda. Kommer bli baaaallt! ;)

Och just det jag! Fick min tröja från Nelly idag! Tror inte att jag skrev om den förut, men nu är den iaf här! Och snabbt som tusan gick det! Me like! =)



Bild från Nelly.se
Den är såååå fin!! =D
Passar väldigt bra ihop med mina naglar ocskå.. ;)

Celina - Nagelteknolog

Datum 2009-01-29 Klockslag 23:32:30
Inget nytt jobb för mig direkt, men jag passade på att fixa naglarna nu iiväll när jag för en gång skull hade lite tid över... Det blidde liiiite Lady GaGa-inspirerat... ;)



Hatar verkligen ibland att jag inte har en superkamera hemma att fota med... jag får försöka förklara muntigt helt enkelt...

Först har jag lagt en blå gelé som både har lite skimmer och glitter i sig. Galet snygg färg!
Efter det har jag lagt en slags vattenbaserad akrylfärg, dvs vita sträck som i ett kors.
Sen la jag ett löst turkosblått glitter från SherlyStones i "fälten" på sidorna av korset.
Till sist blev det en liten "vit" svarowskisten i mitten av varje nagel.

Dom glittrar må ni tro! Och av någon konstig anledning går jag runt och nynnar på den här låten oavbrutet... ;)

http://se.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8



Kan ju vara den absolut coolaste tjejen på jorden.. och hon kan ALLT!!

Celina - Stylist!!

Datum 2009-01-29 Klockslag 22:32:24
Hihihi!! Har precis fixat ett STYLISTJOBB! Galet kul! Och idag fick jag klartecken från Gina Tricot med sponsring, så jag får gå in och plocka på mig allt jag bara kan till plåtningen! Nu ska jag bara fixa Glitter också... ;)

Här är gruppen som jag ska styla inför deras nästa singel-plåtning. "Avalon" heter dom och var med och tävlade i Lilla Melodifestivalen 2008. Två toksöta 14-15åriga tjejer och jag ska göra dom tuffast i stan! ;) Wiieee! Är laddad till tusen! Tusen miljoner tack Elin för att du är med och stöttar mig! =)

Miss U...

Datum 2009-01-29 Klockslag 21:56:01

På bättringsvägen...

Datum 2009-01-29 Klockslag 21:32:45
Javisst är jag lite bättre idag faktiskt! Gick till och med till skolan! "Markerade" iofs bara Dan's klass (vilket innebär att markera första halvan och på slutet stå och flåsa minst lika mycket som de andra) och var med på nya koreografin med Therese.

Varför är det alltid så j*vla svårt att sitta ner och bara titta..?? Hur svårt kan det vara?? Men nej, även om man rikerar att bli sämre så står man där i slutändan och skuttar fram och tillbaka... suck... Men än så länge känns det coolt faktiskt... bävar lite för natten...

Idag åkte min älskling iväg på en kryssning, men inte vilken kryssning som helst utan "Jack rocks the boat". Det är alltså sista finalen i en rocktävling som inga mindre än Europe och H.E.A.T vunnit tidigare. Vinnande band i år får spela på Rockweekend 2009 och spela in en singel med min KARL i hans studio!! =D Hihihi! Önskar så sjukt mycket att jag hade varit där nu... Han sitter ju självklart också i juryn! =)

Här är en bild på min babe från båten.
Finast på jorden...



Nu är det förresten inte länge kvar till att våra pojkar ska uppträda i melodifestivalen. Dom ska vara med i första delfinalen så missa verkligen inte det!!! Vi andra har planerat in ett studiohäng att räkna med.. ;) Bästa hejarklacken i Väsby! =D




Just nu är dom ute på sin första riktigt Europa-turné. Galet coolt, men det känns ju lite konstigt tomt här hemma... Här står det lite mer om dom på den "officiella hemsidan" för Melodifestivalen 2009 om ni är nyfikna.. vilket ni borde vara för dom ÄGER!! =D



Ny livsfilosofi

Datum 2009-01-28 Klockslag 22:29:16

"Pick your battles.."

Väldigt klokt sagt.. borde nästan tattueras in någonstans på kroppen..


Bajs på allt...

Datum 2009-01-28 Klockslag 20:05:32
Nu går jag och lägger mig...

Kärlek

Datum 2009-01-28 Klockslag 18:41:07

HAHA!!!

Datum 2009-01-28 Klockslag 15:47:51
Kollar runt lite bland mina gamla foton och hittar den här!! Haha, klart den snyggaste bilden på mig genom tiderna! =D Den är tagen från Annas och min balkong på Mallis -06 innan vi skulle ut och röja på kvällen. Vi kunde äta en sån där olivburk om dagen.. ;)



Jag bjuder på den... ;)


Och så shoppar vi lite mer...

Datum 2009-01-28 Klockslag 14:36:01
Var inne på Lindex's sida och man kan faktiskt hitta en hel del coola grejer! Har spanat in den här klänningen i några veckor nu, så jag kände att det var dags att norpa till mig den! =) Skärpet blev jag helt förälskad i! Och sen är det alltid bra med lite sjalar och halsdukar (är ju rätt så frussen av mig...). Har faktiskt redan en likadan svart halsduk, men den här var på rea och dom är heeeelt underbara!!



Tänk er klänningen med skärpet i midjan, skinnjacka, halsduken/scarfen, svarta tjocka strumpbyxor, benvärmare och höga stövlar. Till det kör man lite armkrafs och grejer. Kanske till och med att man skulle lägga till min svarta hatt.. hm.. roligt är det i vilket fall som helst! =D

F*n för att vara sjuk!!

Datum 2009-01-28 Klockslag 13:30:55
Självklart varknar jag upp mitt i natten och känner hur hela j*vla halsen svullnat igen.. hade till och med svårt att andas ibland när jag låg på rygg... H*lvetes j*vla sk*t säger jag bara!! Vi har Val och Hanna idag och nu ligger jag säkert sjukt långt efter! Jag får PANIK!!! F*n f*n f*n!!

Fast mest panik får jag över att lärarna på skolan ska tro att jag bara är lat eller nåt... Jag vill vara där varenda sekund och lära mig allt jag bara någonsin kan ta in! Som Elliot i Scrubs skulle sagt; "DOUBLE FRICK!!"

En sak som är lite kul iaf är att jag fått CD-skivorna med alla bilder från showen! Det är över 4000 bilder bara så det tar ju ett tag att lägga över dom på datorn... ;)

Meeera shopping!

Datum 2009-01-27 Klockslag 23:55:54
Tjohooo! Jag fick min pälsmössa till slut!! =D Det var en kamp in på de sista minuterna, but 
I did it!



Är lite kluven till hela grejen "päls" bara... på ett sätt har jag sjukt dåligt samvete, men på ett annat är jag superglad att jag har hittat en otroligt fin mössa som värmer mina stackars öron som jag alltid får ont i så fort jag stoppar huvudet utanför dörren... blir samvetskvalet för jobbigt får jag väl sälja vidare den helt enkelt...




Sen har jag också megashoppat på asos.com. Dom har sååååå himla mycket fina saker!! Det blev en navyblå parka, en svart "militär-kavaj", svarta korta spetshandskar, två olika sorters armband (guld, svart och djurmönsrtat så klart!), en svart "blom-ring", ett guldigt flätat "hippie-hårband" och en aaascool turkos väska med fransar och nitar!! =D Me like!




Det blev också en annan väska som var på rea på Ellos. Känner mig laddad och redo inför våren! Däremot undrar jag vart alla mina danskläder tagit vägen! Hade en blå (asdyr) tröja från American Apparel som försvann i slutet av förra terminen, plus mina svarta mjukisshorts. Plus att jag glömde mina vita Reebok-skor på tegnér när vi var där och repade.. måste hämta dom... Plus att jag har en hel kasse med grejer hemma hos Ida! Jag har inget att ha på mig när jag dansar!! =(
 Kanske borde shoppat lite mer dansgrejer... hmm... ska ta en sväng i väsby c, där har dom faktiskt bra och billiga danssgrejor! Sen blir det nog en sväng till American Apparel för jag måste ha den tröjan!



Sjuk-status: Jag börjar bli hes... F*N!!!

Var i skolan idag och markerade på första lektionen.. vi skulle repa till ett av våra nummer - "Skräckis"  som ska visas upp i mars, så jag kände att det var viktigt att hoppa runt lite där... mådde självklart inte helt hundra efteråt... och ikväll hade jag mina första klasser för terminen; Street F och Street F/M. Galet söta och duktiga tjejer, men nu mår jag inte bra i halsen!! Fick dessutom ett mess från Dan i morse om jag hade möjlighet att vicka för hans tre klasser i Västerås ikväll... Hade jag inte varit sjuk och undervisat själv hade jag faktiskt tackat ja! Tror det hade varit kul! Men nu är ju läget som det är.. =(

Nä, jag måste verkligen sova nu.. och drömma om mina underbara inköp som gjorts under kvällen.. ;)

Tjoho!

Avsluta meningen...

Datum 2009-01-26 Klockslag 20:32:27
Hittade den här lilla roliga tidsfördrivaren på den här bloggen! =)

Avsluta meningen...
1. Jag har insett att min senaste kyss var lika magisk som alltid med min karl.
2. Jag lyssnar sällan på svensk söderpop.
3. Jag pratar alltid när jag är hes.
4. Jag tycker det är för många som åker tunnelbanan samtidigt som jag.
5. Igår var jag
med babe hela dagen och myste. =)
6. Min första riktigt kyss var inte helt magisk direkt.. haha..!
7. Jag avskyr när folk står på fel sida i rulltrappan och vägrar att flytta på sig när man har bråttom..!
8. Kärleken är det absolut mest underbara som finns!
9. Jag gillar pasta!
10. Jag kommer alltid att sträva efter mina drömmar.
11. Jag är hemligt förälskad i Lady GaGa! ;)
12. Jag kommer aldrig att
börja röka eller nåt sånt dumt!
13. När jag är glad så ler och skrattar jag mycket..! =D
14. När jag vaknar på morgonen kramar jag om min älskling.
15. Innan jag går och lägger mig pussar jag min kärlek gonatt.
16. Just nu tänker jag på mat... vi ska ha fiskpinnar! Mumma! =)
17. Idag har jag inte gjort ett piss!
18. I natt ska jag gosa så mycket jag bara kan med babe!
19. Imorgon kommer jag förhoppningvis må lite bättre.
20. Jag vill lägga mig i soffan...
21. Nu ska jag lägga mig där...

Tradera-shoppar

Datum 2009-01-26 Klockslag 14:39:16
Har lite beslutsångest... är sjukt sugen på att köpa en sån här jacka, men frågan är om man bara blir tagen för någon slags Blondinbella/Elina Kling-wannabe... känns ju som att dom verkligen lagt patent på att bära pälsgrejer.. (OBS, jackorna är fuskpäls!)



OM jag nu skulle få för mig att börja buda på någon av dom, vilken skulle passa mig bäst? Jag är lite inne på den grå faktiskt... Vad tycker ni?


Sjuk-status: Halsen är lite sämre...


Just det! Gathania's första singel "Get it out" släpps idag! Wiiee! =D Köp den på iTunes!



Making the video!




Mini-releasen på Lino... heeeta brudar! ;)

Status 13.46

Datum 2009-01-26 Klockslag 13:46:03
  • Trött...
  • Längtar ännu mer efter babe nu när vi fejjan-chattat lite.
  • Sugen på att spela Zelda, men vet inte om jag orkar.
  • Känner mig liiiite bättre i halsen efter téet och nudlarna.
  • Funderar på att koka upp mer nudlar om några timmar.
  • Har lyckats få tag på nästan alla elever till ikväll.
  • Känner mig supersunkig när PussyCat Dolls kommer upp på TV:n.
  • Är stressad över en massa jobb som jag verkligen borde ta tag i.
  • Ska gosa ner mig ordentligt i soffan nu och börja zappa runt mellan alla dåliga talkshows.
Återkommer senare med mer status... för er som orkar läsa... ;)

Celina på ZTV!! ;)

Datum 2009-01-26 Klockslag 13:34:14
Haha, såg mig själv på ZTV precis.. det var typ en halv sekund men ändå! ;) Om ni är nyfikna så kan ni ju kolla här på mig "half sekund of fame"... hehe... 1.44 - Don't blink! =D



Den här gick inte på TV men jag är med iaf! (1.55)



Wohoo I'm like superfamous or sumthing.. ;p

Ashlee Simpson - Outta my head

Datum 2009-01-26 Klockslag 13:16:42
Har suttit och spånat på den andra låten till min street-F (f.d. N/F). Vet att dom ville ha något "punkigt" så jag tror att det blir den här faktiskt med danssteg a la Celina! ;)

Ännu mer sjukling

Datum 2009-01-26 Klockslag 12:48:11
Nä, det blir inge bättre och jag har bestämt mig för att ställa in klasserna ikväll.. bajstrist men vad ska man göra... vill ju inte smitta mina elever heller... risken är ju att det blir en bloggdag att ränka med, så det är bara att droppa in varannan timma typ.. ;)

Har precis fixat grönt te med en massa honung i, ska ju vara "bra" för halsen det där.. lindra lite iaf... Sen håller jag på att koka upp lite nudlar som jag rotat fram i älsklingens skafferi... får se om jag orkar ta en sväng ner till Coop eller om jag kanske klarar mig på det som finns här...

Status 12.48: Saknar babe... =(

Sjukling

Datum 2009-01-26 Klockslag 10:45:45
Jag visste det!! Klart att man blir sjukt när man för en gång skull har en hel helg att komma ner i varv på... Kände faktiskt av halsen hela förra veckan när vi hade audition, men när man håller igång mycket så blir det ju som att man blockerar basiluskerna att bryta ut.. men nu fick dom chansen dom små j-vlarna..!

Hade jättesvårt att sova i natt.. stackars älsklingen fick ligga där och stå ut med mina snörvlingar och harklingar och hostningar som aldrig verkade ta slut.. Sen var det ju ännu mer synd om honom eftersom han för första gången ever, var tvungen att åka iväg och jobba innan jag skulle till skolan (dvs ta 07.13-tåget från väsby station). Men det är ett väldigt kul jobb och jag är stolt så jag nästan spricker! =D Han ska nämligen, både idag och imorn vicka för Magnus Lange på Stockholms Estetiska i musikproduktion och låtskriveri! Sjukt coolt eftersom han själv gick där för tio år sedan! =) Jag håller tummarna för att det ska gå bra, vilket jag är övertygad om!

Min plan idag var att ligga kvar till kl 10 och sen åka iväg för att iaf kolla på kl.12-klassen med Therese.. så jag messade Linn och bad henne hälsa (vem som nu skulle bry sig att jag var sjuk) att jag skulle komma lite senare.. men förvirrad som jag är har jag ju självklart switchat på klasserna i huvudet, så det blev att stanna hemma istället.. Känns väldigt tomt här utan min älskling bara.. Har dessutom två klasser ikväll så det gäller att boosta upp tills dess.. Hoppas verkligen att jag blir bättre under dagen..!

*Atchoooo!!*

Auditiondagen

Datum 2009-01-22 Klockslag 23:33:37
F****************CK VAD JAG ÄR TRÖTT I HUVUDET!!!!! Har haft audition från kl. 16.45-22.15 idag... 60 elever har studerats, utvärderats och placerats i olika grupper. Hatar verkligen att säga nej till folk som söker.. Önskar att jag kunde säga JA JA JAAA till alla..!

Nä, nu måste jag sova... imorn blir det balett med Hanna och marathon-rep med Dan... I really really need some sleep tonight...!

Jobbiga dansminnen...

Datum 2009-01-21 Klockslag 23:32:13
Haha, hittade den här videon och jag mår så sjuuuukt dåligt när jag kollar på den...! Det här är från Mischa Gabriel's workshop som jag var på för typ två år sedan och i slutet av klassen plockar han ut typ Ambra och Jenny från Bounce, några från Floorfiller (som precis hade gått då) och mig (??!!) att dansa igen inför alla, för att han tyckte att vi var bäst typ...
Bara det att jag var helt j-vla slut i huvudet och fick total blackout med sjukt mycket folk som står bredvid och kollar snett på en, plus en kamera upptryckt i ansiktet.. jag körde början, glömde större delen och kom in på slutet igen.. folk skiter väl säkert i mig och det är nog ingen annan än jag som kommer ihåg det... men OM jag kommer ihåg det..! Försöker typ förtränga...

Fast det sjukaste var att jag inte brydde mig direkt efter, jag tror till och med att jag bara garvade åt det..! Det var dom som jag var där med som började psyka mig istället med kommentarer som "ååååh guuuuud neeeeej!!!!", "fan va trist!", "ååååååhh stackare, shit!!".... grattis Celina.. aja, här har ni en bit av koreografin.. 0.37 jag står längst bak med rött hår, svart munkjacka, vit t-shirt och mörkblå byxor... 0.10 står jag till vänster med mössa och halsduk.. don't ask me why! Inte så att det var kallt där inne direkt... ;)

Migrändag

Datum 2009-01-21 Klockslag 22:23:14
Vaknade i morse med huvudvärk.. tänkte att det inte var så farligt men slängde i mig två alvedon för säkerhetens skull (mycket också p.g.a. att vi hade Val första klassen). Val's klass gick hel okej! Första för den här terminen och visst har man gått tillbaka några steg, men det tar nog inte lång tid innan man är där igen. =)

Kan ju säga att huvudvärken inte hade lagt sig när vi hade paus.. det blev bara värre och värre för varje sekund som gick.

Efter pausen hade vi balett med Hanna och vi övade på våra nya stångövningar som vi fick igår.. Jösses säger jag bara! Dom första övningarna skulle jag nog säga att jag ändå har liiite koll på.. men när alla j-vla frappéer dyker upp åt alla håll och kanter OCH i cp-tempon, då vet jag knappt när jag har foten flexad eller sträckt efter ett tag..! Det blir oftast någon konstig flexad fot med "spända" tår..! Haha! =D

Tyvärr blev min huvudvärk så illa att jag var tvungen att sätta mig efter stången.. skitstörande! Men jag missade typ bara 20 min.. men ändå..! Hanna tyckte att jag hade kämpat bra iaf! =)

När skolan var klar för dagen hade jag bestämt mysfika med Elin på Coffehouse by George och det var självklart jättemyyyysigt! (Passade också på att slänga i mig två alvedon) Blev ivrigt tjattrande i typ två timmar innan jag var tvungen att börja röra mig hemåt. Men min huvudvärk hade då blivit så vidrig att jag fick ringa pappa och be honom hämta upp mig på Ropsten (började dessutom må illa av all värk).


Elin och jag är trooooll! ;)


Väl hemma rådde pappa mig att dricka te med mycket koffein i, så han kokade ihop en kopp till mig och sen var det bara att byta om och åka till aditionkurserna. Kan ju säga att kombinationen värktablett och koffein inte är helt fel..!  Det kändes mycket mycket bättre, men då blev jag trött istället. Men det var en kul auditiondag med mycket koreografiträning! =) Michaela var där också och skulle kolla på lite elever till hennes grupp och det är ju alltid trevligt med lite sällskap! (har ju också min underbara assistent/trainée som hjälper mig med det mesta på klasserna)

Jag ska verkligen försöka lägga mig så tidigt jag bara kan idag! Kommer behöva det eftersom vi har Dan imorn första lektionen och hans marathon-repande!

Ja... det här inlägget blev kanske lite mycket fokuserat på min huvudvärk (som att någon skulle bry sig egentligen), men jag måste bara få tycka synd om mig lite... buhu... ;)

Hihihihihihihihi!!! =D

Datum 2009-01-18 Klockslag 23:43:05




AAAAARRRGGHHH!!!

Datum 2009-01-18 Klockslag 23:21:09
Nu är jag så där upprörd att jag bara måste få skriva av mig!!

Det finns ju människor och så finns det människor... Saker som får mig fruktansvärt extremt j-vla pissförbannad är folk som utnyttjar ungdomars osäkerhet, är falska, spyr ur sig lögner i varannan mening och snor andras koreografier och hävdar att de är deras egna! Jag fattar inte att det kan existera sådana människor, men det gör det tro mig... ni skulle dock inte tro mig om jag berättade hela historen.. men jag är bättre än så... suck... förlåt, ni förstår säkert ingenting av mitt babblande nu men jag är bara så fruktansvärt arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Blir så när jag ser att folk jag bryr mig om blir utnyttjade...



Anyway, screw that! Idag var det första audition-dagen och som tur är har jag min lilla trainee som hjälper mig med uppvärmning och sånt så att jag inte behöver ta ut mig alltför mycket nu den här veckan.. hade verkligen inte orkat med det själv...

Igår blev det myslördag med älsklingen, vlket jag verkligen längtat efter! Var som vanligt helt förfärligt hemskt att åka ifrån min Gose nu i morse men men.. sånt är livet.. Kan ju säga att vi båda pratar och drömmer ofta och länge om när vi så småningom kommer bo ihop.. *lyckosuck*.. ;)

Och imorn börjar vår andra vecka i skolan. För er som är intresserade så ska vi ha Therese och jazz på förmiddagen och Jeanette Bolding med modernt på eftermiddagen. Sen blir det ännu mer jobb (måste spurtåka hem) och så vidare till audition... kan ju inte säga att jag tänker på mogondagen med ro i sinnet direkt... Börjar liksom dagen kl. 10 med dans, sen är det fullt ös till kl. 10 på kvällen... Kommer ladda upp med Berocca, vatten, mat och vitaminer...

Nä, om man skulle ta och börja fixa i ordning sig.. ska ju faktiskt upp om några timmar... =/ Kommer drömma om audition, audition och lite mer audition....



(OBS! Inte mina dansare..! ;) )

It's Friday baby...

Datum 2009-01-17 Klockslag 00:10:09
Och jag sitter hemma och koreograferar... eller ja.. blev typ precis klar... jäkligt svårt att komma igång när man haft uppehåll ett tag. Har i alla fall äntligen kommit på ett tema som kan passa mina street-grupper! Efter showen och "Dirsturbia" hade ju nämligen alla verkligen fastnat för att få klä ut sig och spela lite "konstig" på scenen. Därför blir temat på en av låtarna "Mentalsjukhus!!" =D Mohahahaha!!! Kommer bli grymt!!

(letade efter en cool bild att lägga upp här men alla var så läskiga att jag knappt vågade titta på dom! ;) Har lite mentalsjukhusfobi... men det kommer nog gå bra det här! Jag vet ju i alla fall hur man ska göra för att det ska kännas lite obehagligt och obekvämt för dom som tittar... ;) )



Lite Gökboet-feeling tänkte jag...


Idag hade vi Hanna och balett på morgonen och efter det var det dags för rep med Mr. Gill.. OMG vad jag var DÖD i slutet av den klassen! Scheisse vad han körde på! Koreografi, koreografi, koreografi, cleana, cleana, cleana, mata, mata, mata i en och en halv timma i sträck!! Jag var slut efter 20 min! Men det kommer nog bli ballt! Han har en väldigt bra idé på tema och så.. Me like! =D

Och så har jag Ä-N-T-L-I-G-E-N fått tag på mitt knäskydd som jag beställde för typ en och en halv månad sen!!! Har aldrig varit med om sämre service i hela mitt liv!! Varenda gång jag gick dit eller ringde så var dom som att dom aldrig ens hade hört talas om att jag skulle ha knäskyddet i f*cking-jvla-extra-small! Men nu har jag det! PRUTTRehband säger jag bara!!

Imorn ska jag till mitt andra hem, dvs till min käre karl i Väsby. Där blir det mys för hela slanten och på söndag är det dags att hålla i auditionkurserna igen! Det kommer bli en fullspäckad vecka kan jag ju säga redan nu...

  • Skola 10-13.30
  • Ev. kunder 15-16
  • Audtion 16.30-19.30
  • Korra så fort jag får några sekunder över...
Hrm.. ja.. Berocca, vitamintabletter och VATTEN är det som gäller!

Nä nu är jag trött.. ska försöka somna relativt tidigt (klockan är över 12 men ändå) så att jag kan rusa iväg till min Babe så fort jag vaknar! =)




Jorå.. Har känt mig så här hela veckan...

Still alive...

Datum 2009-01-14 Klockslag 23:24:11
..barely... fan vad jag är slut rent psykiskt.. det är så sjukt mycket saker som har hänt senaste veckan, och idag kom dagen jag fruktat mest av dom alla.. Men jag lever och jag mår relativt bra. Nu gäller det bara att hålla tummarna.. Jag är otroligt tacksam för stödet jag har från min älskling som verkligen tagit hand om mig hela dagen. A true hero! ;)

Och nu är showerna på Dieselverkstaden avklarade också! Jag har inte ord för att beskriva hur otroligt stolt och rörd jag är över att ha dom absolut bästa, mest underbara, gulligaste, finaste och proffsigaste eleverna ever! I LOVE YOU ALL! =D Jag hade verkligen inte kunnat föreställa mig en bättre show! Tack tack tack för att ni gör mina koreografier mer än rättvisa, det betyder väldigt väldigt mycket för mig!

Ett litet smakprov på Minivibe och Feminine Vibe...



Och här är lite andra sneekpeaks från showen...




Vill ni se mer så finns det HÄR! =)

Ni betyder otroligt mycket för mig och jag kommer kämpa in i det sista för att ni ska ha så kul som ni bara kan
och må bra på dansen! =) Hoppas att få hjälpa och se er utvecklas under många terminer framöver!

PUSS på er! =)


Show show show!!

Datum 2009-01-09 Klockslag 23:46:45
Då var det dags för showerna då! En otroligt stor skillnad för mig i år är att jag inte är med och dansar något alls..! Vad tråkigt kanske ni tänker men NEJ!!! Det är så skönt!! För en gång skull kan jag fokusera på mina elever och hjälpa dom! Ska bli skitkul rent ut sagt! =D

En annan lite detalj så där är att eftersom vi inte kan vara på Vasateatern på grund av översvämningen, så är showerna flyttade till Dieselverkstaden i Nacka. Jag ska gå hemifrån kl. 08.41 imorn för att hinna med bussen till Rospten, tåget till Slussen och bussen till Sickla Allé. Wiieee!!



Jag är pluttig och dansar



Kan ju berätta lite om onsdagen då!

Först hämtade jag upp Elin för att fixa hennes naglar.. Det blev Ultimate-Elin-naglar!! Elin är en riktigt liten glitterpingla och naglarna blev ju inte sämre! ;) Det blev två olika sorters blått glitter så att det såg ut som att dom var doppade i glittervatten. På det satte vi sen stenar, stenar och åter stenar! Till och med små fyrkantiga "glasbitar" så att man fick lite discobollskänsla. Elin satt bara och skrek av lycka under hela proceduren... ;)

Efter det skulle jag hem och börja förbereda mig inför prova-på-klassen på Ackis. Jag var skitnervös av någon konstig anledning, vilket jag inte hade behövt vara för Guuuuud så bra det gick!! Jag har nog aldrig sett så mycket folk samtidigt på min klass ever! Man stod typ intryckt mot spegeln för att få plats. Det var lätt uppåt 40-50 pers! Aaaaaapkul! =D

När den klasssen var klar bar det iväg till Idas nya supermegamysiga lägenhet mellan Odenplan och Rådmansgatan! Lyckost! Där myste vi lite innan vi började fixa i ordning oss. Efter ett tag kom Elin dit och vi begav oss ut för att leta upp en restaurang eller bar som fortfarande serverade mat.. halv elva på kvällen.. det gick så där.. Vi hade planerat att gå på Hard Rock Café eftersom det låg typ precis utanför Idas lägenhet, men av någon irriterande anledning så hade dom stängt tidigare än vanligt. Så vi givk ut på korståg och hamnade till slut på "Pub Anchor" på Sveavägen som är väääärsta rockhaket! Men dom sålde mat! =D

Tyvärr hade inte Ida legg med sig så hon fick gå hem igen i sina fäjbulösa guldskor.. (hon hade ändå inte tänkt att haka på till Grammis efterfesten). Där beställde vi in nattkrubb - lasagne och nachotallrik med köttfärs, guacamole och annat gunk! Yummi!! Hade inte ätit på över ett och ett halvt dygn och sovit i snitt två timmar per natt så jag var HUNGRIG!!

Sen drog vi till Berns där Grammisefterfesten skulle vara, bara det att när vi kom fram var det ju såklart värsta "kön" (läs - klump) för att komma in så både jag och Elin höll på att frysa av oss tårna där vi stod och trängdes med en massa andra brats och dylikt (nästan så att man längtade tillbaka till Anckor.. ;) ). Men när vi väl kom fram och sa att vi stod på listan så gjorde vi helt plötsligt inte det. "Konstigt", tänkte vi efteresom jag ändå fått en inbjudan, men då sa hon som stod i dörren (som var en j-vla bitch btw) att "Grand Events" inte har rätt att bjuda in folk till den här festen.

Jaha, men f*ck this shit sa vi då och drog till East istället. Trist bara när båda vi hade en massa folk därinne som vi kände. Där väntade vi in Gathania och hennes manager Vickan och så drog vi vidare till härliga Spyan isället! =) Och vi dansade, vi dansade, vi dansade och Elin lyckades till och med dra igång västa batteln!! Haha! =D

Efter ett tag dök också Johan upp! Hur förvånad blir man inte då på en onsdag bara så där! =) Och vi dansade och dansade och dansade! Vid fyratiden började jag känna av min tinnitus och tänkte att det kanske var dags för mig att börja röra mig hemåt (HATAR att DJ-idioten kör så starkt att det gör ont i hela huvudet!!). Så jag dansade ut och ropade till mig den gulligaste taxichaffisen ever!! Jag frågade vad han skulle ta för att köra mig strax över bron och han sa 150. Frusen och med värkande ben frågade jag om det funkade med min hundralapp som jag hade i väskan och han sa "Hoppa in!" med ett stort leende. Han var så gullig och bröt på nåt språk och jag fick bara en sån där känsla i kroppen att man är trygg!

Sen hade jag ONT I BENEN!!! Shiiiiit!! Träningsvärken från Ackis-klassen plus fyra timmars dansande i klackar. Shoho säger jag bara! Kan ju säga att det var ren tur att jag skulle till min sjukgymnast dagen efter!

Allt som allt blev det en helt underbart rolig kväll! Gathania är den roligast människan i världen att titta på när hon fylledansar! Otroligt underbar! =D





Nu måste jag lägga mig om jag ska orka åka iväg och showa imorn! Och jag ska kanske få träffa min goooosis på kvällen också!!! =D Längtar!!

Puss!

Ååååååh så kuuul!!!

Datum 2009-01-08 Klockslag 04:37:47
Den här dagen turned helt enkelt out to be heeeelt otroligt bra och superkul!! =D

Kom precis hem från stan med vääärkande ben efter allt dansande.. jösses! Har nog inte partajat så här mycket ute på krogen sen.. aa.. det var ju några år sedan..! Men det roligaste är ju att jag har varit helt nykter hela kvällen! =D

Kan berätta lite mer i detalj imorn för jag ska upp om ca fyra timmar och åka till min sjukgymnast..

Gonatt på er nattugglor!

Shit!!

Datum 2009-01-07 Klockslag 16:32:20
Vad är det som händer??!! Anne-Lie, som äger dansskolan där jag jobbar, ringde förut och berättade att det hade varit inbrott i våra danslokaler PLUS att det varit översvämning på Vasateatern där vi ska ha våra shower nu i helgen!! Repen börjar imorn och vi har ingen lokal!! Tror iofs att vi kanske hittat en lösning nu, men vad händer liksom??!!

Åkte ut till Torsvik till Anne-Lie som hade rep med sina elever där och möttes av poliser och diverse kaos.. men det här löser sig! Vi måste bara hitta på nåt smart..



Har haft det lite stressigt idag och nu måste jag stressa vidare. Har "prova-på-klass" på Ackis kl. sju och innan dess måste jag fixa med musik, planera uppvärmning och packa ihop kläder och smink till Gammisgalans efterfest. Ska dit med Elin och Ida and I wanna look fierce! ;)

Så här känner jag mig idag...

Insomnia

Datum 2009-01-07 Klockslag 02:19:25
Ligger i sängen.. kan inte sova och bloggar från mobilen.. usch vad nördig jag är.. Känner att jag vill prata med någon.. hoho?

What's the point...

Datum 2009-01-07 Klockslag 00:17:59

Känns mindre skitkul att leva när andra människor skrattar åt ens egen olycka..
Hope you're happy now...

Gathania för hela slanten

Datum 2009-01-05 Klockslag 12:13:01
Up, up and away!! Sitter här i min morgonrock och försöker ta mig ner mot köket så att jag kan få i mig lite frukost.. eller in till badrummet och sminka mig.. det är vilket som egentligen, men jag är bara så hiiiimla trött så hittills har jag bara kommit till datorn...

Men det ska bli kul idag! Har inte tagit ett enda danssteg (eller ja.. iaf inte ettt seriöst danssteg iaf) sen jag slutade skolan!


Idag blir det nämligen rep med Gathania, ida och Elin i Torsvik! Shoho! =D Det som känns liiiite nervöst är väl att man kommer bli väldigt medveten om hur pass mycket kroppen lagt av nu under lovet.. men men.. inte så att man har så mycket val om man nu vill passa på att vila när man är ledig!

Fick reda på igår också att det är auditiondags för mig på måndag (om en vecka alltså), så vi får se hur det går... =/

Thingeling så länge!


HAHAHAHAAAAA!!!!!!! =D

Datum 2009-01-05 Klockslag 00:10:30

"Nya Specialen" på Fejjan

Datum 2009-01-04 Klockslag 23:06:02
Ni som är Fejjan-tokiga (som jag) kan nu gå med i gruppen "Lidingö Danscenter" här. Där kan också, för er som är intresserade av "Nya Specialen", klicka er vidare till den gruppen och kolla läget. =D

Sunblocknostalgi!

Datum 2009-01-04 Klockslag 22:58:10


Så otroligt sjuk och galen resa! Men också bland det roligste jag gjort i hela mitt liv! =)
Saknar min lilla Ida och lilla Annica!

Om ni vill läsa hela historien så är det bara att gå in på Idas blogg och klicka fram till "Sunblock".

2009 - here we come!

Datum 2009-01-02 Klockslag 01:59:15
Jaha, då har man gått runt en hel dag lite småbakis och seg, men vad gör det när man haft ett helt underbart nyårsfirande med vänner och kärlek! ;)

Det togs ju en hel del foton utan att överdriva så jag tänkte lägga upp lite så fort folk får upp grejjorna på fejjan och sånt.. ;) Tills dess får ni nöja er med dom här!



Nu tänkte jag och babe gå och sova lite.. Nattinatt! =)
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik