Film och bilder från Lino

Datum 2008-06-30 Klockslag 22:21:45







Premiär på Grönan

Datum 2008-06-30 Klockslag 20:49:17
Hellu! Scheisse vilken dag!! Först var jag uppe ganska så sent igår kväll och myste med pöjken. Tokmysig kväll btw! Har typ gett mig lite extra energi tilli dag.. =) Sen var det bara att pallra sig upp vid 08.00, dock efter en halvtimmas gos, och ta bussen kl. 9. Därefter har det bara varit fullt ös!

Första föreställningen satte igång som vanligt kl. 2. Gick helt okej ska jag nog säga för att vara premiär..! Vi har lite annan approach i år än de förra showerna, men jag tror att barnen gillar det..! Sen måste jag också säga att det uppskattas otroligt mycket (både av publik och Tobbe och mig) att vara under tak! De andra åren har vi ju kört på lilla scenen, men nu är den riven and so the dansbana it is!

Andra föreställningen kortade vi ner lite. Och för att ha varit ösregn (läs dusch) hela förmiddagen så hade vi faktiskt rätt så mycket publik..!

Ser framemot imorgon! =) Hoppas att det blir lite bättre väder bara..


'
Så fort vi var klara blev det spurt hem, spurt-middag och spurt iväg till min lilla "nagelstudio" för att ha kund. Och nu kan jag lova er är jag otroligt trött! Har lite godis kvar sen igår, men inte så länge till! ;)

Kom gärna förbi oss på Grönan i sommar och säg hej! Då blir jag glad! =)

Frukost

Datum 2008-06-29 Klockslag 15:08:25
Idag blir sista softardagen innan Grönan sätter igång. Det började jag fira med en välförtjänt sovmorgon. Efter det blev det mysfrukost/lunch/brunch vilket bestod av två mackor med frästa champinjoner i lite grädde med salt, peppar och basilika, grönt te och en skivad tomat med salt, pepper, basilika och olja. Mumsmums säger jag bara!



Resten av dagen ska spenderas i mysens tecken. Sitter här i myskläder och rufshår (sen igår) och väntar på att babe ska komma hit. Tänkte sätta mig och gå igenom Tobbe-showen lite nu innan. Fattar verkligen inte att det är premiär imorn! Helt sjukt, men så otroligt kul! Har fortfarande inte sett några recensioner sen igår, men jag misstänker att det dyker upp imorn.. Är det någon som skulle stöta på nåt så säg gärna till! ;)

Hemma från gayklubb

Datum 2008-06-29 Klockslag 03:27:44
Ja då var man hemma igen då.. klockan är typ halv fyra och jag är inte det minsta full.. bara lite glad, men vet ni vad, det känns helt underbart! Det gick så himla bra ikväll och jag antar att det är för att jag har blivit "gammal" och tråkig, men det finns ju inget bättre än att komma hem från en superlyckad utekväll och inte känna sig spyfärdig och yr! Love it! =)

Jag ska f*n börja hänga mer på gayklubbar..! Det är ju bara för supergalet bäst när man kan stå och dansa utan att femtioelva olika killar står och glor och tafsar på en! Och stämningen och människorna är ju bara för underbara!

Och ännu roligare är ju att Anna-panna var där! Yey! Har saknat att festa med henne sååå himla mycket! Och guuuud vad vi dansade! Hihi...



Sweety och jag backstage efter giget

Nu ska jag ringa älsklingen och säga gonatt tänkte jag.. har blivit tv-spels kväll med några Tension-grabs. Misstänker att dom haft det ganska så trevligt.. ;)

Det var sju-huuukt mycket press där idag som tog bilder och grejer, så jag lägger upp det efterhand som det dyker upp!


Jag i dansgig-outfit..

Gonatt på er!

It's a new day

Datum 2008-06-28 Klockslag 10:49:01
Nu kör vi igång! Off to Ropsten och sen blir det Ida-nalgar, fixa kläder till Ida, fixa rosa prylar till mig, rep, gig och sist men inte minst FEST! Party party party party! ;) Hehe, ska bli kul att se hur det partajas på gayklubbar. Kan tänkta mig att det är fem miljoner roligare än vanliga ställen! Fatta vad skönt att slippa alla sliskiga killar som tror att dom ska få nåt bara för att man råkar kolla åt deras håll fast man bara letar efter toan typ..! Bara dansa, inget tafsa! För sånt överlåter jag till min käre karl! ;) Och så ska jag få träffa och dansa loss med Anna-panna! Yey! Typ hundra år sedan!

Det blir nog en ganska så full dag idag, så uppdateringen kommer imorn!



Tjingeling!

Utmaning

Datum 2008-06-27 Klockslag 23:56:13
Blev utmanad av Ida, and here it comes!

REGLER:
*Beskriv först reglerna
*Svara på alla frågor
*Välj ut 6 personer att utmana
*Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag (imorgon lördag)
- Fixa Idas naglar
- Köpa ite rosa accessoarer till min Gathania-outfit
- Möta upp Gathania-gänget och repa
- Giga
- Festa! =)

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Oj.. hm.. då var jag 13 år och gick i sjuan i Torsviks skola.. på kvällarna gick jag på truppgymnastik i GT Vikingarna.

Ställen du bott på
Bodde mina första två år på Kungsholmen. 1987 flyttade vi till villan på Lidingö där jag har bott fram tills nu. Känns som att jag bor några procent ute i Väsby nu för tiden också... ;)

Fem saker du skulle göra om du blev biljonär
- Köpa en asfet takvåning någonstans i stan med Christian
- Resa en massa
- Ge mina nära och kära en slant
- Spela in en platta
- Sluta tänka på pengar och bara göra sånt som jag vill!

Klädfrossa!

Datum 2008-06-27 Klockslag 22:04:43
Har fått en knäpp och börjat shoppa loss en massa på senaste tiden.. kanske för att jag har lite mer pengar nu än de senaste typ.. alla åren jag levt, men jag vet inte.. ;)

Var ju och letade scenkläder till imorn när vi ska giga med Gathania. Inte lätt ska jag bara säga! Det slutade med att jag hittade en svart jumpsuit från H&M som jag tänkt para ihop med lite chockrosa detaljer. I och för sig bra med jumpsuiten för det är fakiskt nåt som tydligen ska vara väldigt inne just nu, så det kommer jag säkert få mer användning av!

Sen är ju grejen att efter uppträdandet (som för övrigt än på gayklubben "Lino" i Gamla Stan) så är det partaj och då är det "Black & White"-tema som gäller. Min tanke blev då så här; min svarta klänning från Gina Tricot (en sån som vi hade på Gathanias senaste gig fast svart då), mina nya svarta sötnosar (skor) från Topshop, ev vitt brett skärp på höften från Gina, min nya svarta ormskinnsväska med vit blomma från Beyond Retro och nya vita smycken från Wedins.

Sen drog jag med mig ett par jeansshorts precis innan jag skulle betala på Topshop. Testade dom först nu när jag kom hem och dom var jättefina faktiskt! (Nathalie, don't kill me, kom på att det var sånna shorts som du letat efter förut, men jag blev förälskad.. I can't let them go! Förlåt förlåt förlåt.. =( Men vi kan ju ta på oss våra shorts och våra kepsar och leka tvillingar annars.. vi är ju faktiskt rätt så lika på film.. ;) ).

Lite pics på de senaste inköpen..



Stora bilden från vänster;
Jumpsuit, H&M
Kepsar, Ed Hardy
Örängen hjärtan, Cocoo.se
Örhängen stora runda, Cocoo.se
Örhängen lite mindre, H&M
Väska och blomma, Beyond Retro
Jeansshorts, Topshop
Hello Kitty trosor, H&M
(har ett par till men dom har jag på mig så ddom får ni inte seeeee!)

På den lilla bilden näst längst till höger ser ni mina små darlings från Topshop,
och bredvid dom smyckena från Wedins.

Så där ja, nu har jag varit lite klädnördig, men vad tror ni om min "Black & White" outfit då..? Tror att den kan bli ganska så näjs.. måste få ihop scenkläderna nu bara.. och repa dansen..

Just de ja, här är tredje avsnittet av FLOIW, ett av mina favoritavsnitt faktiskt.. hehe.. njut!

Lite bilder från igår...

Datum 2008-06-27 Klockslag 20:52:05


Notera Christians fina födelsedagstårt-grodor! =)

Skulle nog kunna säga att det här var en av mina absolut mysigaste dagar! Klarblå himmel och solsken hela dagen, en stor mysig park, en massa filtar och min älskling. Vad mer behöver man? ;) Till och med Christian tyckte att det var en av hans bästa födelsedagar någonsin! Yey!


Senaste tiden har vi pratat mycket om lägenhet och sånt.. vi vill verkligen flytta ihop så fort vi bara kan, men vi vill ha något eget så då blir det ju ekonomin som styr lite.. dvs vi får vänta tills pengarna börjar klirra till. Vi kolölade runt lite i Solna igår faktiskt.. jättemysigt område så vi är nog ganska så sugna på det. Där finns det jättemånga nya och fina lägenheter som inte kostar ens hälften av vad de gör i stan. En tvåa hittar man lätt under tvvå miljoner, och sen är det ändå bara typ tio minuter in till stan. Me like! =) Och sen skulle man ju ha Hagaparken nära också..

Inredningen är vi väldigt överens om också. M-Y-S! ;) Nä men vi vill ha det väldigt stilrent och så.. vi kan ju inte hålla oss när vi är ute på stan och går förbi någon affär med inredning.. särskilt indiskt och sånt.. Det kommer nog bli ganska så blandat svenskt stilrent och indiskt mys.. mycket fondväggar med snirkliga mönster och sånt.. och stooooor TV! =)

Ibland längar jag så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen! Vill bo med min karl nuuuu! Men även om det kanske tar ett tag, är jag otroligt glad att jag känner så lverhuvudtaget.. väldigt mysigt.. ;)

Födelsedagsbarn

Datum 2008-06-27 Klockslag 00:05:12
Fast inte jag då, utan min kära älskling! Idag har vi har årets absolut mysigaste dag! Vi gick till affären i Väsby centrum, köpte en massa onyttiga sockriga saker, drog till Hagaparken och hände där hela dagen.. fy bubblan va mysigt säger jag bara! Vi hade värsta stora filten att ligga på, plus två filtar till att svepa runt sig. Sen var det bara att mysa iväg.. vi somnade till och med.. ;)

Efter det drog vi till Sara på födelsedagsmiddag och tårta. Jättemysigt och jättegott! Och nu sitter vi hemma och ska spela lite tv-spel.. =)

Lägger upp lite bilder imorn efter min runda på stan (måste leta scenkläder till lördag) och en kund.. och så måste jag fixa ina naglar ocskå..

Syns imorn! =)

Must... sleep...

Datum 2008-06-25 Klockslag 08:55:00
Alltså, det är helt enkelt inte meningen att jag ska sova nåt det här året typ..! I alla fall den här veckan.. har sovit mellan 8-10 timmar på två dagar.. känns heeelt underbaaaart..! Men det är bara att gå upp, blaska av sig i ansiktet och måla dit det igen. Får se om jag kanske somnar i nån illusion eller nåt idag.. spännande spännande..



Ja.. det är fasiken inte lätt ibland.. Men nu har i alla fall nästa avsnitt av FLOIW kommit ut! (Fäjbullös Life of Ida Warg) Luta er tillbaka och njut! =)



Gonatt då and off to work! Eller ja menar gomorron eller nåt...

Nä om man skulle ta..

Datum 2008-06-24 Klockslag 23:52:47
.. och dra sig mot sängen kanske.. ska faktiskt upp om några timmar.. blä.. =( men det ska bli kul att repa med Tobbe! Och sen får jag träffa babe! Shoho! =)



Åååh vad jag längtar! Är faktiskt väldigt mysigt när man är så här kär.. ;)

Gonatt på er!

Å juste, håll utkik efter nästa avsnitt av "Fäjbullös Life of Ida Warg" eller som man säger i innesvängarna; "FLOIW".. ;)

Så.. fruktansvärt.. trött..!

Datum 2008-06-24 Klockslag 20:26:04
Nu börjar den dåliga sömnen ta ut sin rätt..! Sängen lockar kan jag ju bara säga.. Imorgon börjar repet med Tobbe halv elva, sen blir det mata show på hög nivå fram till klockan tre ungefär, SEN åker jag till Väsby! Yey! Känns alldeles för jobbigt att vara ifrån min pojke så länge jag har varit nu.. ysch! Det är dock en fråga som kvarstår.. när, jag frågar när ska jag hinna fixa mina naglar?! Fem har redan ploppat av och jag skulle ju helst vilja ha lite snygga naglar till lördag när vi gigar.. Allra helst vill jag ju ha fina naglar på Christians födelsedag på torsdag men det blir nog ganska så omöjligt har jag kommit fram till.. får leta fram nåt nagellack eller nåt och måla över skiten.. ;)

I-landsproblem..? ;)

Här kommer förrestem första avsnittet av min, AIjda och Nat's nya serie "The Fäjbullös Life of Ida Warg". Enjoy! ;)

Repdag

Datum 2008-06-24 Klockslag 09:46:02
Shit vad jag sovit dåligt i natt! Men det är bara att köra på ändå.. Nu blir det rep med Tobbe och det ska verkligen bli grymt kul! Men innan det så måste jag förbi banken och föra över pengar så att jag kan få mina kepsar skickade. Yey! =)

Sen ikväll blir det mer rep med Gathania och gänget.



Thingeling! ;)

Kepstokig

Datum 2008-06-23 Klockslag 21:40:02
Jag är numera med keps! =) Woho! Två stycken till och med!

Kom precis hem från repet med Gathania, Elin och Ida.. vi fick nästan hela koreografin klar. Ska fortsätta imorn tänte vi.. måste försöka lista ut vad jag ska ha på mig också.. hmm..

Och förresten, lite kul! Dom ringde från tv4 precis innan jag skulle åka och frågade om jag ville vara med i trailern till Idol! Men tyvärr så kunde jag inte eftersom inspelningsdagarna var imorn och på onsdag.. för då ska jag och Tobbe repa! Tjoho! =) Testa nya illusioner, hitta på knasiga danser osv.. brukar typ ha magkramp efter våra rep så det ser jag framemot!



"Fan illusion" från Julgalan 2007
Vi har ganska så speciell humor....

Nä, om man skulle ta och surfa runt lite mer på tradera.. ;)
Tjoho så länge!

Midsommar - upptateringen!

Datum 2008-06-23 Klockslag 16:22:58
Nu så var det dags att sammanfatta midsommar lite.. förbered er på en del foton.. =)

Midsommar började med att jag tog tåget ut till Väsby.. behöver jag nämna att tågen bara gick en gång i halvtimman och att jag självklart sprang upp på perrongen och såg tåget stilla åka iväg..? Mm precis.. SL.. jaja, efter en del svärande, fula ord och allmänt fördrivande av en haltimma kom nästa tåg. När jag sen kom till Christian tog vi en promenad hem till hans mamma Ewa och mormor. Vädret kunde inte ha varit bättre så det blev grillning utomhus.. yey! Första på evigheter typ! =)



Bild 1: Bordet börjar dukas upp.. blev helt proppat efter ett tag..!
Bild 2: Och dagen s vin presenteras av...
Bild 3: Grillmästaren!
Bild 4: Väldigt svårgrillat kött.. men gott! =)
Bild 5: Pusspaus
Bild 6: Christians mormor
Bild 7: Mor och son..
Bild 8: Superhair!

När vi ätit så mycket att vi knappt kunde andas så började resan mot kvällshänget, dvs hemma hos Micke. Där blev vi kvar hela kvällen och myste på ganska så bra... =)



Dagen efter blev det bakis mat.. och det här är vad jag kallar bakis mat! Gaaaalet gott!



Det här behöver du;

En stor bit mozarella
Två tomater
En rödlök
Svarta urkärnade oliver
Färsk basilika
Salt & peppar
Olivolja


Skiva mozarellan och tomaterna i skivor, hacka lök och stö över. Sprid ut lite oliver och basilikan, häll över salt, peppar och olivolja.. går såååå snabbt och är såååå gott! Väldigt mysigt att sitta och dela med någon också.. ;)



Efter mysstunden satte vi oss på tåget och åkte mot Bro (typ längst ut på Bålsta linjen.. fett segt..). Där blev det vuxenmiddag med Bea och David som ni kan läsa om lite längre ner i bloggen. Så där ja.. nu var allt sammanfattat och klart! Ska gå in och buda på kepsen snart tror jag.. täntke vänta till sista sekunden.. ;) Tack till alla som hjälp mig med mitt lilla dilemma! Nu är det bara att hoppas på att ingen budar över mig.. Dags att ta fram tradera-kunskaperna från Nat sen igår.. ;) Jag håller tummarna!

Hjälp!

Datum 2008-06-23 Klockslag 14:21:03
Jag vet inte vad jag ska göra! Buda eller inte buda.. det är frågan...



Har ju redan den andra.. men kepsar är ju bara för ballt..! Hjälp mig! Passar den på mig? Ska jag buda?

Ed Hardy keps!

Datum 2008-06-23 Klockslag 02:27:00
Glömde ju säga att D'liciousarna (dvs vi tre) satt ju och tradera lite ikväll också.. blev varsin Ed Hardy keps! Yey! =) Så här ser min ut! Can't wait!

Hemma!

Datum 2008-06-23 Klockslag 02:21:22
Alltså herregud vilken jävla resa hem! Mitt livsmål är just nu är att bli så pass rik att jag aldrig någonsin ever again behöver förlita mig på SL..! Jag, Nathalie och Ida har varit och myst hemma hos Ida ute i Midsommarkransen hela kvällen. Har inte skrattat så mycket sen jag vet inte när! Fick ju för oss att vi skulle spela in "The Fäjbellös Life of Aijda Wolfie".. Kommer dyka upp avsnitt nu i några dagar framöver, så håll utkik! ;)

I alla fall, det tog mig alltså en och en halv timma från midsommarkransen hem till Lidingö!!! Vad f*n är det för fel på j*vla Stockholm som bara överger alla mitt i natten??!! Kom fram en taxikille från taxi kurur två gånger och frågade om han kunde få köra hem mig... gratis.. jag vet inte.. men flashar från hela Engla-historien flög upp i huvudet på mig så jag kunde verkligen inte hoppa in.. han kan säkert ha varit värsta snälla killen som faktiskt bara ville skjutsa hem en liten stackars ynklig genomblöt och frusen tjej som hade en ganska så lång väg kvar hem.. men det gick bara inte.. så det tog mig 45 min extra att komma hem istället.. kanske var värt det.. vem vet..

Och nu är jag självklart alldeles för trött och sliten för att uppdatera midsommar osv, men imorgon mina damer och herrar! ;) Då blir det så mycket foton och redovisningar så ni inte vet vad! Här kommer ett litet smakprov i alla fall...



Babe om du läser det här.. fasiken vad jag saknar dig just nu... =(

Gonatt på er!

FAN!!!!

Datum 2008-06-22 Klockslag 17:14:15
Jag har tappat ett av mina örhängen!! J*VLA F**********N!!!

Jaha.. då är det väl bara att beställa ett par nya då.. för 165 spänn.. suck..

Buhu... =(

Dåligt samvete!

Datum 2008-06-22 Klockslag 15:31:11
Jag har sååå mycket roliga bilder som jag vill lägga upp, men jag är fortfarande hos Christian och då går det ju liksom inte.. med datorn och allt.. Men jag kommer hem någon gång ikväll och då måste jag sätta mig ner och fixa med allt!

Igår var vi på parmiddag hemma hos Bea och David i deras nya villa (vuxenpoäng.. m-hmmm..). Det var väldigt mysigt faktiskt! Och vi åt så mycket att vi knappt kunde stå upp, så vi satt på våra platser hela kvällen.. ;) Och jodå, visst blev det diskussioner om gräsmatta, altan, gräsklippare, lägenhet, resor.. ja.. hade vi haft en vuxenpoängsräknare där hade den väl gått i taket! ;)

Ikväll blir det D'licious-myshäng hos Aijda. Och av någon anledning är jag sjukt sugen på gulaschsoppan som Christian brukar köpa på burk.. väldigt lätt att göra och mumsfillibabba-gott, så jag funtar på att köpa med mig en burk till Aijda.. måste ha creme fraich också..

Nä, back to kill some time.. och vänta på att babe ska jobba klart.. =)

Dagen efter...

Datum 2008-06-21 Klockslag 12:51:13
Och då var midsommar förbi.. igen.. hade faktiskt väldigt trevligt igår!  Kom hem vid halv tre ungefär.. Idag är jag och älsklingen bjudna till Bea och David på middag. Kommer bli übermys tror jag! =) Är fortfarande hemma hos Christian så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder, men när jag kommer hem imorn så slänger jag mig över datorn och fixar med allt! I promise! =)

Midsommar

Datum 2008-06-20 Klockslag 11:19:31
Ja.. du var det ju midsommar igen.. i vår familj har vi en del olika jobbiga saker som hänt just vid den här tiden, så det är ju kanske inte så att man mår glass-strut direkt.. men nu är jag på väg till Christian så dom känslorna borde nog försvinna ganska så snabbt! Nu ska det bli mys ju! =) Först är vi bjudna till Christians mamma och mormor på sen lunch/tidig middag och sen blir det kompis häng hos Micke, som förra året typ exakt.. ;) Tror att det kommer bli jättekul och bra på alla sätt!

Ska bara packa ihop jorgubbarna som ligger i kylen och pysa iväg. Lägger förmodligen upp lite foton och sånt sen imorgon.

Glad midsommar på er! =)

Sommar med Tobbe Trollkarl + fråga!

Datum 2008-06-19 Klockslag 22:30:35
Nä nu får det faktiskt ta och bli juli! Har blivit Gröna Lund beroende! Eller kanske "Tobbe Trollkarl på Gröna Lund"-beroende. Blir faktiskt tredje sommaren i år. Jobb varje dag, en månad i sträck och två gig per dag. Yey! =)

Vi började prata igenom showen lite för någon månad sen och jag tänker inte avslöja nåt direkt, förutom att det kommer bli ett himla röj på scenen och sjukt mycket skratt! =)



Wonder Eindow på Julgalan 2007

Helt sjukt men ni kan inte aaaaana hur mycket folk försöker pressa en på info om illusionerna vi gör. Men jag kan inte vara mer stolt, jag har aldrig avslöjat ett enda trick! Det ni! Hade ni klarat det..? ;) Alltså inte ens Christian, mina föräldrar eller min bästis Anna vet nåt. Folk har erbjudit mig pengar och hotat mig med diverse saker, men nooooo. Den här nöter knäcker man inte så lätt! ;)

Men hm.. nu blev jag nyfiken.. Tänk på att jag ändå varit inne i den här svängen i typ tre år och man har ju lärt sig en del om man säger så. Skulle ni, helt ärligt klara av att hålla allt hemligt inför alla ni känner och inte känner? Skulle vara kul att veta bara.. =)

Ung-08 festivalen..?

Datum 2008-06-19 Klockslag 19:32:17
Hm.. fick ett meddelande från Marikas idag där det stod att man kunde söka till Ung -08 festivalen igen.. vi i D'licious hade ju tänkt vara med och vi blev faktiskt kallade till audition, men självklart så kunde vi inte då och så blev det inget.. problemet nu är att Ida inte kan den 28:e när nästa audition är och då tänkte jag så att man kanske skulle kunna skicka in nån slags showreel istället.. hm.. får klippa ihop nåt..



Första delen av "Hotstuff" på Hamncompagniet i Åmål




Sista delen av "Hotstuff" på Vasateatern i Stockholm

Vet inte riktigt vilken del jag ska skicka över.. tror att det lutar åt Toysoldier (sista) fast när det är filmat framifrån. Vad tror ni..?


Body crash - bilder från inspelningen

Datum 2008-06-19 Klockslag 00:21:59
Här är lite bilder som jag fick skickade från filmtecknarna från inspelningen till Body crash videon. Enjoy! =) (jag bl.a. i rosa/svart korsett/hatt och höga stövlar)



Här är slutresultatet (ska lägga upp en med bättre kvalité sen)




Vad tycks? =)

Releasefest med Tension Grace

Datum 2008-06-18 Klockslag 20:20:31
Då så.. nu blir det lite info om gårdagen. Jag och Christian vaknade.. hade en riktigt jobbig natt eftersom babe är jäääätteallergisk just nu. Och det blir ju inte bättre av att stackars lilla Boogie måste sova i mitt rum nu.. ingen rolig natt som sagt kan jag lova.. så vi var rätt så slitna när vi väl skulle upp. Christian drog väl runt två för att vara inne i stan och fixa med soundchecket klockan tre och jag började fixa iordning mig så smått. Det såg ut ungefär så här...




Jag hatar egentlgen sånna här bilder så ni får ursäkta "pose-minen"

However, färdigfixad blev jag till slut och mötte upp Christian på båten där festen skulle vara. Ja ni läste rätt - båten. Låg borta vid hamnen vid Mariatorget. Fin liten båt det där.. ;) Kruxet var bara att dom inte ens kört igång soundchecked än och både jag och Christian var ganska så hungriga så vi tog en liten lunch/middags promenad. Det blev kinamat.. gott!

Klockan sex var vi tillbaka och började mingla runt med folk. Spelningen gick jättebra! Lite roligt är ju att jag faktiskt står med i bookleten! =) Var med och körade på ett spår.. om man nu kan kalla det köra.. typ sjöng lite "krog-körer" så det var väl kanske inte det vackraste jag klämt ur mig på sistone direkt.. ;)





Bild 1: Tension lirar
Bild 2: Tension lirar lite till...
Bild 3: Jimmy från H.E.A.T var också där
Bild 4: Jimmys brorsa
Bild 5: Jimmys päron som jag och Christian alltid hamnar med
på sånna här tillställningar. Grymt softa att hänga med! =)
Bild 6: Keno från Tension
Bild 7: Älsklingen och den jättefina utsikten!
Bild 8: Jag med dubbelhaka.. ;) Observera örhängena! ;)
Bild 9: Tension Grace-plattan som Christian mixat och mastrat
och som dessutom är inspelad i Christians studio

Sen drog vi hem och tokmyste hela kvällen! Helt okej kväll tycker jag! =) Idag har jag och Boogie haft mysdag. Han ligger här bredvid mig nu och håller mig sällskap. Har precis satt i mig mat från Super Wok ute i Brevik och nu funtar jag på att klämma i mig en sån här..



Yummi yummi yummi! =)
Här kan ni kolla om ni vill lyssna på/veta mer om Tension Grace.
Och här är Christians studio.

Glass glass glass!

Har ingen idé på rubrik..

Datum 2008-06-18 Klockslag 12:42:49
Nu har Christian åkt hem och ska börja jobba med dom engelska låtskrivarna igen. Och jag sitter här framför datorn och börjar ladda upp mig för två kunder och ta hand om bebisen (Boogie). Han får följa med till jobbet idag! =)

Var på releasefest igår. Tänkte att jag skulle skriva lite mer om det när jag kommer hem ikväll. Har en del foton och sånt också.

Shoho så länge!

Gonatt!

Datum 2008-06-17 Klockslag 01:19:26
Tänkte göra som Boogie nu och krypa ner i sängen..



Natti natt!

Softardag

Datum 2008-06-16 Klockslag 12:41:13
Tjoho, nu är jag vaken! Igår var det helt underbart mysigt.. vår ettårsdags middag bestod av "haloumi-mackor" (lite av vår signaturrätt) vilket innebär rostbröd som är stekt i olja, en skica tomat, stekt haloumi och lite fräst rödlök.. yummi! Efter det somnade vi faktiskt! Haha, också lite vår grej att somna efter vi ätit.. couple liksom.. ;) Vaknade 22.30 (ca två timmars sömn tror jag) och börjde fixa ihop lite efterrät. Det blev glass med maränger, grädde, och strössel! Jag ville ha kolasås också men det verkar som att Christians inneboende har haft orgie i kolasås för den var tokslut! Men men, det var väldigt gott ändå! Sen gick vi och la oss vid ett typ.. som sagt.. j*vligt "couples".. men det är mysigt! =)

Idag tänkte vi äta upp resterna från igår, sen ska babe ha elev (gitarr) så då tänkte jag passa så att kila ner till centrum och köpa ett par svarta mjukisbyxor. Helt sanslöst konstigt att jag inte har några! Sen tänkte vi dra hem till mig. Farfar har vait hemma hos oss i natt och idag och tagit hand om Boogie så det går ju ingen nöd på den lilla krabaten om man säger så (Boogie alltså.. ;) ).. pratade precis med farfar och dom skulle precis ut på sin andra promenad..!

Nä nu blir det mys i soffan och haloumi-macka! Yey!

Vuxenpoäng... haha...

Datum 2008-06-15 Klockslag 11:51:41

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng

Namn: Celina
Datum: 2008-06-15
Ålder: 22
Vuxenpoäng: 14.4
Uppskattad ålder : 26.3


Hahahaha, som att jag egentligen borde vara 26 år! Nä om man skulle ta och testa fjortispoängen istället kanske... ;)

Fjortispoäng.se - Hur mycket fjortis är du?

Din fjortisfaktor

Namn: Celina
Datum: 2008-06-15
Ålder: 22
Fjortisfaktor: 18.9%

Hm.. vet inte riktigt hur man ska tolka det.. men men.. har man tråkigt så har man! =) Nu blir det promenad med Boogie!

Lite mer än sex...

Datum 2008-06-15 Klockslag 11:28:37
timmar har jag i alla fall fått sova i natt.. ;) Är förvånandsvärt pigg ändå..! Kommer väl i kapp mig senare ikväll.. Är hundvakt för tillfället. Boogie är inte alls glad att blir övergiven av husse och matte. Förhoppningvis tycker han att det är lite mysigt att hänga med lillmatte också.. =) Fast just nu ligger han nere vid grinden och suckar ljupt.. (vilket jag misstänker iaf) Tänkte ta med honom på en promenad sen när jag ätit min frukost.



Här är vår lillla bebis!

Vaknade i morse (bortsett från päronen som sprang runt i hela huset och packade) av att min ena halsmandel svullnat upp.. det slår verkligen aldrig fel! Jag kan helt enkelt inte flyga utan att få ont i halsen! Är så sjukt nojig för det där bara.. när jag var mellan 16 och 17 år hade jag streptokocker-marathon med mig själv. Åt penicillin så mycket att jag blev allergisk.. grattis.. min närvaro i skolan ska vi inte ens prata om.. jag var verkligen sjukt heeela tiden! Så när jag känner den där uppsvällda känslan i halsen, trots att det ändå är sex år sedan nu sen jag typ blev av med det, så blir jag nervös och går och känner efter hela tiden.. Har min kopp te med honung här bredvid med nu.. brukar hjälpa lite.

Och idag är det den oficiella ettårsdagen för mig och Christian! Yey! =) Och han är på väg hem från giget med H.E.A.T nu. Längtar så att jag blir tokig! OM det kommer bli mys ikväll!



Love is in the aaaiirr.. dutt-du-duu... =)

Beställt!

Datum 2008-06-14 Klockslag 23:59:24
Shoho! Örhängena är på väg! Me sooo very happy! =) Blev ett par runda i guld och ett par hjärtformade i guld. Längtar längtar längtar!! Tack till Sanna som tipsade mig om cocoo.se!




Vad tycks? =)

Gimme gimme gimme!!

Datum 2008-06-14 Klockslag 22:19:51


Vill haaaaaa!!!

Titta va jaaag hitta...!

Datum 2008-06-14 Klockslag 21:47:23
En till film från giget med Gathania! =)



Sunblock i Bergen! (Norge)

Datum 2008-06-14 Klockslag 21:38:29
Nu är jag hemma! Men guud så kul vi har haft det! Jag får väl ta det från början helt enkelt...

Resan startade med att min käre far skjutsade mig in till Ropsten för att sedan ta tåget in mot arlanda express. Tanken var att vi skulle mötas upp 09.30 (anvisningar av managern) och sedan hoppa på flyget 10.40.. Det skumma är att INGEN av oss ens reagerade över tiden.. lite konstigt kan man tycka.. anyway, så när jag sedan mötte upp Ida och vi började räkna lite på tiden insåg vi ganska så snabbt att vi hade korvbråttom in till arlanda. Kruxet var ju att Annica inte ens var i närheten av centralen, så jag och Ida fick hoppa på första bästa tåg och hoppas på det bästa..



Väl framme fick vi reda på att incheckningen av bagage slutade 40 min innan avgång.. inte en chans att Annica skulle hinna! "Oops..." var ju det minsta vi hann tänka. Som tur var hade vi lyckats gå fram till världens mest underbara incheckare som lyckades hålla incheckningen öppen för Annica även fast det inte gick! (vet inte om det hade nåt att göra med att vi var Sunblock, men hon tyckte nog att det var ganska så kul.. =) ). Efter det hoppade vi på flyget och drog iväg mot Bergen.





Bergen.. vad ska man säga.. HELT UNDERBART! Jag är kär i Bergen! Det är som att gå runt i en liten sagovärld! Staden är den näst största i Norge och är kantrad av höga berg med hus i lite Gotlands/Schweiz-stil som klättrar upp för kanterna. Och luften! Mmmmm.. känns som man är på rehad-kur eller nåt.. Allt känns så friskt och lugnt på nåt vis.. love it!


Men det blir bättre må ni tro..! När vi kom in på rummen var det nästan att man ramlade baklänges! Först möts man av en skylt på dörren (rum 422 för övrigt) "Business Class".. Wiiiiiiii!! Det andra man möts av när man öppnar dörren är en utsikt som varken går att beskriva eller ta bilder på.. herregud säger jag bara! Och det var så fint intrett och bara ååååååhhh!! Hade kunnat stanna där hela dagen! Men det gjorde vi inte..! =)



Det blev lunchsökande och det slutade på Bergens (tydligen) bästa sushihak "Sumo". Nam-nam! Vi satte oss på årets mysigaste uteservering med värmelampor i taket och fotöljer som man kände sig som en femåring i.. lovely! Jag och Ida fick dessutom Annica att testa sin första sushi! Inte dåligt! Tyckte att hon var väldigt duktig faktiskt! =) Sushin var det för övrigt inget fel på om man säger.. ;)




Efter det var det shopping som gällde! Vi knatade runt ett tag och hamnade till slut på en affär där vi gick bärsärkagång! Det låg uppradat en hel drös med skiiiitsnygga "pussycat dolls inspirerade" luvtröjor med diverse bling bling och grejer, som det dessutom var "tag 3, betala för 2".. wohohooo säger jag bara!

Celina: tre tröjor
Annica: två tröjor, ett par mysbyxor
Ida: inget....!!! (men det varade inte länge..)





Efter en lång och givande shoppingrunda var det dags för té (Celina), kaffe (Ida) och varm chocklad (Annica) så vi beställde roomservice, skönk ner i soffan på rummet och bara njöt att den extremt obeskrivligt vackra utsikten och att för en gång skull ha lite tid över...


Klockan började då närma sig 18 och vi skulle på soundcheck. Vi blev uppplockade framför hotellet och körda till det enormt stora garage-aktiga stället där giget skulle vara. Problemet var bara att managern (som inte kunde följa med till Norge) inte hade fixat någon musik till arrangörerna.. "hmm.." tänkte vi.. tricky tricky.. Det slutade med att Ida drog upp sin lilla iPod (som ibland får för sig att lagga lite), kopplande in den till hela chabraket och sen var det bara att sätta igång!

Efter soundchecket och "mini-repet" blev det helt plötsligt ganska så bråttom och vi fick skjuts tillbaka till hotellet, slängde i oss mat från restaurangen, sprang upp till rummen och fixade iordning oss. Tillbaka till bilen utanför hotellet i våra fina Sunblock-munderingar (jo en del blickar fick vi nog utstå av diverse förundrade norrmän) och hux flux tillbaka i "garaget" där vi började förbereda oss på att stå på scen om ca 20 min. Det var sjuuukt mycket folk där! Fick förklarat att det var någon slags bal för ungdomar som tagit studenten.. fast inte riktigt studenten.. aja.. dom var glada i alla fall! =)


22.15 - Upp på scen och hej och hå! Galet roligt gig och jättebra publik som sjöng med och hade kul! Efteråt var vi helt döda och vi bestämde oss för att hänga backstage så länge vi kunde.. Dom hade verkligen gjort galet fint där, och det blev en del vin (blandat med ca tre vattenflaskor för min del) och mingel och sköj! Kobojsarna skulle upp på scen direkt efter oss men sen när dom var klara så hängde vi nog mest med dom. Senare på kvällen dök gruppen "Brick & Lace" upp och skulle köra lite låtar.



Senare på kvällen (läs natten) drog vi tillbaka till hotellet och piffade till oss lite för att sedan gå på den "officiella efterfesten" på en club som heter "Metro". Det bästa med hela Metro var att det låg fem meter från vårt hotell.. =) Där blev vi inplacerade i ett vip-rum inne i vip-rummet.. mm precis.. hur mycket vip får man plats med egentligen på en club..?? Men men, det var trevligt, vi i Sunblock, Kobojsarna, deras manager och en av arrangörerna som tagit hand om oss under dagen satt där och chillade ett tag. Är dessutom ett eventuellt samarbete med Kobojsarna och D'licious på g.. får se vad som händer.. ;)





Tror att kockan var kvart i fyra på natten när jag gick och la mig sen. Heeeelt slut! Saknade min älskling väldligt mycket då också.. Tror att jag lyckades somna ordentligt 09.00. 09.30 gick alarmet på mobilen igång och det var bara att blaska av ansiktet och släpa sig ner mot frukosten som var som resten av hotellet, heeelt underbar! Mumsmums!

Efter det tog vi en till tur ner till vår kära favoritaffär för att handla fler tröjor!! =) Sammanlagt efter två turer till denna affär:

Celina: Fem tröjor
Annica: Fyra tröjor och ett par byxor
Ida: Två tröjor

Inte illa må jag säga! =)

När vi var klara fick vi springa tillbaka till hotellet och samla ihop våra saker för att snabbbt som tusan ta oss till flygplaten. Saken var ju bara den att vi inte ens riktigt visste om vi skulle få komma hem överhuvudtaget.. Under natten efter giget hade vi listat ut (eller hört lite luddigt) att flyget vi skulle ta gick strax efter kl. 2 på dagen.. så vi fick chansa på det helt enkelt. Utan varken biljett, bokningsnummer eller flygbolag bar vi av mot flygplatsen. Väl där chansade vi på "Norwegien" eftersom det var dom vi åkt dit med. Men icke sa nicke.. ingen bokning på stackars oss.. tankar om tåg mot Åmål började sakta klarna.. Som tur var testade vi SAS också, och mycket riktigt fanns det en bokning till Oslo 14.05. Yey! Lite (läs extremt mycket) trist bara med mellanlandning.. men men, huvudsaken var i alla fall at vi var på väg hem! =)

Och nu sitter jag här.. trött som ett cp och fortsätter ändå att skriva värsta uppsatsen om Norge-resan.. men jag tänkte att det är väl ändå bärst att smida när järnet är varmt.. kommer typ ha glömt hälften imorgon ändå.. ;)

Och imorgon kommer babe hem från sitt gig i Örnsköldsvik, och då ska vi fira den officiella ettårsdagen! Mys mys mys! =)

Tror säker att Ida också kommer skriva uppsats så gå gärna in där och kolla hennes version! =) Nu är jag trött i handerna och huvudet... ska ta och ringa min älskljing snart också tror jag.. =)

Ska bara avnsuta med en neonrosa norsk buss... hade Ida fått bestämma hade alla bussar i Sverige sett ut så här.. ;)

Star Pilots - Heat of the night

Datum 2008-06-13 Klockslag 02:14:01
Måste ju bara säga innan jag går och lägger mig att faaaasiken vad jag älskar den här låten!! =)


Vilken hund är du?

Datum 2008-06-13 Klockslag 01:56:03
Cocker Spaniel


Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Det här gör alltså Celina när hon ska upp och åka till Arlanda om sju timmar! Suck.. Nathalie's fel.. ;)

Norge med Sunblock över helgen

Datum 2008-06-13 Klockslag 00:05:56
Sitter här framför datorn och låter min brun-utan-sol torka på för fullt.. ska försöka undvika (vilket är nästintill omöjligt) att få konstiga ränder och fläckar över hela kroppen som gör att man påminner om något med kraftig brännskada..

Imorn är det Norge med Sunblock som gäller, evenuellt exklusive turnéledare.. känns mindre tryggt.. men men, tre blondiner på en norsk flygplats, vad kan gå fel liksom..?? ;) Packningen ligger här bredvid mig.. blev för en gång skulle inte överdrivet mycket packning! Myskläder att flyga i, lite vanliga kläder att gå ut och käka i, scenkläder, necessär (som knappt är halvfull!) och lite underkläder. Ta-da!

Packning till Norge med Sunblock

Syns kanske inte så bra.. men den är liten jag lovar! =)

Ska bli kul att åka iväg med tjejerna igen! Intressant som sagt att se hur det kommer gå utan folk som sköter allt administrativt bara. Misstänker att det blir jag som får ta på mig reseledar-rollen.. ;)



En sak som inte är lika kul är att jag kommer sakna min älskling så jag vet inte vad! Han ska också åka bort imorn faktiskt, fast till Örnsköldsvik och ratta ljudet till H.E.A.T igen. Dom var förresten det enda bandet som fick fem plus av aftonbladet på Sweden Rock! Hejja min karl och grabbarna liksom! Lite tungt med tanke på att galet stora band som Whitesnake och Def Leppard var där och spelade också..! Är alltid så stolt över min babe! =) Vi har ett år på söndag förresten! Officiellt i alla fall.. alltid svårt sånt där.. men vi har bestämt att det är på söndag, punkt slut och då blir det tokmys!

Jaha.. snart så sitter man på ett flyg på väg till Norge.. Kjempegott! =)

Ny design!

Datum 2008-06-12 Klockslag 23:24:11
Min dundelgulliga danselev Eva mailade mig för ett tag sen och överraskade mig med en helt ny design på bloggen. Tror ni jag blev glad eller tokglad?? ;) Den är ju bara sååå fin! Yey!

Gathania-gig på film...

Datum 2008-06-10 Klockslag 16:37:24

Gathania-gig!

Datum 2008-06-10 Klockslag 14:29:09
I fredags var vi på vårt första gig med Gathania ute i Sumpan. Ååååh vad jag ääälskar hennes låt "Blackout"! Den är så bäst! 20.40 var det vår tur att gå på scenen och efter oss skulle E.M.D. upp.. och det var ju en del folk där om man säger så.. jag försökte inbilla mig att raderna av uppspelta småtjejer var där för vår skull.. ;) Men det bästa var nog ändå vädret! Snälla säg att sommaren är här för att stanna! Det gick grymt bra i alla fall och vi har redan börjat ladda inför nästa gig!



Bild 1: Två bustroll
Bild 2: Ida pratar upprört i telefonen bredivid backstage bajamajan
Bild 3: Vackra Gathania
Bild 4: Gathania igen bredvid scenen
Bild 5: Elin röjer loss
Bild 6: Två linslöss
Bild 7: Elin, Gathania och jag försöker verkligen se snygga ut
Bild 8: Trion försöker se "snygga" ut
Bild 9: Gathania och Piff & Puff


Välkommen till min nya blogg!

Datum 2008-06-10 Klockslag 13:32:09
Min gamla kan ni hitta på www.celinga.blogspot.com

Kände att Ida minst sagt sådde ett frö i huvudet på mig när hon sa åt mig att byta blogg för ett tag sen.. så nu gör jag det! =)

Enjoy!
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik