BOYASHAKA!!

Datum 2010-04-13 Klockslag 11:05:00
HA! Säger som pappa, "Vem är jag!" (nej, han har inte alzheimer). Ni vet mina superheta strumpbyxor som gick sönder efter en kväll? Dom är slut i typ HELA SVEALAND, men jag - detektiven - lyckas hitta dom (återigen) i Väsby Centrum! Väsby C is the shit! ;) Nu har jag bara ett litet problem... att hämta ut dom. Jag har inte tid den här veckan och inte heller Christian, så nu är jag på jakt efter någon snäll väsbybo som kan hjälpa mig att hämta ut dom här typ idag eller imorn och ta dom till studion.




Update: Mike är BÄST i världen! =D Nu ska han hämta ut mina strumpisar! (eller imorn)



Lite update om Keylas-auditionen. Jo jag "fick" jobbet, men det var som jag misstänkte att man skulle vara med i själva gruppen och inte bara vara bakgrundsdansare. Så jag pratade lite med en av tjejerna och vi kom väl fram till att jag kanske inte var helt rätt person för dom. Önskar dom all lycka till i framtiden! =)




Idag tänkte jag dra ner till gymmet en sväng, men innan dess måste jag korra klart till klasserna ikväll som börjar kl. 19. Innan dess ska jag till ett sälle ute i Frihamnen och träffa "dansarna" till reklamfilmen som jag ska vara med och spela in imorn. Eller ja, jag ska inte vara med utan jag koreograferar bara. Ni vet den där klappramsan jag pratade om förut? Den ja. Och lite andra grejor. Kommer nog bli kul! =)

Mindre kul är att jag kommer missa K&K-klassen imorn kväll.... men jag får köra stenhårt på torsdag istället!



Ja, det var väl dagens update det. Dags att köra igång då. =)



(finns på Lindex förresten, glömde jag kanske säga)

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0