Spetsad av Tobbe Trollkarl!

Datum 2009-06-29 Klockslag 21:05:56
Ja då har vi premiären avklarad då. Första showen är ju alltid ett experiment så det gick väl sådär. Lyckades till och med dra på mig en arbetsskada.. ;)

Till andra showen tightade vi till lite saker och vips flög det på lite bättre.

Är sammanfattningsvis nöjd med dagens prestationer. =)

Ni som vill komma och hälsa på mig och Tobbe kan glida förbi Grönan och dansbanan runt kl. 14 och 16 varje dag nu hela juli. Och glöm inte att komma fram och hälsa!! =D


Två svettiga ADHD-trolleriartister och en stackars liten tjej i mitten... ;)
(Förra året)

Johan Palm e ju lite poppis

Datum 2009-06-29 Klockslag 00:42:29

HA!!
Min koreografi har nu setts 106 139 ggr!! (och då bara på youtube) And still ticking! ;)


Michael Jackson - Black Or White

Datum 2009-06-28 Klockslag 16:42:17
Och så har vi ju den mest självklara av dom alla...

Michael Jackson - Man In The Mirror

Datum 2009-06-28 Klockslag 16:28:42
Och här har ni ännu en...

Michael Jackson - Dirty Diana

Datum 2009-06-28 Klockslag 16:16:43
En till favorit...

Michael Jackson - Human Nature

Datum 2009-06-28 Klockslag 15:42:59
En av mina favoritlåtar av Michael... den är bl.a. skriven av en av medlemarna i Toto (som jag för övrigt älskar).



Michel Jackson will live on forever...

Mera Gathania

Datum 2009-06-28 Klockslag 01:09:43
Är nu hemma från Gathania-giget i Göteborg. Är för trött för att skriva om det nu, men jag kan ju säga att vi var skitsnygga och det gick jättebra! ;) Tyvärr kommer ni inte få se några foton från våra fina outfits (vi är rätt så dåliga på att fota) men här kommer en bild från middagen innan giget.




På Gathania's blogg kan ni läsa mer om själva giget. www.finest.se/gathania

Rep rep rep...

Datum 2009-06-25 Klockslag 10:35:16
Står på väsbys pendelstation och väntar på tåget. Är på väg in till replokalen, så nu blir det trolleri fram till ungefär kl. 17. Sen ska jag till danslokalen på ön och fortsätta repa med Gathania. Vi hade ju som sagt rep med henne igår också.. Kan ju säga att vi var rätt så sega..! Hoppas på att få med mig lite energi från Tobbe idag. ;) Har förresten fortfarande ingen aning om när vi ska åka imorn, eller HUR vi ska åka för den delen. Måste också hem en sväng efter Tobbe idag och packa grejerna till imorn för ikväll ska jag faktiskt tillbaka till väsby. Min älskling fyller nämligen år imorn och då måste vi ju mysfira på morgonen eftersom jag tyvärr är borta resten av dagen. :( Hoppas att ni får en mysig dag i solen! Hörs sen!

Bara ren j-vla yta.

Datum 2009-06-23 Klockslag 00:05:02
Säger bara ett ord; Stureplan.
Det finns mer än en anledning varför jag slutade gå dit för typ fyra år sedan.



Var med söta Gathania ikväll och hon bjöd med mig till en efterfest på Cafét ("finest"-folk hade haft nåt båtrace).

Plus. Gathania och hennes sällskap. =)

Minus. Alla dryga idioter som bara består av ren j-vla yta.

Let me tell you a little story.

Mellan mina år 18-20 hängde jag en himlans massa runt Stureplan. Mitt favvo-hak var till och med Cafét. Nu idag när jag kom tillbaka, blev jag också påmind om varför jag inte har saknat det för fem öre.

YTLIGHETEN!!

"Du får inte vara med", "Du får vara med".... man ska minsann bli varse om att man INTE passar in.... suck.... plus att en massa äckliga gubbar springer runt och raggar på småtjejer... äckligt..!!

Och inte för att tala om alla dessa skjort-brats som springer runt och bara ser allmänt flottiga ut i ansiktet. Tror dom seriöst att man skulle falla för den här extremt charmiga dialekten, "heiiiiiii tjeiiijjer. vad driiiiiiicker niiiiiiii?????". Åååååhhhhhh!!!!!

Tur att man hade Gathania där! Då kan man iaf skratta åt det..! ;) Det handlar ju som sagt i slutändan om vem man är där med. Men jag är en sån som kan reta ihjäl mig på människor som faktiskt tror att dom är "fiiiiiiiiinare" än alla andra.

GROW UP!!


Men som sagt, jag hade det väldigt trevligt med Gathania iaf, så i det här fallet blev dessa människor bara en anledning till att garva lite extra under kvällen.. ;)

Nä, all heder säger jag till människor som vågar vara lite mer än bara äcklig genomskinlig yta!





Eller vad tycker ni? Jag startar gärna en diskussion! =)

Gathania, Tobbe Trollkarl och fotografering.

Datum 2009-06-21 Klockslag 14:31:13
Nu händer det grejer hörrni! Har ett gig inbokat med Gathania på fredag då vi ska till Göteborg på någon radio-blabla-grej. Kommer garanterat bli superroligt och nu börjar koreograferandet och repandet..! Vi ska öva in de två gamla kroeografierna till "Blackout" (Blame it on you) och "Get it out". Sen ska vi dessutom korra två nya låtar. Ska få dom mailade ikväll. Älskar verkligen alla hennes låtar, så det ser jag bara framemot. =)

Sen blir det heldagsrep på onsdag med Gathania och sen på tosdags med med Tobbe. Snart kör vi nämligen igång på Grönan! Kan inte fatta att vi faktiskt kör om en vecka!! Känns så här varje sommar, var tog resten av året vägen? ;)

Tyvärr blev jag tvungen att styra av en fotografering på onsdag kväll då jag egentligen skulle ut till Uppsala och fota lite coola grejer. Hoppas att vi kan flytta det till helgen istället.



Kommer aldrig tröttna på den här låten! =)



Helgen har annars varit helt magisk! På fredagkvällen drog jag och Christian som sagt till Mike där vi blev bjudna på värsta mysiga midsommarmiddagen ute på altanen. Större delen av kvällen var vi nio personer. Tyvärr var det väldigt många i gänget som inte kunde komma av olika anledningar, men vi hade en riktigt lyckad kväll ändå med god mat, nubbar och smarriga drinkar.

På slutet var det bara jag, Christian och Jens som inte hade stupat än och vi ringde en taxi runt 03.30. Dock hade jag och Christian gjort diverse Redbull-drinkar och vi praktiskt taget skuttade och hoppade fram..! Dvs inget bra läge att hoppa i sängen och sova direkt... Vi satte oss därför i soffan hemma och pratade till kockan 07.00. HA! Vi som ALLTID är dom som går hem tidigast annars! (eller rättare sagt Christian blir trött och jag följer med... ;) ).

Kvällen ÄGDE!!

Dagen efter, inte......

Haha, eller jo det gjorde den faktiskt..! Vi hade en supermysig bakisdag och köpte pizza och cola till frukost. Senare på kvällen drog vi till affären och köpte godis och glass. =) Dagen spenderades större delen i soffan framför sängen och framför datorn och The Sims 3. Wiiee!

Idag har vi suttit och kollat på "Girls at the Playboy mansion"-marathon och snart kommer vi vara fastnaglade vi datorn och The Sims igen! (nerds....) ;)

See ya'll later!





Väderprognos??

Datum 2009-06-19 Klockslag 16:03:04
Hmm.. väntar fortfarande inte det där midsommarregnet.. ser ganska så långt borta ut nu, men man vet ju som sagt aldrig. Detta är fortfarande Sverige.. ;)

Men det innebär också att jag nog byter byxor till min lilla outfit. Ljusa slitna jeansshorts från Topshop. Känns iaf lite mer somrigt.. ;)

Lunchen var supermysig och jättegod! Ni ska allt få sen en bild på jordgubbstårtan sen. Men nu ska jag och älsklingen börja röra oss mot Micke och resten av folket. Hoppas att ni har en toppenmysig midsommarafton!


Glad midsommar! (säkert den första idag med den rubriken)

Datum 2009-06-19 Klockslag 12:06:35
Hallå hallå! Nu ska det alltså vara typ sommar. Trevligt. Blev faktiskt lite förvånad när jag tittade ut genom fönstret och såg att det faktiskt var sol ute. Hallå! Vi är väl fortfarande i Sverige?? Jaja, man får helt enkelt njuta av solen så länge den är framme. =)

Men i och med att  man hela veckan hört att det skulle vara regnigt och molningt så har ju inte jag planerat in att ha på mig värsta fina lilla klänningen eller så... tänkte att min nya vita kavaj får stå för det sommarfina, resten blir mitt vanliga lilla smygrockiga... ska ju faktiskt ut till Väsby ikväll... ;)

Så här tänkte alltså jag se ut idag.. (varning för ego-bilder)





Usch vad egosliskigt det blev här.. men wtf, vet att folk tycker att det är kul att se hur andra ser ut. Så enjoy...! ;)

Fler Dashne-bilder

Datum 2009-06-18 Klockslag 23:43:03

Bilderna är som vanligt klickbara...









Hur kommer det sig att det alltid dyker upp kycklingar i mina videor..?? ;)

Midsommar alltså....

Datum 2009-06-18 Klockslag 20:31:45
Då var vi där igen... folk börjar hetsa om vad som händer på midsommar flera veckor innan, det är kaos i centrum när man ska handla mat, allt är slut på systemet och regnmolnen hägrar på himlen. Men jag är inte bitter! ;) Ser faktiskt framemot imorn!

På förmiddagen blir det lunch hemma hos mig med päronen och Christian på mitt initiativ (bjöd för övrigt Christian först och informerade mamma efteråt attg vi ens skulle ha midsommarlunch.. ;) ). Jag har beställt det vanliga; sill, nypotatis, gravad lax, revbenspjäll, osv, sen har mamma planerat att baka värsta goda jordgubbstårtan! Mumsmums!

Sen på kvällen bär det av till Väsby och till Mickes hus där vi kommer samlas några stycken och grilla och kröka bort hela kvällen. ;) Haha, närå så tragiska är vi inte. Som sagt, tror att det kommer bli en tokmysig midsommar!

Här är lite bilder från förra året.


Det grillas i Christians mammas trädgård.



Hemma hos Micke


Christian, Bult, Loppan, Micke och Mickan.





Vad ska ni göra på midsommar?

Therese Johansson Rojo

Datum 2009-06-18 Klockslag 18:51:31
Hm.. ligger tydligen lite efter, inte så konstigt med tanke på att det här tydligen hände i samband med att jag åkte på semester, men jag får knappt fram några ord när jag läser om det här... hon var bara ett barn och så råkar hon ut för svartsjuka? Usch... får verkligen en klump i halsen. Man börjar ju automatisk tänka på sina egna nära och kära... och särksilt min älskling Anna. Vi sa det ofta när vi var i den åldern att vi inte skulle klara oss om vi miste varandra. Det som hände Therese var verkligen en av min och Annas absolut värsta mardrömmar. Känner verkligen för personerna runt henne.
 


Hittade hennes blogg här också:
http://thresrojo.blogg.se/




Anna och jag när vi var runt den åldern... (blden är tagen ur ett fotoalbum och sedan photoshopat runt ögonen så vi är inte fullt så sminktokiga.. ;) )



Anna, jag skulle fortfarande inte veta vart jag skulle ta vägen utan dig.

Usch, nu sitter jag här och snörvlar istället...

Maaaaassa semesterbilder

Datum 2009-06-18 Klockslag 17:21:19
Ja m en då kör vi då! Här kommer lite bilder från Christians och min illla trip till lill-Sverige! ;) (Gran Canaria - Puerto Rico)




På Arlanda - än så länge har inget gått snett
(ni som vet vad som hände på Thailands-resan förstår vad jag pratar om..!)



Vi har toll och med lyckats ta oss på flyplanet så det verkar som att vi kommer komma iväg! ;)
(har förövrigt jobbat ca 16 timmar i sträck och sovit i snitt två timmar de senaste två dygnen så jag var rätt så mör!
Christian hade inte sovit han heller... ;)



Vi hade betalat hela 0:- extra för "Super Class" vilket innebar 10kg extra bagage, egen incheckningsdisk både dit och hem (vi gled förbi fyra snorlånga köer och knallade rakt in.. kärlek! ;) ) och dessutom extra sköna säten och extra mycket benutrymme på planet! Yey! Ibland har man tur med sista-minuten!



Bye bye regniga Sverige...!
Hello Sunny sky! =D



Vi lyckades till och med att få vårt bagage, komma ut ur flygplatsen och in i bussen som skulle ta oss till vårt hotell.
So far so good! ;)






Vi hade världens mysigaste balkong där vi åt vår frukost, och med utsikt över hela hamnen i Puerto Rica så var det inte helt fel.. ;)





Poolen var inte så dum den heller..!



Och här har vi Rockstar Slime Delux! XD



Gissa var vi bodde..! ;)



På ett av våra favv-ställen - en italiensk restaurang med utsikt över Puerto Rico-hamnen.



Christian posar....




Ett till favvo-ställe - en drinkbara i Puerto Rico shoppingcentrum med en kille som gjorde GRYMMA Mojito's!
(inte på bild tyvärr)



Lite kärlek på balkongen... =)






Vårt tredje favvo-hak som låg nere på Amadores-stranden (Amadores Beach Club) där vi kan ha satt i oss resans absolut godaste (och dyraste) maträtten på hela resan! Nyfångad aborre med sötpotatis, stekt potatis, grön och röd pesto och körsbärstomater. Y-U-M-M-I!! Kan ju säga att både förrätten och efterrätten höll samma klass..!




Amadores-standen tillbaka till Puerto Rico.
Vi glider liksom.... ;)



Längst där ute satt vi! Hur fint som helst!



Strandpromenaden tillbaka...




Hotellet där jag och mamma bodde för ca sju-åtta år sedan.




Drinkstället igen. Denna gång blev det en Strawberry-Mojito och en Baileys-specialare.
Slurp!!



Christian i centrumet. Vi försöker besluta oss för vad vi ska hitta på...
Och självklart blev det minigolf!! =D





Clash of the titans! Det blev blod, svett och tårar..! Ska inte säga vem som vann men hon har rött hår iaf... ;p



En av dagarna bar det av till Las Palmas där det blev shopping på elitnivå! Vi kom nämligen dit strax ungefär halv sju på kvällen (efter en timmas bussresa) och hade då planerat lite shopping, middag och utgång. När vi kom fram frågade vi i informationsdisken när sista bussen gick. 20.15... PANIIIK!!! Men fy skam den som ger sig!

Jag fick med mig två skitsnygga linnen, två leggings (ett par lacksvarta och ett par i silver), ett jättefint halsband, ett par örhängen, en svart väst med platta silvernitar runt "kragen" och en vit kavaj! HA! In your face bussj**el!





Till middag blev det vårt fjärde stammis-hak - en indisk restaurang mitt i Puerto Rico's centrum.
Mycket mat blidde det! =)






På kvällen blev det utgång (dvs vi förflyttade oss från restaurangen några meter bort till nästa ställe)
Och som vanligt är det 2 för 1 när det kommer till drinkar och Tequila i stora lass. "Tur" är ju att dom snålar med spriten och det mesta faktiskt bara smakar saft så vi hade knappast svårt att hitta hem till hotellet när kvällen var slut. Men det blev en väldigt rolig kväll blandat med drinkar, mys och blijard (ska inte säga vem som vann, men hon hade nya kläder på sig iaf... ;) ).

Nu hoppar vi några dagar framåt eftersom vi inte fotade på typ tre dagar. Vi var bl.a. på Aqualand och skvätte runt coh åt på några av våra stammis-hak.



Sista dagen gick vi tillbaka till Indiska stället och Christian beställde in "Fried-pepper". Så här såg det ut då....






Haha.. we are so stupid... ;)





Sista dagen och jag vill inte hem..!!



Och så var den semestern över. Men Guuud så mysigt och bra vi har haft det!
Massa kärlek till min resepartner. Älskar dig massor! Nu ser vi framemot en lika mysig sommar. =)

Tillbaka i köttbulleland / En himlans massa foton från videoinspelningen!

Datum 2009-06-17 Klockslag 21:57:35
Hallå där! Nu är jag alltså hemma från min och Christians lilla trip till Gran Canaria. Eller vi kom faktiskt hem sent igår kväll så jag tog ett stopp hemma hos min älskling över natten och fick faktiskt skjuts hem av fadern min nu i eftermiddags. Inte helt fel med tanke på min väskvikt..! =S

Vi har självklart fotat en massa och självklart ska ni få se en hel del vad vi sysslat med under den gångna veckan.. men tyvärr inte nu.. Vi blev nämligen tvugna att låna kamera av Christians kusin och den hade vi visst ingen sladd till så att man kunde föra över. Men om någon dag eller två! Höll ögonen öppna! =) Tänkte köra hela reseberättelsen då också, så ni får hålla er till tåls helt enkelt.. ;)

Vad annars.. Innan jag slängde mig iväg till Arlanda förra veckan så spelade vi ju som sagt in två musikvideor. Verkar också som att det kan bli en hel del mer nu framöver så jag håller tummarna. Här kommer en himla massa bilder hörrni så håll i er!



Här har vi de två artisterna Loka & Dashni
(Loka var med och gästspelade på Dashni's video och tvärtom andra dagen)




Dashni, Ida och Micke som står och regisserar




Dashni med sin assistent Diana




Helt otroligt vackra Dasni..!






Och här var jag med på några hörn (svart luva)





Söta Loka





Jacob spelar "Kuri Le Xo Bayi" dvs "Arrogant Boy" eller som vi säger på svenska "Braten".
Jacob var så otroligt klockren i sin roll! Kunde inte sluta skratta! =D







Vanessa, Micke och jag.




Jag och Elin dansar loss (och jag ser ut som liemannen för det mesta... ;) )



Lite synd att vi inte har några bilder från början av dagen då vi gjorde en jättefin scen en och en mot ett hörn. Men det får ni väl se på videon sen antar jag. =)

Hoppas också på att det kanske dyker upp lite roliga bilder från Loka's video sen också... *blink blink* ;)



Nä ni, det här tog musten ur mig..! Hörs snart igen! =)

Sayonara and adios bitches! ;)

Datum 2009-06-09 Klockslag 04:18:54
Gomorron till alla er morgonpigga och godnatt till nattugglorna. Nu är det dags för semester för mig och Christian! =D Upptåget från Väsby går 05.19 och vi ska då bege oss mot arlanda och Gran Canaria - Puerto Rico!

Känns helt overkligt och otroligt skönt!

De senaste dagarna har i allmänhet varit rätt så drömliknande. Massa jobb, men också "rätt sorts jobb". Ni vet sånt som man oftast bara kan fantisera om.

Både Dashni's och Loka's video kommer bli grymma och jag har haft de bästa människorna runt mig hela tiden. Tänkte därför köra ett litet mini-nörd-tack.. ;)

Artisterna: Dashni & Loka
Regissören Micke
Alla mina älskade dansare; Ida S, Mathilda, Elin, Nat och Bella.
Och självklart det coolaste crew't med Simon och alla.

NI ÄR BÄST!! =D

Nu pyser jag, så vi syns och hörs helt enkelt om en vecka! Ha det supernice tills dess!

Pusselipuss!



Foto: Andreas Harnemo
Dashne and the dancers

Musikvideorep

Datum 2009-06-06 Klockslag 17:27:30
Så där ja, då har man klarat av det sista repet med Dashni och Loka + alla sju dansare (inkl.mig själv då). Yey! Självklart är man alltid lite pirrig med vad artiserna och Micke ska tycka om det man gör, men Dashni, Loka och Micke älskade verkligen allt och tyckte att det var perfekt! Iiiii!!! =D

Jag är tokladdad inför en galet rolig dag imorn som börjar redan kl. 07.00 (!!!) på klubben där vi ska vara. Vi kommer dessutom med ha statister den här gången! Hihi... ;) Ser framemot att få vara lite snygg i en video för en gång skull... (nämner inga tidigare produktioner... kan ju säga att det var väldigt länge sen iaf...)

Sen på måndag laddar vi om för Loka's video som också kommer att bli grym! Ska inte själv vara med där, men jag har två fantastiska dansare med mig som ska få göra en del impro (plus min lilla snutt-koreografi så klart) och en hel del skådespeleri faktiskt! Kommer också bli tok-kul att vara med och skapa fram! =)

Ikväll har jag två uppgifter;

1. Packa kläder till inspelningen imorn.
2. Packa resväskan inför resan på tisdag. Jo, faktiskt så måste jag det, för jag kommer typ inte vara hemma och ha tid något mer nu innan vi drar. Fluumm!!


Här hittade jag förresten en till låt som jag gjorde på showen i helgen, så nu ligger alla uppe här.



Blev ju en hel del koreograferande kan jag tala om.... ;)

Aaaudition!

Datum 2009-06-05 Klockslag 16:22:57
Nu har jag, Ida S och Mathilda repet Dashni-dans och det är nu dags för audition för mina kära elever. Ska bara byta om lite först. Ikväll kommer min kärlek hit som jag inte träffat på evigheter känns det som! Längtar jättemycket!! =D

Och nu är det faktiskt bara 3 dagar kvar till SEMSTER på Gran Canaria!!!!!! GAAAAAAAHHH!!! =D

Dashni kämpar för alla kvinnor

Datum 2009-06-04 Klockslag 20:08:51
Hallå hallå!

Idag mår jag faktiskt lite bättre i jämförelse med de senaste dagarna... Kan ju inte direkt påstå att jag är frisk på nåt sätt, men det tar sig sakta men säkert framåt!

På morgonen var jag hos frissan Jeanette och fixade håret. Det blev knallrött igen med lila och lila-rosa slingor. Wiiee!!

Klockan 13.00 befann jag mig i danslokalen med Ida S (som för övrigt är en ängel och hjälpte sjukling-mig med att visa koreografin) och väntade in Dashni och hennes assistent Diana.

Dashni är verkligen en supersöt tjej och j-vlar vilken Powergirl hon är med stort P!! Den tjejen gör helt otroligt mycket för alla förtryckta kvinnor i Kurdistan, Iran, Irak o.s.v. Bland de kurdiska männen betraktas hon verkligen som en hora och en slampa. Hon berättade att de går ut i högtalarna bland de stora moskéerna och säger att hon ska brännas och hängas för det hon gör. Hon måste ha galen säkerhet runt sig hela tiden för att helt enkelt inte bli mördad när hon går på gatan.

Det enda "felet" hon gör är att vara en helt vanlig tjej, ha kjol på sig och står för att hon i sina texter t.ex. säger att hon vill kyssa en kille. DET HÄR ÄR JU HELT JÄVLA BISARRT!!!!!

Dashni är en otroligt stor förebild för de yngre kuriska kvinnorna/tjejerna som helt enkelt bara vill leva ett "normalt" liv och slippa bli nedtryckta av männen och deras fruktansvärda kvinnosyn. Hon är alltså den första kurdiska kvinnan som gör uppträdanden, videos, hela artisteriet som typ resten av världen (t.e.x. då Pussycat Dolls, Britney Spears, Lady Gaga o.s.v.) och hon får ta så sjukt mycket skit för det (Och då är hon fortfarande långt ifrån de nämnda artisterna om man tänkter på provocerandet). Hon är en snygg tjej med utstrålning helt enkelt!

Hon berättade också att visst, hon får ta väldigt mycket skit och det är klart att man inte kan vara "Powergirl" hela tiden, men när hon träffar yngre tjejer som kommer fram och berättar att de tycker om henne så otroligt mycket, går och nynnar på hennes låtar, visar på ipoden att de har med sig hennes video vart de än går, då är det värt all kämpande. Som hon sa, det är nästa generation och om hon kan ändra synen på hur man ser på kvinnor, även om det bara är hos några, då har hon gjort sitt jobb.

Dashni är från och med nu absolut en av mina förebilder och inspirationer. A TRUE FIGHTER! =) Är väldigt glad att jag kan hjälpa henne för det hon gör är verkligen revolutionärt i den delen av världen.

Girlpower to the people!




Tyvärr fick jag hoppa auditionklassen ikväll eftersom jag bara hade tillräckligt mycket energi att jobba ena halvan av dagen... =( Men jag har sett tillräckligt mycket ändå och jag ska ju dit imorn och kolla så det känns lugnt. =) Dessutom litar jag fullt på min assistent Ellen som gör ett jättebra jobb med dom.



En kul grej som hände med Dashni var att hon flippande ur totalt när Jacob kom och skulle köra pargrejen, bara för att hon tyckte att han var så snygg! =D Jacob å andra sidan flippade ur när Dashni drog upp sin Swarowski-beklädda mobiltelefon... ;)

Efter repet drog jag, Ida och Jacob in till stan för en välförtjänt mysfikaKofi och kom fram till att "Balett-Krump" (läs på engelska) är en dansstil som Jacob borde ta tag i... ;)

Nu är jag hemma och min kära mamma har lagat pannkakor! Yummi!

Imorn är det rep med Dashni-dansarna (dvs jag, Ida S, Mathilda och Elin) och sen blir det aaaudition!

Tjoho!

Ännu mera daaans!

Datum 2009-06-03 Klockslag 00:17:10





Och här dansar till och med jag! Haha, ni får försöka gissa vem som är jag... ;)





Idag har jag alltså haft rep med Tobbe, vilket gick väldigt bra! Efter det rusade jag runt i stan på jakt efter lite smågrejer som jag måste ha till på tisdag (Gran Canariaaaaa baby!!! =D), vilket kanske inte var det bästa med tanke på mitt tillstånd, för när jag väl var klar fick jag ringa och be och skjuts hem och sen be snälla Ellen och Veronica att vicka för mig på auditionklassen.

Man tror ibland att man är superwomen, men ack så fel man kan ha... Har verkligen försökt mig på alla möjliga huskurer nu ikväll och ber till hälsoguden att jag mår bättre imorn.

Lite ändrade planer inför imorrn förresten. Först ska jag fixa mina naglar (och tånaglar) så att det ser schysst ut till videoinspelningen och babe's och min semester. Sen måste jag hem och fortsätta korra till musikvideorna, hålla auditionklass, möta upp Ida S och korra lite mer och till sist åka ut till klubben där vi ska vara och spela in Dashni's video.
Phu!

Därför måste jag försöka sova nu! Det dumma är ju bara att mitt nässpraysberoende inte blir lättare av att jag numera är konstant täppt i näsan. Det kliar i fingrarna om man säger så.. men än så länge har jag varit stenhård!! I will beat this f*cking thing!!

Natti natt!

Tobbe Trollkarl och en snorig Celina

Datum 2009-06-02 Klockslag 10:59:16


Mitt huvud värker, min nacke värker, ögonen rinner. Jag snorar, hostar och nyser om vartannat hela tiden. Jag mår illa, är hängig i kroppen och känner mig allmänt förvirrad.

Och nu blir det Tobbe-rep! Stackars Tobbe...

Dans dans dans och lite mera dans!!

Datum 2009-06-01 Klockslag 21:18:50
Här har ni dans från i helgen så att det räcker och blir över! ;) Enjoy!
(hittade dom på Eva's youtube-sida)



Några av mina grupper som uppträdde i helgen alltså. Dom är BÄST! =D
Sötare tjejer får man leta länge efter. Ni förgyller verkligen mitt dansliv. =)



  • Imorn är det Tobbe-rep och auditionkurs.
  • På onsdag ska jag ut och kolla musikvideolocations plus auditionkurs.
  • På torsdag ska jag klippa mig och så blir det ev. Dashni-rep och auditionkurs.
  • På fredag Dashni-rep igen och själva auditionen.
  • På lördag blir det ev. Dashni- och LoKA-rep hela dagen.
  • På söndag spelar vi in Dashni-videon.
  • På måndag kör vi LoKA-videon.
  • Och på tisdag-morgon/natt drar jag till GRAN CANARIA med min älskling!!!! =D
Vi bokade och betalade idag! Det blir alltså Puerto Rico på Cran Canaria och vi ska bo Revoli Playa.

Allt detta ska prickas av och det blir ju inte bättre av att jag nu också blivit sjuk... dvs jättejättejättejätteförkyld!
Fattar inte hur jag tog mig igenom auditionkursen idag... Plus att jag lyckats korra hela refrängen till Dashni. Jag kommer verkligen att behöva min semster sen...

Men jag ska inte klaga! Det är ju det här jag alltid drömt om att få göra! =)
Nu ska jag går och snyta mig för femtioelfte gången idag...
*snörvel*
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik