It's Friday baby!

Datum 2009-05-29 Klockslag 21:56:57
Och bästa sättet och fira det är väl att helt enkelt sätta sig på Friday's i kungsan och äta en massa god mat. ;) Repet idag gick jättebra och jag känner mig inte alls orolig inför imorn! Men först och främst får min karl och Bea ta och komma hit någon gång..! Börjar bli uttråkad.. ;) Trevlig fredag på er!

Starevents

Datum 2009-05-29 Klockslag 12:26:34
Titta här vad Hector har varit duktig och gjort! =D

www.starevents.ring.nu


Vore superkul om det kunde bli lite jobb där!

Nu ska jag börja packa min stora röda resväska med scenkläder, sen bär det av in mot stan. Förhoppningsvis hinner jag möta upp Ida S innan och fika lite. Vilket betyder att jag har lite bråttom så,

Tataaa! ;)



(mina elever förra showen)

BRING IT ON!!

Datum 2009-05-28 Klockslag 22:58:50
Alltså jag har så mycket bollar i luften just nu att jag knappt vet vad jag själv heter!

  • Korra två musikvideor till nästa vecka
  • Fixa dansare som passar i stilen till dom här videorna
  • Ha ex antal rep och fixa med fyra st. shower på vasateatern i helgen
  • "Casta" två nya tjejer till Avalon (på lunchen mellan showerna på lördag)
  • Börja planera inför auditionkursen nästa vecka
  • Börja korra till Tobbes show och repa inför det (samtidigt som auditionkursen)
  • Repa in dansen till musikvideorna med dansare och artster (samtidigt som auditionkursen)
  • Leta sista-minuenresa med babe

GAAAAAAAAAHHHH!!!!!!
Men so far står jag och är vid liv. Så länge det är roliga saker man håller på med så säger jag bara - BRING IT ON BABY!!! =D

Plus att en liten oförutsägbar "detalj" dök upp idag angående en av musikvideorna, men det är bara att köra på!

Imorn ska jag packa en stoooor resväska full med scenkläder till mina elever och sen bär det av till Vasan för rep. Kl. 9 på lördagen sätter hela spektaklet igång och sen kommer jag kunna andas ut på söndag kväll (i några timmar i alla fall). Sen sätter nästa spektakel igång!

Men som sagt, JUST BRING IT!! ;)




Dashne (videon vi ska spela in)

Wallamans baby

Datum 2009-05-27 Klockslag 17:17:42
Nu ska jag, mamma, pappa och Christian till Wallmans. Tjohej!


Smile and wave...

Datum 2009-05-26 Klockslag 23:01:20
Känns faktiskt som att jag håller på att bli sjuk... Har suttit här nu två kvällar i rad och varit sjukt kvalmig ena sekunden och sen nästa helt stört frusen... (just nu är jag inne i kvalmig-period... antar att jag kommer börja hacka tänder om några minuter). Plus att jag mådde helt sjukt illa i morse... trodde först inte att jag skulle klara att åka iväg på mötet, men jag stålstatte mig och jag ångrar mig inte en sekund!

Kanske borde lägga mig och sova nu eller nåt... Men här ser ni en som absolut inte har tid att bli sjuk just nu, så därför tänker jag helt enkelt hålla mig frisk som en nötkärna! *sa hon och drog handen över den svettiga pannan*

Just smile and wave boys, smile and wave...

TVÅ nya musikvideoinspelningar!

Datum 2009-05-26 Klockslag 20:38:40
Yes, du läste rätt! TVÅ nya musikvideos ska koreograferas och självklart är det lilla jag som åter igen ska massera geniknölarna och börja skapa mirakeldanser! ;)

Var på möte idag som sagt med Micke (Mikadelica) och vi ska jobba med två olika artister från Kurdistan (..?.. ligger typ runt Iran/Irak någonstans). Den ena heter "Dashni" och är någon slags Marie Serneholt/Shakira-typ. Tydligen är hon grymt stor som artist och pretty hot. Den andra heter "LoKA" och är lite mer "Dilba-ish" och kallar sig själv "singer/songwriter".

Och nu är dessa två artister sugna på att få in lite mer västerländsk stil på imagen, där jag och Micke kommer in i bilden (och lite andra personer då så klart... ;) ). Kruxet är ju bara att musikstilen är inte direkt sånt man är van vid, så det kommer ju definitivt bli en utmaning! Men galet kul! På Dashni-videon kommer jag både koreografera och vara med och dansa med tre andra tjejer, och på LoKA-videon kommer vi använda två andra dansare och då kommer jag bara att koreografera.

Wiie!! =D

Dashni



LoKA




Har också hört lite andra helt sjukt galna grejer som kanske väntar Johan Palm-videon. Håller tummarna så att de blöder!! ;)

Johan Palm igen

Datum 2009-05-25 Klockslag 23:52:12
Haha, titta här då!! =D "Min" lilla video går äntligen på TV! Shoho! ;)

Edward Cullen

Datum 2009-05-25 Klockslag 22:22:56
Hej hallå! Känner mig lite dålig på uppdateringen för tillfället men det är precis som att min hjärna har gått i ide.. känns som att jag har "TILT" skrivet med röda blinkande bokstäver i pannan.

Ledighet = Dead brain

Idag sattes jag i alla fall igång i arbete igen och det blev rep inför helgen med mina elever på L-ö. Ska bli spännande att se reslutatet på Vasan sen..! ;) Jag tror faktiskt (på riktigt) att det kommer bli helt fantastiskt! Jag litar på mina elever.

Fick också äntligen tag på en viss person och har nu bokat in ett möte imorgon kl. 11 för att diskutera ett (eller egentligen två) helt galet roliga jobb! Berättar mer imorn när allt är bestämt... ;)

Avalon-projketet rullar också på. Även om det går i långsamt tempo så är vi i alla fall på väg i rätt riktning! Ska bli så sjukt kul när vi har vår grupp klar och kan börja fixa med fotograferingar och slänga in tjejerna i studion o.s.v.! =D

Började läsa lite på tredje Twilight-boken - "Ljudet av ditt hjärta" igår kväll innan jag gick och la mig. Hann inte så långt och jag har dessutom planerat att gå och lägga mig lite tidigare ikväll så jag tänkte faktiskt ta och krypa ner i sängen nu och drömma mig bort till regniga "Forks".. ;)

Och till er som drogs hit av min lilla överskrift - välkommen! ;) Och stanna gärna kvar ett tag..
'



Berättar som sagt alla roliga detaljer när jag kommer hem imorn! ;)

Anna ska in i Twilight-sekten!

Datum 2009-05-24 Klockslag 14:46:50
Hallå där!

Idag är det dags att få min kära Anna in i Twilight-sekten. ;) Det blir en galet god gratinerad pasta från pizzerian i Torsvik, en massa andra onyttigheter, Twilight-filmen, plus att Anna ska låna med sig första boken hem och sträckläsa. Mohahahahahaaa!!!!! ;)

Läste ut andra boken i förrgår och köpte dom två sista igår. Har lite ångest för jag vill verkligen inte att dom ska ta slut! (usch jag har lust att slå mig själv för att jag är så nördig!)

Igår var förresten jag och babe på date i stan. =) Jag köpte som sagt de två sista Twilight-böckerna, en grymt praktiskt "cirkle-scarf" från American Apparel som man kan ha på en miljard olika sätt och en ny bikini på H&M som jag ska ha när jag och älsklingen drar utomlands om några veckor. Wiiie!

Vi knatade som vanligt runt och såg nyförälskat nördkära ut och fick antagligen varenda singel som passerade oss att hulka av avsky.. ;) Vi hann också med att äta frukost/lunch/middag (blev lite konstig tid..) och helt grymt god äkta italiensk glass på ett ställe i Gallerian. Mums! Efter det åkte vi hem och myste upp oss i soffan med godis, skräckfilm och färjan och stockholm-arlanda. En extremt lyckad tejt med andra ord! =)

Men nu måste jag fixa i prdning mig om jag ska hinna med tåget!
Hej å hå!

Prutthumor

Datum 2009-05-23 Klockslag 18:36:01
HAHAHA!!! Det här är ju bara så fruktansvärt omoget, och så underbart himla roligt! =D




"Do you think that's air you're breathing?"

HAHAHAHA!!! ;p

Ännu en till huvudvärksdag...

Datum 2009-05-22 Klockslag 21:50:24

Somnade med lite huvudvärk och vaknade med smärtan av en spik som längsamt skruvas in i huvudet på mig.. (inte bokstavligt talat då). Därför har det inte blivit så värst mycket gjort idag. Försökte ignorera huvudvärken i förmiddags men det blev bara värre och värre och till slut fick min pappa komma och hämta upp mig med bilen och köra hem mig. Hade aldrig klarat pendeln som jag mådde då..!

Nu har det i alla fall blivit lite bättre, men jag känner mig rätt så yr och lite avtrubbad... Misstänker att det kan delvis ha med min avvänjning att göra. Kom på för bara någon vecka sedan att när jag är täppt i näsan så försöker jag kompensera det med att pressa ihop käkarna (vilket också är ett stort problem som jag i princip haft så länge jag kan minnas). Och nu när jag inte anväder nässprayen så ligger jag och pressar käkar mer än någonsin på nätterna. Plus att jag desstuom hela tiden måste försöka att ligga lite högre upp med huvudet än vad jag är van vid, vilket inte alltid funkar jättebra som i sin tur gör att jag ligger och spänner axlarna.... suck... kan jag någonsin förklaras som en "frisk/normal" person..?

Kan ju bara föreställa mig hur jobbigt det är för någon med ett "riktigt" beroende att bli frisk....




Men nu är jag sugen.. vet inte på vad, men jag tänker nog ta mig en sväng ner till kylen och se vad jag kan hitta! =)
Hörs strax!

Sexigt värre...

Datum 2009-05-22 Klockslag 12:56:45
Här sitter jag nyvaken och med håret i stora tovor spretandes runt i hela rummet. I am så väry sexy....

Vad händer idag dag..? Ja det är väl ungefär det som går runt i mina tankebanor just nu.. Först hade jag tänkt att äta någon form at frukost/lunch, sen får jag väl helt enkelt ta det som det kommer. Här kan jag tyvärr inte stanna ikväll eftersom Christian ska ha guyes only (som jag iofs skulle kunna crasha) men jag känner nog att jag vill hem ändå en sväng och hälsa på min käre familj.. ;)

Sen skulle jag faktiskt behöva byta kläder (har gått runt i samma outfit alldeles för många dagar i sträck.. börjar väl snart lukta också..!). Kan ju gissa mig till att Twilight-boken kommer hålla mig rätt så upptagen idag.. som vanligt..

Känns fortfarande helt surealistiskt att skolan är klar. Nu har jag dessa saker framför mig;
  • Shower på Vasateatern med eleverna på Lidingö DC.
  • Hålla audition och auditionkurser på L-ö DC.
  • Sista-minutenresa med min kärlek.
  • Ev. Bounce Summer Camp (om vi hinner hem).
  • Börja jobba på ett lite halvhemligt projekt med Christian.. ;)
  • En månads gigande på Grönan med Tobbe (plus ev. lite andra ställen).
  • Kanske lite mer Bounce Summer Camp.
  • Förhoppningsvis lite andra roliga dans- och koreografijobb (Gathania..?)

Hörs sen!

Twilight - När jag hör din röst

Datum 2009-05-21 Klockslag 22:57:03
Skulle inte bli förvånad om det finns sekter baserat på dessa böcker. Om jag någon dag skulle träffa på Stephenie Meyer (författarinnan) på stan skulle jag slänga mig ner på marken och kyssa hennes fötter!! Människan har ju talang för att skriva!

Läste ut första boken i tisdags, köpte den nya samma dag och har tagit mig igenom mer än hälften på bara två dagar. It's sick!! Man blir verkligen beroende!





Sen ville babe att jag skulle skriva nåt coolt om honom här på bloggen så här kommer det;

Christian är typ coolast och bästast i hela världen!! ;)

Zombiekoma...

Datum 2009-05-21 Klockslag 20:57:04
Känner mig lite halvflummig.. antar att det är mina tre timmars sömn förra kvällen som börjar spöka... i vilket fall som helst så känner jag mig som en zombie i koma...

Chocken över att jag är ledig ett par dagar framöver kanske?

Aja, vad det än är så är jag inte i ultimat skick att skiva nåt vidare intressant blogginlägg just nu, så ni får nöja er med lite bilder från avslutningen igår. =)

(Andrea och min väldigt ombloggade balettlärare Hanna som jag har så troligt mycket att tacka för!)
(på andra bilden står vi och sjunger och spexar.. jag bjuder på den... ;) )


(är med på fyra av fem foton - leta efter randiga benvärmare.. ;) )



Nu ska jag laga pyttipanna.

J-vla f*** natt!!

Datum 2009-05-20 Klockslag 08:18:55
Ursäkta mitt grova språk, men fy bubblan vad jag sovit dåligt i natt!!

Har varit dålig med uppdateringen ang. min nässpray-kamp men det är väl mest för att det inte funnits särskilt mycket att säga.. nätterna har passerat en och en och det är inte förräns nu efter två veckor (idag är det exakt två veckor och två nätter) som kroppen börjar inse att det inte bara är något tillfälligt... it's forever! Och nu gå den väl till kamp med hela sin kraft och viljestyrka.. men jag är starkare! Mohahaha!!!

Anyway, i natt har jag legat och snott mig i sängen och stackars Christian har fått ligga där och hålla mig i handen och klappa på mig så mycket han kunnat... kl. 4 började faktumet att jag knappt sovit fem timmar natten innan ta ut sin rätt och jag tror att jag till slut somnade på ren utmattning...

Och här sitter jag tre timmar senare och ska upp på "skolavslutning". Whoptidoo... Hade helst bara suttit och fikamyst med tjejorna idag men vi ska tydligen visa upp en massa saker från Therese lektioner som jag inte har varit med på.. och inte att förglömma min fina flodhästdans från igår! ;) (det var faktiskt en väldigt fin koreografi, men det är svårt att jobba sig runt att man suger på det man gör).

Det blir att bita ihop och hålla ut tills jag kommer tillbaka hit och sover bort typ resten av dagen...!

Dyngrak skadad elefant

Datum 2009-05-19 Klockslag 20:28:17
Tjo!

Idag var sista "riktiga" dagen i skolan! Både "yeeeey!!" och "neeeeej!!".... Imorn blir det skolavslutning.... hm....

Om jag ska vara ärlig så hade jag det en aningens jobbigt på balettklassen idag... Ibland har man ju dagar när man verkligen inte borde se sig själv i spegeln.. särskilt inte iklädd trikåer och dräkt... när man dessutom försöker sig på något som mest gör att man ser ut som en dyngrak skadad elefant (no offense till fulla handikappade elefanter) men jag skämdes så mycket över mig själv att jag bara ville springa ut ur salen, gömma mig under en stol och dra på mig en pösig overall.. Men som sagt, man kan inte alltid ha bra dagar. ;)

En annan sak som däremot var väldigt roligt överraskande var detta sms som jag fick precis när jag gick från Västis;

"Fika på odenplan? Kramar"

Det var söta Ida Smedberg som var på sånglektion i närheten så vi möttes upp på "Coffeehouse by George" och pladdrade på för fullt och tiden bara fög iväg. Så tre och en halv timma senare slängde vi ett öga på klockan och upptäckte att hon redan hunnit bli halv 7!! Flumigt!

Nu är jag hemma hos min karl och tänkte börja plocka fram apelsinjuicen, rostbiffen och potatissalladen som jag norpade åt mig på Coop på vägen hem.

Har förresten förhopningsvis ett grymt kul koreografijobb på g igen!! =D Håller tummarna!

Fast i Twilight...

Datum 2009-05-19 Klockslag 01:14:34
Jag kan verkligen inte sluta läsa!! Såg filmen för några veckor sen med Christian, men filmen är ju inte ens hälften så bra som boken. Thumbs up säger jag bara! =) Men nu är det fakiskt så att jag verkligen måste försöka lägga ifrån mig boken och sova.. har min sista "riktiga" dansdag på Daglinjen imorn... =)

Hittade den här på youtube förresten. Otroligt fin... får avsluta kvällen för mig. Natti natt!



Juste, ni som har doppat in här förut kanske ser att min desigt ser lite annorlunda ut... ;)
Det är min superduktiga danselev Eva som gjort den till mig! Här har ni hennes blogg.

Tingeling!

Blondinbella!!!

Datum 2009-05-17 Klockslag 23:25:41
Hej hallå! Idag har jag och Christian tagit en välförtjänt sovmorgon eftersom vi inte fick särskilt mycket sömn i fredags (jag somnade framför tv:n efter ESC och sov mig igenom två "Fredagen den 13:e" filmer med diverse dödsskrik och massaker-ljud). Sen drog vi ner till centrum och tog en frukost/lunch-dejt på Wayne's Coffee och efter det skulle min karl jobba med "Family X". Vilket blev ett ypperligt tillfälle för mig att möta upp Anna i stan och dra hem till Lidingö för att fixa med hennes naglar. Dom blev fina dom! ;)

Nu är jag tillbaka i Väsby och borde väl snart gå och lägga mig.. (notera "borde"). Är inte helt sugen på att sova än.. hm..

Imorn ska jag också på dejt med söta Elin efter skolan! =D Vi har tänkt att sätta oss på Saluhallarna och sen hoppas jag på att min lilla Aijda också kan komma förbi och joina oss!

Upp med anteckningsblocket för intresseklubben; NU ÄR DET BARA TRE DAGAR KVAR I SKOLAN!!! =D
Känns sorligt för att jag inte vill skiljas från mina underbara klasskompisar, men magiskt för att jag äntligen kan få ta det lite lugnt! I alla fall i några dagar....

Nä, nu ska jag hoppa ner i soffan bredvid min kärlek! =)

Natti natt!

Åh juste, "Blondinbella"-rubliken har inget med nånting att göra. ;)

Tjo!

We like Malta!

Datum 2009-05-16 Klockslag 22:45:16

Island är bäst so far!

Datum 2009-05-16 Klockslag 21:40:24
Go Island!!! =D

Eh.... Sverige, noll poäng...!

Datum 2009-05-16 Klockslag 21:32:03
Hallå, vad hände med dom som pruducerar Malenas tv-uppträdande???!! Shit vad tråkigt!! All cred till Malena, det kan inte vara lätt med den pressen som ESC medför, men då ska man ju för fanken backa upp tjejen med en ordentlig show!!!

Nä, det här bådar inte gott!
Men please Europa, PROVE ME WRONG!!!

Spöken i lägenheten och Schlager-night

Datum 2009-05-16 Klockslag 21:07:37
Får se vad som händer med det.. har ju två små xbox-sugna pojkar här som inte är alltför intresserade av Eurovision och folk som uppträder med tragiska låtar... ;)

Vad tror vi om Mello ikväll då? Ja, jag tror iaf att Malena kommer hamna någonstans i mitten eller sämre.. det är liksom så det brukar funka nu för tiden när det kommer till Eurovision. Och visst är det så att grannländer röstar på varandra, men jag tror att det mest handlar om att man då har liknande musiksmak, mer än att man vill rösta på grannländerna bara för sakens skull..!

Sen måste ju jag också erkänna att jag aldrig någonsin skrattat så mycket åt ett mello-bidrag som jag gjorde när jag hörde "La Voix" första gången. Jag och mina söta klasskompisar satt hemma och vek oss dubbla! Ni kan ju ana att vi blev en aningens förvånade sen när hon också vann hela skiten..! ;)

Men men, självklart är jag också patriotisk också och hejar självklart på Sverige ändå! Go Malena! ;)



I helgen har det hänt en hel del flummiga saker också kan jag ju meddela. Igår natt precis innan jag och Christian skulle gå och lägga oss hör vi klart och tydligt att någon går runt i lägenheten. Vi tänkte ju direkt att det var Christians inneboende Aaron som kommit hem men vi tyckte att han betedde sig lite konstigt, nästan som att han var full eller nåt. Problemet var också bara att vi inte hade hört någon komma in genom ytterdörren....

Den här "personen" fortsatte att snubbla runt på diverse grejer i lägenheten, bl.a. våra blå Ikeakassar som låg i tvättrummet precis bredvid oss och efter ett tag så slutade det tvärt. Vi hörde också ett slags rasslande ljud, som en nyckelknippa fast mindre.

Vid det här laget började vi bli lite oroliga och testade att ringa till Aarons mobil.. Tror ni att vi smått höll på att dö när vi hör att han fortfarande är inne i stan.....?

Det slutar i alla fall med att vi får ringa 112 och de säger åt oss att absolut inte gå ut i lägenheten. Polisen dök upp efter bara några minuter och fick klättra upp på taket och in genom vårt sovrumsfönster. Självklart finns det ingen annan än vi i lägenheten och det är rent fysiskt omöjligt att någon skulle ha kunnat komma in.......

Problemet är ju bara att någon/något VAR inne i lägenheten men vi hörde aldrig att den/det kom in eller gick ut......

Vi kommer väl aldrig få reda på vad det var, men satan vad det var läskigt kan jag ju berätta!!



Vardagsrummet är nu nästan klart och det är JÄTTEFINT!! Jag och Finast tog dessutom en sväng till Kista idag och köpte med oss lite mysprylar från Indiska och nu är jag helt fruktansvärt j-kla trött eftersom vi bara fick ungefär fem timmars sömn i natt.

Nu ska jag njuta av lördagsmys med nytt vardagsrum, Robinsson, Schlager, godis och en massa massa myyyys med min älskling! =D

Hoppas att ni också har en bra kväll!

Headache from HELL!!

Datum 2009-05-14 Klockslag 12:07:20
Bläää jag hatar att ha huvudvärk!! Igårkväll kändes det som att huvudet verkligen satt i ett j-vla skruvstäd och jag frös, kallsvettades och mådde illa... Tror dock att jag vet vad som är boven i dramat här... Igår hade vi ju som sagt Nina i jazz och hon introducerade oss till en ny mördatstretch för rygg och nacke. Problemet är bara att min nacke inte är som alla andras.  Den är stel, stelare, stelast och har varit så sen jag lärde mig gå typ. Vilket jag också borde tänkt på och får kanske skylla mig själv lite nu...

Stretchen var ren tortyr men eftersom jag är så pass stel som jag är så tog jag i lite extra för att inte verka "sämre" än dom andra... hrm... (satt där med tårar i ögonen för att det gjorde så ont) och nu kommer jag väl få betala för det i några dagar... suck...

Drog i mig en extra stark alvedon igår kväll och har lika ont nu på morgonen... man känner sig handikappad... minsta lilla ljud eller ljus gör att man vill döda någon, och nu måste jag göra mig i ordning för att gå på sånglektion... bra där! ;) Men men, sången är i alla fall rolig så jag får helt enkelt stå ut i några timmar.

Efter det ska jag på möte med Avalon-Micke och Shauni och planera lite framtid. Kommer bli nice!

Sen ikväll blir det mer måla! Hihi, det kommer bli så fiiiint! =D

Och eftersom det kanske inte är så kul att bara läsa om min tråkiga huvudvärk så får ni lite dans att titta på här också.. ;)

Kladda på väggarna

Datum 2009-05-13 Klockslag 20:24:03

Nu har jag varit i skolan och haft jazz med coola Nina och bästaste Hanna. Vi avslutade med tåspets idag och fick till och med gå ut på golvet och skutta runt. Hanna sa att hon inte ens gjorde så med sina elever på Ackis men att vi ha så pass bra gund och styrkan som krävs för att klara av det! Hihi, hur bra är inte vi! ;) Och jag kan inte sluta poängtera hur fruktansvärt kul det är med tåspets! Vill ha sånna klasser varje dag! (Det är verkligen sjukt otippat jag att tycka så här, but I love it!)

Mamma fick hjälpa mig att sy på tåhättorna idag (små virkade runda plattor som man syr fast och limmar längst fram på tån för att skydda sidenet att gå sönder). Mamma är BÄST på att sy! =D

Efter det blev det lite nagelfix och nu ska jag börja röra mig mot busshållplatsen som jag nu inte är helt kompis med längre sen i morse.... *morr*...

Väl hemma hos min älskling så är det bara att grabba tag i en pensel och börja kladda runt på väggarna. Längtar till lördag för då ska vi börja fixa med alla nya fina möbler och prylar! =)

Tingeling tingeling!

Alltså det SJUKASTE hände mig precis!!

Datum 2009-05-13 Klockslag 09:47:40
Jag går ner till bussen som ska gå 09.27 från sturevägen som vanligt på morgonen när jag ska till skolan. Nere vid busshållplatsen står också en annan tjej och väntar. När bussen kommer går hon fram först och jag efter, bara det att när hon klivit på så stänger busschauffören dörrarna mitt framför ansiktet på mig och åker... VA??!!! Vad för JÄVLA fel är det på idiotfan!!! Detta innebär att jag får stressa som en galning och kommer ändå sent till skolan! Alltså... suck... Första gången jag ska till skolan på fem dagar liksom... =(

IKEA och naglar!

Datum 2009-05-12 Klockslag 14:19:42
Jag + Christian + IKEA = Nuuuuee!!

Ska bara hoppa in i bilen och hämta upp min andra hälft borta i Väsbytrakterna.

Kom för övrigt precis hem från Calgel-informationsmötet och jag har som vanligt shoppat på mig alldeles för mycket färger och prylar.. ;) Men hur roligt är det inte med nya grejer!! =D Har också förhoppningsvis lite andra roliga grejor på g..
Inte många som vet att jag är diplomerad nageltaknolog sen 4 år tillbaka! ;)


Hektiska dagar...

Datum 2009-05-11 Klockslag 23:15:06
Ja nu blev det lite dålig uppdatering här sen i lördags, men jag har som sagt haft en hel del att stå i.

Först och främst är jag helt otroligt stolt över mina elever som gigade i Lidingö Centrum i lördags för att jag efteråt blivit överöst med komplimanger om hur mina elever är så "positiva, glada, starka personer, duktiga, hjälpsamma, trygga,professionella, sprider glädje", o.s.v. o.s.v. o.s.v...

Så till mina elever på Lidingö; Tack för att ni är helt fantastiska!! Jag kan inte vara mer stolt!! =)

Sen är jag också otroligt stolt över mina elever på Ackis som har kämpat som små hästar senaste veckan med dansnumrena till elevföreställningen! Shit, vad dom har utvecklats! Fick även där en massa roliga komplimanger för hur bra dom skött sig under lördagen, att dom hade stenkoll på vad de gjorde och att danserna såg grymma ut!! Mitt jobb på söndagen blev ju minst sagt ganska så lätt. Kunde mest gå runt och bara umgås med tjejerna och peppa dom inför showen.

Kändes även där väldigt tryggt och jag kunde då koncentrera mig på att springa runt och samla ihop alla andra grupper som skulle upp på scen (andra föreställningen blev jag och en annan lärare ansvariga bakom scen, dvs jag fick springa upp och ner för femtioelva trappor under ca en och en halv timma... jag var rätt så mör efteråt...!).

Här kommer lite bilder på mina sötnosar från söndagen:





Så till mina Ackistjejor: Supertack för en helt underbart rolig termin!! Ni är grymma!




Imorn ska jag först på ett Calgel-informationsmöte (det nagelmärket som jag är utbildad nagelteknolog i) och sen ska jag vidare in till skolan och ha balett och TÅÅÅÅ med bästaste Hanna! =)

Efter det ska jag skynda mig hem och ta med mig bilen ut till Väsby för jag och älsklingen ska till IKEA och shoppa vardagsrumsprylar. Det renoveras nämligen för fullt i studion och nu ska det inhadlas tv-möbel, ljusmyspys, växter, shabloner, kuddar, filtar, m.m.

Därför måste jag också sluta bloggan nu för jag måste nog ta och gå in lite i design-moodet och börja planera inför morgondagen. Längtar!! =D

Sov så gott!

En helt vanlig dag med Tobbe Trollkarl i ett fullsatt Globen

Datum 2009-05-09 Klockslag 22:51:56
Jag är sååå trött!! Har verkligen hållit igång hel dagen. Det har varit en helt underbart rolig dag och allt har gått helt perfekt bra!

Här kommer lite bilder från vårt lilla gig;

Logen med prisbelönt soffa, dusch, superstar speglar och TV!



View from the supersoffa (väldigt farlig soffa om man är lite seg och trött)



Ego-bild i logen innan vi drog ner till arenan, plus daaaaagens OUTFIT!!! Wohooo!!!
(ni som känner mig vet att jag inte kan vara seriös när det kommer till dom två orden... ;) )





Lite bilder på en tom arena och jag och Tobbe börjar preppa lådorna inför repet...



Efter repet drog vi upp till logen igen och började fixa iordning oss för första giget innan dam-matchen, och så här snygg blev jag då! ;) (tanken är att Tobbe ska plocka upp mig ur publiken så då gäller det att försöka liiite mer "normal" ut.. ;)






Första giget gick jättebra och publiken var med och på som tusan! När vi var klara blev det dags för några timmars häng i logen med kaffe och en massa godis. Inte helt fel att ta TV heller... ;)



Timmarna flög fram och helt plötsligt var det dags att gå på igen! Vi skulle dessutom försöka oss på ett nytt trick så vi båda var väl lite smånervösa, men det gick hur bra som helst och publiken var GALEN!!! Jättekul!! =D Här får ni en liten inblick HUR pass galet det var! (Tobbe påar herrlagen)





Och så här såg jag ut när vi kom upp i logen igen (förklarar kanske min lite halvskumma min =S)



Sammanfattning: Superkul dag, jag vill giga meeeeeeeeer!!!!!!! =D
Och jag ville att det aldrig skulle ta slut...



I Globen får det plats 13 800 pers... det märktes ju att dom var där... ;)
Ett kokande Globen är något alla borde få uppleva någon gång i livet! Ballt som tusan!

Nä, nu är det nog sängen som gäller för mig. Är helt slut i kroppen (hjärnan är fortfarande rätt så på g, men det ska väl gå över med lite slö-tittande på tv).

Imorn ska jag till Ackis och ta hand om mina superduktiga elever när dom uppträder. Ska bli otroligt kul att se, så jag längtar! =)

Gonatt på er!

F*n va vi är BRA!!

Datum 2009-05-09 Klockslag 20:03:05
Vi ÄGER!! Wo!! Andra showen gick blev helt perfekt och ett FULLSATT globen jublade och skrek! Jag och Tobbe var lika proffsiga som vanligt, vilket vi också fick komplimanger för. =) Nu är är jag på väg hem, då blir det sushitime som min käre far har fixat och sen blir det uppdatering med både filmer och bilder kan jag lova! ;) Hörs snart!

Första delen avklarad!

Datum 2009-05-09 Klockslag 16:27:43
Första showen är klar och genomförd med perfektion! ;) Nu håller tjejerna på att spela för fullt i några timmar så jag och Tobbe hänger i logen så länge med TV- soffhäng, godis, kaffe och fika. Har också fått uppdatering om giget i Lidingö centrum och mina elever har skött sig exemplariskt! Är superstolt! =) Plus att det gått väldigt bra för min käre karl som är och spelar fotbollsmatch med H.E.A.T. Ackis-gänget kör väl för fullt nu, så jag tänkte ringa dit strax. Mer info kommer sen, nu blir det loge-häng!

Mot Globen!!

Datum 2009-05-09 Klockslag 08:48:12
Ja då sitter man här på tåget.. Ska som sagt möta upp Tobbe vid replokalen först bara sen bär det av mot Globen! :) Risken är bara sen att jag hoppar in i en illusion och somnar för jag är sjukt trött! Men det är väl inget som inte lite redbull och ett fullsatt Globen ska klara av att fixa.. ;) Hörs sen!

Are you ready to rock?!!

Datum 2009-05-08 Klockslag 22:54:18
Allt är kirrat och klart!

  • Mina elever på Lidingö Danscenter är laddade inför imorn, plus att all rekvesita och scenkläder är på plats.
  • Ljuset är fixat till mina elever på Ackis och dom ser tokballa ut!
  • Jag själv har repat in en dans som jag lärde Tobbe för typ tre år sedan och scenkläderna är preppade.
Nu är jag reda att rocka loss!! =D

Tänkte bl.a. köra Bingolotto-outfiten... (vi kommer också köra den här illusionen bl.a.)




Sen blir det den här också....



Och två andra grejor... =) bland annat två kortisdanser och lite annat smått och gott.

Så är ni i Globen imorn och kollar på handbolls-SM så får ni allt ta och vinka! ;)

Nu måste jag strax gå och lägga mig eftersom jag som sagt ska vara i replokalen redan kl. 9 och börja lasta grejor.
Tänkte fota en massa också så får ni se lite hur en trolleridag kan se ut för mig. ;)
Så håll ögonen öppna!






Trippelbokad lördag

Datum 2009-05-08 Klockslag 09:15:01
Varför har världen bestämt sig för att lördagen den 9:e maj ska ALLT hända på en och samma gång??

Idag blir det en väldigt intesiv dag för mig kan jag lova.

Ska iväg nu till skolan, kommer dock bara hinna med baletten nu på förmiddagen för att sen måste jag rusa hem och börja förbereda och planera;

  1. Gig med mina elever på Lidingö Danscenter imorgon i L-ö Centrum.
  2. Avslutningsshow med mina elever på Ackis (både lördag och söndag)
  3. Mitt eget gig i Globen med Tobbe The Trollman.
Sen ska jag iväg och undervisa sista klassen med Feminine och minivibe i Torsvik och gå igenom vad som gäller inför imorn. Sekunden jag är klar där måste jag spurta ut till Ackis och springa ner i kostymförrådet och leta upp tyllkjolar. Efter det blir det ljusrep med eleverna, spurt hem och helst sova rätt så omgående. På lördag ska jag och Tobbe mötas upp i replokalen kl. 9 sharp och tillsammans samla ihop alla illusioner som väger typ ett ton och bege oss ut till The Globe.

Sen blir det rep rep rep och show show show inför ett fullsatt Globen! =)

*pust*

Därför måste jag springa iväg nu! Hoppas att jag kan uppdatera lite nu på eftermiddagen också.

Ha en bra dag! =)

Bye bye Ackis!

Datum 2009-05-08 Klockslag 00:49:22
För den här terminen i alla fall! =) Nästa termin är det söndagar som gäller, fast FÖRST blir det ljusrep imorn och sen showtime för mina dansare som sliter som små hästar! Jättekul att se hur otroligt mycket dom har utvecklats under den här terminen, och att dom dessutom ser det själva! =) Lägger upp lite filmer på dom imorn.

För er som är intresserade av att dansa för mig på Ackis i höst så är söndagar 17-20 som gäller. Kommer först ha en nybörjargrupp och efter det en F5- vuxen (16 och uppåt).

Var inne på Aijdas blogg och hittade den här lilla videosnutten - ett av de bästa gigminnena i mitt liv än så länge. Georgien med Sunblock och Basic Element inför 30 000 pers. Ryser bara jag tänker på det! ;) (Man kan skymta mig precis i början i mitten/till vänster när jag springer upp på scenen. Det är för övrigt Ida som filmar och skuttar runt. ;) )




(Från vänster: Annica, jag och Ida)

Nu ska jag sova och ladda upp mig inför en väldigt intesiv fredag. Berättar mer imorn. =)

Natti natt!

Kuvertväska på köpet!

Datum 2009-05-07 Klockslag 16:13:33
Fick förresten med mig den här lilla raringen hem från affären förut. Det blir att ligga i sängen med en kopp té och mysläsa när man är klar på jobbet. =)


(inte för att kuvertväskan är så mycket att ha kanske, men det var ju en trevligt gest i alla fall! ;) )

Men nu ska jag iväg och ha min sista klass på Ackis för terminen!

Hörs sen!

Boogie + vatten = blött!!

Datum 2009-05-07 Klockslag 15:32:27
Boogie råkade plumsa i dammen ute på tomten idag. Vår damm är ungefär 3x2 m och kanske en halv meter ljup men tillräckligt stor för en liten voffsing att dratta ner i om man inte är försiktig..! Pappa var som tur var ute på tomten och fixade med lite grejer när det hände, så Boogie hann inte vara i särskilt länge. Men blöt blev han, och blötare skulle han bli! Det blev en dusch med schampo och hela baletten! Han såg inte alltför road ut i badkaret... ;)

Idag har jag hunnit fixa med alla grejer som jag legat efter med, så det kändes helt rätt att stanna hemma idag. Känns lite tråkigt att missa sången bara, men nästa vecka blir det dubbelt upp istället eftersom vi har lite lektioner att ta igen. Nice! =)

Här kommer en halvgammal bild (typ 2005) på mig och my partner in crime - Anna, a.k.a. Nicki! Vi har känt varandra i 17 år och varit oseparerbara sedan över tio år tillbaka. Vi har tagit oss igeom jobbiga och hemska tider tillsammans, vi har skrattat oss ingeom de roliga och alltid funnits där för varandra. När vi var små lovade vi varandra att vara bästisar hela livet och till slut sitta där i varsin gungstol och fnittra över alla minnen tillsammans. Och så kommer det också att bli.. =)

Love u!

En missbrukares bekännelser - morgonstatus

Datum 2009-05-07 Klockslag 08:57:24
Den här nattten var den bästa hittills sen jag påbörjade hela den här processen..! Jag har faktiskt sovit gott mina damer och herrar! Golfapplåd för mig! ;)

Annars då... joooo idag är det inte en jättekul dag i skolan... inte så att man springer upp ur sängen direkt. Apropå det, glömde att ställa mobilen när jag la mig igår kväll och vaknade 07.58 för att kolla på klockan. Eeeyy, inbyggt väckarklocka jaaaa! =)

Sen har jag min sista klass på Ackis idag också (elevshowerna är nu i helgen). Har blivit erbjuden att fortsätta på söndagar nästa termin. Inte helt jättesugen på att jobba söndagar igen, men det vore dumt att inte ta dom klasserna, så man får bita i det sura äpplet helt enkelt.

Men nu ska jag gå och packa matlåda!

Hörs sen! =)




Uppdatering 09.05

Fick precis femtioelva mail från Facebook att dom tagit bort alla filmer som jag satt med igår kväll och la upp på min grupp "Feminine Vibe & Minivibe"... Det blir att stanna hemma första klassen och försöka få det fixat... har en massa andra grejer som jag helst hade velat ha klart idag också, så jag tar det som ett sign... ;)

Gathanias nya video!

Datum 2009-05-06 Klockslag 23:44:49
Wihoo!! Videon är ute and she's looking fierce!! ;) Håller tummarna för att det ska bli en massa gig nu i sommar!!



(Enda felet med det här videon är att det borde vara jag, Ida och Elin som dansar... men det får bli nästa gång! ;) )

Jag och Gathania spurtrepade in dansen innan hon skulle åka iväg och spela in videon. Det var nämligen en snubbe från England som korrat den, så jag och Gathania satt med hennes bärbara dator i danssalen och försökte härma det han gjorde.. haha, lite kaos men till slut fick vi till det. Och kolla hur bra det blev! =) *stolt danslärare* ;)

Nu ska jag gå och checka läget med kudden tänkte jag... ser framemot ännu en nässpraysfri natt..!

Lite roliga bilder

Datum 2009-05-06 Klockslag 22:51:51
Haha, kollade runt lite på vår gamla dator som står nere i arbetsrummet och hittade galet många gamla bilder på mig! (många fjortis-bilder blev det genom åren minst sagt... ;) ) Jag lovar att ni ska få ta er en titt på mig när jag var som mest fjortis, men jag tänkte att vi skulle börja i andra ändan, dvs när jag var liten och busig! ;)


(Jag när vi var i LA, San Francisco och San Diego)

Chicy.se - skärpning!!

Datum 2009-05-06 Klockslag 18:17:26
Är så sjuuuuulkt j-vla irriterad Chicy.se!!!

Nu tar vi hela historien från början.

4:e april gör jag en beställning på Chicy.se

Några dagar senare mailar jag dom och frågar om dom kan ta bort en vara, vilket dom svarade att dom kunde, plus att dom meddelade att varorna skulle skickas ut INNAN den 20:e.

Okej... från den 4:e till den 20:e är rätt så lång tid, men what the hell bara man är medbeten om det så...

I början av maj får jag mina kläder och fakturan, men utan en av varorna som jag beställt. På fakturan står alla produkter med, men tunikan som det handlade om står det bara 0:- på. Inget meddelande, ingen förklaring, ingenting..!

Vad ska man göra med fakturan? Ska man vänta på svar? Ska man betala den ändå? Ska dom höra av sig?

Jag skickar iväg ett mail igår och får svar nu i eftermiddag:

Hej Celina!
Tack för ditt brev.
Artnr MD060 är slutsåld hos våran leverantör, vi kunde tyvärr inte leverera ut denna vara.
Mycket ledsen!


WHAT THE F**K??!! Jag gjorde min beställning för ÖVER EN MÅNAD SEDAN och dom gitter inte ens att skicka ett meddelande att den tagit slut?? Då hade jag ju i alla fall kunnat fixa den någon annanstans, men dom har fått mig att gå runt och vänta i över en månad! Alltså, det var typ på grund av den som jag gjorde hela min beställning från början!!

Men skit samma i den egentligen... det jag framför allt är upprörd över är att det skötts extremt oproffisionellt. Känns jäkligt nonchalant...

Skärpning säger jag bara!!


En missbrukares bekännelser - morgonstatus

Datum 2009-05-06 Klockslag 09:04:13
Gomorron!

Uppdatering ang. mitt kära missbruk:

Natten har gått bra. Kom i säng strax innan tolv och gick upp kl. 8 nu i morse. Behöver inte sova riktigt lika upprätt, vilket är helt underbart för min nacke och ryggg..! Däremot har jag som vanligt sovit väldigt oroligt och har legat lite halvvaken i större perioder. Men det känns absolut bättre än igår! =)

Klarar jag den här natten också så är det det längsta jag varit utan sen flera år tillbaka..!

Och idag blir det mer tåspest!! Hihi, jag blir verkligen töntigt glad när jag tänker på att få dra på mig skorna igen! ;) Det är  så otroligt sjukt också eftersom jag aldrig någonsin annars varit inne i den svängen, inte ens som liten. Jag lekte med Turtles och Dinosaurer och hade inget intresse alls för sånt som var flickigt och sött... ;)

Men nu är det andra bullar som gäller! Det ska vara rosa, glansigt, sött och med rosa sidenband!

(för er med intresseklubbens anteckningsblock framme så har jag den här tavlan upphängd här bredvid mig till vänster)

Efter skolan idag är jag faktiskt ledig, tro det eller ej! Så det blir säkert en del uppdatering då... See U then!

En missbrukares bekännelser + lite dans

Datum 2009-05-05 Klockslag 22:44:30
Börjat må dåligt över att jag snart ska sova... hoppas att jag kan somna på ren utmattning. Lyckades faktiskt ta en liten nap innan jag drog iväg och undervisade, men trots att jag är så sjukt utmattad och trött, så har jag likt förbannat irriterande svårt att sova..!

Idag hade jag också min sista undervisningstisdag med street-grupperna (som för övrigt nästa termin kommer heta "Commercial street"). Dom är otroligt duktiga och jag känner mig väldigt lugn inför showen på Vasateatern om några veckor!

Här kan ni få tjuvkika lite på min F/M-grupp som kör Starstruck med Lady Gaga. =)




Imorgon har vi Nina Gillberg i jazz och Hanna i balett plus TÅSPETSKLASS!!! =D Yey!! Looking forward!

En missbrukares bekännelser - dagstatus

Datum 2009-05-05 Klockslag 15:51:23
Eftersom jag sovit i snitt en timma halvt sittandes i natt så känner jag mig lite småyr just nu... Hade väldigt svårt att hitta balansen både på jazzen och baletten. Däremot var det inga problem när vi hade tåspets! =D Åååååh det var så kul! Skulle kunna göra det varje dag!


(ursäkta kläderna, men vi skulle mest bara prova skorna och gå ingeom lite grunder idag)

Annars har näsan känts lugn hela dagen. Funkar ju så länge man är upprätt... Tänkte att jag skulle ta en liten powernap i soffan. Förhoppningsvis är jag så pass trött och utmattad att jag hinner somna innan jag märker av att jag blir täppt... vore skönt att ligga ner för omväxlingens skull... ;)

Sen klockan 19.00 undervisar jag i Torsvik, så det vore ju skönt att inte droppa in som en och annan zombie...

Nä, nu blir det en nap UTAN nässpray! =)

En missbrukares bekännelser

Datum 2009-05-05 Klockslag 09:11:36
Vet ni vilket läkemedel i Sverige som är det absolut mest beroendeframkallande?


Nässpray.


Det här vet jag mer än väl, eftersom jag själv varit hooked i säkert över tio år... kanske femton... har ingen riktig koll... Har mitt första minne av nässpray redan när jag var fyra, fem år, men det var inte förrän jag hade möjlighet att köpa själv som jag blev beroende på "heltid" (kanske var runt 12).

I hela mitt liv har jag smusslat med det här. Bara vissa enstaka nära har fått veta hur pass illa det är. För ca ett år sedan var det som värst, jag tog nässpray säkert fler än tio gånger per dag och fick rena panikattacker om jag inte hade min nässpray i närheten.

Ni kanske tycker att det här låter lite komiskt, liksom beroende av nässpray, va?? Men det är faktiskt rätt så allvarligt. Man förstör alla slemhinnor i näsan, fräter upp hela bihålesystemet, blöder näsblod från ingenstans,tappar smak, och lukt o.s.v.

Men jag måste ändå säga att jag kommit en väldigt lång bit på vägen sedan förra året. Jag verkligen kämpat och fick först sätta upp mål med timmar, typ "idag måste det gå 3 timmar mellan varje gång" och sedan successivt öka det för varje dag. Efter ett tag bytte jag till barn-nässpray och nu har jag till och med kommit så långt att jag bara använder bäbis-nässpray innan jag går och lägger mig. Problemet är ju bara att jag fortfarande har jättesvullna näsgångar och har väldigt svårt att andas på dagarna, men framförallt nätterna.

Igår bestämde jag mig i alla fall för att sluta helt och jag har haft en ren jävla helvetesnatt. Så fort man ligger vågrätt med kroppen så sväller näsgångarna upp så mycket att det är praktiskt taget omöjligt att andas alls. Känns som att stoppa upp tjock bomull i näsan helt enkelt. Därför har jag sovit halv om halvt upprätt hela j-vla natten och låtit som Darth Vadar's kusin!

MEN JAG KLARADE DET!!!! Visst, jag har ungefär fått en-två timmars sömn i natt, så jag är ju lite orolig för hur den här dagen ska gå...

Tänkte att jag skulle uppdatera om mitt beroende och hur jag tar mig igenom det. Vet att det är väldigt många därute som är i precis samma sits som jag, så jag hoppas att det kanske hjälper någon. Sen skriver jag ju också för min egen skull. Gör jag det offentligt så blir det liksom svårare att "fuska". ;)

Men nu ska jag till skolan och ha lyrisk jazz, balett och tåskor!!! En väldigt rolig dansdag med andra ord! =)

Fuck fuck fuck!!

Datum 2009-05-04 Klockslag 23:33:01
Min självkänsla har verkligen rasat i botten... j-vla piss!!

What to do....?

Får helt enkelt hoppas att det gått över till imorn.

För då ska vi ha tåspets.

Kanske borde kolla några fler gånger på den här...

Brukar få mig på bättre humör för en kort stund i alla fall.



Jävla pissdag...

Datum 2009-05-04 Klockslag 23:04:12
Det har hänt för mycket saker idag för att jag ska kunna sitta här och vara lugn... Vissa saker tänker jag inte prata om, men en av grejerna som helt enkelt fick glaset att rinna över var mailet från 2Entertain (båtjobbet); "Vi tackar för din insats.. bla bla bla...."... jaja, var väl alltså inte meant to be att man skulle kunna få komma ut i världen och göra nåt som är lite annorlunda från det liv man levt senaste fem åren....

Vissa dagar alltså... då går det helt enkelt inte att komma undan alla negativa tankar som ploppar upp i huvudet...

Jag skulle behöva en personlig egobooster. En person som jag skulle kunna plocka fram när jag vill som bara står och öser över mig komplimanger om hur fin, och bra och duktig man är..! Idag känner jag mig långt ifrån allt det där...

Skit samma, alla har vi våra pissiga dagar. Då gäller det bara att dust it off och fortsätta knata på.

En väldigt inspirerande låt....



You feel like a candle in a hurricane
Just like a picture with a broken frame
Alone and helpless like you've lost your fight
But you'll be alright
You'll be alright

Cause when push comes to shove
You taste what you're made of
You might bend, till you break
Cause it's all you can take
On your knees you look up
Decide you've had enough
You get mad you get strong
Wipe your hands shake it off
Then you stand
Then you stand

Life's like a novel with the end ripped out
The edge of a canyon with only one way down
Take what you're given before its gone
Start holding on, keep holding on

Cause when push comes to shove
You taste what you're made of
You might bend, till you break
Cause it's all you can take
On your knees you look up
Decide you've had enough
You get mad you get strong
Wipe your hands shake it off
Then you stand (then you stand)
Yea, then you stand (then you stand)

Everytime you get up
And get back in the race
One more small piece of you
Starts to fall into place, yea
Ooohhh

Cause when push comes to shove
You taste what you're made of
You might bend, till you break
Cause it's all you can take
On your knees you look up
Decide you've had enough
You get mad you get strong
Wipe your hands shake it off
Then you stand (then you stand)
Then you stand (then you stand)
Yea, then you stand (then you stand)

Pokerface...

Datum 2009-05-04 Klockslag 16:17:19
Jag kommer verkligen sakna mina små klasskompisar när terminen är slut... det kommer bli hemskt...! Tycker om alla så himla mycket och så ska man bara slitas ifrån varandra...  =( Eller så får jag helt enkelt starta ett kompani med mina tjejor och dra med dom på en massa musikvideo- och reklamjobb! ;)



Mina sötisar... =)



Jag. Är. Trött.

Helt sanslöst trött..!

Måste nog sova en stund innan jag drar iväg och undervisar....

ZZZzzzzzzzz.......


Wanna be on top?

Datum 2009-05-04 Klockslag 08:51:44
Morrn' morrn'! =D

Ja och så var "mini-lovet" över lika fort som det började... men nu är det faktiskt bara en och en halv veckan kvar till skolan är klar!!

Och här sitter jag och äter frukost och slö-kollat på Top Model 6 som man redan tagit sig igenom ex antal gånger...

Ja, det har ju liksom inte hänt så mycket på dagen än så jag ville mest bara slänga iväg ett gomorron innan jag drar ner till pendeln. =)

Blä, det regnar...

Hörs sen!

Är du 13-15 år och vill bli popstjärna?

Datum 2009-05-03 Klockslag 18:10:39
Det är ju nämligen så att jag är med i ett projekt som ska få popgruppen "Avalon" att bli större än A-teens någonsin kunnat drömma om, och nu söker vi två tjejer som ska passa ihop med coola Avalon-tjejen Shauni (till vänster på bilden).

Du ska vara mellan 13-15 år, kunna sjunga, röra sig bra till musik (ett plus om man kan dansa lite), ha utstrålning, brinna för att stå på scen och underhålla och inte vara rädd för att våga ta ut svängarna när det gäller image (stylingen kommer absolut inte vara konstig, men vi vill helst ha tjejer som vågar testa lite olika saker).

Om du känner att du skulle passa som handen i hansken för det här projektet, skriv din mail här på bloggen så hör jag av mig med informationen var du kan skicka bilder, filmer, ev. röstprov o.s.v.

Här kan ni läsa lite om och spana in den tidigare Avalon-sammansättningen.

Det här kommer alltså bli en storsatsning så det är viktigt att du är inställd på att verkligen ge ditt allt! Men det kommer också bli en otroligt rolig resa, så tveka inte en sekund om du tror att du är rätt person för oss! =)




Gomorron!

Datum 2009-05-03 Klockslag 13:41:27
Jorå, visst sa jag Gomorron! Även fast klocken är typ halv 2... ;) Fast jag vaknade faktiskt för lite mer än en timma sen, men då jag ringde söta Nat och låg jag kvar i sängen och tjattrade lite. =)

What's in store for today kanske ni undrar då... Inte en susning! Det enda jag vet är att Christian som vanligt jobbar med ett band och att lägenheten som vanligt förvandlas till ungkarlslya med fem grabbar... hur det ser ut får ni helt enkelt visualisera ihop själva. ;)

Kanske drar in till stan lite senare, men nu blir det frukost/lunch!

Hemma!

Datum 2009-05-02 Klockslag 20:30:47
Visste ju att Bounce-showen skulle vara bra, men inte att man skulle bli så pass tagen och berörd som man blev (inte bildligt talat dåra..). God damn... dom filurerna har ju en hel del idéer! ;) För er som inte har sett den, gå och sen den! Jag ska definitivt sen den igen förhoppningsvis med min lilla Nicki! =)

På hemvägen köpte jag kinamat som står i köket och kallnar i väntan på att min gubbe ska bli klar i studion. ;)

Jag. Är. Hungrig.

Vår myskväll igår blev superlyckad och jag hoppas på en minst lika lyckad afton nu ikväll! =)



Ett litet drinktips; Detta är min och Christians specialare. Kanske inte låter så mycket för världen, men det är FANTASTISK!

Till en drink behöver du;

1 redbull (och ingen töntig "light" här inte!)
1 lime
Limeextrakt (ni vet sån där flaska som finns att köpa i varenda matvarubutik)
Absolut vodka
Isbitar


Lägg i MÅNGA isbitar. Häll i så pass mycket vodka du vill ha, fyll på med ungefär lika mycket limeextrakt och häll i en hel redbull.
Skär limen i några klyftor och pressa ut saften rakt ner i glaset. Ta två av dom urklämda klyforna och släng ner i glaset.
Rör om.
Voila! =)
En Christian & Celina specialare! Bra att ha om man vill kunna stanna uppe lite extra och mysa nån kväll (med tanke på redbullen).




Nä, nu VILL jag ÄTA!!

Mat! Mat! Mat! Mat! Mat! Mat!

Magisk morgon med min karl!

Datum 2009-05-02 Klockslag 12:18:06

Alltid lika magiskt att vakna upp bredvid den man älskar.. =)

Christian vad tvungen att springa ner en sväng till centrum och fixa en sladd till nåt i studion.. tyvärr hade dom inte sladden inne, men istället följde någa frukost doughnuts med hem. Babe vet allt vad jag gillar! ;)

Idag så händer det grejer ska ni veta! Snälla Monica har nämligen bjudit mig på "Bounce" på Orionteatern nu kl. 16! Ska bli superkul! Ser verkligen framemot det! =)

Och ovanpå allt så är det helt underbart magiskt väder! =)












Fick förresten höra Gathania's nya singel för några dagar sen. Förhoppningsvis blir det lite gig nu i sommar och då ska vi köra till den bl.a. Shit vad jag älskar hennes låtar!! Lite nostalgitrip:









Ååååååh det är så kul att giga till hennes låtar för dom är ju så braaaaa!! Vill giga meeeeeeeer!!! =D

Nä, nu ska jag och babe äta frukost!

Tjingeling!

Rolig respons!

Datum 2009-05-01 Klockslag 19:01:29

Hehe, gick in här igen och kollade vad som små liven hade sagt om videon.. dom verkar ju gilla den iaf... ;)

Gimme gimme mooore...

Datum 2009-05-01 Klockslag 16:52:54
Någon som har onödigt mycket pengar i plånboken som bara måste bli av med den enorma övervikten..?

Nelly Limited Edition SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

(Nelly.se, jag har storlek 36, okej? eller?)

TACK!!

Datum 2009-05-01 Klockslag 12:26:47

...för alla jättesöta och snälla kommentarer!! Har försökt svara alla som har angett en länk, men jag vill ju självklart säga tack till er andra också! =)

Kram på er!






Idag är det chill som gäller. Christian är i studion och jobbar hela dagen, så jag tänkte passa på att gå in i rollen "soffpotatis". ;)

Jag var dessutom hos Anna Taube - napratpat på Ackis, igår och gick ingeom alla mina femtioelva krämpor. Först tog vi oss ann knät och jag fick jättemycket bra övningar som jag verkligen ska hårdköra tills det blir bra igen! Hon visade också vilket ledband hon tror att jag sträckt ut och förklarade väldigt bra varför mitt knä håller på att knäppa och vara jobbigt. Helt sjukt att jag gått till diverse annat folk för att få hjälp och ingen verkar kunna förklara vad det kan vara, och sen kollar hon på mig i några minuter och ger mig förklaringar som känns så otroligt självklara. Hm.. det gäller att hitta rätt person från början helt enkelt...

Efter det gick vi vidare till min rygg och mitt bäcken som jag hävdat suttit helt j-vla snett ett tag nu.. Samma sak där, hon tittar på mig en gång och ser att jag faktiskt är helt sned! "JAAAAAAAAA, ÄNTLIGEN!!!!", tänkte jag lite försiktigt då för att jag fick det bekräftat av någon annan! Man känner sig ju inte lite galen när man går runt och hela kroppen bara skriker att man inte sitter ihop som man ska.

Jag har ju faktiskt inte inbillat mig saker.....

Sen blev det minst sagt knäpp och knak och brak. Hon vred mig i diverse positioner och bad mig andas in.... och andas ut..... *KNAAAAAAAAAAAAAAAAAK, KRKRKRRRRRRRKKKKKKSHSHSHSHSH* (min ryggrad som knäcktes till). När hon knäckt till mig på lite olika ställer fick jag intruktioner vad jag ska stretcha och trycka och massera så att jag förhoppningsvis inte behöver göra om det på ett tag... ;)

Hands up for Anna, hon vet verkligen vad hon håller på med! Sen tror jag att besöket dessutom kommer att vara gratis för mig eftersom jag jobbar på Ackis och får "friskvårdsersättning". Inte helt fel! =)

Nä, nu måste jag äta "frukost" (brunch kanske det heter vid den här tiden på dygnet...?).

Hörs lite senare!


Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik