Animaniacs

Datum 2008-11-29 Klockslag 00:54:35
Hittade det här klippet på youtube för någon vecka sedan och blev helt överlycklig!! Det var säkert över 10 år sedan det här gick på tv, men jag kommer ihåg att jag, mamma och pappa garvade oss hesa till det här, och nu äntligen kan jag kolla på det när jag vill! =D Om ni ser det för första gången, grattis! ;) Den här sketchen utspelar sig på 70-talets Woodstock konstert och kom då ihåg att "Who", "Yes" och "The Band" var kända rockband på 70-talet.


Konstig dag...

Datum 2008-11-28 Klockslag 22:53:30
Ja.. det har varit lite konstigt idag.. eller typ förmiddagen.. Ställde klockan som vanligt på 7.40, men kom inte upp förrän typ 8.20 (men hur lätt är det när man har världens gosigaste kille bredvid sig i sängen). Fixade sen iordning mig och förberedde mig på att i alla fall vara med på stången första 45 min på baletten och sen sitta resten av tiden och jobba med lite thera-band och sånt.. När jag sen lämnat min mysige karl och kommer upp på perrongen så är tåget självklart försenat.. och försenat-minutrarna bara tickade iväg så det blev att gå tillbaka. Inte för att jag mådde överdrivet dåligt av att lägga mig i den varma sängen och somna om igen ;) men jag hade liksom ställt in mig på att dansa idag.. Jaja, antar att det var ödet eftersom jag egentligen inte får/borde dansa alls..!

Så det blev lite mer Zelda-spelande när babe sen skulle upp och jobba med lite hemside-jobb. Är typ helt inne i Zelda just nu! Har kommit aslångt! =) Ska försöka åka iväg tidigt imorn så att jag hinner spela lite innan vi ska på middag hos Christians farmor och farfar i sällskap med Christians pappa och bror Thomas och hans tjej Tanja och deras två barn Jasmine och Michelle.. Vi blir nog några stycken.. Thomas slulle bjuda oss på abborre som han själv fångat. Yummi! =)



Igår firade vi pappa
Restaurang J ute i Gåshaga på Lidingö.
Det var suupermysigt!
Och maten var verkligen "to-die-for!"
Ramsey hade varit stolt! ;)





Här är förresten lite filmer från dansklasserna idag. Lite sorgligt för det var terminsavslutning idag.. men dom är sååå duktiga och underbara så jag kan bara släppa iväg dom med ett leende på läpparna och ro i kroppen och önska dom ett jättejättemysigt lov! Sen blir det att ladda inför showen i januari.. more to come on that one...



Minivibe kör "When I grow up" - The Pussycat Dolls





Feminine Vibe kör "Stupid Shit" - Girlicious




Feminine Vibe igen med "Prettyboy" - Danity Kane



Jag är trött.. vilket som vanligt brukar innebära att jag inte kommer i säng på några timmar.. hm..
borde försöka ändra på mina vanor lite....

Hurra hurra hurra!

Datum 2008-11-27 Klockslag 16:08:25







För idag är det
faktiskt TVÅ personer som fyller år!
(som jag känner i alla fall)

och det är min lilla Wolfie
och min käre far!


















Idag hade vi waacking med Malin och jag kunde ju självklart inte låta bli att vara med, trots diverse uppmaningar från olika håll att ta det lugnt.. så jag får väl skylla mig själv att jag inte kunde vara med på Val's klass efter.. det gjorde typ ont i själen!! Satt och tittade på med en klump i magen.. ville såååå himla gärna köra!! Nästa vecka, då j-vlar!

Nu ska vi iväg och fira pappa med middag på Restaurang J ute i Gåshaga. Mums!! =) Sen blir det min käre vän pedeln till väsby.

Imorn har vi balett och modernt.. tänker absolut sitta på moderna... funtar om jag ska köra stången på baletten... hm... klarar inte av att bara sitta och titta så här mycket!

Sitter och lyssnar på Britney's nya platta... har inte skapat mig någon uppfattning än.. kan återkomma om det... Apropå musik! Både idag och förra veckan körde gjorde vi en koreografi på Val's klass till en låt som jag bara är totalt tokförälskad i! "Near to you" med "A Fine Frenzy". Sitter och växlar lite mellan Britney's platta och A fine Frenzy's platta.. kontraster vaddå..? ;) Finns tydligen ingen video till den låten, men jag hittade nåt på youtube i alla fall.. Lyssna och njut!




Behind the scenes - Prettyboy

Datum 2008-11-26 Klockslag 23:18:51
HAHA!! Snart så kommer den - min första hiphop video! =P Här är "behind the scenes" med J-Son till "Prettyboy". Jag syns i slutet när jag sitter till höger om J-Son i limon. Annars är jag med i dom andra "mass-scenerna" också men jag är så pluttig så jag syns inte.. ;) Är fett nyfiken på resultatet! Får vänta typ två veckor till... =)







Man ser faktiskt lite lite lite av mig på den övesta bilden (till vänster.. mitt öga typ.. ;) ) och sen sitter jag på stolen i omklädningsrummet.


Boogie + boll = SANT!!

Datum 2008-11-26 Klockslag 16:25:53
Jag tyckte så synd om Boogie igår.. jag har ju en sån där boll (som jag använder till att massera upp mitt heta ass) som jag berättade om i förra förra inlägget. Boggie fick syn på den igår och blev tokig av boll-lycka! Han blev så där överdrivet hundlycklig som får alla som råkar stå typ inom en radie av 100 meter att smälta sönder i högar av "aaaaaaawwwww!!" och "nämen ååååååååååhhhh!!". Problemet var ju bara det att den var min och inte riktigt till för att tuggas på.. så jag bestämde mig för att köpa en ny boll till honom idag! Den är grön och STENHÅRD!! Eftersom han är proffs på att tugga sönder allt (som är hans saker alltså) så tog jag den mest solida klumpen i djuraffären som jag kunde hitta!

Han blev superdupermegahundöverlycklig!! Sötast i världen typ... ;) Men han är också ganska så bra på att trötta ut sig själv när han har nåt som verkligen får igång honom, därför såg han ut så här efter ett tag.. haha.. enjoy.. ;)




Gulle!! ;)



Igår kväll blev det hemmamys med karln och dessutom lite sovmorgon, eftersom jag ändå inte kunde vara med på moderna på morgonen. Klockan 12 var jag alltså i skolan och studerade mina suuuperduktiga klasskamrater på baletten och efter det åkte jag raka vägen till djuraffären och nu sitter jag här.. Ska vara på Nova kl. 17 - 22.

Blev erbjuden ett dansjobb nästa termin idag faktiskt! Skulle undervisa på en ny dansskola ute i Vällingby men tyvärr har jag ju redan proppfullt med jobb, så det gick inte.. =( Tydligen Aijda-sötis som tipsat om mig så PUSS på dig! =)

Nu ska jag nog börja åka så kanske jag hinner handla lite middag på vägen också..

Tjoho!



Boogie med en annan boll...


H.E.A.T

Datum 2008-11-25 Klockslag 22:11:47
Nu så är det ute in the open! Våra små väsby-pojkar ska vara med och tävla i Melodifestivalen! Hehe...

Kolla här på intervjun med H.E.A.T!

Här är ett annat reportage som är inspelat för ett tag sen..



Så nu uppmanar jag alla att stötta den otroligt underbara 80-tals rocken och rösta järnet när allt drar igång! ;)

Pancake-cravings!

Datum 2008-11-25 Klockslag 16:04:39
Idag blev det en väldigt soft skoldag för mig. Först hade vi Nina Gillberg som vikarie för Therese så jag var inte måttligt road av mitt skadade knä direkt.. ville verkligen vara med! Men läget var som det var, så jag satt och jobbade upp lite fötter med tera-bandet och masserade upp bland annat mitt stenhårda ass med en sån där massageboll (haha, dåligt porrigt! ;) ). Det behövdes ju iaf för saaaaataaaan vad det kändes! Efteråt känner man sig som gummimannen! ;)

Efter det hade vi balett och då fick jag i uppgift av Hanna att sitta och anteckna under klassen och skriva upp lite saker som dom andra kunde tänka på. Men lär sig verkligen helt stört mycket när man sitter och studerar andra! Och "aha-upplevelser" välkomnar jag mer än gärna på dansen! =)

Till sist hade vi sång och vi skrattade så vi nästan kräktes! Tänker inte gå in på detaljer, men kul var det!

Och nu står min älskling till mor och stekar pannkakor till mig! Yey! =) Hade värsta panik-cravningsen när jag kom hem! Sen blir det lite nagelkund och efter det lite väsbymys! Försöker få babe att laga vår nationalrätt "haloumimacka" till middag ikväll.. får se sen om jag lyckats.. (baaaaaabeeeeee...! ;) )

Marängsviss

Datum 2008-11-24 Klockslag 23:27:02


Kom precis hem från en jobbkväll på Nova.. väldigt lugn och trevlig kväll.. inga konstigheter.. Apropå inget, det är ta mig f*n livfarligt att ha mig jobbandes i kiosken! Inte så att jag snor nåt eller så, men jag går ju och köper saker hela jäkla tiden! Inte bra.....

Idag har det verkligen snöat en massa, vilket innebär en hel del saker för oss bilkörare.. skottning, skrapning, skottning, skrapning, skottning, skrapning, förfrysta händer och fingrar av snöiga borstar, skrapor och iskalla rattar... ja och så vidare.. Sen är det ju ganska så stor skillnad på vägunderlaget också kan man ju säga.. lite som att sladda runt på marängsviss. Men tar man det bara lugnt så är det ganska så kul! =)

Gjorde illa knät idag.. det opererade.. inte bra.. inte bra någonstans..! Men jag har kommit på varför det blev som det blev..!

1. Det är slutet på terminen och jag är helt j-vla slutkörd i kroppen och börjar slarva med utåtvridningar och allt vad det heter.
2. Vilket i sin tur gör att jag lägger tyngden på helt fel ställen i kroppen (läs knät) när jag gör saker för att typ "fuska".
3. Och sist men inte minst - moderna klasserna där vi gör rörelser som egentligen är rena döden för mina knän, dvs twist- vrid- och spiral-grejer, både stående men också framför allt på golvet.

Allt detta har alltså gjort att mitt knä sagt STOPP och idag small det till rätt så rejält i knät på moderna klassen. Smärtan var absolut inte outhärdlig, inte på långa vägar! Däremot var det otroligt obehagligt och jag blev framför allt väldigt rädd..! Senaste gången jag gjorde illa mig var jag liksom borta i typ tre år... känner inte för en sån grej nu om jag ska vara ärlig...

Såg också att jag hade en hel del vätska i knät och att det svullnat lite, så det har till och med känts nu bara när jag jobbat på Nova. Imorgon blir det nog att sitta och köra tera-band på baletten och jazzen. Ska försöka vara med och markera sånt som är nytt så att jag inte halkar efter alltför mycket...

Blä för skador säger jag bara... =( Men nu ska jag hoppa i sängen och be till Gud att knät känns bättre imorn!

Natti natt!

I'm still alive...

Datum 2008-11-24 Klockslag 00:18:13
Vet att jag inte är jättekonsekvent med skrivandet just nu.. men jag ska försöka bättra mig! =)

Tänkte att  jag skulle ta och göra det här till ett väldigt positivt inlägg och skriva om en massa bra och roliga saker som hänt mig de senaste dagarna!

Torsdag - Vi började med en waacking-klass med underbara Malin som blivit lite klass-storasyrra på sistone.. Lika roligt och svettigt som vanligt. Efter det hade vi Val Suarez som som är den mest passionerade koreografen/dansaren/läraren jag någonsin stött på, vilket också gör att man har helt galet stor respekt för honom. Hans lektioner är helt galna. Han visar en diagonal typ en-två gånger och sen är det bara att ösa på! Han kan slänga ur sig en fem minuter lång koreografi (känns det iaf som) på en lektion typ.

Anyway, gången innan vi hade honom bad han mig ta på mig lite tajtare kläder så att han kunde se mina linjer och så.. Därför svassade jag in på klassen i det mest tänkbara tajta jag kunde hitta hemma och slängde mig hejdlöst runt och försökte med alla mina sjuttio sinnen och lite till att hänga på alla femtioelva steg han slängde ur sig varannan sekund.

Efter klassen gav han mig så mycket komplimanger att jag bara stod och gapade med årets flummigaste flin och tårar i ögonen och visste knappt vart jag skulle ta vägen! Han frågade till och med om jag ville komma och ta klass för honom på lördagar på Danscenter! =D

Sen hade jag sånglektion med världens coolaste Anna Eiding och krämade iväg Christina Aguileras låt "Hurt".. lyckades iaf ta mig igenom den utan att tappa rösten allt för mycket. Anna tyckte att jag hade otroligt mycket potential och att jag var jätteduktig och så fick jag lite övningar att köra till nästa lektion.

Efter det blev det fikamaraton! Först med Madde på Ackis, sen med Madde och ElinNon Solo Bar där jag drack den godaste sojalatten ever!! Sen blev Madde tvungen att gå, så då satt jag och Elin kvar och pladdrade lite innan sötis-Ida dök upp och gjorde oss sällskap. Efter en stund var Elin tvungen att gå så då blev det bara jag och Aijda som äntlingen fick lite alone-time, även om det var en kortis. Sen bar det av till Annas nya jobb som butikschef på make-up stores nya affär på PUB (mycket stolt! =) ) för att kramas lite och sedan vidare till väsby där det blev mys med min lilla Boo..


Elin och jag fjompar oss med Aijdas tokmysiga mössa! ;)

Fredag - Vanlig skoldag.. balett och modernt. Hanna tyckte väldigt mycket om mina kickar på höger.. hihi.. alltid nåt! ;) Sen på kvällen hade jag mina underbara elever som är helt dundergrymma och efter det blev det lite tillpiffning i badrummet på dansskolan inför min dejt med min babe! =)

Först blev jag mött på stationen av min fina fina karl och det kändes som att man stod i värsta romantiska filmscenen med första snön som föll och allt..! ;) Sen köpte vi med oss kinamat (som för övrigt var helt magisk, jag skojar inte!) och begav oss hemåt. Hemma i studion hade babe gjort hur fint som helst och tänt en massa ljus i hela lägenheten, sen out of nowhere plockar han fram rosor och ett kort som nästan fick mig att börja störtgrina av lycka! ;) Tänker inte skriva här vad som stod, men dom otroligt fina orden satte sig rakt i hjärtat iaf!


Rosor och kort! =)

Kvällen blev så otroligt mysig och bra att vi nog aldrig kommer att glömma den. =)

Lördag - Efter en av de gosigast nätterna någonsin blev det mys-sovmorgon med babe ända fram till klockan tre innan han skulle jobba. Men inte gick det någon nöd på mig inte! Min älskling hade ställt in den gamla tv:n i sovrummet och kopplat in mitt gamecube så jag satt och spelade mitt favvo-spel Zelda hela dagen fram till att han slutade då vi körde en till myyyyskväll! =)

Söndag - Lite mer Zelda och sen off to the dansklasser i Torsvik. Min käre kusin är på besök från Laholm och ska hjälpa oss att lägga om stenplattorna i hallen de närmsta dagarna. Och nu är det way past bedtime för min del! Imorn blir det waacking med Malin och modernt med Kerstin.

Tjoho!

Gathania is back!!

Datum 2008-11-19 Klockslag 17:27:58

Kolla det här förresten! Kanske blir en del turnéerande i vår ändå..! =D *Hoppas hoppas hoppas*




Thank you GOD!!!

Datum 2008-11-19 Klockslag 17:21:34
Ååååhhhh vad jag är glaaaad!! Har legat och tagit en powernap och skulle precis göra mig iordning för att åka iväg till Nova och jobba. Helt plötsligt får jag ett mail och ett meddelande på mobilen om att det är stängt idag då Johan som är ansvarig är sjuk! But here's the GREAT part; JAG FÅR BETALT ÄNDÅ!!! Tillbaka till sängen säger jag bara! ;)


Känner verkligen att jag behöver en ledig kväll nu, så det här kom helt rätt! Men jag måste ändå säga att jag faktiskt sett framemot att få vara på Nova ikväll..! Det som känns kul med det jobbet är att det är aldrig känns tungt eller jobbigt. Cool personal, coola kids och jättefina lokaler! Men jag mår ju inte dåligt direkt att få vara hemma just idag som sagt.. ;)

 Fick ett väldigt trevligt samtal från Balettakademien idag.. vågar inte säga nåt än med risk för att jinxa det, men jag håller tummarna i veckan! ;)



Varning för skryt-moment!

Jag har vääärldens bästa elever!! Jag är så otroligt tacksam över att jag den här terminen har haft dom mest glada, ambitiösa, engagerade och gulligaste elverna man kan tänka sig! Tack tack tack tack tjejer för är ni är bäst!! Och det gäller alla mina grupper! Ni är min inspiration! =)

Här kommer några klipp från träningen i söndags med min Street F.


Först har vi Like Me med Girlicious. Dom tre tjejerna i början markerar gruppen som ska köra före.




Och här har vi Disturbia med Rihanna. Ja dom ska vara zombies.. ;)











Jaha.... och vad ska man hitta på nu då.....?

Måååntaaaag...

Datum 2008-11-17 Klockslag 18:12:12
Idag, mina damer och herrar, har faktiskt varit en väldigt bra måndag! Nu ska jag iväg och ha klass med Specialen i Torsvik och sen ska jag hem till babe och pussas lite.. Tjingeling!


Musikvideoinspelning

Datum 2008-11-15 Klockslag 22:23:50
Nu är jag såååå trött!! Har varit ute i Alby och spelat in en musikvideo med svenska hiphop artisten "J-Son". Haha, tänk jag i en sån där klassisk hiphop video!! Flummigt, men kul! Vi som var statister skulle vara där 12.30.. jag stressade som ett as för att hinna.. gissa när vi fick spela in första gången.. hm.. typ 17.00.. Men så brukar det ju vara på inspelningar så jag är inte förvånad direkt. Men jag hade trevligt! Hittade några tjejer som jag hängde med typ hela dagen, plus att jag fick några väldigt bra kontakter som förhoppningsvis leder till lite mer jobb framöver.. me like! =) Plus att jag kommer få en gratis dansfotografering i december av en av killarna som jobbade där!! =D



Lite bilder från "the set" och "the loge"... väldigt exklusivt.. ;)



Vår väldigt exklusiva Hummerlimo som vi satt och partajade i! =D



Jodå, det här är jag till höger och Monica till vänster.
Den enda bilden som är tagen på mig på hela kvällen typ.. av min kamera alltså.. ;)

Det roliga var att när vi gjorde limoscenen så placerade dom mig längst in precis bredvid J-Son, så det är typ jag, J-Son och en anna tjej till som syns väldigt mycket just i den scenen.. Ska bli intressant att se.. ;)

Och nu är jag trött, sliten och luktar väldigt mycket rök så frågan är ju om man skulle ta en riktigt lååång dusch... ehh.. ja..! Här är låten vi gjorde idag. Inte så värst bra kvalité men det funkar att lyssna på så länge. Tror att videon kommer ut om typ tre veckor eller nåt. Längtar! =)

Saknar...

Datum 2008-11-12 Klockslag 22:55:47
...att giga..!! Nu var det alldeles för länge sen... inget Sunblock, inget Gathania, inga roliga musikvideos och inga Tobbe-gig... konstigt om jag känner mig deppig nu..?



Sommaren -08 på grönan

Jag vill....

Datum 2008-11-10 Klockslag 22:52:46

...resa bort... där det är varmt... typ nyss...



Ska gå efter älsklings-Annas råd och gå och lägga mig tidigt i natt.. och hoppas på att min extremt dåliga sömn senaste tiden ligger bakom mina små trevliga "värdelös-attacker".. jag håller tummarna inför imorn.. Då blir det waacking/house med Main Emmoth och balett med Hanna...

Jävla fan....

Datum 2008-11-10 Klockslag 14:52:44

OBS! Varning för neggo-inlägg! Ej för känliga läsare.
Jag har haft en väldigt dålig förmiddag och behöver få ur mig det någonstans.
Så om ni verkligen inte vill höra mig gnälla över saker, sluta läs nu!




Jag är seriös.. vill ni inte dras ner i nåt, läs verkligen inte det här....




Kom precis hem från skolan... fy fan i helvete vad jag sög och var dålig!!!! I vanliga fall kanske man skulle kunna skratta åt det, för att man är ju faktiskt inte helt katar-dålig på allt, men det här fan allt utom roligt..! Jag börjar bli orolig över mig själv och var min energi har tagit vägen..! I fredags hade vi balett och Hanna körde igång värsta stång-övningen som dom kör på Operan. Jag hade lika gärna gått därifrån.. jag skämdes så mycket över mig själv att jag inte visste vart jag skulle ta vägen...

Men då kunde man ju ändå någonstans i huvudet skylla på att jag faktiskt bara dansat balett i vad är det nu... 10 veckor... så det är väl inte så konstigt om man känner sig som en en jävla klumpfisk som ska lära sig flyga. Men idag hade vi modernt och sen jazz och jag vet inte vad som händer med mig just nu! Jag kan ingeting!!!

Kerstin på moderna måste ju fan tycka synd om mig eller nåt... jag ser mig själv som en stor skadad hög som aldrig tagit ett danssteg i hela livet på hennes lektioner... så hennes uppfattning om mig borde ju inte vara bättre direkt... och jag skäms!! Jag skäms så in i fan!! För det är inte direkt svåra grejer vi gör...

Och på Therese klasser är det verkligen helt sjukt! Vad är det som händer med mig???!!! Hon kör igång en dagonal och jag kan (surprise surprise) ingenjävlating! Vi kör igång med en koreografi där dom andra lärde sig typ hälften av dansen när jag var borta och jag känner mig ännu mer som en fruktansvärt dålig "wannabe-dansare" när jag ser dom andra flyga runt och vara hur bra som helst...

Nyckelordet för mig är att jag skäms så fruktansvärt för mig själv på lektionerna just nu.... och jag fattar inte vad det är som händer....

Idag får jag väl skylla på att jag faktiskt sov helt fruktansvärt dåligt i natt... men det känns som att bortförklaringarna börjar ta slut snart....




"Njut" av detta inlägg tills vidare.. kommer nog ta bort det snart ändå.. Jag är i alla fall en person som måste få slänga ur mig saker om jag mår dåligt över det.. annars lägger det sig på hög och så smäller det plötligt till en dag när man minst anar det.. Kommer förmodligen känna mig bättre redan ikväll.. Ni som tagit er ända hit, hoppas att jag inte dragit ner er allför mycket.. Nu ska jag tilltandläkaren och sen ska jag jobba till klockan tio ikväll...

Misosoppa

Datum 2008-11-03 Klockslag 15:17:42
...är så sjuuuuukt gott!! Och väldigt bra när man inte kan tugga saker! ;) Köpte med mig två stycken för 10 kr styck på Ropsten på vägen hem.. kan jag verkligen rekommendera!


Btw, är det någon som har ett bra tips på var man kan få tag i take-away soppa?? Coffee Cup hade galet goda soppor förut, men sen dom bytte till Espresso House så har dom tagit bort allt det där. I lördags när jag och babe var i stan skulle vi försöka leta upp nåt ställe där dom hade soppa eftersom jag hade så ont i tanden.. good luck with that säger jag bara..! Till slut hamnade vi på ett sushi-hak i gallerian och beställde in misosoppa och en liten sushi.. bättre än inget liksom.. ;) Trist i alla fall att det inte finns.. eller så är det jag som inte har koll! Så please, ge mig some tips!

Idag var det verkligen första dagen efter lovet..! D.v.s. trött och segt... för min del i alla fall... Och nu ska jag iväg och jobba lite till... till klockan åtta för att vara exakt... suck...

Ja just det ja! Glömde ju berätta förut att jag äntligen har fått mitt i.d. smink!!!

Det blev en foundation, en concealer, ett solpuder och tre olika borstar! Yey! =D
Skulle vilja ha ett rouge och en necessär också men det får bli till senare...

Och nu sitter jag här och väntar på att Tobbe ska messa mig och säga att gigen nu i november-december blir av..! Hoppas hoppas hoppas! Helt galet vad jag är broke just nu, så lite gigande skulle ju verkligen inte sitta helt fel..!

Och så var det söndag igen då...

Datum 2008-11-02 Klockslag 23:04:07
...vilket också betyder att lovet snart är slut... =( Men på ett sätt är det faktiskt skönt att skolan sätter igång igen, för om det skulle fortsätta som det gjort senaste veckan med matvanor så skulle jag inte vara vacker om några månader säger jag bara! ;) Men det är faktiskt lov och då tycker jag att det är självklart att man ska unna sig att äta gott!

Vad har jag gjort på lovet då.. hm.. jag har ju redan berättat om måndagen och att jag skulle vicka på Ackis som inte blev av.. Sen har jag nog mest bara tagit det j-vligt lugnt! Jag och babe har verkligen tagit tag i varenda liten minut och myst på så mycket vi bara kunnat! Så det har blivit väldigt mycket fika på stan, middag i stan, mysmiddagar hemma, bio, muséer (tro det eller ej! ;) ) och bara allmänt supermegagosmys!

Tror att det var i torsdags som vi kollade på "Låt den rätta komma in".. haha.. ja jag vet.. porrfilmstitel.. Men det var faktiskt inte helt dålig måste jag nog säga! Med tanke på att det var en svensk film så tycker jag nog att de fått till det rätt så bra..!

I fredags var jag på Halloweenparty hos Madde som fyllt 22! Och dom hade gjort det sååå himla fint i lägenheten! Alltså, både "normalt" och halloweenigt med massa spindelnät och läskiga ljud! Hihi! Och som Madde sa, det kändes nästan lite som att man var i någon slags "fantasivärld" och att vi var olika sagofigurer! ;) Väldigt kul var det i alla fall! Kommer inte ihåg senaste jag åkte hem från en fest kl. 3 på natten! Tror jag.. eller gör jag det..? Hm... Whatever, det var en väldigt lyckad Halloween/inflyttnings/födelsedagsfest!



Ja jag satt så här på tunnelbanan.. som tur var fick jag sällskap av Anna hemifrån till Karlaplan, men vidare till Odenplan fick jag allt ta mig på egen hand.. och se creepy ut... htm.. tyvärr syns inte sminkningen jättebra på dom här bilderna. Såg mycket mer "död" ut i verkligheten.. ;) Jag ska alltså föreställa ett "vampyr-offer"..



Bild1: Från vä-hö; Linn, Linns kompis Tilde, Madde och Linda!
Bild 2: Värsta coola drinkarna!
Bild 3: Vackra Linda! =)



Bild 1: Tilde är katt!
Bild: Hm.. nu ska vvi se om jag fattade det här rätt.. Michaela är alltså halva "valfritt djur" typ leopard och halva "död".. människa då.. och Michelle är halva människa och halva zebra. =)
Bild 3: Söta Linn som är pirate!




Här har vi värdparet då! Madde är het Rödluva och Calle är uteliggaren "Uffe" eller nåt sånt.. ;)
Strike a pose!




Bild 1: Tokmysigt i stora rummet!
Bild 2: Andrea sitter och fotar nån. Michaela typ.. ;)
Bild 3: Världens sötaste Robin a.k.a Carro och Linda!



Haha, vi ser verligen creepy ut! Fast Carro ser mest söt ut! Madde också i och för sig..
mer jag som ser lite "Grudge-ig" ut kanske.. ;)



Här är mitt vampyrbett som jag är fett stolt över! =D Röd och svart gunk-färg som grund från Buttericks (som jag också använt till ansiktet), sen har jag lagt en jättejättemörk rött nästan svart nagellack i varje "bett" så att när det det torkar ser ut som torkat blod/sår! Yeah! ;)


Kvällen bestod sen av charader (jag höll på att kissa på mig av skratt!!), diverse fyllelekar och sedan guitar hero in på småtimmarna.. ;) Lite synd att jag inte fotade kläderna jag fixade! Men jag såg faktiskt lite ut som tjejen i filmen "Sweeney Todd"!

Dvs, svart korsett, svart stor, lite längre kjol med svart tyll under som jag fixat med lite säkerhetsnålar så att man såg mer av tyllen, svarta söndertrasade strumpbyxor och egengjorda långa "handskar" utan fingrar av svarta trasiga strumpbyxor. Mycket nöjd! ;)

Lördag blev en bakisdag med babe och fika på stan och nationalmuséet. Sen på kvällen gjorde vi värsta mysiga middagen, vilket var en utmaning eftersom min f*cking j-vla visdomstand har börjat krångla igen vilket i sin tur gör att jag knappt kan öppna munnen och verkligen inte tugga på saker.. Men vi lyckades!! Eller Christian rättare sagt.. ;) Det blev tomatsoppa med mackaroner, vitlöksbröd (tasted like heaven!) och en helt galet god sallad med tomat, rödlök, feta, oliver och lite annat krafs.. ;) Jag blev i alla fall tokmätt! Och till efterrätt gjorde jag två megastora koppar med varm chocklad med vispgrädde toppad med chockladsås... mmm-hmmm-hmmmm!!!

Nu ska jag ta och slänga i mig två aldedon (som jag levt på senaste dagarna), skölja munne med nåt antibekteriellt och gå och lägga mig... för imorn blire dans igen! =)

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik