Jahaochnuskamanskrivaensåndärroligochintressantöverskriftigendå...

Datum 2010-04-29 Klockslag 21:10:21
Kan meddela alla er som varit oroliga för min rygg idag ;) att jag klarade mig igenom hela K&K's klass! I DID IT!! Jag gjorde som en riktig dansare och ignorerade smärtan och körde fullt ut!! ;) Hehe, eller det var faktiskt inte så farligt när vi väl kommit igång och man blev lite varm.

Pratade med en sjukgymnast senare och hon sa att det lät som att ett revben satt snett. Hua! Men jag kan nog hålla med om att det är så det känns. Hon sa också att jag kunde testa att vara med lite försiktigt idag så kanske det skulle hoppa rätt. Vet fortfaranade inte riktigt om det blivit väldigt mycket sämre eller väldigt mycket bättre för jag har inte hunnit bli kall än. Däremot tänkte jag dra på mig min vetekudde på ryggen sen (sån som man värmer i mickron). Kanske hjälper lite.

Jag och pappa var som sagt och köpte grejerna till badrummet idag! Kommer bli så himla fint!!! Vill ha upp allt nuuuueee!! Plus att jag och Christian måste ta och köpa nya fluffiga handukar sen också.

Men nu är det allt dags för lite dusch och soffmys!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0