Musikvideoinspelning med Johan Palm

Datum 2009-03-31 Klockslag 16:00:40
Haha, fick precis ett samtal från ett företag som heter "Rizal" (har tydligen gjort diverse musikvideos till andra Idoler och artister) där jag fick frågan om jag ville vara med som dansare i Johan Palms nya musikvideoinspelning imorgon. "Tja, why not", svarade jag då och nu ska det bli intressant att se vad det är för magisk dragningskraft runt denna människa som får alla kvinnodjur att förvandlas till blodtörstiga monster på bråkdelen av en sekund..! ;)



Hehe, nä men jag ser verkligen framermot det! Tror att det kommer bli toppen! =) Fick lite förvarningar om att det kommer bli ganska så spejsat och flummigt dock... Kan det bli mer flummigt än discobollsstrippor som dansar för köttbitar som ägs av businessmen med diamanter som huvuden..? Hm... jag har allt varit med om en del knasiga saker jag.... (som ni kan kolla på HÄR)


Prata, någon?

Datum 2009-03-25 Klockslag 17:57:36
Alltså jag HATAR när det är fullproppat med folk och totalt knäpptyst på pendeln/tunnelbanan! Kanske en skum sak att hata, men det känns ju inte helt jättekul att sätta sig och äta en macka eller prata i telefon då när varenda ljud man gör förstoras upp ggr en miljard..! Jag är hungrig nu.. jag vill äta min thaibagel och dricka min apelsinjuice från Espresso house nu.. Men jag får väl vänta helt enkelt...

Bilder från Maxim och Melodifestialens efterfest

Datum 2009-03-24 Klockslag 23:29:17
Här har vi lite bilder från Lasse Kühlers Showen med Daglinjen och Compagniet.. har snott dom här bilderna från Carro i klassen. (Tack Carro!! =D)



Bild 1: Här är det smink och hår på g... Hanna längst fram och så står jag där och fumlar till vänster...
Bild 2: Mer smink och hår... blev taggad här så jag står nog fortfarande till vänster... ;)
Bild 3: Och så ska det självklart börja spexas....



Bild 4: Jag i ett försök att mörda Linnea med en sminkpensel.. ;p



Bild 5: Mat, mat, maaaaat behövs när man repar 10-12 timmar flera dagar i rad...!
Bild 6: Matelimatmatmaaaat...!



Bild 7: Posing yeah...! (hehe diggar Philippas råhårda min till höger... ;) )
Bild 8: Strike a pose eller nåt... (jag, Veronica, Hanna och Isabel)
Bild 9: Jag står i hörnet och sminkar mig efter att jag sminkat större delen av klassen och Isabel och Philippa ser glada och söta ut som vanligt! =)



Bild 10: Jag och Maddelutt längst fram. Sen har vi fyra söta små linslöss som också vill va meee!! ;)
(Hanna, Linn, Linnea och Philippa)



Okej nu har ni sett lite backstagebilder, nu blir det vimmelbilder!! ;)
Det här är söta Signe som fotat (thank you darrrling! ;) )
Måste också tillägga att jag inte ser ut så här i vanliga fall.. hoppas jag.. drunken monkey säger jag bara....





Kärlek till min Kärlek....



Måste bara avsluta med den här, helt j-vla galen katt!!
(vi pratade om den här med Malin Emmoth idag på hennes klass...)

Prepare for the "Ninja Cat"!!!!

Efterlängtade bilder!

Datum 2009-03-23 Klockslag 00:40:36
Tjoho, nu kommer dom äntligen!! I och för dig har jag ju ingen aning om ni ens är intresserade, men här kommer i alla fall en hel drös ego-bilder att vältra sig i. Hate it or love it... men jag skulle nog rekommendera att ta dom med en nypa salt... ;)

Vi börjar med lite smink-bilder... och det obligatoriska fotomotaget....



1. Närbild på ögat.. ursäkta fylleblicken..
2. Pose - tönt
3. Pose - pluta för glatta livet



4. Övar in rockkänslan
5. Och inte att förslömma segervrålet i fall H.E.A.T skulle kammat hem segern! ;)



6. Och till sist den här då....


Och nu över till kvällens outfit..!! Wohooo!!! Outfit yeah baby!! ;p (förlåt, har svårt att vara seriös när man nämner ordet "outfit" i en blogg..)





OBS!! Skorna är vid tillfället hemma hos min käre karl så ni får helt enkelt visualisera dom på mig!
(Och dom var fierce!!! Fick en del komplimanger för just dom under kvällen.. ;) )


Och så avslutar vi med lite fler ego-biler....







Senare på kvällen i Globen så det ut så här....

(kom på att jag skulle fota lite i Globen men det var precis när showen var över och alla 10 000 pers samtidigt skulle tränga sig ut... Jag och Christian hamnade för övrigt rakt framför konfetti-kanonen som skickar ut hela det där obligatoriska guldregnet på slutet... vi såg ut som två mycket förvirrade straightisar mitt i en gay-parad!)



Intressant bild nummer ett och intressant bild nummer två...



...och så en liten Globen-puss!! =D



Nu blire sova sova sova...!!!

(Har lite bilder från Kühlers-showen också, men det kommer senare... =) )

Nattinatt!

Lördagsnap

Datum 2009-03-21 Klockslag 19:11:36

Vaknade precis upp från min och babes tre timmar långa nap nu mitt på dagen... Vi är ganska så slutkörda båda två, fast av olika anledningar. Jag - för att jag jobbar och rör mig för mycket. Babe - för att han sitter still och jobbar för mycket. Men tillsammans har vi dom absolut mest magiska nap-arna..! ;)

I morse var vi nere i väsby centrum och åt frukost bland alla wt-morsor med sina barnvagnar och skrikande ungar. Scones med färskost och marmelad och jasmine-té blev det iaf. Mm-MM!! Yummi!









Igår hände en asflummig sak. Jag vaknade typ en timma innan klockan skulle ringa och flög upp i en av mina vanliga "stress-panik-uppflygningar" för att kolla mobilen. När jag sen ska lägga mig ner igen lägger jag märke till att jag fick jordens headrush. Jaja, tänkte väl inte mer på det, men den ville verkligen inte ge sig..! När jag blundade snurrade allt precis som att jag var dyngrak..! Blev till och med illamående för att det snurrade så mycket att jag blev tvungen att  titta upp. Då märker jag att mina ögon beter sig som när man precis snurrat sjuttioelva varv runt sig själv (alltså att dom "hackar" från ena sidan).

Jag lyckades iaf somna om, men under resten av dagen var jag så yr att jag ibland trodde att jag skulle ramla eller svimma. Ascreepy!! Förmodligen är det för att jag varit så sjukt stressad, nervös, pressad och och allt vad det nu heter innan showen med Kühlers och nu när det är över så säckar typ kroppen ihop en smula...

But it's time to resa sig och upp ta nya tag! =)





Nu ska jag, babe och Aaron iaf äta ordentlig lördagsmiddag och mysa framför tv:n hela kvällen! =)





(Obs! Bilder är på g från en massa saker som hänt senaste veckan, jag har fortfarande bara inte varit hemma och kunnat fixa det. Blir förhoppningsvis imorn! Håll ut! ;) )

Dagens garv! =D

Datum 2009-03-18 Klockslag 20:18:09
Hahaha, älskar den här! =D

The Show must go on...

Datum 2009-03-17 Klockslag 23:05:52
...and it DID!! Äntligen är vi klara och kul hade vi också! =D Älskar min klass, vi är så himla himla bra ihop!! PUSS på er underbara tjejer! ;) Nu är jag helt f*ckad i huvudet så det blir pyttipanna (som babe är så gulligt och fixar åt mig), lite zombie tv-tittande och myyyys i allmänhet sen blire soooovaaaaa sova sooooooooovaaaaaaaahahahaaaaaaaa!!! Är nämligen LEDIG imorn! =D

Bilder dyker upp senare! (ska också lägga upp bilder från i lördags men jag har inte varit hemma än och kunnat fixa det.. ha tålamod! ;) )

Shohoooo!!

Full, fullare, fullast!

Datum 2009-03-15 Klockslag 14:21:44
Men guud så kul det blev ändå! Hade bara lyckats klämma i mig frukost och två varmkorvar under dagen så efter en cider och fyra glas vin var man ju inte helt vid medvetande.. men det var kul som sagt! Kände att jag behövde slappna av lite... ;)

Globen var både roligt och lite av en besvikelse faktiskt.. Roligt för att jag på sätt och vis känner mig så hemma där. Har ändå stått och gigat där fyra gånger så det var kul att få sitta i publiken (på parkett) och se det från andra hållet och bara njuta av showen! =)

Besvikelse p.g.a. två olika anledningar.. Ett: LAMT!! Publiken var lam, stämningen var lam och man kände liksom aldrig riktigt av det där "trycket" man hade förväntat sig.. Två: Vad hände med rösterna till H.E.A.T? Måste ju passa på att tacka alla ni stackare som fick propagandamess från mig att rösta på boysen!

Jag skyller faktiskt dom dåliga siffrorna på pressen och media överhuvudtaget. Överallt hör man Måns, EMD, Alcazar, Sarah, Agnes o.s.v. i radion, i intervjuer, man läser "bra" saker om dom i pressen blabla.. Men inte ETT LJUD om H.E.A.T - bara när det handlar om något dåligt!

Det senaste var ju att dom skulle gått ut i pressen och sagt att dom inte vill vinna. Så j-vla bullshit att dom skulle sagt det som att dom klankar ner på Schlagern! Fattar inte varför dom måste vinkla allt så fruktansvärt elakt hela tiden just mot dom?? Förstår vad killarna menade, att det inte spelar någon roll var de spelar utan att varje gig är lika viktigt för dom - Finalen i globen eller Rockbaren i Väsby. För dom handlar inte allt om att vinna utan att göra ett bra performance.

Tycker att det var fett drygt av Alcazar att nämna det i introt till sin låt nu igår. ("Klart vi vill vinna. Det borde väl alla som är med i den här tävlingen vilja"). Dom om några borde väl ändå fatta att pressen vrider och vänder på ord. Men jag måste faktiskt säga att efter H.E.A.T så var klart dom mina favoriter. Deras låt var absolut den som hade mest tyck i Globen (efter H.E.A.T förstås.. ;) ).

Efter det tog vi en väldigt dyr svart-taxi till Hard Rock Café (ghaaaahh nu blev jag sugen på maaaaat!!) och gled in i vår vip-hörna. Sen blev det drinkbiljetter för mig hela kvällen. =) Det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga!

Nu ska jag börja fixa i ordning mig och bege mig hemåt för att packa ihop dans- och repkläder och sen dra vidare till Kühlers.. Jippiii.... Hade föresten en mardröm i natt om en viss danslärare.. tänker inte säga vem det var, men det säger ju lite om hur man mår just nu.. ;)

Tog lite outfit-bilder på mig igår som jag kan lägga upp lite senare.

Tudeluuu så länge! =)

Inside the Globe

Datum 2009-03-14 Klockslag 18:30:28
Christian har varit och hämtat upp parkettbiljetterna och vip-passen till efterfesten hos mr Stenmarck och nu är vi inne i Globen. Let's ÖS!! =D

Globen & H.E.A.T-time!!

Datum 2009-03-14 Klockslag 12:59:44

Ikväll gäller det!! Är sjukt taggad! Misstänker att jag inte kommer ha kvar någon röst imorn.. ;) Först blir det alltså Globen och sen efterfest på Hard Rock Café! Och till er som diggar de coolaste rockfrillorna i Sverige;

RÖSTA -

099-230 04



(Bild från Expressen)

Här har ni låten som är inspelad och co-proddad av min älskling! (kanske inte världens bästa youtubekvalité men ändå!)




Erkänn att DU inte kan göra nåt annat än att älska den..!! ;)

Helg = Mys och party!! =D

Datum 2009-03-14 Klockslag 01:25:31
Fan... hade precis lagt upp en j-vla massa bilder och så lägger idiot-Firefox av...!!! Ååååååhhhh!!! Får väl försöka igen då....



Idag är det fredag!! Yey! Dock började väl dagen inte helt hundra kanske... Det hände nämligen något med min muskel på baksida lår i onsdags när vi hade Emilio och stretchade två och två. Jag kommer ihåg att jag fick avbryta en stretch för att det kändes som att muskeln "krampade" sig. När jag sen reste mig upp kändes det ju inte smärtfritt direkt... Men jag tänkte inte mer på det untan körde på som vanligt, hade klass på torsdagen och undervisade i tre timmar på Ackis på kvällen..

I morse när jag kom till Kühlers upptäckte jag att jag knappt kunde böja mig framåt utan att det krampade och drog i det värsta stället en dansare kan ha problem - fästet i hamstring = PANIK!!! Hanna rådde mig att försöka fixa tid hos någon sjukgymnast/massör vilket inte var helt lätt kan jag ju säga.

Efter många samtal lyckas iaf Eva på kontoret få fram en tjej som dessutom skulle komma till skolan och knåda på mig. SATAN vad ont det gjorde!! Tror att muskeln har ställt sig i kramp och att när jag sen töjer på muskeln så tar fästet mer stryk, plus att jag hade en hel del knutar där som förmodligen gör sin del också... Men vad vet jag! ;)

16.30 var det dags för klass med mina underbara Mini- & Feminine Vibe som kan få dom mörkaste dagarna att bli ljusa igen! =) Och när jag kom hem blev det dags för det här....



BADA!!! =D Boogie höll mig dessutom sällskap och jag myste ner mig riktigt ordentligt med godis, ljus och Family Guy. =)



 Och nu till lite Schlager-uppdate! *nörd*

Jag har kommit på vad jag ska ha på mig imorn!! Wohoo! Varsågod att inspektera!



Glansiga lack-leggings från American Apparel som jag själv kommer klippa hål i (wish me luck) och under det vill jag nog helst ha rosa, blå eller lila strumpyxor som man eventuellt klipper av tån och hälen på.. och då kan det se ut så här!





Halsband - Topshop, Örhängen - Cocoo, ring - Asos.




De två första amrbanden är från Asos och nitarmbanden är från Chicy.



Svart eller vitt linne från Topshop (lutar nog mest åt det vita som det ser ut nu....)


"Stor" väska som man kan ha lite fler grejer i (ärvd från Ida) och turkos "liten" väska (från Asos) som man har senare på själva partajet! ;) Eller så blir det en annan svart liten lackväska från Friis & Company...


Till detta vill jag antingen ha mammas svarta 80's-kavaj, min nya gråa från Gina Tricot eller mammas andra svarta 90's kavaj med lila foder (galet snyggt när man viker upp ärmarna) eller den här från Nelly...


Ska testa lite imorn tänkte jag...

Och så ska jag ju självklart ha mina fäjbulösa nitskor!

Exklusive Limited SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM



Vad tycks? =)

Leggings-dilemma!!!

Datum 2009-03-10 Klockslag 23:26:51
Jag kan inte bestämma mig!! HJÄLP!!! Och ska man ha en stor T-shirt eller en body under?? Ghaaaaahhh!!!





Sen (i en vacker drömvärld) skulle jag vilja ha någon av dom här till (helst den första)...


Sen ska jag ha dom här skorna (ja, samma som på nyår, but I loooove them!!!)

Exklusive Limited SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM


När det gäller överdel vill jag iaf ha något som går ner lite över rumpan. Antingen kör man på värsta glittriga linnet och kör på svarta lacktights, eller så kör man nåt svart upptill och öser på med färg på benen istället.... Sen ska ju kavajen ovanpå det också.... hmm....

Vore helt stört j-vla galet snyggt med den här...!! *Homer-ljud*



Elle typ den här från Urban Outfitters...



Dilemma...!!!

Sex sex sex!!!

Datum 2009-03-10 Klockslag 22:33:10
Konstigt det där att statistiken ökar så dramatiskt bara för att man nämner en viss siffra i rubliken... ;)

Nu är jag hemma, färdigdansad för idag och mätt och belåten. Har precis varit i badrummet och plockat bort sminket så nu vill jag bara mysa ner mig i sängen under täcket och läsa lite ur världens bästa bok! Christian har tjatat på mig i flera månader att jag ska se filmen och nu för bara några dagar sen sa Anne-Lie åt mig att läsa boken. Så det blev ett 339 kronors inköp och boken heter alltså "The Secret" eller "Hemligheten" (överraskande nog) på svenska. ;)




Det här är alltså en bok som kan förändra hela ens liv och det är verkligen helt otroligt! Orkar inte gå in på detajer, men man kan få dom mest enorma drömmarna att gå i uppfyllelse bara med hjälp av ens "tankekraft". Jag har läst den här i några dagar och jag kan ärligt säga att jag redan börjar upptäcka små saker i mitt liv som börjar hända. Helt sjukt!!

Känns otroligt spännande att läsa, ta till sig det som står och sedan börja utöva det, för när man minst anar det - plötsligt händer det! ;)



Ni kanske tycker att det låter asflummigt, men jag tror stenhårt på det här just också för att jag har redan börjat märka av det i praktiken. Så ett tips till er som vill lyckas eller förändra något i livet - LÄS DEN!!

Det ska jag i alla fall göra nu..! ;)

Gonatt!

Nu är det bara sex....

Datum 2009-03-10 Klockslag 18:33:20
....dagar kvar till showen... och ganska så mycket kvar att lära sig... men men! Vad vore en dansares liv utan lite stress i tillvaron..! ;)

Idag efter skolan bestämde jag mig för att korra "lite" (dvs frn kl. 2 till nu) till ikväll. Har blivit rätt så less på den andra dansen så NU är det dags för lite nytt och fräscht igen! =D

Har gått runt och funderat lite på vilka kläder som skulle passa bäst nu på lördag (gäller för både själva Globen och efterfesten). Jag tror att jag är rätt så inne på ett par knall cerise-rosa glansiga leggings/tights från American Apparel (eller svarta lack), någon stor svart tröja/t-shirt med tryck (tror att jag sett en ganska så fin på Vero Moda) svart 80-kavaj över med lila foder (min mammas), mina skor som jag hade på nyår, massa guldarmband (typ mina nya från Asos och Chicy), nåt stort halsband, stora gulörhängen, megastort lite vågigt/rufsigt a la 80-hår och KNALLROSA långa naglar. =D


(American Apparel)




Här är lite filmer från uppträdandet i fredags på Nova. Enjoooooyyyy!








Globen 14/3

Datum 2009-03-09 Klockslag 22:41:24

Har ju glömt att berätta, jag och Christian har äntligen fått biljetter till Globen på lördag för att heja på boysen! Yeeyy!! =D


Jag vet ingenting!

Datum 2009-03-09 Klockslag 15:16:14
Nu tänkte jag bli lite djup... ledsen att det varit rätt så dålig uppdatering senaste dagarna, men det har varit ganska så mycket att stå i om man säger så...

Kan ju börja med att ta en liten snabbrevy av förra veckan. Inget ovanligt eller annorlunda hände direkt förrän det blev fredag. Jag mådde så sjukt j-vla kasst i kroppen så jag skippade faktiskt skolan. Kanske inte helt okej i vissa ögon, men jag kan ju säga att det behövdes! På eftermiddagen hade jag klass med Mini- och Feminine Vibe och efter det drog hela gänget ut till Nova och gigade. Mina små elever.. så duktiga! =) *stolt*

Sen hoppade jag på tåget och landade i väsby runt 11-tiden. Hela helgen har som vanligt spenderats där med mycket gos, kärlek och mys... =)

Nu till det allvarliga...




Jag skulle verkligen behöva ta ett seriöst snack med Gud eller vem det nu är som styr allt här i världen... Just nu känns det som att jag befinner mig i ett enda stort svart vakuum och jag har ingen aning om vart jag är på väg, vilka vägar jag borde välja, vad det är jag håller på med eller vad jag egentligen vill... Jag tror faktiskt just nu att jag inte riktigt vet vem jag är, hur flummigt det än må låta...

Det jobbiga i det här läget är att man känner sig så otroligt ensam. Alla andra runt omkring en kämpar mot nånting, de vet att de vill bli dansare, de vet vilka skolor de ska söka till för att ta sig dit, de kämpar på klasserna för att det vet att det är det här som de vill syssla med.... men jag då? Jag vet ingening!

Och även om det finns folk runt omkring en som säger att dom förstår eller vill lyssna, så känns det ändå så fruktansvärt ensamt... Dom jag försökt prata med har ju självklart försökt lyssna och förstå... men det är aldrig någon som riktigt gör det... Men varför skull dom egentligen..? Det är ju mina problem och min "livskris"... det är ju faktiskt bara jag själv som kan komma på hur jag vill ha mitt liv.

Det enda jag vet är att jag kämpar mot nåt j-kla mål som inte ens känns som mitt eget.. jag gör saker för att folk förväntar sig att jag älskar och brinner för det.

Jag vet faktiskt en sak och det är att älskar och brinner för att undervisa och koreografera. Jag älskar och brinner för göra riktiga dansjobb (typ Tobbe, musikvideos, Gathania, Sunblock o.s.v.) och ibland älskar jag att ta klass... Men just nu har jag ingen som helst inspiration... antagligen för att jag bara dansar sånt som jag faktiskt inte är så överdrivet intresserad av...

Sen har jag en annan extremt stor dröm som jag nog helt inte pratar om här, och det är väl kanske den som gör mig lite stressad också... Helst av allt skulle jag vilja jobba mot min just den drömmen, men allt går verkligen i sirap.

Tänk vad skönt om någon bara skulle kunna säga det här till mig;

  • Det här är vad du vill!
  • Så här går du tillväga!
  • Ingenting är omöjligt och du kommer att lyckas!

Ångvält

Datum 2009-03-03 Klockslag 22:46:21
Tror f*n att jag blivit överkörd av en ångvält alltså... Shit vad min kropp håller på att lägga av nu!! Men jag är ju inte den enda direkt. Hela klassen gick runt som zombies idag och jag, Linnéa och Linn la oss för att ta en nap i soffan mellan klasserna. Som tur var hade vi balett andra klassen och Hanna ser verkligen alltid när vi inte mår bra eller tänker på nåt, så det blev snabb stång, stretch och avslappning.

Efter det skyndade jag mig hem allt vad jag kunde för att ta en till nap innan jag skulle iväg och fixar naglar på min gamla högstadielärare Monica. Blev klar precis så att jag hann iväg till Torsvik och hålla två streetklasser... jag är slut! Jag vet seriöst inte hur länge till jag kommer orka hålla igång. Och det läskiga är att jag senaste tiden (eller egntligen för ganska så länge sedan) har börjat få grova stress-symptom som hjärtklappning, dubbelslag på hjärtat, yrselattacker, vaknar femtioelva gånger i sömnen och flyger upp av ingen anledning alls och kollar klockan hundra gånger i timmen..

Nu sista dagarna har jag dessutom börjat få liknande symptom som jag hade för typ två år sedan när jag blev övertränad, dvs. en speciell trötthet och tyngd i kroppen som skiljer sig från vanlig "trötthet".... Ändå så proppar jag i mig magnesium, zink, kalcuim, B-vitamin och C-vitamin så mycket jag bara kan... (och kommer ihåg)...

Så är det någon som har nåt bra tips på hur man kommer igång i kroppen igen - GIVE IT TO ME!!



Imorn efter skolan och att jag fixat naglar på min danskollega Madeleine så får jag äntligen gosa med min karl igen! =D Nu har vi varit ifrån varandra alldeles för länge igen, dvs. sen i söndags... ;)

La förresten över lite klassmysbilder från mobilen förut som jag tänkte att ni kunde få kika lite på. Bilderna är alltså från i lördags när klassen var hemma hos Carro och kollade på Melodifestivalen. Enjoy!






Sen känner jag att jag vill avsluta kvällens blogginlägg med Good-feeling musik. =) Älskar verkligen Velvet's nya låtar, speciellt den här! Jag har iaf väldigt svårt att sitta still på stolen! ;) Lägger ocksåtill en liten bild på min dröm-Mojito från Vapiano..







Wohooo!! ;)

I love my bed!

Datum 2009-03-02 Klockslag 23:30:05
Ligger i sängen och tänkte avsluta dagen med ett litet blogginlägg. ;) Idag blev som jag trodde en väldigt bra och rolig dansdag, även om man är helt fucked up i kroppen efter alla rep..! Efter skolan blev det en sväng förbi Ackis och fixa timrapporten, ett besök på Dance & Gym Shop för att byta storlek på mina "feet thongs" och lite mysprat med min kära Anna på makeup store där hon jobbar. Jag berättade glatt och ivrigt om mitt besök på Vapiano igår kväll, vilket resulterade i en pasta- och drinkkväll på torsdag efter jobbet! =D Nu ikväll har jag haft två klasser på Lidingö DC som också gick superbra (kan verkligen inte sluta tjata om hur otroligt stolt jag är över alla mina elever! ;) ) och nu är det som sagt sovdax som gäller. Tyvärr utan min Krambjörn, så jag får krama om kudden extra hårt i natt istället.. =( När man har lov och sånna "lyxerier" så blir man verkligen bortskämd med att sova ihop.. så det känns jätteflummigt att sova själv nu.. Aja, huvudsaken är man får sova överhuvudtaget! ;) Natti natt!

Psykbryt

Datum 2009-03-02 Klockslag 00:08:12
Väldigt flummig, men framför allt LÅNG dag! Har dansat från kl. 11 i morse till 20.30 på kvällen. Men tro inte att jag nöjer mig efter det, nooooo! Jag drar in till stan och möter upp Babe, Aaron och Sara på East. Därifrån drog vi till ett pastaställe som heter Vapiano (tror jag). Det var iaf sjukt gott och jag beställde in världens bästa Mojito! Efter det blev det en snabbis in på Scandic och sen vidare till centralen och vår kära pendel. Så nu sitter jag här med Älsklingen och Krirk och borde väl egentligen ligga i sängen nu med tanke på dagens och morgondagens aktiviteter. Ser faktiskt jättemycket framemot klasserna imorn! Först ska vi ha Katarina Allvin i modernt och börja på en koreografi till showen som jag tror kommer bli grym! Hon är lite halvkänd för att göra smått galna koreografier och ryktena säger att vi ska spela fulla människor på väg hem från krogen (dvs spy, ramla etc) till låten "I feel good". =D Sen efter det blir det jazz med Emilio Perelli!! Åååh det var så himla länge sen och då tog jag ändå hans klasser i typ tre terminen förut på Danscenter. Hade det inte varit för att vi har grymt roliga klasser imorn hade jag lätt tagit ledig för jag är verkligen helt slutkörd efter idag..! Känns som att man möblerat om alla organ i kroppen typ... Ojojoj vad jag kommer sova gott säger jag bara! ;)
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik