Sökt jobb...

Datum 2008-07-30 Klockslag 00:00:08
Nu har jag sökt jobb.. och inget dansjobb, utan ett relativt "vanligt" jobb.. känns helskumt.. men kul! =) Ett steg närmare att flytta ihop med babe.

Och nu sitter jag och väntar på att Nat eller babe ska ringa.. och då är jag så här nördig.. ;)



Gonatt! =)

Tre dagar och sex shower kvar!

Datum 2008-07-29 Klockslag 20:19:50
Det går snabbt nu! =) Och imorn får jag träffa min karl också! Har typ bara gått några dagar sen vi sågs senast, men det är några dagar för mycket! Längtar så otroligt mycket till på måndag för då åker jag, mamma, pappa, Christian och Boogie till Melbystrand på semester i en vecka! Yey!

Idag har jag jobbat dubbelt igen, dvs Grönan + nalgar. Känner mig väldigt produktiv..! ;)

Tyvärr har jag fortfarande inte tagit tag i städningen fullt ut.. jag kom en ganska så bra bit på vägen för några dagar sen.. men så hände nåt och nu sitter jag här med ett halvstädat rum.. vore väldigt skönt om jag kunde få lite extra energi ikväll så att jag kan ta tag i resten också.

Ja.. annars så har jag nog inte så jättemycket mer spännande att berätta.. lägger upp en till video från "So you think you can dance" så får ni nåt kul att spana på i alla fall.. ;)

Jag - Lidingödialekt? Knappast!!

Datum 2008-07-28 Klockslag 23:37:26
Alltså jag måste bara lägga upp den här filmen innan jag stänger ner för natten. Jag har otroligt svårt för hela den här överdrivna "Lidingö/Östermalm/Danderyds-dialekten som så väldigt många tragiska människor lägger till sig bara för att dom tror att det bevisar att dom är lite fiiiiiiinare och bättre än alla andra.. OMG säger jag bara..!

Men den här filmen tar priset!! Det är typ för tragiskt att ens skratta åt! Det kryper ju i kroppen på en så jag vet inte vad!!

Enjoy och gonatt säger jag bara! Eller som Aijda Wolfie hade sagt; Tjingeling!! ;)


So you think you can dance...?

Datum 2008-07-28 Klockslag 23:13:01
Börjar ni känna igen mig nu...? ;)

Utmanad

Datum 2008-07-28 Klockslag 22:48:49
Ja då var man utmanad igen, och denna gång av Nathalie! =) Märkte nu när jag svarade på frågorna att vissa blev väldigt lika Nat's svar.. men men, vi är ju tydligen väldigt lika också så det kanske inte var någon nyhet.. ;)

Tre saker jag gör när jag vaknar:

- Pussar på Christian
- Kramar Christian
- Somnar om...

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Christian
- Mat
- Nässpray (tyvärr.. men inte länge till!!)

Tre personlighetsdrag på mig: (usch, jobbig fråga...)
- Driven
- Känslig
- Kreativ

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Gig's
- Mys med babe
- Häng med kompisar

Tre saker jag är rädd för:
- Att nära vänner eller släkt dör
- Att göra illa mig
- Ubåtar!! (don't ask why..)

Något jag drömmer om:
- Att min karriär blir som jag tänkt mig
- Att skaffa en helt underbart mysig och fin lägenhet med babe
- Att få ett lyckligt och händelserikt (positivt menat) liv


Tre personer jag utmanar: (Hm... kan ju inte utmana Nat och Ida..)
- Christian
- Jessica
- Pussydoll

Barntrolleri

Datum 2008-07-28 Klockslag 21:21:55

Barntrolleri.. inte så lätt som man kan tro...
Här får ni ett exempel på vad Tobbe och jag får handskas med varje dag... ;) haha...


Fyra dagar / åtta shower kvar...

Datum 2008-07-28 Klockslag 21:00:23
Nu är det inte långt kvar damer och herrar, sen har jag och Tobbe avklarat vår tredje sommar på grönan tillsammans! Åtta små ynka shower är det kvar nu.. helt galet.. heeeelt galet..!

Och på torsdag blir det avslutningsmiddag och ev. kareoke-häng med grönangänget. Sista dagen är dock inte förrän på fredag, men vi fick ta det en dag tidigare så att alla kunde vara med.

Idag har det inte hänt så värst mycket spännande annars.. Är fruktansvärt trött eftersom jag knappt sovit något i natt.. Vet ni, jag har kommit fram till en sak, jag kan inte sova utan Christian längre! Det är verkligen jättesvårt att sova själv..! Jag vaknar säkert tjugo gånger per natt, ofta av att jag är sjukt nervös eller stressad, kollar på klockan, kollar mobilen, går upp på toa, osv osv.. Vi måste flytta ihop NUE! Det är bara så! Det här är inte bra för min hälsa!






Avslutar med en till trailer till "So you think you can dance" där jag är med och skuttar runt.. ;)

Jag är på MTV!! =D

Datum 2008-07-27 Klockslag 22:52:59
Hihi!! Nu är jag på MTV!! Inte för att någon har en chans att se rent fysiskt att det är jag...
men ändå..
jag är på MTV!! =D


Från magiarkivet.se

Datum 2008-07-27 Klockslag 19:48:26

Direkt taget från en artikel ur "magiarkivet.se"



Tobbe Trollkarl på Grönan

 

När sommaren kom igen på andra varvet hade vi för länge sedan bokat in ett besök på Gröna Lund och Tobbe Trollkarls Sommarshow. Solens varma strålar gjorde att publiken tidigt, med glassen i handen, sökte sig in i skuggan på dansbanan där showen skulle vara. Man hör att förväntningarna bland barnen är stora för på scenen står spännande saker såsom ett vitt tält, en stor fyrkantig låda med rör eller vad det nu är vid sidorna, ett trolleribord och en stor TV och ett blädderblock.

 

Efter en häftig presentation drar musiken igång och Tobbes suveräna assistent Celina snurrar runt tältet och visar alla sidor samtidigt som hon lyser igenom det med en stor ficklampa. Hon visar tältet tom för att några sekunder senare trolla fram huvudpersonen Tobbe Trollkarl. Barnen jublar.

 

På numer klassiskt sätt drar Tobbe igång showen. Han får barnen att klappa i takt, att stampa i golvet i takt och att skrika högt i skyn - i takt. Barnen älskar detta och nu när Tobbe har fått greppet om barnen, är det dags för en röd duk att plötsligt dyka upp i handen och lika fort försvinna igen.

 

En flicka får hjälpa Tobbe men först ska hon hålla en trollstav, men den var inte bra så hon får en ny och en ny och en ny i ett rasande tempo där musiken förhöjer effekten. Som tack för att hon var så bra får hon en ballongfigur, precis det djur hon önskade sig…

 

Nu ändrar showen tempo och Tobbe jobbar till lugnare musik när han presenterar ett rep som han klipper sönder på flera ställen, knyter ihop, flyttar knuten och delar repet igen. Publiken blir stum av förundran.

 

Innan nästa nummer tänder sig TV-skärmen och Tobbe sätter sig vid trolleribordet. Han visar nu en ny sida av sitt kunnande. Han förklarar att alla nu ska passa på så att de inte missar något och genomför ett nummer med fyra stora mynt som förflyttar sig mellan händerna på bordet, medan assistenten Celina förmedlar vad som händer med en videokamera och vi ser allt på TV-skärmen.

 

Nu kommer föreställningens höjdpunkt, Tobbe ska fånga en pistolkula i munnen, nej han ändrar sig och hans duva för göra det istället. En pojke får hålla pistolen och det går som det brukar gå för Tobbe, så istället får han pojken att sväva fritt i luften. Barnen jublar igen.

 

Innan avslutningsnumret får Tobbe dockan Barbie att sväva, med hjälp av en speciell apparat kan han höra vad publiken tänker och en dam i publiken får skriva ner ett ord på att stort papper medan Tobbe skriver samma sak på ett papper från ett blädderblock.

 

Som avslutningstrick visar Tobbe och Celina illusionen där hon kryper in i lådan som varit på scenen hela tiden. Tobbe stänger dörren och rören vid sidorna visar sig vara lysrör som han tänder och kör rakt igenom henne. Nu tar han bort dörren och bakstycket och vi ser honom rakt igenom den tomma lådan. Några sekunder senare dyker hon upp igen med sitt glada leende. En bejublad föreställning

 

Tobbe har sin egen stil som han förbättrat i denna föreställning genom att variera tempot mer. Med väl vald musik förstärker han tempot i de olika sekvenserna. Assistenten Celina ska han vårda väl, hon är ett fynd som ger guldkant på föreställningen. Tack Tobbe, det var värt resan till Stockholm.

 

Slutomdöme: Rekommenderas!
Conny Ray




Foto Gertrud Nilsson

Sista föreställningarna ges på Gröna Lund i Stockholm den 1 augusti klockan 14.00 och 16.00!


Direktlänk till artikeln




Tyvärr ser jag lite halvmongo ut på vissa av bilderna, men men.. det bjuder jag på! ;)

Igår var jag och babe på date! Hihi, vi dejtar mycket vi.. det är mysigt.. =) Först var vi och åt middag, sen blev det fika i Kungsträdgården, efter det en mini-nap på en av gräsmattorna i Kungsträdgården (ja, ja vet, vi är lite halvskumma, men vi måste verkligen napa efter att vi ätit!). Och efter det blev det bio på Rigoletto och Batman! Guuuuuuud så bra den var!!! Och Heath Ledger är heeeeelt otrolig!! Om han inte får en Oscar för den där rollen så är det f-n på hela det där systemet!

Förresten, Christian berättade igår att Jonny Depp (som är min absoluta favorit skådis, alla kategorier) aldrig fått en Oscar! Det är ju verkligen helt sjukt!! Aja, hoppas bara att dom fattar att ingen annan hade kunnat gjort Jokern bättre än Heath..! För mig har han absolut förvandlats till en legend.

Dålig uppdatering....

Datum 2008-07-26 Klockslag 13:22:23
...jag vet, förlåt.. men det blir lätt så när man jobbar varje dag.. och nu är det ju dessutom äntligen sommarväder, så då vill man ju inte missa det heller. Plus att jag bor ho Christian över helgen (sen i torsdags) och då har jag inga roliga bilder som jag kan lägga upp eftersom jag sitter med Christians dator.. men lite text kan ni ju få iaf! =)

Idag är min andra lediga dag från grönan. Woho! =) Idag har babe dessutom fixat så att han slutar redan kl. 3, och sen ska vi in till stan och mysa och kolla på bio! Blir nog nya Batman-filmen. Spännande!

Igår var det också väldigt mysigt! När jag kom hit efter jobbet så möttes hela H.E.A.T-gänget, Mike, jag, Christian och Stina upp på en forbollsplan i närheten av centrum för att spela fotboll. Eller ja.. jag, Stina och Lars satt bredvid och skvallrade och drack lådvin.. ;) Sen efter ett tag dök också bandet upp som spelar in i studion nu de här veckorna. Dom är typ 17 år och helt galet musikaliska. Fast det roligaste är nog att dom är gaaaaalna i H.E.A.T. Så det blev fotbollsmatch mellan "Striker" (17-åringarna) och H.E.A.T. Och babe stod i mål, och han var såååå duktig! =)

Och tittade vad jag hittade! =) Trailersarna till "So you think you can dance" som jag var med i nu i våras eller när det nu var.. =/ Man ser verkligen inte att det är jag.. Ni får gissa helt enkelt så säger jag sen.. ;)

Här är den första... Enjoy!

The Flying Barbie på film!!

Datum 2008-07-23 Klockslag 21:18:04
Haha, alltså även om man hänger på grönan varenda eviga dag, samma tid och gör samma sak varje gång så måste jag ändå säga att jag äääälskar verkligen att vara där och göra det jag gör!! Lyckades filma idag.. så här får ni lite backtage-footage... Observera ljudet när han tar upp Barbien.. ;)



Det är så otroligt skönt att stå på scen och uppträda när man har mycket saker att tänka på, just för att man blir tvingad till att fokusera på det man gör..! Det är verkligen något jag lever för.. scenen.. att underhålla människor. Och sen att få vara på scenen med någon som man litar 100% på och som man känner sig trygg med är nog väldigt få förunnat!

Nä, idag har jag bestämt ska vara början på min "upprensning". Det känns som att jag har en del som jag måste rensa upp och städa ur, både mentalt och fysiskt (låter väldigt seriöst men så värst farligt är det inte). Känner bara att jag kommit  i någon slags mini-nedåt-spiral och nu måste jag faktiskt ta tag i mig själv, punkt slut! Därför tog jag tag i bokföringen med företaget idag, och nu är det dags att städa rummet! Känner att om jag någonsin ska kunna ta tag i mig själv så är det ju viktigt att det är ordning och reda runt omkring mig..!

Sen har jag också fått lite kli i fingrarna på att börja rita lite igen.. eller börja skriva lite mer musik.. men innan dess måste jag som sagt ta tag i rummet!


En bild som jag gjorde för nåt år sen...


Sen tror jag att jag ska hoppa in i duschen och testa peelingen, duschgelen och hudlotionen från Face som jag fick av Anna i födelsedagspresent.




Men nu... STÄDA! Weii!! ;)

The FLYING BARBIE!!

Datum 2008-07-20 Klockslag 18:36:14
Ett av våra många många "billiga trick".. ;)
"The Flying Barbie!!"




Idag var en soft dag.. båda jag och Tobbe var lite småsega sen igår, men allt går ju på rutin numera så det är bara att kasta sig ut på scenen och låta kroppen göra resten.. ;) Tycker det är lite skumt med väderprognoserna nu för tiden.. skulle tydligen vara spöregn idag.. m-hm..? Det enda stänk jag fått på mig idag skulle i så fall vara Tobbes svett på scenen.. ;)

Jag blir faktiskt nästan inte alls svettig på den här showen vi har i år.. jag brukar ju inte vara i Tobbes klass, men nog brukar jag allt svettas rätt ordentligt.. Känns rätt skönt faktiskt. När vi är klara med sista showen är det bara att dra på sig vanliga kläder igen och fortsätta dagen utan att lukta skunk typ. ;)

Ikväll kommer min käre karl hem från Kilefors och Rockweekend, så jag tänkte hoppa på pendeln om ett tag.. Just det, fick ju värsta fina vinet av Tobbe idag som födelsedagspresent, så den ska me!

Tjoho så länge!

HAHA!!

Datum 2008-07-20 Klockslag 01:51:43
Fett roligt!!

Kom precis hem från stan (blev en liten bar-sväng till slut och väldigt trevligt!) och Christian ringer mig på mobilen. Två sekunder senare räcker sötnosen över telefonen till Peter Stormare som grattar mig i efterskott på min födelsedag! Hihihi! Galet roligt ju! =D Har träffat honom nån gång förut och så, men det var länge sen.. Babe är så söt som ens frågade.. hihi.. gulle! Jag sa åt Peter att komma förbi grönan och hälsa på oss och han hälsade så mycket till Tobbe.. ;)


Precis innan vi drog in mot stan.. Anna i bakgrunden..
och ett "ursäkta röran" skulle nog sitta fint nu.. ;)



Jaha, och så var lediga dagen slut.. men det gör inte mig nåt! Jag kör gärna en vecka till på grönan! Känns faktiskt väldigt skönt att för en gång skull ha fasta tider och rutin på livet.. även om det bara är för några veckor.. =)

Natti natt!

Ledig!

Datum 2008-07-19 Klockslag 13:15:39
Fast jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt.. å ena sidan är det skönt att få ordentlig sovmorgon där man bara ligger och pressar fast man egentligen är tillräckligt pigg för att gå upp.. å andra sidan är det nästan så att man blir lite förvirrad och knappt vet vad man ska göra utan grönan.. därför ska jag och Anna till grönan idag! ;) Haha, det är faktiskt inte så tragiskt som det låter (eller kanske..) En kompis som ringde för att gratta mig igår så att hela gamla gänget (för mig och Anna iaf sen några år tillbaka) tänkte hänga på grönan imorn (idag) och ta en öl, och så frågade han om jag ville haka på. Tja, tänkte jag.. varför inte hänga på grönan första lediga dagen från grönan på tre veckor.. sure! =)

Nä, men seriölst, jag har faktiskt inget emot det alls! Tror absolut att det kan bli väldigt trevligt och sällskapligt..! Sen är det fest med sommarkrysset, så vi får se om jag och Anna hakar på.. annars kanske det blir lite häng i stan eller nåt. Nog om det...




Igår blev jättemysig! Jag blev väckt av mina kära föräldrar med sång, presenter och... plätt-tårta!! =)


Orkade bara en igår, så i morse blev det plätt-tårts-frukost en gång till! =)

Sen när vi ätit färdigt var min pappa snäll och körde mig hela vägen in till grönan. Väl där blev jag mött av bl.a Tobbe, Martin (scenroddare), Erik (ljud) och vår stand-in för idag som sjöng i riktigt operakör..! Väldigt vackert! ;) Tyvärr hade Tobbe glömt min present i bilen så den får jag vänta med att få till imorn.. spännande.. =)

Efter det körde vi våra två shower, och i pausen mellan showerna när den galne estlänningen körde "the wheel of death" ute på stora scenen, så berättade Erik (som jobbade som speaker igår) att det skulle bli "en extra fartfylld show kl. 4 eftersom Tobbes assistent fyller 23 år!"..! Och sen kl. 4 när finalnumret var klart så fick Tobbe med sig hela pubilken att ropa "hurra, hurra, hurra, hurraaa!!"..! =D

I pausen mellan första och andra showen kom Anna och grattade mig med en maaassa fina presenter! =) När vi sen var klara för dagen på grönan drog vi vidare mot Friday's - mitt och Annas svullohak..! Ååååhh så gott! Och guuuud så mätt och tjock man blir!! ;)

Det hindrade dock inte oss,  utan vi köpte med oss en massa godis hem, hyrde två filmer och gosade upp oss med filtar och grejor så fort vi kom hem.

Första filmen blev "Rec".. halvcreepy.. på slutet var det nästan så att man inte kunde kolla..! Jag och Anna satt ihopslingrade som en liten boll i stolen.. ;) Andra filmen var "National Treasure 2". Lite mysig typ.. inte någon film man kommer lägga på minnet kanske, men vi behövde något glatt och "gulligt" efter "Rec"... ;)

Just det ja, fick värsta fina sången från babe och H.e.a.t som är på Rockweekend och gigar med Alice Cooper..! Blev superglad! =D Sen fick jag självklart en miljard mysiga sms och telefonsamtal från älsklingen under dagen eftersom han tyvärr inte kunde vara hemma igår.. och tack till alla andra gulliga människor som ringt, sms'at, facebook'at, bloggat, msn'at, osv..! Kram kram kraaaaam på er! =)




Hm.. klockan är kvart över ett och jag är inte ens i närheten av grönan.. känns nästan som att man skolkar eller nåt.. ;)

Födelsedag!!

Datum 2008-07-18 Klockslag 00:07:58

Nuuu fyller jag 23!! Hurra hurra hurra! ;)



Fördriva tid...

Datum 2008-07-17 Klockslag 23:48:32
Hur tidigt stiger du upp? Nu när vi kör Grönan så går jag upp runt 11 när jag är på L-ö, och 10 om jag är i Väsby
Vem/vilka vet mest om dig? Mina föräldrar, Anna och Christian
Gillar du att slåss eller? Nä usch!
Vad har du på dig just nu? Linne och mjukisar
Vad ska du göra ikväll? Ikväll..? Hm, av det lilla som finns kvar av ikväll så ska jag väl typ bara gå i badrummet och ta bort smink och sånt...
Hur många timmar sover du per natt? Olika.. men nu senaste dagarna har det väl blivit 8 kanske.. ibland lite mer..
Vilken färg har du på håret? Blondt med svarta och röda slingor! =)
Vad har du för färg på ögonen? Bruna
Vad vill du ha för färg på ögonen? Skulle aldrig vilja ha någon annan färg!
Vem är snyggast i världen? Christian Christian Christian!! ;)
Vad är det för veckodag? Torsdag.. snart fredag..
Var har du ont? Ont..? Hm.. måste känna efter.. tror för en gång skull att jag faktiskt inte har ont någonstans!
Använder du hårspray? Oh yes...

Salt eller socker? Beror på vad man äter..
Gillar du ketchup? Ja jo.. beror på vad man äter.. ;)
Är du bra på att måla? Folk brukar säga att jag är det iaf..
Sommar eller vinter? Sommar!!! Får panik av att frysa!!
Vilken tid gick du upp idag? Vi ställde klockan på kvart över 10.. men snoozade till 11.. blev lite stressigt sen..

Säger du "kex" eller "chex"? Jag är varken kärring eller har talfel så "kex"
Vad längtar du till?  Att babe ska komma hem.. och imorn när jag och Anna ska födelsedagsmysa! =)
Varför fyller du i detta? Har tråkigt.. rastlös typ..
Vad heter dina husdjur? Boogie!
Hur kommer du bo till hösten? Önskar att jag kunde säga "med min älskling" men det blir senare..
Har du körkort? Jorå.. sen lite mer är fyra år tillbaka!
Favoritgodis? Choklad, sura nappar, sura körsbär och vanliga nappar
Saft eller alkohol? Hm.. alltså saft har liksom aldrig riktigt varit min grej.. så skulle jag få välja på t.ex. ett glas vin eller saft, så blir det nog vin...
Hur många kuddar sover du med? Haha, kuddfreak typ. Ränkade precis till fem!
Morgon- eller nattmänniska? Natt natt och åter natt!
Sparare eller slösare? Beror på.. men just nu har jag haft en riktig slösartid

Är du kittlig? Hehe, jaaa.. men bara om Christian eller pappa kittlar mig.. ;)
Rädd för insekter? Mmm... får panik av getingar!
Anser du att du är stark? Stark och stark.. säkert starkare än många andra, men säkertr också väldigt mycket svagare.. mitt emellan kanske..?
Vad gör du om du får hicka? Bestämmer mig för att för att inte ha det, och så går det över

Sista dagen som 22-åring..

Datum 2008-07-17 Klockslag 19:01:44
Ja.. då var dagen här.. eller kanske rättare sagt, snart över. Jag har lyckats lugna ner mig lite också.. det som händer, händer liksom.. =)

Anyway, idag var en väligt skitzad väderdag..! På vägen till grönan var det fint, solen sken men man såg ju molnen som var på väg. Sekunden vi kör igång med första showen faller himlen i princip ner. Det störtregnade! Men inte oss emot, ALLA på området springer in till oss och vips så har vi en jättestor och jätteglad publik framför oss! =)

Självklart slutade det regna sekunden vi blev klara och folk kunde glatt springa runt och åka karuseller igen. Men den som tror att det höll i sig får gissa igen. Några minuter in i andra showen kommer störtregnet tillbaka, och är borta i samma sekund som vi tackar av publiken! HA! Galet skitzo..! Men vi tackar vädergudarna för det.. ;)

Jag måste verkligen städa mitt rum...

Åh, förresten! Jag beställde två skinnjackor från Ellos för någon vecka sen och igår fick jag ett sms där det stod att dom var klara att hämtas ut. Den ena såg bara föööör tääskig ut.. Men jag har börjat gilla den andra mer och mer.. Vad tycker ni..? Har hört att biker-modellen fortfarande ska vara het till hösten..

(bild från Ellos hemsida)

Kostar 999:- och det är äkta skinn.. lutar nog åt att behålla den, men det skulle vara intressant och höra vad ni tycker..! =)

Klippte och färgade håret för några dagar sen som sagt (skrev det i ett annat inlägg med det försvann). Blev färgning av utväxten och svarta och röd/lila slingor som effekt. Här kommer bilden igen! =)



Jag har beställt pannkakstårta till imorn.. till frukost! Hehe busigt va! ;) Och jag kommer må sjukt dåligt resten av dagen, memn det struntar jag i! Mums mums munms!

Bajsdag...

Datum 2008-07-16 Klockslag 11:46:23
Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och inte gå upp på några månader...




Vet inte ens vad jag ska skriva...




Jag blir bara äldre och äldre.. och med tanke på vad jag kan och vad jag gör så borde jag vara ganska så många år yngre än vad jag är.. f*n vad jag ligger efter..




Äh, skit samma..

Jag är nervöööös!!

Datum 2008-07-15 Klockslag 23:23:27
Ååååh varför kan dom inte bara ringa?? Handlar om det där som jag skrev om förut.. som var lite "hemlis".. det är fortfarande lite hemlis, men förhoppningsvis inte så länge till... ;)

Gaaaaaaahhh!! Ring ring ring nuuuueee!!



Fan fan fan...

Datum 2008-07-13 Klockslag 11:42:05
Varning för neggo-inlägg! Läs inte om ni vill hålla er glada idag...




Faaa-aaaan vad jag inte orkar med den här dagen..! Fan! Det som var meningen att jag skulle se framemot den.. men ej då..

I natt har jag sovit någonstans runt två timmar.. två, av diverse olika själ... På ett sätt känns det ändå skönt att komma iväg till grönan.. där finns det iaf folk som kan muntra upp en för stunden.. men det blir nog en powernap mellan showerna känner jag nu..

Fuck fuck fuck säger jag bara till allt just nu! FUCK! Allt snurrar typ för att jag är så trött... Känns skitbra att just den här dagen kan typ avgöra mitt kommande år...

Tobbe SNUSK!

Datum 2008-07-12 Klockslag 22:20:17
Jaaa.. frågan är om man kanske skulle döpa om Tobbe Trollkarl till "Tobbe Snuskkarl"..? Haha, så mycket rapar och fisar och pruttar och snor och enorma mängder svett som jag får stå ut med så..! ;) Men jag börjar nog bli likadan.. eller njaaaa.. det dröjer nog innan jag är uppe i Tobbes liga.. som tur är.. ;) Men vi pratade idag om att jag borde få snusktillägg.. hm.. kanske ingen dum idé ändå.. haha..

Idag var en bra gig-dag. Mycket folk och framförallt, glatt folk! Då blir vi glada!



När jag kom hem var det grilldags ute i trädgården! Ååååh va mysigt och gott det var! Mamma och pappa hade gjort grillspett med lax, tigerräkor och pilgrimsmusslor. Yum yum! Sen lekte vi runt med Boogie en del. Han äääslskar verkligen att springa på gräs, så han släpade ut King Kong (hans favvo gossedjur) och sen kastade vi runt den över hela trädgården tills han blev helt slut! Boogie alltså.. ;)



Efter det hoppade jag och pappa i vår 2x2 meter stora bubbelpool..! Och efter det blev det mini-spa i badrummet med peeling och diverse grejor.. har smörjt in mig med värsta dunderkrämen för att bli mjuk och gosig, sen ska brun-utan-solen på! Och imorn händer det saker må jag säga.. tänker inte berätta nu vad det är, men jag lovar att det kommer en uppdatering sen..!

Hemlis hemlis.. ;)

Gå in och kolla här förrsten! En intervju med Tobbe om showen på grönan i år... "Coola Celina" liksom.. ;)

Fredagsmys

Datum 2008-07-11 Klockslag 19:49:22
Nu ska jag och älsklingen ut och äta lite fredagsmysmiddag! Blir i Väsby, men jag tror nog att det kan vara ganska så mysigt.. mitt bland alla wt's.. ;) Nä men huvudsaken är ju att vi får vara med varandra.. =)

Uppdaterade en massa badrumsprylar som jag bara inte orkat köpa till bad rummet här. Köpte en nessesär också där jag tryckt ner alla saker i, annars är det ganska så stor risk att de inte överlever särskilt länge med tanke på hur mycket folk som springer här. Funtar på att sätta fast en lapp på nessesärer; "RÖR DU, DÖR DU..!".. ;)

Köpte lite trosor och strumpr också och proppade in i garderoben.. trosorna får jag förhoppningsvis ha för mig själv, men strumporna har en konstig förmåga att sätta sig på Christian... får skriva "I löv Schlager!" på dom så kanske dom överlever lite längre... ;)

Nä, nu blire my-hyyys!

Lite bilder...

Datum 2008-07-10 Klockslag 20:53:38
På grund av efterfrågan (observera efterfrågan..! Christian, jag är och kommer aldrig bli någon pop-nörd! ;) ) så tänkte jag visa upp lite av kläderna som inhandlades bl.a igår...


Min nya grönskimriga sommarjacka från Topshop.. såå mysig och såå fin! =)



T-shirts och jeans-njurbälte.. (?) från Gina...



Tre par byxor som jag fick skrattretande billigt på Salt-rean.. =)



Två toppar från Gina (Anna är förälskad i den rosa) och två par skärp från H&M.


Sen fick jag värsta roliga överraskningen på posten igår! Armbanden som toksnälla och gulliga Jessica har gjort till oss i D'licious! (henne kan ni hitta här) Först har hon gjort tre stycken svarta med bokstaven D så att vi alla har ett varit likadant, sen har hon knåpat ihop 6 st till i olika färger och med olika berlocker! Galet söta allihopa! Här snackar vi sommartrend så passa på att köpa! Jag ska iaf ha på mig mina hela sommaren.. =) Så här ser dom ut;






Så där ja.. over and out för tillfället.. =)

Shoppingtokig!

Datum 2008-07-09 Klockslag 23:00:33
Guuud vad mycket grejjer och kläder jag köpt senaste dagarna..! Men är det rea så är det.. ;) Köpte tre par byxor idag för sammanlagt 550 kr, den ni! Men jag vill faktiskt känna mig lite fin nu när det är sommar och allt.. och för en gång skulle så tjänar jag faktiskt pengar!! Halleluja!

Köpte (bland mycket annat) en jättefin jacka från Topshop för någon dag sen också. Den är lite regnjacka/parkas-aktig och mossgrön-skimrig.. såååå fiiiin! Sen var jag inne på Gina Tricot idag och köpte på mig en massa t-shirtar och linnen.. blev fyra stycken för att vara exakt.. och så passade jag på att köpa lite skärp på H&M.. Men nu känns det faktiskt ganska så bra. Det enda jag saknar nu är ett par snygga ljusa slitna jeans.. hm..

På grönan flyter allting på som vanligt. Vi kom på idag att vi skulle flytta merchen (t-shirts,dvd:s etc) till ett annat ställe på dansbanan och vips så sålde vi typ slut på halva lagret! Och det blev en himla massa autografer och kramar! Mysigt.. ;)

Här är filmen från Sommarkrysset förresten! Ljudet ligger liiiite lite före men men.. you'll get the picture.. ;)




Imorn kör vi igång igen.. shit.. känns verkligen som att man bor på grönan på somrarna.. but I like it! =)

Mysmiddag

Datum 2008-07-06 Klockslag 19:54:53
Sitter här och chillar medans min händige karl står i köket och fixar med middagen.. Blir ett recept från kokboken som han fick i födelsedagspresent av Bea. Tror att det kommer bli grymt! =)

Idag blev en väldigt speciell dag.. Det blev nämligen en gasläcka i cafét bakom dansbanan och värsta pådraget med brandbilar och räddningsstyrkor och allt vad det heter, så vår andra show blev inställd.. Jaja, mer tid för mys säger jag! =)

Nu ska jag går och hålla min kärlek sällskap! =)

Tjoho!

Sommarkrysset

Datum 2008-07-05 Klockslag 22:41:48
Åååååååååhhhåååååååå vad roligt det var!! Och så sjuuuuuukt härligt på ett sätt att det är över, just för att det gick så brutalt braaa!! Har verkligen varit oroväckande nervös inför det här giget av någon anledning.. har knappt sagt till någon att jag skulle vara med typ.. men nu är jag hemma, har precis kollat på videon som mamma och pappa spelade in och YEY!!! Jag är så lyyyyyycklig, jag är så lyyyyyyyyyycklig! ;)

Snacka om hypad dag kan jag ju bara säga.. Börjar med första showen kl. 2. Direkt efter showen får vi släpa över finalnumret ("Wonder Woindow" som väger en hmla massa kilon) till stora scenen. Kl. 4 drar nästa show igång dock utan finalnummer.. det ersätt av Tobbes kompis som har svensexa. Två sekunder efter att showen på dansbanan är klar, står vi på stora scenen på andra sidan och ska börja repa med bandet. Gick smidigt och smärtfritt! (eller ja.. smärtfritt kan ju diskuteras i och med att min arm numera inte ser allför trevlig ut..) Sen satte genrepet igång och då var det bara att hoppa i lådan igen. Efter det blev det thaimat på ett litet mysigt ställe några minuter bort. Kl. 8 satte Sommarkysset igång och sen var det bara att åka med. 20.40 ungefär stod vi på scenen och skakade ass'en, jag var där, jag var borta och jag kom tillbaka! Hepp! ;)

Det här illusionen gjorde vi, fast satan vad vi ägde mer idag... ;)




Igår var också en väääldigt lyckad dag! Körde igenom våra två shower på dagen, bara det att min finaste finaste älskling var där och tittade kl. 4! Var lite orolig först att han inte skulle hinna, men han sprang nästan genom hela stan och vips så var han där! Dååå blev jag glaaad! =)

När Grönan-jobbet var klart så körde vi på mysdag i stan.. var så otroligt fint väder så det blev först en jättepromenad från Grönan till Hamngatan, därefter mysmiddag och på vägen hem köpte vi jordgubbar och block-choklad..

Väl hemma blev det choklad-fondue med jordgubbar och vin! Det finns inga ord att beskriva hur otroligt gott det var!! Mumma!!



Nä usch vad trött jag är nu...! Men det är en ganska så skön trötthet ändå.. jag känner mig väldigt lättad om man säger.. ;) Det enda jag saknar nu är min babe bredvid mig i sängen. Han är ju på releasen med Beas singel nu... Hade så himla gärna velat vara där om det inte hade varit för Grönan och det.. men men, på albumreleasen kommer jag lätt stå längst fram i publiken och titta med stora beundrande ögon! =)

Känner mig lite game-sugen faktiskt.. funtar på att ta fram mitt gamla Nintendo64 och köra igång Donkey Kong eller Zelda... hm... eller så nördar jag mig ännu mer och kör Sims 2 på datorn... Några förslag..? Känner för något väldigt hjärnbefriande... ;)


En ego-bild på en väldigt trött Celina.....

Toplistan på Finest.se

Datum 2008-07-03 Klockslag 23:51:10
Gathania är med som nr. 6 på toplistan på Finest.se! Grattis grattis säger jag! =)



6 Gathania

I lördags gjorde Idol-Gathania comeback under Club Linos sommarfest. Och vi som var där kan berätta att det ligger stor potential i det vi fick höra. Det ska bli intressant att se hur den här forna Idol-deltagarens framtid artar sig.

Klänningar!

Datum 2008-07-03 Klockslag 23:33:54
Jag vill ha klänningar! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle säga det, men jag vill haaaa! Det roliga är att fram tills att jag var 15 år så hade jag praktiskt taget aldrig klänningar eller kjolar för att jag aldrig riktigt kännt mig "tjejig".. kände mig mest dum de få gånger jag tvingat på mig nån kjol..

När jag var 15 gjorde jag illa knät och var tvungen att operera.. det blev ett 1 decimeter långt ärr över knät vilket innebar att jag knappt inte ens hade shorts på mig under tre års tid.

Numera är jag liiite mer säker på mig själv (plus att ärret har bleknat) och när folk frågar vad jag råkat ut för kanjag stolt säga att jag hajsurfat på Bali.. ;) Men det bästa av allt är att jag ääääälskar att visa benen! Det är sååå skönt att känna sig stolt över sin kropp!

Problemet är bara att jag inte har en enda klänning hemma! (kanske någon enstaka, men jag vill ha fleeeer!) Kommer få lite pengar från repet med Tobbe förra veckan.. funtar på att ta en ordentlig sväng på Topshop och införskaffa lite sommarklänningar, kjolar och skoooooor! ;)



*Dregel*

Whoa..!

Datum 2008-07-03 Klockslag 21:30:55
Nu börjar jobbandet ta ut sin rätt på min fysiska hälsa kan jag ju säga..!

Har kört Grönan sen i måndags OCH haft kunder på kvällarna OCH promenerat hemifrån till Ropsten (30 min), från Karlaplan till Grönan (20 min) och från Ropsten hem till Lidingö igen...

JAG ÄR HELT SLUT!!

Men nu har jag nog avverkat en månads kunder på en vecka så det borde bli lite lugnare nu.. inte för att jag har något emot att ta kunder, men så här mycket har jag nog inte jobbat (och gått) sen jag vet inte när! Kroppen får en chock typ..

Idag kl. 2 hade vi lätt den bästa publiken hittills! Ååååh vad det är kul när man har en rolig publik! =) Tänkte ta lite foton och sånt så ni får se hur jag har det. Väldigt stor skillnad att vara på dansbanan, men jag gillar det..! Det enda negativa skulle nog vara att Tobbe och jag har mindre "uppvärmningsyta" bakom scenen.. dvs ingenting.. vi står som packade sillar typ.. annars brukar vi ju hoppa runt och skutta och vråla allt vi har.. blir lite svårt nu.. Men annars trivs vi som bara den! Helt underbart att ha tak över publiken! När det är soligt kommer de in, när det regnar kommer de in, när det är soligt och sen börjar regna kommer de in.. win-win-situation liksom... ;)

Kom precis hem nu från Superstore.. blir softarkväll själv, vilket jag inte är alltför överförtjust i.. Så jag har laddat upp med en Findus fiskgratäng i ugnen, köpt popcorn, fingrar (chocklad-kex) och nya tidningen "Chic", så nu ska det väl bli lite mys ändå tycker jag..


Imorgon blir det promenad till Ropsten, två gig på Grönan, förhoppningsvis skjuts till stan för att sen ha fredagsmys med min pojke! =D Typ äta middag ute någonstans, promenera runt lite och bara vara så där töntigt kärleksfulla som vi alltid är.. ;)

Just det ja, Christian fick sin första leverans singlar som är signade på hans skivbolag. Det är Beas nya multi-singel med tre låtar som ääääägeeeeer! Ni måste lyssna!




Sen får ni verkligen inte missa Christians andra artist Aaron.Tobbe är för övligt helt såld på hans låtar... Skulle nog jämföra det lite med John Mayer.. fast ändå otroligt eget och orginellt..

http://www.myspace.com/aaronsterner



Båda dom här artisterna kommer komma otroligt långt och har redan fått en massa beröm från stora skivbolag och andra stora internationella artister, så DON'T MISS! =)

Info om Beas singelrelease nu på lördag och beställning av singeln kan ni hitta här på Standstraight's hemsida. Känner mig otroligt stolt över Bea och Aaron och framförallt min kära kära älskling Christian som kämpat och lagt ner hela sin själ i de här projekten. Lyssna och skriv gärna vad ni tycker här!

Tjingeling så länge! Nu blir det fiskgratäng! =)

Så var vi igång igen...

Datum 2008-07-02 Klockslag 20:04:37
Om ni kollar på de första inläggen i den andra bloggen jag har så kommer ni nog känna igen min stackars lilla arm..

Arm grönan -07




Arm grönan -08




Var och hälsade på i sjukstugan på Grönan för andra gången på tre dagar.. såren hade börjat vara sig och äckla.. =(

Är på väg tlll Väsby för att överaska min käre karl, men jag tänkte uppdatera och skriva lite mer när jag kommer ditt.. syns om några timmar igen.. =)

SL i strejk...??

Datum 2008-07-01 Klockslag 00:00:32
Hm.. med tanke på vad SL gjort mot mig och förmodligen galet många andra på sistone och nu det här så funderar jag seriöst på att bojkotta alla som är busschaufförer på Grönan imorn. Skulle inte sitta helt fel att köra iväg någon busschaufför som tagit med sina barn för att kolla på Tobbe Trollkarl på Grönan. Låter det hemskt..? Ja men det är ju precis samma medel dom kör med.. straffa tredje parten som inte har något som helst med det att göra..

SL - SKÄRP ER FÖR F*N!!!!

Bra artikel
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik