Bra träning!

Datum 2013-03-31 Klockslag 18:19:00
Jag har hållit på med Poledance nu i några månader och måste verkligen rekommendera det som träningsform. Först och främst för att det är sjukt kul, man tänker inte på att man tränar. Man övar både styrka, koordination och du får jobba med din egen kroppsvikt. Den absolut finaste studion i Stockholm är StudioDQ på Östermalm. Stora fräscha lokaler, högt i tak, rent, nyrenoverat, extremt kompetenta instruktörer med utbildning. Kika in deras hemsida här.
 
 
 
Poledance Stockholm

Bra coverband!

Datum 2013-03-31 Klockslag 18:17:00
Måste bara få tipsa om min kompis Kenos band Kalasfabriken!  Dom är ett coverband som är grymma! Jag har sett dom på ett flertal tillställningar nu och kan verkligen rekommendera dom. Ifall ni har nå fest eller nåt liknande så tycker jag ni ska kolla in deras hemsida.
 
Coverband
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik