Lila peruker

Datum 2010-05-31 Klockslag 21:05:40
Haha, vem hade lagt upp dom här bilderna på hemsidan? Grymma ju! Finns det fler?



www.minivibe.se

Datum 2010-05-31 Klockslag 15:59:36
Go and check it out! ;)

www.minivibe.se

ST på RM

Datum 2010-05-31 Klockslag 15:39:15
Här har ni nya friståendet igen. Gud var tjejerna utvecklats sen sist! Finns fortfarande lite saker som jag skulle vilja fixa med i koreografin, men annars har dom verkligen jobbat på grymt!

Det här är både från kvalet och finalen.

 

En liten fin bild som jag lånad av Asta... =)

 

Stupid Shit

Datum 2010-05-31 Klockslag 14:43:35
Gjorde ju en klassiker - "Stupid Shit" nu med sista torsdagsklassen på Ackis och dom verkade tycka att det var lite partyparty, så här får ni en film att dansa till nu under sommaren. Enjoy! ;)

Almost there!

Datum 2010-05-31 Klockslag 13:41:32
Håller på att fixa med Minivibes officiella hemsida!

Håll ögonen öppna säger jag bara! =)

Mors dag

Datum 2010-05-30 Klockslag 23:42:26
Har redan grattat en gång men man kan ju aldrig skickat iväg för mycket kärlek till sin lilla mammi! ;)

Så bamsekram och massa kärlek igen! =)



Plupp

Datum 2010-05-30 Klockslag 15:00:43
Hej hopp!

Har städat och fixat i ngra timmar så nu är jag helt slut! Vill ju ha det snyggt i lägenheten när man får finbesök. ;) Idag kommer alltså Feminine Vibe (Lidingö Danscenter) hit för att ha terminsavslutning. Det blir som sagt fika och en massa filmer från gamla Lidingö Danscenter/Center Stage-shower.

Här har ni snyggningarna. =)

Myskväll deluxe

Datum 2010-05-29 Klockslag 20:12:08
Mmmm, nu luktar det gott i lägenheten kan jag lova! Christian håller på att slänga ihop sin mycket berömda hambrugare. Alltså "fin-hamburgare" med egen färs och potatisklyftor i ugnen och grejer. Mmm-M! Och bara för att jag är sjuuukt sugen på kladdkaka så har han självklart slängt ihop en sån också. =) I'm one lucky girl! ;)

Haha, vet ni förresten när vi klev upp ur sängen i "morse" - Klockan tre på eftermiddagen! Vi vaknade kanske runt 12 men sen låg vi och kollade på TV i tre timmar till. Men å andra sidan så kom vi ju inte i säng förrän runt fyra tiden. Christians kusin slaggade hos oss i natt förresten, men han gick runt nio-tiden tror jag eftersom han skulle upp och jobba.

Ååååh förresten, ÄNTLIGEN har dom fått in Cheez ballz på Ica här nere!! =D Dom har varit slut i flera veckor, men nu fanns dom där! Jag är såååå beroende och en myskväll utan Cheez ballz blir liksom inte riktigt komplett.

Finest Awards

Datum 2010-05-29 Klockslag 19:20:36
Hittade det här klippet på Wolfies blogg. Det är från Finest Awards i vintras när jag och Ida dansade bakom Gathania. När ni ser en massa rött hår som flyger lite hej vilt så är det jag. ;)

Rööööööjfredag!

Datum 2010-05-29 Klockslag 18:23:54
Halloj! Ledsen för den kassa uppdateringen. Hade typ inte en enda sekund över igår! Först var jag ju som sagt och tränade med min PT från 11-12. Direkt när jag kom hem hann jag bara byta om och skynda mig vidare in till Odenplan för den däfr "hemliga grejen". ;) När jag kom hem blev det en spurt "lunch" och sen undervisning på L-ö i tre timmar.

Första klassen med Minivibe blev minst sagt intensiv. Vår sista klass och vi hade inte satt placeringar på sista låten. Japp, det blev fullt ös medvetslös. Vi hann faktiskt klart, men blev tvungna att lägga in en extraklass på söndag. Feminine Vibe-klassen skiljde sig som natt och dag från Minivibe-klassen. Där satt vi istället mest och snackade för vi har legat så sjukt bra till i tiden under hela terminen. Dom kommer jag också träffa imorn. Eftersom vi egentligen har en klass kvar på terminen men för få fredagar kvar innan showen, så det blir myshäng hos mig med en massa gamla dansfilmer från 2004 (show-DVD's alltså).

Direkt när vi var klara på L-ö stannade jag kvar på skolan och piffade till mig lite innan jag hoppade på bussen och åkte hela vägen bort till Upplands Väsby och Christians mammas inflyttningsfest. Där fick jag mat i mig (halleluja!). Hade ju knappt hunnit äta nåt alls under dagen. Där var vi i någon timma innan jag, Christian, Mike, Bult och Christians kusin Jonas började röra oss in mot stan igen. Haha... satan vad jag åkte runt igår!

Det blev supermysiga Nordic Light och relativt gratis bar eftersom Aaron var med och han känner typ halva bar-sverige. Träffade också Knut, alltså K&K-Knut i baren! Lite otippat. =) Kände verkligen då hur sjukt mycket jag saknar deras klasser.... måste försöka ta mig tid och gå nästa vecka.

Där mötte vi också bl.a. coola Mandy, Sara och hennes pokjvän Mattias och stannade där till det stängde kl. 1. Då drog vi vidare till "Laughing Duck" som ligger på samma gata. Tyvärr fick inte Mandy komma in för det var 20-årsgräns vilket jag tycker är så sjukt patetiskt. Vakten såg ändå att vi var ett helt gäng och alla var dessutom över 25. Som att Mandy hade dragit ner stället för att hon är 19? Skittrist! Mandy och Bult drog därför vidare och vi stannade kvar till dom stängde där också, kl. 3.

Haha, en snubbe kom fram till mig under kvällen och sa att jag såg ut som nån från L.A.-ink. Bara tattueringarna som fattades. Tycker i och för sig att dom är coola där så jag tar det som en komplimang. =)


vs.




Tja, kanske... sprang dessutom runt i bara Rolling Stones T-shirten så jag såg väl lite extra rockig ut. ;)

Nu ska jag och babe fixa middag. Hörs sen! =)

Quickfix efter gymmet -fläta och Rolling S...

Datum 2010-05-28 Klockslag 13:05:14

img_0922 (MMS)

Quickfix efter gymmet -fläta och Rolling Stones. Nu Odenplan. :)

Facebooksida för Minivibe

Datum 2010-05-28 Klockslag 02:07:29
Så där, nu har jag suttit och meckat med Minivibe's sida på Facebook som ni kan hitta HÄR. Så nu är det bara att gå med! =) Håller också på att fixa med deras officiella hemsida, eller rättare sagt Christian fixar och trixar. Nästa vecka blir det förhoppningsvis fotografering också. Anledningen till denna Minivibe-spurt är att Ung08 vill ha länken till vår hemsida och snygga bilder. Jobba, jobba, jobba! ;)

Imorn händer det grejer må ni tro! Först blir det PT-träning på Sats. Mage och ben denna gång. Efter det blir det lite hemliga grejor och efter det undervisning på Lidingö. Men tro inte att kvällen tar slut där inte! No, no! Vidare sen in till Väsby för inflyttningsfest hos Christians mamma och därefter en tripp in till Aarons jobb för lite drinkar med gänget. Sen sova. ;)

Vilket jag också planerar att göra nu. Ska ju faktiskt upp om sju timmar. Urk...

Tudels!

Och glöm nu inte att gå med i Facebook-gruppen! =)


 

Från en annan bar-runda with the crew..

Bajs på Eurovision

Datum 2010-05-28 Klockslag 00:21:18
Innan vi går in på cp-ESC, så måste jag bara få uttala mig om hur mycket jag hatar tunnelbanefyllon!! Blev förföljd av en nu på vägen hem.

Tåget kom in på Ropsten-perrongen och han klev av samtidigt som jag gick in. Tåget blev alltså helt tomt och jag mäker att han står och "pratar" till en massa personer som går förbi. När jag går förbi honom inne i vagnen börjar han sen följa efter mig - hela vägen längst bort! Eftersom jag ser honom i fönsret så går jag ut igen genom sista dörren. Vad gör han jo, han börjar "skrika" en massa babbel efter mig, typ "DU, TJEJEN!! sluddersluddersludder". Jättekul när man är helt ensam också. Jag går därför tillbaka fast utanför vagnen och vad gör han - jo han fortsätter att följa efter!! Jag går istället in i mittenvagnen och upptäcker till min lättnad att han är borta. Tror ni inte att cp't kommer in efter en stund och sätter sig framför mig i samma "bås" och fortsätter babbla. Jag går då tillbaka till första vagnen och får (thank God!) sitta själv resten av resan.

FAN VAD JAG HATAR FYLLON!!!






Bajs-Eurovision då? Ja, man blev ju inte direkt förvånad att vi inte gick vidare. Första gången som Sverige skickat en RIKTIG ARTIST (ja ni fattar vad jag menar, dissar inte dom andra svenska artisterna, men alltså... ja... ni fattar). Tyvärr dock med en inte riktigt lika bra låt. Anna var magisk och ni som inte fattar det - bajs på er! Ja, så dramatisk är jag! ;)

Säger som Bert, lägg ner skiten och gör en tävling för de nordeuropiska länderna istället. Jag menar, Azerbaijan, Israel, Bosnien-Hercegovina, Albanien och allt vad det nu heter har inte samma musiksmak som Sverige, Norge, Finland, Danmark. Det är bara så. Och nu råkar det vara så att dom är fler än oss. Varför kan vi inte bara dela upp oss då istället?? Jag orkar inte sitta och lyssna på femtioelva låtar som, för mig i alla fall, låter precis likadant och alla räknas som kisspauser/kyskåpspaus/leka-med-hunden-paus, vilket dom nog känner med våra bidrag.

Nä, lägg ner skiten och gör nåt nytt! Hoppas att Anna är starten på någon nytt och bättre! =)


Kom igen nu Anna! :D

Datum 2010-05-27 Klockslag 21:09:24

img_0916 (MMS)

Kom igen nu Anna! :D

Pappa ville också ha jordgubbar. I fix! :)

Datum 2010-05-27 Klockslag 17:59:16

img_0912 (MMS)

Pappa ville också ha jordgubbar. I fix! :)

Dagens fångst

Datum 2010-05-27 Klockslag 17:41:35
Hade lite tid och H&M-checkar att spendera idag så här har ni the catch of the day;



Äääälskar rosa flamencos! ;)



Har gått och spanat på dom "riktiga" Rolling Stones-tröjorna i några år nu, så när H&M kommer med sina kopior är det svårt att hålla fingrarna i styr.



Har varit ute efter att hitta ett coolt linne med urringning i sidan (nu tänker alla killar -???), och äntligen hittade jag ett! Dessutom pryder coola "Aerosmith" framsidan.



Hittade också det här "dubbel-linnet" (det är två separata men dom satt ihop liksom ändå) som kanske inte ser så mycket ut för världen när det ligger så här, men på ser det riktigt grymt ut!



Avslutade H&M-trippen med det här oemotståndliga halsbandet!




Gick också in på Zara och hittade en variant på shortsen som jag visade förut. LOVE THEM!! Orkade inte prova dom i affären för det var sjukt lång kö till provrummet så det blev en snabbprovning hemma istället och dom sitter som en dröm! =)

Nu ska jag hem till m&p och äta middag, sen blir det delfinal två i Eurovision!
Håll i hatten och håll tummarna för Anna säger jag bara! ;)

Alltså det borde inte vara lagligt att ta ...

Datum 2010-05-27 Klockslag 15:41:56

img_0896 (MMS)

Alltså det borde inte vara lagligt att ta betalt för så här snygga skor!! Ge dom till mig!!!!

Hysteria

Datum 2010-05-26 Klockslag 23:32:52
Mera Def Leppard till folket! Eller i alla fall till mina läsare. ;)


 

 

Sjukt snygga Madonna.

Animal

Datum 2010-05-26 Klockslag 23:00:19
Har fastnat på  Def Leppard idag... här får ni lite inspirerande bilder till också.

 

 

Weekday S/D 2010 campaign.

Ibis Hotel Reklam

Datum 2010-05-26 Klockslag 20:59:50
Hahaha!! Vet inte om det är jag som har fruktanvärt dålig humor, men jag älskar den här reklamen! XD





"Mmmmm, vilka sköna lakan!"

XD XD XD

Dagens mattips!

Datum 2010-05-26 Klockslag 19:44:53
Det här måste jag bara tipsa er om! Ni som tycker att det är segt att läsa om vad jag äter kan sluta läsa nu. ;) En annan variant av min klassiska quinoa med lax. Sjukt gott blev det i alla fall!

 

Du behöver;

Några skivor rökt lax

2 dl quinoa

Grönsaksbuljong

Körsbärstomater

Färsk basilika

Fetaost

Peppar

Olivolja

Citronsaft/citronextrakt

Paprikapulver

 

Till såsen;

Lätt kesella

Mjölk

Honung

 

Så här gör du;

Koka upp vatten med grönsaksbuljong och häll i quinoan. Låt stå på svag värme i 15 min. Skär upp körsbärstomaterna, grovhacka basilikan och skär upp fetaosten. Börja blanda ihop några matskedar Kesella, en skvätt mjölk och ca en rågad matsked honung. Man får köra lite på känn.

När quinoan är klar, häll över en skvätt olivolja och citronsaft eller citronextrakt, peppra och blanda runt med lite paprikapulver. Blanda i tomaterna, fetan och basilikan. Toppa med laxen.

 

Tadaa! =) Sjukt gott blev det och faktiskt himla nyttigt och bra.

Nä blä vad tråkigt. Blidde inget fyndande ...

Datum 2010-05-26 Klockslag 17:38:00

img_0892 (MMS)

Nä blä vad tråkigt. Blidde inget fyndande där inte... :(

Fick plötsligt infall att åka till Myrorna...

Datum 2010-05-26 Klockslag 17:03:20

img_0886 (MMS)

Fick plötsligt infall att åka till Myrorna och kolla lite. man bor ju faktiskt bara en station ifrån. :) Brb...

Put some sugar on me

Datum 2010-05-26 Klockslag 14:03:53
Började dagen med den här.

 

Att man är född lite för sent... jag hade ÄGT på 80-talet! Lite svårt att göra det när man är ett till fyra bast liksom... Men jag var säket ball då också. ;)

 

Måste dra ner till affären och handla lite...

Datum 2010-05-26 Klockslag 12:21:08

img_0881 (MMS)

Måste dra ner till affären och handla lite "frukost". Magen kurrar för fullt.

Back in the days...

Datum 2010-05-25 Klockslag 20:35:13
Läste precis på en annan blogg där personen i fråga skrev att "åååh jag älskade verkligen min första mobil som jag fick när jag var 15 år...." och sen får man se en bild på en sony ericsson med färgdisplay och hela baletten. Eeehh, MIN första mobiltelefon när jag fyllde 15 år var en Nokia 3210 och den var stentuff! Hallå, den hade "Snake"! Dessutom kunde man byta skal! 3210'an was the shit!

 

Det fantastiska spelet "Snake"!



Ja... roligare än så här blir det inte.

Fatta att det är tio år sedan nu. Tio år senare sitter jag här med en telefon som kan göra mer grejen än vad min dator kunde för tio år sedan. Apropå dator, ha! Vill ni se min första dator som jag fick -89? Fatta att det är över 20 år sedan!! Aaahaha, jag börjar bli gammal som skriver sånna här inlägg. ;)



Detta kallas en AMIGA för er som föddes på 90-talet. ;) Istället för CD-skivor så använde man något som kallas disketter. De ni! ;) Pixlarna var typ lika stora som sockerbitar, men satan vad roliga spel den hade!! =D

Ett av mina favvorspel hette "Superfrog". Önskar verkligen från botten av min själ att det fanns ett sätt att spela det nu, för det var bara två disketter som funkade så när jag kom till bana tre så blev av bara blurrigt...

 

 

Iiiiiiiiiiiihihihihihihi!!!! Jag får lyckorysningar i hela kroppen!! =D =D =D

Mitt andra favvospel var "Fire & Ice". Där funkade faktiskt alla disketter så det här spelet har man varvat mer än en gång... ;)

 

 

 

Haha, ni ska se mitt smile nu. ;)

Det här är ju några av de "senare" spelen så dom såg ju lite bättre ut än dom gamla. Men visst körde man dom också.

 

Sen har vi ju den självklara klassikern som man kunde sitta i timmar med, "Lemmings". Aaaaahhhh.... those where the days... ;)


 

 

Vilken var er första telefon? Vad har ni för gamla data- och telefonminnen?

Alltså, jag är ju för rolig ibland (och då...

Datum 2010-05-25 Klockslag 19:43:34

img_0879 (MMS)

Alltså, jag är ju för rolig ibland (och då syftar jag inte bara på bilden ;) ). Jag har trott hur länge som helst att en av mina favvo-tishor var helt försvunnen i typ en månad. Jag har grundletat genom hela lägenheten, kollat både Sats och Lidingö Danacenters "kvarglömda kläder-låda", jag har sörjt och till slut accepterat dens bortgång. Så helt plötsligt igår ligger tröjan i Ikea-kassen med alla nytvättade kläder!! Då har den legat i tvättkorgen och gömt sig den filluren! Mm.. Så kan det gå när man inte tvättar alltför ofta. ;) Firade självklart detta med att ha på mig den idag. Inressant va? ;) Nu sitter jag i köket och väntar på att mammas sockerkaka ska bli klar. Mums! :D

Botten upp!

Datum 2010-05-25 Klockslag 16:31:50

img_0877 (MMS)

Botten upp!

Såsig

Datum 2010-05-25 Klockslag 16:14:38
Ja, då var man hemma igen då. Tänkte smälla i mig min supergoda (ha!) proteindrink och sen slänga mig i soffan en stund. Blev verkligen helt slut av träningen idag!

Hittade förresten en bild på min PT på Google! Ha! Man kan verkligen hitta allt på internet, så watch out! ;)

Tisdag 25 maj

Datum 2010-05-25 Klockslag 12:34:30
Morrn morrn! Läget idag då? Inte superuppmuntrande väder kanske, men det är ju också sånt väder som jag vet hur man ska hantera. ;)

Idag består min schema av två huvudpunkter;

1. Sats med PT'n Robin (armar idag) kl. 14.

2. Middag hos m&p, och efter det delfinalen till Eurovision.


Undrar vad det blir för seg låt som vinner i år... För er intresserade, här har ni alla vinnare i Eurovision från 1956 till 2009. Lite intressant fatiskt. =)

H.E.A.T. - Everybody wants to be someone

Datum 2010-05-24 Klockslag 21:47:42
Det här är så fruktansvärt bra! Sitter och ryser från första till sista tonen. Helt sjukt vad mycket som har hänt för killarna sen jag träffade dom för över tre år sedan. Grymma killar och extremt grymma musiker, och det säger jag inte bara för att dom är mina kompisar! Och Kenny som lätt är en av världens (nej jag överdriver inte) bästa sångare. Blir alltid lika glad när jag träffar dom. =) Trist bara att det inte alls är lika mycket längre som förut, men sånt är livet.

Det här är från senast på Sveriges Radio när jag och Christian var där och tittade. Fatta att det här är LIVE och det låter platta!

Sminka dig som Lady Gaga

Datum 2010-05-24 Klockslag 16:52:22
Slänger iväg en sista innan jag drar till mamma och pappa.

Jag kräks på hur den här tjejen pratar (inte så farligt i den här videon, värre när hon kör Tim Burton-sminkningen), men hon är väldigt duktig och hon har många roliga sminkvideor på youtube - http://www.youtube.com/user/MichellePhan

American Best Dance Crew - Bad Romance

Datum 2010-05-24 Klockslag 15:56:40
AAAAARRRRGGGHHH!!!!! Jag ryser!!! =D

Beyoncé - "Why don't you love me"

Datum 2010-05-24 Klockslag 15:05:38
Nu video från Beyoncé. Sjukt snygg! Mycket ögongodis. Både Beyoncé och själva videon då. ;)

Pieces of Mango

Datum 2010-05-24 Klockslag 14:02:14
Älskar dom här! (särskilt byxorna) Har gått och petat på dom i över en månad nu... får vad dom händer nu när det är löning... ;)

Jordgubbar

Datum 2010-05-24 Klockslag 13:03:12
Hur somrigt är inte jordgubbar? Otroligt somrigt skulle jag säga. Därför kunde jag heller inte hålla mig när jag kom ner till affären och såg en hel trave med röda små bollar. Det blev helt enkelt jordgubbar till frukost. =)

 

Idag är jag ledig vilket som vanligt känns lite konstigt. Är inte van vid att ha flera timmar att spendera på det man vill. ;) Ska på middag till m&p ikväll, men that's it. Inte helt fel... =)

USA-tröjan

Datum 2010-05-23 Klockslag 20:32:51
Har fått typ tio frågor sen mitt förra inlägg var jag köpt USA-tröjan och vad den kostade. Då tar vi det igen då.. ;)

1. Modekungen.se

2. 600 kr


Tadaa! ;)

Söndag = tvättdag

Datum 2010-05-23 Klockslag 14:53:21
Yo!

Spännande saker på g idag minsann! Här tvättas det nämligen för fullt. Fullt ös! (hoppas ni fattar ironin) Nä, men det är faktiskt himla mysigt. Och vädret gör det ju faktiskt bara ännu mysigare. =)

Igår var vi som sagt och lyssnade på min kusins band "Driftwood Company". Grymt bra! Om ni vill lyssna så kan ni gå in här på deras myspace-sida; http://www.myspace.com/driftwoodcompany Min kusin Carl spelar fiol och banjo.


Jag måste nog säga att jag kan hantera regniga sommardagar bättre än dom soliga. Visst, jag älskar när solen är framme, men jag får också panik för att jag måste utnyttja varenda liten sekund på bästa möjliga sätt och får typ prestationsångest. Men när det regnar och åskar, då vet jag precis hur man ska göra. =) Då kan jag också tipsa om att ha "Driftwood Company" på i bakgrunden och dra fram en bra bok eller bara mysa med sin karl. Aah... söndagsmys när det är som bäst! =)

??????

Datum 2010-05-22 Klockslag 23:09:11
Fick det här meddelandet på min Facebook tidigare idag från en person som jag varken är vän med eller känner igen för fem öre;

Jag drömmer om att bli skådespelare och brukar ibland låtsas att jag är en ekorre eller en elefant....
Kan du tipsa mig....
Häls. Tommy


??????????

Varsågoda att tolka fritt! ;)

I'm wearing this tonight

Datum 2010-05-22 Klockslag 19:37:39
Ja, detta blir det ikväll då jag, Christian, mamma och pappa ska gå på min kusins bands releasefest på söder. Köpte shortsen idag faktiskt på JC av alla ställen. Var först runt på Topshop, Beyond Retro, Bik Bok och hittade ingenting som ens liknade det jag var ute efter. På vägent tillbaka mot tunnelbanan går vi förbi JC och i fönstret sitter mina shorts på en docka! Helloooo! Somriga och sköna. =) Lite krimskrams, prickiga strumpbyxor, kavaj och klackar och vips är man redo för en kväll på söder. ;)

Blir mer och mer kär i Robyns "Dancing on my own"! Riktig sommarpartylåt! Ska bli spännande och lyssna på resten av albumet när det väl släpps.

Robyn is back!

Datum 2010-05-22 Klockslag 17:57:07
Fick ett tips om att jag skulle kolla på Robyns nya video "Dancing on my own" och jag måste säga att jag är glad att Robyn ÄNTLIGEN gör något som inte bara blir skavsår i öronen efter två lyssningar. Det här är RIKTIGT bra!! Sen diggar jag hennes nya "Fembot" också. Heja Robyn!! =D

Bloggtips 2

Datum 2010-05-21 Klockslag 20:23:15
Visste ni att min käre karl Christian har en egen blogg? Japp, en BLOGG som han själv skriver. Man skulle alltså kunna säga att han är en BLOGGARE. I bloggen skriver han om studiogrejer som jag typ fattar en tiondel av, men det är faktiskt en väldigt proffsig BLOGG. Så är man intresserad av att lära sig studioteknik och allt som hör till så tycker jag absolut att man ska ta sig en till in på CHRISTIANS BLOGG. =)

http://ljudteknik.blogspot.com/




blogg, blogg, blogg, bloggelibloggblogg, blogg ;)

H.E.A.T. på Spotify

Datum 2010-05-21 Klockslag 15:09:36
Nu kan man lyssna på H.E.A.T.'s nya plattaSpotify. Känns jätteflummigt att jag inte hört nåt alls av den innan den släpptes. Brukar ju annars bli fullproppad med H.E.A.T.-låtar dagligen, men det var ju också mer när jag praktiskt taget bodde i studion.

Här hittar ni plattan i alla fall

Hade träning med min PT Robin idag och vi körde ben. Tror ni jag var nervös innan? ;) Men det gick bra! Och knät funkade hur bra som helst. Ska bli intressant hur det känns imorn...

Nu är det snart dags att börja röra sig mot L-ö och undervisning med Minivibe och Feminine Vibe. Sen kanske det blir unplugged med "The Carnevales" i Rålambshovsparken.

Rock on!

Bloggtips

Datum 2010-05-21 Klockslag 14:48:30
En tjej som det verkligen har gått bra för och som är otroligt talangfull är konstnären Sandra eller "Kan Dee" som fler kanske känner henne som.

http://kandeedrawings.blogg.se/

Hon ritar helt fantastiskt och det har gått så pass bra att hon nu också tjänar pengar på det. Grymt inspirerande tjej! Till skillnad från vissa andra tjejer som blir kända och tjänar pengar på att nätmobba och förstora tuttar och läppar och bete sig allmänt drygt (no names), så har den här tjejen verkligen en talang som hon nu jobbar med.
Tycker det är viktigt att sätta tjejer som Sandra i scenljuset för dom visar att man inte behöver bete sig som en bimbo för att komma någon vart!

Go "Kan Dee"! =)






(bilderna har jag fått låna från hennes hemsida)

Snyggt va?! =D För att stötta hennes dröm, gå in på http://kandeeshop.se/ och klicka hem lite prylar!
Det kommer i alla fall jag göra så fort jag får lite mer pengar... ;)

That's that..!

Datum 2010-05-20 Klockslag 21:10:33
Så där, då var man klar på Ackis för den här terminen. Kände att jag ville fira med lite sushi (ta nu inte "fira" på fel sätt.. ;) ), så jag knatade ner till suchihaket och tog med mig en 12-bitars tillbaka, satte mig på balkongen och bara njöt av sommarkvällen. =) Sjukt många luftballonger på vift förresten. Tror att det flög förbi sex-sju stycken på bara några minuter.

Tyvärr kunde jag inte gå på K&K idag eftersom min hosta tyvärr blivit värre... =( var till och med tvungen att gå upp mitt i natt och knarka hostmedicin. Tror dessutom att det var det starkaste hittills som jag reagerat på den. Blev supersnurrig och groggig, men det behövdes eftersom jag skulle upp "tidigt" också.

Mötet på Hitworks gick jättebra. Fick lyssna på Annielas nya låtar och dom var verkligen grymma! Hon har totalt bytt stil både imagemässigt och musikmässigt. Tror det är bra. Känns som att dom har nåt riktigt fierce på g. =)

Längtar till babe kommer hem för då ska vi fortsätta spela vårt nya Xbox-spel "Alan Wake". I LOVE!!! Det är ett skräckspel och dom har byggt upp det som att man kollar på en TV-serie, typ Heroes. Fruktansvärt coolt gjort! Läskiga miljöer, bra story - av mig får den en stark 10:a!

Sushi på balkongen - ja tack!

Datum 2010-05-20 Klockslag 19:41:46

img_0848 (MMS)

Sushi på balkongen - ja tack!

Sista Ackisklassen för den här terminen då...

Datum 2010-05-20 Klockslag 16:52:16

img_0839 (MMS)

Sista Ackisklassen för den här terminen då. Rock n roll på det! ;)

Gärdet nu - vad har hänt??

Datum 2010-05-20 Klockslag 16:42:24

img_0838 (MMS)

Gärdet nu - vad har hänt??

Jag vann!! Typ... ;)

Datum 2010-05-20 Klockslag 13:53:19
Nästan i alla fall. =) Ni vet den där hårtävlingen som jag tjatat om? Fick ett mail idag där det stod att jag tyvärr inte vunnit med att jag var en av dom 15 i topp som vunnit en Artist Wave Maker + produkter från Matrix Design Pulse. =D =D =D Hur fett är inte det?? Vinner typ aldrig nåt så det här var väldigt välkommet nu när ekonomin inte är på topp direkt. ;)

 

Hihihi!!! Hade ändå tänkt att köpa den här när jag hade lite mer pengar!! =D

TACK till er som har röstar! I owe you one. ;)


Skivbolagsmöte

Datum 2010-05-20 Klockslag 09:56:45
Morrn morrn! Nu ska jag på Hitworksmöte angående denna snygga brud;




För övrigt har jag lust att strypa kärringen bredvid som låter sin hund gaffla på i non-stop från ca 7 på morgonen och framåt. Vad är det för skruv som sitter lös??

12-årig Lady Gaga?

Datum 2010-05-19 Klockslag 20:17:01
Detta är SICK!


Umbilical Brothers

Datum 2010-05-19 Klockslag 18:02:36
Det här är nåt som jag inte kan få nog av - Umbilical Brothers. Lite svårt att förklara vad det är så det är nog bättre att ni kolla själva. Jag och pappa kan garva sönder oss till det här... ;) Dom var faktiskt i Stockholm för nåt år sedan, men vi missade dom tyvärr. Hoppas att dom kommer tillbaka! =)

 

Och här är en av pappas favoriter - "The insinuation button" ;)


 

 

Finns mer klipp på youtube så det är bara att söka på "Umbilical Brothers". Den här showen heter "Speedmouse".

Möte på Ackis nu. Talk 2 y'all lejta!

Datum 2010-05-19 Klockslag 13:00:00

img_0831 (MMS)

Möte på Ackis nu. Talk 2 y'all lejta!

Att handskas med sorg i skolan

Datum 2010-05-18 Klockslag 23:17:24
Usch, det känns som att det hänt så mycket hemska saker på Lidingö på sista tiden... Särskilt bland skolelever. Som danslärare har man ju fortfarande kvar en lilltå i vad som händer i skolorna och det är aldrig lätt när en person helt plötsligt inte finns mer. Det är en väldigt speciell värld, skolan. Alla känner alla, fast ändå inte. Det är så många människor som man vet existerar och man känner till, men ändå aldrig riktigt träffat. Därför är det också så stor chans att någon i den här stora kretsen människor, råkar ut för något - olycka, sjukdom, brott... Man är väldigt utsatt som elev att hamna mitt i en tragisk händelse.

Jag misstänker att det är många av mina danselever som läser här så det här inlägget är lite dedikerat till er. =)

Man kan aldrig veta hur man kommer reagera i olika situationer. Olika personer reagerar på olika sätt. Vissa vill bara stänga in sig och gråta ut allt på en gång, andra märks det inte på alls men som en vecka/en månad/ett halvår senare bryter ihop. Vissa vill vara själva, andra behöver människor runt sig. Hur man reagerar är helt upp till en själv och det är viktigt att tillåta sig själv att reagera.

Ofta har man också en massa frågor som dyker upp eftersom och då är det viktigt att man frågar. Att inte veta och sen gå och grubbla mår man inte bättre av. I fall där det gäller skolelever så är skolkuratorn/sjuksystern/rektorn ofta rätt så insatta i vad som hänt just för att kunna svara på frågor.

På nåt sätt känns det som att alla någon gång under skolgången måste uppleva att en person försvinner från gruppen. Ett person som kanske inte gjort så mycket väsen av sig kan helt plötsligt bli ett stort svart tomt hål på skolan. När jag var fjorton var det en tjej i min skola som dog i en otroligt hemsk bilolycka. Alla i min ålder vet säkert vad jag pratar om för det var flera andra elever inblandade som blev fruktansvärt svårt skadade. Jag kände inte den här tjejen alls. Hon var till och med ett år yngre än jag. Jag visste var hon hade sitt skåp för det var ungefär där jag hade mitt. Ni vet, man känner en massa personer fast ändå inte alls. Man vet att dom finns. Dom går runt i skolan och är runt en varje dag. Och helt plötsligt blev just det där skåpet ett stort svart hål som borrade sig in i magen. Det utskiljer sig från allt annat i korridoren. Utåt sett helt oförändrat, men ändå allt annat än just det.

Jag var förkrossad. Jag grät med alla andra och mådde skit och ändå hade jag aldrig pratat med henne. Men hon var en person som bara skulle finnas där. Jag fattade nog inte själv varför jag blev så pass ledsen som jag blev. Jag tänkte på henne, hennes familj, hennes vänner. Jag kan tänka på henne än idag. Hur gammal skulle hon vara nu? Vad skulle hon gjort? Hur har hennes familj det?

Ens första bortgång i ens närhet tror jag fastnar lite extra. Som ens första undomskärlek. Man minns den lite extra för att det är helt nya känslor. Till er som är i den situationen nu kan jag mest bara råda att låta er själva vara ledsna och låta det ta den tid det tar. Hitta tröst hos varandra och prata mycket. Jag kanske inte alltid har dom rätta svaren, men jag lyssnar gärna om ni behöver. Och det gäller självklart inte bara den här händelsen. Mår ni dåligt, då är det bättre att ni berättar istället för att stänga inne det.

Själv har jag alltid haft gymnastiken och dansen som min tillflykt när saker varit jobbiga. Det tvingar mig att tänka på annat i några timmar och ibland behöver hjärnan få pausa lite från allt det dåliga. Och apropå det, man får absolut inte känna skuldkänslor för att man skrattar eller mår bra även om man sörjer personen som gått bort. Man är inte en sämre människa och ni sviker inte personen.

Stor kram till alla er som behöver! =)

 

Jag hade precis köpt soundtracket till Disney's Tarzan och den här låten lyssnade jag mycket på när jag sörjde hon som dog i bilolyckan.

Var du än är nu, den här låten är dedikerad till dig Emma, tio år senare.

 

Mina blommor mår inte så bra, men jag mår ...

Datum 2010-05-18 Klockslag 16:28:22

img_0826 (MMS)

Mina blommor mår inte så bra, men jag mår prima! :)

Wow, hela Gärdet har bara exploderat i grö...

Datum 2010-05-18 Klockslag 15:23:02

img_0825 (MMS)

Wow, hela Gärdet har bara exploderat i grönt! Var tvungen att sätta mig och ta in allt. Värmen, solen, dofterna, färgerna. Det här är så lågt ifrån klassiska Sverige som man kan komma! ;)

Tröööööött........

Datum 2010-05-18 Klockslag 13:12:32
Shit, jag kan nog inte förklara hur trött jag är.... vinglar runt i lägenheten och försöker packa ihop träningsgrejerna.... Sängen ropar på mig kan jag ju tillägga.

(en bild säger ju oftast mer än tusen ord... ;) )

Thuesday - bruiseday

Datum 2010-05-18 Klockslag 12:52:27
Vaknade idag med ett "felplacerat" revben... kan berätta att det inte är jätteskönt. Man kan knappt vrida sig åt något håll alls. Känns fantastiskt att jag just idag ska iväg och ha min andra PT-träning. Det värsta är att jag fortfarande känner mig helt slut i kroppen efter två veckors hostande. I natt var faktiskt första natten som jag sov utan hostmedicin. Plus att armarna fortfarande inte är helt hundra än...

Fan... med facit i handen skulle jag skjutit på det i alla fall en vecka till.... bajs. Jaja, det är väl bara att bita ihop och köra ändå. I bästa fall kanske revbenet hoppar på plats när jag börjar köra lite och armarna måste jag ju röra på ändå.

Ikväll är det sista klassen med mina tisdagsgrupper också. Har satt ett litet ultimatum på dom dessutom så det ska bli intressant att se hur mycket dom har övat...

............................

.................

.......

..............känner att jag skulle behöva stanna tiden i några veckor och bara "läka" och sen köra på igen. Men det är så här det funkar, bara att ta. Ni får gärna hålla tummarna för att min stackars rygg klarar med träningen idag.

Men nu måste jag mest fokusera på att ta mig upp ur stolen, packa träningsväskan och släpa mig ner till bussen.... Wish me luck!

Lägenheten - ett halvår senare

Datum 2010-05-17 Klockslag 21:37:10
Visste ni att idag för EXAKT ett halvår sedan så flyttade jag in i min drömlägenhet? =) Tänkte visa er lite före- och efterbilder. Tyvärr kan jag inte visa er badrummet än eftersom det inte är helt klart, men resten ska ni få den stora äran att ta er en titt på. Enjoy! =)

Tyvärr kunde jag bara fota med iPhonen eftersom jag inte hittar laddaren till kameran, men man ser ju ungefär...

Hallen - före

 

Hallen - efter

 

 

Vardagsrummet - före

 

 

Vardagsrummet - efter

 

 

Före....

 

 

Efter...

 

(blev lite konstigt mörkt på bilden... sorry)

 

Före...

 

 

Efter...

 

 

Sovalkoven - före

 

 

Sovalkoven - efter

 

 

Före...

 

 

Efter...

 

(mörk konstig bild, jag vet...)

 

Köket - före

 

 

Köket - efter

 

 

Före...

 

 

Efter...

 

 

Tadaaaa! =)

Nu är ju mina bilder rätt så mycket mörkare än "före-bilderna", men ni fattar. =)

Spökeftermiddag

Datum 2010-05-17 Klockslag 19:44:12
Sitter och kollar på "Det Okända" och får rysningar. Love it! =)

Längesen vi körde en "spökhistoriestund" nu så har ni några på lager - spit it out! Jag lägger som vanligt upp alla historier och länkar om ni vill. Här har ni lite gamla spökisar som ni skickat in så länge....

http://schlaijna.blogg.se/2010/march/lite-fler-spokminnen.html#comment

http://schlaijna.blogg.se/2010/march/laskigt-varre.html#comment

http://schlaijna.blogg.se/2009/may/spoken-i-lagenheten-och-schlager-night.html#comment

Så här ser jag ut när jag är lat och ska k...

Datum 2010-05-17 Klockslag 18:13:38

img_0812 (MMS)

Så här ser jag ut när jag är lat och ska köpa onödigt dyr thaimat nere på rindögatan.

Oj.... rumpaaaa....

Datum 2010-05-17 Klockslag 15:55:07

Hihihihihihihi!!!!

Datum 2010-05-17 Klockslag 13:23:27
Haha, jag får typ ont i huvudet för att jag inte kan sluta le! ;)

Jag hade tänkt göra en massa grejer idag, men det går ju inte nu! Lycka till att tänka på nåt annat! Haha, stackars tjejer som är i skolan dessutom. Jag hade i alla fall inte lyckats ta in ett enda ord från läraren om jag satt där nu. ;)

Det här körde dom på auditionen. Kommer nog kolla på det här några gånger under dagen misstänker jag. ;) Alltså, det här är från ett tidigare gig, men på auditionen blev det typ den här varianten eftersom bara fem stycken kunde köra då.


MINIVIBE PÅ UNG08!!!!!

Datum 2010-05-17 Klockslag 12:44:02
VI FICK JOBBET!!!!!! AAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!

Tjejerna ska liksom stå på STORA SCENEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN den 13:e augusti!!!!!

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!! =D =D =D =D =D

Fatta att det var över 500 sökanden och tjejerna kammade hem det!!!!!!!

Haha, jag vet inte vad jag ska göra! Sprang runt i lägenheten förut och skrek. ;)

NI ÄR SÅ JÄVLA BÄST!!!!!!




Miley Cyrus - Can't be tamed (ny video)

Datum 2010-05-16 Klockslag 22:28:54
Ja nu för tiden så ska ju alla se ut och låta som Lady Gaga och Rihanna. ;) Sen påminner det här en hel del om "gamla" Britney, typ när hon var som bäst. Nä men jag måste faktiskt säga att jag börjar bli mer och mer kär i själva videon. Även om man klart ser var hon får sin inspiration ifrån så är det här ju klassiskt ögongodis för Celina. ;) Sen är låten inte helt dum den heller. Tummen upp till Millan helt klart! ;)

 

Vad tycker ni?

Drömmer mig tillbaka...

Datum 2010-05-16 Klockslag 22:14:29
Och då la sig söndagströhheten över en... kände helt plötsligt hur jag bara sjönk ihop i stolen... Åååhhh vad jag längtar utomlands nuuuu!! Sitter och drömmer mig tillbaka till Thailand... det var verkligen magiskt...

 

*lyckosuck*

Dancing with skulls

Datum 2010-05-16 Klockslag 16:32:11
Tänkte försöka dansa med den här llla detaljen i örat idag. Blir glad av den. Måste ju piffa till mig lite till terminsavslutningen också! ;)



Den här blir jag också glad av. Ni får ta och dansa lite till den här så länge. =)

Criss Angel - Believe

Datum 2010-05-16 Klockslag 13:44:57
Shiiiiiit, vad jag skulle vilja se den här showen!! Någon som vill betala en flybiljett till Las Vegas? Till mig alltså? ;)

Stockholm Team Gym Open med det nya friståendet!

Datum 2010-05-16 Klockslag 12:54:51
Ja då kör vi sista rycket nu då! Idag är sista söndagen på Ackis för den här terminen. Och trots alla underbara dansare och roliga lektioner så måste jag nog erkänna att det ska bli väldigt skönt att få tillbaka söndags-ledigheten ett tag. =) Tänkte köra en massa nytt ikväll så be prepared! ;)

ST var och testade nya friståendetTeamgym Open igår. Har bara fått en massa positiv feedback så det känns kul. =) Hittade en film på facebook nyss, men där såg man inte så mycket tyvärr. Har dock redan börjat klura på lite ändringar och grejer. Det blev ju tydligen lite stressigt för tjejerna innan den här tävlingen och dom var tvugna att ändra lite saker själva som jag nog känner att jag vill slipa lite på. =) Men annars såg det grymt ut! (det man såg)

Hörde också att dom fått väldigt fina lovord från domarna att det var ett väldigt orginellt fristående, m.m. Superkul! Men huvudsaken är ju faktiskt att tjejerna själva känner sig stolta över det och har kul när dom kör, vilket jag också hört att dom är/har. =)

Här har ni det i alla fall, ni får spola fram till 1.24. Nu är det också så (bara så att ni vet) att en bit i friståendet är dessutom bortplockat just på den här tävlingen. Det beror alltså på vliken slags tävling man är på, så det här är inte hela. Sen är det några bitar som dom ändrat själva som sagt, men ni får i alla fall ett hum om hur det ser ut. Lägger självklart upp en bättre film om det dyker upp på youtube. =) Och just det, första biten hade dom tydligen hunnit repa in ordentligt så sista halvan känns lite "rörigare", men det är bara för att dom inte hunnit gå igenom det än.

Nog med prat! ;) Nu vill jag också höra era spontana reaktioner. Enjoy!

 

Starkt jobbat på så kort utlärningstid! Är övertygad om att tjejerna kommer sopa mattan med alla andra när det väl sitter. =)

Jag och babe har "Final Fantasy"-kväll. :)

Datum 2010-05-15 Klockslag 23:32:04

img_0797 (MMS)

Jag och babe har "Final Fantasy"-kväll. :)

Bor vi här liksom? :)

Datum 2010-05-15 Klockslag 15:26:18

img_0791 (MMS)

Bor vi här liksom? :)

Det här har jag längtat till.. :)

Datum 2010-05-15 Klockslag 15:02:46

img_0790 (MMS)

Det här har jag längtat till.. :)

Promenad på gärdet med SHORTS!!! :D

Datum 2010-05-15 Klockslag 14:50:22

img_0788 (MMS)

Promenad på gärdet med SHORTS!!! :D

Soooommar, soommar å sooool!

Datum 2010-05-15 Klockslag 13:34:11
Wiie! Nu har jag "övertalat" superduktiga Eva som har gjort mina tidigare bloggdesigner att göra en ny! =D Ska börja klura lite på hur jag vill att den ska se ut.

Hur har ni det annars då? Inte helt fel att vara ledig. Tyvärr så händer det ju inte alltför spännande saker då, därför blir det också lite glesare mellan blogginläggen. Känner mig för övigt som en knarkare för tillfället... haha... kostisonspray två ggr om dagen, hostmedicin med morfin några ggr om dagen (olika), plus att jag var tvungen att ta lugnande mot hjärtklappningen igår. Min kropp mår ju inte helt hundra just nu. Men armarna blir i alla fall bättre för varje dag! =) Hoppas att jag kan sluta smörja in dom snart. Det dumma är ju att man absolut inte får utsätta huden för sol under minst två veckor efter behandlingen. Kul när det för en gång skulle börjar bli lite sommar ute...

Apropå sommar, hallå vad hände med vädret idag? =D Gick ut på balkongen nyss och även fast solen inte hunnit dit än så skulle man lätt kunna sitta där utan att frysa! Känner ni också att man kan komma på sig själv med att bli förvånad över att inte frysa när man är ute och går nu för tiden? Som senast när jag använde min jeansjacka för första gången det här året. Man har liksom automatiskt i kroppen att man ska krypa ihop, spänna sig och försvara sig mot den bitande svenska kylan. Då känns det konstigt ovant att stäcka på sig och fortfarande vara bekväm med temperaturen. Jag tror att svenskarna längtar extra mycket efter värme just det här året. Jag vet att jag gör det i alla fall. =)

 

Invigning...


Jaja, nog med svammel. Om ni har tråkigt så bör ni ta er en titt på "Bella & Tyra Show" när Kissie är där som "Veckans gäst". Lyckades ta mig igenom hela avsnittet igår (notera att jag var tvungen att pausa ungefär varannan minut), men det måste nog gå till historien som världens mest pinsamma intervju! Jag tyckte att "Borat"-filmen var jobbig att titta på, men det här var miljarder gånger värre! ;)

Vad händer annars idag då? Jo, jag och babe har tänk mysa ner oss på balkongen så småningom, sen blir det grillmiddag på Lidingö hemma hos mamma och pappa! Tokmysigt!

 

Kommer ni ihåg den här? Och hur mycket man störde sig på alla taktlösa barnj-vlar i bakgrunden! ;) Well, I did!

Releasefest med "The Carnivales". Christia...

Datum 2010-05-14 Klockslag 20:12:38

img_0783 (MMS)

Releasefest med "The Carnivales". Christian står här bredvid och är stolt skivbolagschef. :)

Hola amigos!

Datum 2010-05-14 Klockslag 17:08:22
Vore trevligt om man kunde sluta hosta någon gång... messade min PT Robin förut idag och sa att vi nog blir tvugna att skjuta fram träningen till nästa vecka... skittrist... Rethosta är ju bara för j-vla onödigt!

Idag är verkligen en "konserter-för-band-som-Christian-spelat-in-dag" för inte nog med att vi var och kollade på H.E.A.T. i morse, vi ska dessutom på release-fest för "The Carnivales" nya platta på Debaser.

Har inte så mycket annat spännande att berätta just nu, så jag lämnar er med min lilla showreel så länge. ;)

Babe och jag har precis varit på Sveriges ...

Datum 2010-05-14 Klockslag 13:40:20

img_0781 (MMS)

Babe och jag har precis varit på Sveriges Radio och kollat på Heat. Bor man 15 min ifrån så är det klart man hälsar på. :) Var faktiskt ett tag sen jag såg dom live nu, men dom var lika grymma som vanligt. :) Nu ska vi in till stan och äta lunch. Tudels!

Nya favvojeasen!

Datum 2010-05-13 Klockslag 15:28:25
Vet ni att jag lyckades hitta mina nya favvojeans igår medan jag väntade på att få komma in till läkaren? När jag skrev in mig så sa receptionisten att det skulle ta ungefär 45 min/en timma innan det var min tur, så jag bestämde mig för att knata runt lite på stan. Dock var jag fruktansvärt trött och yr efter att ha hostat och sovit upprätt halva natten så det var inte så att jag var ute för att shoppa direkt.

Svängde in på Zara en kvart innan jag skulle börja röra mig tillbaka och vad händer? Jo, jag hittar mina jeans! Man har ju alltid ett par favvojeans som man har på sig till typ allt och mina gick sönder precis i samband med att jag flyttade. Detta innebär alltså att jag varit på jakt efter "mina nya jeans" sen i november och nu har jag ÄNTLIGEN funnit dom!

Egentligen har jag inte pengar för fem öre att spendera på kläder just nu, men det hade varit en fruktansvärd SYND att inte köpa dom så det blir att käka nudlar fram till den 25:e. ;) Men det är det värt för jag ÄLSKAR dom!! Sitter hur bra som helst och är toksköna! Wiiiieee!! =D

Vad tycks? =)

 

Har varit och träffat min "ekonomi-tjej" Ritva så det är därför jag är lite tillpiffad. Men nu måste jag nog ta och lägga mig ner en stund... vaknade med jordens j-vla huvudvärk och nu känner jag mig jätteyr och konstig. Tudels!

Knarkfest hos mig? ;)

Datum 2010-05-12 Klockslag 18:06:51
Nu ni är det party på g hemma hos mig ska ni veta! Var som sagt på Cityakuten för att få något starkare för halsen. Varken jag eller Christian kunde sova nåt i natt för allt mitt hostande. Det slutade med att jag fick sätta mig upp i soffan och sova i några timmar. Galet jobbigt! Så ni kan ju tänka er hur pigg jag känner mig just nu...

Har i alla fall fått morfinbaserad hostmedicin, plus kortisonspray för min näsa. Passade nämligen på att berätta om mitt nässpraymissbruk som jag blev av med för ett år sedan, men som jag fortfarande känner besvär av. Han sa då att det enda som hjälper är kortisonspray i tre månader, sen ska allt vara borta. =)

Detta innebär att jag garanterat kommer att tokdecka så fort jag får i mig hostmedicinen, så jag har förberett mig lite: Köpte en Findus fiskgratäng som nu står i ugnen (vill ju inte riskera att jag somnar medan ugnen står på) och lite hallonsorbet som ska vara lite lindrande för halsen. Samtidigt som jag äter min trevliga middag planerar jag att ta en hutt medicin och räknar sedan med att vara borta ett tag. ;)

Skåååål!


City Akuten...

Datum 2010-05-12 Klockslag 15:17:36

...here I come...

Hörs sen...

H.E.A.T. på TV 4's Nyhetsmorgon

Datum 2010-05-12 Klockslag 14:24:03

Tobbe & Marko-gig på Tyrol

Datum 2010-05-11 Klockslag 20:05:58
Nu är jag hemma! Giget gick supermegabra! =) Det var alltså "Vårmiddagen 2010"Tyrol där dom bjuder in en massa artister och högt uppsatta snubbar som har med Grönan att göra. Tobbe visade mig gästlistan när jag kom dit och jag kan ju säga att till och med han var lite nervös. ;) Hans Wallman, alla chefer på bl.a. 2Entertain och andra stora showföretag var bara några som satt där blandat med en massa andra kända artister, programledare och chefer på olika produktionsbolag, m.m.

Tobbe skulle alltså plocka upp mig ur publiken som vanligt och vi hade Marko, a.k.a. Markoolio som extra assistent i rosa tyll. Väldigt fint. ;) Hoppas verkligen att det här ger oss fler gig tillsammans!

 

Haha, det jobbigaste var ju innan alla gäster kom in i salen! Tobbe och jag möttes upp innan och vi testade lådan på scenen. Sen fick jag en servitris-jacka så att jag skulle smälta in med alla andra och så skulle Tobbe tillbaka och mingla med dom andra, vilket innebar att jag blev tungen att vänta typ en halvtimma innan vi körde igång.

Jag kände mig som "den-där-lata-servitrisen" som bara står och hänger i ett hörn medan alla andra fladdrar runt och fixar och donar! XD Några visste ju att jag skulle upp på scenen, men dom som inte visste det fick man ju ett och annat ont/frågande öga av. Haha... fick faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte också sprang runt och jobbade. ;)

 

Men nu blir det tisdagsmyyyyys! =)

Lite udda Tobbe-outfit, men det här var va...

Datum 2010-05-11 Klockslag 17:16:24

img_0760 (MMS)

Lite udda Tobbe-outfit, men det här var vad som efterfrågades. Eller ja... Typ... ;) Vit skjorta, svart kjol och svarta skor. Får nog ta och "piffa ner" mig lite sen innan giget. ;)

Detta är MAGISKT!!! Sitter på balkongen oc...

Datum 2010-05-11 Klockslag 15:06:12

img_0758 (MMS)

Detta är MAGISKT!!! Sitter på balkongen och inviger min nya bikini från GT. Har ätit lunch har ute också. Just nu njuter jag nästan oförskämt mycket. ;) Edit: Haha, gud vad benen ser ut! Vita kolosser typ! ;) Men jag bjuder på den. Någon gång på sommaren ska dom ju fram när dom är som vitast. ;)

Snälla mamma! =)

Datum 2010-05-11 Klockslag 12:41:54
Vaknade upp för en stund sedan av babe som ringde och tyckte att jag skulle vakna. ;) (typ halv 12) Efter en härlig "nu-startar-vi-dagen-med-en-ordentlig-hostattack", så ringer också mamma och säger att hon har hittat balkonglampan som drivs av solceller som vi tittade på förut. Den finns på www.balkongshoppen.se och hon sa att hon ville köpa en sån till mig! =D Det blev en grön som man kan ställa på bordet! Wiiiee!! Kommer kännas som i Thailand! ;)

 

 

Jag och babe i Thailand 2008.

 

Det är kul det där med grönt. Förut gillade jag inte alls grönt i inredning, eller alltså inte så att jag "hatade" det eller så, men det har aldrig varit en färg jag algt särskilt mycket energi vid. Sen fick mamma mig att köpa min gröna ryamattan och nu är jag hooked! Färgtemat här hemma är ju verkligen baserat på lila och grönt. Så snyggt! Sitter här dessutom med min nya mugg med grönt mönster och med ett grönt underlägg. ;)

 

Idag verkar det bli superfint väder, så helst skulle jag vilja ha Boogie här men tyvärr finns det ingen som kan köra hit honom... =( Kanske åker över dit lite tidigare (ska dit på middag idag igen) och tar en sväng på ön istället. Var ju ett tag sen nu. Annars tror jag att det ser ut att bli en städdag och lite allmänt ta-det-lugnt-och-bara-vara-dag. Känns som sagt väldigt flummigt att jag är ledig ända fram till söndag helt plötsligt!

Peace out så länge!

ZZZzzzzzzzzz........

Datum 2010-05-10 Klockslag 22:44:37
Känner mig galet trött... inte likt mig vid den här tiden på dygnet... Men nu är det i alla fall så, och därför är det nog dags att röra sig mot sängen (notera dock att jag har en TV rakt framför sängen).

Imorn händer det grejjor... ja... ni har kanske redan listat ut att jag ska giga med Tobbe. Spelar nog ingen roll att jag säger det för jag kan inte tänka mig att någon som är där läser min blogg ändå. ;) Blir hämtad med taxi hos päronen och sen bär det iväg. Tyvärr blev jag tvungen att ställa in klasserna imorn, men vi skjuter upp det till nästa vecka istället.

Har tyvärr inte så mycket mer roligt att berätta för tillfället. Kom precis på att jag typ har "lov" från och med nu fram till söndag. Flummigt! =D

Jaja, gonatt på er i alla fall! Hörs imörn!

Lite bilder från helgen

Datum 2010-05-10 Klockslag 15:47:59
Nu är jag hemma från repet. Älskar nya lådan! Vi är redan kompisar. ;) Sen körde vi igenom "kuben" en gång också. Haha, det är verkligen sjukt vad den sitter. Vi har ju kört den mer än två gånger om man säger så. ;) Tobbe visade lite grejer vi ska köra på sommarens Grönan-show också, och jag skrattade så jag grät! Kommer bli awesome! =)



På Bingolotto för två(?) år sedan.


Har bjudit in mig själv till mamma och pappa på middag innan jag börjar undervisa ikväll, så jag tänkte börja röra mig snart. Här har ni lite bilder från i helgen. Kommer säkert att dyka upp fler allteftersom. =) Dom här bilder har jag "snott" från Jannika och Akiita.







Längst ner har ni tredje gänget - "Bad Romance". =)

Hej hopp! Startade dagen med min nya mugg ...

Datum 2010-05-10 Klockslag 12:17:52

img_0755 (MMS)

Hej hopp! Startade dagen med min nya mugg och limetéet. Är på väg in till replokalen nu för att testa en ny illusion med Tobbe, plus att vi ska repa lite inför giget i veckan (lite hemligt så jag säger inte när ;) ). Tjolahopp!

Fantastiska elever!

Datum 2010-05-09 Klockslag 21:22:04
Jag har verkligen BÄST elever!! Både på Ackis och på Lidingö! =)

En stor eloge till alla superduktiga Ackis-tjejer som kämpat på hela helgen! Jag är jättejättejättestolt över hur ni skötte er på scenen OCH bakom scenen! Ni var fantastiska!

Fick som sagt också massa toksöta presenter!
Elin, Alice och Sofia lyckades pricka 350% rätt på vad jag gillar. ;)



Stora smycken!



Fjädersmycken!



Var tvungen att visa upp ringen för den syntes inte så bra på sista bilden...



En galet söt temugg som jag gått och spanat på i typ en månad och roiboos-té med lime.
(Roliga är att jag alltid dricker grönt té med citron-smak på morgonen, så det här är ju verkligen ett perfekt alternativ! =) )



Och det här fick jag av mina söta "Teeth-tjejer". =)



Ghaaaaahhhh... choooocolaaateee... ;)




Och världens sötaste kort!
Obs, notera kommentaren om tröjan nere i höret. ;)
Det var några som undrade var jag köpt den;
www.modekungen.se
=)



TACK TACK TACK till alla elever!
Nu har vi en klass kvar, sen hoppas jag att vi syns igen efter sommaren. =)


KRAAAAAAMMMM!!

The "Patron Tequila"-posse! ;)

Datum 2010-05-09 Klockslag 16:50:30

img_0745 (MMS)

The "Patron Tequila"-posse! ;)

Där satt den!!

Datum 2010-05-09 Klockslag 16:10:42
Pratade precis med Rebecka och auditionen hade tydligen gått PERFEKT! :D Dom hade fått en massa beröm och fina ord! Är såååååååååååååååååå stolt!! :) Ny ska första Ackis-gruppen på för idag. Och jag har fått en massa fina presenter av mina supersöta elever! Ska visa er sen. :)

Kör på favvotröjan idag. ;)

Datum 2010-05-09 Klockslag 14:22:08

img_0740 (MMS)

Kör på favvotröjan idag. ;)

9 maj - show + audition

Datum 2010-05-09 Klockslag 13:34:31
Tjabba! Söndagar bör spenderas mestadels i sängen. Babe och jag lyckades i alla fall från kl. 10-13. Det är ju inte helt fel att ha en TV framför sängen. ;)

Det gick jättebra på showerna igår! Alla mina elever kämpade på som små hästar. Idag kör vi två shower till och under tiden ska mina bäbisar (Minivibe) iväg på audition! ;) Vet att det kommer gå GRYMT bra! Önskar väldigt mycket att jag kunde klona mig ibland... Men dom har "extramammorna" Malin och Rebecka med sig, så det blir säkert toppen!

 

STOOOOORT LYCKA TILL!!! =D


Uppdaterar mer från Ackis. =)

Här har ni "Teeth"-gänget! :)

Datum 2010-05-08 Klockslag 16:23:28

img_0738 (MMS)

Här har ni "Teeth"-gänget! :)

Hårsprayskrig! ;)

Datum 2010-05-08 Klockslag 13:32:30

img_0736 (MMS)

Hårsprayskrig! ;)

Det här blidde det idag. Nu är det dags at...

Datum 2010-05-08 Klockslag 12:44:24

img_0731 (MMS)

Det här blidde det idag. Nu är det dags att åka. Har med mig den antiinflammatoriska gelén, hostmedicinen och Alvedon. Wish me luck! :)

Showhelg på Balettakademien

Datum 2010-05-08 Klockslag 10:48:08
Morrn morrn! Idag kör vi fullt ös medvetslös! ;) Eller ja... mina elever iaf... jag ska ta det väähäääligt lugnt! Men det är iaf show på Ackis och jag vet att mina elever kommer vara GRYMMA!! Gick hur bra som helst på ljusrepet igår kväll, så jag känner mig mer än superlugn. Känns otroligt skönt att ha lite äldre elever som verkligen kan ta ansvar för sig själva (och sina förvirrade tonårskompisar.. ;) Men några förvirrisar får man alltid räkna med. =) Life of a teenager).

Rösten är mycket bättre idag! Låter mindre och mindre som målbrottskillen i Simpsons.

Apropå Simpsons, har ni sett den här? Sjukt kul! =)


Have a superawesome day!

"Heels" är inte för alla...

Datum 2010-05-07 Klockslag 23:13:33
En sak som jag kan störa ihjäl mig på är tjejer på stan som inte kan gå i högklackat och "knäar" sig fram! Kan man inte gå i decemterhöga klackar, då ska man inte det heller. Det ser ju för hemskt ut!

 

 

Fast här har ni till och med "proffs" som har det lite jobbigt... ;)

 

http://www.youtube.com/watch?v=L1kwN0jDwNo&feature=related

 

Oops....

 

 

 

Fast det finns ju alltid någon som är liiite lite värre i alla lägen.... ;)

 

Dancin' T-Rex

Datum 2010-05-07 Klockslag 15:44:32
The T-rex is off to go dancin'!

 

Hörs sen!

Den väsande T-Rexen

Datum 2010-05-07 Klockslag 11:19:41
Jepp, det är jag det. Jimmy - you better watch out! ;) Rösten har blivit bättre, men armarna värre. Kunde knappt sträcka ut dom över 90-grader i momrse när jag vaknade. Går alltså runt som en väsande T-rex här hemma.

Har fått lite tips och råd hur jag ska göra med armarna i alla fall. Det verkar vara en rätt så rejäl inflammation så pappa kom över med en tub Orudis (antiinflammatorisk gel) och en croissant. =)

Och eftersom jag inte får prata på hela helgen och samtidigt måste springa runt på Ackis och ta hand om alla mina typ 60 elever så har jag fixat en "tolk". Jag skriver och hon pratar. Perfekt! ;)

En väsande T-rex med tolk. Huuuur ball kommer inte jag vara i helgen liksom?? ;)

Virgin Mary - Salem Al Fakir

Datum 2010-05-06 Klockslag 21:04:55
Det är musiktipshörnan idag om ni inte märkt det än.. ;)

En till grym låt!

Speachless and abandoned

Datum 2010-05-06 Klockslag 19:56:15
Ja, då var man stum för tillfället. Ring mig inte för ni kommer inte höra ett ord. Kan nog vara den värsta "heshet" jag någonsin varit med om. Fick precis reda på att jag dessutom ska sitta här helt själv, ensam och övergiven resten av kvällen också... =(

Satt på balkongen tidigare i en och en halv timma med täcke, solglasögon och Timoteij i lurarna. Väldigt mysigt. =)

Såååå..... ja.... här händer det liksom inte så värst mycket..... säg nåt kul! Underhåll mig! =D

Timoteij-sommar

Datum 2010-05-06 Klockslag 17:09:16
Nä, nu har jag bestämt mig. Christinas video är tråkig och billig (känns väldigt desperat) och låten är okej-ish... den har sina moments, men det känns liksom "ehh, har vi inte hört det här förut??".

Men då kan jag rekommendera något heeelt annat som man blir somrig och glad av! Yes, jag står för att jag tokdiggar Timoteij's nya album! Får tankarna att flyga bort till varma vindar, fladdrande klänningar, sandaler, brunbrända ben och smultronställen. Mmmm! =) Kommer definitivt lyssa sönder den här i sommar!

Här har ni 2000-talets Nordman!

Timoteij

Lyssna, njut och längta lite extra till sommaren! ;)


 

 

Christina Aguileras nya video/singel

Datum 2010-05-06 Klockslag 15:15:16
Såg den här i morse på "Vakna med The Voice"... vet inte riktigt vad jag tycker än faktiskt... kanske kan växa, kanske inte... måste nog lyssna in mig lite mer först. Tycker nog tyvärr att videon känns lite forced... bara för att Lady Gaga är inne och provocerar så måste Christina göra det också? Men här är den i alla fall.

 

Slutar väl som vanligt med att jag gör en koreografi till den här... ;)

Sambuca - blä!

Datum 2010-05-06 Klockslag 12:53:18
Min hostmedicin smakar Sambuca... uäck!





Känns som jag sitter och shottar ensam hemma framför TV'n... hu!

Sassy!

Datum 2010-05-06 Klockslag 11:11:54

*Host, krax, host, host*

Datum 2010-05-06 Klockslag 10:33:53
Jaha, då har man alltså blivit värre och dessutom tappat rösten av allt hostande. Så vill ni ha er ett gott skratt så är det bara att ringa! ;) (Ida tyckte att det var väldigt kul iaf.. ;) ) Sitter här i soffan med täcke, te med massa honung och en "varma koppen". Mamma är på väg hit med hostmedicin, Keldas soppor och mera te. Bad henne ta med Boogie också. Kände att jag behövde lite myskärlek nu när Christian är iväg och jobbar.

Gårdagen var som sagt supermysig! Jag fick med mig ett par "skinn"-leggings från Zara och en body-suit (eller vad man säger) från H&M. Supersnygga! Mamma lyckades faktiskt för en gång skulle hitta lite kläder hon också! Hon är alltså väldigt kräsen annanrs. ;) Vi var egentligen på jakt efter en skinnjacka-ish till henne, men vi hittade inget.

Efter shoppingrundan blev det en sväng förbi Fridays och jag tog som vanligt "Jack Daniels Glazed Ribbs" - MUMS!! Vi lyckades faktiskt klämma i oss en tre-rätterns, fast vi delade på både förrätten och efterrätten.

Sen blev det alltså dags för "Alice i Underlandet" och jag ÄLSKADE den!! Det tråkiga var bara att det var fel på ljudet i salongen, så vi fick inte det där coola, maffiga soundet, men det funkade ändå. Kändes trist att gå därifrån när vi bokat biljetterna en vecka i förväg, så vi stannade kvar.

Idag är det vila, vila, vila som gäller. Har fixat vikarie till Ackis-klassen ikväll och tyvärr så missar jag K&K... känns sjukt B, men jag vill hellre vara frisk imorn och i helgen när Ackis-showerna är.

Men nu ska jag ta och fixa med lite mail som ska iväg. Hörs snart!

Mörk bild, men ändå. Örtté, hostmedicin oc...

Datum 2010-05-05 Klockslag 21:45:20

img_0725 (MMS)

Mörk bild, men ändå. Örtté, hostmedicin och en pojkvän här i soffan som tar hand om en. Verkar som att jag bara blir sämre... :( Jag och mamma hade iaf en superdundermegamysig dag! Kan berätta mer om den imorn. Måste nog försöka sova strax..

Hur söt är inte vår lilla vattenhund? ;) (...

Datum 2010-05-05 Klockslag 12:31:52

img_0691 (MMS)

Hur söt är inte vår lilla vattenhund? ;) (för några dagar sen ute på vårt landställe. Kunde tyvärr inte följa med då)

Cp-hosta!!!

Datum 2010-05-05 Klockslag 11:40:45
Ååååhhhh vad jag är trött på att hosta!! Det är verkligen en extremt stor nackdel med att jobba med barn/ungdomar - man är konstant förkyld i femtioelva olika variater! Just nu går typ hälften av alla mina elever runt och hostar, så självklart får jag samma grej. Inte deras fel, men det suger lika mycket för det!

Skulle nog säga att jag sovit i snitt... hm.. en timma i natt. Nej, jag skämtar inte. Så fort jag höll på att somna fick jag världens hostattack och så blev jag klarvaken igen. Och trots att jag vet så väl att jag har sjukt svårt att sova om jag dricker té precis innan jag går och lägger mig, så var jag i ett väldigt desperat tillstånd igår kväll och hade inget annat val.

Blä! Kommer väl slå till om några timmar... sömnen alltså... man kanske skulle försöka ta en nap nu? Kan också berätta att jag har träningsvärk i armarna beyond något jag någonsin kännt förut! Fruktansvärt jobbigt, men ack så skönt på något sätt! ;)

Kom förresten precis hem från ett väldigt trevligt möte på Fridhemsplan nyss och nu är det dags för Mammadag!! =D Först ska vi leta jacka till henne, sen blir det tidig middag på Fridays och till sist "Alice i Underlandet, 3D"!! AAAHH! Som jag har längtat! =)

Har btw fastnat på den här låten. Kan inte förstå varför. ;) Grym är den i vilket fall som helst!

Popfrilla

Datum 2010-05-04 Klockslag 22:22:45
Ni som känner mig (och ni som har läst ett tag) lär veta att jag är en liten 80-tals brud och gillar allt som har med the 80's att göra - musik, kläder, smink, hår, you name it. Men jag känner att jag börjat tröttna lite på det här "hej, jag heter Celina och har bara stort utsläppt hår". Jag har ju böjrat komma igång lite med min våffeltång som är awesome, men jag har också funderat länge på om man skulle våga raka ena sidan så där, ni vet. Alltså inte hela sidan (mamma och pappa) utan bara en bit, blabla. Ni vet. Eller någon cool mohawk/hockyfrilla a la Rihanna, men jag känner att jag inte är riktigt redo att ta det steget än, så jag tänkte testa lite andra varianter så länge.

Jag började med den här och blev sjukt nöjd om jag ska vara ärlig! Gick supersnabbt att göra också. Tuperade upp luggen som f*n och sprejade loss. Sen tog jag ena sidan och borstade bak och fäste med ett par hårnålar, plus spray så klart. Lite piff hit och dit så vips så satt den där! Kommer definitivt bli en av mina favvorfrillor framöver! =)

Här kommer lite bilder.
(Okej ni får helt enkelt stå ut med ego-montaget.... ;) )

 

Vad tycks? =)

Bieber fever

Datum 2010-05-04 Klockslag 17:00:28
Ett litet inlägg dedikerat till alla mina Justin Bieber-dreglande Minivibare. ;)

Blå naglar med flakes

Datum 2010-05-04 Klockslag 16:34:37
Mijas naglar blev sååå fina! Har använt en färg som kort och gott heter "Blue" och på det - blå/grön/turkosa flakes som skimrar så man blir helt tokig av lycka! ;)


Spaghetti arms

Datum 2010-05-04 Klockslag 15:42:17
Hahaha! Jag kan typ inte sluta skratta åt mig själv! Sa till Robin innan vi började att jag ville ha sjukt ont i armarna imorn (vi jobbade med överkroppen idag) och han sken upp och sa att jag var en av väldigt få personer som sagt det, vilket han då tyckte var väldigt kul. Och som vi körde! Det som är roligt nu är att jag knappt orkar lyfta min iPhone! ;) När jag skulle till skåpet på Sats fick jag böja mig ner till låset för jag orkade inte hålla ut armarna för att låsa upp det! XD Haha... LOVE IT!!

Kan säga att det faktiskt är en rätt så ordentligt ansträngning att bara sitta vid datorn och skriva nu! Men jag gör det för er skull.. ;)

iTunes verkar funka nu så jag ska börja fixa med lite bilder. Håll ut! =)

(Jag just nu)

Så här mysig har jag varit nu på förmiddag...

Datum 2010-05-04 Klockslag 13:44:06

img_0720 (MMS)

Så här mysig har jag varit nu på förmiddagen. :) Fick den här av min supersnälla nagelkund Mija! Hade som sagt tänkt att lägga upp lite rolija foton och sånt, men det verkar ha blivit något fel när jag uppdaterade iTunes igår så nu kan jag inte koppla in telefonen. Jättekonstigt! Någon annan med samma problem eller som har nåt bra tips på hur jag ska lösa det? Är iaf på väg till Sats nu och min PT Robin. Första gången vi ska köra på ordentligt så jag är supertaggad! Hör av mig sen när jag kommer tillbaka. :)

Testade en ny frilla i dag. Kan visa lite ...

Datum 2010-05-03 Klockslag 22:14:38

img_0704 (MMS)

Testade en ny frilla i dag. Kan visa lite fler bilder sen. :)

Hårtävling

Datum 2010-05-03 Klockslag 13:46:43
Ni glömmer väl inte att rösta lite på mig nu va? ;)

http://artist.obhnordica.se/#/gallery


Om ni går in på "flest röster" eller nåt sånt så finns jag med på sida 2, 3 och 4.

Try to find me! ;)

Ny vecka

Datum 2010-05-03 Klockslag 12:24:20
Läget idag då? Måndagsångest? Det sjuka är att jag aldrig har måndagsångest eftersom jag ändå typ aldrig är ledig på helgen ändå. ;) Min heliga dag har alltid varit lördag, sen har jag faktiskt jobbat söndagar sedan jag var 15 år (bortsett från det året jag gick Daglinjen). Ja... det är ju faktiskt 10 år nu... jösses...

Idag tänkte jag städa lite här, sen ikväll är det undervisning. Ovanligt va? ;) Men nu är det faktiskt bara en månad kvar - fyra veckor och sen är det sommarlooooov!!! Vilket för min del inte betyder att jag är ledig direkt, men det blir lite variation i vardagen iaf. Måste ju ladda upp ny inspiration till nästa termin. =) Plus att sommar i sig inte är helt fel.

Hmm.. borde nog ta och äta nåt nu.. hörs snart!

Minivibe på audition

Datum 2010-05-02 Klockslag 20:47:45
Vet ni att Minivibe ska på audition på söndag? Om inte så vet ni det nu iaf! ;) Det är till Ung 08-turnén som går av stapeln i mitten av augusti. Så då vet ni när ni ska hålla alla tummar ni kan!

Bloggdesigner sökes!

Datum 2010-05-02 Klockslag 13:43:58
Nu är det så att jag skulle behöva uppdatera min bloggdesign och supersöta Eva som har gjort mina tidigare har tyvärr inte möjlighet att göra det nu. Så därför söker jag en grym designer eller om ni har några tips på någon som är bra. Viktigt är att det ska se väldigt proffsigt ut.

Se det är bara att börja bombardera mig med tips nu! =)

Happy Sunday!

Datum 2010-05-02 Klockslag 12:42:28
Åååååhh vilken galet mysig lördag jag och babe hade igår!! En av dom bästa kanske! Började dagen med att ligga kvar i sängen och dra oss hur länge som helst (det får man när det är lite småmulet ute ;) ), sen åkte vi in till stan och fixade biljetterna till "Alice i Underlandet" (mammas present). Jag hittade ÄNTLIGEN också en toksöt bustier från Lindex, ser ut som följande;



Sen köpte vi vår nya kvällshobby den närmsta tiden;

Final Fantasy XIII




Christian har alltid varit hookedFF och vi älskar att spela ihop, så jag lär nog inte bli besviken!

Vi var också som sagt i Fältan och handlade lite onyttigt till kvällen (har sparat min Vanilla Coke till ikväll ;) ) och lite senare gick vi över vägen till kvarterskrogen "Ladan" för att testa deras planka. Den var magisk!! 145 kr. Perfekt!

När matkoman senare la sig till ro, satte vi igång med spelet och myste loss hela kvällen. Magiskt I tell ya! =)



Idag är det Ackis som vanligt. Eller ja, kanske inte riktigt som vanligt - vi ska ju faktiskt TOKREPA till showen som är nästa vecka! Galet...

Sen har jag lite andra små saker som jag tänkte ta hand om under dagen... Ååååhhh!! Jag har en sjukt rolig sak att berätta för er, men jag känner att det får vänta till lite senare i nästa vecka. Vill vara säker på att allt är bestämt och klart innan jag "går ut" med nåt. Spännande va? ;)

Hörs lite senare!

Tudeluuu!

Min nya favvotröja!

Datum 2010-05-01 Klockslag 17:23:18
I did it.. jag beställde hem tröjan till slut... och jag ÄLSKAR den!!! Är värd vartenda öre!

Har inte orkat ta några bilder än, men här har ni supersnygga Felicia Frithiof med samma tröja. Love it!





Bilder från http://kanal5.se/feliciafrithiof

Dom har både cherry- OCH vanilla Coke i Fä...

Datum 2010-05-01 Klockslag 15:58:28

img_0689 (MMS)

Dom har både cherry- OCH vanilla Coke i Fältan. Yummi!

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik