Min första koreograferade musikvideo är numera out in the open!! =D

Datum 2009-04-30 Klockslag 23:53:06

Wihuuuuu!!!!! Kolla in det HÄR! (glöm inte att läsa kommentarerna!)

Jag är så stolt att jag snart spricker! Min första koreograferade musikvideo och den har fått grym respons! =D



(regissör-Micke och Johan när vi försökte spela in på Drottningg.)






Okej, nu är det så här att det är faktiskt en hel del personer som läser min lilla blogg, tid att börja kommentera!! Jag vill höra vad ni tycker! =D

Valborgsmys

Datum 2009-04-30 Klockslag 19:43:30
Och så var det Valborg igen då.. kvällen då alla fjortisar super sig dyngraka och hamnar på mariapol. Härligt värre! ;)

Jag har i alla fall aldrig riktigt förstått mig på alla dessa speciella "fylledagar" typ valborg, lucia, juldagen (?!), midsommar, o.s.v. Jag har nog varit en rätt så skötsam ung dam helt enkelt (för det mesta.. ;) ).

Jag och babe ska i alla fall ha myskväll tillsammans! Kocken står för tillfället placerad i köket och tillagar kulinariska maträtten "spagetti & köttfärsås". Very mumsi! =) Efter det har vi laddat upp med glass, chocklad, lite drinkar och allmänt soffmys. Får se sen om vi orkar rulla iväg till elden här bredvid pendeln...

Har också börjat gå in ett par andra skor som låg i den magiska boxen från Forever21.





Hoppas att ni får en toppenkväll! =D



Celina är prima ballerina!

Datum 2009-04-29 Klockslag 21:49:35
...eller kanske inte... men jag har iaf köpt mina första tåspets par idag! =D



Jag är helt fascinerad! Vackrare skor får man leta länge efter... ;) Måste sätta mig ner och ta tag i syandet också.. (sidenbanden måste sättas fast) men inte ikväll för jag är sjuuuukt trött..! Sen ska det också i inlägg i tårna och hättor längst fram.

Hanna, vår balettlärare följde med oss till "Dance & Gym Shop" idag för att skoshoppa. Hon kan ju en hel del om man säger så, och hon var väldigt bestämd med vilket märke man skulle ha, vilka sorters inlägg, o.s.v. o.s.v. Det kändes väldigt tryggt att ha henne där, då vet man att det blir rätt! Allt som allt hamnade det på ca 580 kr, men eftersom jag är danspedagog på Balettakademien så blev det 20% rabatt, så det slutade på ca 460 kr. Inte illa! ;)

Ååååh vad jag längtar efter att få börja!! Vill börja dansa tåspets nuuuee!! Jag har också bestämt mig för att jag måste gå kvar hos Hanna nästa termin på hennes balett, vilket innebär att det kommer bli Kühlers för mig iaf minst tre ggr i veckan plus hennes tåspetsklass på fredagar efter att jag undervisat klart  på Lidingö Danscenter.

Haha, om jag visste för några år sedan vilket balettfreak jag skulle bli så hade jag knappt trott mig själv..! Har verkligen alltid trott att jag skulle hålla mig så långt borta som möjligt från baletten som det bara gick, men när man väl börjat så är man "hooked fo sho!" ;p



Efter shoppingen hade jag bestämt träff med min käre trollkarl och jag sprang över till replokalen. Där gick vi lite snabbt igenom illusionerna som vi ska göra nästa vecka i Globen och så testade vi den nya som vi ska köra på Grönan nu i juli. Så här ser den ut! (Observera att det här inte är vi dåra.... ;) )





Fick hem mina grejer från Chicy.se idag också... hrm.. ja.. nästan iaf... har väntat så sjuuuukt länge på grejerna och så fattas min randiga tunika som jag längtat efter..! Det skumma är bara att det inte stod ett piss om det i följdesedeln och jag har verkligen inte lust att betala frakt för en grej till som dom inte gitter att packa ner..! En sak om den är slut på lagret, eller att det blivit nåt knas från där dom beställer, men då ska dom ju iaf informera mig om det. Dåligt Chicy! =(



Fick massage av Monica nu ikväll också, så jag slumrade till en stund sen när jag kom hem... Massage kan vara en av de bästa sakerna i livet. Magiskt är vad det är!



Hm... man kanska ska sätta sig och sy dom där skorna iaf... ska se om jag kan få tag på mamma så att hon kan instruera mig... ;) Wish me luck!

Oops...

Datum 2009-04-27 Klockslag 23:27:34
Råkade bli några dagar utan bloggande där... men men, ibland har man ju bara helt enkelt inte tid så därför tänkte jag nu berätta lite om vad jag pysslat med de senaste dagarna. =)

I fredags hade vi megamarathonrep inför Tjemässan. Det var kaos, men ändå kontrollerat kaos... På lördagen var det showtime! Jag hämtade upp mina två små assistenter halv ett och drog iväg till Elverket. Tanken var att jag skulle hålla min första workshop kl. 13, så jag tänkte att dörren skulle öppnas en halvtimma/timma innan... men icke... Kl. 13 sharp öppnas dörren till den milslånga kön utanför. Lycka till att sätta igång och dansa då! ;) Men det gjorde inget. Kändes dumt att springa runt och dra in folk i "dansverkstaden" när de precis sattt foten innaför dörren. Om jag ska vara ärlig så hade nog iaf inte jag velat dra iväg och dansa det första jag gjorde på en mässa, så jag lät dom vara... ;)

Mässan var för övrigt jättefin! Väldigt påkostad och verkligen otroligt snyggt dekorerad överallt! De sista tio minuterna på min första "workshop" tog vi tillfället i akt och värmde upp inför showen. 14.30 var det sen dags att stå på scen och mina små Vibare tog över lokalen totalt! Dom Ä-G-D-E helt enkelt! Är superstolt över mina proffsiga dansare som kör vad som än händet på scen eller runt omkring. Honnör till er! ;)

Senare körde vi en till workshop kl. 15 och en kl. 17 och vi skrapade faktiskt ihop lite folk till slut. Sammanfattningsvis skulle jag nog säga att det var en väldigt lyckad och rolig arbetsdag! =)


(Feminine Vibe & Minivibe HT-08)


Efteråt drog jag hem och piffade till mig lite inför min dejt med Christian på kvällen. Vi är nämligen sånna som anser att man inte ska sluta dejta bara för att man varit tillsammans i några år. Olyckligtvis tog det mig nästan TVÅ TIMMAR att ta mig dit eftersom jag hade töntig jäkla otur vid varenda förbindelse hela vägen ut... liksom NÄR har jag fått stå och vänta på bussen i Lidingö Centrum i 20 minuter?? Händer verkligen aldrig! Plus att jag kom fram till centralen två minuter innan pendeln gick (självklart går nästa efter 30 minuter)... suck... Men men, bättre sent än aldrig! ;) Vi hade iaf en otroligt mysig kväll!

På söndagen tog vi oss en välförtjänt sovmorgon och en riktigt lyxig frukost. Christian hade helt magiskt fått en ledig söndag så vi tog en långpromenad i solen och myste hela kvällen. Önskar att alla söndagar kunde se ut så!

Idag har jag varit i skolan och haft modernt med Kerstin och street med Carro Ahlf. Imorn blir det jazz med Therese och balett med underbara Hanna.



Tänkte att jag skulle visa en till liten grej som låg i det inte alltför lilla paketet jag fick häromdagen...



Not too bad eyy! ;)

The secret box....

Datum 2009-04-24 Klockslag 23:57:51
Här är en sak som låg i lilla låddan.... ;)


(lånat bild från Tradera)

Tänkte att jag skulle hitta alla grejorna på internet, men det verkar som att allt är slut vilket betyder att det måste fotas en del... då kom jag på den fenomenala idén att jag lägger upp lite efterhand så får ni helt enkelt njuta av en produkt i taget... ;)

Älskar verkligen dom här skorna! Sköna är dom att gå i också och kostade inte alltför mycket! =)

Pokerface

Datum 2009-04-24 Klockslag 23:22:40
Nuuu är jag klar till imorn! Tjoho!

Var bara tvungen att lägga upp det här klippet så att ni får se... är så stolt att jag håller på att spricka för att de till slut satte det... ;) På showen kommer det en ganska så ordentlig twist på det hela som gör att dansen verkligen kommer att sticka ut från mängden, men det får ni se någon annan gång... ;) Det här är alltså Minivibe som kör "Pokerface". Änjöööyy...



Sen är det faktiskt så att jag är GRYMT stolt över ALLA mina elever som sliter som små hästar för att showen på Vasan ska bli så bra som möjligt! All cred till er, ni ÄGER!! =D

(och en liten extra gulstjärna som står hemma och övar på danserna till giget imorn ;) )


Nu tänkte jag börja knåpa nästa inlägg där jag ska berätta lite om "the mystery box"... ;)

Förberedelser...

Datum 2009-04-24 Klockslag 21:36:15
Halloj!

Jag måste sätta mig och mixa om showlåten till imorn och korra klart danserna som jag ska använda på workshopen, men jag är nog strax klar så jag hör av mig sen!

Då ska ni också få veta vad det var i det stora paketet som damp ner i brevlådan under dagen.... ;) Spännande...!

Gig med Feminine Vibe och Minivibe på lördag!

Datum 2009-04-22 Klockslag 20:55:37
Nu på lördag ska mina underbara dansgrupper uppträda på Elveket på Lidingö för då är det nämligen;

TJEJMÄSSAN -09

Har precis mixar ihop låtarna och delar upp danserna mellan alla elever och hela showen hamnade till slut på nästan 20 minuter. Det ni! ;)




Tjejerna uppträder 14.30 och jag kommer att hålla workshops kl. 13, 15 och 17.

KOM OCH DANSA MED MIG!! =D

Run

Datum 2009-04-22 Klockslag 00:47:20
Hörde precis den här på MTV... har aldrig tänkt på förut hur fin och bra den är... älskar Leonas sångkaraktär också..!
Avslutar med den här låten för idag. Tänkte lägga mig nu... blir tyvärr bara en klass imorn (balett) för som det känns nu så klarar inte min kropp två klasser i rad. Förhoppningsvis får jag tag på min sjukgymnast imorn och kan boka in en akuttid, plus att jag kanske får komma hem till Monica imorn kväll så att hon kan knåda ut mig... stackarn.. kan inte vara bra för hennes händer...

Jag hoppas helt enkelt på en bättre dag imorn! =)
Gonatt på er!

Johan Palm - Emma-Lee

Datum 2009-04-21 Klockslag 22:14:44

Any day now.... =D





Det är lite sjukt att det här är ju verkligen min första musikvideo som koreograf, men det kändes inte alls som det när vi körde. Kändes som att jag aldrig gjort något annat..! Kanske hittat hem.. ;)

Håll ögonen öppna!



(förlåt, jag vet att det här med musikvideon är ett väldigt uttjatat ämne, men jag är bara sååå himla stolt och glad så jag nästan håller på att spricka!! Ni kommer nog förstå när ni ser själva videon... ;) )

Att blogga eller inte blogga...

Datum 2009-04-21 Klockslag 13:07:41
...ja det är ju den stora frågan... känns som att hur mycket pluttiplutt och glatt man än skriver så är det ändå alltid någon som blir sur/ledsen/sårad/arg...

Det är konstigt det där hur en dag kan vara en av de mest upplyftande dagarna i ens liv, och så kan dagen efter vara ett rent (ursäkta uttycket) h**vete...

Ovanpå allt så har min kropp bestämt sig för att ge upp. Den vill helt enkelt inte mer rent fysiskt. Knät är paj, nedre delen av ryggen är paj, hela höften och beckenet har låst sig som det värsta j-vla skruvstädet någonsin och så har jag sträckt nacken, vilket gör att det praktiskt talat är omöjligt att få till något som är svårare än Macarenan...



Jag tänker vara ledsen en stund nu... ledsen och sur med mungiporna nere till fötterna,
sen tänker jag bita ihop, dust it off och gå på möte med min käre vän Micke för att disskutera framtiden för Avalon!
Sen ska jag ha två dunder bra streetklasser med mina elever som är bäst! =)

Mys med Ben & Jerry

Datum 2009-04-20 Klockslag 23:44:22
Det här blev som sagt min lilla present till mig från mig idag. Tyckte att jag kunde få unna mig det... ;)



1. Posing with my sectret lovers for the night....
2. Ååååh Ben...
3. Aaah Jerry!



4. Att vara eller inte vara en Ben&Jerry...
5. Graouwrr!!


Nä nu ska en lycklig, mätt och belåten jag ta och lägga sig i sängen!


Tjingeling! ;)

Hemma från auditionen

Datum 2009-04-20 Klockslag 16:06:52
Wiiiiieeeee!!!!! Alltså, det kanske låter som jag är lite självgod men, DET HÄR VAR TYP DEN BÄSTA AUDITIONEN FÖR MIG EVER!!! =D I killed it! ;)

Vaknade kl. 07.15 i morse och började ränna runt i huset för att sminka mig, hitta snygga dans- och sångkläder, kolla att CV:t var med, att musiken var på plats o.s.v. o.s.v. 08.45 sharp gick jag hemifrån och kom fram till Münchenbryggeriet ungefär en 40 min senare. Två trappor upp skulle själva auditionen hålla hus och man fick börja med att anmäla sig och skriva lite allmän info på en blankett. Eftersom jag var rätt så tidig fick jag och ett av de bra numrena, dvs dom som alltid får börja. Hatar verkligen att vänta på auditions! Vill bara få det överstökat liksom....

Där står jag alltså helt ensam och själv bland en massa musikalare när Jacob från Ackis hellt plötsligt dyker upp! =) Kändes otroligt skönt att träffa någon man känner, blev genast mycket lugnare då.

Efter en stund när salen blev mer och mer full med danssneakers och ufo-byxor (AAAAAHAHAHAHAHAHA!!!!! Ida Smedberg fattar nog iaf... ;) ) så satte koreografen igång och började lära ut dansen som vi skulle visa upp senare. Vi körde till Britney's Circus.. Har ju inte dansat så jättemycket till den låten så det kändes inte alls som skavsår i öronen..! (OBS *ironi*) Men jag är ändå vääääldigt glad att det blev just den låten för jag vet ju verkligen varenda liten ljudgrejsimojs som finns där! Ha! ;)

Vi höll väl på en kvart, tjugo minuter och sen var det bara att gå ner i den andra salen och öva medans dom som var "bara sångare" skulle lära sig sin del. Koreografin var rätt så lätt, men då fick man ju också utrymme att jobba mer på uttryck och dynamik.

Jag och tre andra tjejer skulle köra först. För mig gick det verkligen helt sjukt j-vla bra! Inte ofta man känner så på auditions, men fasiken - I nailed it! Jag lyckades till och med hålla kvar koncetrationen när det till slut bara var jag som körde rätt koreografi (då dom andra tappade bort sig och började improvisera). Andra gången stod jag länst fram vilket var mycket lättare för då såg jag inte dom andra (gud vad hemskt det låter, men det är faktiskt sjukt svårt att köra en helt ny koreografi utan speglar och  sen se i ögonvrån att alla andra gör helt andra saker än en själv...! )

Efter det var det bara för mig att chilla ner och byta om medans alla andra gjorde klart dansauditionen. Ganska så mycket senare när alla kört kom hon som hade hand om oss sökande och berättade vilka som gått vidare till sången.

"Nummer 48, 49, 53, 58........"





"Wiiiihuuuuu!!!!!!"
tänkte jag och började sjunga upp för glatta livet. Efter ett tag blev jag pissnervös...! Har ju inte gjort så många sångauditions förut, men jag gav mig f-n på att det skulle bli grymt!!

En timma senare stod jag där inne... framför hela juryn på 8-9 pers... och sjöng med varenda muskel jag hade i kroppen som inte var en enda stor sladderklump. Men vet ni vad, det gicck så sjukt bra!! =D Dom i juryn satt och log och hängde med jättemycket och det kändes att jag hade gjort ett bra intryck liksom... ;)

När jag sen hade sjungit klart mina två låtar följde tjejen från tidigare med mig till dörren och viskade då att;
"Jag måste bara säga att din dansaudition.. alltså guud var grym du var! Klart absolut bästa idag!"

Hihihihihihihihihi!!!!!! ;)

Som det känns nu så har jag redan vunnit. Det spelar nästan ingen roll om jag får jobbet eller inte (skulle sjävlkalrt inte gråta av förfäran om jag fick det..), men jag är så otroligt stolt över att jag gjort min absolut bästa audition hittills!

Detta ska firas ikväll med "Ben & Jerry"! För det är jag banne mig värd..! ;)





Bild 1: Jag och Jacob sitter och väntar på resultatet...
Bild 2: Salen där vi repade och hängde större delen av tiden.
Bild 3: Obligatoriska sko-bilden!
Bild 4: Lite mera rep-sal

Gonatt!

Datum 2009-04-20 Klockslag 00:01:07

Nä, nu ska jag sova! Har skrivit ut CV, övat på låtarna, förberett mig mentalt och nu är det bara att ge gärnet!



U want me, yeeaah.. I know u want me in your shooow..!
*Schwarzenegger-accent*
(jag på audition imorn)

Bilder från Rockweekend i Väsby med H.E.A.T och Tension Grace del2

Datum 2009-04-19 Klockslag 21:37:56
Först var jag och Christian och kollade på Tension Grace som var först ut på kvällen, sen blev det en sväng tillbaka till Mike och så tillbaka igen för spelningen med H.E.A.T.


Tension Grace

H.E.A.T x 3 plus Tension...

Efter det blev det häng i grabbarnas loge, dvs bärs, Jack Daniels och en massa partajjj! ;)


Jovisst sitter Mike och träningscyklar och spelar tv-spel samtidigt..!


Kenny får massage och ser lite halvdö ut... ;) And then; looove in the air!


Självklart är jag artisten på det här giget..! Eller.. vaddå, var det inte mig det handlade om liksom..??


And the beat goes on...


Sitter i en trappa och väntar in Lurtch, Kenny och Sara och passar på att värma mig
med en jacka som tydligen tillhör någon "KENY"... ;)

Sen blev det ju självklart efterfest i studion!


Lurtch a.k.a. Crash gillar att stoppa chips mellan tårna på mig...


Dagen-efter-pizzan från Drop-in.



Lite trist bara att jag tog en himla massa outfit-bilder innan jag drog hemifrån, men när jag sen kollade mobilfan så hade ju självklart alla försvunnit. =( Men det blev iaf mina svarta trasiga jeans från Bikbok, mitt svarta långa linne från Topshop och den vita T-shirten över från gina. Till det, 80-kavajen från gina, skorna från Asos, hatten och en himla massa smycken från Asos och Chicy. Me likie very much! =)

Hade för övrigt en helt galet rolig kväll!! Var superkul att hela H.E.A.T-gänget var samlat och man inser verkligen hur mycket man saknat att boysen (och deras små wife-isar ;) ) hängandes i studion... blir ju inte så mycket sånt nu längre eftersom det verkligen hänt grejer för dom på senaste tiden..!

På morgonen fick jag och babe sällskap av Lurtch, Kenny och Sara som slaggat över plus Bult som svängde förbi och det blev bakis-häng med pizza, Cola och en massa myyys! =)



Nu ikväll ska jag förbereda mig för en audition imorn... See ya läjtaa! =)


Bilder från Rockweekend i Väsby med H.E.A.T och Tension Grace del 1

Datum 2009-04-19 Klockslag 20:55:26

Förfest och grillning hemma hos Mike..Vi som var där; Jossan, Stina, Mickan, Loppan, Mike, Bult, Dave, Christian och jaaaag...!







Skor skor skooooooor!!

Datum 2009-04-17 Klockslag 21:52:57
YES!! Jag fick hem min skor från Asos idag (replacement för dom andra skorna som var för små) och DOM - ÄR - SÅ - SNYGGA!!!! Jag döööööööööör!! Vilket också då betyder att jag kan ha dom imorn på Rockweekend! =D Happy happy meee!

Igår var det torsdag (om det var så att någon kanske råkade missa det) = Intensivdag... Först skola 10-13.30 som vanligt, sen sång i 1,5 timmar och sen undervisning på Ackis 17-20.. Man är ju minst sagt trött i kroppen där runt åtta-snåret... men igår var jag ändå lite piggare än vanligt för på centralen mötte jag upp min käre karl och så skuttade vi hem till mig! Senare på kvällen blev det JACUZZI-TIME!! =D


(Bild lånad härifrån)

Så här mysigt hade vi det igårkväll! Det sjuka är att vår familj faktiskt vann jacuzzi spa't för typ ett år sen... magiskt...! ;)



Vad har hänt idag då... hm.. skola som vanligt, idag: modernt och balett. Direkt efter skolan sen drog jag, Kräft-Linnéa, Superwoman-Carro och Banan-Veronica från klassen till regissör-Mickes studio och kollade på Johans video. Vi skrattade så att vi fick kramp i magen! Videon är så sjukt rolig! Verkligen längtar tills att den släpps. Både Johan och dom på skivbolaget hade tydligen älskat den så antingen kommer den på tisdag eller fredag nästa vecka. Håll ögnonen öppna! ;)

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag tagit en promenad med Boogie, undervisat Minivibe och Feminine Vibe, ätit sushi och lekt med med Boogie.. Känns som en helt okej dag. =) Saknar min babe bara som måste vara hemma och jobba... men imorn blir det PARTY!!

Tänkte ta och kolla ut kläderna till imorn och kolla typ sju gånger till på Johan Palms video... ;) ta-taaa så länge!



Boogie idag på promenixen! =)

Rockweekend i helgen!!

Datum 2009-04-15 Klockslag 21:19:20
Helluuu!

Idag var jag i skolan för första gången på två veckor. Knät mår ju inte riktigt hundra, men jag tycker ändå att det bättre än vad jag förväntat mig! Hade först modernt med Kerstin (var för övrigt på hennes klass för fem månader sen som jag gjorde illa mig) och efter det balett med Hanna. Det var faktiskt riktigt skönt att komma igång igen. Känns som att man säckat ihop sig lite under lovet med påskgodis och allt vad det innebär. Nä, nu är det en ny Schlaijna på ingång och jag ska äta bra, dansa bra och sova bra (har dock varit väldigt dåligt på den fronten på sistone... men det är aldrig för sent att ändra på sig!).

En sak som jag också tänkt försöka få in i mitt späckade schema är att gå fler promenader med Boogie.

  • Ett - för att få lite mer quality-time med honom eftersom jag inte är hemma så ofta.
  • Två - för att få i mig ordentligt med frisk luft! Sitter ju oftast bara fast i danssalar med syre som knappt skulle räckt till en kanariefågel och nu när det börjar bli så fint väder så vill jag verkligen ta vara på det.

Så det så..!

Därför blev det också en promenix nu efter middagen och då såg det ut så hääääär....



Här är vi uppe på broberget och jag ser lite halvmör ut eftersom jag precis tagit en "powernap" på 2,5 timma...

När jag sen kom hem satte jag mig i bilen och drog in en snabbis på Superstore. Med mig hem hade jag det här:



Kesella vanilj, frysta hallon, digestive kex och "Glaze". Tror inte att jag läst den förut, men jag misstänker att det har nåt med mode och kändisar att göra... ;)


Till efterrätt blev det alltså uppkokade hallon, vaniljkesella och smulade digestivekex ovanpå. MUMS!!



Fick också nyss reda på att söta snälla Jimmy i H.E.A.T. har fixat biljetter till mig och Christian så att vi kan gå på Rockweekend nu på lördag i Väsby!! Både H.E.A.T. och Tension Grace (våra boybands) ska vara med och spela vilket nog kommer innebära en hel del EFTERFEST!! ;) Längtar sjukt mycket! Jag har till och med försökt boka om en audition som jag egentligen skulle på dagen efter, men det känns som att kan jag komma dagen efter-dagen efter, så skulle ju det inte sitta helt fel... Man vill ju kunna köra på hederlig äkta ROCKENROLL liksom...! ;)

Har redan börjat fundera på lite outfits... ;) Skulle gärna vilja ha min nya kjol från Nelly och så ber jag till Gud att mina skor från Asos hinner komma tills dess!

Nice Skirt SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM

Mothaf***ing rollercoaster!

Datum 2009-04-14 Klockslag 23:38:16
Vissa dagar undrar man ju om man är riktigt frisk...? Typ som denna dag. Mitt humör har svängt som årets värsta bergochdalbana! Vad hände liksom? Tror att humöret har lagt sig i nåt konstigt mittemellan läge just nu... är varken überglad eller särskilt nere. Bara är.. typ.. orka bry sig.. liksom..

Jag har kommit fram till att jag är jäääääätte skoltrött! Vill bara att terminen ska ta slut.. och det gör ju inte saken bättre att jag har ont i tha mothaf***ing knee! Jag vill göra fler dans/koreografi-gig/jobb!! Har fått blodad tand nu efter inspelningen förra veckan! Har iaf ett gig inbokat med Tobbe den 9:e maj i Globen plus hela juli på Grönan... men jag vill köra igång nuuuueee!!

Här är förresten min och Idas auditionvideo.. hehe.. tänkte att what the hell.. Ida har ändå lagt upp de för allmän beskådning på fejjan.. ;) Enjoy eller nåt..!



Blä, känner mig jätteflummig! Och ont i halsen har jag också... kanske kan bero på att jag sov mindre än fem timmar i natt och var onormalt j-vla orolig och nervös de få timmar jag väl "sov"...

Ingen som råkar vara hypnotisör??

Sneek-peek på Johan Palms musikvideo..!

Datum 2009-04-14 Klockslag 15:56:52
Halloj!

Kom precis hem efter mitt lilla äventyr i stan. Först åkte jag till Sofiahemmet för att magnetröntgas och efter det åkte jag hem till regissören Micke för att kolla på musikvideon med Johan Palm. Det blev så himla rolig!! Tror verkligen att det kommer bli en sån som folk lägger märke till och vill kolla på fler gånger! Jag tror också att den blev godkänd av Sony idag så den släpps väl nu i dagarna då kanske. Hihi! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! ;)



Micke hade även lite andra hemliga grejer på gång till mig så vi får se vad som dyker upp..! =)


Efter det tog jag en liten snabbis i stan. Var ute efter två stycken bas toppar (en svart och en vit) så det blev en sväng förbi Gina. Hitta två perfekta toppar och tog dom båda i storlek L så fick man det lite snyggt oversize också!





Nu ska jag iväg och jobba lite och sen så har jag två klasser i Torsvik.

Tingeling så länge! ;)

Sääängen lockar....

Datum 2009-04-14 Klockslag 00:20:33
Nä nu får det vara fördigbloggat för idag! Och imron ska jag ligga i en sån här liten schnögging!



Wish me luck! =)

Audition till "SPACE's bakgrundsdansare"

Datum 2009-04-13 Klockslag 21:49:40
Ida och jag har hållit på och koreograferat idag som två små duracelkaniner! Vi började strax innan halv tre och var klara halv åtta på kvällen..! Men då har vi också korrat heeeela lärardansen till Lidingö Danscenter och gjort vår auditionfilm till "SPACE's bagrundsdansare". Guuuud så vi slet! Båda vi har nämligen galen idétorka, men ändå så lyckades vi klämma fram en hel del spejsiga steg.. ;)

Har inte lyckats luska fram vem den där "SPACE" är än bara... dom hade en annons ute på stagepool förut där det stod om autidionen som skulle vara i Göteborg idag. SPACE är tydligen någon amerikansk-producerad artist (vilket iofs kan betyda lite vad som helst) och söker dansare till hans kommande Europa och ev. USA-turnée.

Både jag och Ida blev kallade, men sen när vi skulle kolla biljetter så var typ alla slut! Och dom som var kvar kostade multum! Så vi fick helt enkelt göra en liten egen audition och skicka över. Thank God for the Internet! ;)


Splitternya skor till salu!! Slutsålda på Asos!

Datum 2009-04-13 Klockslag 13:15:24


Jag gråter floder!! Jag har kommit fram till att jag måste sälja mina helt magiskt fina skor från Asos och det skär i hjärtat för dom är så grymt -jvla snygga!! Tyvärr är dom alldeles för små för mig (har storlek 36, men passar nog bättre på någon med 35/35,5).

Jag tänkte annonsera ut dom här innan jag lägger upp dom på tradera så har ni - mina kära läsare chansen att norpa åt er dom här först! =)

På Asos köpte jag dom för 74 pund, så det får bli 950 svenska rakt av (och då har  jag betalat frakt på minst 200). Dom är helt slut i den här storleken på Asos så det är nu eller aldrig som gäller!! ;)

Hade själv tänkt ha dom nu i vår/sommar till slitna jeans och lite rock-chic stil upptill med oversize-linnen och en massa coola armband... suck... men jag hoppas att dom kan gläjda någon annan!

Först till kvarn helt enkelt! Skriv här eller maila på [email protected]

Om ingen hör av sig innan helgen så åker dom ut på tradera. Lycka till! Och är det någon som har pyttefötter, passa verkligen på nu för dom är helt otroligt snygga!

Inspiration

Datum 2009-04-13 Klockslag 01:43:52
Blir sjukt inspirerad när jag ser den här bilder från Whyred. Me likie very much! ;) Så här ska jag definitivt se ut i vår!




Men nu måste jag soooova! Hörs imorn!

Pendelflum

Datum 2009-04-12 Klockslag 23:30:11

Picknick i solen

Datum 2009-04-12 Klockslag 22:42:50
Ny dag - nytt theme.. ;)



Nu börjar man ju nästan bli lite paranoid! När kommer det fina vädret gå över i typisk svensk vår/sommar liksom? Jag, Anna och Boogie bestämde oss iaf för att ta tillfället i akt och åka ut till Hustegaholm för en liten fikapicknik. Och så här så det ut då....



Boogie vill gärna veta vad vi plockat med oss för godsaker... Vattenskålen kom iaf med! =)



Om man ändå ska dricka nåt sötsliskigt så kan man ju passa på att ta nåt som är med lite nyttiga vitaminer också!
Men vad hände med mitt hår? =/



Varm sol och vattenutsikt... kan det bli bättre?



Ligga på rygg och titta upp mot en klarblå himmel var ju inte helt fel det heller...
Men Boogie blev nog mest glad när vi packade ihop och fortsatte vår promenix. ;)



Jo men visst ligger det kvar snö i Ekholmsnäsbacken..! Skidor någon?



Känns nästan som är man är ute på landet och knatar.. mysigt är det iaf!



En väldigt lyckad myspicknick måste jag säga!



Efter det här hoppade vi in i bilen, släppte av Boogie hemma hos mig och åkte sen vidare för att fixa till Annas naglar lite. När vi var klara där skjutsade jag hem henne och åkte sen vidare till Monica för att bli lite ryggknådad. Det behövdes kan jag ju säga! Men det var miljoner gånger bättre än förra gången. Då låg jag nästan bara där och skrek av smärta..! Nu kunde hon faktiskt ta i lite, så mitt smörjande med varm/kall-salvan och värmekudden har ju gjort sitt!

Imorn ska jag och Ida Smedberg träffas och spela in en dansvideo som ska skickas till en audition. Egentligen skulle vi åkt till Göteborg imorn och gjort auditionen där, men det fanns inga biljetter kvar så det fick bli så här istället. Sen måste vi börja korra på lärardansen också..

Sen på tisdag har jag äntligen fått en tid till vanlig röntgen och magnet-röntgen så att jag äntligen kan få lite svar om mitt knä! Gjorde MR för en himla massa år sedan och det jag kommer ihop är att det bankar och dunkar och har sig en massa... Har för mig att jag fick en par hörlurar där dom iaf sa att det var radio.. hörde absolut ingenting, men ibland är det väl kanske tanken som räknas.. ;)

Blä, jag saknar babe jättemycket... det suger verkligen att vi inte bor ihop.. men snart så! Eller va f-n, älskling - KOM HIT NU!!

Solig påskdag

Datum 2009-04-11 Klockslag 18:25:51
Sätt igång klippet och ha som bakgrundstheme till mitt lilla vår-inlägg! ;)



Jag verkligen fullkomligt älskar när det är sånt här magiskt vårväder (som resten av alla andra svenskar). Man blir så där töntigt lycklig över ingenting och bara går runt som att tiden står stilla. Vi svenskar är ju faktiskt lite roliga vi.. så fort solen kommer fram på våren så är det som att allt verkligen bara stannar upp. Vi ställer oss och njuter som spinnande katter i solen och fräser till om någon skulle få för sig att störa oss mitt i den heliga stunden. Jag undrar om det verkligen finns något annat folkslag som uppskattar solen på samma sätt som vi... ;)

Jag har iaf varit precis så här idag. Bara njutit... Vaknade upp hos min älskling men bestämde mig sen för att passa på och ta en sväng hem mot min lilla ö när babe jobbade. På vägen mot pendeln var jag faktiskt tvungen att ta av mig min jacka, dvs årerts första jackfria dag! =)

Väl hemma tog jag mig ett allvarligt samtal med Boogie och frågade om han kanske skulle vara intresserad av att ta en liten promenad. Det ville han rätt så bestämt. Mamma ville också haka på, så vi fick vänta in henne medans hon bytte om...



Boogie väntar... och väntar lite till... och är rätt så varm...



Till slut kom vi iväg!



Här är vi ute på Islinge och där ser ni lite av mamma-matte och Boogie-woogie.



Inte helt fel att bo på Lidingö.. ;)



Lill-matte njuter av solen medan mamma-matte pillar bort skräp på Booooog..



Obligatoriska vilotunneln.. Det är inte lätt att ha päls ibland.. Sen är det bara att skutta vidare!



Väl hemma ville Boogie svalka av sig på trappan, medan lill-matte passade på att njuta lite mer av solen.
Vet inte om ni ser det, men termometern står på 26 grader där jag satt.. Heaven! ;)



Inte så konstigt att man blir trött..! Sen fick lill-matte fick sitt påskägg! =) Efter det blev det påskmiddag!

Och bara för att det är påsk har mina snälla päron lånat ut bilen till mig så att jag kan åka tillbaka till min älskade älschkling och påskgosa heeeeela kvällen! =)

Glad Påsk på er!!



(Ida från inspelningen, har norpat kortet från Nat..)

Köpa ut cigg?

Datum 2009-04-10 Klockslag 22:09:23
Jag är PROPPMÄTT!! Guuuud så gott det var! Blev till och med typ hälften över som man kan ta till lunch imorn. =) Babe hoppade precis in i duschen så jag tänkte passa på att städa upp lite här och börja röra ihop efterrätten. Yummi!

En annan sak som inte är riktigt lika yummi var att när vi precis hade varit och beställt vår thaimat och skulle svänga in på coop, så gick vi förbi ett litet fjortisgäng som stod och hängde utanför affären. Efter att vi passerat dom kommer en liten övertannad (brun-utan-sol-indränkt/solariestekt whatever) fjortistjej, med ljusa fjortisläppar och överblonderat hår fram och frågar om vi skulle kunna köpa ut "cigg" åt henne.

I sånna lägen önskar man nästan att man brydde sig lite mer, typ slänger upp diverse foton på sönderrökta lungor, svamptungor, gula förvittrade tänder o.s.v. och drar en två timmar lång föreläsning om hur j-vla pissidiotiskt det är att röka och särskilt i den åldern när man växer som mest (och dessutom dra en bonusföreläsning på en timma om hur man får en snygg BUS-bränna) Men man skiter i det, suckar, säger "nej tyvärr" och knatar vidare.. orka bry sig liksom..

När vi sen gick förbi dom igen står dom där och skriker ut "cigg" hit och "cigg" dit som att det är det absolut mest viktiga i hela hela världen..!

Jag är otroligt glad och stolt över att jag aldrig började röka i den åldern och som det känns nu blir jag bara mer och mer rökkänslig för varje år som går. Jag blir verkligen tokig när någon står och röker för nära mig! Rökare måste ju vara de absolut mest egotrippade människorna i hela världen..! Jag tycker faktiskt att det borde vara förbjudet att röka överhuvudtaget, på gatan, bredvid busshållplatser, på perrongen, överf*ckingallt! Ja men jag har faktiskt inte bett om din äckliga j-vla cancer, jag har valt att inte suga ner smutsig rök i mina friska lungor..! Men ändå så står dom där och blåser ut sin äckliga svarta rök mot en och tycker att det är helt okej!

Om en rökare vill dö i cancer så fine, men dra inte in mig i skiten!


Thaimat, Kesella vanilj och frysta blåbär

Datum 2009-04-10 Klockslag 19:20:43
Nuuu har babe jobbat klart och jag har suttit och pillat med datorn hela dagen..! Jag supertoksugen på thaimat så det får bli en sväng ner till "Tiger" vid stationen. Sen måste jag förbi Coop och inhandla Kesella vanlij och lite frukt (har frysta blåbär hemma) och digestivekex vilket funkar utmärkt som efterrätt!

Gör så här:

Lägg frysta blåbär/hallon/jordgubbar i botten av ett glas
Fyll på med Kesella
Smula över Digestivekex

Voila! =)

(Recept och bild från den här sidan)

Besökrekord!!

Datum 2009-04-10 Klockslag 14:04:22
Yey!! Många som är intresserade av mig och mitt liv helt plötsligt... ;) Nä men för att vara lite seriös, superkul med så många nya läsare, hoppas ni stannar kvar och fortsätter att kika in! =)

Idag är det softardag hos babe.. dvs han jobbar och jag slöar.. ;) Borde ta tag i solot (skolan), men jag är inte riktigt på humör... Hittade förresten hela "Emma-Lee" på youtube precis. Brings back some memories... ;) Guuuud vad jag längtar till att videon släpps!!




Snor en liten bild från Nat... (jag är hyper och laddad inför inspelningen)



Här kan man nästan se ner i magen på mig... fiiiiint..! Men jag bjuder på den... ;)

Hoppas att ni får en bra dag i det soliga vädret så hörs vi lite senare!
(risken är ju rätt så stor att det blir en blogg-dag för mig eftersom Christian jobbar.. ;) )

Filmer från igår!! HAHA!!

Datum 2009-04-09 Klockslag 21:02:17
Nä, det gick tydligen snabbare än vad jag trodde.. haha, fan va söta ni är! Och nu fattar jag att batterierna var totaldöda när ni kom tillbaka! ;P


Del 1
(haha, killen på vänster sida när dom kommer in... försöker spela cool typ..! ;) )




Del 2




Clownen:
Vad ska jag ha då? ........
...............
Pingvinen: Nåt litet barn att äta upp kanske...!


HAHAHAHAHAHA!!!!!!! Så sjukt roligt!! =D


HAHAHA!!!

Datum 2009-04-09 Klockslag 20:57:33
Hittade precis filmerna på kameran där dom små busarna är på ICA och handlar!! Hahaha, shit vad jag har garvat! Håller på att ladda upp dom på youtube så jag lägger upp dom på bloggen så fort jag kommer till Väsby.

Håll ut!! You really don't wanna miss this!! ;)

Bilder från igår...

Datum 2009-04-09 Klockslag 20:25:11
Schemat har uppdaterats:
  • Jobb
  • Äta (hann inte äta frukost innan jag åkte)
  • Rensa ut bland kläder, vika ihop och bestämma vad som ska säljas/läggas undan
  • Städa
  • Packa ihop saker från Asos och Nelly och skicka efter annan storlek
  • Åka till Väsby och ta hand om min stackars överarbetade älskling

Å här kommer bildurna! =D








  • Lägg upp bilder från igår  ;)
Nu är det bara att packa ihop grejerna som jag ska skicka tillbaka and then I'm off to the Väsby!
(hittade förresten liten filmer som en och annan gris/banan/superwomen filmat när de skulle in på 7eleven och handla.. kan lägga upp dom sen också...! )

The day after...

Datum 2009-04-09 Klockslag 16:16:21
Är ganska så slut i kroppen och i huvudet nu måste jag ju säga.. inte lika slut som jag trodde faktiskt, men ändå så att det känns. Går fortfarande runt och ler när jag tänker på igår. =)

Fick också världens finaste sms idag från Isabel (som var med igår). Känns verkligen så obeskrivligt kul när man kan få någon att känna samma glädje som jag gör när jag jobbar med sånt här!

Dagens schema ser ut på följande sätt:

  • Jobb
  • Äta (hann inte äta frukost innan jag åkte)
  • Rensa ut bland kläder, vika ihop och bestämma vad som ska säljas/läggas undan
  • Städa
  • Packa ihop saker från Asos och Nelly och skicka efter annan storlek
  • Lägg upp bilder från igår
  • Åka till Väsby och ta hand om min stackars överarbetade älskling

Fick mina andra beställningar från Asos och Nelly igår då som sagt. Kjolen och gladiatorsandalerna från Nelly var tokfina så dom behåller jag! Däremot var klänningen en storlek för liten så jag får helt enkelt skicka efter en storlek större.. är dock lite osäker på hur den kommer sitta eftersom XS satt perfekt från midjan och neråt, men var typ skrattretande liten uppe vid bysten (jag och mina enorma tuttar liksom.. ;) ), så det får bli en S, men då är risken att nedre delen är för stor... jaja, det är värt att testa iaf för den var också galet fin! ;)

Direkt efter fick jag Asos-paketet och där satt den svarta mini-kjolen jättebra så den stannar kvar här, däremot var skorna waaay too små! Blir så galen på att storlekar betyder olika i olika länder. Alltå inte bara att EUR 36 = UK 3 o.s.v. men att en 36:a i Storb. är egentligen är typ en 35:a här i Sverige..! Åååååååhhh!!! Suck säger jag bara! Skorna var också töntigt galet snygga så det får helt enkelt bli en större storlek i dom också!

Nu över till rensning och städning! Wiiee!! ;)

Johan Palm hela daaaagen!

Datum 2009-04-09 Klockslag 00:54:46
Ååååh vilken underbar dag!! Allt har gått helt perfekt!! Perfekta dansare, perfekt dans, perfekt folk runt omkring, perfekta tagningar, perfekt väder, perfekt ALLT!! Hade inte kunnat önska mig något mer!

Ännu en gång, TACK till mina supertjejer för er underbara insats igår, men framför allt idag! Ni är BÄST!! =D

Slänger upp några bilder från mobilkameran.. fler bilder kommer, men jag är för trött att börja mecka med den andra kameran nu.. där finns en hel del flummiga bilder så håll er uppdaterade! Det här vill ni inte missa!! ;)



Där satt jag större delen av dagen och skrek (av kärlek förstås!) till mina dansare, skådisarna och Johan när de skulle springa till höger och vänster och in och ut och fram eller bak o.s.v. o.s.v.... Very funny! =D



1. Testar ljus på Johan
2. Sneel-peek på hur videon börjar...
3."Emma-Lee"


Nä, nu måste koreografen sova! ;)
Natti natt!

Joooohan Paaaaaalm...

Datum 2009-04-07 Klockslag 21:04:07
...'s låt repade vi till idag och det gick ju het enkelt galant!! Supersuperdupermegatack till mina underbara och fantastiska dansare som gör mitt jobb easy as a cakewalk! ;) Ni är verkligen guld värda!

Regissören älskade koreografin och nu ska vi bara sätta det framför kameran också. =)



Fick hem mina skor och ett par trosor från Nelly idag.. hade först tänkt att skicka tillbaka skorna för att jag "råkade" klicka hem lite andra grejer någon dag senare... men när jag såg skorna från Nelly in real life... nä... finns inte en chans att jag skickar tillbaka dom! My babies!! Dom är huuuuuuuur fina som helst!!



Och nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av att Micke var helt galet nöjd med koreografin. =)

I did it again....

Datum 2009-04-05 Klockslag 20:19:50
Ibland undrar jag om jag faktiskt har ett shoppaholicproblem... för större delen av månaden köper jag ingenting och sen helt plötsligt på några dagar kan jag shoppa upp nästan hela lönen (eller ja, långt ifrån hela men vääääldigt mycket iaf!). Men men, man lever ju bara en gång och man ska väl ändå ta och passa på att pynta sig själv när man är ung och fräsch..! ;)

Attack SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMNice Skirt SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COMContrast Pencil Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM

Skor, kjol och klänning från Nelly.se

Shoppa meeeeeraaaa!

Datum 2009-04-04 Klockslag 03:23:32
Shoppingen är i full fart! Älskar att shoppa på nätet! Blir inte så mycket springandes på stan nu för tiden, eftersom jag går i skolan och jobbar så mycket... så det känns otroligt bekvämt att bara klicka fram det man vill ha och sen får det skickat till en. Magiskt! ;)

Här är lite fler grejer som inhandlats under kvällen...

Finella 2 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Lack Gladiator SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMIngrid Panties SEK 119, Underbart - NELLY.COM

Skor och trosa från Nelly.se



Skor och "skinnlackwhatever"kjol rån Asos.com

Nu måste jag sova!!

Lite mera nätshopping

Datum 2009-04-04 Klockslag 00:24:57
Var inne på Chicy.se och försökte få iväg min beställning för typ tionde gången (har varit krångel med deras faktureringsblabla), men nu är i alla fall dessa små gobitar på väg hit!


 






Dom här små sötisarna i svart....



Den här kjolen i svart....







Fetheta leggings!

  Vit t-shirt...





Och sist men inte minst, den här tunikan/tröjan
som jag gått och dreglat efter ett tag nu!


Kommer kännas som julafton!! =D

Dansbilder & shopping

Datum 2009-04-03 Klockslag 21:32:15
Här är lite fler bilder från fotograferingen i början av terminen när jag och Ida skulle fixa lite promobilder till "Nya Specialen" och Lidingö Danscenter...



(dom två sista bilderna är samma från förut, men jag ville klämma in dom ändå..! ;) )



Passade förresten på att shoppa lite i stan när jag ändå skulle på möte igår.

Fick äntligen tag på en snygg, bekväm, mysig, lång, grå kofta! Yey!



Ett par nya solglajjer (OBS! Mina är bruntonade, inte lila)
och tillhörande hardcase så att dom håller sig hela och fina.


Och till sist, min efterlängtade plånbok som jag bloggat om tidigare! Tadaaa!! =D


I'm in löööööv!! =) Flyttade in nu på eftermiddagen...

Tablettmissbrukarkväll...

Datum 2009-04-03 Klockslag 20:59:16
Jag har ont... jag har ont jag har ont jag har ont jag har oooooooooonnnntttt!!!

Jag berättade ju tidigare om mitt överansträngda knä och mitt inflamerade skenben, men jag glömde nog nämnda den värsta krämpan av de alla (för tillfället iaf) - nedre ryggen som totalt låst fast sig som i ett j-vla skruvstäd!! Och inte nog med det, nu krampar det sig och håller på vilket gör mig galen! Panikringde Monica precis som brukar ta sig an mina stackars sargade kroppsdelar och bönade att få komma och bli utknådad typ nyss! Som tur var kunde jag komma förbi redan imorn kl. 10. Ha-le-lu-ja!!

Sen rådde hon mig att ta muskelavslappnande ikväll så att jag i alla fall skulle kunna hålla ut under natten. Då ska man gå till vår käre apotekare här i huset - min pappa. Har nu knaprat i mig diverse dundertabeletter, muskelavslappnande och lugnande så nu förväntar jag mig en riktigt rolig kväll! ;)

Borde också passa på att korra till Johans video i det här tillståndet... ni kanske fattar varför... och ni som inte förstår kommer göra det sen när ni ser videon... ;)

Celina - koreograf till Johan Palms nya musikvideo! =D

Datum 2009-04-03 Klockslag 13:05:31
Shoho!! Igår blev det bestämt - jag är nu den officiella koreografen till Johan Palms musikvideo!! =D Har redan samlat på mig dansare och ska nu börja sätta koreografi-sinnena i rullning. Sprang verkligen runt på små moln igår och såg ut som årets nörd med ett gigantiskt flin över hela ansiktet.. Hihi..! ;)

Apropå inget, om några kanske undrar varför jag de senaste dagarna har kunnat sitta och blogga/göra massa saker på dagarna så är det så att jag faktiskt inte varit i skolan sen i måndags. Boven i dramat - mitt knä + en galet irriterande iflammation i höger skenben. Var hos läkaren igår och fick en remiss till Sofiahemmet för vanligt röntgen och magnet röntgen. Tror inte att det är något allvarligt (skulle nästan kunna sätta pengar på att det bara är överansträngning) men det kan ju alltid vara skönt att kolla så att man inte dansar på nåt farligt.

Nu sitter jag hemma hos babe som ligger i soffan och har ont i huvudet.. min lilla snutte.. måste ta hand om honom så att han blir bra!



(Här är den lille som tjäl alla små flickors hjärtan ;) )

En kycklingdräkt, Johan Palm och fem miljarder hysteriska fans...

Datum 2009-04-02 Klockslag 13:10:06
All in a day's work... helt jävla galet..!! Fattar inte hur stackarn orkar?! Så jag kan nu bekräfta att hysterin runt denna 17-åring är mer än påtaglig..! Tanken var att vi skulle spelat in på Drottninggatan mitt på dagen.. HA!! Lycka till!! Det gick inte alls!

Vi blev då islängda i diverse taxibilar för att ta oss till nästa inpselningsplats, varpå dessa helt galet hysteriska fans springer efter taxibilarna!

Johan då, jo han är en väldigt go och söt liten 17-åring. Väldigt snäll och rar och har ett litet "förvirrad" uttryck ibland.. ;) Haha, det är verkligen fruktansvärt kul hela grejen hur småtjejer reagerar..! (och vissa statister för övrigt "in denial") När det kommer till en viss "gammal" 23-åring så får jag inte riktigt dom sprittande små känslorna i kroppen och jag får inga urges att ställa mig och hyperventilera/gråta/skrika/vråla/skratta/hoppa/svimma och samtidigt hålla för munnen och vingla av och an... Nope... inte ens lite...

Men eftersom vi förlorade minst fyra timmar bara på att behöva byta "set", så blev alltså inspelningen framflyttad (tänker verkligen inte säga när för då blir det väl hysteri igen). Dock kan det här blivit till min fördel för jag fick ett väldigt roligt "jobberbjudande" (gällandes den här videon då). Hoppas på bekräftelse idag.. =D

Jag tänker inte säga vad jag var utklädd till, men ni som är smarta kanske kan lista ut det ändå... ;)

Enjoy!

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik