Intressant.......

Datum 2010-03-31 Klockslag 22:51:10
Intressant låtval.......

framför allt kombon av låtar............

snygga övergångar.......

hrm...........

dock är det väldigt duktiga gymnaster!


Jag är på ALLAS bloggar just nu! ;)

Datum 2010-03-31 Klockslag 18:25:29
HA! Såg precis att "Wingman"-videon är som reklam på blogg.se just nu, dvs jag syns på ALLAS bloggar! .....nästan i alla fall....  ;)

Word! ;p

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

Datum 2010-03-31 Klockslag 17:57:18
Det här är bra!

Gamla minnen

Datum 2010-03-31 Klockslag 13:49:30
Åååååhh det här friståendet gjorde jag i fleeera år när jag var gymnast! Vi hade världens bästa tränare - Bea och Mari och dom har varit mina förebilder hela min uppväxt. När jag vid 15-års ålder blev tränare så hade jag bestämt mig att jag skulle bli precis lika bra tränare som dom, och jag har fortfarande med mig det så fort jag undervisar än idag. =)

Har nog aldrig riktigt fått chansen att säga det, men om det skulle vara så att ni råkar läsa här så ett otroligt stort tack för allt ni gett, att ni var världens bästa tränare och att ni var fantastiska förebilder. =)

 

Självklart är friståendet omgjort en del efter alla nya regler, men här har ni det. MITT gamla fristående. =)

Självklart stod jag längst fram.... ;)

 

EDIT: Haha, nej det är inte jag som kör. Det var tio år sedan jag skuttade runt och då fanns knappast youtube... ;)

 


 

 

Nu tänkte jag dra till gymmet en sväng. Sho!

Pälsväst säljes

Datum 2010-03-31 Klockslag 01:45:08
Tänkte faktiskt ta och sälja min pälsväst från Zara. Köpte den i november någon gång och har kanske använt den max två gånger. Just därför säljer jag den. Det har helt enkelt blivit så att jag inte använder den och då är det ju onödigt att det hänger och tar plats i garderoben. =)

Lite bilder...


Fuskpäls så klart, två fickor på sidorna och jag har använt den med ett skärp i midjan också.

Köpte den för 700 kr (699 typ) och med tanke på att den är praktiskt taget helt oanvänd så tänkte jag köra på en 500-hunka rakt av. Hur snällt är inte det! ;) Storleken är M, men det känns bara mysigt. Kläder ska ju vara oversize nu för tiden ändå. ;)

Den går att prova och hämta upp på Gärdet eller om det är någon som bor på Lidingö så kan jag ta med den till dansskolan också. =)

Klara, färdiga, GÅ!!

Konstgjorda popgrupper

Datum 2010-03-31 Klockslag 00:39:00
Har ni sett det här?

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/producenten-redone-satsar-pa-love-generation-1.1070702

Det är alltså en popgrupp som dom satt ihop med fem gymnasietjejer som inte ens hade träffat varandra innan de började spela in första singeln. Jag måste nog tyvärr säga nej tack. Känns inte det här lite för mycket -90? Visst, det gick jättebra för Backstreet Boys, Spice Girls, N'Syns, Westlife, Take That, New Kids On The Block, osv osv osv... men ser ni något samband? Ja precis, alla dom var stora på 90-talet. Har dock väldigt stor respekt för RedOne. Han har ändå satt soundet för de närmsta musikåren. Därför blir jag väl ännu lite mer besviken...

Jag tror att folk är trötta på hela den prylen. Tjej- och killgrupper med NOLL känsla i grunden. Ett plastigt ihopkok av de som var bäst på just den auditionen. Har inget emot kill- och tjejgrupper annars, men jag själv anser att det är roligare och mer intressant att titta och lyssna på en grupp som har något gemensamt, som jobbat fram soundet och det dom är tillsammans. Varför känns det som att skivbolag plötsligt blivit lite desperata?

Själv tycker jag att 2010-talet handlar om artister som jobbat sig upp själva och som har en egen vision av vad det vill göra. Auditionprylen känns som sagt lite halvute... Men jag kan ju självklart ha fel... vad tycker ni?Looohohooooov!

Datum 2010-03-31 Klockslag 00:05:00
Aaaaahhh... fattar inte att det är lov nu... I EN OCH EN HALV VECKA!!! =D Missförstå mig inte (mina danselever). Inte så att jag vill ifrån er på något sätt. =) Men jag behöver som sagt andas ut och bara vara... måste också fixa resten alla koreografier och det är en aaaaning lättare när man är ledig och inte har femtioelva andra saker att hålla koll på.

Hihi, jag fattar det verkligen inte! =D Får jag sova hur länge jag vill på mornarna? Får jag sitta framför TV:n och bara vara? Iiiiiiiii!! Påsklov RULES!! ;)

Vet att jag la upp den här videon för inte så länge sen, men vilken video passar bättre in i detta läge, om inte den här?

Det här är typ jag under lovet... ;)

It's a happy feeling!

Lite musikvideor

Datum 2010-03-30 Klockslag 23:43:53
Om ni är intresserade av att se min musikvideohistoria så kan ni nu gå in och läsa på http://scenbloggen.com/celinaryden/

=)

Aaaaaawwwwww!!!

Datum 2010-03-30 Klockslag 22:52:34
Hahaha!! Tror ni hjärtat smälter eller? =)

Personer med stora hunder - LÄS!!

Datum 2010-03-30 Klockslag 22:30:53
Det har blivit lite knas med bloggen idag. Först skickade jag ett inlägg från mobilen när vi var ute på promenaden, men det verkar har försvunnit ut i tomma rymden, sen skulle jag lägga upp det jag skrivit här nere när vi kom tillbaka men då glömde jag trycka på "publicera". Så det som står under skulle ni alltså läst för några timmar sedan. Men bättre sent än aldrig. ;)Nu är vi hemma igen och jag har precis tvättat av en f.d. vit hund. ;) Eller ja... han är väl relativt vit nu, men jag hade verkligen med mig en svart hund hem. ;)

En sak som jag måste hävda ur mig bara är att alla hundägare med stora hundar som INTE KAN HANDERA EN STOR HUND, borde f-n sättas i fängelse för dom är minst sagt en fara för allmänheten. Vi blev pårusade av TRE stora hundar inom loppet av 20 min. INGEN av hundägarna bad om ursäkt eller ens kallade tillbaka sina hundar. Det blev helt plötsligt mitt ansvar.

Det första som hände var att en svart stor hund började rusa mot Boogie. Ägaren sket totalt i det så jag kutade fram och ställde mig brett isär emellan Boogie och den svarta, som sprang tillbaka.

Celina (pissförbannad): Du kanske borde fundera på att ha dina hundar kopplade (han hade två) om dom ska hålla på att rusa fram mot andra hundar!

Ut ur en bil kliver en fet medelålders man med stor rock och solglasögon (j-vla översittare), tittar inte ens på mig och säger drygt: Men Gud, slappna av.

Celina: Men fattar du inte att din hund kan bryta ryggen av min om den slänger ut tussen för hårt??

Dryg pissgubbe: (Suckar och fortsätter att titta bort) Aah, men det händer ju inget.

Celina: Jo, det gör det visst för jag har varit med om det förut.

Apmannen: (aaaaasdrygt!) Mm, hej då.


Alltså, VA??!!! Fatta att det här ska vara en VUXEN MAN och han hetsar tillbaka som nån j-vla fjortis! Först borde han bett mig och Boogie om ursäkt sen hade det varit relativt lugnt. Men istället fortsätter han bort mot sin "kompis" och jag hör hur han dessutom börjar snacka skit om mig!!! Alltså ser jag honom igen på Gärdet så kommer jag explodera!

Efter det hände det som sagt med TVÅ andra hundar och INGEN av ägarna sa ett ord, dom kallade inte ens tillbaka hundarna. Eller jo, en gjorde det efter att jag skrek åt honom att kalla tillbaka sin j-vla hund efter att den skrämt Boogie så pass mycket att han skrek till. GGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kanske ni undrar varför jag reagerar så stakt på det här. Då har ni inte haft en liten hund. Små hundar måste ALLTID gå omvägar för att inte komma i vägen för stora hundar, för som sagt deras ägare skiter i allt och alla. Bara det är ju helt sjukt!

Sen är det så att vår förra hund Minus - min lillebror, som vi fick ha med oss i 15 år faktiskt blev dödad av en stor hund. Det som är ännu värre var att det var hemma i vårt hus. Finns det något jag avskyr och hatar är det hundägare med stora hundar som inte har kontroll. All respekt till folk som klarar av det, men dom verkar inte vara många på Gärdet i alla fall. Då kanske ni förstår att jag slänger mig framför Boogie så fort det kommer en stor hund rusandes. Det ska f-n inte hända mig två gånger!!

Phu... okej... nu kanske det är lite mer ute ur systemet... ;)

Så här soligt mysigt såg det i alla fall ut innan alla hundincidenter och cp-skallen.

 

På vägen hem hittade vi dessutom en BOLL!! ;) Finns det något Boogie är galen i så är det köttbullar, klemetiner och BOLLAR! Jag kastade och han kutade efter i säkert 20 minuter i sträck, hela vägen hem. Efter det såg han ut så här (nybadad)... ;)

Happy Tuesday!

Datum 2010-03-30 Klockslag 12:10:00
Tjoho! Idag är sista dagen innan lovet för min del! =D Känns magiskt! Lite mer än en och en halv vecka ledigt. Lyckosuck... känner verkligen att jag behöver det. Nu ska jag ladda alla batterier, ta hand om mig själv, göra klart alla koreografier för resten av terminen och bara vara... =)

Har ju dessutom fortfarande kvar mitt presentkort på Sturebadet också... ;)

Idag kommer Bianca från Urban Angels över en sväng, sen blir det långpromenad med världens bästa hund Boogie, middag hemma hos m&p och till sist 2,5-timmes undervisning på Lidingö.

En helt okej dag ändå.

Vad tyckte ni om apelsin-klippen förresten? Mamma diggade dom i alla fall. ;)

Hörs sen! Tudels!

Övertrött - check this out! ;)

Datum 2010-03-29 Klockslag 15:38:50

Fristående - ST

Datum 2010-03-29 Klockslag 15:01:50
Har nu sett filmen från i söndags när tjejerna filmade hela friståendet för att skicka till lite olika domare för bedömning. Såg GRYMT ut! =D Tjejerna har jobbat superbra! Can't wait to show you! ;)Jag för ungefär 10 år sendan....

Ny blogg

Datum 2010-03-29 Klockslag 14:11:00
Ta det lugnt. jag ska inte lämna blogg.se i första taget. ;) Men nu har jag också börjat blogga på "Scenbloggen" där artistfolk får blogga. Blev inbjuden så jag tänkte testa lite och se vad jag tycker. Ska nog mest skriva om jobb och sånt där... Men jag fortsätter att skriva precis som vanligt här. =)

Om ni är nyfikna så kan ni gå in här; www.scenbloggen.se/celinaryden

Komedi-trolleri!

Datum 2010-03-28 Klockslag 22:10:12
Haha, måste ju bara visa er dom här två klippen med två grymma trollisar som heter "Brynolf & Ljung". Dom var med och tävlade i Talang 2009 och gick väldigt långt! Kom inte ihåg om dom vann eller kom tvåa... aja, i vilket fall som helst så delar jag och Tobbe replokal med dom här två och vi var lite "testpublik" förra året när dom övade till det första numret. Haha, shit vad jag skrattade! Dessutom vet jag hur dom gör.... hehe... jobbigt? ;)

 

 

Accessoarshopping i Väsby Centrum

Datum 2010-03-28 Klockslag 22:02:39
Går det? Jo visst! Bara man vill så. ;) Hittade en toksöt liten väska från H&M och lite smycken på "Glitter". Billigt och bra! Sån gillar vi. =)


Halsband, ring och örhängen i samma serie... var bara tvungen... ;) Men jag kommer knappast ha på mig allt på samma gång..!

Video från giget i fredags

Datum 2010-03-28 Klockslag 14:05:46
Här är filmen från Nova. Ni var lika grymma som alltid! =D

Annars då? Har ni haft en bra helg so far? Jag och babe hade som sagt en tokmysig dag igår. Vi har också kollat på två ganska så speciella filmer senaste två dagarna. Vi började med "Shutter Island" på fredagen och sen blev det "The Lovely Bones" som är baserad på en helt fantastisk bok som heter "Flickan från ovan". Väldigt speciella filmer som sagt, man bör se båda..! =)Hello people!...

Datum 2010-03-27 Klockslag 18:15:28

0-7731a6c08c664be8b16b0478fb098da4.png

Hello people! Greetings from the rock capital of the world - Upplands Väsby! ;) Vet ni att i början av Europe-eran så hade dom sin replokal i källaren här. Jepp, pretty cool ey? ;) Idag är det som sagt rehabdag för mig, dvs vi har sovit sent, ätit " frukost" i centrum, shoppat lite och tagit en två timmar lång nap. Vaknade precis. :) Ikväll blir det filmmys i soffan och färdigmat från pizzerian här under (dom har faktiskt kycklingfilé med ris!). Har också haft mitt Mimmi-linne på mig idag. Det blir man glad av. :) Men mer spännande än så blir det nog inte idag.

Magtröja - trippelja! :) Träffade

Datum 2010-03-26 Klockslag 16:09:19

034da0dedc7a0a8e6b9a4072ecaeaa6e.png

Magtröja - trippelja! :) Träffade dessutom supersöta Carro som tydligen jobbar där. Fick lite rabatt också. ;) Nu ska jag börja pilla på min iPhone!!! :-D

Magtröja, ja - nej?

Datum 2010-03-26 Klockslag 14:31:48

09d2f996f0c60206b0628bd25ff9f19e.png

Magtröja, ja - nej?

Chinos kan faktiskt vara snyggt!

Datum 2010-03-25 Klockslag 19:32:45
Här har några exempel (tror mest att jag försöker övertala min karl som jag är rätt så säker på kommer att hata dom.. ;) )

 

Det är faktiskt exakt dom här jag har köpt... fast mer beiga..

 
Det här är så sjukt snyggt så jag vet inte var jag ska ta vägen!!


Fast jag kommer att göra det "my style" och ha typ ett svart löst hängigt linne, massa 80's smycken, stort hår och höga klackar eller converse. M-M!! =)

Kan det inte bli vår snart???????!!!!!

Tröstshopping med Ida

Datum 2010-03-25 Klockslag 16:26:41
Har verkligen haft en tokmysig dag med Ida på stan idag. Det behövdes. =) Några grejer fick jag med mig hem också.

 

Genomskinlig tröja från H&M

 

 

Jaaa det är en till skjorta! Men just nu bor jag typ bara i skjortor...

(från H&M)

 

 

Supersött linne frn H&M

 

 

Tillskott till ring-familjen (längst till vänter, också från H&M)

 

 

Jag hade lovat mig själv att aldrig köpa ett par chinos... men nu föll jag dit... men jag tror nog att det kan bli rätt så coolt ändå om man kör hela 80´s stylen till. Från Gina Tricot.

Hallonsmoothie is the shit! :)

Datum 2010-03-25 Klockslag 15:51:36

5b0d13c725ad2a71cde96ac0238875c1.png

Hallonsmoothie is the shit! :)

Give me a break...

Datum 2010-03-25 Klockslag 15:41:17

0-3736ed5416fc5064ad84a032e3ea72bc.png

Give me a break...

Jag och Ida är och tröstshoppar. J

Datum 2010-03-25 Klockslag 12:51:52

15bf75b98656be02f193908c784bb7cd.png

Jag och Ida är och tröstshoppar. Jag får svära och älta över auditionen också hur mycket jag vill. ;)

Hollywood baby!!

Datum 2010-03-24 Klockslag 18:59:09
Ehh... hur sjuk har inte den här dagen varit?? Först får jag svar att jag inte fått jobbet i WWRU, någon timma senare ringer telefonen och jag får ett samtal som kan förändra huuuuurmycket som helst! Vad händer???

Minisar - det gäller er, ni kommer inte tro mig på fredag men jag lovar att det är sant! Berättar allt då. =)

Nu lägger jag snart ner.

Datum 2010-03-24 Klockslag 12:41:04
Jaha, och så var den drömmen krossad. Fick ett som vanligt ett väldigt "trevligt" mail (läs extremt opersonligt mail) från 2Entertain idag att dom "tyvärr inte kunde erbjuda mig något jobb nu". Mitt liv i ett nötskal. Alltid kvar till sist, vänta i en månad på svar och sen tvärt NEJ.

Vad fan ska jag göra med mitt liv? Ärligt?? När kommer min break?? Jag fyller 25 i sommar och vad gör jag? Är det helt enkelt så att det här är det jag får. Undervisa i dans nio ggr i veckan och göra lite naglar. Punkt. Inget mer, inget mindre.

Seriöst. What's the point? Man kanske bara ska sluta försöka och bli en bitterkärring istället.

Over and out.

Ellos-shopping

Datum 2010-03-24 Klockslag 02:15:28
Ja men det blev lite prylar från Ellos ändå, så nu är rabatten använd. =) Detta blidde det...

 

Hur somrig och söt är inte den här?

 

 

En ärmlös "hoodie" att gymma i.

Ett par nya lackleggings eftersom mina har försvunnit. Förmodligen på något gig misstänker jag...

 

En armring. Hade faktiskt en liknande sån här när jag var typ 12, och nu är det inne igen. =)

 

 

Sen blev det den här jackan, fast i svart.

Nä usch, nu måste jag sova! Kan ju inte sitta här och häcka hela natten. ;)

Natti natt!

Hemmamys

Datum 2010-03-23 Klockslag 23:20:57
Lite strödda tankar....

Sitter hemma och myser... har precis ätit en tomat- och mozarellamacka, druckit en kopp jasmineté och tänt mitt extremt beroendeframkalland doftljus från "Durance". Sitter här själv eftersom babe repar sent idag och ska upp tidigt imorn och göra business. Väldigt spännande business! Och väldigt stort framför allt! Berättar mer imorn. =)

Imorn kväll gäller det för min del, då ska resten av friståendet ut i vida världen. Tror att det blir en sväng till gymmet också på "morgonen", dvs på eftermiddagen... ;)

Fick förresten ett erbjudande idag från Ellos (som jag typ får stup i kvarten) men det här var 40% rabatttvå valfria varor, så jag tror nog att jag ska ta mig en liten titt. Meddelar om jag hittar något fint! =)

Apropå inget, så här satt jag runt påsk förra året. Är tanken att det ska det hinna bli så här varmt tills dess liksom?

Finished!!!!!!

Datum 2010-03-23 Klockslag 14:06:05
Helt sjukt!! Jag är klar med friståendet!!!! =D =D =D =D =D =D Och det bästa är att det känns GRYMT!! Tror (och hoppas) att tjejerna kommer gilla slutet... ;) Ska bli väldigt spännande att visa er också så småningom! =)

Applåd till mig tack! ;)

 

Nu tänker jag belöna mig själv med lite soffmys och "America's Best Dance Crew"MTV.

Svenska Cupen i truppgymnastik

Datum 2010-03-23 Klockslag 12:57:10
Håller på att göra klart friståendet.. inte långt kvar nu! =) Imorgon ska allt vara utlärt! Här har ni lite friståendet från Svenska Cupen som gick i lördags.


Brommagymnasterna

 

Västerås GF

(Här får ni spola fram till 2.55)Örebro GF

(deras dräkter är btw sååå jag! Önskar att våra tjejer hade haft dom)

 

 

GT Vikingarna

(spola fram till 1.25)

Någon som vet hur det gick för dom förresten?


 


 

KFUM

Här har ni lite killar också!

 


11.01

Datum 2010-03-23 Klockslag 11:09:33
God morgon på er. Shit va jag har drömt i natt..! Drömde bl.a. att jag var fången i ett hus som styrdes av en massa brats! Haha, jo det är sant! Brats-fobi..? ;)

Hittade lite filmer på några andra grupper som tävlande på Tyresö Dance Awards som jag tänkte visa. Först har ni ett klipp som tyvärr "ligger på sidan", men det är den enda gruppen jag hittade som vi tävlade i samma kategori som.

 

Här kommer några grupper som tävlade i kategorien "Dancehall"

 

 

 

Hade jag varit bruden lägnst till höger i början så hade jag letat upp ett par större hotpants... eller inte haft hotpants på mig alls.... =/

 

 

 

Den här gruppen vann faktiskt hela "Dancehall"-kategiron med all rätt! Sjutk bra och ett väldigt roligt koncept! Inte bara stå och porrskaka rumpan liksom. Pratade faktiskt lite med dom innan, sa att jag diggade deras outfit. Dom tyckte faktiskt att vi var grymma också. ;)

 

Trööööött.......

Datum 2010-03-22 Klockslag 22:32:56
Det här är jag just nu..... ;)

Jag vill verkligen verkligen verkl

Datum 2010-03-22 Klockslag 21:24:45

0-551fe9fc6c2ca998a4d72a346a9f121d.png

Jag vill verkligen verkligen verkligen ha min iPhone! Fatta att det är någon vidrig människa som springer runt med MIN telefon nu! Karma bitch, karma!

Minivibe-logga

Datum 2010-03-22 Klockslag 16:53:37
Här har ni förresten Minivibe-loggan som Christian har designat. Väldigt snyggt tycker jag! =)

 

 

Vet att det har blivit väldigt mycket "Minivibe" på sistone, men ni förstår säkert varför. ;)

Trött...............

Datum 2010-03-22 Klockslag 15:14:55
Känner att jag skulle behöva gå i ide... eller svepa femtio red bulls...

Jag kommer faktiskt inte ihåg senast jag hade en HEL dag ledig...

Lite backstagebilder...

Datum 2010-03-22 Klockslag 13:05:43
Hej hopp!
Nu känns det som att jag börjar bli lite mer normal igen.. var verkligen helt förstörd igår! Tänkte att jag skulle börja med att lägga upp lite fler bilder från tävlingsdagen.. så här kommer dom. =)

Här har ni en bild på téet jag hit

Datum 2010-03-21 Klockslag 20:20:10

20dbe6a2b5880e2e9c1c57878781fde3.png

Här har ni en bild på téet jag hittade på brunchen idag. "Miss Saigon", grönt té med morot och vanilj. Yummi! Förut sålde dom det på NK, men det slutade dom med så nu har jag ingen aning om var jag ska få tag på det. Och ja, jag har kollat överallt! Hittar ni det så MÅSTE ni höra av er!

Söndagsbrunch

Datum 2010-03-21 Klockslag 16:01:37
Halloj, nu är jag tillbaka. Mamma och pappa bjöd mig på värsta mysiga brunchen på på Elfviks Gård (långt ut på Lidingö). Det är alltså en stor gammal villa som ligger precis vid vatten. Jag är proppmätt! Grymt god mat och dom hade dessutom mitt favoritté som dom typ inte går att hitta längre! =)

En inte så kul sak som hände var att en äldre dam som satt med ett sällskap mittemot oss, helt plötsligt fick en hjärtinfarkt så dom var tvugna att ringa dit ambulans. Såg faktiskt rätt så läskigt ut. Först såg man att hon bara hängde över bordet och lutade sig mot sin man bredvid. Sen helt pltösligt började hon kräkas och få värsta kramperna i hela kroppen så att dom fick hålla i henne. En kvinna ur sällskapet kom fram sen och bad om ursäkt för att de "förstört vår lunch". Men herregud, tyckte verkligen jättesynd om dom.

Nu är det dags att börja fixa inför Ackisklasserna. Om jag ska vara ärlig så är jag rätt så trött och matt i hela kroppen fortfarande efter igår så det hade inte suttit helt fel att ligga hemma i soffan hela dagen med en filt runt sig. ;) Men det där brukar gå över när man väl kommer dit, sen går tiden snabbt! Är väldigt glad att jag har så pass roliga grupper som jag har.. det gör det väldigt mycket lättare..!

Har en massa bilder från igår som jag tänkte lägga upp, men det får bli sen när jag kommer hem. Kamerabatterierna dog när jag skulle föra över bilderna, så dom ligger på laddning nu.

Ni får ni några teasers... ;)

Minivibe på Tyresö Dance Awards 2010

Datum 2010-03-21 Klockslag 12:09:07
Nu är jag äntligen vid liv igen..! ;) Shit vilken dag! Först åkte vi som sagt från Ropsten ca hav 12 på förmiddagen och var framme vid Tyresö's "Nyboda skola" ungefär en timma senare. Ett litet problem bara.. när vi kommer dit får vi också reda på när vi ska tävla... KLOCKAN 21.40!!!! Okej, det här stod ingestans! Jag hade till och med mailat och frågat bl.a. lite om tider och det enda svar jag fick var att det var inskrivning kl. 14 och att tävlingen sen började kl. 15. Ehh... ska jag tolka det som att vi tävlar kl. 21.40 då?? Förlåt, men idioter. Förmodligen ville dom väl bara ha dit publik som skulle kolla på alla battletävlingar.

Jaja, läget var som det var och vi blev tvugna att döda ungefär åtta timmar. =S Men är man med världens bästa tjejer så går det rätt så snabbt ändå. =) Som ni kanske har sett så blev det bl.a. middag på donken (snälla Celina letar upp närmsta McDonalds till sina 14-16-åringar... ;) ) och så repade vi lite, dansade en massa gamla koreografier, hade vilostund (japp!) och skrattade mycket. =)

När det äntligen blev dags att börja byta om drog också nerverna igång. Tjejerna såg så himla coola ut i "dock-outfiten" och vi drog ju minst sagt blickar till oss... ;) På scenen sen var dom GRYMMA!! Dom ÄGDE AV ALLA och det är inte nåt jag bara säger. På anmälan stod det att domarna skulle titta på "samstämmighet (hur lika man kör), utstrålning och orginalitet". Tjejerna hade minst sagt ALLT och mycket mer! Jag kände som superstolt och man såg verkligen hur mycket tid dom hade lagt ner själva på att få det att bli perfekt.

Tyvärr tog vi ingen "medaljplats" men det har också sina förklaringar. För det första så skulle ni varit där för att förstå vilken slags stämning det var och vilka sorters personer som fanns där. Hiphop hiphop hiphop. Och då pratar jag verkligen inte kommersiell hiphop, utan old school och dancehall och house. Nu är det så här att personer som är inne i den världen (menar absolut inte ALLA, men många), har liksom ingen tolerans mot andra stilar eller annan musik. Är det inte "superball" hiphop då är det skit. Allt annat ska dissas.

Eftersom att jag har tagit klasser för en av domarna som var där igår, så vet jag också att han är en sån slags person (det är han också känd för). Så, vi hade alltså varken publiken, domarna eller speakern på vår sida (jodå, visst favoriserade speakern olika nummer), så var våra odds inte särskilt höga.

Det jag faktiskt blir förbannad på är att dom inte ens gav oss en chans. Dom som vann såg ut som att dom slängt ihop nåt på en vecka, dvs samstämmigt my ass! MEN, det var en massa "domarfavoriter" i gruppen så hade dom ställt sig och rapat på scenen så hade dom nog vunnit ändå. Dom som kom tvåa var bara "små och söta" och dom som kom trea vet jag inte ens vilka det var. Dom annonserar att det ska vara en "Allstyle-kategori" och uppmuntrar folk att komma med andra stilar. Sen när man gör det så stänger folk av bara för att dom inte förstår det, eller inte gillar musiken. Otroligt orättvist tycker jag. Som att dom som satt i juryn har kompetens att döma vår stil eller bollywodd eller modern jazz?? "Välkommen hit så att vi kan rådissa er!". Nä, bajs på hela tävlingsupplägget faktiskt.

Nu är det så att jag var väl mer eller mindre beredd på det här innan vi åkte, men självklart så tar man ju åt sig lite. Framförallt blir jag arg på människor som helt plötsligt måste "dissa och hata" all annan dans bara för att dom håller på med något annat. Och nej, jag är ingen dålig förlorare. Hade ni varit där hade ni också märkt hur uppenbart det var att inte hade en chans med deras attityd.

Skit samma! I mina ögon så vann tjejerna med STOR MARGINAL. Ni var bäst och nu har ni verkligen klivit ut och blivit en dansgrupp, vilket känns sjukt kul! =D Framförallt hade vi också grymt kul vilket var den största anledningen till att vi åkte. =)

Megastor kram till er!! Och verkligen superstort tack till Malin och Rebecka från Feminine Vibe som var med under hela dagen och hjälpte mig med allt möjligt. =)

NU KÖR VI!!! :D

Datum 2010-03-20 Klockslag 21:08:43

24ddf43e030fb0d04002888121cf6d06.png

NU KÖR VI!!! :D

Dags att byta om, finally!! :)

Datum 2010-03-20 Klockslag 20:18:04

3cfe290aca2eea38ba1527a1ddee4a7c.png

Dags att byta om, finally!! :)

Battlefinal

Datum 2010-03-20 Klockslag 19:26:18

42fa5843db7ed949eff2455688976fdc.png

Battlefinal

Middag på Donken.

Datum 2010-03-20 Klockslag 17:46:00

6d7306fe3721875b37a1ae1dbf248352.png

Middag på Donken.

Äntligen är det igång..!

Datum 2010-03-20 Klockslag 15:57:43

-b4c70918e12f462aaa226c72d89f34d.png

Äntligen är det igång..!

Scenen är längst bort och där ska

Datum 2010-03-20 Klockslag 15:34:53

448bed7b7d13c0d6c0816c7f12e1ac27.png

Scenen är längst bort och där ska vi köra. Men nu är det battle och då är det dansgolvet som gäller. Om ni är intresserade. ;)

Väntar på att tävlingen ska börjar

Datum 2010-03-20 Klockslag 15:22:10

05131ee9298fde9f1a801f526993f21b.png

Väntar på att tävlingen ska börjar.. dock kör inte vi förrän 21.40 ikväll. En liten detalj vi fick reda på nu. ;)

Nu är vi framme. :) Dags för lite

Datum 2010-03-20 Klockslag 12:52:15

59eccf7515cca316b15771367200d431.png

Nu är vi framme. :) Dags för lite rep.

På bussen...

Datum 2010-03-20 Klockslag 12:10:45

38b2c6691f72a4af627d8d7b9e7ec8ec.png

På bussen...

Samling på Ropsten

Datum 2010-03-20 Klockslag 11:20:35

079390edfd629aa1c4a86310a620dacd.png

Samling på Ropsten

Önska oss lycka till! =)

Datum 2010-03-20 Klockslag 10:11:11
För nu drar vi! Lovar att uppdatera under dagen från mobilen, så håll utkik! =)(från repet igår)

Feminine Vibe på Balettakademien

Datum 2010-03-19 Klockslag 20:47:18
Här är filmen jag berättade om förut som Ackis gjorde för några veckor sen. Enjoy... ;)

NU KÖR VI!!! =D

Datum 2010-03-19 Klockslag 20:36:23
Nya tröjor och laddade till tusen!! =)

Tyresö, here we come!Cesar Millan - The Dog Whisperer

Datum 2010-03-19 Klockslag 13:50:42
Visste ni att en av mina största idoler (borsett från mamma och pappa så klart.. ;) ) är Cesar Millan - The Dog Whisperer. Har ni sett det programmet? Han är heeeeelt fantastisk! Han om någron pratar verkligen "hundiska". ;) När jag lväl yckas tajma hans program på TV4+ så sitter jag bänkad och suger åt mig allt! Att jobba med hundar är faktiskt något jag skulle kunna tänka mig att göra om jag inte höll på med det jag gör idag. Senare i livet kanske. När jag är trött på all uppmärksamhet och all "fame" så flyttar jag ut till landet med Christian och våra tio hundar. ;)

 

 

Tycker verkligen att det här är sjukt intressant!

Hallå, han skulle typ kunna få mig att sluta hoppa och sitta helt tyst! ;)

 

 

Har ni några "idoler"?

Hemlis! ;)

Datum 2010-03-19 Klockslag 12:30:42
Nu har jag varit fixat med lite hemliga saker... ni får veta sen... tihi!! Vad kan deeet vara?? ;)

 

Ett paket... hmm.... ;)

 

Snart är det dags för rep med Minisarna, sen lite mer undervisning och ikväll blir det vad..?

Jooo...

 

FREDAGSMYYYYYYYS!!!

=D

Countdown...

Datum 2010-03-18 Klockslag 21:53:33
Wohoo, nu är det bara en dag kvar innan vi ska tävla med "MINIVIBE"!!! =D =D =D Sjukt spännande! Om ni vill komma och heja på oss så är det ute i Tyresö någonstans. Vill ni veta mer så kan ni klicka här; Tyresö Dance Awards 2010

Imorgon blir det klädrep redan kl. 15 på Lidingö och sen är det bara att gå hem och ladda ladda ladda! ;)

Jag tror STENHÅRT på er mina små troll! Framförallt är jag övertygad om att vi kommer ha det grymt kul! =)

Inspirationsdödare

Datum 2010-03-18 Klockslag 20:46:17
Hmm.. håller på att försöka koreografera klart de sista 15 sekunderna (vet att jag sa 30 förut, men jag kollade igen..) på friståendet så jag youtubar lite friståenden för att komma in i stämning. Shit vilken inspirationsdödare!! Det finns som sagt väldigt få friståenden ute nu som ens är okej. Inte för att vara partisk, men Vikingarna har faktiskt alltid varit mer eller mindre "kända" för att ha väldigt bra friståenden och jag måste säga att det stämmer fortfarande. Självklart hittar man små guldkorn här och var, men jag är bara så sjukt trött på alla nördiga kareokebakgrunder som alla använder nuförtiden. Hur länge har jag varit borta egentligen??

Vikingarnas ST kan i alla fall vara stolta över att ha specialskriven musik. Verkligen inte alla som har, om ens någon! =)

Hittade ett fristående här som lutar mer åt de bättre. Gillar rörelsemönsret - dvs bra koreografi, men musiken.. ja.. ni förstår nog. Väldigt duktiga gymnaster!

 

Här ska ni se på grymma tjejer! Helt stört, dom kör rondat-flickis-dubbelsträck som obligavarv på matta!!! Det kanske inte säger er så mycket, men jag lovar - det är skillat!

 

Sen är deras fristående väldigt orginellt. Både hatar och älskar det, därför är det så bra! ;) Det lämnar en med ett intryck.

 

Facebookraggare - the worst kind

Datum 2010-03-18 Klockslag 16:09:38
Får ni också ex antal vänförfrågningar i veckan på Facebook av typ Acchachalem Muchamed, Guglielmo Scarlatti, Klaas Eschenbach, osv.? Och sen när man kollar på profilen så har personen minst 1000 vänner och det är bara tjejer som står och posar? Ehm.. okej, tack men nej tack. Tycker bara att det är patetiskt med folk som skapar en profil och bara fyller den med "snygga brudar". Vad dom ska ha den sidan till vill jag inte ens tänka på..!

Är inte intresserad av att adda folk på min Facebook som jag varken har träffat, ringt eller mailat med tidigare. Jag är liksom inte intresserad av att Georg i Australien har spelat blablablapoker och fått blablablapoäng, eller att Alexeij i Italien "adopterar bort en sälunge i sitt akvarium".

Vad tycker ni? Addar ni folk bara för att adda eller kör ni lite "pick and choose"?

 

Liksom, sluta stalka mig! ;)

Väntans tider...

Datum 2010-03-18 Klockslag 12:20:45
Och jag väntar och väntar och väntar.... och väntar lite till... alltså hör dom inte av sig snart så kommer jag få en hjärtattack!! Förhoppningsvis får jag min nya iPhone nästa vecka också.... jaja, den som väntar på nåt gott blablabla.... Det värsta är att det där telefonsamtalet som jag väntar på gör att jag är jobbigt småirriterad hela tiden! Och det gör inte saken inte bättre av att jag inte har några nummer i min gamla telefon, så ALLA som ringer till mig är "nya" nummer som jag inte känner igen. Detta ger mig seriöst små minihjärtattacker VARJE gång!! GHAAAAAAAHHH!!!!

Idag blir det en sväng till gymmet iaf.. kanske man kan få tänka på lite annat.. eller så har man istället jättemycket tid att fundera på just det här... suck...

Jag får tänka på att det faktiskt är ett ganska så "trevligt" problem ändå.. ;)

Up up and away!

(här kommer en liten låt för att pigga upp humöret!)

Hey y'all

Datum 2010-03-17 Klockslag 23:51:55
Hemma från middag hos m&p och repet med gympatjejorna. Gick superbra och nu har vi bara 30 sekunder kvar på friståendet att lära ut! =) Annars händer det väl inte så värst mycket mer spännande ikväll... babe och jag kollar lite på TV, sen blir det natta.

Eftersom jag vaknade med lite halsont i morse så valde jag att inte gå till gymmet idag. Tror inte att det är någon fara, så imorn kör jag på igen! Efter det blir det undervisning på Ackis. En vanlig torsdag helt enkelt. =)

Hörs imorn och sov så gott!

Pants on the ground

Datum 2010-03-17 Klockslag 18:38:15

Mupp-Celina

Datum 2010-03-17 Klockslag 16:19:08
Haha, hittade bilderna från nyår... här har ni ett smakprov... ;)

Otroligt fruktansvärt misslyckde och tragiska människor

Datum 2010-03-17 Klockslag 15:26:44
Nu ska ni få höra om min kväll som avslutades rätt så tvärt av en av landets mest misslyckade människor. Okej, jag berättade ju att jag skulle på studentskiva? Jag hade tagit ledigt från jobbet, betalat 120 kr i förväg (inträde typ), åkt hela vägen till Väsby för att hänga med HEAT-gänget (vilket för övrigt var väldigt trevligt och kul!) och sen åkt hela vägen tillbaka till stureplan där skivan skulle vara. Enda anledningen att jag ens funderade på att gå på en studentskiva var för att det bl.a. var Bult tjej Mandy (som är en supercool och söt tjej) skulle ha den.

I början var det faktiskt helt okej. Mandy var drop-dead-gorgeous och jag stod faktiskt och dansade loss för första gången på sjukt länge (ute på krogen alltså). Hela gänget - till och med Christian var uppe och dansade och efter en stund så måste jag faktiskt säga att vi hade väldigt roligt (mitt bland alla 18-åringar... ;) ).

Men det varade i knappt en timme, då en vakt kommer fram till Christian och börjar leda honom ut. Ehh va??? Vi hade varit med varandra hela kvällen och vi hade verkligen inte druckit mycket alls (först och främst så har jag inte pengar just nu att spendera på sprit).

Jag sprang fram och frågade vad han höll på med (vakten alltså). Han totalignorerade mig och förklarade att han ville ha Christians "jack-lapp". Då snapade jag och blev PISSFÖRBANNAD!!! Vi var där för att göra Mandy glad och fira henne, vi hade betalat en massa pengar för att vara där och så blir Christian utslängd av en patetiskt äcklig vakt som förmodligen bara hade tråkigt.

Det slutade med att idoitvakten skrek åt mig, jag skrek nåt tillbaka, jag tog min jacka och gick ut efter Christian. När vi väl kom ut skulle vi vänta in dom andra och då började den andra vakten mucka. Där stog vi ett tag och "bråkade" med den vakten som var ännu mer idiotskalle innan vi började röra oss hemåt. Men innan vi gick så såg vi också hur vakterna började få hybris och slängde ut person efter person som verkligen inte var "utslängbara". Hörde idag att dom slängt ut Mandys bästa kompis också.

Alltså, hur tragiskt är man inte om man är över 30 år och jobbar som "dörrvakt" på en studentfest?? Det är sånna som önskar att dom var vakter på typ East och misslyckades i polisskolan. Dom försöker verkligen intala sig själva att dom är stentuffa och har sjukt mycket makt (kompensation för nåt i deras privatliv) och så går dom igång på att kunna slänga ut folk. Han som stod i dörren började ju som sagt bråka med oss och hävda att *bröööööl* "aaaaah, men jag har i alla fall ett jobb, patetiska människa" *bröööööööl*. Alltså, vi började bara asgarva och sa att det faktiskt var sjukt synd om honom. Men det märktes att han var rookie... tog åt sig av ALLT vi sa. Tragiskt... så förmodligen hade vi ganska så rätt.

Jag var sjukt arg hela kvällen och sen somnade vi. Wie.

End of story.

Student-tider!

Datum 2010-03-16 Klockslag 14:45:41
Nu är Minivibe-tröjorna på tryckeriet! =) Spännande, spännande... håller tummarna för att dom hinner bli klara till på lördag. Efter att jag och mamma lämnat in tröjorna satte vi oss och åt lite lunch och sen blev det en Boogie-promenad. FY SATAN VAD DET ÄR KALLT!! Kom igen Sverige..!

Haha, vet ni vad som händer ikväll då? Jag ska på en studentskiva! Jepp, bara 6 år sedan sist... ;) Men det är Bult's fruga Mandy som tar studenten, så då är det ju självklart att man går dit. =) Kommer ihåg när jag hade min studentskiva... Vi hade tema, "Gangster". Undrar om jag har några bilder från det..? Hmm...

 

Busted!! ;)

Datum 2010-03-15 Klockslag 22:19:47
HA! Visste att ni skulle gilla honom! ;) Men jag förstår er, hade också varit lite småkär om jag var 14-16 år... ;)

Varsågoda att dregla! ;)Alla har vi vår popstjärnekärlek när vi är små... så här såg mina ut. =)

Först ut; Taylor Hanson

Haha jodå, jag lovar! =)
(och ja det är en kille)

 

Och här har vi den andra.... Nick Carter (who else..? ;) )

Haha, vet ni att jag grät när han bytte frisyr från den här... ;)

 

 

Hittade tyvärr inget klipp från deras första video som gick att lägga in, så ni får helt enkelt klicka här istället...

http://www.youtube.com/watch?v=xbwG_ivysM0

 

Dagens garv!!

Datum 2010-03-15 Klockslag 16:06:15
Hahahahaha!! Hur underbart är inte det här?? ;)
Hehe, håll koll på gitarrsolot i mitten och "drummerboy"... ;)

 

Haha A Spider, surfing on the Web
A Gummibear can feel no pain
Somebody has stolen my dear preciuos frog
Have you seen on TV?

Jägermeister and a wall

Sigh... I can talk with open mouth, I bet you too hey!
I can even start!
I can fart witout my mouth, I never...
A beaver's what you are, Tell me have you seen it?
I do wanna bring it, maybe.
If you can deliver my Frog John Miles...

Look at my hand, look at the drummer boy
No no no... You can't touch, he's mine!
No sucking for your grandma, a mole in spain and arrow
Coca cola's not a beam

You have no toilet water....only for a slide!

Sigh... I can talk with open mouth, I bet you too hey!
I can even start!
I can fart witout my mouth, I never...
A beaver's what you are, Tell me have you seen it?
I do wanna bring it, maybe.
If you can deliver my Frog John Miles...

Jag kan visa en värld, vacker bländande härlig...

Sigh... I can talk with open mouth, I bet you too hey!
I can even start!
I can fart witout my mouth, I never...
A beaver's what you are, Tell me have you seen it?
I do wanna bring it, maybe.
If you can deliver my Frog John Miles...

Justin Bieber

Datum 2010-03-15 Klockslag 14:05:32
Hörrni Minivibe, jag har hittat er drömkille! Varsågoda! ;)

 

 

 

Jo, men kom igen nu..! Visst blir ni lite kära ändå..? ;)

Lady Gaga's nya video

Datum 2010-03-15 Klockslag 12:42:20
Hahaha, vad ska man säga? Antingen älskar man henne eller så hatar man henne. I just simply LOVE her! ;)
Den här videon är så... haha, extremt knäpp? Sammanträffande nog så är det den här låten jag ska korra idag.

Luta er tillbaka och njut av nästan 10 minuterns wackiness...! ;)

Söndagsmys

Datum 2010-03-14 Klockslag 21:09:19
Aaahh.. härliga söndagskväll.. =)
Som vanligt blir det mysmiddag med babe och spökprogrammarathon på 4+. ;)
Minivibe; här kommer lite inspiration till lördag.. ;)
Här snackar vi "PAUSE"!!!

 

 

 

Har förresten jobbat lite på er (Minivibes) överaskning idag... kanske kan bli klar i veckan...

;p

Off to Ackis

Datum 2010-03-14 Klockslag 16:21:38
Bya bye! =)

Chills....

Datum 2010-03-14 Klockslag 14:14:55
Måste säga ett STORT GRATTIS till underbara Anna Bergendahl för vinsten igår! Säger som Nunstedt (Expressen), hon var det enda bidraget som man faktiskt blev berörd av och som gav en rysningar. Visst, det är inte den vanliga "schlagerhooken", glittret och glamouren saknas, men det är också det som är så fantastiskt!! Anna sjöng verkligen med hela hjärtat och man tror på varenda ord hon säger.

Tyvärr tror jag inte att det kommer gå överdrivet bra i Norge, men i det är fallet tycker jag att det är skit samma. Vi kommer dit med en riktig artist med fantastisk talang. Säger som Christian, hon är som en ung "Jewel" och sånna finns det inte många av i världen. Sverige ska för första gången vara stolta över vårt bidrag! =)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Datum 2010-03-13 Klockslag 21:59:08
Första rätta låten Sverige röstat fram!!! Så j-vla BRA!!!!

=D =D =D

Stolt Minivibe-morsa! ;)

Datum 2010-03-13 Klockslag 19:37:39
Ni skulle bara veta hur stolt jag är efter dagens rep! =) Tjejerna var fokuserade, körde järnet och till slut hade vi satt hela showen. Allt på tre timmar! Jag bryr mig (nästan) inte om hur det går på lördag, för hur "cheesy" det än låter så tycker jag redan att vi har vunnit. Jag kommer stå där och bara pysa av stolthet när det är dags att köra. =)

Tänk att för två år sedan bestämde jag mig för att sätta ihop den här gruppen. Jag hade en vision hur jag ville att gruppen skulle vara och nu är vi där. Känns overkligt på ett sätt och självklart helt fantastiskt!

Här har ni tjejerna för första gången på scen tillsammans med Feminine Vibe (Minivibe har rosa kläder och kommer in efter 1.10).

Vill ni se mig dansa?

Datum 2010-03-13 Klockslag 11:12:49
Varsågoda! ;)

Lite klipp från förra året när jag gick Daglinjen på Kühlers.

(Jag till vänster och Madde till höger)

 

Det här var faktiskt den absolut första dansen vi gjorde med Daglinjen... =)

Hade typ aldrig riktigt kört jazz förut, och så här blev resultatet. ;)

(jag längst fram till höger)


 

Här är jag längst till vänster... haha... man har ju utvecklats en del efter det här alltlså... Enjoy! ;)

 

 

 

Det är förresten duktiga Therese Carlsson som har korrat båda jazznumrena.

 

 


 

 

Nu ska jag iväg och repa med Minivibe. Hörs sen! =)

Size doesn't matter....

Datum 2010-03-12 Klockslag 23:53:26
Apropå dans... put your hands up for this guy! ;)

Coolt? Eh, ja!!

Datum 2010-03-12 Klockslag 23:03:46

Klart!

Datum 2010-03-12 Klockslag 22:36:38
Nu är Minivibe's show mixad och klar! =) Ska börja knåpa på lite placeringar och coola tricks nu... ;)

Måste ju komma upp i den här klassen lissom! =D

Time to tävla!

Datum 2010-03-12 Klockslag 20:38:57
Jo, nu är det bestämt - Minivibe ska tävla i "Täby Danceawards 2010" nästa lördag. =D Detta innebär också att vi har exakt en vecka på oss att sätta ihop ett helt nummer på 4-5 min..... Men deeeeet ska nog fixa sig! ;)

Vi börjar med ett tre-timmarsrep imorn och så får vi ta det därifrån helt enkelt. Tänkte sätta mig och klippa ihop "Freakshow", "Tik Tok" och en  ny koreografi - "Bad Romance".

Här har ni dom två första danserna igen. Enjoy! ;)
(kommer bara bli första halvan på båda)

 

 

 

Minivibe förr-förra showen på Vasan.... hehe... sötingar där... ;)

 

Foto: Jimmy Almevind.

Han fotar för övrigt alla shower så vill ni ha två fullproppade DVD-skivor med bilder på ALLA danser så mailar ni hit.

Sjukt billigt är det också! =)

almevind@gmail.com

Klockan är 15.11

Datum 2010-03-12 Klockslag 15:21:42
...och jag är redan helt slut!! Vaknade i morse kl. 09.49 som vanligt av borrandet. Man har liksom vant sig vid det här laget, så jag och Christian bara log mot varandra önskade varandra "God morgon!". ;) Vi tog vara på tiden och bara låg och drog oss tills att det det var dags att gå upp.

Sen bar det av till gymmet. Eftersom jag körde armar och rygg i förrgår, så blev det mage, bröst och ben idag. Hatar "ben-dagen"... Känner att jag sjukt lätt blir övertränad där! Asjobbigt... har fått rekommederat att stretcha mycket och dricka litervis med vatten, vilket jag är SÄMST på!

(på Sats-gärdet - mitt andra hem... ;) )
Apropå... måste hämta ett vattenglas....

Så där! =)

Vet ni att jag har blivit HELT BESATT av Ballerina kladdkaka!!! Olagligt gott är vad det är!

Nä, nu är det dags att börja förbereda inför kvällens klasser. Shohej!

Tre underbara år!

Datum 2010-03-11 Klockslag 19:52:05
Sho och hejsan!

Är hemma från Ackis nu. Superkul att köra nya koreografin med tjejerna som var dunderbäst! ;)

Har lite idétorka på vad jag ska skriva här känner jag... är det något särskilt ni vill veta, läsa mer om? Mer bilder, mer text, mer videoklipp, mer musik? Vavava?? ;)
Vet ni förresten att jag och Christian hade inofficiellt tre år för några dagar sen?

Så här puttinuttiga såg vi ut första sommaren tillsamans -07...

Så här heta var vi för exakt två år sedan... ;)
(Thailand -08)
Mer gullgull i Thailand....

Så här mysigt var det sen sommaren -08

Då var man blond också....

Otroligt smickrande bild... ;)
Sommaren -09 på SkansenSamma dag...

Och här är nyår 09/10Du och jag för alltid liksom... =)

Love you!

Ready, set, go!

Datum 2010-03-11 Klockslag 15:51:00
Ja men då var man klar med koreografin (ready)

så nu är det dags att göra mig iordning (set)

och dra iväg till Ackis. (go)

=)
Apropå inget, jag vill åka utomlands... eller så vill jag att våren ska snabba sig lite... ;)

Fast nu är det iaf sol ute! Det gillar vi. =)
Perfekt tid att ställa sig i en svettig danssal i några timmar då. Men vad gör man inte för konsten. ;)

Hörs om en stund!

Take it off

Datum 2010-03-11 Klockslag 14:13:41
Tänkte börja korra den här till klassen på Ackis i eftermiddag. Tyvärr är det någon som redan paxat den på Lidingö, annars hade jag gärna använt den där också... men men, inte mycket att göra åt.

 

Drömde om "We will rock you"-auditionen igen... som jag typ gör varje natt nuförtiden... Dom sa att vi skulle få svar imorn... Det roliga är att Christian faktiskt också drömde om den, plus att jag fick jobbet! Håller på hans dröm. ;)

 

Nä, dags att hoppa runt och stampa lite i golvet då...! ;)

Ballerina - kladdkaka!!!!

Datum 2010-03-10 Klockslag 22:05:12
Herregud, har ni smakat Ballerina kladdkaka???

HEAVEN!!!!

Det som står på paketet är sant, "DOPPA för bästa smak!".
Fram med mjöklglaset och doppa för glatta livet. ;)

 

........................

Gaaaahhhh... mår illa... har ätit för många..... ;)

Ta hand om mig själv - dag

Datum 2010-03-10 Klockslag 20:01:26
God kväll! =)
Vet att det varit dåligt med uppdatering idag, men jag har faktiskt varit ledig och tagit hand om mig själv. =) Först blev det två timmar på gymmet, sen sushilunch med pappa, promenad på Gärdet med pappa och Boogie, massage på Lidingö, middag med babe och nu mys framför TV:n med mitt favoritprogram (tror ni vet vilket det är vide det här laget... ;) ).

Nu börjar det! Skriver mer strax! =)

En sista skräckis innan läggdags... ;)

Datum 2010-03-09 Klockslag 23:52:00
Postat av: Maggie

För 3 år sen så var jag och mina två bästa kompisar hemma hos mig. Mogna som vi va skulle vi leka kurragömma eftersom vi bodde i ett väldigt stort hus. Min kompis Chatrine va på nedervåningen och började räkna, medan jag och Maria sprang upp till samma rum. Vi kunde höra Cahtrine räkna klart och börja gå omkring. Plötsligt börjar hon prata med "oss"... I stil med -Sluta det är inge kul! Jag o maria går ner och chatrine blir vit när hon ser oss därför hon hört viskningar bakom källardörren och trott att det va vi som ville jävlas, då vi sagt att källaren va förbjudet att gömma sig i. Hörde massa saker i det huset sen. Ofta hörde jag klackar gå i hallen.

 


 

 

Creepy, ey?

Jag är i alla fall inte jättesugen på att gå ner till källaren just nu.. ;)

Natti natt!

Lite fler spökminnen....

Datum 2010-03-09 Klockslag 22:27:10
Postat av: Alice

Det här hände i fyran. Jag och en kompis var ute på kvällen i rudbodaparken. Klockan var vell runt sju men det var redan mörkt. Vi satt först och gungade, sen gick vi till en snurr grejj. Efter ett tag ser jag någon som går av gångvägen och går mot oss. Jag sa till min kompis att det va någon där. Vi gick eller jaa, småsprang. Jag sa att vi skulle gå till Ica, för att om han gjorde något där skulle andra se. Så vi sprang på gångvägen mot Ica. Efter ett tag vände vi oss om. Han var inte kvar, han hade gått upp mot skolan. Så vi fortsatte att springa men inte lika fort. När vi kom till rudboda torg står han där och tittar på oss och går väldigt sakta mot oss. Så vi springer via parkeringen in till ica. Sen ser vi att han går.

Vi var som sagt bara 9-10 år då och det var sjuukt läskigt. Vi tror att han var en blottare.

 


 

Postat av: charlin

Jag kanske är lite sent ute nu men here it goes!
Jag bodde i en lägenhet för ett par år sen, kvinnan som hade bott där innan hade typ kollapsat och dött i köket. Jag kände på en gång att det va nåt som inte stämde i lägenheten, kände mej iaktagen ofta, drömde konstigt, hörde konstiga skrammel från ingenstans osv. Våran trådlösa telefon gick ofta igång av sej själv, liksom sådär när man kan trycka på en knapp på laddaren så telefonen börjar pipa om man tappat bort den. Men det värsta va en sommardag när det va helt vindstilla ute och jag var på väg ut. Jag gick förbi vardagsrummet där vi hade våran balkong, precis när jag passerar så flyger balkongdörren (som va stängd och LÅST) upp och smäller till som fan. Jag blev livrädd och sprang därifrån. Sådär kul, som tur va flyttade vi därifrån kort efter detta!
Skicka jättegärna fler! Älskar som sagt spökhistorier och egna uppleverlser så kör på bara! =) Lägger som sagt upp allt jag får in.

Medlodifestivalen-dans

Datum 2010-03-09 Klockslag 17:22:42
Halloj, kom precis hem till mamma och pappa. Ska äta middag här tänkte jag. =) Urban Angels-klassen var superkul och en av mina favoritkoreografer (skulle man nog kunna säga) Zain körde med oss idag. Det blev "Hot hot hot"-koreografin med Linda Pritchard som uppträdde på Melodifestivalen nu för några veckor sen. Så här såg det ut;

We will rock you

Datum 2010-03-09 Klockslag 12:48:13
Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill........


H-lvetesf-ckingj-vlabajsgranne!!!

Datum 2010-03-09 Klockslag 12:15:09
NU ORKAR JAG F-N INTE MER!!!

Detta var mina första härliga ord i morse.
Idag kunde dom inte ens hålla sig till kl. 10. Nej kl. 09.53 vrålar bajsborren igång och jag flyger självklart upp. Ni skulle bara höra hur det låter! Christian satt i soffan och åt frukost och vi hade inte kunnat prata med varandra utan att behöva skrika för att höras. Det låter verkligen som att dom står INNE i lägenheten.

Men vet ni vad det värsta var i morse. Jo, 09.53 hörs EN megadunderborromgång. Sen är det tyst. Jag hör att dom går runt och fixar med grejer, men hur j-vla säkra är dom på att borra EN GÅNG och sen göra annat??? Är det svårt att vänta med det till LITE SENARE PÅ DAGEN??????!!!!

Trodde ju förut att det var grannen här bredvid, men det verkar som att det är dom under oss istället... Såg att det låg lite byggmaterial och grejer på våningen under så... Jag tänker i alla fall INTE ha dåligt samvete om jag känner för att koreografera disco dans kl 02.00 i natt!

Grymma danselever!

Datum 2010-03-08 Klockslag 21:44:01
Kom precis hem från "Lidingö Danceteam" och "Ultimate Vibe". Måste bara säga att jag uppskattar mina elever så otroligt mycket. Dom gör att man VILL pressa ur sig en tredje koreografi bara för att dom alltid hungrar efter mer, vilket är fantastiskt! Alla kämpar som små hästar och suger in allt man säger. Det är därför ni kommer att komma så långt ni vill! =)

Stor kram till alla mina fina dansare!Jag och Ida spurtkoreograferade verkligen idag till "Lidingö Danceteam". Först planerade vi in tre timmar, sen blev det två och till sist en och en halv, men vi var helt klara efter bara en timma! Vi är helt enkelt bäst! ;)

Den här låten blev det och tjejerna gjorde den GRYMT!!

 

Dags för middag. =) Är sugen på vad som helst som inte är riset jag ätit hela dagen...

Nailart

Datum 2010-03-08 Klockslag 15:23:36
Lite roliga nailartbilder. (Har inte gjort dom här) Försöker hitta lite inspiration till mina provnaglar. Tycker dock att mina Ed Hardy-naglar inte alls känns lika extrema i sällskap med dom här. ;)

 

Vad vid tjejer ska hålla på, va?

Några favoriter kanske? ;)Love thy neighbour!

Datum 2010-03-08 Klockslag 10:45:09
Blääää... min mage är kajko... mår urk... håller på att koka ris nu. Men jag får kanske skylla mig själv med tanke på alla onyttiga saker jag stoppat i mig nu under lovet. Förstår om magen säger åt mig att lägga ner. ;)

Idag ska jag och Ida korra till kvällens Lidingö Danceteam, sen blir det tre timmars undervisning för min del.

Åh förresten apropå inget, jag och Christian har faktiskt blivit skonade från vår härliga snickarversktad till väckarklocka nu hela helgen. Idag gick jag upp samtidigt som Christian runt 9 (kunde ändå inte somna om.. mår som sagt kasst) och så plötsligt när jag sitter och kollar på TV sätter den väldigt trevliga borren på andra sidan sängen igång att låta. Kollar på klockan och jo då, 10.03 sharp! Slår aldrig fel. ;)

Men det som faktiskt gör mig en smula smått förbannad, är att dom ALLTID sätter igång och borrar en decimeter från mitt huvud när jag ligger och sover kl. 10 VARJE morgon. Sen håller dom på i sisådär en halvtimma/en timma så att man verkligen vaknar och lika gärna kan gå upp. Sen är det tyst resten av dagen.

Don't you love your neighbours? ;)


 

Nä, nu ska jag sätta mig som en kines och äta mitt ris.

Massage!! =D

Datum 2010-03-07 Klockslag 14:17:30
Äntligen ska jag på massage! Har säkert nämnt det någon gång att jag har problem med ryggen och nacken och det här månaden har varit extra jobbig av någon anledning. Det enda som verkligen hjälper mig är massage och idag är det dags! =D Kommer känna mig som en ny människa ikväll! ;)

Gjorde för övrigt typ två och en halv koreografier igår. Duktiga jag! Ska fortsätta lite när jag kommer hem. Är också fortfarande galet sugen på att fixa mina provnaglar med alla nya roliga nailartprylar. Får se om jag kanske hinner med lite sånt ikväll också. =)

Här kommer lite fler bilder på Ed Hardy-naglarna.

Mello mello mello...

Datum 2010-03-06 Klockslag 21:16:31
Så.. va tycker ni om kvällens mello hittills? ;)

En person som jag skulle vilja ta ett rejält snack med är människan som skriver manuset det här året. Förlåt vem du än är, men hej å hå vad du SUGER!!!! Min pappa hade kunnat skriva ett bättre manus och ägt sönder dig och han kollar inte ens på Melodifestivalen!!

Ett tips - byt jobb!! Skriv fars eller nåt...

 

 

P.S. Hur underbar är inte låten "Underbart"? Nej jag är inte ironisk, tycker faktiskt att den är supermysig! =)

 

Tredje koreografin för idag...

Datum 2010-03-06 Klockslag 18:09:33
Har börjat på den här nu... phu!

Fed up...

Datum 2010-03-06 Klockslag 16:08:03
Alltså ni skulle bara veta hur extremt trött jag är på att koreografera för tillfället..! Har jobbat med "Teeth" och "Dance in the dark" idag (båda är självklart Lady Gaga-låtar) och jag får verkligen PRESSA fram varenda steg!!

Det blir säkert bra till slut, men en av de värsta sakerna jag vet är när det blir så här. Ingen inspiration och ändå så måste man helt enkelt få till det. Life of a choreographer helt enkelt...

Jag behöver mer looooov!!!

 

 


 

 

Någon som har fått ta på Lady Gaga-biljetter i Globen förresten?

Mina nya naglar - Ed Hardy style!

Datum 2010-03-06 Klockslag 14:23:55
Här har ni dom! Det blev alltså Ed Hardy-inspirerat den här gången. ÄLSKAR mina nya nailart-prylar! They ROCK!! ;)

Om ni själva är intresserade av ha få fina naglar så är det bara ni skriver ett litet meddelande med mailadress så höra jag av mig så fort jag bara kan. =)

 

"Lite" nailart-prylar som jag köpte igår. =)

 

 

Tänte visa er lite "work-in-progress", dvs så här såg naglarna ut efter att förlängningen var på.

 

 

Tyvärr känner jag att bilderna inte göra naglarna riktigt rättvisa... babe ligger och vilar nu, men så fort han vaknar tänkte jag att han skulle hjälpa mig att ta lite bättre bilder.

 

Om ni undrar så står det "Daddy", "Mom" och "Love". Dedikerar några naglar till mina kära. ;)

Ed Hardy - naglar

Datum 2010-03-05 Klockslag 20:48:37
Det blev Ed Hardy-naglar och dom är sjuuuuukt coola! =D Hinner tyvärr inte visa bilder nu för vi ska in till stan och möta uppp lite folk, men jag lovar att visa imorn!

Hoppas att ni får en mysig kväll! =)

Nagelshopping

Datum 2010-03-05 Klockslag 15:27:54
Kan man inte jobba med det ena så får man jobba med det andra. ;) Snälla pappa ska skjutsa mig till Solna för att köpa lite nagelmaterial. Har hittat en grym salong som säljer tonvis med nailart-prylar. Heaven!! ;) Så nu ska vi dit och shoppa loss.

Här har ni deras hemsida; http://knnailproducts.se/

Är sjukt sugen på att göra GALNA naglar!! Har dessutom ett helt nagelställ med "provnaglar" som inte ens är målade. Detta ska jag nog börja med idag. Roligt roligt! =)

Hörs snart!

Skit skit skit skit skit!!!!!

Datum 2010-03-05 Klockslag 13:48:29
Jag ligger så sjukt långt efter i min planering och ovanpå det har jag LÅST MIG TOTALT när det gäller koreografi idag!!

Jävla faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

=(   =(   =(

Minivibe's fanpage

Datum 2010-03-05 Klockslag 11:24:32
Haha förresten, visste ni att Minivibe har fått en "fanpage" på Facebook? Dom små fillurerna.. ;)

Här kan ni kolla på den och blir medlemmar så klart! ;)

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=335860157180&ref=nf


J-vla skitdag

Datum 2010-03-05 Klockslag 10:38:06
Hann knappt ens öppan ögonen innan den här dagen blev stämplad som"überskit". Tack.

Ska försöka fortsätta att korra idag.

Vet inte vad jag ska skriva mer just nu... kan ju testa att äta lite frukost innan jag skriver nåt dumt.

Peace.

Läskigt värre!!

Datum 2010-03-04 Klockslag 21:59:16
Här har dagens skräckisar! Enjoy! ;)


Postat av: Hannah

de här var verkligen sjukt läskigt... Min granne hade precis dött (dock av ålder) så samma natt så drömde jag att jag och mina kompisar skulle ta kontakt med henne, så i sömnen så la jag mig på rygg med händerna på magen och vaknade med ett ryck eftersom de hade blivit värsta trycket på magen, så jag kunde inte röra mig!!! Jag låg där as längre och typ hyperventilerade tills jag äntligen vågade vända på mig och lägga mig under täcket! De var verkligen sjukt läskigt :S


Postat av: carro

jag och min kille skulle hälsa på hans mormor som bor i Värmland. Detta va på hösten 04 och vi fick bila rätt långt från stockholm. Jag visste eftersom min pojkvän redan berättat att hans mormor är synsk och kan prata med andar.
När vi kom fram så hälsade vi och fikade och allt eftersom timmarna gick så var det dags att sova över. Villan hon bor i är ganska gammal så vi fick gå upp för en trång knarrig trappa för att komma till gästrummet. Vi gick och la oss på en gång för vi var så trötta efter allt körande. Men kvart över 3 i natten öppnade jag ögonen och såg ett ansikte böja sig ner framför mig bara någon decimeter från mitt. Jag kollade på ansiktet och plötsligt sa det välkommen och log hur stort som helst. Jag ryckte till och gav från mig ett ganska högljutt tjut. Ansiktet försvann och min kille vaknade och höll om mig eftersom jag skakade så mycket. Sen kom hans mormor in och kollade på mig och sen ut i tomma luften. Hon hade fäst blicken på en särskilt punkt (ungefär som när man kollar bestämt på någon annans ögon) Sen så pekade hon på dörren och sa bestämt till "luften" hon kollade intensivt på att lämna rummet och låta mig och min kille sova ifred. Några sekunder senare stängdes dörren av sig själv. Mormor satt med oss i nästan en halvtimme efter och förklarade att det var en man vid namn Eric som en gång bodde här. Han var jättetrevlig och hade inte menat att skrämma mig sådär. Men hur ska man reagera? :S A ja det var läskigt och sen somnade jag i min killes famn någon timma senare. Det var ialla fall sjukt läskigt ett tag.


Postat av: M
I min släkt har vi alla typ upplevt spökerier, om man väljer att tro på det eller ej är individuellt.
Jag själv har inte upplevt så mycket, har hört suckande i mitt rum och vaknat av att någon har andats tungt det är väldigt läskigt. I min källare, har jag hört dunsar och det är inte så värst trevligt att gå ner där och duscha nu när vi renoverar badrummet här uppe, man känner sig väldigt i iakttagen. Hos min kompis försökte vi framkalla andar, eftersom det händer underliga saker där väldigt ofta, då började en stol snurra och vi hade släckta lampor, och man såg en svart skugga röra sig, min kompis blev som förstelnad och håret reste sig upp på oss, jag sprang dock och tände på datorskärmen. När jag var mindre så besökte vi ett slott som ligger i Östergötland som heter Lövstad Slott vi hade en guide med oss, och någon knackade mig på ryggen men ingen var där?
Det var väldigt läskigt, ingen trodde på mig heller haha, kanske det var inbillning men det var läskigt iallafall.

Där min mormor och morfar bor (min mormor är död)
Så är det en gammal galgbacke- där de hängt folk förut osv. Där spökar det jätte mycket, och händer saker hela tiden, som både min mamma och moster och mormor märkt av, finns tusen saker att berätta men det blir för långt och låter som påhitt i andras öron kanske!

:)Gav mig goosebumps iaf!

Sov så gott! ;)
P.S. Skicka gärna in fler så lägger jag upp dom! =)

Hemmalagad middag och filmen "Up"

Datum 2010-03-04 Klockslag 17:20:14
Det är mina planer för kvällen. Ska åka till mamma och pappa nu. Har börjat lite på "Teeth" också så jag kanske korrar lite mer på vägen dig också. ;)

En till underbar film som ni bara måste se är "Up". Köpte den i förrgår så att mamma och pappa skulle få se den, så ikväll blir det myskväll!

Hörs sen! =)

Lady Gaga - Teeth

Datum 2010-03-04 Klockslag 16:58:11
Funderar på den här till min N2:a på söndagarna på Ackis. I så fall kommer nog min Com.street F+ få den som deras lite "lättare" dans också... Vad tror ni? Jag gillar den, men risken är att någon redan har paxat den på L-ö.

Bloggkoll!

Datum 2010-03-04 Klockslag 15:36:22
Förresten, ni vet väl att man kan prenumerera på min blogg? Om ni inte visste det så kan ni alltså göra det genom att klicka på den här lilla diskreta knappen. Då får man ett meddelande så fort jag uppdaterar. Hur smart är inte det! ;)

bloglovin

 

Wohooo!!

Datum 2010-03-04 Klockslag 15:08:33
Äntligen klar med koreografin!! =D

Kommer köra den med Commercial street M och min söndagsklass (F5) på Ackis för er som undrar.

Wiiiee!


Börjar få in en del hårrysande skräckisar också. Men jag vill ha fleeeer! ;)

Fortsätt att skriva!
Här får ni en creepy Celina... ;)

Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm that Bitch

Datum 2010-03-04 Klockslag 12:53:28
Korra korra korra... nu blidde det den här. Tjohej! ;)

Ditt läskigaste spökminne?

Datum 2010-03-04 Klockslag 11:59:13
Halloj!
Fick precis en idé!
Själv älskar jag spökhistorier och dom bästa är ju från folk man träffar på som har egna erfarenheter. Efter mitt inlägg "Tror du på spöken?" fick jag lite svar från folk där dom berättade lite kort om saker som hänt dom själva.

Så därför vill jag ha DITT läskigaste spökminne!!

Har du vaknat av steg mitt i natten? Konstiga skuggor som rör sig i ögonvrån? Värre? Skriv en kommentar här nere och berätta i detalj! Dom svaren jag får in lägger jag sen upp i ett nytt inlägg så att alla kan få läsa. =)

Ready, set, go!! =D


Sunshine!

Datum 2010-03-04 Klockslag 10:37:09
Åååhh blir så glad när man vaknar och solen försöker slingra sig in genom persiennerna. =) Fick ett ordentligt lyckopirr i morse!

Vad står på schemat idag då, jo...

  • Koreografera
  • Koreografera
  • Koreografera mera....
  • Ev. gymma med Anna
  • Middag hos m&p

Och självklart ska det BLOGGAS idag!! Allt för att kompensera upp gårdagen. ;)

Haha, förresten vet ni vad jag bl.a. drömde om i natt? Att jag hamnade i värsta bråket med han bloggsnubben Amir (Kissies sidekick) och Kissie själv när jag stod i en provhytt i nån klädaffär. Haha, självklart vann jag..! ;)

Nä, men om man skulle ta och äta lite frukost, sen KÖR VI! =D

Tror du på spöken...?

Datum 2010-03-03 Klockslag 23:19:31
Känner mig väldigt trött så det blir nog en "tidig" kväll. ;) När vi kollade på "Det Okända" kom jag att tänka på det sjukaste som hänt mig och Christian. Det var i studion för nåt halvår sedan... vi hörde att någon gick runt i längeheten och prasslade med saker. Vi var så övertygade om att det var någon där att vi ringde 112 och dom skickade dit poliser. Men när dom kom fanns det självklart ingen där och allt var låst... Resten av natten sov vi med tänd lampa, kläderna på och med ett baseballträ i sängen. ;)

Om du blev nyfiken kan du läsa hela blogginlägget här.

Och det här är inte det enda som har hänt i studion. Glas har flugit ut ur hyllor, det har hörts springande steg på vinden som det inte ens går att komma upp till, det har slagits på symbaler i trumrummet mitt i natten, osv, osv.... creepy? ;)

Är du en riktig skräckfilmsälskare som jag så MÅSTE du se "Paranormal Activity"!! Den är så sjuuuukt läskig, men också galet bra!

Men nu är det snart sovdags för mig. Natti natt! ;)

 


 

Förresten, FÖRLÅT för den superkassa uppdateringen idag!

Imorn ska jag koreografera en massa och då lovar jag att det kommer bli en heeeel del bloggande under dagen. ;)

Syns imorn!Vuxenpoäng

Datum 2010-03-03 Klockslag 18:56:27
Åååh vad det är härligt med lov! Sova utan att behöva gå upp någon speciell tid... göra vad man vill på dagarna... underbart! =)

Idag har jag och Christian samlat en massa vuxenpoäng. Kl. 13 var vi hemma hos mamma och pappa för att få skjuts in till Willy's på L-ö för att storhandla. Det blev fem proppfulla pappkassar och kostade bara strax under 1500 kr! =) Jag blir nästan lite rädd för mig själv när jag blir överlycklig för en lyckad storhandlingstripp. ;)

Sen städade jag hela lägenheten och babe körde tetris i köket (dvs försökte få in allt vi köpt i kylen, frysen och alla skåp. Ett stackars paket pyttipanna hamnade ute på balkongen).

Ikväll är det "Det Okända" som ni vet är ett av mina favvoprogram på TV. =) Har ni inte sett det än så gör det! TV 4+ kl. 20.

Annars har jag inte så mycket mer intressant att berätta. Funderar på att fixa mina naglar ikväll... fick en idé om att göra lite "Ed Hardy"-inspirerade naglar. Typ svart grund med lite röda rosor och krafs... vad tror ni?

Hittade dom här på google...

Shoppa, shoppa, shoppa!!!!! =D

Datum 2010-03-02 Klockslag 21:08:56
Haha, jag tror att jag är shoppinghög just nu! ;) Jag fick nämligen ett presentkort för några dagar sedan på 3000 kr att på Vero Moda för. Inte helt fel! Så jag och babe tog en sväng in till stan och jag plockade på mig allt jag tyckte var snyggt i affären. Ändå har jag typ 500 kr kvar! =)

Sen har jag också beställt en ny iPhone! <3 <3 <3 Det tråkiga är att det kommer ta ca tre veckor för den att levereras... =( Aja, den som väntar... Måste ändå säga att det är lite ironiskt med tanke på att jag bara haft mobilen i typ lite mer än en månad... Hoppas den jäveln får en istapp i huvudet och dör... eller blir attackerad av en bisvärm... eller uppäten av en ubåt...

Lite bilder på det jag fick med mig hem idag! =)

Äääälskar den här väskan!!

Det bredvid är tre par trosor

 

 

Här är dom enda två sakerna som jag faktiskt "betalade" för idag. Ett nytt doftljus från Durance (beroendeframkallande!). Hade mitt förra hela december, januari och februari och då har det varit tänt ofta! Snacka om valuta för pengarna!

 

Sen en suuuuperfin bolero från "Beyond Retro".


Och sen måste jag faktiskt tillägga att babe har varit en helt fantastisk pojkvän idag! =) Han har till och med försökt verka intresserad när jag sprungit in och ut ur provrum, inte klagat när jag bett om att få gå tillbaka till samma affär en gång till, stanna till vid ytterligare en affär, osv, osv. En flickas dröm helt enkelt! ;) Babe du är BÄST!

Nu är det dags för mysmiddag á la Christian! =)

Morr..........

Datum 2010-03-02 Klockslag 11:03:32
Gick och la mig runt kl. 3 i natt för att jag inte kunde slappna av, somnade kanske runt kl. 4 och har sovit piss hela natten (vaknat hundra gånger i timmen osv). Sen när jag äntligen lyckats somna och sover runt 10-tiden så sätter idiotjäveln bredvid mig igång och börjar borra i väggen precis på andra sidan min säng!!!!

Nu är jag uppe och täcket är förflyttat till soffan... det ironiska är att nu har dom slutat... det räckte väl med att bara väcka mig antar jag. J-vla tuppj-vel....
Såg precis Rihannas nya videon till "Rude Boy". Älskar 80's-stylen!

Till mina fina vänner...

Datum 2010-03-02 Klockslag 02:03:28

 

Ett litet inlägg till två av mina fina vänner. Ni vet vilka ni är... =)

 

 

 

"Stand"

You feel like a candle in a hurricane
Just like a picture with a broken frame
Alone and helpless
Like you've lost your fight
But you'll be alright, you'll be alright


Cause when push comes to shove
You taste what you're made of
You might bend, till you break
Cause its all you can take
On your knees you look up
Decide you've had enough
You get mad you get strong
Wipe your hands shake it off
Then you Stand, Then you stand


Life's like a novel
With the end ripped out
The edge of a canyon
With only one way down
Take what you're given before its gone
Start holding on, keep holding on


Everytime you get up
And get back in the race
One more small piece of you
Starts to fall into place
Oh

Morrelimorr!

Datum 2010-03-01 Klockslag 20:21:49
Kom precis ut ur duschen. Nice! Har varit extremt svettig idag eftersom att det praktiskt taget inte fanns någon luftkonditionering i salen vi hade audition i. Nu tänkte jag torka håret och sen promenera till Anna för att mysa lite.

Haha, hittade förresten den här på Eva's blogg. Bilden är från showerna på Vasan i januari.. Haha, vad gör jag?? ;)

Audition - We will rock you

Datum 2010-03-01 Klockslag 19:26:18
Okej, då tar vi det från början. Kl. 10.04 möter jag upp Ida S på Karlaplan och vi tar en snöslaskig promenad bort till nya "Base 23". Vanligen brukar man träffa på folk man känner på auditions men här kände vi typ bara varandra - jag, Ida och Jacob.

Först var det själva koreografin som skulle läras ut. I början när jag såg den på youtube så fattade jag verkligen inte varför dom dansade så "konstigt och kantigt", men efter lite research så fattar jag nu att det är "Gaga-folket's god-morgon-dans". Det är alltså i framtiden och rockmusik är förbjudet och världen styrs av nån tant som alla måste lyssna på. Man får därför inte sticka ut eller vara annorlunda. Därför skulle också dansen vara exakt med rätta vinklar hit och dit, händer som skulle vara placerade åt rätt hått, fötter, you name it. Man fick inte sticka ut alls i själva rörelsemönstret. Grattis till mig som varit gymnast säger jag då! ;)

 

(Från 0.38....)

 

Vi var kanske 40 pers i salen som sökte. När vi var klara och vi kört i grupper om fyra så informerade dom oss om att eftersom det redan varit en dansaudition, så sökte dom bara endast ett fåtal personer extra. Av 40 personer som sökte plockade dom ut tre tjejer och en kille - inklusive JAG!!!!! Helt sjukt!! Tyvärr gick inte Ida vidare, men hon var grym kan jag berätta! Och det är inte nåt jag bara säger!

 

Efter det blev det sångdags. Först fick vi gå in en och en och repa med pianisten. Vi klickade direkt och det kändes verkligen som att han hejade på mig. =) När alla gjort sin omgång blev det dags att sjunga inför han som var ansvarig för det musikaliska (han spelade också piano när vi dansade, har för mig att han hette Mark...), plus koreografen Nina.

 

Jag nailade sången och alla såg väldigt glada ut, särskilt Mark! Han ville då testa lite andra grejer och jag fick köra den sista biten på låten som avslutas i en ganska så hög ton, men han ville testa att köra den ännu högre... och högre... och högre.... och högre.... och jag nailade varenda gång!! =) Till slut sa han att "bara så att du vet är du uppe på "a high C" nu och du kan garanterat gå högre." Kan inte så mycket om sånt, men han såg impad ut i alla fall. =)

 

Efter det blev det lite mer väntetid, men alla vi fyra gick vidare till sista delen - filmningen. Då hade också resten av den förra dansauditionen dykt upp för att joina oss. Kändes lite orättvist att dom kom dit kl. 14, fräscha och med energi, medan vi kört sedan kl. 10 på morgonen och höll på att avlida. Men det var bara att ställa sig framför spegeln igen och börja om från början. Som tur var var det ju samma dans i alla fall.

 

Efter hundra års genomgång fick vi äntligen ställa oss framför kameran, tre och tre. Först körde dom två killgrupper och sen var det min tur. Tyckte att det gick väldigt bra med tanke på hur fruktansvärt slutkörd jag var. Jag strålade med allt jag hade att stråla med och gav 250% i varenda steg! =) (sen dog jag typ... ;) )

 

Det sista vi gjorde sen var att sjunga lite som grupp med Mark (inget som vi kunde åka ut på utan han ville bara kolla på vilken nivå vi låg tillsammans). Det lät grymt måste jag faktiskt säga! Vi körde faktiskt "I want it all" igen som jag gjorde tidigare.

 

Till slut kom Nina tillbaka och informerade oss om att alla hade kommit med på filmen (alltså ingen hade hamnat utanför i bild eller så) så då var det klart! Mitt öde ligger nu i Londons händer. ;)

 

Men om man ska summera ihop den här dagen så är jag otroligt nöjd med min insats! Nu kan jag inte göra mer än att vänta på svar. =)

 

 

 

 

I Want It ALL....!

Still in the game!! =D

Datum 2010-03-01 Klockslag 17:34:02

Kom precis hem från auditionen och jag är fortfarande med!!!!! =D =D =D Vi har filmat och dom ska skicka det till London imorn. Nu måste jag bara äta lite mat innan jag svimmar, sen lovar jag att berätta allt i detalj! ;)

Håll ut!

Auditiontime!! =D

Datum 2010-03-01 Klockslag 09:29:02

Nu MÅSTE ni hålla alla tummar ni kan för mig idag!!

Jag själv LOVAR att ge mitt allt och dubbelt så mycket! ;)Hör självklart av mig så fort jag kan! =)
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik