Ferre hos Nat

Datum 2008-10-27 Klockslag 23:43:53
Just det ja! Glömde ju berätta om festen i fredags hemma hos Nat! Tidigare samma dag var jag och Christian på konsert igen och lyssnade på när Radiosymfonikerna körde helt galet avancerade stycken i Berwaldhallen. Vi trodde att det bara skulle ta en timma, men det slutade på två timmar och jag fick panikstressa för att hinna hem, fixa iordning mig, äta och sen åka tillbaka in till stan, eller ja.. Bergshamra där Nat bor.

Kom dit vid halv nio typ och gav Nat det absolut mest lättdruckna vita vinet ever - Black Tower! (låter lite som en porrfilm eller nåt) Tänkte att jag skulle ta och börja få henne att tycka om vitt vin.. tänk vad mycket hon missar liksom! ;)


Smakar saft! =)

När jag väl slagit mig ner på golvet runt soffbordet tog det inte lång tid innan fyllelekarna drog igång, och självklart landar det på "Jag har aldrig...".. ha! Jaaa, det var ju intressant... But what happens in Nat's lägenhet, stay's in Nat's lägenhet... ;) Fast jag kan ju faktiskt skvallra om att det blev lite spraylackering av kök senare på kvällen.. ;) (dock efter att jag gått).. Pratade med Nat idag.. stackare.. dom hade fått städa en del idag förstod jag...

Själv tog jag det väldigt lugnt med tanke på hur jag mått senaste tiden, så runt ett-tiden började jag röra på mig och bestämde mig självklart för att ta den krångliga vägen till väsby, istället för att bara gå till tunnelbanan och smidigt åka hem till Lidingö.. men vad gör man inte när man är kär och gossjuk.. ;) Kändes lite halvläskigt att sitta på en öde busshållplats mitt ute i Bergshamra för att sedan sitta och vänta på pendeln i typ en kvart i Ulriksdal.. men jag har ju världens bästa pojkvän som kom och mötte mig på stationen när jag kom fram, så då var det ju värt allt läskigt! Blev till och med mött av Christians kompis Micke som hängt där under kvällen.



Busshållplatsen i Bergshamra... med min räddare - iPoden och Family Guy!

Sammanfattningsvis så tycker jag att det var en väldigt trevlig kväll! =) Snodde en bild från Nat's blogg.. typ den enda bilden som tagits på mig under hela kvällen plus att jag inte ens varit medveten om att den tagits.. Meeeen jag bjuder på den! ;)

Hej å hå, hej å hå...

Datum 2008-10-27 Klockslag 23:17:04
Guuud vad jag har städat och putsat och rensat och grejat och donat idag! Yey! =) Nu är i alla fall badrummet klart!  Tog ut ALLT ur badrumskåpet (vilket fyllde ungefär fyra-fem plastkassar) tvättade och torkade av alla hyllor och slängde så mycket som jag bara kunde! Shit vad mycket gammalt smink och jox man har sen man var typ 13-14 år och testade ALLT! Skiiitsnyggt med alldeles för mörk foundation.. yep.. tror inte att jag använde den alltför mycket dock (som tur är), eftersom det mesta faktiskt var kvar.. Och jag hade en mängd olika "fin"-tvålar och badkulor och badbomber och badsalt och diverse badrumsprylar som man alltid blev överöst med när man hade födelsedagskalas för ex antal år sedan.. ;)

Haha, och Date-parfymerna!! Ojojoj... måste erkänna att dom faktiskt luktar lite gott ändå.. ;)



Så här fint blev det i alla fall till slut! Wohoo! Go Celina! ;)

Mitt rum är nästan klart..! Har bara typ det jobbigaste och tråkigaste kvar.. allt småplock! Typ fixa med CD/DVD-hyllan och dator/studio-avdelningen.. blä.. Tänkte ta det sista imorn.. är helt slut nu..! Dan messade mig igår natt och frågade om jag kunde vicka för honom på Balettackademien idag kl. 20.. "Tjaa.. why not!", tänkte jag och slängde mig iväg in mot stan runt sju.. Tyvärr blev det ingen klass (vilket Dan också sagt det var ganska så stor risk för) eftersom att det är lov och så.. Men det gör inte mig nåt. Hade varit kul att undervisa liksom, men jag får ju cash ändå, så det var inte helt i onödan.. ;) Men det tog ju lite på krafterna ändå...

Känner att jag inte vill visa hur rummet är riktigt än..! Måste ha det så där perfekt som jag vet att det kan vara först! Men en liten sneek-peek kan ni väl få.. ;)



Först är det min säng då... tycker nog att det ser liite mysigt ut ändå... ;)
Sen har vi det mest spektakullära av allt - mitt golv och en av mina mattor! Och dom syns!! =D


Imorn blir det att hugga tag i resten innan jag drar in till stan på dejt! =) Äsch, få inga dumma idéer nu! Klart att det är med älsklingsmysen! Lovar att fota resten av rummet sen när jag har det så där mysperfekt!

Nu tänkte jag ta och ögna igenom skafferiet lite känner jag.. sen blir det TV-stund! =)

I finally did it!!!

Datum 2008-10-27 Klockslag 16:29:18
Helt otroligt!! Men ja det är sant!! Idag mina damer och herrer, tog jag tag i.....


STÄDNINGEN!!!!


Det är ett mirakel!! De senaste timmarna har gått till att vika ihop och trycka in alla kläder i garderoben och byrån.. vilket inte har varit lätt måste jag faktiskt påpeka! Funtar på om jag måste fixa en till byrå eller nåt... fast det finns liksom ingenstans att ställa den.. hmm.. i-landsproblem ja.. Och det jobbigaste är att jag redan har resat en massa kläder som jag inte använder.. Men det är ju så svåååårt!! Jag har jätteproblem med att slänga och lägga undan saker! Men det är ju helt underbart när man helt plötsligt har lite extra plats.. aja.. får se vad som händer.. (hr-hrrrm.. ny byrå *host*)

Nä, nu måste jag tillbaka till städandet! Kanske slänger upp en liten bild om några timmar... ;)

I'm back!!

Datum 2008-10-24 Klockslag 16:30:29
Back where I came from.. alltså mörkhårig!! =D Har änligen fått träffa underbara Jeanette och nu är håret fixat! Och jo man får sig ju en smärre chock när man ser sig själv i ett fönster eller i spegeln... but I like it! =) Tar väl ett tag innan man kommer in i "rollen", men det känns grymt kul! Tyvärr hade hon inga riktigt knallröda slingor inne, men hon skulle beställa så att jag kan komma och sätta in några i nästa vecka.

Här e jag dååå.. Strike a pose!! ;)



Efter det svängde jag förbi Åhléns på Östermalmstorg och köpte på mig lite Clinique-produkter. Sen jag började skolan känner jag att min hud inte mår über-bra av att vara nere i en svettig källare varje dag, så jag tänkte att jag skulle ta tag i problemet innan det blir värre. Dom hade nämligen lite bra erbjudanden också, så jag tänkte att jag skulle passa på då jag ändå var där.



Jag fick helt sjuuukt mycket grejer för att det var paketerbjudanden! Först köpte jag "Clinique's 3-Step Skin Care System" (i mitten av bilden). Dvs, ta bort smink och sånt.. Och sen plockade jag på mig "Clinique's Blemish-Fighting Regimen, 3 Travel-Size Solutions", dvs, rese-kit som innehåller saker som tar bort röda fläckar och sånt.. (längst till höger) Och bara för att jag köpte två produkter, så fick jag en "gåva" på köpet värd över 900 kr.. eeehh... ja tack!! =D "Gåvan" innebar en nässesär med en liten burk sminkborttagning, ögonkräm, en liten burk hudkräm, ett rogue med borse, en mascara och ett läppstift (som kanske inte hade den snyggaste färgen direkt.. men ändå..! =) ).

Tänkte börja använda grejorna redan ikväll! Jobbiga är bara att jag blir tvungen att släpa iväg det till Christian.. men what the hell! =)



Apropå ingenting.. igår satt jag heeeeela dagen på Daneryds akutmottagning! (eller typ nästan hela dagen.. kändes som det i alla fall..) Har haft problem med hjärtklappning, yrsel och andningssvårigheter sista tiden, så jag och pappa åkte hemifrån klockan 8 på morgonen och kom inte därifrån förrän klockan 3 på eftermiddagen!

På den tiden hann vi:

Prata med en "intern-läkare", en läkare och en sjuksköterska, ta flera blodprov, kolla blodtryck, ta EKG (för hjärtat), äta lite frukost, vänta, prata med en till sjuksköterska och få en kanyl inkört i armen, vänta lite mer, bli flyttad till en annan säng, vänta på klartecken från lungröntgen i en timma, bli insprutad med nåt radioaktivt gunk, ta lungröntgen, gå ner till receptionen och dra ur den enormt stora kanylen från min arm, vänta ännu mer, vänta helt cp-stört mycket, bli stressad för att det tar så sjukt lång tid, bli uppropad och få svaret att dom inte hittat nåt.. Allt detta under ca sju timmars tidsförlopp.. yey..! Klumpar man ihop tiden som jag blev undersökt eller behandlad så kanske man kommer ner i en timma totalt... suck.. aja.. nu har man det överstökat i alla fall.. jag fick ordern att ta det lugnt och vila. Tur att det är lov nu då.. =)

Och nu ska jag iväg och hålla mina sista klasser innan lovet! Och sen bär det av till väsby igen och goooskväll. Juste, både jag och babe äääälskar verkligen tv-spel och nu änligen har vi hittat nåt som vi kan ha som "vårat" spel!

Först körde vi "Dead Space" som är j---vligt creepy..! Man springer runt på en rymdstation där det hänt lite skumma saker om man säger så..!


Det andra spelet heter "Fable 2" och är heeeelt magiskt undebart att köra! Miljöerna är helt sjuka!! Alltså på ett bra sätt!



Ikväll ska det pressas Xbox säger jag bara! =)

Tudeluuu så länge!!


Friiiitiiiiids...

Datum 2008-10-22 Klockslag 17:00:18
Sitter på Nova och chillar lite... Skulle haft dans med fritidsbarnen vid tre men det var ingen som var intresserad så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 5 så att dom "stora barnen" kan börja droppa in.. =)

Hitills har jag hunnit byta om till vanliga kläder, fixa till sminket, hjälp till att plocka bort lite mellis, kokat upp vatten och gjort the, smuttat på min kopp the i ca en och en halv timma, messat med babe och Anna, ringt pappa, och nu sitter jag här och surfar runt på alla möjliga sidor jag kan komma på.. så varför inte ta och blogga lite när man ändå håller på..? ;)

Idag hade vi Waacking med en riktig legend från New York - Tyrone "The Bone" Proctor. Han är så sjukt ball!! Beter sig som 25-30 bast, har världens coolaste "waacking/vogue-attityd", kan allt om dansen historia men det kanske i och för sig inte är så konstigt eftersom han var där och skapade det på 70-talet!! Huuur BALLT är inte det??!! Han är typ 60 år eller nåt.. såååå coolt!! Och det var såååå kul!! Han hade en grymt bra "posing-övning" där han hade satt upp "high-fashion-pose-" bilder på speglarna som man skulle härma. Grymt kul!

Vi tog en massa foton på slutet, så jag ska försöka fixa det från någon nu i veckan... Haha, han sa också att vi var hans "Swedish team" och att när han kommer tillbaka till NY så kommer han visa upp bilderna på oss och skryta järnet! ;) Han berättade också att han hade blivit informerad innan han träffade oss att vi var väldigt snabblärda, och han var helt faschinerad på klassen sen av vår konceration och att vi faktiskt var väldigt snabblärda! Nice! ;)



Och imorn mina damer och herrar ska jag till min kära Jeanette som ska färga och klippa mitt hår!! Yey!! =D
Funderade först om jag skulle berätta här och nu vad jag bestämt mig för... men jag tror att det får bli en liten överraskning... Annorlunda kommer det ju bli i alla fall!! ;)



Nä men om man kanske skulle ta och börja jobba lite då... Hrm... halllå..? Barn..? Komsi barnen..? Någon här typ.......?

Ny vecka igen då...

Datum 2008-10-20 Klockslag 09:10:03
Tänkte dedikera ett litet inlägg till "Anonym" som vill att jag ska blogga mer! =)



Idag är inte en överdrivet rolig dag... jag ska iväg på en sak som hör ihop med det som hände typ förra veckan... Som tur är så följer Anna med mig så det gör ju självklart att det känns lite bättre... Plus att min älskling Christian kommer hem till mig ikväll och kramar på mig...

Nä, nu vill jag inte tänka mer på det!



I lörsdags hade jag en sån grymt bra och rolig dag! Det började med att jag och Nat skulle korra och dansa på en svensexa. Vi möttes upp kl. 11 och började korra lite "Markoolio-känsla" (en av dom som arrangerade svensexan, som också är han jag känner, jobbar med musik, så på morgonen hade han som skulle gifta sig spelat in en låt i lite Markoolio-anda..).

"Här kommer Pilbäck! Ahaaa... åååh vilken maaaaan...!!"

Vi hade i alla fall sjukt kul bara när vi skulle koreografera.. ;)

Klockan ett dundrade hela gänget in! Dom var väl runt en tio pers nånting.. Grymt sköna killar! Inte alls dräggiga eller nåt sånt som det nog lätt kan bli! (kan väl hända att det kanske blev så senare under dagen... ;) ). Vi lärde ut dansen, spelade in "videon" och fotade till "singelomslaget" på typ en timma! Och guuuud så kul vi hade! =D



(självklart körde vi i vår D'licious-uniform! =) )



På vägen in mot stan sen tog vi alla sällskap och på tåget ställde det sig en dragspelare bredvid oss och började spela en massa.. Självklart tog killarna tillfället i akt och ställde upp Pilbäck (brudgummen), mig och Nat bredvid honom (och självklart resten av gänget i bakgrunden) och började filma medan vi stod där och ryckte och dansade för fulla muggar..! Haha, kan ju förstå att folk vände på huvudena! ;)

Sen hade jag och babe en gaaaalet mysig dag på stan!! Först blev det tidig middag på en grymt bra hamburgerställe som ligger i Kungshallen fast på övervåningen. Efter det en liten shoppingrunda.. ;) Köpte bland annat på mig en bodyspray från Body Shop som jag är heelt beroende av nu! (blev tilpsad av Nat!) Och så äntligen fick jag tag i hårknarket "Dust it" från Osis+!! Love it! Testade det på första Gathania-giget och ja... man fick ju lite fluff om man säger så... ;)



På kvällen blev det mer mys, och den slutar som vanligt med att jag däckar i Christians knä i soffan... Bästa sättet att somna! =) Igår hängde jag hos babe på dagen och hade sen två klasser i Torsvik på kvällen.

Så... en liten sammanfattning av min helg då! =)

Och nu ska jag iväg till skolan och ha modernjazz med Sanna och Commercial med Dan. Tjingeling! =)

Underbara helg!!

Datum 2008-10-18 Klockslag 02:05:56
Nu äntligen är det HELG!! Och om en veckan är det LOV!! Yey!! =D

Idag har jag hunnit med en himla massa faktiskt..! Först hade vi balett och jazz.. på jazzklassen blev vi också helt plötsligt överumplade av att "koreografierna" som vi jobbat med i grupper förra lektionen skulle visas upp på plats.. där och då.. vår "flum-grupp" fick panik, eftersom vi typ knappt gjort nåt alls som ens lutade det minsta åt att vara seriöst.. But we made it! ;) (tolkningsfråga, men vi körde ju nåt i alla fall..).

Efter det slängde jag mig på tunnelbanan hem och började koreografera klart till eftermiddagens klasser.... Okej... nu ett litet tips till folk som inte riktigt förstår sig på dans... SLUTA STIRRA!!!!! Det är knappt att jag gör mig alls, men ändå ska folk stå och APGLO bara för att man rör en hand eller en fot. Hallå?!! Jag står med en iPod i handen och rör mig samtigt, you do the math!! Hade ett helt j-vla killgäng som stod och glodde så ögonen f-n höll på att trilla ur... herregud säger jag bara....

Kvart i fem hade jag mina söta mini vibare och en timma senare mina söta feminine vibare..! Me like! =)

När det sen var klarrrt, åkte jag hem en sväng för att få i mig lite mat och drog sen iväg till min älsklings Ida! =D Känns som att vi träffas alldeles för sällan! Men det blir ju tyvärr så när man har mycket annat som man måste göra hela tiden... Vi tog oss i alla fall en riktig myskväll och nu sitter jag här hemma och tänkte hoppa i säng...



Jag och söta Ida!

Och imorn är det upp och hoppa igen för då ska jag och Nat giga! =D Eller ja, vi ska göra koreografi och spela in en "video" till en svensexa. Först ska vi korra till klassen och sen blir det lite myshäng innan vi kör igång. Tanken var att Ida också skulle vara med (det är alltså ett D'licious-gig) men hon kunde tyvärr inte... Kommer säkert bli näjs ändå! =)



Hehe, svettbrudarna Celina å Nat! ;)


Och efter det är det raka spåret in till stan för att möta upp min kärlek för lite stanmys och sedan kvällsMYS!! =D Längtar längtar!

Natti natt! =)


Bodycrash igen...

Datum 2008-10-16 Klockslag 20:29:31
Kom på att Madde frågade ju efter Bodycrash videon idag.. Här är den i alla fall!  Jag kommer som sagt inte in förrän efter halva typ och då har jag en svart hög hatt på mig.. sen är jag typ lite överallt... Enjoy! =)







Och HÄR hittar ni lite bilder från inspelningen!

Nackspärr

Datum 2008-10-16 Klockslag 20:19:33
Jag koreograferar för fulla muggar och nu känner jag hur det börjar mola i nacken och ryggen... Känner  mig lite stolt faktiskt! Har snart korrat klart tre låtar! Alltså inte tre hela låtar, men så långt som jag behöver lära ut på nästa klass i alla fall..! Yeey! =)

Den här håller jag på med nu.. Loooove it!!



Shit, jag är verkligen helt slut! Misstänker att mina små yrsel-attacker beror på sömnbrist.. Ska på massage nu klockan nio och sen vore det skönt att bara slänga sig i sängen direkt efter. Borde ta och äta lite middag också..

Idag hade vi Malin Emmoth! Det är så sjuuuukt kul på hennes klasser!! Hon är ju bara så otroligt underbar!! Först körde vi wacking och lite improvisation - galet kul! Och sista kvarten körde vi wacking-koriografin med klackar! HA!! Svårt eller?!! Men också superroligt! Och vingligt.. ;)

Kom precis på att imorn är det ju faktiskt bara EN VECKA kvar till lovet! Hjälp vad tiden har gått fort!

Men nu blir det nog att börja förbereda sig inför massagen! Tudeluuuu! =)

Dilemma!

Datum 2008-10-15 Klockslag 23:51:51
Aaaarrgghh!! Jag kan inte bestämma mig! Ni är superdupermegagulliga som har svarat! Tack tack tack! =D Men nu har jag typ ännu mer bestlutsångest! ;) Först och främst måste jag ju kolla upp det där med Gathania-gigen... inte så kul att sumpa dom bara för att jag byter hårfärg... men jag trooor, och jag betonar verkligen trooooooor att jag lutar åt mörkbrunt/svart...

....eller jag vet inte...! rött?? neeeej mörkbrunt/svart!! ja... jo... kanske gör som Sara föreslog att ha ltie röda slingor i eller nåt.... hmmm......

Över till annat..!




Igår kväll gick jag på massage för mig betongnacke!! Ååååååh va det var skönt!! Det är ju så att när jag blir stressad, eller när min kropp blir stressad så sätter jag all stress i nacken/axlarna. Vilket då i sin tur sätter sig i käkarna, vilket i sin tur faktiskt gör att jag får tinnitus, plus att cirkulationen blir sämre i övre delen av ryggen och det börjar pirra och stickas jobbigt. Självklart är jag ju ovanpå det också väääldigt stel.

Massage har ju tyvärr både för och nackdelar. Fördelarna kan ni nog lista ut själva, men nackdelarna är när man håller på att lösa upp en triljon knutar i ryggen/nacken (som jag har) så blir det ju en massa förändringar i blodtillförseln till huvudet. Det kände jag av idag...

Först hade vi klass med Dan och jag kände mig ovanligt orkelslös och oinsprerad för att vara hans klasser... tänkte väl inte så mycket mer på det, men i slutet av klassen började jag få hjärtklappning, yrsel och kallsvettningar... "hmm..", tänkte jag... "quite a predicament..." ;)

Sen på balettklassen var jag faktiskt tvungen att sätta mig ner efter typ tio minuter när hela jag började skaka.. det gillade jag inte!! Att behöva sätta mig ner alltså..! Jag tycker verkligen att det är jättekul med balett nu så jag blev jättebesviken på att jag inte kunde vara med! Men jag försökte istället titta och lära mig så mycket jag bara kunde av mina älsklings-klasskamrater som är så hiiimla duktiga!! =)

Efter förmiddagen på Kühlers skulle jag äntligen till min underbara sjukgymnast YvonneLidingö Fysioterapi där jag bokade tid för typ tre veckor sen när min rygg/höft var som värst. Det roliga var att hon hittade felet på en sekund! Hon bad mig att lyfta ena knät så högt jag kunde samtidigt som hon kollade på min rygg, och vips visste hon precis vad felet var! Här kan man verkligen säga att det flög en lättnande suck genom kroppen på mig eftersom jag dragits med det här j-vla felet i över sju veckor nu..! Värst var det ju på Malins klass när vi körde i klackar!

"Hej, jag heter Celina och jag är ett vandrande kylskåp!!!!"    *klonk... klonk...*

Felet är alltså att hela vänstra delen av beckenet är helt dunder låst! Det rörde sig inte en millimeter när hon tyckte och höll på..! Inte så konstigt att jag varit Kylskåps-Celina..!

Nu har jag i alla fall fått övningar som jag ska göra varje dag, morgon och kväll, plus att jag bokat in en till tid nästa vecka. Wiie! =)



Ikväll har jag varit ungsomseldare igen på Nova dvs Käppalagården. Har varit väldigt trevligt tycker jag! =) Och imorn hoppas jag på att kunna få en till tid hos Monica för massage!

Nä nu håller jag på att svimma av min yrsel och trötthel.. måste... sova!!!

Gonatt!! =)



To be or not to be...
blond...
med utväxt...

Hårfunderingar...

Datum 2008-10-14 Klockslag 16:01:26
Jag har en liten fundering... jag är sugen på att färga om håret men jag är osäker på vad jag ska göra... Problemet är bara att så länge jag kör som bakgrundsdansare till Gathania så måste jag helst vara blond... Får se lite vad som händer med det dära. Har ju inte hört nåt från dom på ett tag tyvärr..

Men men, som sagt, jag känner att det rycker i färgsinnet och jag är lite sugen på knallrött igen..





Christian vill helst att jag ska ha mörbrunt igen, nästan svart....




Eller så fortsätter jag helt enkelt på blont...




Eller nånstans mittemellan...? Fast det är nog det jag känner minst för....




Eller pudelkrull!!! Haha, NOT!!





Okej, innan ni bestämmer er, tänk på att detta är kort som är tagna ända sen typ tre år tillbaka, så mitt ansikte har ju förändrats en del också på vägen. Tänk er som jag ser ut idag, fast med annan hårfärg! =)

Jag behöver en ordentlig omröstning, så ALLA som går in och läser det här inlägget, MÅSTE säga vad dom tycker! Orkar man inte ge värsta utläggningen så räcker det med t.ex. "Svart!". Klara, färdiga, RÖSTA!! =D

Förlåt...

Datum 2008-10-13 Klockslag 16:29:42
Vet inte hur pass bra det är att ha blogg när man inte mår helt hundra.. känns som att det är väldigt lätt att slänga ur sig saker som man kanske ångrar sen. Tur att det går att radera inlägg i alla fall.. ;) Får se hur länge det här ligger kvar...

Well, för att komma till sak. Jag vet inte riktigt vem det är jag ber om förlåtelse till, men ni som känner er träffade på nåt sätt kan passa på att ta åt er. Here we go...

Jag är verkligen ingen egotrippad person på nåt sätt och det kan dom som känner mig väl nog intyga. Den största delen på dagen för mig går oftast ut på att tänka på andra, hjälpa andra, förgylla folks vardag på ett eller annat sätt i skolan, på mina klasser, när jag gör naglar, koreograferar o.s.v. Jag går verkligen inte omkring och tror på nåt sätt att jag är bättre än någon annan. Där kan de igen som känner mig intyga väldigt väl att jag typ har världens sämsta självkänsla och jag tycker alltid att jag är sämst på allt, inga undantag. Jag känner mig väldigt ödmjuk inför andra och undviker in i det sista att ryka ihop med andra, kanske till stor del av att jag inte haft några syskon att bråka med.

Detta är vad jag känner. Är det så att någon uppfattat mig som annat, dvs dryg, uppblåst, "know-it-all", bitchig, eller nåt annat så ber jag verkligen otroligt mycket om ursäkt! Och nej, jag är inte sarkastisk. Om det är något jag strävar efter i livet så är det att behandla andra människor som jag själv skulle vilja bli behandlad, och jag mår sjukt dåligt över om det skulle vara så att någon känns något annorlunda. Så Förlåt, verkligen!

Dags att tänka till...

Datum 2008-10-13 Klockslag 00:29:58
Jag fick ett ganska så jobbigt besked för några dagar sen.. gällande mig själv faktiskt... tänker inte gå in på exakt på vad det gällde, men saken är den att det fått mig att tänka till lite om hur man lever och så.. kanske låter töntigt men så är det faktiskt.

En viktig sak som jag kommit fram till, eller kanske rättare sagt upptäckt är att jag har en helt otroligt underbar bästa vän och en fantastisk pojkvän (som också är de få som vet vad det handlar om) som jag vet skulle släppa allt för att stötta mig i eventuellt kommande lite halvjobbiga saker... Det har också fått mig att tänka på att man verkligen måste uppskatta det man har och ta vara på hur man upplever dagarna. Jag kan vakna en morgon och bestämma mig för att "det här ska bli en grymt bra och rolig dag!", istället för att starta dagen med en massa gnäll om att man måste gå upp. Var istället glad för att du ens kan gå upp..!

Jag har nog bestämt mig för att stänga ute allt dåligt och bara njuta av allt som är bra..! Finns absolut ingen anledning till att ens lägga någon energi på saker, människor eller händelser som bara drar ner en.

Det har absolut hänt nåt i själen.. Just nu går det självklart väldigt mycket bergodalbana och man går och tänker och funderar hela tiden, men på nåt sätt tror jag ändå att det här kanske kan leda till något bra..! Hoppas bara att den bra känslan i det här håller i sig...

Tack Anna och Christian för att ni är helt fantastiska!

Och det är inte så att någon behöver gå och oroa sig för mig nu.. allt kommer att lösa sig, kände bara att jag behövde skriva av mig lite.. =)

Gonatt!

Uppdatering

Datum 2008-10-07 Klockslag 23:37:32
Okej, nu är hemsidan uppdaterad lite mer! (www.celinaryden.com) Nu finns det en "News-sida" där jag helt enkelt kommer uppdatera alla nyheter som rör sidan eller mig själv kanske.. vet inte.. vi får se! Håll ögonen öppna i alla fall! =)

FRESH Magazine

Datum 2008-10-07 Klockslag 17:48:53
Nu är artikeln uppe på FRESH Magazine om mig! Shoho! =)

Idag har vi haft modern jazz och balett.. same shit, diffenrent day liksom.. haha nääää.. =) Har faktiskt varit en helt okej dag än så länge..! Känner mig lite sämre i halsen idag faktiskt.. och det var dessutom många i klassen som kände sig krassliga.. plus att Christian förmodligen har dragit på sig min förkylning som jag hade förra veckan.. hmm.. Liiiiinn..!! ;)

Imorn ska jag börja på mitt nya jobb! Yey! Först ska jag hålla en danslektion med fritidseleverna och sen kl. fem är det ungdomsgårdsverksamhet till klockan tio. Måste faktiskt säga att jag längtar lite! =)

Och nu måste jag ta tag i städningen!! Ser verkligen ut som ett bombnedslag här..! Kan inte förklara det bättre..

Lyssnade förresten in mig på lite roliga wacking-låtar igår. Hittade ett band som heter Chromeo! Me like! =)



Glöm inte att spana in min artikel nu! =)

GRATTIS!!! =D

Datum 2008-10-07 Klockslag 08:59:48

GRATTIS till min älsklings Petri/Kvacki som fyller 23 år idag!!

Hon leve; HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA!!!! =D




If that's what it takes...

Datum 2008-10-06 Klockslag 20:26:00



When the storm rises up, when the shadows descend
Ev'ry beat of my heart, ev'ry day without end
I will stand like a rock, I will bend till I break
Till there's no more to give, if that's what it takes
I will risk everything, I will fight, I will bleed
I will lay down my life, if that's what you need
Ev'ry second I live, that's the promise I make
Baby, that's what I'll give, if that's what it takes

Watch out 4 me..!

Datum 2008-10-06 Klockslag 08:40:49

I'm not in a great mood 2-day...


Cirque du Soleil

Datum 2008-10-04 Klockslag 13:55:48
Jag ryser och ryser och ryser och ryser och gråter allt på samma gång!!
Det här är så fruktansvärt bra så jag vet knappt var jag ska ta vägen!!

Helgmyyyyssss!

Datum 2008-10-04 Klockslag 11:10:02
Äntligen är det helg my goooood!! Kände mig verkligen sjukt fredagsseg igår hela dagen, men nu i morse har jag äntligen fått sova ut! Det roliga är bara att förut innebar en "vanlig" sova-ut-morgon att ligga kvar i sängen och pressa till cirka klockan tolv, ett där någonstans.. Nu när jag igger och vrider mig och pressar brukar klockan oftast inte vara mer än typ nio. Asbra! Babe hade ställt klockan på tio i morse, eftersom vi snart har besök av hans gamla klasskompis som är intresserad av att eventuallt bli proddad av Christian. Så nu sitter jag här, utvilad och helgmysig och klockan är "bara" tjugo i elva! =)

I torsdags och igår hade vi WACKING med Malin!!!! AAAAAAHHHHH, JAG ÄÄÄÄLSKAR WACKING!!!!!!!!!! Mina planer innan jag kom på att jag nog ville gå daglijnen, var ju faktiskt att ta en massa wacking-klasser på DC. Och fy saaataaaan vad kul det är!!! Musiken är helt underbar, rörelserna är ju bara helt ljuvliga och tillsammans blir det en enda stor boll av dansglädje!! *glädjesuck*... ;)


(Bianca som är med i videon var faktiskt den som fick mig att få upp ögonen för wacking
när vi spelade in trailern till SYTYCD - Scandinavia)


Efter lovet ska vi börja köra house med Malin också!! Körde det typ en termin på Marikas förut och det är också helt sjukt roligt! Man är rätt så död efter en lektion om man säger... ;) Här är Malin igen med bl.a. en av mina favvo-koreografer Sabina Dalfjäll. Enjoy! =)



Sen i torsdags kväll var jag och Christian bjudna på konsert av Bea och David! Det är vår andra "par-dejt" vi gjort nu.. hihi.. corny kanske, men vi har galet trevligt i alla fall!! =D Beas pappa är nämligen med och spelar cello i Radiosymfonikerna och den kvällen skulle Jill Johnsson och Lisa Miskowsky sjunga. Jill var superbra men Lisa måste jag nog säga var ett snäpp bättre! Hon gästade bara Jill så det var synd att man inte fick se mer av henne. Men å andra sidan så satt vi och pratade lite med henne i pausen i stället.. ;) Hon, om någon har en otrolig karisma och är verkligen en sån som lyser upp rummet!

Och nu är det heeeeelg!! Iiiiiii!!! Är så glad! Har längtat till idag sen i söndags kväll typ..  ;) Idag är det bara M-Y-S som står inplanerat på schemat, så vi får se vart det tar oss! =)

Just det, snälla söta rara babe har uppdaterat filmer och sånt på min hemsida om det är någon som skulle vara intresserad! =) www.celinaryden.com

Avslutar med lite mer fabulous wacking!



(och här är fabulous Johan me också! Wiiee!!)

Oh, happy day!! =D

Datum 2008-10-01 Klockslag 16:56:19
Åååååååååhhhhh jag är så GLAAAAAD!!!! =D Hela den här dagen har ju bara varit alldels alldeles underbaaar!!

Om vi börjar från början då;

  • I morse hade vi Dan med ny koreografi som verkligen var sjukt rolig!

  • Mitt under klassen kläcker lilla söta Isabel ur sig att hon tyckte att jag var så "snygg" när jag dansade på Dan's klass i måndags! Hihi, gulle! ;)

  • Sen hade jag utvecklingssamtal med Hanna (vår balettlärare) och jag berättade för henne att jag har haft en ganska så ordentlig svacka för några veckor sen, och även om det känns bättre nu så känner jag mig fortfarande dålig och väldigt mycket sämre än alla andra (jag vet att jag måste börja se till mig själv mer och mina förutsättningar och sånt, vilket jag absolut tänkt på senaste veckorna.. anyway..). Och då säger hon att jag är den som typ utvecklats mest av alla, och att hon var jätteimponerad och superglad över mina framsteg! Enligt Hanna så har jag tydligen en "dansarkropp" och hon grattade mig flera gånger för att jag kämpat så hårt och gått så fort fram, plus att hon var överlycklig för att de till slut besämt sig för att ta med mig på linjen! KRAAAAAAAAM PÅ DEJ UNDERBARA UNDERBARA HANNA!!! =D Nu ska jag kämpa ännu hårdare!! =)

  • Efter det slängde jag mig på tunnelbanan och bussen för att komma hem. Bytte om på typ två sekunder och drog iväg med bilen till Käppalagården (fritidsgård)  på Lidingö. Vet inte om jag nämnt det förut, men jag har för mig att jag skrivit nåt förut om att jag ringt runt till en massa folk om jobb och sånt...? Aja whatever, det här var i alla fall ett av dom. Väl där träffade jag på en supertrevlig kille som heter Petri och som skulle intervjua mig om diverse jobb. Vilket i sin tur ledde till att jag börjar jobba på onsdag nästa vecka både som danslärare på eftermiddagen och sen som fritidsledare på kvällen!!! AAAAAAAAAAAAHHHHH jag är så glaaaaad!!!! Och det fritidset är verkligen såååå fint och det kändes så himla bra att vara där! Längtar till nästa vecka!!! =D

Och nu sitter jag här hemma och vet knappt vad jag ska göra av allt lyckorus!! Bra att ha bloggen då... ;)

Just det, kom på en till sak, det ringde en tjej (Sandra, reporter) från en nättidning igår och ville intervjua mig om min dans och så! Hihi, grymt kul ju! Så vi tog en liten telefonintrvju i pausen mellan mina klasser igår. Hon tyckte att jag var väldigt duktig på att bli intervjuad (*stolt* ;) ) och artikeln kommer nog komma upp i slutet av veckan har jag för mig att hon sa. I'll keep you informed! Så länge kan ni gå in här och kika lite om ni vill...

Nu är jag hungrig.. väldigt hungrig faktiskt... hann ju tyvärr inte äta nåt innan jag skulle iväg på intervjun... fritidset alltså...

Och imorn har vi Malin Emmoth i jazz!! Wiiiee! Har bara hört bra saker om henne, plus att hon kan en massa house och wacking och voguing och sånt roligt!! Tjoho! =)

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik