Det spökar i hissen

Datum 2010-02-28 Klockslag 22:40:32
Alltså, jag har kommit på att det spökar i den högra hissen när man ska åka ner till Gärdets tunnelbana. Det finns nämligen tre hissar, men den som är längst till höger känns konstig... Väldigt "tryckande"... Dom andra är cool lugna, men den högra... hmm... måste kolla upp om någon dött där eller nåt. ;)

Tänk på det om ni åker där någon gång! Det känns helt enkelt väldigt skumt. Särskilt högra hörnet längst bak...

Mohahaha.....! ;)

 

Där är den... längst till höger...

This is sick!!!

Datum 2010-02-28 Klockslag 17:01:41
Hittade den här också när jag ändå höll på. Shiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!! This is sick!!!! =D =D =D

Diversity: Dance Group - Britain's Got Talent 2009 - The Final


Miss Dorzia & The Rainbow sisters

Datum 2010-02-28 Klockslag 16:47:08
Här är artisten från igår. Såg precis en film från igår på facebook. Haha, härligt gäng vi var! ;)

(vi hade bland annat den där gröna peruken på oss... ;) )

 


32-årig kille och även gruppens grundare, med den kreativa ådran på rätta stället. Har mångårig scen- och performance-erfarenhet. Stått på diverse scener, både stora och små, och varit med i olika teateruppsättningar. Han har bland annat tävlat i Dragqueen of the year år 2000 på BERNS salonger i stockholm. Hunnit vara med i Fråga HANNA på tv, varit värdinna, mingeldragqueen, korrespondent för TV4 under Pride 2007, listan kan göras lång. Denna kille har ideèr som ingen annan. Lucaz ser sig som en neondragqeen som inte faller för schlager utan mer kör på klubbmusik i sina framträdanden. Desto ballare outfit, och hutlösa

kostymer desto bättre!

2004 grundade han Dragshowgruppen Rainbowsisters, som
idag är vida omtalade för sina kreativa kläder och makeup.
De går sin egen väg exakt som Lucaz eget motto, man får
inte vara osmart och som det ser ut idag är det många som
slåss om strålkastar ljuset och alla eventbolag som skriker
efter härliga artister.

 

Visste ni förresten att han har varit med i Talang 2009?

 



 

Uppdatering, hittade klippet från Talang. Vi hade bl.a. dom där lysrören och hattarna som dansarna har... ;)


Talangfulla Anna Bergendahl

Datum 2010-02-28 Klockslag 14:35:24
Helt rätt att hon fick flest röster. ÄNTLIGEN röstar Sverige rätt!! Eller ja... det var väl kanske det enda rätta igår också... säger inte mer...

Det här bidraget skulle jag lätt kunna skicka till Eurovision och för en gång skull inte skämmas ögon ur mig!
Go Anna!

 

 

 

Och äntligen hittade jag mitt andra favvobidrag!

 

 

 

Haha, och hur cool är inte den här bruden som ställer sig och kör en riktig 80-tals ballad á la Ozzy's syrra!

 

 


 

Vem/vilka hejar ni på nu när alla kört?

 

Mår skit...

Datum 2010-02-28 Klockslag 11:38:53

Mår illa... har ont i huvudet... känns grymt det här....

Det värsta som kunde hända....

Datum 2010-02-28 Klockslag 10:50:01
Ni kommer aldrig tro mig..... ni som läst mig blogg ett tag borde veta hur otroligt mycket jag älskar min iPhone... det är min bäbis.... och nu finns den inte mer.... eller jo, hos någon äcklig j-vla kleptoman!!! Ja, min älskling blev STULEN igår på giget. Den var kanske inte mer än 10 cm ifrån mig och någon har alltså bara tagit den.

Vi var tvugna att stå på den offentliga toaletten och bli sminkade så det sprang ju en hel del folk där. Det sjuka är att det var en fest där alla tydligen kände varandra och då borde sånt här verkligen inte hända.....

Nu kanske ni tycker att jag är fånig men jag har gråtit floder över min iPhone..!! Det här är bland det värsta jag varit med om.... Det som gjorde det ännu värre igår var att jag var tvungen att gå upp på scen och giga sekunden efter att jag upptäckt att den var stulen. Giget i sig hade säkert varit sjukt kul, men i mitt huvud var det helt fruktansvärt jobbigt att stå och "flirta" och smila mot publiken när man egentligen bara ville springa fram till alla inne i lokalen och börja rota i allas fickor och väskor. Och inte att förglömma - skrika och gråta ihjäl mig av ilska typ.

Kände verkligen att jag var värd det här. Tack.

Skar mig...

Datum 2010-02-27 Klockslag 21:30:19

7a42fed4ead4e0e24ae2e20797253166.png

Skar mig förut när jag skulle laga mat.. Gör pissont för så fort jag rör handen så drar jag upp såret igen! Och igår satte jag igång brandalarmet när jag skulle steka köttbullar. Go Celina! Nu sitter jag och väntar på tåget. Ska möta upp Elin om en kvart på Ö-torg där en taxi ska stå och vänta på oss. Haha, har mina misstankar om att det här kommer bli en väääldigt space'ad kväll! ;) Skickar över nån bild sen när vi är stylade och klara.

Knas-gig ikväll! =D

Datum 2010-02-27 Klockslag 19:55:55
Elin ringde mig förut idag och frågade om jag ville haka på och giga ikväll. Är nog inte riktigt helt på det klara med alla detaljer, men vi ska iaf dansa bakom en extrem dragqueen-artist på någon stor fest i Bromma. Ett litet krux bara, vi ska också vara EXTREMT stylade och sminkade!! Alltså vi snackar schackbräde i fejset-sminkade! ;) Tycker att det ska bli väldigt spännande. =) Ska bli kul att hänga lite med Elin också!

 

(underbara Babsan! alltså det är inte henne vi ska dansa bakom...)



Just nu sitter jag och babe och kollar på TV och har kvällmys. Väntar in att Melodifestivalen ska börja. Ikväll ska superduktiga NEO tävla som var med och gigade bl.a. i Polen och på Kolingsborg för någon vecka sen. Heja heja! =D

 

NEO och Gathania när vi gigade på Sopot Hit Festiwal i Polen

(och Peter som kikar fram i bakgrunden.. ;) )

Översvämning

Datum 2010-02-27 Klockslag 13:47:18
Nu ska ni få höra på en udda grej..!

Igår kväll när jag och babe kom tillbaka från St Eriksplan där vi ätit middag, upptäckte vi att vattet var avstängt i hela huset. Det här var inte första gången det hände utan förvarning, så vi blev rätt så irriterade att dom glömt att informera oss igen. Dom håller nämligen på att bygga i gatan på precis utanför vårt hus och har gjort det sen vi flyttade in i november så vatten är på och av lite titt som tätt. Har dock aldrig sett en enda lapp i trapphuset.

Någon gång i natt när vi skulle gå och lägga oss så verkade det som att allt rann på som vanligt. "Bra!", tänkte vi och gick och la oss. I morse åkte Christian hemifrån tidigare än jag så han blev informerad om att det hade varit översvämning i källaren och att man borde ta sig en titt i sitt förråd.

"Great", tänkte jag och plaskade mig fram till min förrådsdörr (yes, det var en del vatten på golvet kan man säga", men inte mer än kanske 1/2-1 cm).  Vid första ögonkastet såg allt relativt lugnt ut eftersom allt låg förvarat i sopsäckar eller burkar, plus att garderoben hängde från taket. Själv hade jag bråttom till L-ö så jag tänkte att jag fick ta mig en mer ordentlig titt när jag kom tillbaka.

Fick skjuts av pappa från L-ö till Gärdet och vi får då höra när vi kommer fram att det inte var en halv cm vatten som hade pumpats in i natt.. no no! Snarare drygt en halv meter!!! Tydligen hade arbetarna utanför tagit sönder vårt vattenrör och ja... resten fattar ni nog... grannhuset hade inte ens något vatten idag.

Det blev att konka ut all ut förrådet, kolla vad som var förstört och inte, och köra hem saker som behövde torkas till L-ö. Bl.a. min superfina röda resväska, min lite mindre resväska och lite andra saker. Plus att vi fick ta ut alla jackor så att dom inte blev förstörda av all fukt som är där nu.

Shit happens liksom... tråkigt bara med lite småsaker som blev förstörda... men man ska vara glad att det bara var kallvatten och inte avloppsvatten..!

Nä, NU tänker jag faktiskt fixa frukost/lunch! =)

LOOOOOOOOV!!!!

Datum 2010-02-27 Klockslag 10:33:58
Hur underbar är inte känslan när man vaknar upp första dagen på lovet? =) Fast som sagt, jag jobbar faktiskt imorn och måste korra sjuuuuukt mycket under lovet... men det känns i kroppen ändå! Inte för att jag tycker illa om mitt jobb eller så, tvärt om! Men jag är verkligen i sjukt stort behov av en liten break...

Ledsen för dålig uppdatering igår, jag och babe hade myskväll. =) Ni vet när man plötsligt kan bli så där extremt galet sugen på en maträtt? Så var det för mig igår i alla fall (nej, börja inte tro nåt!) så vi drog till vårt indiska favvoställe på St Eriksplan. M-U-M-S!! Sen åkte vi hem, köpte på oss lite fredagsmys och njöt av kvällen.

Idag ska jag och Ida S träffas och öva på dansen inför auditionen. Vi har verkligen bestämt att vi ska ha det här jobbet!! Det finns inget annat just nu!

Går runt och övar på dansen och sången hela dagarna och passar också på att lyssnar in mig på resten av musikalen. Åååååhhh vad jag vill ha det här jobbet!! LOVA att ni håller en massa tummar för mig på måndag!

Förresten Anna (sångpedagogen) frågade vad jag skulle ha på mig på auditionen. Hon tyckte nämligen att jag skulle vara lite rockig. Ja ba "Baby, that's my life!"... ;) Nä, men seriöst så är det väldigt viktigt vad man har på sig på audition. Men jag är ju en liten rockbrud så det kommer nog inte bli några större problem att få till... ;)

 

Nu ska jag iväg och repa! Wish me luck! =)

Gymnastikdräkter

Datum 2010-02-26 Klockslag 14:36:34
Håller tummarna för att ST som jag gör friståendet till ska köpa in helt nya dräkter som matchar musiken, dvs rooooock!! ;) Ser framför mig svart/rött/glitter och knallröda läppar...

Svårt det där... oftast så designar man sin egen dräkt som ett företag sedan syr upp, men ibland kan man hitta lite färdiga dräkter... det har inte jag gjort i det här fallet så det blir väl att jag får hitta på nåt eget. Fick precis en vision av att ena armen är hudfärgad och att det går som röda/svart/glittriga flames nerifrån och upp... hmmm.... ;)

 

Här är min gamla hopp- och mattadräkt. =)

Skönsång och shopping

Datum 2010-02-26 Klockslag 13:00:00
Kom precis hem från stan. Det gick jättebra hos Anna och vi bestämde oss ganska så snabbt för den här.... =)

 

Efter det ville jag belöna mig själv lite mer med att köpa nya dansstrumpor från American Apparel (mina som jag har är ca tre år gamla och vääldigt håliga...)

 

Sen svängde jag förbi BikBok och hittade ett par 80's jeans som var på superrea! Kostade egentligen 699 kr, men jag fick dom för 149 kr! Upptäckte nämligen för några veckor sen att jag helt plötsligt inte har några tajta jeans kvar! Mina favvosar gick sönder precis innan jag flyttade så följde inte ens med hit. Och mina andra favvosar som är gråslitna är bara puts väck..! =(

 

Till det blev det ett superfint linne i blått (har kommit på att jag älskar blått!) och ett halsband där det kort och gott står "YES". Det gäller att vara positiv. ;)

 

Fick till och med ett paket hårsnoddar på köpet. Kan det blir bättre? ;)

 

 

(linnet är egentligen blåare, plus att det är lite asymetriskt på sidorna fast det ser man inte riktigt här.... får helt enkelt ta på mig allt någon gång och fota igen! =) )

07.52

Datum 2010-02-26 Klockslag 07:53:05
Det. Är. Tidigt! Ska iväg till underbara Anna Eiding och ha sånglektion kl. 9. Satsar verkligen järnet inför audition! ;) Hon får säga vilken låt hon tycker att jag gör bäst, så får vi se.

Ville också bara tacka för alla kommentarer senaste dagarna. Blir så glad! =)

Nä, men om man skulle försöka trycka i sig lite frukost (har jättesvårt att äta så här tidigt på morgonen).



Wish me luck! (med sången alltså ;) )


(mitt liv snart..! ;) )

Gud vad jag älskar SL!

Datum 2010-02-25 Klockslag 19:35:46
Ja, jag är ironisk... rubriken dryper av ironi rent ut sagt. Nu när jag skulle till Ackis och undervisa så blev det helt plötsligt och oväntat ett "växelfel" i Ropsten så jag fick stå och vänta på tåget "lite" längre än planerat. Kan ju säga att det inte ens stod att några tåg var på ingående till Gärdet. Skylten var svart.

Aja, nog om SL. Är jättenöjd med håret! Blev knallrött den här gången också, fast klippningen lite annorlunda. Lite rockigare kanske man kan säga... Dvs jättejättejätteuppklippt! Och nu har jag fått tillbaka snedluggen också. =)

Blev så nöjd att jag kände för att "belöna" mig själv med lite kläder. Har som sagt inte köpt kläder sen jag flyttade in, så jag tyckte att det var dags. ;) Blev en blårutig skjorta och en gråspräcklig danströja från H&M.

Här får ni lite bilder på mitt nya hår och min nya skjorta. =)

 

 

Vad tycks? =)

Audition - safe eller röj?

Datum 2010-02-25 Klockslag 16:28:54
Hjälp mig, vad tycker ni?

Ska jag safe:a på audition med "Black Velvet"....

 

...eller RÖJA med "I want it all"...??

 

(från där tjejen börjar sjunga 1.06)

 

Jamen då...

Datum 2010-02-25 Klockslag 13:05:10

0-3dbafb5db4d7d1e9fc59ff9f33ec8b83.png

Jamen då kör vi då! :)

Klippdax!

Datum 2010-02-25 Klockslag 12:27:38
Nu ska jag till världens bästa frisörska - Jeanette! Ska både klippa och färga håret.
Vad tror ni att det blir? ;)


Duktiga Avalon!

Datum 2010-02-24 Klockslag 22:53:43
Ååh, sånt här gör mig på bra humör! Gud vad jag längtar efter att få börja korra och styla dom till deras första singel! =)

Avalon med en av mina absoluta favvolåtar "Fireflies"

Christina Aguilera - 8 år gammal

Datum 2010-02-24 Klockslag 20:51:03
Eftersom jag inte är direkt jätteuppåt just nu så tänkte jag lägga upp lite klipp istället så slipper jag skriva nåt jag kommer ångra...

Hittade det här klippet på Christina Aguilera när hon sjunger "Black Velvet" som jag tänkte göra på auditionen. Här är hon bara 11 år och har gaaalen talang!

 

Här har ni henne 8 år gammal...

 

 

 


 

 

Här har ni den stora "rivalen".. ;)

Britney Spears typ 10-11 år gammal.

 

 

 

Här är hon iaf 10 år...


 

 


 

 

Bara för de får ni en liten bonus på lilla Avril Lavigne. =)

 

 

Ja det är hon...!

Klump i magen...

Datum 2010-02-24 Klockslag 20:26:10
Har så mycket att skrika ut, men jag kan inte... Får inte... Hur kan man vända hela ens värld upp och ner på bara ett ögonblick... Känner mig otroligt maktlös. Önskar att jag kunde göra nåt. Vad som helst... Men nu kan jag mest bara se på och be med hela min själ att allt kommer lösa sig... Tänk att så mycket ondska kan få plats på en sån otroligt liten yta... Men det som gör mest ont är att jag vill göra allt och inte kan göra nåt alls.

Promenixdags! :)...

Datum 2010-02-24 Klockslag 15:54:37

0-24c27fa48f000ea083e534471c243164.png

Promenixdags! :)

Ooooh no no no!!!

Datum 2010-02-24 Klockslag 14:44:17

 

Blev tipsad av Sanna om den här. FY F-N!! Vad tänker läraren med??? Tjejerna är kanske 7 år och springer runt och kör porrdans med en liten topp och ett par hotpants!!! Låt fokusen ligga på att dom är grymma dansare rent tekniskt istället! Nu vill man ju nästan bara titta bort..!

 

Antingen kör man det ena eller det andra;

Disco med sånna kläder = ok.

Sån dans (gränsfall för tjejerna) med ordentliga kläder = ok(-ish)

Både och = Pedofilvarning!!!

 

Skulle vilja ta ett ordentligt snack med den läraren..!

Fyndig rubrik kan skrivas här...

Datum 2010-02-24 Klockslag 14:23:13
Hej hopp! Tre dagar kvar till LOOOOOV!! Eller ja, jag jobbar faktiskt på söndag... men ändå... känns bra att tänka så i alla fall... ;)

Idag har det redan varit full rulle. Ida S kom hit halv 12 för att repa lite dans. Halv 2 kom mamma och pappa hit med Boogie för att mäta lite grejer i badrummet. ÄNTLIGEN ska jag få ordentliga möbler! Har haft alla prylar i två blåa backar sen jag flyttade in. Så dom drog vidare till IKEA och lämnade Boogie här med mig. =)

Ikväll blir det mer fristående. Ska bli kul! Visade det vi filmat hittills för Ida idag och så visade jag lite andra friståenden på youtube och hon tyckte att mitt var "helt fantastiskt!" =) Gulle dig! <3

Nu kommer lite matbilder, bara så att ni vet! Måste ju visa min mat som jag beställde hemma igår. Det är nämligen en riktig klassiker i vårt hus! Chickentoast med lantchips (the american way), men det måste läggas upp på ett visst sätt..! Så här;

 

Y-U-M-M-I-!!!

 


 

Balanserade upp det hela i morse med lite nyttig frukost. ;)

 

 

  • Samma macka som igår (alltså jag gjorde en ny.. ;) ) fast med fetaost
  • Vaniljyoughurt (laktosfri) med rostade pumpakärnor, mandlar och frysta blåbär
  • Jasmineté

Det ska man väl kunna stå sig ett tag på!

Jag har...

Datum 2010-02-23 Klockslag 17:48:15

0-1f07acb114610d045c0c103384b259bb.png

Jag har beställt maten idag. :)

Produktiv dag!

Datum 2010-02-23 Klockslag 16:55:10
Känner mig väldigt produktiv idag. Detta har jag gjort;

  • Övat in och lärt mig en viss dans som ska visas upp om en vecka... ;)
  • Övat på sången till "We will rock you"-auditionen
  • Korrat nästa bit på friståendet

Känner mig grym! ;)

Nu ska jag till ön och få middag! Tjohej!

Hur man gör en Celina-sminkning

Datum 2010-02-23 Klockslag 14:32:21
XX om Kokar disktrasan:
Hej Celina! jag skulle bli jättejätteglad om du visade hur du sminkar dig! :D



Jamen då kör vi då. ;) Jag är ju en sån som sminkar mig rätt så mycket... folk brukar faktiskt inte riktigt känna igen mig när jag är osminkad om de aldrig sett mig så förut. Det var en period när jag sminkade mig lite mindre och då kände Anne-Lie faktiskt knappt igen mig (notera att jag känt henne i 6 år).


Eftersom jag har extremt mörkbruna ögon så kan jag också dra på med ganska så mycket smink utan att det ser jätteöversminkat ut (hoppas jag iaf! ;) ).

Eftersom jag har rätt så slät hy så grundat jag bara med lite i.d. foundation och toppar med i.d.'s solpuder över kindbenen, näsan och pannan.

 

Efter det brukar jag hoppa till ögonbrynen och börjar då med att fylla i med en ögonbrynspenna (använder för tillfället mina stumpar från FACE) och avslutar sen med att fylla i resten med en ögonbrynspensel och en mörkbrun ögonskugga så att det inte ser så "ritat" ut.

 

På ögonlocken brukar jag använda samma ögonskugga som till ögonbrynen och målar då rätt så långt ut att jag får ögonlocken "vingformade". Är väldigt noga med att sudda ut kanterna rätt ordentligt så att det inte ser så skarpt ut. Sen lägger jag lite ögonskugga under ögonen och suddar där också. Avlsutar med svart kajal på övre och undre fransraden, plus "innuti" ögat. Sudda under!

 

Sista finishen blir mascara och lite rouge på kinderna. Voila! ;)


(bild från julafton)


Som ni märker låter det som att jag går runt och ser ut som en dragqueen på dagarna, men knepet är att sudda, sudda, sudda!! ;)

Dienstag (som man säger på tyska)

Datum 2010-02-23 Klockslag 13:28:12
Nu är det inte långt kvar till LOOOOOOV!!! =D Det firade jag i morse med en ordentlig sovmorgon och mysfrukost/lunch. Jasmineté och två mackor med philadelphia/avocado/rödlök/basilika och lax/fetaost.

Mums! =D

 

Idag hade jag egentligen tänkt att ta Urban Angels-klass på Marikas, men jag insåg att jag nog egentligen borde göra klart friståendet som jag ska fortsätta lära ut imorn. Hoppas att jag kan ta klassen nästa vecka istället.

 

Lite senare ska jag till m&p och äta middag, sen blir det undervisning på L-ö. Dags att avsluta första dansen på båda klasserna så att vi kan börja med nytt efter lovet. =)

 

Happy tuesday to y'all! ;)

Jag ääälskar...

Datum 2010-02-23 Klockslag 12:12:11

-76c97eaa5e12d68b24fb5097fb8097c.png

Jag ääälskar mina duntofflor! :)

Det här med rubriker....

Datum 2010-02-23 Klockslag 00:57:03
Halloj, nu är jag hemma igen. Svängde som sagt förbi mamma,pappa och Boogie <3 efter jobbet för lite kvällsmys. Om ni inte har listat ut det än så var det "Romy & Michele" som vi kollade på. Här har ni hela klassikern.. =)

 

Kände mig lite sugen på nåt när jag kom hem nu, så jag värmde på det som blev över av min quinoaröra och smulade över lite fetaost. Säger som Mat-Tina; Jiettegoutt! ;)

 

Apropå inget, finn två fel;

 

 

...Och här....

 

Bilder från www.kissies.se

 

Hahahahaha...!! Aaahh... jösses...

Freakshooow....

 

Ikväll ska jag försöka sova utan babe igen... =( brukar väl bli lika mycket sömn som vanligt då... dvs nada eller väldigt dålig...

Men gonatt på er i alla fall! =)

Är hemma...

Datum 2010-02-22 Klockslag 22:24:45

127dfae3f2426bccba396cc280a089fb.png

Är hemma hos m&p och kollar på en riktig kultscen inom dans. Ser ni vilken film det är ? :)

Verkar som...

Datum 2010-02-22 Klockslag 17:31:45

757d68f6115cc6c78191054ab4c70b52.png

Verkar som att det kanske kommer funka ändå. :)

Sjukt stolt! =D

Datum 2010-02-22 Klockslag 16:59:52
Nu ska ni få höra hur diktig jag har varit idag! Först var jag som sagt på gymmet (tog bussen dit eftersom det var så sjuuuukt kallt!) och körde rygg, biceps, triceps, axlar och kondition. Tänkte testa att köra halva kroppen per gympass så att varje muskelgrupp får vila i ca 7 dagar. På så sätt får dom större chans att bygga upp sig ("vila" kan man ju diskutera också med tanke på att jag undervisar fem ggr i veckan i snitt tre timmar per gång, men man måste ju försöka).

En kul grej idag på gymmet var att jag äntligen gick upp i vikter på armarna! =D Känner mig som värsta powerwoman! ;)

Efter det tog jag bussen tillbaka och svängde in i affären en snabbis för att handla lite mat. Nu kommer vi till det jag är mest stolt över - min lunch/middag! =)

Quinoa med kallrökt lax

 

Det här behöver du;

  • 2 dl Quinoa
  • Kallrökt lax/vanlig gravad lax
  • Bönor (jag tog kidneybönor)
  • Två champinjoner
  • En halv avocado
  • En halv rödlök
  • 1 msk Olivolja
  • 1/5 msk Vitvinsvinäger
  • Peppar
  • 1 tsk Salt
  • Fiskbuljong
  • 1 citronskiva/citronkoncentrat
Så här gör du;

Koka upp vatten och fiskbuljong och lägg i quinoan. Låt det stå i 15 min och puttra på låg värme. Under tiden fräser du upp bönorna och de hackade champinjonerna. Hacka upp rödlöken och blanda olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar i en skål och rör om. Häll röran över bönorna och champinjoerna i en skål och låt svalna.

Blanda röran med den färdiga quinoan och skär i avocadon. Toppa med laxen och citronskivan eller droppa över lite cintronkoncentrat.

Klart! =D Supergott och supernyttigt!



Nu ska jag förbereda inför klasserna ikväll och sen ber jag till Gud att tunnelbanan går som den ska..!

Kokar disktrasan

Datum 2010-02-22 Klockslag 12:38:36
Tjohej, å nu ere måndag igen... Började dagen med att koka min disktrasa. Ja, ni läste rätt och tro inte att det är nåt porrigt för det är det inte alls. Av någon anledning så luktar disktrasan urko fast den är relativt ny, så jag läste på internet att man kunde koka upp den med lite diskmedel så ska den hålla längre. Hmm.. jaja, vi får väl se.

Vuxet och tråkigt värre... ;)


Idag hade jag tänkt att ta mig till gymmet men blev fast framför datorn med ett mail från någon tysk "sport-model-agency" som ville ha lite bilder och info om mig. Blev precis klar, så nu är det väl bara att dra på sig gymoutfiten och hoppa på bussen (är för lat idag för att gå en kvart... ;) ).

Hears off läjter!

Audition till "We will rock you"!!

Datum 2010-02-21 Klockslag 23:03:37
Skrev som sagt ett inlägg förut, men det försvann tydligen... orkar inte skriva allt i detalj men det handlade om att jag precis kommit hem, ätit buffalowings och potatiskroketter och att det var gott. Klasserna och "filminspelningen" gick jättebra och tjejerna körde på som aldrig förut. ;)




Fick reda på i morse att jag får komma på audition till "We will rock you"! =D Vi ska tydligen dansa den här....

 

Och så tänkte jag sjunga den här...

 

 

Hur bra skulle inte jag passa i den här musikalen liksom?! ;)

 

 

 

Jag har...

Datum 2010-02-21 Klockslag 22:15:35

5b077f901c01fbb04c7c1aec42ae5e1c.png

Jag har lust att döda internet just nu. Skrev precis ett inlägg men så helt plötsligt loggades jag ut och nu kommer jag inte in igen. Plus att jag håller på att skicka en massa videoklipp som gör datorn långsammare än en pårökt snigel. Ska se om jag kan få fart i det sen... Håll ut!

Grym outfit!

Datum 2010-02-21 Klockslag 14:14:00
Hittade precis en tävling på Carolines mode. Man kan vinna en hel outfit (finns 14 st att välja mellan) och jag ÄLSKAR den här!! Så jag! ;)

 

Min motivering för att vinna den här är helt enkelt för att jag inte köpt ett enda klädesplagg till mig själv sen nyår (då jag köpte en kjol). Annars har jag faktiskt knappt köpt några kläder alls till mig själv sen jag flyttade in i lägenheten i november och det som tar upp mest plats i garderoben är mina gamla överanvända dans- och träningskläder. Jag behöver uppdateras!!

 

Här går ni in om ni också vill tävla;

http:/caroline.feber.se

Tävlingen avslutas den 22/2.

Oh yeah!!

Datum 2010-02-21 Klockslag 13:51:42
Jag är ÄNTLIGEN klar med mig sjukt långa koreografi till Prince - "I would die 4 U"!!! Älskar Prince och den här låten, men nu har jag nog lyssnat på den liiiite för många gånger... ;)

Tänkte börja spåna lite på den andra dansen nu till min 17.00-klass. Har ni tips på nån cool låt?

Söndagsunderhållning

Datum 2010-02-21 Klockslag 12:37:43
Hallå alla där ute med söndagsångest! ;) Men går ni i skolan kan ni ju i alla fall trösta er med att det faktiskt är looooooov om en vecka! =) Jag och babe hade världens mysigaste lösdag igår. Magiskt! Så jag känner mig nöjd och glad.

Idag ska jag korra lite sen är det tre timmars undervisning på Ackis. Idag kommer dessutom en tjej som ska filma min sista grupp kl. 18.30 till någon trailer för Balettakademien. Kan nog bli spännande! ;)



Apropå inget, kom att tänka på "D'licious" precis. Här gigar jag, Ida och Nat på Hamncompagniet i Åmål och på Vasateatern i Stockholm. Lite söndagsunderhållning. ;)

 

Schlagerskräll??

Datum 2010-02-20 Klockslag 22:29:54
Ehh.. nej. Bara lika tråkigt som vanligt. Gillade Elins försök till 80's glamrock-stylen, men låten kändes tyvärr så där. Alcazar är Alcazar liksom, inget nytt där och Darin gick vidare till Globen (surprise surprise). Däremot hade man ju kanske inte väntat sig at "Kom" skulle ro hem hela kvällen. Kul för tjejerna i alla fall! =)

Overall är jag väl tyvärr lika besviken på programet som vanligt. Men är det tradition så är det. ;) Jag känner att jag i alla fall har kommit till den punkten att inte bryr mig alltför mycket längre. Jag skulle bli glad om "Pauline" vinner i slutändan, men det kommer ju inte ske så då är det väl lika bra att bara luta sig tillbaka och låta "fel låt vinna" som vanligt. ;)

Pauline fick min och mammas röst i år. =)

Hälsning från ett gammalt spöke

Datum 2010-02-20 Klockslag 18:22:56
Var uppe kl. 07.20 i morse!! De ni..! Och strax därefter begav jag mig ut i snöyran för att ta mig en ganska så bra bit ut på Lidingö - min gamla gymnastikhall där jag halvt om halvt bodde förut. ;) Hade rep med gymnastiktruppen som jag gjort friståendet till, eller ja... snarare rep med min lilla "testgrupp" på 6 personer. Gick hur bra som helst! Kändes väldigt konstigt att komma tillbaka in i den miljön bara. Det är så många små detaljer som man glömmer bort men som kommer tillbaka när man bli inslängd i det igen. Lukten, stämningen, musiken, ropen... Det är som att hälsa på ett gammalt spöke. ;)

Nu ska jag och babe äta fiskpinnar och kolla på mitt favoritprogram "Det Okända". =)

Efter ex...

Datum 2010-02-20 Klockslag 09:28:52

0-43f5763e7dd8705704503e1f8066a7f0.png

Efter ex antal år så var man tillbaka då... Tror aldrig riktigt att man kommer härifrån.. ;) One a gymnast, always a gymnast.

Tim Burton-addict

Datum 2010-02-19 Klockslag 23:51:01
Jag längtar såååååååå sjuuuuuuukt mycket till att den här släpps!!!! =D =D =D

Burton! Burton! Burton!

Jag och...

Datum 2010-02-19 Klockslag 21:17:08

4e4776395167e136e75bb432bd351535.png

Jag och bästaste Anna har precis ätit fredagssushi. Yummi! Nu blir det fredagscheeseballs, fredagsgodis och fredagschoklad. :)

Dagens shopping...

Datum 2010-02-19 Klockslag 14:50:31

3810e02873c3b3892ce4451b1ecbf808.png

Dagens shopping för alla er intresserade ;) Solhavre, laktosfri yoghurt, pumpakärnor, leverpastej, halloumi och avocado. Tänkte slänga ihop lite lunch. Pray for me! ;)

Träningsväääärk!!

Datum 2010-02-19 Klockslag 12:06:37
Upptäckte precis att jag har gaalen träningsvärk i armarna och överkroppen... härligt! ;)

Lady Gaga och jag borde vara typ värsta bundisarna..!

Datum 2010-02-19 Klockslag 10:53:28
Morrn morrn! Hoppas ni sovit gott i natt. Själv har jag drömt en massa. Bl.a. att jag och Madde skulle vara med i Melodifestivalen (??!) och att jag hade träffat Lady Gaga och blivit sjukt bra kompis med henne, så hon hjälpte oss med stylingen inför Maddes och mitt uppträdande... hrm.. vet inte vad man ska tolka från det. Att jag korrat så pass mycket Lady Gaga att vi borde vara bundisar?? Eller bara att hon är typ den coolaste bruden ever??

 

Dagens Fun-fact;

Visste ni förresten att jag och Madde blivit erbjudna ett skivkontrakt på samma skivbolag där NEO är skriven? (han ska vara med i Melodifestivalen nästa vecka) och Anniela som jag och Wolfie ska dansa bakom. Nu jobbar jag och Madde med lite andra personer och har också fått med oss söta Elin i gruppen.

Vaknade för övrigt upp med den här låten i huvudet...




Idag tänkte jag städa lite, korra, undervisa på L-ö och ha myskväll med Anna. =) That's it. Men vi lär ju höras lite mer under dagen... ;)

Tänker fortfarande på hunden som slängdes från bron...

Datum 2010-02-18 Klockslag 22:01:34
Kunde verkligen inte få bilderna ur huvudet igår kväll... hittade den här texten nu (länk)

"Police in the Lithuanian town of Kaunas arrested 22-year-old Svajunas Beniukas on animal cruelty charges after internet users helped police identify him and the bridge from which the small brown dog was thrown.

The video shows a man holding the dog, called Pipiras, Lithuanian for pepper, and laughing as his friend records the event on his mobile phone.

Checking that the coast is clear, he makes a joke about dogs flying and then drops the animal off the bridge.

Crashing onto a farm track below, Pipiras yelps in pain, and lies twitching on the ground.

But despite falling over 20 feet and sustaining multiple fractures and internal injuries, vets said the dog would survive.

“He’s lived with me for four to five years,” Petras Dunskaitis, the dog’s 70-year-old owner told a Lithuanian newspaper. “He didn’t deserve such a fate.”

Originally posted on a Lithuanian website, outrage at the treatment of the dog snowballed as the 40 seconds of footage spread across the globe, even making it to Facebook through the efforts of a 3,000-strong group calling itself the “Lithuanian Dog Support Group”.

Lithuanian police said a key breakthrough was tracing the local website, www.15min.it, where the footage originally appeared. The website’s users identified the man as Beniukas.

Local media reported that Beniukas may have sought revenge on the dog after it was suspected of killing some of his mother’s chickens.

He has been charged wtih animal cruelty and faces up to a year in jail."

 




Här är en annan text...

"A Lithuanian man who arranged to have himself filmed throwing a dog over the side of a bridge — and then posted the video online — was forced to turn himself in today after internet groups tracked him down and outed him.

The video, posted on Lithuanian websites, quickly spread across the Internet, prompting Facebook groups and others to call for him to be brought to justice.

The film, which appeared to have been taken from a mobile phone, showed the man carrying the dog to the side of the bridge. He speaks to the camera, making jokes about the videotaping, and how it will prove dogs can fly, while the dog rests calmly in his arms. Then he nonchalantly drops the dog over the side of the bridge.

The dog survived the fall and its whimpers can be heard on the video.


Outraged viewers on Lithuanian websites and international sites such as Reddit.com chased after the man’s identity, and police, with help from web users, determined the dog was dropped from a bridge in the Vilkija district in the city of Kaunas, the second largest city in Lithuania.

Police said a website identified as www.15.min.it was instrumental in identifying the man as Svajunas Beniuk.

The dog was rescued, received treatment for multiple fractures and internal injuries and was expected to survive. Beniuk was expected to be charged with animal cruelty, according to MailOnline."

 

 

Vad jag förstår så dog hunden "Pipiras" (översatt till engelska - "Pepper") senare söndagen den 22:a november 2009.

iFitness för iPhone

Datum 2010-02-18 Klockslag 20:22:27
Har precis börjat köra med "iFitness" på gymmet med min iPhone. Testade idag och det ska bli intressant att se min utveckling (förhoppningsvis).

Lite mer om själva appen;

Det finns en mängd olika övningar (mest med fria vikter) och man kan sätta ihop sitt eget träningsprogram eller välja ett av de färdiga i appen. Alla övningar har bilder och genomgående beskrivningar för hur de ska utföras, sen fyller man i antal kg, reps och set man gör. Man kan också hålla koll på sitt BMI och efter några gympass kan man alltså se hur man utvecklas i övningarna.

 

Kan vara kul att testa ett tag. =)

 

Efter några...

Datum 2010-02-18 Klockslag 19:35:28

3c34aa8eaf243c7bad349057bddb4cd1.png

 

Efter några timmar på gymmet och undervisning på Ackis kände jag att min kropp behöver en liten återhämtningskick i form av frukt, nötter, ett glas B-vitamin och "Family Guy". :) Here we go!

 

Ööhm.. tja,...

Datum 2010-02-18 Klockslag 15:45:59

0-7a9f91408b2ecc736135c29f739993f4.png

Ööhm.. tja, varför inte..? Är det kris så är det...!

Off to the gym!

Datum 2010-02-18 Klockslag 12:57:11

 

Hörs sen! =)

Det här är det VIDRIGASTE/HEMSKASTE jag någonsin sett!!

Datum 2010-02-17 Klockslag 18:34:37
Jag kunde knappt kolla klart på klippet.... shit.... har inga ord... bland det aboslut hemskaste jag sett... Varning för känsliga djurälskare....

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085

Tydligen någon snubbe från Litauen som lackat på grannens hund som jagar idiotens mammas hönor och slänger därför ner den från en bro. Hunden dog efter ungefär en veckas vård. Själva "dådet" är vidrigt i sig, men sen står dom där och filmar och skrattar när hunden ligger och vrider sig i smärtor.

Äckliga jävla människor!!!!

Och här har ni honom;

http://www.facebook.com/Valdelis

Svar på tal...

Datum 2010-02-17 Klockslag 16:22:43
Kommentar till inlägget "Skäms på er!!"

Postat av: "Anonym"

ursäkta!?! har inte du jobbat med eric saade?? eller det var ju en video du la upp för ett tag sen där några av dina elever var med på en clubscen. jagfattar inte vad du säger

2010-02-17 @ 16:00:56


Svar till "Anonym"; Jo precis, jag skickade några av mina dansare till hans video som dock inte hade nåt alls med Melodifestivalen att göra.

Säger inget om Eric Saade som person, har aldrig träffat honom så utan det är bidraget som han hade med i MF som jag inte gillade - vilket han inte själv har skrivit. Så min kritik riktar sig mot sälva låten, inte Eric-Eric. =) Och det jag blir irriterad över är att så fort en snygg kille dyker upp på skärmen så stängs genast "Sveriges" öron av. Folk röstar inte längre på låten, utan på artisten. Han skulle alltså kunnat "ställa sig och fisa i en burk" och folk skulle fortfarande rösta på honom. Men smaken är ju olika för alla, och många tyckte uppenbarligen att det var det bästa bidraget. =)
Det är självklart superkul för honom, men jag kan tyvärr inte säga att det var ett av mina favoritbidrag. Hade han dykt upp med nåt jag gillade hade jag självklart röstat på det, inte så att jag har nåt emot just honom.

Men grattis ändå till Eric! Inte så att jag hade bangat på att gå vidare till final i MF liksom! ;)


Här kommer ett litet klipp till alla er Eric-lovers... ;)

Haha, heeelt...

Datum 2010-02-17 Klockslag 13:51:23

-cfc45412b4389d6c0f3def256b3ab5f.png

Haha, heeelt tomt i salongen bortsett från två andra. Private show! ;)

Wiiiiiee!! Fick...

Datum 2010-02-17 Klockslag 12:22:33

03212954c872d3456a60e76a9edd7050.png

Wiiiiiee!! Fick precis mins nya smycken från Ann (SkallePia). Den här gången blev det ett par loops, ett halsband och en byxkedja. I'm in loooove!! :D

Nya filmer "Minivibe"

Datum 2010-02-17 Klockslag 11:59:51
Håller på att fixa en liten överaskning till minsarna... här får ni ett litet smakprov... ;)

 

Legiiiig!! =D

Datum 2010-02-17 Klockslag 11:29:54
Jepp, idag är det min lediga dag! How lovely is that! På schemat idag stå bio med mamma och resten av kvällen tänkte jag korra så mycket jag bara orkar. =) Ehh, "ledig sa du?" kanske ni tänker då, men ja... ju mer jag gör klart nu desto mer lov får jag under lovet. =)

Mamma och jag är suckers för tecknat så vi ska ta och kolla på den här! (tillsammans med en massa femåringar och deras föräldrar) Förut hade mamma mig som ursäkt för att kolla på alla disney-filmer på bio, nu får vi väl ta och kidnappa nån unge på vägen eller nåt. ;)

"Might like U better, if we slept together"

Datum 2010-02-16 Klockslag 16:19:31
Tycker den här låten är cool! Skulle vilja korra den men frågan är om den är för "grov" för mina elever... ;) Hmm... vad tycker ni?

 

Gillar den här också...

 

Nu är...

Datum 2010-02-16 Klockslag 15:49:22

762dc277ea1abd0503c74485d1225027.png

Nu är vi hemma igen efter en härlig 1,5 timmes promenad! :)

En liten hälsning till Minivibe.. ;)

Datum 2010-02-16 Klockslag 13:08:39
Haha minisar, har ni sett den här? ;)
("internskämt" kanske man ska säga)

Någon annan med samma problem?

Datum 2010-02-16 Klockslag 12:30:04
Kom inte inte logga in på bloggen igårkväll. Väldigt frustrerande! Både gympasset och klasserna på L-ö gick toppenbra och sen på kvällen myste jag och Christian framför TV:n.

Idag är det lite lugnare. Ska faktiskt få hit min älskling Boogie idag för vi ska ta en långpromenad runt Gärdet. Tokmys! =) Sen ska jag koreografera lite om jag hinner och känner för det. Halv 6 blir det middag hos m&p (har beställt flygande jakob och hemmagjorda semlor!) och till sist 2,5 timma undervisning på L-ö.

Roligare än så blir det inte. ;) Eller haha jo kanske..! Hittade den här igår, tycker den är väldigt rolig faktiskt... ;)

Kan man...

Datum 2010-02-16 Klockslag 11:08:26

0-3d684599d5efbadf8820b0131c6e1745.png

Kan man inte bara få ligga kvar här hela dagen?

Fill your head with rock!

Datum 2010-02-15 Klockslag 17:02:59
Jag är allt en liten smygrocker... ;) Här är en "gammal" låt från mina favvosar i "H.E.A.T." som gjordes speciellt till en "Sweden Rock-platta" för nåt år sedan.. eller två.. kommer inte ihåg... men bra är den! =)


 

Smygrockaren Celina... ;) grrrrr!

Bild från...

Datum 2010-02-15 Klockslag 16:37:34

7f3c49fd995d87ff18cb2049b0475668.png

Bild från tidigare när jag skulle till gymmet. Älskar att bo på Gärdet! :)

Glad Alla-hjärtans-dag då!

Datum 2010-02-14 Klockslag 21:33:44
Tjoho!
Nu är jag tillbaka från Ackis och mina superduktiga elever. =) Babe och jag ska äta mysmiddag och medan vi gör det så får alla ni "How I Met Your Mother"-fans lite underhållning... ;)

Love it!

Heting där...

Datum 2010-02-14 Klockslag 16:27:57
Så här cool och het såg jag ut innan giget i fredags när jag sminkat klart mig... ;)

 

Haha, aaaa.. nämen off to Ackis då!

Skäms på er!!

Datum 2010-02-14 Klockslag 15:01:20
Nä usch, jag är fortfarande besviken från igår... Pauline ägde verkligen av alla och så skickar "ni" iväg Andreas Johnsson bara för att det är just Andreas Johnsson (tänkte ni ens på att lyssna på låten?) och Eric Saade (med årets flummigaste efternamn) bara för att han har ett fejs typ?? Hade dom satt sig och fisit i en burk på scenen hade dom väl gått vidare ändå! Gaaaaaahhhh!!! Jag blir så irriterad!!!

Eller vad tycker ni andra?


Men nog om det. Igår var det också premiär för utlärning av mitt nya fristående som jag knåpat på i typ två månader. Det gick jättebra och det ska bli spännande att se en hel trupp köra det sen! (vi hade en testgrupp på 6 gymnaster igår).

Idag har jag och babe haft en tokmysig alla-hjärtans-dag-morgon och nu är det dags att börja förbereda kvällens klasser på Ackis. =)

Erik Saade och Andreas Johnsson????

Datum 2010-02-13 Klockslag 21:43:30


WTF Sverige?????????????








Pauline Ä-G-D-E!!!!

Lidingöbanan var...

Datum 2010-02-13 Klockslag 12:02:56

7d2d9080e4cad0fe813fba3aa5102e.png

Lidingöbanan var inte igår man åkte...

GRYM publik på Kolingsborg-giget!

Datum 2010-02-13 Klockslag 11:30:08
Kolingsborg hette det ja. Har varit där och gigat förut under Pride-festivalen för typ två år sedan. Igår var det alltså vi med Gathania, NEXX, Daniela, Lucky Twice och NEO. Giget gick jättebra bortsett från att Idas och mina klackskor ser lite roliga ut under (dom sluttar liksom uppåt vid tårna) så det var OMÖJLIGT att få nåt fäste i golvet!! Vi ramlade runt och log så brett vi kunde. Kan ha uppfattats som att vi var en smula höga, men skit samma. ;) Publiken var galen och körde t.o.m. med i koreografin till "Spinning". Det tyckte iaf jag kändes väldigt väldigt kul eftersom att det är jag som korrat den. ;)

Snor återigen en bild från Idas blogg....

 

Nu ska jag iväg och jobba. Berättar mer när jag kommer hem!

Mördarfredag

Datum 2010-02-12 Klockslag 20:42:33
  • Över två timmar på gymmet
  • Spurt hem och äta lunch
  • Spurt till L-ö för tre timmars undervisning
  • Fixa middag
  • Dra till stan och möta upp alla artister för kvällen (Neo, Daniela, Nexx och Gathania)
  • GIG!!

Nu har vi alltså kommit till punkt fyra - fixa middag och varva ner lite inför kvällen.

Hmm.. Det...

Datum 2010-02-12 Klockslag 12:39:01

0-5d70634533b50843eb5391eb4cb60de6.png

Hmm.. Det är någon slags utbildning här.. Blir mer och mer sugen faktiskt..!

Proteinfrukost och gay-gig

Datum 2010-02-12 Klockslag 10:40:57
Morrn morrn! Siiter här med min rosa proteindrink, två skinksmörgåsar med tomat och försöker vakna till... Babe åkte till studion för en stund sedan.

Inte helt fel att sitta här och morgonvakna till den här låten...

 

Laddar upp mig inför en sväng på gymmet. Sen ikväll blir det tre timmar undervisning på L-ö och till sist Gathania-gig på nåt gay-hak i stan. Samma ägare som fixade giget på Lino förra sommaren. Då såg det ut så här... Då va rman blond minsann!

 


Alice Svensson - I wanna live

Datum 2010-02-11 Klockslag 20:21:12
Här hittade jag Alice's nya singel som jag älskar!
Igår var den verkligen magisk på scen.
Dra på volymen och njut!

Bella Swan in the house... ;)

Datum 2010-02-11 Klockslag 20:14:00
Kom precis tillbaka från Ackis och har gaft en väldigt intesiv klass med min F5:a Feminine Vibe. Lärde ut första delen på den här lilla okända låten...

 

Väldigt kul var det. =) Ikväll är det FREDAGSMYYYYS!! =D Ja, jag vet att det "bara" är torsdag, men nu är det så att jag jobbar hela helgen så jag och babe kör fredagsmyset idag med mysmiddag och godis och cheeseballs och hela faderullan!

 

Imorn ska det gigas lite mer med Gathania på nån gay-klubb. Spännande värre. Berättar mer när jag vet mer. =)

Snor lite bilder från min baby - Wolfie. Så här såg vi alltså ut igår...

Finest Awards och Gathania-gig

Datum 2010-02-11 Klockslag 14:23:17
Gomorron typ..! Är så sjuuuuukt trött så jag sitter här med ögonen i kors och orkar knappt stå upp... misstänker att det är förra nattens "uppesittarkväll" som börjar ta ut sin rätt... (var hemma själv och kunde inte sova för fem öre..)

Igår blev det "Finest Awards" på Cafét och Gathania-gig. Det gick jättebra som vanligt. ;) Och man kan ju snacka om "kändis"-tät fest..! Alla som var med på själva prisutdelningen var väl mer eller mindre Paradise Hotel-folk och andra dockusåpamänniskor, blandat med alla typiska "Finest"-personer som Katrin Zytomierska, Josefine Crawford (som var konferencier), Bingo Rimér, Kenza, Sibel, Alice Svensson, Kishti Tomita, Anniela (som jag och Ida har ett projekt på gång med), osv osv osv osv...

Kishti var för övrigt hur söt som helst! Har aldrig träffat henne förut, men jag, Ida, Gathania, Alice, Anniela, Kishti och några andra delade nämligen loge så då blir det ju att man står och pratar lite (kände mig inte överdrivet sugen på att gå ut och mingla med resten av festen).

Anyway, Kishti blev helt fascinerad av mina ögon och frågade bl.a. om det var mina. ;) Hehe, ja jo det är dom ju liksom. =) Hon tyckte att dom "lyste" och var "helt fantastiska!" Sen sa hon, "Vet du vem som skulle passa galet bra som tjejen i Twilight? - DU!!". Tar det som en väldigt stor komplimang för 1; jag älskar Twilight, 2; tycker att Kristen Stewert som spelar Bella är sjukt fin och har sånna där ögon som man dras till.

Stor kram till dig Kishti! =)

Celina = Bella Swan?? ;)

Haha, kanske inte väldens bästa bild dock...

Jaa.. inte helt olikt ändå!


Tittade också på Alice en snabbis innan jag åkte vidare hem (hon var efter oss - Gathania-gänget) och hennes nya låt är så sjuuuuukt bra! Har eventuellt också ett väldigt roligt projekt på gång där, får se vad som händer. ;)

En till sak som var lite annorlunda från alla "vanliga" gig med Gathania var att hennes glada, snälla och egagerade mamma var där och tittade för första gången! Superkul! =)

En väldigt lyckad kväll, plus att jag fick med mig två "Goodiebags" hem! Här har ni en bild på vad jag hittade i dom...

Två flaskor alove vera body wash, fyra prover på body lotion och två prover på Cleansing Milk från "Sasco"

Två flaskor Heat defence från TRESemmé

Två specialgjorda nyckelringar från "Ferratum"

Två tidningar från "Recidence"

Två mascaror från "Oriflame Beauty"

Två "Nailkit" från "Depend Nails" (plasttippar behöver man ju verkligen.. ;) )

Tre nagelack från "Depend Nails"

Två matlagningshäften från "Quorn"

En prenumeration på ELLE eller Cosmopolitan

En massa roliga erbjundanden på underkläder, taxiresor, m.m.

Två chokladkakor från "Lindt"

Två vitanimdrycker från "Gaceau" (tyckte dom var så där, men babe gillade dom)

 

Älskar att få saker! ;)

 

Som vanligt lyckas dom ju också ta helt fantastiska bilder när vi står på scen så här kommer alla två..

(yes jag är ironisk)

Om ni tittar riktigt noga ser ni mitt hår där i bakgrunden. Ser ni? Vavava??

"Finest Sisters" som inledde hela galan med bl.a. Anniela, Alice och Kishti...

Alice & Kishti (som för övrigt var superhet i sin Pulp Fiction-frisyr!)

Darin vs. Coldplay?

Datum 2010-02-10 Klockslag 17:06:26

 

Tudeluuu!

Datum 2010-02-10 Klockslag 13:15:14
Nu ska jag göra lite sånt här....

(mina gymnster för en massa år sedan)

 

...och sen lite sånt här...

 


Tudeluuu!

Vi vill ha dans dans dans, mera dans.... osv...

Datum 2010-02-10 Klockslag 01:46:51
Titta vad jag hittade! Lite fler filmer från senaste showen med mina elever som jag är såååå stolt över! =D

"Nya Specialen" med "Talk Like That"



"Commercial Street F/M" (numera M) med "3"


 

 

Commercial Street F/M (numera M) med "Fashion"

 

 

 

"Feminine Vibe" med "I Love Ya"

 

 

 

"Feminine Vibe" med "Get Sexy"

 

Rihanna - Mad House

Datum 2010-02-10 Klockslag 01:27:03
Älskar det här spåret på Rihannas platta "Rated R". Det är introspåret, men så sjukt coolt! Skulle vilja göra nåt till den här... hmm... Ett "Madhouse-medley" kanske? Ta typ två av mina andra "skräcknummer" plus ett som jag håller på med nu och sätta ihop...? Hmm....



Här är ett av numrena jag tänkte på....

Röjarvecka!

Datum 2010-02-09 Klockslag 23:55:04
Det är sjukt vilket ös det är den här veckan! Igår hade jag som sagt fysmarathon med gympass, korrande och sen TRE timmar MÖRDARundervisning på L-ö. I morse skulle jag upp tidigt och iväg på Ackis-möte, sen storstädning i lägenheten, vidare till m&p för middag (fast det är ju bara trevligt. =) ) 2,5-timmars undervisning på L-ö och till sist den avslutande dammsugningen av lägenheten. Fick jättedåligt samvete när jag drog igång dammsugaren (runt 23-tiden) och nästan sprang runt för att få det klart så snabbt som möjligt. Vill ju helst inte göra mina grannar irriterade. Tror inte att det var någon fara.



Ovanpå det har jag haft min härliga cp-huvudvärk idag. Jag borde verkligen ha lärt mig vid det här laget att alvedon hjälper mig lika mycket som att banka huvudet i väggen, men icke. Drog i mig två st Bamyl nu när jag kom hem, så jag sitter här och väntar på att bli lite mysgroggig. ;)

Imorgon blir det upp med tuppen och iväg till gymmet. Sen är det KOREOGRAFIDAG DELUX!! Friståendet till ST ska helt enkelt göras klart, sen på kvällen blir det gig på "Finest Awards" med Gathania på mitt "favvoställe" - Cafét. Men men, skit samma var vi är, kul att få giga i vilket fall som helst. =)

På torsdag har jag och Ida S bestämt oss för att ta en shoppingrunda på förmiddagen och bli lite "gym-stylade". Båda vi har börjat satsa stenhårt på gymmet och då upptäcker man ju också hur raffiga alla andra ser ut. Inte okej! Det gäller att vara snyggast överallt! ;)


På kvällen undervisar jag på Ackis och skulle behöva ha klart en helt ny koreografi tills dess... hmm... plus att jag förmodligen kommer behöva tiden att korra friståendet också....

På fredag är det genrep med Gathania på dagen, tre timmars undervisning på L-ö och gig på nåt gay-hak med Gathania på kvällen. Dom ringde dessutom från TV4 av någon anledning idag och frågade om jag ville vara med på någon traileraktig sak till "Körslaget" på dagen, men med tanke på allt annat jag ska göra så känns det kanske inte jätteaktuellt.

Lördag - fyra inbokade timmar att lära ut friståendet till några gymnaster plus inflyttningsfest hos en kär gammal väl. =)

Söndag - tre timmars undervinsning på Ackis. Sen kommer det säkert att dyka upp femtioelva andra småuppgifter, men det är bara att tacka och ta emot. ;)

Fruktansvärd olycka!

Datum 2010-02-09 Klockslag 23:31:24
Fy vad hemskt! På vägen hem till mamma och pappa idag (fick skjuts av pappa hemifrån mig) så åkte vi förbi Gärdets t-station och det var SMOCKAT med folk som väntade på bussen. Tänkte direkt att det som vanligt var stopp i tunnelbanan p.g.a. snön, men sen nu ikväll ringde pappa och hade hittat det här på aftonbladets hemsida;

Fast på rälsen - överkörd av tåget


Mannen hoppade ner på rälsen för att ta upp sin telefon.

Men han lyckades inte ta sig upp.

Flera personer försökte hjälpa honom, men de hann inte innan tåget kom.

Dödsolyckan inträffade på tisdagseftermiddagen på t-centralen i Stockholm. Mannen, som var i 40-årsåldern tappade sin telefon på rälsen och försökte hoppade ner för att hämta den.

Sedan lyckades han inte ta sig upp.

Försökte hjälpa honom

– Det var flera som försökte hjälpa honom upp, men det gick inte. Och sedan kom tåget som inte hann stanna, säger Viktor Adolphson, polisinsatschef vid Norrmalmspolisen.

När polisen först kom till olycksplatsen cirkulerade uppgifter om att någon hade knuffat mannen. Och eftersom det var rusningstrafik hördes många vittnen innan polisen kunde fastställa att det rörde sig om en ren olyckshändelse.

Trafiken på den röda linjen stod stilla i en timme och många människor som såg olyckan chockades.

 

(kopierat från www.aftonbladet.se)

 

Så fruktansvärt hemskt! Och så onödigt... ett liv p.g.a. av en mobil. Det säger faktiskt en del om hur världen ser ut just nu... Mina tankar går till hans anhöriga.

Nya Miokatalogen...

Datum 2010-02-09 Klockslag 13:26:16

425f1be467450cc2ce9b9b51c4676782.png

Nya Miokatalogen låg på hallgolvet och väntade när jag kom hem från Ackismötet nu i morse. Tänkte sätta mig och smälta lunchen och läsa lite innan jag börjar med storstädningen. :)

Fullt ös - medvetslös!

Datum 2010-02-08 Klockslag 15:19:42
Idag är det en fullösardag! Började som vanligt med min "jordgubbsfräscha" proteindrink med "solhavre" istället för sojamjölk. Blev faktiskt väldigt gott! Har mått rätt så dåligt av själva sojamjölken och solhavre ser typ ut som mjölk men har en eftersmak av gissa vad - havre. =)

Kom precis tillbaka från ett 2-timmars gympass (såg dessutom ett Let's Dance par som repade i spegelsalen. Tänkte först om jag skulle fota och visa er, men det kändes lite smånördigt så jag struntade i det. Nästa gång kanske... ;) ).

Sekunden jag kom hem började jag koreografera till min "Ultimate Vibe"-klass ikväll.

Tänkte slänga i mig en väldigt stor portion pyttipanna nu.

Senast kl. 17 ska jag träffa upp Ida S och förbereda oss inför vår första klass med "Lidingö Danceteam" (lite koreografi och uppvärmning), sen är det fullt rå-ös i tre timmar med "L-ö Danceteam" och "Ultimate Vibe".

Kan nog bli en liten avslutande proteindrink ikväll också. Känns liksom som att det är läge för det då. ;)




Appropå inget, vill ni se en väldigt flummig bild på mig? Trodde väl det. ;) Varsågoda!

 

Japp, det krävs skills att se ut så där! Tro mig! ;)

(café opera, december 09)

Min nya...

Datum 2010-02-07 Klockslag 20:48:23

1a22ba58da3477c4fa08822a4614eb48.png

Min nya kompis..! :)

Och så...

Datum 2010-02-07 Klockslag 20:24:54

6929f40a0febdffd9aba83c44c8c21ae.png

Och så missar man Ropstentågen med EN minut som vanligt. Alltså det händer både mig och Christian verkligen hela tiden! Lite för ofta... hmm... början ana ugglor i mossen.. I'm on to you God!! ;)

Mys-söndag!

Datum 2010-02-07 Klockslag 16:20:24
Yo yo yo!

Hoppas att ni haft en härlig söndag hittills, det har definitivt jag haft! =) Babe och jag har legat framför TV:n hela dagen och bara söndags-mys-slappat med bamsefrukost och solen (!) som skiner in genom fönstret. Underbart! =)

Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu eftersom jag måste pysa iväg till Ackis och undervisa i några timmar. Hörs sen! =)

(jo visst är det jag för en "massa " år sedan)

Dansmusik

Datum 2010-02-06 Klockslag 13:58:50
Fick förresten den här söta kommentaren igår;

Postat av: Amanda

snälla, kan inte du skicka din spotify dans lista :D Skulle vara jättesnällt för du verkar ha grym låt smak. Älskar din blogg!

2010-02-05 @ 18:38:21

Svar; Tack som sagt för din supersöta kommentar. =) Känner mig lite otekniskt nu bara, visste inte ens att man kunde "skicka" en spotifylista. Men jag kan ju testa och se vad som händer. Sen har jag ju ingen ritkig "danslista" där, men jag kan ju skrapa ihop lite låtar som jag använder i koreografierna och uppvärmningen den här terminen. =)

Om det funkar så ska det bara vara att klicka på länken här under...
--->Dans

Ghhaaaaaaghhhhh....

Datum 2010-02-06 Klockslag 13:43:47
Jag. Är. Trött.

Blev lite sent igår. En väldigt soft kväll annars och Titan var verkligen jättebra! Dom har utvecklats som tusan så det var kul att se. En sak som inte riktigt var lika soft var alla jobbigt småtjejer inne på Harry B James som muppade sig inne på toaletten. Ställen som Harry B har en förmåga att ta fram Celina - The Bitch. Dvs ställen där det är cp-smockat med folk och man blir runtknuffad som en borttappad vante.

Jag och Sara var ungefär på samma irritationsnivå när vi skulle gå på toa. Vad tror ni händer när en ful kossa tränger sig förbi? (okej, jag brukar verkligen inte vara så här annars, men jag var verkligen inte på humör för fulla småbrudar)

Mamma Mu; "Ursäkta mig, alltså jag ska inte gå på toa, jag ska bara snacka med en kompis" (tänk er det med en sjukt irriterande röst)

Fine, tänkte vi och lät henne gå förbi in i själva "toahänget". När sen toadörren öppnas och hon börjar klämma sig in med en annan tjej så grabbar vi (jag) tag i henne och säger åt henne att hon faktiskt inte står i någon kö.

Mamma Mu; "Men alltså jag ska liksom inte gå på toa, jag ska bara prata" (återigen den fruktansvärt irriterande rösten)

I Celinas huvud; "Dööööööööööööööööö kossjävel!!!!!!!!!!"

Jag sa åt henne att det var skit samma och att hon skulle ställa sig i kö som alla andra. Tror ni hon blev glad? ;) Tror faktiskt att det kan var det största som hänt henne under hela 2010...

Mamma Mu; "Muuuuuuuuuuuuuuuuu...!!"

....eller ja... nåt i den stilen.... ;)

Ser ni, det finns ställen som helt enkelt inte är bra för mig.

(kossan i kön)






Idag skulle jag egentligen gått på K&K som är här över helgen, men jag har så sjukt mycket som måste fixas så jag hinner helt enkelt inte. ='( Om jag hinner så kanske jag springer ner till gymmet istället och kör en snabbis där.

Sitter förresten och slurprar i mig min rosa proteindrink. Den smakar helt okej faktiskt! Här har ni mitt lilla recept;

2,5 dl sojamjölk
1,75 dl proteinpulver
några isbitar


Rör om, skaka, enjoy! ;)

 

Mmm.. hottie hottie! ;)

Don't worry...

Datum 2010-02-06 Klockslag 02:28:01

0-39e93e6ab8fed95841e21c83e96be272.png

Don't worry... Be happy! :)

Superbraiga Titan...

Datum 2010-02-06 Klockslag 00:53:26

34931668c0b0421d3ebf7191312f565c.png

Superbraiga Titan (som Christian proddat) på Harry B James (som är mindre soft ) :)

Vaaaaar e...

Datum 2010-02-05 Klockslag 19:48:33

7c4a899eca823a708ae17027b5ea206d.png

Vaaaaar e tåget...? Komsi komsi...!

Ja men...

Datum 2010-02-05 Klockslag 14:45:37

0-6664ffd8348695dc7519bf4de17c9d6a.png

Ja men då kör vi då. :)

Wazaaaap!!

Datum 2010-02-05 Klockslag 13:13:12

Nya friska tag

Datum 2010-02-04 Klockslag 21:18:48
Har gjort väldigt mycket reserach på internet, pratat med både Elin och Wolfie som båda har bra koll på kost och träning och nu har jag bestämt mig för att testa "Whey -100 preoteintillskott" ett tag.

 

Eftersom jag tränar så pass mycket som jag gör, är risken väldigt stor att man blir övertränad om man inte får i sig tillräckligt mycket med protein. Musklerna bryts ju ner när man tränar och byggs sen upp igen när man vilar. Då är det viktigt att kroppen har tillräckligt mycket med aminosyrer i kroppen (protein) som fungerar som byggstenar för musklerna när de vilar. Har man inte tillräckligt mycket aminosyrer i kroppen så bryts musklerna alltså bara ner och man blir istället svagare.

 

Det här har hänt mig ex antal gånger, men den här gången ska jag göra det rätt! Har också blivit rådd att äta mycket nötter så jag köpte på mig lite mellisnötter nu när jag var nere i affären.

 

 

Nu ska jag väl ändå orka hålla på och skutta runt hela dagarna! ;)

 

Är supermegastolt...

Datum 2010-02-04 Klockslag 20:57:11

0-439c822108b91d5dc7f77b815534c5a9.png

Är supermegastolt över mina pannkakor! :)

Ny musikvideo "Vakna med The Voice"

Datum 2010-02-04 Klockslag 14:47:06
Här har ni den - "Vakna med The Voice-videon" där jag varit med och koreograferat. Enjoy!

Till dig som tydligen gillade min Sats-väska med innehållande hudkrämer från Kicks

Datum 2010-02-04 Klockslag 13:25:07
Hej du långfingrige! Eftersom jag ringt till SL nu ett flertal ggr och frågat efter min splitternya Sats-väska som jag glömde på tåget förra måndagen (station Gärdet, tåg mot Rospten) och de fortrarande inte fått in något, så tänkte jag bara grattulera dig till ett riktigt kap. Detta har du alltså erhållit;

Kräm nummer ett; En fantastisk kräm som är till för att ha på nätterna - om man vill bli av med närgångna pojkvänner/ragg. Sökte nämligen på nätet precis och upptäckte att användadet av denna kräm har i flera fall gett biverkningar i form av svår kronisk munherpes, samt psoriasis runt ögon och näsa, vilket också kan sprida sig till andra kroppsdelar.



Kräm nummer två; En kräm som sägs ta bort ringar under ögonen. Tog mig friheten att google runt lite på den här krämen också och upptäckte att den i vissa fall kan ge en motsatt effekt... tänkte att det kunde vara bra att veta... Detta kan faktiskt lindras med kräm nummer 1, men då förvärras ju också dom biverkningarna...



Sats-väskan; En väldigt trevllig väska i kattungsskinn, handgjord av föräldralösa barn i Haiti med amputerade händer.



Hoppas att sakerna kommer till nytta! =)

Backpackers?? HA!!

Datum 2010-02-04 Klockslag 01:13:19
Alltså, jag måste bara få uttrycka mig om själva begrepept "Backpacker". Finns det något mer tragiskt än folk som drar till Thailand/Australien/Indien/Whatever, drar på sig en ryggsäck och automatiskt tror att de är renodlade "backpackers"??

Jag kan ju bara tala för mig själv och Christian, men vi drog till Thailand med varsin ryggsäck, tog dagen lite som den kom, åkte runt till olika ställen med båtar, bokade hotell på plats, osv... men vi skulle ALDRIG NÅGONSIN kalla oss själva för backpackers!! Man blir omhändertagen vart man än hamnar och vi var helt enkelt vanliga turister - punkt slut! Däremot stötte vi ju på en hel del wannabees framför allt på Koh Phi Phi.

Där samlas dom gärna i klungor och dom känns lätt igen på batiktröjan, dreadlocks, gitarren och den inhemska ölen i handen. Det som för övrigt skiljer dom från t.ex. mig och Christian är att de medvetet försöker bo så äckligt och sunkigt som möjligt, även om det ligger ungefär tio meter utanför vårt 3-stjärniga hotell med dusch och fläkt. Där tar de gärna en massa foton på de inhemska gamlingarna, de hemlösa hundarna och alla stora skalbaggar som besöker dom på nätterna för att sedan lägga upp på resedagboken.se och informera resten av världen (dvs. den inte lika betydelsefulla befolkningen hemma i Sverige) hur mycket dom hittat sig själva och meningen med livet. De ni!

Jag tycker faktiskt att det är en förolämpning mot de personerna som faktiskt ÄR backpackers. Inte bara leker... Sitta och supa skallen av sig varje kväll och ha på sig en batiktröja gör liksom inte riktigt jobbet...

Men det är bara min åsikt... ;)

Jag och Christian i Thailand när vi BACKPACKADE...!

(ja bilden kanske är liiiiiiite ironiskt... ;) )

Dagens händelser:...

Datum 2010-02-03 Klockslag 20:13:05

0-29e6000f498ced2c59be35302491c9fa.png

Dagens händelser: Mysfrukost med Anna, underbart gympass på Sats, supergod middag hos mamma och pappa och nu myskväll med babe och "Det Okända". Härligt! :)

Härliga fjortistider....

Datum 2010-02-03 Klockslag 00:47:54
Kom att tänka på den här låten helt plötsligt. Det här var den ultimata partylåten sommaren 2001. 16 år, fjortis och allmänt förvirrad. Tänker på en av mina närmare vänner som jag hade under den tiden, Henric. Vi hängde alltid på hemmafesterna och skvallrade i timmar på telefon (det var på den tiden då man faktiskt pratade i en sån där fast telefon). Man hängde med fel folk, blev kär i fel killar och hade det allmänt tonårstrassligt, men Henric hade alltid en axel över att luta sig mot. =)

Here's to the memories! Nio år senare... ;)

 

 

Celina 16 år...

 


 

Uppdatering;

Började söka lite smått på DJ Mangoo - Mattias Brånn och tydligen var det 2001 som han släppte sin första singel "Eurodancer" gratis på en hemsida. Han var då 16 år och låten laddades ner över 10, 000, 000 ggr!! Nu, nio år senare ska han göra en "combeck". Håller utkik på den. ;)

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är inte sant!!!!!

Datum 2010-02-02 Klockslag 15:19:45
HAHAHAHAAAAA!!! Ni kommer aldrig att tro det men jag är med i den här helt "fantastiska" reklamfilmen!!! =D =D =D Den här spelades faktiskt in samma dag som jag vann budgivningen på lägenheten. Man ser Madde en snabbis mitt i, men mig kommer ni ALDRIG att hitta!! HAHAHAHA!!! ;)





Annars då....

Shit vad jag är seg! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbat asset av mig i två dagar med en massa koreograferande, plus tre Tobbe-gig, en massa bilåkande plus auditionkursen innan det..! Jag bestämde att idag är en softardag. Eller ja, typ... Jobbade lite nu på förmiddagen och ska undervisa ikväll, men tiden däremellan är slöartime. Tycker att  jag är värd det. ;)

Klassen på L-ö med Ultimate Vibe gick superbra och det känns kul att köra igång med lite teknikträning som känns relativt nytt för nästan alla. Tror att dom kommer utvecklas som bara den!

Om man skulle ta och lägga sig i soffan med lite "Doodle Jump" kanske... ;)

Beroendeframkallande iPhone-spel

Datum 2010-02-02 Klockslag 15:06:26
Doodle Jump - helt fantastiskt underbart beroendeframkallande!



Tobbe visade mig det här spelet i helgen och nu är jag hooked!

Och här kommer resten...

Datum 2010-02-01 Klockslag 18:30:25

 

 

 

Avslutningsvis lite mer mood-music... ;)

 

Lite fler bilder...

Datum 2010-02-01 Klockslag 12:25:44
Här kommer nästa bunt bilder, plus en till H.E.A.T.-dänga. =)











Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik