Lite bilder från igår...

Datum 2008-06-27 Klockslag 20:52:05


Notera Christians fina födelsedagstårt-grodor! =)

Skulle nog kunna säga att det här var en av mina absolut mysigaste dagar! Klarblå himmel och solsken hela dagen, en stor mysig park, en massa filtar och min älskling. Vad mer behöver man? ;) Till och med Christian tyckte att det var en av hans bästa födelsedagar någonsin! Yey!


Senaste tiden har vi pratat mycket om lägenhet och sånt.. vi vill verkligen flytta ihop så fort vi bara kan, men vi vill ha något eget så då blir det ju ekonomin som styr lite.. dvs vi får vänta tills pengarna börjar klirra till. Vi kolölade runt lite i Solna igår faktiskt.. jättemysigt område så vi är nog ganska så sugna på det. Där finns det jättemånga nya och fina lägenheter som inte kostar ens hälften av vad de gör i stan. En tvåa hittar man lätt under tvvå miljoner, och sen är det ändå bara typ tio minuter in till stan. Me like! =) Och sen skulle man ju ha Hagaparken nära också..

Inredningen är vi väldigt överens om också. M-Y-S! ;) Nä men vi vill ha det väldigt stilrent och så.. vi kan ju inte hålla oss när vi är ute på stan och går förbi någon affär med inredning.. särskilt indiskt och sånt.. Det kommer nog bli ganska så blandat svenskt stilrent och indiskt mys.. mycket fondväggar med snirkliga mönster och sånt.. och stooooor TV! =)

Ibland längar jag så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen! Vill bo med min karl nuuuu! Men även om det kanske tar ett tag, är jag otroligt glad att jag känner så lverhuvudtaget.. väldigt mysigt.. ;)

Kommentarer
Postat av: ida

Haha, ja faktiskt :D :D :D

2008-06-27 @ 21:09:00
URL: http://aijdawolfie.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0