Sjukt stolt! =D
Nu ska ni få höra hur diktig jag har varit idag! Först var jag som sagt på gymmet (tog bussen dit eftersom det var så sjuuuukt kallt!) och körde rygg, biceps, triceps, axlar och kondition. Tänkte testa att köra halva kroppen per gympass så att varje muskelgrupp får vila i ca 7 dagar. På så sätt får dom större chans att bygga upp sig ("vila" kan man ju diskutera också med tanke på att jag undervisar fem ggr i veckan i snitt tre timmar per gång, men man måste ju försöka).
En kul grej idag på gymmet var att jag äntligen gick upp i vikter på armarna! =D Känner mig som värsta powerwoman! ;)
Efter det tog jag bussen tillbaka och svängde in i affären en snabbis för att handla lite mat. Nu kommer vi till det jag är mest stolt över - min lunch/middag! =)
Koka upp vatten och fiskbuljong och lägg i quinoan. Låt det stå i 15 min och puttra på låg värme. Under tiden fräser du upp bönorna och de hackade champinjonerna. Hacka upp rödlöken och blanda olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar i en skål och rör om. Häll röran över bönorna och champinjoerna i en skål och låt svalna.
Blanda röran med den färdiga quinoan och skär i avocadon. Toppa med laxen och citronskivan eller droppa över lite cintronkoncentrat.
Klart! =D Supergott och supernyttigt!
Nu ska jag förbereda inför klasserna ikväll och sen ber jag till Gud att tunnelbanan går som den ska..!
En kul grej idag på gymmet var att jag äntligen gick upp i vikter på armarna! =D Känner mig som värsta powerwoman! ;)
Efter det tog jag bussen tillbaka och svängde in i affären en snabbis för att handla lite mat. Nu kommer vi till det jag är mest stolt över - min lunch/middag! =)
Quinoa med kallrökt lax
Det här behöver du;
- 2 dl Quinoa
- Kallrökt lax/vanlig gravad lax
- Bönor (jag tog kidneybönor)
- Två champinjoner
- En halv avocado
- En halv rödlök
- 1 msk Olivolja
- 1/5 msk Vitvinsvinäger
- Peppar
- 1 tsk Salt
- Fiskbuljong
- 1 citronskiva/citronkoncentrat
Koka upp vatten och fiskbuljong och lägg i quinoan. Låt det stå i 15 min och puttra på låg värme. Under tiden fräser du upp bönorna och de hackade champinjonerna. Hacka upp rödlöken och blanda olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar i en skål och rör om. Häll röran över bönorna och champinjoerna i en skål och låt svalna.
Blanda röran med den färdiga quinoan och skär i avocadon. Toppa med laxen och citronskivan eller droppa över lite cintronkoncentrat.
Klart! =D Supergott och supernyttigt!
Nu ska jag förbereda inför klasserna ikväll och sen ber jag till Gud att tunnelbanan går som den ska..!
Kommentarer
Postat av: charlin
guuud va gott det såg ut! måste testa :D
Trackback