I feel like superwoman!

Datum 2010-08-23 Klockslag 18:51:56
Jag måste säga att jag blev riktigt överraskad hur pass bra det gick på gymmet idag! Kollade på mitt PT-kort och senaste gången jag var där, var igår för exakt två månader sen! Jag gick ju dit med inställningen att förmodligen bli lite besviken över att behöva gå ner i vikter/reps och känna mig allmänt svag.

Men icke! I felt like superwoman! =) Nä, men seriöst så gick det verkligen grymt bra, till och med lite bättre än senast! Är väl som Ida sa att kroppen har fått återhämta sig ordentligt och har nu kunnat bygga upp lite styrka under sommaren. I like! ;)


Har spenderat tiden sen jag kom hem med att försöka korra till Belle's andra låt. Tempot i den är rätt så svårt. Antingen får man köra jääättelångsamt eller jättejättesnabbt! Men jag tror att jag börjar få kläm på det nu.

Här är den om ni vill lyssna!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0