Söndag = tvättdag

Datum 2010-05-23 Klockslag 14:53:21
Yo!

Spännande saker på g idag minsann! Här tvättas det nämligen för fullt. Fullt ös! (hoppas ni fattar ironin) Nä, men det är faktiskt himla mysigt. Och vädret gör det ju faktiskt bara ännu mysigare. =)

Igår var vi som sagt och lyssnade på min kusins band "Driftwood Company". Grymt bra! Om ni vill lyssna så kan ni gå in här på deras myspace-sida; http://www.myspace.com/driftwoodcompany Min kusin Carl spelar fiol och banjo.


Jag måste nog säga att jag kan hantera regniga sommardagar bättre än dom soliga. Visst, jag älskar när solen är framme, men jag får också panik för att jag måste utnyttja varenda liten sekund på bästa möjliga sätt och får typ prestationsångest. Men när det regnar och åskar, då vet jag precis hur man ska göra. =) Då kan jag också tipsa om att ha "Driftwood Company" på i bakgrunden och dra fram en bra bok eller bara mysa med sin karl. Aah... söndagsmys när det är som bäst! =)

Kommentarer
Postat av: kate

du hade kommentera att du hade en likadan tröja som kissie hade köpt, den stickade usa tröjan. var är den ifrån?:)

2010-05-23 @ 18:21:33
URL: http://rahner.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0