Lite fler spökminnen....

Datum 2010-03-09 Klockslag 22:27:10
Postat av: Alice

Det här hände i fyran. Jag och en kompis var ute på kvällen i rudbodaparken. Klockan var vell runt sju men det var redan mörkt. Vi satt först och gungade, sen gick vi till en snurr grejj. Efter ett tag ser jag någon som går av gångvägen och går mot oss. Jag sa till min kompis att det va någon där. Vi gick eller jaa, småsprang. Jag sa att vi skulle gå till Ica, för att om han gjorde något där skulle andra se. Så vi sprang på gångvägen mot Ica. Efter ett tag vände vi oss om. Han var inte kvar, han hade gått upp mot skolan. Så vi fortsatte att springa men inte lika fort. När vi kom till rudboda torg står han där och tittar på oss och går väldigt sakta mot oss. Så vi springer via parkeringen in till ica. Sen ser vi att han går.

Vi var som sagt bara 9-10 år då och det var sjuukt läskigt. Vi tror att han var en blottare.

 


 

Postat av: charlin

Jag kanske är lite sent ute nu men here it goes!
Jag bodde i en lägenhet för ett par år sen, kvinnan som hade bott där innan hade typ kollapsat och dött i köket. Jag kände på en gång att det va nåt som inte stämde i lägenheten, kände mej iaktagen ofta, drömde konstigt, hörde konstiga skrammel från ingenstans osv. Våran trådlösa telefon gick ofta igång av sej själv, liksom sådär när man kan trycka på en knapp på laddaren så telefonen börjar pipa om man tappat bort den. Men det värsta va en sommardag när det va helt vindstilla ute och jag var på väg ut. Jag gick förbi vardagsrummet där vi hade våran balkong, precis när jag passerar så flyger balkongdörren (som va stängd och LÅST) upp och smäller till som fan. Jag blev livrädd och sprang därifrån. Sådär kul, som tur va flyttade vi därifrån kort efter detta!




Skicka jättegärna fler! Älskar som sagt spökhistorier och egna uppleverlser så kör på bara! =) Lägger som sagt upp allt jag får in.


Kommentarer
Postat av: Maggie

För 3 år sen så var jag och mina två bästa kompisar hemma hos mig. Mogna som vi va skulle vi leka kurragömma eftersom vi bodde i ett väldigt stort hus. Min kompis Chatrine va på nedervåningen och började räkna, medan jag och Maria sprang upp till samma rum. Vi kunde höra Cahtrine räkna klart och börja gå omkring. Plötsligt börjar hon prata med "oss"... I stil med -Sluta det är inge kul! Jag o maria går ner och chatrine blir vit när hon ser oss därför hon hört viskningar bakom källardörren och trott att det va vi som ville jävlas, då vi sagt att källaren va förbjudet att gömma sig i. Hörde massa saker i det huset sen. Ofta hörde jag klackar gå i hallen.

2010-03-09 @ 22:49:39
Postat av: Elvira

detta hände inte för så länge sen, kanske bara en-två månader. Jag och min kompis Elin är på väg hem från gården och är på väg ner mot bussen. det kör förbi en van med två gubbar i. dom stannar framför oss och kollar på oss. vi tar upp mobilerna direkt och låtsas prata med någon. kom ihåg att då så var dom bara några meter ifrån oss. dom åker iväg när dom ser att vi pratar med folk. vi fortsätter att gå och efter bara 100 meter så ringer min mamma och säger "är du ensam? bra att du inte är de för två pedofiler i en van åker och försöker få med barn i sin van." snacka om att vi var rädda efter det samtalet. shit asså!

2010-03-11 @ 17:43:50
URL: http://erym.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0