Semesterkläder

Datum 2010-07-28 Klockslag 20:52:25
Sprang in på H&M på Fältan efter jobbet idag för att se om jag kunde hitta lite billiga klänningar att ta med till Bulgarien. Var ute efter lite naturfärger och rätt så basic. Kom då på den smarta idén att leta upp lite snygga basic linnen och köra storlek L istället. Sagt och gjort och detta följde med mig hem! Mycket billigt och mycket snyggt! =) Tänk med skärp i midjan, lite smycken, solbrillor, någon färgglad bikini under, sandaler och lite tan på det... mmmm....Linne/klänning, 49 kr
Linne/klänning med ficka, 99 kr
Haremsbyxor, 99 kr
Tyvärr fanns dom bara i storlek M så dom är pyttelite stora, så istället för att ha dom högt upp så får det bli semestersoftarbyxor som hänger på höften. Mysmys!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0