Lyxsemester!

Datum 2010-07-22 Klockslag 17:43:42
Ja jösses vad vi kämpat för att hitta en bra resa... och nu har vi äntligen lyckats!! =D Det blev alltså Bulgarien och Sunny Beach. Nu tänker säkert många av er "euuuww, Sunny Beach!", men nu är det så att vi bokat in oss på ett riktigt 5-stjärnigt lyxhotell med ett inbyggt shoppingcenter så vill vi inte lämna hotellet då behöver vi inte det heller! ;)

Har faktiskt varit i Sunny Beach för typ fem år sedan och det var sjukt kul! Nu är ju inte jag och Christian ute för att röja loss, men stranden där är verkligen magisk och det finns miljarder saker att hitta på! En av mina bästa resminnen är faktiskt just från Bulgarien när vi åkte ut på havet med en stor träbåt och låg på madrasser och solade en hel dag.

Och 700 meter bort ligger Aqua Land. Hallååå!! =D

Vi kommer alltså att åka den 3:e augusti och komma hem den 10:e. Precis lagom till repet inför Ung08 som vi kör igång den 11:e. Och här har ni lite bilder på hotellet. =)

 

Så här står det på fritidsresors hemsida (vi åker med Ving)

På Barceló Royal Beach har man lagt stor vikt vid både stora och små detaljer. Hela hotellet andas lyx som passar den kräsne resenären.

Den ultramoderna inredningen är något helt annat än den stil man förknippar med östeuropeisk. Svulstiga, guldfärgade lampkronor hänger ner över de lila sammetssofforna med pösiga kuddar och de snygga rottingfåtöljerna. Blommor och blad är det genomgående inredningstemat som kommer igen i både form och mönster.

Poolområdet är stilistiskt med vita soldynor och parasoll som bryter av mot det turkosfärgade vattnet och växterna med exotisk touch. Tittar du på poolområdet från ovan ser du att en pool ser ut som en blomma, den andra och den tredje som löv.

Ett av hotellets många fördelar är den stora, lyxiga spa-anläggningen. Här kan du ägna dig åt olika behandlingar, hamam, gym eller att slappna av i någon av relaxutrymmena.

I pianobarens tak sprider de strutformade lamporna i olika färger ett behagligt sken. Kvällarna kan du här tillbringa med att lyssna på levande musik eller diskokvällar. Lekplats, kafé och Internethörna har du också tillgång till. Intill hotellet ligger ett shoppingcenter. Till den fina stranden tar det inte många minuter att promenera.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0