Klädpanik!!

Datum 2010-07-02 Klockslag 23:26:47
Alltså ni ska bara veta vilken galning på stan jag har varit idag! Direkt efter sista showen sprang jag raka vägen in till stan för att hitta en ny outfit till imorgon. Tror ni jag hittade nåt? Nope. Inte ett skit. Jag lovar att jag var inne i ALLA affärer som hade den minsta potensial att ha nåt snyggt. Men icke.

Usch vad jag HATAR när man bestämt sig för en outfit som helt plösligt sen inte finns mer!! Har inte varit på jättebra humör ikväll kan jag ju berätta... har försökt köra catwalk för Christian, men allt har verkligen kännt som den ena potatissäcken efter den andra.

Gav till slut upp och satte mig surt i soffan med underläppen hängandes ner till golvet. Men då, som en blixt från klar himmel, kom jag ihåg en långkjol som jag köpte i Thailand för två år sedan som jag faktiskt ALDRIG har använt! Den är gjord av ett superfint afrikanskt inspirerat tyg. Hur fin som helst! Så jag drog på mig den, ett vitt linne, lite smycken, kilklackar och VIPS - en ny outfit! =D

Känns skönt att ha den som reserv. Hoppet sägs ju vara det sista som lämnar människan, så jag tänkte faktiskt ringa ner till Gärdets Spel & Tobak över ängen kl. 10 sharp imorgon. Har nämligen fått alla mina Modekungen-paket dit, så det kan finnas en minimalisk chans att mitt paket ligger där. Kommer sova med tummarna hållna. ;)

Lovar att visa outfiten imorgon innan jag går! =) Här har ni den outfiten som jag tänkte ha sen när vi går ut (med lite tillpiffning så klart). Köpte byxorna på Indiska idag i ren panik. Det är typ haremsbyxor fast utan hängröv... ;) Väldigt skönt, lite silkigt och tunnt tyg.



Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0