I'm a gymoholic!

Datum 2010-01-13 Klockslag 15:01:39
Hej och hå, här kör vi på! Mötte upp Ida vid Östermalmstorg kl. 11 och var på Sats strax därefter. Så här har mitt gympass sett ut idag (väldigt stolt.. ;) )...

 

Har alltså kört på i drygt tre timmar!!

Vad hände liksom...??


När jag var klar sen satte jag mig ner och pratade med en tjej som jobbade där ang. gymkort. Tydligen skulle ett dagkort passa mig bäst då jag aldrig har möjlighet att träna kvällar och helger. Då får jag också träna på alla Sats i hela Sverige (Stockholmsormådet skulle räckt för mig, men what the hell! ;) ). Vill också sätta mig och prata med någon om lite kost eftersom jag vill få ut så mycket som jag bara kan av min träning. Sen är det också viktigt om man som jag nu tränar varje da, annars är det lätt att man börjar bryta ner musklerna istället.

 

Sen har jag ju egentligen påbörjat mitt 10-dagarskort på Worldclass men jag trivdes som sagt inte alls där, så det kommer garanterat att bli Sats. Fick också ett ett gratis kort med fem stycken provomgångar så jag och Ida tänkte testa det Sats som ligger här på Gärdet. Hur bra är inte det liksom?? =D

 

I'm a gymoholic! ;)

Passade också på att köpa ett par träningshandskar eftersom jag börjar få valkar på händerna efter alla maskiner. Inte skönt och inte snyggt..! Handskarna är snygga däremot.. ;)

 


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0