Avatar - jösses!

Datum 2010-01-14 Klockslag 12:47:12
Ja då har man sett Avatar 3D då. Till er som inte sett den i 3D - GÖR DET!!! Det är verkligen helt sjukt! Man får sitta på händerna ibland för att inte sträcka sig fram och försöka ta på saker. Man är verkligen DÄR i filmen och ögonen beter sig som att man tittar bort på något, inte in i en skärm.

Men det som kommer att etsa sig fast hos mig var faktiskt inte med i filmen, det var i en av trailerna som var Tim Burtons "Alice i underlandet". På slutet dök katten upp i mitten av rutan (bara huvudet) och stirrade väldigt pillemariskt på en. Sen kom den närmre och närmre och närme och närme.... man hörde först hur det hördes lite nervösa skratt i salongen, men när den var så nära att den verkligen satt på raden framför en då kunde folk inte hålla sig längre och börjar skrika typ. Haha, det var bland det stördaste jag varit med om!

 

Filmen Avatar i sig är ju ganska mycket moralkaka om att vi ska ta hand om vår planet o.s.v. men det är ju helt fantastiskt gjord och kärlekshistorien var också väldigt fin. Det är en sån film som man helt enkelt måste se (i 3D! ;) ).

 

Coolaste karaktären i filmen!


Kommentarer
Postat av: jennie -failsafe-

visst är trailern underbar! ^^

2010-01-15 @ 01:40:24
URL: http://failsafe.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0