Översvämning

Datum 2010-02-27 Klockslag 13:47:18
Nu ska ni få höra på en udda grej..!

Igår kväll när jag och babe kom tillbaka från St Eriksplan där vi ätit middag, upptäckte vi att vattet var avstängt i hela huset. Det här var inte första gången det hände utan förvarning, så vi blev rätt så irriterade att dom glömt att informera oss igen. Dom håller nämligen på att bygga i gatan på precis utanför vårt hus och har gjort det sen vi flyttade in i november så vatten är på och av lite titt som tätt. Har dock aldrig sett en enda lapp i trapphuset.

Någon gång i natt när vi skulle gå och lägga oss så verkade det som att allt rann på som vanligt. "Bra!", tänkte vi och gick och la oss. I morse åkte Christian hemifrån tidigare än jag så han blev informerad om att det hade varit översvämning i källaren och att man borde ta sig en titt i sitt förråd.

"Great", tänkte jag och plaskade mig fram till min förrådsdörr (yes, det var en del vatten på golvet kan man säga", men inte mer än kanske 1/2-1 cm).  Vid första ögonkastet såg allt relativt lugnt ut eftersom allt låg förvarat i sopsäckar eller burkar, plus att garderoben hängde från taket. Själv hade jag bråttom till L-ö så jag tänkte att jag fick ta mig en mer ordentlig titt när jag kom tillbaka.

Fick skjuts av pappa från L-ö till Gärdet och vi får då höra när vi kommer fram att det inte var en halv cm vatten som hade pumpats in i natt.. no no! Snarare drygt en halv meter!!! Tydligen hade arbetarna utanför tagit sönder vårt vattenrör och ja... resten fattar ni nog... grannhuset hade inte ens något vatten idag.

Det blev att konka ut all ut förrådet, kolla vad som var förstört och inte, och köra hem saker som behövde torkas till L-ö. Bl.a. min superfina röda resväska, min lite mindre resväska och lite andra saker. Plus att vi fick ta ut alla jackor så att dom inte blev förstörda av all fukt som är där nu.

Shit happens liksom... tråkigt bara med lite småsaker som blev förstörda... men man ska vara glad att det bara var kallvatten och inte avloppsvatten..!

Nä, NU tänker jag faktiskt fixa frukost/lunch! =)


Kommentarer
Postat av: qwentus- matilda

snygg blogg :)

2010-02-27 @ 14:41:48
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: LIA GONZALES

grym header du har!

2010-02-27 @ 14:55:21
URL: http://milkshake.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0