Fruktansvärd olycka!

Datum 2010-02-09 Klockslag 23:31:24
Fy vad hemskt! På vägen hem till mamma och pappa idag (fick skjuts av pappa hemifrån mig) så åkte vi förbi Gärdets t-station och det var SMOCKAT med folk som väntade på bussen. Tänkte direkt att det som vanligt var stopp i tunnelbanan p.g.a. snön, men sen nu ikväll ringde pappa och hade hittat det här på aftonbladets hemsida;

Fast på rälsen - överkörd av tåget


Mannen hoppade ner på rälsen för att ta upp sin telefon.

Men han lyckades inte ta sig upp.

Flera personer försökte hjälpa honom, men de hann inte innan tåget kom.

Dödsolyckan inträffade på tisdagseftermiddagen på t-centralen i Stockholm. Mannen, som var i 40-årsåldern tappade sin telefon på rälsen och försökte hoppade ner för att hämta den.

Sedan lyckades han inte ta sig upp.

Försökte hjälpa honom

– Det var flera som försökte hjälpa honom upp, men det gick inte. Och sedan kom tåget som inte hann stanna, säger Viktor Adolphson, polisinsatschef vid Norrmalmspolisen.

När polisen först kom till olycksplatsen cirkulerade uppgifter om att någon hade knuffat mannen. Och eftersom det var rusningstrafik hördes många vittnen innan polisen kunde fastställa att det rörde sig om en ren olyckshändelse.

Trafiken på den röda linjen stod stilla i en timme och många människor som såg olyckan chockades.

 

(kopierat från www.aftonbladet.se)

 

Så fruktansvärt hemskt! Och så onödigt... ett liv p.g.a. av en mobil. Det säger faktiskt en del om hur världen ser ut just nu... Mina tankar går till hans anhöriga.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0