Dagens shopping

Datum 2010-08-18 Klockslag 20:56:13
Var ju som sagt och plockade på mig lite kläder idag som vi hade på modevisningen nu i helgen. Gick först till Gina där det efter mycket om och men visade sig att dom hängt ut kläderna i affären igen!!! Trots att dom lämnats tillbaka i påse med mitt namn på. Suck.... så det fick räcka med jackan. Hade tänkt ta byxorna också men då mest för att vara schysst med tanke på att jag svettats rätt så rejält i dom i några dagar. Men men.

Sen gick jag till Venine och hämtade ut min sviiiiindyra tröja. Blev helt förälskad i tröjan och alla jag träffade tyckte att den satt som ett smäck på mig så vad hade jag för val liksom?? ;) Den är tydligen designad av samma kille som designat en massa kläder till Michael Jacksons shower. Hallå!!! Hur ballt är inte det?? =)

Sen gick jag förbi Din Sko på vägen tillbaka för att leta upp ett par bra höstkängor. Visste verkligen precis hur jag ville att dom skulle se ut (typ som mina svarta med klack - fast utan klack då) och som tur var fanns det ETT par 36:or kvar som stod och väntade på mig. Trevligt! =)


Jackan från Gina

 

Tröjan från Venine

 

 

Den har till och med mönster innuti luvan! =D

 

 

Skorna från Din Sko

 


Kommentarer
Postat av: Jennilie

Hejsan!

Åh vad kul att du gillar min stil och tack! Att man kan bli så glad av en kommentar :)

Detsamma och god natt!

Kram

2010-08-22 @ 01:01:55
URL: http://dayswithjen.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0