AAAAAHHHH vilken daaaaag!!! =D =D =D

Datum 2010-08-13 Klockslag 23:23:01
Åååååhhh så här vill jag ALLTID leva!!

Upp tidigt på morgonen för att stå redo utanför Monki på Sergelgatan. Tre gånger körde vi modevisningen och det blev bara bättre och bättre för varje gång! Vi har tagit jättemånga fina och roliga bilder plus att vi filmat slutnumret som ni kommer få se så småningom. =)

Jag, Nat, Navas och Alex

(snodde bilden av Navas - http://sofianavas.com/)Efter det fick jag med mig söta Nat, Nat och Ida som hjälpte mig att sminka Minisarna till små dockor och sen var det dags för dagens höjdpunkt - Ung08!!

Åååh ååhh åååååååååhhh vad sjukt galet megasuperdunderbraaaa tjejerna var!!!!! Ni kan nog fatta att jag är en STOOOLT dansmamma just nu!! ;) Dom filmade dessutom till en storbildsskärm som var bredvid scenen och det så fruktansvärt snyggt ut, jag döööör!! Det var som att se tjejerna på TV. Orden räcker inte till hur overkligt det var att se. Min tjejer - där!

Här har ni alla utom Alice som var på toa... ;)


Nat, Nat och Ida stod i publiken och filmade så här får ni se hur det såg ut från publiken! =) (Och ett stort tack till er igen för all hjälp under kvällen! Ni är verkligen fantastiska!) Ska försöka få tag på filmen som var på storbildsskärmen också men det här är ju bättre än inget så länge! Tyvärr blir ljudet lite knasigt på fjärde låten, men det är i alla fall "Hot Like Wow med Naddia Oh om ni vill lyssna på den. =)

 

(Om kvaliteten är dålig så är det för att det förtfarande bearbetas. Då är det bara att kolla igen lite senare.)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0