Michael Jackson - Human Nature

Datum 2009-06-28 Klockslag 15:42:59
En av mina favoritlåtar av Michael... den är bl.a. skriven av en av medlemarna i Toto (som jag för övrigt älskar).



Michel Jackson will live on forever...

Kommentarer
Postat av: Nabil El Alaoui Sossey

Michael Joseph Jackson har varit min största idol och förebild sedan jag var fem år gammal, jag har dyrkat hans musik och letat upp tusentals bilder och videor på honom, och bara älskat. Nu är han borta, och jag kan fortfarande inte tro det. Jag väntar bara på att någon ska skrika “DET VAR BARA ETT SKÄMT!”, trots att jag vet att det inte kommer hända. Michael Jackson är mannen som förändrat så många liv. Du finns alltid i mitt hjärta Mike, även om det känns som att en stor del av det har slitits ur. Jag vet att du går vidare och får förhoppningsvis leva ett lyckligare liv nästa gång med mer lugn. Och att du inte känner dig ensam.



Michael brukade jämt säga att han var så ensam, då vi fans sa “men du har ju oss!”. Det är inte samma sak. Han var en djupt sårad människa på alla vis. Men trots alla hemska anklagelser så visade han hur stark han var, och jag hoppas att folk slutas upp med alla korkade fördomar nu. Istället, låt oss bara älska honom, lyssna till hans musik och minnas honom som den fantastiska människan han var.



Detta må låta extremt dumt, men Michael Jackson var en livs levande legend, som jag aldrig trodde skulle dö. Gah…

2009-06-28 @ 16:20:50
URL: http://www.nyabella.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0