Och så shoppar vi lite mer...

Datum 2009-01-28 Klockslag 14:36:01
Var inne på Lindex's sida och man kan faktiskt hitta en hel del coola grejer! Har spanat in den här klänningen i några veckor nu, så jag kände att det var dags att norpa till mig den! =) Skärpet blev jag helt förälskad i! Och sen är det alltid bra med lite sjalar och halsdukar (är ju rätt så frussen av mig...). Har faktiskt redan en likadan svart halsduk, men den här var på rea och dom är heeeelt underbara!!



Tänk er klänningen med skärpet i midjan, skinnjacka, halsduken/scarfen, svarta tjocka strumpbyxor, benvärmare och höga stövlar. Till det kör man lite armkrafs och grejer. Kanske till och med att man skulle lägga till min svarta hatt.. hm.. roligt är det i vilket fall som helst! =D

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0