Tjejmiddag och kuddkrig

Datum 2009-02-28 Klockslag 16:39:25
Hallå hallå! =) (överskriften är dedikerad till min käre man.. ;) )

Lördag och ledig från rep! Yey! Därför har vi i klassen bestämt att vi ska ha en kväll att bara peppa upp varandra riktigt ordentligt. Det är många som inte mår så bra just nu, men tillsammans är vi starkare än starkast! ;) Ska bli skönt att bara ta det lugnt och mysa med folk som går igenom precis samma sak som man själv gör.

Tanken är att jag ska hoppa på kvart över-tåget och möta upp Linn som åker direkt från jobbet ute i Märsta. Sen kanske vi möter upp några fler på Karlberg och sen bär det av till Spånga där Carro bor. Känner att jag borde köpa med mig något... hm... blommor kommer ju definitivt dö ute i kylan... en skvallertidning och lite godis kanske..? Skulle jag bli väldigt glad av iaf! =)



Imorn är det marathonrep som väntar.. 11-20.30... jippi...

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0