Tablettmissbrukarkväll...

Datum 2009-04-03 Klockslag 20:59:16
Jag har ont... jag har ont jag har ont jag har ont jag har oooooooooonnnntttt!!!

Jag berättade ju tidigare om mitt överansträngda knä och mitt inflamerade skenben, men jag glömde nog nämnda den värsta krämpan av de alla (för tillfället iaf) - nedre ryggen som totalt låst fast sig som i ett j-vla skruvstäd!! Och inte nog med det, nu krampar det sig och håller på vilket gör mig galen! Panikringde Monica precis som brukar ta sig an mina stackars sargade kroppsdelar och bönade att få komma och bli utknådad typ nyss! Som tur var kunde jag komma förbi redan imorn kl. 10. Ha-le-lu-ja!!

Sen rådde hon mig att ta muskelavslappnande ikväll så att jag i alla fall skulle kunna hålla ut under natten. Då ska man gå till vår käre apotekare här i huset - min pappa. Har nu knaprat i mig diverse dundertabeletter, muskelavslappnande och lugnande så nu förväntar jag mig en riktigt rolig kväll! ;)

Borde också passa på att korra till Johans video i det här tillståndet... ni kanske fattar varför... och ni som inte förstår kommer göra det sen när ni ser videon... ;)


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Haha roligt... Det sista alltså. Flumma på nu sötnos så ses vi snart! :)

2009-04-03 @ 23:34:30
URL: http://nathalicious.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0