Celina - koreograf till Johan Palms nya musikvideo! =D

Datum 2009-04-03 Klockslag 13:05:31
Shoho!! Igår blev det bestämt - jag är nu den officiella koreografen till Johan Palms musikvideo!! =D Har redan samlat på mig dansare och ska nu börja sätta koreografi-sinnena i rullning. Sprang verkligen runt på små moln igår och såg ut som årets nörd med ett gigantiskt flin över hela ansiktet.. Hihi..! ;)

Apropå inget, om några kanske undrar varför jag de senaste dagarna har kunnat sitta och blogga/göra massa saker på dagarna så är det så att jag faktiskt inte varit i skolan sen i måndags. Boven i dramat - mitt knä + en galet irriterande iflammation i höger skenben. Var hos läkaren igår och fick en remiss till Sofiahemmet för vanligt röntgen och magnet röntgen. Tror inte att det är något allvarligt (skulle nästan kunna sätta pengar på att det bara är överansträngning) men det kan ju alltid vara skönt att kolla så att man inte dansar på nåt farligt.

Nu sitter jag hemma hos babe som ligger i soffan och har ont i huvudet.. min lilla snutte.. måste ta hand om honom så att han blir bra!



(Här är den lille som tjäl alla små flickors hjärtan ;) )

Kommentarer
Postat av: stina

fan va grymt! grattis!!! :)



kramis

2009-04-03 @ 20:53:54
URL: http://barbastina.blogspot.com

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0