Audition till "SPACE's bakgrundsdansare"

Datum 2009-04-13 Klockslag 21:49:40
Ida och jag har hållit på och koreograferat idag som två små duracelkaniner! Vi började strax innan halv tre och var klara halv åtta på kvällen..! Men då har vi också korrat heeeela lärardansen till Lidingö Danscenter och gjort vår auditionfilm till "SPACE's bagrundsdansare". Guuuud så vi slet! Båda vi har nämligen galen idétorka, men ändå så lyckades vi klämma fram en hel del spejsiga steg.. ;)

Har inte lyckats luska fram vem den där "SPACE" är än bara... dom hade en annons ute på stagepool förut där det stod om autidionen som skulle vara i Göteborg idag. SPACE är tydligen någon amerikansk-producerad artist (vilket iofs kan betyda lite vad som helst) och söker dansare till hans kommande Europa och ev. USA-turnée.

Både jag och Ida blev kallade, men sen när vi skulle kolla biljetter så var typ alla slut! Och dom som var kvar kostade multum! Så vi fick helt enkelt göra en liten egen audition och skicka över. Thank God for the Internet! ;)



Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

sv; det kan jag förstå.. hade jag också fått..

2009-04-13 @ 22:35:22
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Inga dåliga spiror där inte! ;)

2009-04-13 @ 23:20:27
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: natasha

dom är nte riktigt i min smak :D

2009-04-14 @ 00:09:29
URL: http://latimbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har just nu en frågestund på min blogg och skulle se fram emot en fråga eller flera från dig. De är fritt fram och fråga om precis vad du vill. Men om de inte intressear dig så finner du säkert massa annt kul inne hos mig :)



Ha de bra !

http://IdaTallhed.blogg.se





För att komma direkt till frågestunden så är de denna adress: http://idatallhed.blogg.se/2009/april/fragestund.html#comment

2009-04-14 @ 00:45:30

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0