Söndagseg...

Datum 2008-09-07 Klockslag 15:03:15
Vaknade kl 10 i morse.. är så otroligt skönt att kunna vakna kl 8 och känna sig utvilad och ändå kunna somna om och inte känna att man kommer sova bort hela dagen!

Dagens agenda:

  1. Koreografera
  2. Duscha och tvätta håret
  3. Koreografera
  4. Städa..? (HA!)
  5. Koreografera
  6. Ha två st. street klasser i Torsvik
  7. Koreografera till imorn
Lyckades faktiskt korra hälften av kvällens klass igår, så det är ju inte jättemycket kvar! Ska bli kul ikväll att se vilka som anmält sig.. =)

Igår var jag som sagt hos Linn och det blev minst lika trevligt och kul som jag hade förväntat mig! Det var jag, Linn, Madde, Linda, Ida, Idas kompis Ullis och tre barndomskompisar till Linn. Och guuuuud så god mat Linn (och hennes mamma ;) ) hade gjort! Korn är faktiskt väldigt gott..! Jag smakade det för massa massa år sedan och tyckte nog att det var helt okej då också. Jag skulle absolut kunna tänka mig att äta det mer, som alternativ till kött och sånt. Synd bara att det är så dyrt... Men någon gång ibland så! =)

Sen på kvällen blev det en himla massa danstjatter och vin. Mycket mycket trevligt..! ;) En sak som också hände igår som var heeelt magiskt underbar, var att mina föräldrar kom och hämtade mig ute i Sollentuna! Dom hade också varit på middag och svängde förbi på vägen hem... I love my päron! =)

Korra, korra, korra....


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0