Hurra hurra hurra!

Datum 2008-11-27 Klockslag 16:08:25







För idag är det
faktiskt TVÅ personer som fyller år!
(som jag känner i alla fall)

och det är min lilla Wolfie
och min käre far!


















Idag hade vi waacking med Malin och jag kunde ju självklart inte låta bli att vara med, trots diverse uppmaningar från olika håll att ta det lugnt.. så jag får väl skylla mig själv att jag inte kunde vara med på Val's klass efter.. det gjorde typ ont i själen!! Satt och tittade på med en klump i magen.. ville såååå himla gärna köra!! Nästa vecka, då j-vlar!

Nu ska vi iväg och fira pappa med middag på Restaurang J ute i Gåshaga. Mums!! =) Sen blir det min käre vän pedeln till väsby.

Imorn har vi balett och modernt.. tänker absolut sitta på moderna... funtar om jag ska köra stången på baletten... hm... klarar inte av att bara sitta och titta så här mycket!

Sitter och lyssnar på Britney's nya platta... har inte skapat mig någon uppfattning än.. kan återkomma om det... Apropå musik! Både idag och förra veckan körde gjorde vi en koreografi på Val's klass till en låt som jag bara är totalt tokförälskad i! "Near to you" med "A Fine Frenzy". Sitter och växlar lite mellan Britney's platta och A fine Frenzy's platta.. kontraster vaddå..? ;) Finns tydligen ingen video till den låten, men jag hittade nåt på youtube i alla fall.. Lyssna och njut!





Kommentarer
Postat av: Nat

Jag fikar jättegärna till veckan! :) Vilken dag passar dig bäst?

2008-11-27 @ 20:01:10
URL: http://nathalicious.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0