Mysmiddag

Datum 2008-07-06 Klockslag 19:54:53
Sitter här och chillar medans min händige karl står i köket och fixar med middagen.. Blir ett recept från kokboken som han fick i födelsedagspresent av Bea. Tror att det kommer bli grymt! =)

Idag blev en väldigt speciell dag.. Det blev nämligen en gasläcka i cafét bakom dansbanan och värsta pådraget med brandbilar och räddningsstyrkor och allt vad det heter, så vår andra show blev inställd.. Jaja, mer tid för mys säger jag! =)

Nu ska jag går och hålla min kärlek sällskap! =)

Tjoho!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gick visst inte att kommentera så gör det igen... Jga undrar vart f*n du gömmer dej..! Grr! Annars tror jag det är en synvilla av nåt slag med speglar å grejer... Najs trick och du är ju så fin :) Gött med shopping också, kommer det bilder? ;)

2008-07-10 @ 01:30:10
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0