Fredagsmys

Datum 2008-07-11 Klockslag 19:49:22
Nu ska jag och älsklingen ut och äta lite fredagsmysmiddag! Blir i Väsby, men jag tror nog att det kan vara ganska så mysigt.. mitt bland alla wt's.. ;) Nä men huvudsaken är ju att vi får vara med varandra.. =)

Uppdaterade en massa badrumsprylar som jag bara inte orkat köpa till bad rummet här. Köpte en nessesär också där jag tryckt ner alla saker i, annars är det ganska så stor risk att de inte överlever särskilt länge med tanke på hur mycket folk som springer här. Funtar på att sätta fast en lapp på nessesärer; "RÖR DU, DÖR DU..!".. ;)

Köpte lite trosor och strumpr också och proppade in i garderoben.. trosorna får jag förhoppningsvis ha för mig själv, men strumporna har en konstig förmåga att sätta sig på Christian... får skriva "I löv Schlager!" på dom så kanske dom överlever lite längre... ;)

Nä, nu blire my-hyyys!

Kommentarer
Postat av: maley

Jodå :) Ha en fin kväll!

2008-07-12 @ 18:01:32
URL: http://misstrash.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0