Förstörd i kroppen..!

Datum 2008-08-12 Klockslag 22:56:33
F*ck säger jag bara! Det var alldeles för länge sen jag dansade och tog klass nu känner jag.. sheiße!!

Först var det streetkombo.. i början funtade jag seriöst på att hoppa av allt.. jag fattade ingenting! En bra bit in i klassen började seghuvudet komma ikapp och vips satt hela koreografin.. skumt det där..

Efter det var det dags för jazzdiagonaler och jazzkombo.. gick helt okej faktiskt.. med tanke på att jag som sagt knappt tagit ett steg på säkert tre-fyra månader nu.. (mår dåligt bara jag tänker på det..). Jag hade nog kunnat sätta kombon bättre än vad jag gjorde, men i slutet av lektionen hade jag pressat mig själv så hårt att jag knappt kunde stå upp och kände hur det började röra runt oroväckande i magen.. hallå, jag mådde illa för att jag tagit ut mig så hårt! Va??!! Jag måste ju verkligen komma igång snart igen.. pinsamt!

På vägen hem smällde jag i mig två alvedon och sköljde ner det med en Gainomax.. jag hade så sjuuukt ont i kroppen! Ni vet så där när man har jättemycket feber och muskelvärk..? Så, bara det att jag var mitt i stan och hade en bit kvar hem.. hade typ lust att börja gråta..! Men snälla mamma hämtade upp mig på Ropsten, sen satte jag mig på golvet i duschen en bra stund och spolade varmt vatten över mina stackars små muskler tills det började kännas lite bättre iaf, och illamåendet började försvinna.. jösses.. vad man ska stå ut med va..?

Sen blev det tacos! Och nu ikväll har jag och Christian suttit på varsitt håll och kollat in möbler och sånt mysigt som vi skulle vilja ha till vår lägenhet. Läntar så att jag nästan spricker!! =)

Nä, nu blir det sängen.. och imorn kanske det blir klass för AmbraBounce Summer Camp.. får se om jag har några muskler kvar att använda imorn.. ;)

Slänger in en liten video.. fortsättningen på "So you think you can dance" - trailerna.



Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Men usch da vad jobbigt... :( Duktig du är som kämpade på så. Ta hand om dig nu. Eller Christian kanske kan ta hand om dig..? ^^ Nämen vad säger jag? Sorry. Har umgåtts med Johan ikväll haha..! Kram från mig

2008-08-13 @ 00:42:35
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0