Sjukling

Datum 2008-09-29 Klockslag 16:57:44
Nä det här gick ju inte alls! Kände mig mer krasslig än vanligt i morse när jag vaknade, till och med så att mamma undrade hur det egentligen var med mig. "Blaa.." (översätts "bra") säger jag mitt i en harkel och med täppt näsa..

Därför bestämde jag mig (med en del överläggning från mina klasskamrater) att jag skulle sitta på första lektionen. Andra lektionen hade vi Dan och jag skuttar sjävklart upp och glömmer helt bort att jag faktiskt satt och tokfrös bara några minuter tidigare i pausen mellan klasserna. Som tur var kunde jag ju redan koreografien och behövde alltså inte tänka ett mickrokorn på vad jag faktiskt gjorde. Passade på att försöka cleana lite armar och sånt, men annars hängde jag mest på kroppen som verkade kunna sitt.

Efteråt kände jag mig faktiskt helt okej ändå! Kanske lite mer trött än vanligt... Men nu när jag kom hem och skulle börja korra till Specialen ikväll.. PANG!! Förkylning in my f-cking face!! Jag har seriöst hållit på att bryta ihop typ femhundra miljarder gånger för att min hjärna är i frysläge! Och efter ett tag kände jag att kroppen inte riktigt ville hänga med och nu sitter jag här med täppt näsa, svullna bihålor, ont i halsen och segare än segast i kroppen. Fanns inte så mycket mer att göra än att ställa in lektionen.. Får ta igen det på slutet av terminen istället!

Så nu tänker jag ta av mig mina svettiga danskläder, hoppa in i duschen, ta på mig myskläder, koka te och gå runt och tycka allmänt synd om mig själv!

Lois lois lois lois mom mom mom....

Datum 2008-09-28 Klockslag 23:00:33
HAHAHAHA!!!! Jag älskar den här!! En av mina och Christians favoriscener.. =)



Idag vaknade i min käre karls armar.. mmm.. längtar tills vi kan ha det så varje morgon.. =) Vi hade det verkligen såååå himla mysigt igår kväll! Massa god mat, dvs Christians tortillas med Linga-modden (dvs min egna lilla variant), gott vin, glass och godis.. var typ mätt i morse när jag vaknade. Men då går självklart min kärlek som vanligt upp och gör värsta mysiga helgfrukosten som vanligt.. mums! =) Jag är allt lite bortskämd ibland.. ;)

Nu ikväll har jag haft mina två streetklasser och dom är sååååå duktiga!! Känner mig lika stolt och glad varje vecka!

Imorn har vi jazz med Niklas och street med Dan. Blir nog kul! Sen på kvällen är det sista klassen med Specialen på några veckor.. känns lite jobbigt.. måste verkligen filma och skicka runt det vi gjort..!

Tänkte avsluta med en liten hälsning till min kära kära Christian.. Enjoy.. ;)

Explanation...

Datum 2008-09-27 Klockslag 18:56:42
Okej, jag känner att jag kanske borde reda ut vad som hände igår kväll. Jag satt alltså helt fredligt och lugnt hemma, kollade på tv, åt lite godis och försökte njuta av min första lediga kväll sen förra helgen. Och jag behövde verkligen ta det lugnt eftersom jag, som sagt typ nästan svimmat under dagen av utmattning.

Kvart i nio sms:ar någon "Ett glas i afton? Kram Fredrik". Jag känner ingen Fredrik så därför svarade jag "Säker att du skickat rätt?" och där började helvetet av min kväll.

32 sms räknade jag till efter ett tag, och då hade jag säkert ignorerat minst hälften! Så F, om du läser det här nu, det här är till dig; FUCK OFF DIN LILLA FEGA MASK!!!!

Så, nu lämnar jag det här bakom mig och hoppas innerligt att den här människan aldrig någonsin hör av dig till mig igen, ever!



Nu ska jag njuta av min kväll med min Karl. I'm gone....

Okej..

Datum 2008-09-27 Klockslag 00:03:00

Jag har preis blivit sextrackasserad av arbetsgivaren på Stockholm Dance Academy där jag jobbade förut.
Fan vad kul det känns... kände verkligen att jag behövde det idag. Tack!

Jo precis...

Datum 2008-09-26 Klockslag 23:24:28
Flashback till höstadiet och gymnasiet.. EN VISS MÄNNISKA KAN GÅ OCH DÖ!!! Måste kännas helt otroligt kul att förstöra en annan persons kväll. Nä, nu ringer jag fan upp cp:t och ber honom dra åt HELVETE!!!



Förlåt till er som inte är vana vid att se mig så här, men den här människan har lyckats trampa på alldeles för många tår...

.....

Datum 2008-09-26 Klockslag 23:05:07


Nr 10....

Stalker..!

Datum 2008-09-26 Klockslag 22:45:14
Alltså, jag blir så j-vla trött på folk ibland! Och särskilt kåta idiot-killar som inte fattar när dom blir rådissade och sen på nåt j-vla sätt lyckas göra det jobbigt för MIG, när det enda jag gjort är att försöka få månniskan och berätta hur i h-lvete han fick mitt nummer! Och sen efter ett tag förstå vem stalkern är och inse att det är en gammal arbetsgivare som jag hade för typ 1,5 år sen! VA??!!

VARFÖR fattar inte killar när dom ska lägga av??

"Hej, vill du ta en drink ikväll?"


"Är upptagen. Hoppas att du får en trevlig kväll"
.

Okej, "upptagen" kan ju uppfattas som att jag har annat för mig, men att jag typ i nästa mess skriver att "min pojkvän bla bla..." inte går in i skallen är ju bara ett j-vla skämt! Varför inte bara ta det som en normal människa och typ "Okej, ja men kan ju alltid försöka. Ha en trevlig kväll." NEJ, man ska självklart börja provocera mig..! Blir så trött... är så sjukt glad att jag inte är singel och att jag hittat min Karl med stort K!

Men så här är det ju ute på krogen också (när man väl släpar sig ut dit, vilket är ytterst sällan nu för tiden). Killar fattar vekligen inte när dom ska lägga ner och inse att tjejen faktiskt inte är intresserad och faktiskt inte kommer ge sig bara för att han flåser henne i örat!

Varför måste killar som blir dissade börja bete sig som j-vla 5-åringar?? "Drar jag henne i håret så fattar hon säkert att jag är intresserad!"

Sorry för spy-inlägget, men jag är en smula upprörd just nu... tänker dock inte låta idioten ta mer av min energi, så nu släpper jag det. POFF!



Idag kändes det verkligen att det var fredag! Har gått runt i några veckor nu med min mysiga förkylning som ligger och puttrar under ytan och bara väntar på ett weak moment att få tränga sig fram. I won't give in!

Först hade vi balett med Hanna. Vi var väldigt få idag på klasser så det var kul att få lite extra tips och hjälp! Sen hade vi jazz med Therese och jag trodde seiöst att jag skulle svimma typ hela klassen! Min dåliga sömn i förrgår kväll hann ikapp mig ändå.. trodde jag var superwomen ett tag där men icke..

(Jag, Isabel och Linnéa.. mitt desperata försöka att hålla mig uppe på benen...)


När jag kom hem lyckades jag somna i tjugo minuter innan jag skulle iväg och undervisa.. Kände mig ännu sämre när jag vaknade och efter första klassen trodde jag knappt att jag skulle orka stå nåt alls på den andra..! Som tur är, är mina elever (alla faktiskt) extremt duktiga och väldigt självgående så det gick ändå bra på båda klasserna!

Och nu ikväll har jag mest bara legat i sängen, ätit supergod middag och välförtjänt godis och glott på TV. Känns helt otroligt skönt att somna när jag blir trött, inte behöva ställa klockan imorn och vaknar när jag är pigg och utvilad. Mmmmm! =)




ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH, KAN IDIOTFAN INTE BARA SLUTA SMS-TRARCKASSERA MIG??????!!!!!! HAN HAR F-N SKICKAT 9 SMS TILL MIG SEN JAG BÖRJADE SKRIVA HÄR!!!




Tired.. so.. so.. tired....

Datum 2008-09-25 Klockslag 20:34:41
Shit vad jag har hållit på att somna typ hela j-vla dagen idag! Sov alldeles för lite och för dåligt i natt för att det ska kunna backa upp allt jag hållit på med under dagen..!

I morse hade vi balett. Tycker faktiskt att det gick helt okej! Men det var kanske för att vi mest satt och stretchade fötter större delen av tiden, och det är väl kanske ganska så svårt att misslycka med.. ;) Hanna, vår underbara balettlärare sa i alla fall att det går rykten om vår klass på "stan". Bra rykten alltså.. att vi är väldigt duktiga typ.. =D Vet inte om jag vågar ta åt mig av det, men lite kan man väl få glida med..? ;)

Efter det skulle vi haft Therese men hon var fullt upptagen med Lilla Melodifestivalen så det blev Sanna Limell istället och modernt! Fast vi hade uppvärmning i typ en timma och en kvart så det blev inte så mycket tid över till dans, men det lilla vi gjorde verkade bra. Gillar Sannas energi! Hon är väldigt engagerad och uppmuntrar en hela tiden! Bra vibbar!

Så här såg "Firestarter" ut förra veckan. Vi har gjort typ en snutt till efter det här...

(Jag och Madde längst fram, Filippa och Linn bakom och sen tror jag att det är Carro längst bort till höger..)




Sen blev det en snabb sväng hem för att byta och packa nya kläder, för att sen dra vidare mot Danscenter och assa för Dan. Det var kul! Gillar dom klasserna på DC! Sen gick det ju lite bättre den här gången eftersom jag redan gjort koreografin för några veckor sen.. ;)

Å nu sitter jag hos Christian och väntar på att han ska jobba klart med bandet som är här. Sen blir det myskväll!

Här är förresten dansen som vi gjorde med Caroline Ahlf igår (jag och Madde längst fram).



Nu ska jag äta middag!

Suuuuuuugigt värre!

Datum 2008-09-23 Klockslag 21:42:59
Alltså förlåt, men den här dagen har verkligen sugit purjo!!! Orkar inte gå in på detaljer (inte för att det finns några eftersom den här dagen knappt innehållit nåt alls) men det har bara varit såååå himla trååååkigt!! Först skola (iofs kul på många sätt.. men just idag var det väldigt väldigt tråkigt på många andra sätt också.. ni som går i min klass förstår nog vad jag menar..!), direkt hem, byta om, jobba med naglar i några timmar och sen direkt hem.. och nu är det typ natt.. Alltså, missförstå mig inte, jag älskar verkligen att gå i skolan och jag tycker att det är väldigt kul att träffa mina kunder. Det är bara det att den här dagen har varit så himla.... jag vet inte... "rutin-ig"?... Aja.. whatever...

Imorn har vi i alla fall jazz med Therese och street med Cherie! =) Sen efter skolan ska jag och Madde hänga lite och jag ska få kika in i hennes nya lägenhet! Kommer förmodligen inte alls bli sugen på att skaffa egen... ;) Sen runt fem ska jag och Ida mötas upp för att ta lite välförtjänt tid på Centralbadet!! Ska bli sååååå sköööönt!!


Efter det blir det kära pendeln mot Väsby, så jag tänkte nog börja packa lite ikväll.. till imorn måste jag ju ha streetkläder, jazzkläder, badkläder och ombyte (dvs vanliga kläder som man typ väldigt sällan använder nu för tiden). Sen till torsdagen måste jag ha jazzkläder, balettkläder och ombyte till Dan's klass på DC. Måste fixa foto på mig själv också så att jag kan få mitt assistentkort nån gång.. hm.. bör också fixas ikväll...


Puss och sånt på er alla glada! =D



Ny vecka...

Datum 2008-09-22 Klockslag 21:18:12
Jaha.. och så har man påbörjat en ny vecka igen då.. Idag skulle vi haft street med Cherie, men hon var sjuk så vi hade Caroline Ahlf istället. Guuuuuuud så kul det var!! Hon sa till och med efter klassen att hon aldrig sett sin koreografi blvit så bra dansad förut! Yey!! =D

Här är dansen vi körde, men det är inte vi på filmen (vi körde bara den "snabba delen från 0.42 typ)




Efter det hade vi jazz.. no comments.. längtar till jazzen på onsdag med Therese! Då ska vi filma "Firestarter".

När skolan var slut skyndade jag mig hem och började ringa runt till folk.. försöker ju fixa lite jobb och sånt.. slutade med att jag pratat med två olika ställen som verkar väldigt lovande som jag också skickade över CV till. Så nu är det bara att hålla tummarna! =)

18.30 idag var det dags för klass med Specialen i Torsvik och nu sitter jag här, helt j-vla slutkörd, grusig i ögonen och skriver fel på vartannat ord.. tänkte nog försöka gå och lägga mig relativt tidigt idag.. med betoning på försöka...

Pratade med Tobbe för någon dag sen också! Frågade lite om gig och sånt nu framöver.. tyvärr blir det varken Globen eller Julgalan i år, men däremot något ännu större! Keep your eyes open säger jag bara! Det kommer bli svårt att missa mig! ;)


(haha, svettig och äcklig efter showen.. Tobbe och jag alltså... ;) )


Imorn blir det skola som vanligt, och efter det lite nageljobb... Måste bara säga igen att ååååååh vad jag tycker om min klass! Det känns så tryggt på nåt sätt och det är ingen där som dömer en, utan vi stöttar varandra liksom.. fint det där.. ;)


(Madde, Carro, Linnea, Filippa, Linn och Sheena)


Nä, om man skulle ta och försöka röra sig mot sängen då...

Bilkrock!!!

Datum 2008-09-19 Klockslag 23:00:28
Alltså en j-vligt sjuk sak hände mig idag; jag och pappa blev PÅKÖRDA när han skulle skjutsa hem min från Ropsten!! En j-vla idiot försökte köra om oss på höger sida, mitt framför en buss, precis innan en korsning och ett rödljus!! J-VLA IDIOT!! Han prejade alltså in oss (på höger sida där jag satt) rakt in i ett räcke (som för övrigt sitter där eftersom det är typ sju meter ner till bilvägen under). Pappa springer ur bilen och rakt fram till personen bakom för att få med sig vittnen, samtidigt som jag plockar fram mobilen och börjar skriva ner registreringsnumret på bilen i fall han skulle få för sig att smita. Det tänkte han i alla fall inte.. Långsamt ser jag hur bildörren öppnas och mongof-n kliver lite halvtrött och lamt ut ur bilen. Jag får frispel och börjar skrika och gapa på den skadade j-vla idioten varpå han lika lamt och trött svarar; "Måste du blir så arg?"

KLART ATT JAG MÅSTE BLI SÅ ARG!!!!!

Suck... puckon alltså... Bilen måste nu i alla fall in på reparation, skadorna måste utredas för att få skadestånd och bla bla... Det jag blev så sjukt förbannad över var att det var så fruktansvärt onödigt alltihop! Endast på grund av att idioten bestämt skulle tränga sig före...



Över till annat! Veckan som har gått;

Ja... inte så mycket ovanligt hände första dagarna... i onsdags hängde jag med Anna på hennes jobb i några timmar efter skolan. Efter det blev det mysfika med Söt-Ida! Har verkligen saknat att hänga med henne! Måste faktiskt ta och boka in fler mys-dejtar snart! ;)

Igår (torsdag) hängde jag på Annas jobb igen... i typ fyra timmar! Men det var faktiskt kul! =) Efter det blev det Footloose på Intiman med några av mina kära små klasskamrater och Ida! Träffade också en massa annat dansfolk.. Väldigt trevligt! =)

Idag krockade vi med bilen som sagt, sen hade jag klass med mina Vibe-grupper och sen bar det av till Väsby. Alltså jag måste bara säga att jag äääälskar alla mina grupper som jag har den här terminen!! Alla är så engagerade och söta och glada! Känns så otroligt himla kul att undervisa folk som verkligen uppskattar det!

Och nu när jag kom hit till min myskarl så hade han lagat väääärsta fina middagen och köpt ett galet gott rödvin och en massa annat mumsmums som jag tänker sitta och knapra på nu när Kithy och Aaron sitter i studion och jobbar som små myror! =)

Och imorn blir det sooooooooovmorgoooooon!!!!!!!!!!!!! =D


Pösselipöss!

Söndag schmöndag...

Datum 2008-09-14 Klockslag 23:03:31
Hå hååå ja jaaa... idag har varit lite segisdag för mig.. men jag får väl skylla mig själv.. Fast jag måste ändå säga att jag höll mig på en väldigt bra nivå igår! Plus att min älskade älskling tvingade i mig vätskeersättning innan vi gick och la oss, vilket förmodligen gjorde att jag mådde tiotusen gånger bättre i morse än vad jag annars skulle gjort.

Och det var helt sjuuukt vad lägenheten var städad och fixad innan alla kom! Enligt Christian har den typ inte varit så städad och fin sen han flyttade in ex antal år sedan! Vid sju började folk droppa in och sen bröt helvetet lös! ;) Hehe, nej då.. det är det som är så skönt när man har fest med bara folk som man känner. Det blir ju så mysigt såååååå! ;)





Bild 1: Jag har gjort fint med välkomstdrinkar! =)
Bild 2: *Stolt*
Bild 3: Kithi är antingen hatisk eller försöker se sexig ut... hoppas på det senare...
Bild 4: Jag fösöker i alla fall se het ut..! ;)
Bild 5: Så här mysigt såg vardagsrummet ut (det är för övrigt Aarons och Saras presenter som ligger på bordet)
Bild 6: En "Schlaijna" som jag nu döpt den till! *Recept kommer senare.. håll utkik!
Bild 7: Det mysiga vardagsrummet igen med barnkalas duk på bordet! ;)
Bild 8: Det fanns så mycket mat och gott att en del blev satt i köksfönstret!
Bild 9: Maaaaaaat...!!
Bild 10: Meeeeera maaaaat!! Mumsmumsmums! =)


Men en sak är ju nästan lite pinsam att berätta.. jag var trött och redo (rent mentalt allså) att hoppa i säng runt tio på kvällen! Jag var så sjukt j-vla trött!! Men jag lyckades hålla mig vaken till någon gång efter tre i alla fall. HA! Så lätt tänker jag inte förvandlas till pensionär! ;)

I morse när vi vaknade så var det ju tyvärr inte lika fint i lägenheten som tidigare dagen innan.. men men.. är det fest så är det! Blev lite förvånad över att ingen stannat kvar och sovit över (bortsett från Aaron då, men han bor ju där). Tycker i alla fall att det blev en väldigt trevlig kväll, och jag är överlycklig att jag inte var mer bakis idag än vad jag varit, all thanks to Kithi!

Sen ikväll har jag haft mina två streetklasser i Torsvik. Mycket mycket trevligt! Känns jättekul den här terminen för jag tycker verkligen supermycket om alla mina grupper som jag har nu! Alla är så engagerade och ambitiösa.. grymt kul! =D

Men nu blir det sova! Borde försöka hoppa i säng tidigare än vanligt, annars kommer jag nog helt död i skolan imorn (vilket jag förmodligen kommer vara i vilket fall som helst ändå). Har för mig att det skulle komma några danskar och dansa med oss imorn.. intressant... särskilt med tanke på att vi ska ha Cherie och freestyle, som jag är så fruktansvärt grym på!!*ironi, ironi*


Natti natt!

Snabbis!

Datum 2008-09-12 Klockslag 15:24:44
Okej, snabbt genomdrag om senaste dagarna för jag har lite bråttom nämligen..!

I måndags hade vi Cherie i street med hennes mördarstyrka som bl.a. består av arhävningar med benen från balettstången.. mmm.. mums..! Och efter det hade vi Therese i jazz för Niklas var sjuk. På kvällen hade jag klass med Specialen på Lidingö och påbörjade mitt "stol-prjekt". Tror det kommer bli grymt det där! ;)


I tisdags hände inte så mycket ovanligt.. jazz med Therese och balett med Hanna.

På onsdagen hade vi Åsa igen i modern, dvs kravel kravel och fum flum..! ;) Och efter det Cherie igen i street/freestyle (guuud vad jag suger på det, men otroligt nyttigt att träna på!). På kvällen assade jag Dan på Kühlers.. det dumma var bara att jag hade mått dåligt hela dagen och var inte direkt på topp senare på kvällen.. så min prestation där kan ju diskuteras.. eller helst inte.. jag tror att jag stryker den träningen från min minnesbank..! ;)

Igår, torsdag hade vi jazz balett med Hanna och jazz med Therese. Efter det tog jag bussen från Odenplan till Karlberg och tåget mot VÄSBY!! =) Hade inte fått se min karl på alldeles för många dagar så det var verklilgen dundermysigt! Vi fick en heeel kväll tillsammans! Den slutade med att jag däckade i soffan och min söta pojke fick flytta in mig till sängen och natta mig där eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter, dvs idag!

Idag har såg ungefär likadan ut som igår, rent skola-mässigt alltså. Balett och jazz. Vi körde vår jazz koreografi till Charlotte Perellis låt "Addicted" för sista gången. Passade självklart på att filma lite också.. ;)



Nu är tanken att jag ska iväg och fixa tre av mina naglar som trillat av i allt dansande och sen blir det undervisning på Lidingö Dansskola med Minivibe och Feminine Vibe. Efter det blir det en snabbis middag hemma för att sedan hoppa på bussen mot Ropsten, vidare mot centralen, hoppa på pendeln och ut till Väsby, för imorn blir det studiofest! Shoho! =)

Ha en supermysig fredag! Det ska i alla fall jag ha! =)

Jag = Cheerleader!

Datum 2008-09-07 Klockslag 22:44:50
Jepp! Visst är det så! =) Fast det var ju några år sedan... ;)

Hittade den här gamla filmen och la upp den på youtube. Gångsätra cheerleaders -03, de ni! Och VI var ORGINALET! Alla år efter oss har folk tydligen bara kopierat oss, men men.. man får väl ta det som att VI ÄGDE!!! HA! =) Vi kickade asset av den andra skolan i alla fall!

Enjoy!

(jo det är jag som kör spagathandvolt X 2 ner i spagat ;) )




Till alla er musikintresserade...

Datum 2008-09-07 Klockslag 17:05:36

Tips på en ny blogg;
http://musikbransch.blogg.se/

Enjoy! =)


Söndagseg...

Datum 2008-09-07 Klockslag 15:03:15
Vaknade kl 10 i morse.. är så otroligt skönt att kunna vakna kl 8 och känna sig utvilad och ändå kunna somna om och inte känna att man kommer sova bort hela dagen!

Dagens agenda:

  1. Koreografera
  2. Duscha och tvätta håret
  3. Koreografera
  4. Städa..? (HA!)
  5. Koreografera
  6. Ha två st. street klasser i Torsvik
  7. Koreografera till imorn
Lyckades faktiskt korra hälften av kvällens klass igår, så det är ju inte jättemycket kvar! Ska bli kul ikväll att se vilka som anmält sig.. =)

Igår var jag som sagt hos Linn och det blev minst lika trevligt och kul som jag hade förväntat mig! Det var jag, Linn, Madde, Linda, Ida, Idas kompis Ullis och tre barndomskompisar till Linn. Och guuuuud så god mat Linn (och hennes mamma ;) ) hade gjort! Korn är faktiskt väldigt gott..! Jag smakade det för massa massa år sedan och tyckte nog att det var helt okej då också. Jag skulle absolut kunna tänka mig att äta det mer, som alternativ till kött och sånt. Synd bara att det är så dyrt... Men någon gång ibland så! =)

Sen på kvällen blev det en himla massa danstjatter och vin. Mycket mycket trevligt..! ;) En sak som också hände igår som var heeelt magiskt underbar, var att mina föräldrar kom och hämtade mig ute i Sollentuna! Dom hade också varit på middag och svängde förbi på vägen hem... I love my päron! =)

Korra, korra, korra....

Party party

Datum 2008-09-06 Klockslag 13:37:02
Nu är det helg och ikväll ska jag på födelsedagskalas hos Linn (som går i min klass). Vet att Ida ska dit också så det kommer nog bli superkul! =) Tyvärr har Madde varit lite krasslig senaste dagarna, så hon hör av sig lite senare om vi ska ta sällskap eller inte.. Måste finurla ut nån kul present också.. hmm...

Måste egentligen korra idag till klasserna imorn (och på måndag).. känner mig inte så laddad bara.. än.. kanske kommer udner dagen.. ska ju faktiskt inte vara hos Linn förrän kl. 7 ikväll!

Förresten, hörde en jätteläskig sak för nån vecka sen! Tobbe och hans tjej Carolina var ju på semester på Jamaica när stormen rent ut sagt körde över dom! Läste i aftonbladet att dom mådde bra nu och så.. men shit vad läskigt! Hoppas verkligen att dom kunde njuta av semestern ändå efteråt.. usch!

Kändes skönt att komma igång med Feminine Vibe och Minivibe igår! Superduktiga och toksöta tjejer! Kommer nog bli en kanon-termin! =)

Appropå inget, Therese Carlsson som är ansvarig för daglinjen på Kühlers, sa igår att det typ är bestämt att vi ska få gå på sånglektioner i samband med linjen! JAAAAA!!!!!! =D

Jaha, om man kanske skulle ta och äta nåt... frukost/lunch typ... i vanliga fall så brukar jag ju faktiskt äta lunch vid den här tiden... brunch it is! =)

Tjoho!

Helg helg helg!!

Datum 2008-09-05 Klockslag 15:06:30
Weiii!! Har äntligen börjat få känna av helgglädje igen! I fyra års tid har jag verkligen aldrig jobbat eller pluggat så att man är ledig på helgerna.. men nu är jag det!! Yey! Typ i alla fall.. har två klasser på söndag kväll, men det är ju bara kul! =)

Nu har jag klarat av andra veckan på Kühlers och jag trivs fortfarande jättejättebra! Är så otroligt glad att man kan känna sig avslappnad och så både framför de andra i klassen och lärarna. Det börjar liksom nästan bli lite som ett andra hem.. =)

I tisdags hade vi modernt. Det var.... intressant..! ;) Nä men det var faktiskt det! Lite konstigt kanske.. men intressant.. och lärorikt! Vi rullade runt en massa på golvet, skrek, kravlade och dansade till en låt som handlade nåt i stil med att det inte finns några prinsessor... haha... intressant! ;)

Igår assade jag Dan på Kühlers kvällskurs. Det var kul, men jag var så sjukt trött i kroppen att jag inte riktigt orkade slänga mig på golvet varje gång vi körde, plus att jag råkade stuka till handen (självklart eftersom jag var för trött) men det har typ gått över nu.

Och idag hade vi sista lektionen med Therese's jazz koreografi "Jackie's Strenght" med Tori Amos. OH MY GOD vad jag ÄLSKAR den koreografin!!! Har typ aldrig kört sån här "riktig" jazz förut, så jag har verkligen kämpat som en liten gnu senaste veckan. Här har ni resultatet! =)



(från vänster till höger; Linnea, Filippa, jag och Veronica)

(om det inte går att kolla på filmen så är det för att den fortfarande håller på att laddas upp)

Nu ikväll är det terminstart för mina Feminine Vibe-grupper i Torsvik! Girlicious style.... ;)

Hemma igen!

Datum 2008-09-01 Klockslag 21:01:54
Jaha, då var den här dagen avklarad..! Imorn blir det modernt med nån Åsa och balett med Hanna. Efter det är tanken att jag ska slänga i mig lite mat, skynda mig hem, piffa till mig lite och ha två kunder. Ska blir intressant med modern... med tanke på att jag ALDRIG har dansat sånt förut...

Usch.. nu är jag trött.. skulle helst bar vilja hoppa i säng tidig, men jag måste duscha först och då kommer jag bli pigg igen... En grej som jag brukar göra ibland (och som jag absolut kan rekommendera alla er andra!) är att köra lite mini hemma-spa när man duschar. Själv brukar jag sätta på lite myspysbelysning (dvs inte tända alla lampor i badrummet) eller släcka helt och bara tända ljus, sätta på lite mysig pling-plong musik (eller annan avkopplande musik som man gillar) och hoppa in i duschen. Bara det gör så himla mycket! Sen har ju jag världens bästa Anna som ger mig en massa mysiga spa-produkter från FACE när jag fyller år och sånt, så har jag lite tid över så blir det skubb/peeling och sånt också..


(bild lånad från den här sidan.. inte helt fel va...?)

Måste verkligen försöka komma i ro snabbt ikväll.. blir alltid så uppe i varv när jag varit och hållit klass..!

Funtar på att köra Feminine Vibe-stuk på den här låten till Specialen... vad tycker ni..? Alltså väldigt tjejigt/sexigt och attitydigt..




Hm.. får fundera lite på den....

Ja, då var det väl bara att hoppa in i duschen då....

Adios och så vidare...! ;)

Bloggtorka...

Datum 2008-09-01 Klockslag 16:20:39
Usch jag har haft så dåligt samvete för att jag inte skrivit på länge, men det har varit ganska så mycket att göra på sistone om man säger..

Förra veckan gick jättebra! Trodde att jag skulle med tanke på att det var första skolveckan plus audionvecka på dansskolan där jag jobbar, men än så länge sitter jag här! =) Jag trivs dunderbra på Kühlers! Älskar människorna, älskar lärarna, älskar salarna, älskar att det ligger nära odelplan, älskar ALLT med det!

Auditionen gick också bra..! Vi har flyttat upp en del folk, så jag tror att det kommer bli en superbra termin på skolan!

Hm.. vad har jag gjort annars då... I lördags var det först öppet hus på Lidingö Danscenter, så det var kul att träffa alla gamla och nya lärare igen. Efter det på kvällen så drog jag och Christian till Fashing och lyssnade på min granne "Samson". Han är såååå braaaaa! (lyssna på "One Last Time") Känner mig lite extra stolt för det är ju självklart min älskling som mixat alla låtar! =)



Sen i söndags hade jag och babe den mysigast mysdagen ever! Vaknade sent, låg kvar lite till, gick upp och gjorde värsta goda frukosten med kokta ägg, te (kaffe för Christians del), mackor och låglaktosyoghurt med hackade mandlar och russin för min del! MUMS! Efter det la vi oss i sängen igen och bara myste i flera timmar innan vi masade oss upp och drog iväg till affären för att köpa lite godis och annat mums. Dessutom hyrde vi två filmer.. japp du läste rätt.. hyrde! ;)

När vi kom hem blev det sushimiddag och sen mysfilmkväll! Första filmen var "Cloverfield". Faktiskt jättejättebra! Lite som "Blair Witch" fast i storstadsmiljö. Grym!


Andra filmen blev "Blonde Ambition" med Jessica Simpson.. inte riktigt lika bra.. men vi var sugna på att se nåt som inte krävde riktigt lika mycket hjärnkapacitet att kolla på, så då var ju den perfekt..! ;)



Och nu ikväll är det första klassen med Specialen i dom nya danslokalerna! Weii! =) Korrade klart dansen idag.. hoppas att det blir bra... Blev lite "tjej-jazz" till den här låten!




Jag har varit superduktig med maten också sen jag började skolan! Börjar redan känna mig jättejättemycket bättre i magen! =D


Tjingeling så länge! ;)
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik