Tjejmiddag och kuddkrig

Datum 2009-02-28 Klockslag 16:39:25
Hallå hallå! =) (överskriften är dedikerad till min käre man.. ;) )

Lördag och ledig från rep! Yey! Därför har vi i klassen bestämt att vi ska ha en kväll att bara peppa upp varandra riktigt ordentligt. Det är många som inte mår så bra just nu, men tillsammans är vi starkare än starkast! ;) Ska bli skönt att bara ta det lugnt och mysa med folk som går igenom precis samma sak som man själv gör.

Tanken är att jag ska hoppa på kvart över-tåget och möta upp Linn som åker direkt från jobbet ute i Märsta. Sen kanske vi möter upp några fler på Karlberg och sen bär det av till Spånga där Carro bor. Känner att jag borde köpa med mig något... hm... blommor kommer ju definitivt dö ute i kylan... en skvallertidning och lite godis kanske..? Skulle jag bli väldigt glad av iaf! =)



Imorn är det marathonrep som väntar.. 11-20.30... jippi...

Man ska ju alltid försöka...

Datum 2009-02-27 Klockslag 19:19:40
....men den här dagen blev ju inte direkt så mycket bättre än igår... Jag känner mig som en halvuppäten mango... (Christian förstår vad jag menar..), dvs att det ser väldigt dåligt ut på självförtroendefronten just nu. Men man har väl sina perioder antar jag. Det går över...

Hoppas på att kvällen kommer bli mysig iaf, vilket det definitivt pekar på..! Babe och jag har varit och inhandlat buffalowings som vi ska svulla i oss tillsammans med babe's salladsspecial, ris, salsa, nachos och en asgrym dippa från "Go Green" och gräddfil (den längst ner till vänster, try it!). Till efterätt blir det chokladmousse och efter det Exotic snacks! Y-U-M-M-I!! =D



Ny dag - nya tag

Datum 2009-02-27 Klockslag 08:59:58
Idag har jag bestämt mig för att vara glad och ha skitkul! Så det så! ;)

Klump i magen...

Datum 2009-02-26 Klockslag 20:43:40

Jag har så mycket att säga att jag bar vill kräkas ut allt på en gång.. men på något flummigt sätt är jag så förbannad och upprörd att jag inte kan få fram något alls....




Gameface on....



Bild lånad från den här sidan

Bitterfi**or borde inte få existera

Datum 2009-02-26 Klockslag 17:29:49
Alltså, då menar jag bitterfi**or som sitter på så j-vla mycket makt att dom inte kan låta bli att trycka ner alla andra runt omkring sig. Visst har man rätt att vara bitter, men att ge sig på andra är så fruktansvärt j-vla lågt! Hade sjukt svårt att ta mig igenom repet idag.. Fick gå ut flera gånger bara för att samla mig.. Men det är också då man upptäcker (som så många andra gånger) vilka otroligt underbara vänner man har runt omkring sig.. Sen efter klassen blev det spurtfika med älsklingen Ida, och hon om någon vet vad jag pratar om. Kändes MYCKET bättre efteråt.. och nu sitter jag här på espresso house och väntar in Elin. Vi ska planera lite roliga grejor vilket är väldigt bra, för då får jag tankarna på lite annat.. Hoppas att ni andra har en bättre dag än vad jag haft iaf...

Snacka om crushed spirit...

Datum 2009-02-26 Klockslag 12:55:08
Alltid lika kul att bli förolämpad och nertryckt av folk som inte ens känner en.. Jag vet att jag verkligen inte borde bry mig, men just nu känns det bajs i vilket fall som helst.. Tur att jag iaf har minst en fikadejt när vi är klara här..

Neverending story

Datum 2009-02-26 Klockslag 00:31:02
....... dvs mitt städande.... suck... hinner inte med allt ikväll, men jag har iaf gjort det viktigaste. Det dumma är bara att jag helst hade satt mg och skrivit ihop min stipendie-motivering OCH koreograferat... men det får blir imorn..! Eller i övermorgon.. eller någon senare gång... bara jag är klar i tid så! ;)

Imorn blir det dans igen.. ja, jag vet att jag har lov men det ska ju repas självklart inför showen den 17 mars på Maxim. (*hint hint* för er som vill se mig live på scen.. ;) ). Kl. 10-15 är det rep som gäller och sen blir det mysfika med min Aijda och efter det får jag förhoppningsvis träffa Elin också om hon inte drar till London.

Kläderna får jag dema någon annan gång, men jag köpte iaf en vit lite oversize t-shirt med Heidi Klum på från Salt, ett par trasade jeans och en blå/lila oversize t-shirt från BikBok. Supernäääjs! =)





Nu ska jag sova.....
Jag saknar min boo.....



Poolnight...

Datum 2009-02-25 Klockslag 23:58:33



Tomatohead!

Datum 2009-02-25 Klockslag 22:15:48
Ja nu är man tomatohead igen då! ;) Har verkligen saknat att vara rödhårig! Vet inte varför, men jag känner mig otroligt "hemma" i den här färgen. Fick dessutom två slingor som börjar i vitblond och övergår i röd/rosa, plus en blå.. hihi.. flummigt, men coolt! Ville egentligen ha en massa lila slingor från början, men dom var slut så det får bli nästa gång!

Här har ni lite resultatet på det! Tycker inte riktigt att bilderna gör färgen rättvisa bara.. den är nog lite mer "blå" i verkligheten.. ser lite för morotsfärgat ut här.. men men.. den som är intresserad får helt enkelt stämma träff med mig! ;)



Åkte förbi ICA Larsberg också för att hämta ut mitt paket från Chicy.se.. finally!! Gjorde beställningen för säkert två veckor sedan, men men.. nu är mina finafina små armband i äntligen i sin rätta miljö, dvs på min arm! ;)



Sen när jag var hos min frissa som jag gått hos nu de senaste fyra-fem åren passade jag också på att köpa med mig lite vårdande schampo och balsam, plus en ny gigantiskt hårspraysflaska.. ;)



Ska tydligen vara bra det där för mitt stackars överpreparerade hår....


Och igår var jag på dejt med världens finaste och bästa kille i hela världen, dvs min Kithi! ;) Så fort han var klar med bandet så drog vi in till stan (världens WT-ställe, men ack så kul!) käkade middag och spelade biljard! Mycket lyckat! Vi tog lite bilder också men med Christians iPhone.. så jag lägger upp dom så fort jag har dom!


Just det ja, var och kollade in den nya hokuspokuslåddan i replokalen efter hårfixet. Haha, samma sak varenda gång man ska jobba med en ny låda...

Celina - "Men vaddå, hur menar du att det här ska gå till..?"

Tobbe  - "Jadu..... det får vi se...!" =)

En kvart senare efter diverse krånglande, svärande, hysteriskt garvande och frågetecken stora som hus....

Tobbe & Celina - "Jahaaaaaaa...!! =D"

Kommer bli kanon det där! ;)





Nu har jag fått i uppdrag att rensa ut lite gamla kläder och tänkte då också passa på att fixa till lite här hemma... tänkte kanske återkomma lite senare ikväll/natt med bilder på lite grejor som jag införskaffade på BikBok på vägen hem från lådpysslet...

Tjoho så länge!


Hi, my name is Celina and I'm a Shopaholic!

Datum 2009-02-23 Klockslag 17:44:09
Jag har verkligen perioder av köpmani... ibland kan det gå flera månader utan att jag köper en enda sak till mig själv och sen helt plötsligt exploderar det och jag får blackout.. när jag vaknar upp står jag där belamrad av kassar fullproppade med kläder.. men vet ni vad, I DON'T GIVE A F*CK!! Ibland förtjänar man att skämma bort sig själv helt enkelt. And I don't feel sorry.. it's human nature.. som en viss Madonna skulle sagt... ;)

Idag bar det alltså av till Väsby Centrum för att ev hitta nåt kul att ha på sig till imorn när vi ska till stan och fira Aarons 23-årsdag. Det blev lite mer än så... men guuuud så fina saker!! Och nästan allt har jag dessutom gått runt och letat efter i flera veckor..!

  1. En grå 80-tals kavaj (jag vet att min mamma har, men det kan ju vara skönt att ha en egen också... vill ju helst inte förstöra hennes..)
  2. Ett par leggings som ser ut som stentvättade 80-tals jeans.
  3. Ett långt guldhalsband med ett stort guldhjärta.
  4. En vit lite halft "oversize" t-shirt/top
  5. En kort ljus jeansjacka! Wiee!
  6. En svart gööörmysig storstickad kofta.
  7. En glittrig väst.


Så här ser jag ut ibland när jag ska ner till Väsby C och shoppa loossss..! ;)

Fler läsare till din blogg?

Datum 2009-02-22 Klockslag 20:33:27
Hittade det här lilla tipset på Aijdas blogg... ingen aning om det funkar, men det kan ju alltid vara värt att testa! =)

Om du också vill testa kan du gå in HÄR!




Såg förresten att dom äntligen satt upp mitt foto på lärarväggen på Ackis! =D Högst upp i mitten!



Hihi, lite stolt är man ju! ;)

J-vla bajs!

Datum 2009-02-22 Klockslag 20:02:37
Hade precis skrapat ihop värsta shoppingkassen på Forever21, men när jag skulle gå vidare för att betala så stod det att bara fraktkostnaden skulle gå på över 500 spänn!!! VA??!! Bajs på dom säger jag bara!

Funderar på att ta en sväng ner till Coop nere vid stationen som tar överbetalt för typ allt... är sugen på lite "nyttigt" godis...! Testade Aijdas recept på Äppelklyftor och Kesella med vaniljsmak förra veckan. Plus att jag hackade mandlar och hällde över lite kanel på äppelbitarna.. *hhhrrccchhaaaaahhh* (Homer-ljud)

Jo, chansen är nog ganska så stor att det blir en liten promenix...

Over and out så länge....



När det är söndag och dessutom lov så får man faktiskt se ut så här med gammalt smink under ögonen! ;)

"I'm gonna tell him I know what he did last summer... twenty-two years ago... in the Winter..."

Datum 2009-02-22 Klockslag 18:23:51
Och så var det söndag igen då... en liten skillnad är bara att JAG INTE BEHÖVER GÅ TILL SKOLAN IMORN!!! =D Missförstå mig inte, jag älskar verkligen daglinjen och allt vad det innebär, men nu behöver jag VILA UT!!

Idag har jag och min karl inte gjort mycket mer än vaknat, ätit frukost, myst, hängt med Keno och Aaron som kommit hem från Thailand (the bastard!) och myst lite till. Men nu är det dags för middag från Drop-in (dvs kycklingkebab för min del) och sen ska babe börja jobba med det bär bandet som vann Jack Daniels-tävlingen!

Nu gick babe för att handla och jag ändrade mig till en pizza med parma, mozarella, rucola och pesto.. eller nåt sånt.. får se vad som bärs upp! =) Farligt att bo ovanpå en pizzeria........

Snart är det den 25:e och då ska jag shoppaaaa!!!! Var inne på BikBok för nästan en månad sen och var tvungen att springa ut för att det fanns så sjuuuuukt mycket snygga grejer!! Men nu j-vlar när jag har lite mer cash så blir BikBok mitt första shoppingstopp! Kändes väldigt mycket 80's inspirerat, which I L-O-V-E!!

Gjorde förresten en genomsökning av mammas gamla kläder för några veckor sedan och hitta TVÅ galet coola 80-tals kavajer!! En i grått och en i svart!! Kommer bo i dom när det blir lite varmare ute! =)

80's forever säger jag bara! =D







Har jag förresten sagt att jag ska färga håret tillbaka till rött? Nu på onsdag kl 13.00 till och med?





Damn, I LOVE the 80's!! =D







Loooov lov lov looooov!!!

Datum 2009-02-21 Klockslag 11:44:05
I alla fall i några dagar... vi har heldagsreptorsdag,fredag och lördag... blä.. men sånt är livet. De senaste dagarna har varit riktigt bra prestationsdagar för mig känner jag! Började i torsdags på sångklassen. Fick en massa jättejättesöta och snälla komplimanger när vi försökte oss på en ganska så hög fras.

Känns lite som dom där Triss-reklamerna - Plötsligt händer det! Och det gjorde det verkligen! Det jag kämpat med i flera flera månader bara släppte och helt plötsligt behövde jag knappt anstränga mig nåt alls, även fast jag klämde fram några lite högre toner! Jättekul  kändes det iaf! =) Mycket tack vare mina älsklingar på sången som gör att det känns okej att få femtioelva tuppar och göra fel lite då och då. Puss på er! =D

Sen på Therese klass på fredagen fick jag till några riktigt nice:a "barrels" (ett slags hopp som snurrar på sidan typ.. för er som inte dansar) och jag fick en massa beröm av Therese! =D Det försökte jag verkligen suga åt mig eftersom det inte är alltför ofta jag känner mig ens okej på hennes lektioner... Plus att när vi körde koreografin i slutet, så kom übersöta Linnéa fram till mig och gjorde tummen upp till mitt splitthopp! (fast det är inte ett horisontellt hopp.. tänkt ett diagonalt splitthopp helt enkelt)

Och så på baletten fick hela vår klass Hanna att börja gråta... men inte för att vi sög eller var elaka, för att vi gjorde vårt adagio så fint!! =D Hon sa att hon aldrig haft en sån bra grupp och att hon var superduperstolt över oss! Inte helt fel sätt att börja lovet på.. ;) Dessutom sa hon till mig (när hon samlat sig lite.. ;) ) att jag tydligen fick mina ben flera decimeter högre på just den övningen! Hihi! Jag är verkligen jättedålig på att ta åt mig bra kritik, men nu för en gång skull ska jag faktiskt göra det! Dom som tycker att jag är skrytig kan gå och bajsa på sig helt enkelt, för det är min blogg och nu vill jag skriva att jag MÅR BRA vad det gäller min egen dans! (vilket inte händer ofta)

Men nu är det dansfritt i några dagar så jag tänker verkligen passa på att bara ta det vääääldigt lugnt! Idag ska jag till min karl ute i Väsby, sen får vi se vad the week will bring! =)


En klass på Vaganova ballet academy.  Här har ni adagio att räkna med! ;)

Palsternacka

Datum 2009-02-17 Klockslag 16:51:51
Tänkte försöka skriva lite om vad som hänt idag, men det har liksom inte hänt så mycket idag... yet...

Vi har haft vår sista improklass med Åsa, vilket jag är synd för jag gillar verkligen dom lektionerna! Efter det hade vi balett och mitt knä knäpper och krånglar sig som vanligt.. är så sjukt j-vla trött på hela grejen.. varför kan det inte bara sluta vara så förbaskat irriternande! Måste ta och boka in en ny tid hos sjukgymnasten..

När jag kom hem hade snälla mamma tagit sig tid och letat upp mina gamla gymnastikdräkter, så nu har jag helt plötsligt en himla massa kläder till baletten! =D

Nu när jag kom hem har jag suttit och korrat klart en låt till ikväll, plus att jag har lagt fram den där extremt roliga och bra idéen (som jag pratade om förut gällande Minivibe) till Anne-Lie och hon sa att dom kanske kunde köpa in grejerna till skolan så slipper jag lägga ut en massa pengar! Wiiiee!! Hoppas hoppas...

Om ca två timmar är det dags för undervisning i Torsvik med streetarna. Satsar på att göra klart låten.. i alla fall med ena gruppen...

Men nu ska jag nog faktiskt ta och passa på att tupplura lite... ladda upp batterierna så att säga! Vore skönt att känna sig pigg någon gång i livet...


Tjingeling så lä.....

ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzz.............

Freaky monday

Datum 2009-02-16 Klockslag 13:55:13
...eller kanske inte... Sov faktiskt helt galet bra i natt apropå inget! Kände mig däremot inte helt supertaggad inför skolan... längtar nog lite för mycket till lovet nu. Första lektionen hade vi en tjej som heter Camilla och som skulle lära oss en Britney-kortis till showen (tog all koreografi på 20 min och sen satte vi placeringar och cleanade i en timma).

Efter det skulle vi ha sista lektionen med Jeanette... men jag kände mig lite "halvdålig" och gick hem istället... (dvs inte mentalt stark nog att orka höra att man suger och är kass. Dessutom är hennes rörelser megakiller för mitt knä och då spar jag mig hellre till klasserna ikväll).

Känner faktiskt att jag längtar till ikväll! Ska ha Specialen och Ultimate Vibe. Och så ska jag dessutom spela upp mitt och Christians nya intro till "Circus" som är såååå baaaallt!!!! Sen har jag också en galet coolt idé som gäller scenkläder till Minivibe och deras Pokerface... beror lite på hur pass rik jag känner mig, men det kan hända att jag köper in en hel del grejer... ;) Skulle nog säga att jag är 95% säker på att jag kommer göra det..! Hihi!! Det kommer bli tokhäftigt! Berättar mer sen.. ;)

Tänkte passa på att lägga upp lite flummobilder från en av våra klasser i skolan för typ två veckor sen (varsågod Madde! ;) )





Bild 1: Madde ligger och låtsassover...
Bild 2: Mikaela och Linn posar
Bild 3: Madde vill ju inte vara sämre och posar med en hatt... ;)
Bild 4: Sheena och Mikaela på golvet
Bild 5: Ingen aning.. två små danstroll kanske... ;p
Bild 6: Linn flyger på Mikaela
Bild 7: Fortfarande osäker på vad det här ska föreställa egentligen... ;)
Bild 8: Linn, Isabel och Linnéorna förbereder sig för Pillowfight!
Bild 9: Ding ding ding!
Bild 10: Madde demonstrerar sitt senaste plastikingrepp.. ;)

Hetare än hetast!

Datum 2009-02-15 Klockslag 12:28:55
Är så stolt att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Min älskling och grabbarna piskade skiten ur ALLA!! =D
Nästa Globen!!




(ändrade till ett annat klipp för svt har tagit bort det andra...)

H.E.A.T!!!!!!

Datum 2009-02-14 Klockslag 21:36:10
JAG HAR SNART INGEN RÖST KVAR!!!!! VÅRA POJKAR ÄR VIDARE TILL GLOBEN!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!

Schlager-H.E.A.T

Datum 2009-02-14 Klockslag 12:52:37
Gomorron typ! Eller lunch.. jag och babe ska iaf ta och äta dundermys-alla-hjärtans-dag-frukost nu, vilket innebär pannkakor! =D

Tänkte också passa på att pusha en extra gång för H.E.A.T ikväll! Låten är alltså inspelad i min babes studio och är också proddad av honom. Gillar ni låten är det bara att slänga er på telefonen och börja toookrösta!! Dessutom är dom helt underbara killar som verkligen förtjänar att gå långt i den här tävlingen (tro verkligen inte på allt som skrivs i Expressen).



Kenny tar i från tårna... ;)
(bilden är tagen från den här sidan)


Men nu blire pannkisar! =) Glad Alla-hjärtans-dag på er!

Pendelpladder

Datum 2009-02-13 Klockslag 19:52:28
Ja då sitter man här på pendeln igen.. Skriver från mobilen så ni får ursäkta att det blir lite "ihopklumpat". Igår hade jag mina klasser på Ackis och dom var verkligen jätteduktiga! Är inte van vid att hålla så högt tempo själv bara när jag undervisar så jag var helt fruktansvärt slut när jag var klar för dagen! Länge sen jag kände mig så faktiskt.. Förut när man dansade street så fick man ju känna på det var och varannan dag om man säger så.. Igår fick jag även nattsällskap av min myskorv som kom och hälsade på. Lite svårt att åka ut till Väsby när man slutar typ tio på kvällarna. Idag har jag haft skola som vanligt och undervisning i Torsvik med mina Vibe-grupper. Vi håller på med meganumret "Circus" och jag är övertygad om att det kommer bli helt magiskt! =D Och nu sitter jag som sagt här på pendeln och fördriver tiden lite (har bara kommit till ulriksdal än så länge). Imorn blir det Alla-hjärtans-dag-mys + firande av Christians mamma + middag och Schlagermys hemma hos Bea och David. Tror att det kommer bli en toppendag med mycket pussar och kramar och mysgos i allmänhet. =) Jag är verkligen sjukt hungrig nu... Babe har fått i uppgift att slänga ihop middag till ikväll, vilket jag ser framemot! Tycker att tåget borde vara framme typ nyss... ;) Nä men om man skulle ta och läsa lite istället. Nu gäller det att ladda upp för en hel helg av hångel med älsklingen! ;) Tudeluuu!

Leverans från Asos!

Datum 2009-02-10 Klockslag 15:49:33
Yeeey!! Fick mina grejor från Asos idag! =D

Jag är jättejättetrött... ungefär så där som man känner sig på en fredag innan det är helg.. problemet är bara att det precis varit helg och att jag har flera extremdagar framför mig...

Ett exempel på hur min dag kan se ut:
  • Upp 07.30
  • Gå hemifrån 08.10
  • Kühlers mellan 10-13.30
  • Spurta hem (koreografera på tåget) och ha nagelkund 15.45 (precis så att man iaf hinner slänga i sig någon form av lunch)
  • Åka i ilfart till Torsvik och undervisa två klasser mellan 18.30-21.15
  • Är hemma någon gång efter 21.30 för att duscha och äta midag, då är man klar till strax innan midnatt och då är det bara att slänga lampan för att helst få 7,5 h sömn...
Så här ser i snitt mina dagar ut just nu... som senast slutar jag 22 på kvällen och jag har i snitt sammanlagt mellan 5-6 h dans varje dag... Idag har jag klarat av skolan, ätit lunch och ska börja plocka ihop grejer för att ha kund och två timmar undervisning... borde egentligen korrat lite till ikväll, men det har verkligen inte funnits typ en minut över på över en vecka...

Folk har också börjat kommentera att jag ser så liten och "tanig" ut på sistone... vilket är lite halvknasigt med tanke på att jag vägt samma sak i flera månader (vilket är halleluja för mig! brukar annars pendla som en jäkla jojo). Men jag misstänker att jag ser en aning sliten ut...

Skulle vara skönt att utnyttja att vi faktiskt har en utomhusjacuzzi hemma... får bli på lovet helt enkelt...






Nä.. om man skulle börja jobba lite kanske för omväxlingens skull....

Sprattelfisk

Datum 2009-02-10 Klockslag 09:42:35
Kan väl inte direkt påstå att jag är i det piggaste laget.. inte att jag är på det bästa humöret heller.. Sov som en sprattlande fisk i natt, dvs inte särskilt rofullt.. ETT problem med att jag jobbar HELA dagarna och sent på kvällarna är att jag aldrig får tid att i vaket tillstånd bearbeta det som hänt under dagen. Det resulterar i att jag koreograferar grejer i sömnen som jag sedan får panik över att jag inte kommer ihåg (därav sprattlandet). Jag vaknar också en miljard gånger i panik av att jag måste kolla klockan, mobilen, gå på toa, sätta mig upp och stirra av ingen anledning alls egentligen.. JAG ÄR TRÖTT!! Och nu sitter jag på tunnelbanan på väg till skolan och ännu en marathondag som slutar någon gång efter kl. nio ikväll.. Jag måste nog börja fundera på hur jag ska lösa det här, för jag vet inte hur länge till jag kommer orka hålla den här racer-farten.. Fördelen är iaf att jag gör saker som är roliga..! Och på torsdag börjar jag på Ackis! =)

Evighetssträckan Lidingö-Väsby

Datum 2009-02-06 Klockslag 20:01:24
Nu står jag och väntar på pendeln som går 05.. Det var ju inte mer än rätt att det redan försenade tåget som skulle åkt 40 kom iväg så pass många minuter senare att jag precis missade pendeln.. suck.. Men men, ska man till sin kärlek så ska man! Jag fortsätter kämpa! ;) Min resa som vanligtvis brukar ta en timma kommer nu ta mig nästan en och en halv.. We love SL don't we..

Fånge på Ropsten

Datum 2009-02-06 Klockslag 19:39:29
Ååååhh vad SL är seeeegt!! Bara för att jag vill till min babe så fort som det bara går så är det ju självklart massiva förseningar! Dom tycker iaf att jag ska stå här och vänta en en halv evighet på tåget.. Jag vill mysa NUUUUU!! Sen är jag lite smått irriterad på att jag självklart också fick ont i mitt andra knä idag.. bara för att jag belastar det fel, vilket i sin tur beror på att jag har ont i det andra knät.. herregud säger jag bara.. Give me a break! Men en lite rolig sak hände faktiskt precis nu på perrongen: en tjej (30+) kom fram och frågade var jag hade köpt min nya väska, för hon tyckte att den var så himla fin! =D Nä nu kommer tåget.. Tudeluu!

Morrn' morrn'!

Datum 2009-02-05 Klockslag 08:43:06
Om 40 min ska jag ha klätt på mig, ätit och vara redo att kliva ut genom dörren.. och här sitter jag självklart framför datorn..! Är lite nervös.. ska få ett besked idag som kan innebära en del psykiska påfrestningar. Ni får hålla tummarna för mig!

Här är en liten bild som min älskling la upp på fejjan - Obs! Bilden är gammal så jag har inte blonderat mig igen..! ;)




(babe, du är min future..)


Just det ja! Fick ju min väska från Ellos igår! Superfin och jäääättestor! Me likie! ;) Nu ska jag iväg och inviga den! Tataa!



Nova

Datum 2009-02-05 Klockslag 00:01:47
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig med tanke på att jag knappt har en sekund över att ta det lugnt annars, så det får bli ett snabbis-inlägg! =)

Idag hade vi Val Suarez och vikarie för Hanna (balett). Känner att det börjar hända saker på baletten nu! Grymt kul! =D Men det är svårt att inte utvecklas när man har typ världens bästa balettlärare! ;)

Efter det var det bara att rusa hem (plus att koreografera på tunnebanan) och förbereda sig mentalt inför årets första Nova-kväll. Jobbade med nya tjejen Frida plus att det var Girls-night-only, dvs bara tjejer. Hur soft som helst! Fick ordentligt med välkomnande av girliesarna (verkligen toksöta tjejer) och sen hängde vi och snackade typ hela kvällen. En mycket lyckad och mysig Nova-afton! =)



Uppdukat med te-mys..! =)

Imorn är det skola som vanligt och efter det måste jag slänga mig på tunnelbanan hem för att jobba hela kvällen igen... Som tur är har jag mys att se framemot på kvällen, för min karl kommer nämligen hit imorn! Wiiee! =D

Natti natt!


Partest!

Datum 2009-02-03 Klockslag 23:52:53

Tjoho! Här kommer en liten lista som jag hittade på den här bloggen. Till alla er som är lite nyfikna på mig och min käre karl som jag nämner i typ vartannat inlägg - Enjoy! ;)




Vad heter ni?
Celina och Christian

Hur länge har ni varit tillsammans? Hm.. officiellt ett år och åtta månader typ.. ;)


Hur träffades ni?
Jag skulle spela in en låt i Christian studio... =)

Är ni förlovade? Nope..


Bor ni ihop? Nä, men snart!


Har ni barn? Nix.


Har båda körkort? Bara jaaaag! ;p


Isåfall, vem kör bäst? Om Christian skulle svara skulle han väl säga att det är han själv.. ;)


Kommer du ihåg er första kyss? Jepp.. det var väldigt mysigt..!


Vem sa "Jag älskar dig" först? Han.. och sen jag typ sekunden efter.


Vem är den mest romantiska? Båda vi är faktiskt väldigt romantiska och gillar att hitta på fina saker för varandra.


Vem är äldst? My man.


Vilka stjärntecken är ni? Kräfta båda två faktiskt..!


Vem fyller först på året? Christian.


Vem är längst? Christian (som tur är, skulle vara lite knasigt att ha en kille som är under 1.60 =/ )


Vem sjunger bäst? Haha.. eehh jag skulle nog säga att Christian har väldigt mycket mer teknik än vad jag har..!


Håller ni i handen på stan? Lätt! Kan man gå bredvid varandra utan att ta på varandra? ;)


Kände ni varann innan ni blev ihop? Tjaaa... kan man väl säga... man lär ju alltid känna varandra under tiden man är tillsammans, men visst pratade vi och lärde känna varnadra väldigt länge innan vi ens började dejta.

Blev du kär i första ögonkastet? Det var abslout något som klickade till för oss båda.. =) Hjärtat visste nog att det hittat hem.. ;)

Har ni någon speciell låt? Inte direkt... Snarare olika låtar för olika perioder i vårt förhållande.


Har ni varit utomlands tillammans? Jaaa Thailand!! =D Och Danmark.. ;)


Vilket är ert bästa minne? Vi har väldigt många bra minnen.. men Thailand var ju självklart otroligt speciellt.


Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser, lagar mat, myser, kollar på TV, myser och myser lite till..! ;)


Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Det är klart! Det skulle vara galet svårt att hålla sig från att inte hoppa på varandra!


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Mjaaa... relativt.. från min dörr på Lidingö till
Christians dörr i Väsby tar det ca en timma kommunalt, eller tjugo minuter med bil.


Ringer eller SMS:ar ni mest? Vi både mysmessar och ringer varandra fler gånger under dagen.


Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt! =D Men om jag måste välja så skulle jag töntigt nog säga hans
ögon.. men det är faktiskt så! ;) Eller hans rygg....

Brukar nån av er prata i sömnen? Njäe.. inte direkt.. om det är någon som gör det så är det nog jag.. men det är enstaka fall. ;)



Älskar dej Christian - min karl! Du är mitt allt!

Pälsmössa!

Datum 2009-02-02 Klockslag 17:06:22
Woohooo!! När jag kom hem från skolan idag låg det ett litet brunt paket i trappan - "MIN MÖSSA!!!" tänkte jag på en gång och sprang fram.. kruxet var bara att det var ett vääääldigt litet paket... min andra tanke var då "DOUBLE FRICK, jag har blivit lurad!!" eftersom jag hade sett framemot att få en ganska så stor mössa... men när jag väl slitit upp paketet och fluffat upp den väldigt ihoppackade mössan så var den HELT PERFEKT!! Den är som gjuten för mitt huvud och den är bara såååå fiiiiin! Det har örongflärpar som man antingen kan ha uppe eller nere, vilket är ännu mer perfekt för mig efter som jag hör dåligt med mössa, men får öronkramp in till hjärnan när det blåset på öronen. Nu kan jag ju liksom välja! =D



Haha, fett nöjd... ;p

Men innan jag kom hem från skolan tog jag mig faktiskt en liten detour förbi Ackis. AIjda - den fina hade nämligen kommit ihåg att ta med sig mina grejer som jag lämnade hos henne för typ hundra år sedan! Yey! =D Sen höll hon mig lite sällskap när jag åt en snabbislunch. Ida, vi måste försöka träffas mer!! Me miss u! =(

Efter det började jag tänkte lite på en av mina favorittröjor som är totalt försvunnen... tror jag berättade lite om den förut, men den är iaf mörkblå och köpt på Amercian Apparel... (hade en likadan lila i kassen från Ida).. sorgen av saknaden blev alldeles för stor och jag blev därför tvungen att ta en liten sväng om förbi den affären också... ;) Nu känner jag mig lite mer hel igen, med tanke på att jag typ inte använde några andra tröjor än dom i slutet av förra terminen.



Lite om helgen då... ja det blev som planerat - fullspäckat med MYS! Lördagen har jag redan berättat lite om, men sen på kvällen blev det då supergod hemlagad middag och filmchill. Vi började faktiskt kolla på Oscarsnominerade (eller vinnande, kommer inte ihåg) Revolutionary Road som vi tokdissade efter halva och drog istället igång fyra-fem avsnitt av "Färjan". Haha, hur kul som helst!! =

På söndagen blev det field trip till Kista Centrum och en inblick i "Benjamin Button's otroliga liv". Damn, den filmen var bra!! Förstår ju att den fått 13 st Oscarsnomineringar (för övrigt fler än Titanic). Kan absolut rekommendera den! Ett tips till alla som är i ett förhållande är att se filmen med sin respektive.. Jag fick iaf galna cravings att hålla om min älskling "några" gånger... ;)



Skulle nog säga att det här är en lite "måste se - film".. helst på bio då..!

Myshelg med babe

Datum 2009-02-01 Klockslag 12:38:22
Mys mys och mys är det som står på schemat den här helgen. Igår var vi nere och åt frukost/lunch i väsby centrum och sen på kvällen blev det klassisk Celina-Christian kväll.

Idag har vi än så länge bara hunnit vakna, dra på oss mogonrockarna och ätit frukost.. Nu ska vi helt enkelt bara ta dagen som den kommer... =)

Halsen känns faktiskt lite bättre nu.. ska hälla i mig lite esberitox nu under dagen så håller jag mig förhoppningsvis frisk till imorn.

Just det, plockade åt mig lite danskläder när vi var i centrum igår och jag hittade en svart tröja med luva - exakt en sån som jag tänkt mig att mina minivibare skulle ha på showen! Den var dessutom på rea! (49kr!) Måste kolla upp om den går att få tag på någon annanstans... problemet är ju att jag i så fall skulle behöva typ 13 st i small eller xsmall... Klart en utmaning!

Coolast vore ju om man kunde fixa fram ett sett tröjor till både mini- och femininevibe och trycka gruppnamnet på ryggen i rosa glitter!! =D Men det krävs lite extra cash då... men det skadar ju aldrig att kolla runt! ;)

Trevlig söndag på er!
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik