Bilder från Fryshuset-giget

Datum 2009-08-31 Klockslag 22:56:29
Hittade några ego-bilder som jag och Ida tog innan vi skulle upp på scnenen kl. 20 (vi gick upp igen kl. 21 med en annan outfit) och så här balla var vi... ;)

Haha.. ni kanske inte ska ta det här alltför seriöst.. ;)

Och så här heeeet var jag.... ;)

Och så här fin var Ida från sidan (visst är vi galet lika varandra ibland!)

Gig på fryshuset

Datum 2009-08-31 Klockslag 16:21:17
Måste springa så jag hinner inte skriva så mycket nu, men här får ni ett smakprov av vad som hände i helgen.
(giget på Fryshuset som jag och Ida S gjorde)

Hörs sen ikväll! Tänkte lägga upp lite bilder från helgen då också.

PUSS på errrrr!

Dashni - en riktig kvinnokämpe

Datum 2009-08-30 Klockslag 13:23:40
Jag beundrar verkligen denna tjej som orkar stå ut med all skit hon får ta. Bara för att jag skrivit om henne i min blogg så är det nu någon snubbe som inte skrivit alltför trevliga kommentarer om henne (och mig?) i mitt inlägg "Dashni kämpar för alla kvinnor" (ni kan ju kolla själva).

Bara för att hon är snygg, sjunger bra och är med i coola musikvideor, så måste vissa människor slänga ur sig saker om att hon är en hora, slampa, bla bla blaaa. Visst har man olika åsikter om artister och deras musik och det är självklart helt okej. Jag kan lyssna på folks argument (om dom nu måste häva ur sig det) varför dom inte gillar t.ex. Dashni, men gör det då på ett moget sätt. Annars skiter jag blanka f-n i vad som sägs eller inte.

Dashni står för en värld som förändras till det bättre, och hon borde få allt stöd som finns. Hon är en otroligt söt och sprallig tjej och det gör inte automatiskt att hon borde bli kallad för hora. Kom med ett bra argument så kanske jag lyssnar.

Bara för det tänker jag visa er lite exempel på hur galet snygg hon är!




Peace out!

Myskväll med älsklingen. Fotografe

Datum 2009-08-28 Klockslag 21:01:58

57b3191f8ba5372e2c871d588dc8c012.png

Myskväll med älsklingen. Fotograferingen idag gick superbra och jag tror verkligen att bilderna kommer bli grymma! Imorn blir det lärarmöte på lidingö danscenter, rep och gig på fryshuset med Sephide. Men nu; FredagsMYYYS!! ;)

På't bara!

Datum 2009-08-27 Klockslag 23:27:48
Hej hopp!

Ledsen för lite halvtaskig uppdatering, men jag har kört på som en galning med diverse grejor! Blev klar med audition-kursen idag, som för övrigt har gått väldigt smidigt och bra. Har fixat med lite naglar under veckan också. Här är ett exempel...



Man ser inte det så bra, men det är nr 31 (röd-svart) och på topparna en orange-glittrig nailart 31:a som jag har dragit ut så att det ser ut som "flames". Väldigt ballt blev det iaf. ;)

Idag har jag och Ida S repat inför helgen med Idol-Sephide. Kommer nog bli bra det där! Och imorn ska jag på fotografering med grymma fotografen Andreas Harnemo! Wiiee!! Kommer bli så otroligt kul! Vi kommer köra "Tim Burton-tema". LOVE IT!!

Idag fick jag också ett nytt musikvideoprojekt som ska koreograferas. Galet kul! Kommer få lite mer info imorn, men jag fick iaf låten mailad idag och det är typ house/trance. Cool låt!

Hittade förresten lite grönan-bilder som jag glömt lägga upp, så här kommer dom!

(Avslutningsmiddag på Krejsy's med mig, Tobbe, Erik, Junior och Gurra)





Y-U-M-M-I!!


Här är lite bilder från Lady Gaga-konserten...



We love VIP!



Överlyckliga Elin och jag



Mat och dryck smakar alltid bäst när det är gratis! ;)



Gaaalet mycket folk!! (publikrekord sen 1978? med Bob Marley)




Vår Gud....


Och nu ska jag börja planera och fixa inför fotograferingen imorn...

Strike a pose!


Audition grupp 2

Datum 2009-08-26 Klockslag 18:20:28

0-4b068d4e26bdbc428104f92cb8c3e238.png

Audition grupp 2

Busy day!

Datum 2009-08-25 Klockslag 16:31:12
Nu är det mycket att stå i!

Festen igår för Elin var mycket trevlig och hon blev väligt glad för min och Idas present - en Elin-Mini-Me. ;) Hittade en Barbie som såg exakt ut som Elin med rosa slingor i håret och en rosa drink i handen. =)

Vill ni höra en jätteflummig grej? Ni som läst ett tag kanske kommer ihåg att jag skrivit om min kompis Johanna som jag gick gymnasiet med (hon flyttade till Kalmar och har pluggat till sjuksköterska i några år). Hon ringde mig igår iaf och frågade om vi skulle hitta på nåt, eftersom hon var hemma nu i några dagar. =) Wiiiee!!

Så det blev en tokmysig lunch på übersöta cafét "Tindra" på Lidingö. Efter det mötte jag upp en annan Ida i centrum och drog sedan vidare för lite nagelfix. Och nu är det dags för ännu en dag med audition, sen ska jag till väsby och träffa min kaaaarl som jag saknat så mycket!! Myskväll delux!

Men nu.. Time for audition!

Är ute och leker med Boogie i träd

Datum 2009-08-25 Klockslag 11:53:50

0-1e92a9079be4a8ad95af52a85b942b64.png

Är ute och leker med Boogie i trädgården. Kan ni hitta honom? ;)

På väg hem...

Datum 2009-08-24 Klockslag 23:44:24

68383f6d630cd0692b29c210753fc0e2.png

På väg hem...

Insomnia

Datum 2009-08-24 Klockslag 12:07:29
Jag är verkligen inne i världens jobbigaste insomnia-period. I natt somnade jag liksom kl. 5-6 på morgonen och vaknade typ varje kvart framt till att klockan ringde.. yey me.. Vad är problemet?

Här är min checklist for today;

Grudge-dans

Datum 2009-08-24 Klockslag 00:55:51
Tänkte bara avsluta helgens marathon-bloggande med en dans av mina elever (commercial street F & F/M). Ryser fortfarande när jag ser den här och jag är sjukt stolt över att dom nailade hela dansen till slut!



(Det är min käre karl som har gjort introt också! *stolt*)


Natti natt!

Fotografering!

Datum 2009-08-23 Klockslag 23:41:52
Åååh jag är så glad!!! Har precis prel.bokat en fotografering nu på fredag med världens bästa fotograf - jag skojar inte - EVER!! Älskar hans bilder och jag har värsta idéen som jag har velat göra hur länge som helst!!

Wiiiee!!

*hoppa och skutta och klappa i händerna*

Barbie and Rockstars!

Datum 2009-08-23 Klockslag 22:49:34
Wohoo, imorn blire partaj!! Elin-pelin har fyllt år och detta ska firas i stan med stor fest och "Barbie & Rockstars-tema"! Hehe, mitt specialité-område! ;)

På med skyhöga klackar, tonvis med armband och smycken, leopard och zebra scarfar, pilotglajjor, löshår, lösögonfransar och *tjng*!!



Hoppas på att min "Ken" kan följa med också.. beror lite på hur det går i studion imorn... men jag håller verkligen tummarna!

Åååh jag vill ut och festa coh dansa!! Var alldeles för länge sen!

Poledancing

Datum 2009-08-23 Klockslag 20:08:06
Usch.. jag mår inge bra.. Kom precis hem från auditionkursen och jag är verkligen helt slutkörd! Känner mig konstigt matt och hängig,.. plus att jag har jätteskakiga händer och yrsel. Försökte äta lite middag nyss, men jag kom bara halvvägs innan jag började må illa...

Tror mest att jag är utmattad faktiskt. Har inte alls sovit bra den senaste tiden...

Har börjat sälja av en hel del kläder också, vilket är jättekul! Ska som sagt ta tag i nästa del också (får se om jag orkar nåt ikväll), så håll utkik!

Tänkte också som sagt slänga ihop lite roliga klädpaket... typ fem sommartoppar/linnen för 200 kr och sånt. =) Kom gärna me egna förslag om ni ser nåt ni vill ha!



Håller också på att sätta ihop ett dansschema för mig till nästa termin och kom då på att jag förra terminen bestämde att jag ville gå poledancing! Hoppas att jag kan hitta en bra tid, för det skulle vara så fruktansvärt roligt! =D



Åååhh jag vil jag vill jag vill!! =D
Man lär bygga gaaalna muskler!

Same shit, different day

Datum 2009-08-23 Klockslag 15:03:44
And this turned out to ba a shitty day...

Ska duscha nu och börja fixa iorning mig inför auditionkursen som jag ska hålla i...

Kanske kan få mig på andra tankar...


Djurplågare - fy fan!

Datum 2009-08-23 Klockslag 01:19:10
Nä, men om man skulle ta och gå in i badrummet och fixa iordning sig lite för natten..

Men innan jag gör det måste jag bara få ventilera lite om den här "nya" djurplågaren som dykt upp senaste dagarna. Alltså när min mamma berättade att en person lemlästat, dvs, skurit av ögon och svans på en levande westie och sedan fortsatt att plåga den till döds, så visste jag inte vart jag skulle ta vägen.

Jag ville leta upp den jäveln och skära av hans öron och vissa andra utstickande kroppsdelar!! Hur i h-lvete kan man vara så fruktansvärt känslokall och djävulsk!! Och det värsta är att han förmodligen inte kommer få nåt särskilt långt straff heller. Jag tycker att dom borde jämföra det med människodråp. Det känns ju iaf inte som att han är så långt borta från det. 18 katter och en hund liksom.. vad säger emot att han inte kidnappar ett barn nästa gång och torterar det??

Vet att jag inte är den enda som är galet upprörd över det här, så om jag vore han skulle jag sova med ett öga öppet för resten av livet.

Sen att det var en westie gjorde ju också att det skar rakt in i hjärtat på mig. Jag har ju inga syskon, men vi fick vår westie Minus när jag var sex år gammal och han blev som min lillebror. Vi lekte, vi tjivades, vi myste... När jag tänker tillbaka på honom så känns det som att vi pratat på riktigt med varandra. Han kände direkt när jag var ledsen och skulle alltid göra allt i sin makt för att göra mig glad igen (vilket han oftast lyckades med). Han blev femton år och han kommer alltid att vara min lillebrorsa.

För ungefär ett och ett halvt år sedan fick vi Boogie - bäbisen i familjen. =) Han är ett riktigt gosknippe och det bara strålar kärlek ut honom.

Jag förstår så otroligt mycket de här människornas smärta efter att förlorat sina familjemedlemmar bara för att en äcklig j-vla snorunge fick för sig att han skulle tortera lite djur..!! Och att han sen har mage att skicka brev där han beskrivit hur han gått tillväga. Alltså... jag har inga ord...

Nä, fy f-n!! Mina tankar går till dom familjerna som blivit utsatta!

Här kan ni läsa mer; http://www.gt.se/nyheter/1.1679550/har-haktas-kattmordaren

Nä men nu fick jag ju värsta Boogie-behovet!! Jag måste gosa med honom nu!

Massor av kläder som ska BORT!!!

Datum 2009-08-22 Klockslag 22:47:47
Här är det jag hunnit fota hittills (bilderna går att förstora). Det mesta ligger mellan 50-200 kronor som sagt, förutom bl.a. SVEA-tröjorna som kostar 300 kronor (600 nypris). Båda tillsammans kostar 500 kronor. När det kommer till storlekar är de flesta plagg XS eller S. Varsågoda att se er omkring! =) Fråga gärna om ni undrar något.





























PUST!!! Mycket kläder blev det.. och mycket mer kommer det bli.... men inte idag. =)

Toppar och linnen 50 kr
Tunikor och tjocktröjor 100-200 kr
Vita jackan 200 kr
Beiga kavajen 100 kr
Jeansjackan 150 kr
Adidas-tröjan 200 kr
Väskan 100 kr


Annars är det som sagt bara att fråga på. =)

Vilken kväll...

Datum 2009-08-22 Klockslag 22:15:11
Jaha, då har man suttit och fixat med kläderna sen jag kom hem klockan två idag... fasiken vilken kul kväll det blev.. *drypande ironi* Hade engentligen planer att gå ut ikväll, men det blev knas och blidde inget.. men men, är väl egentligen lika bra att det inte blev av, måste ju verkligen ta tag i mitt "klädproblem".

Nu ha jag alltså fotat MASSOR med kläder och fixar och trixat, så nu tänkte jag börja lägga upp allt här.

Be right back! ;)


BLOPPIS! =)

Datum 2009-08-22 Klockslag 18:57:54
Här är typ en hunddradel av vad jag hunnit fota hittills... Och är det något som ser intressant ut är det som sagt bara att hojta till! Grejerna ligger mellan 50-200 kr. Sen tänkte jag sätta ihop lite olika "paket" och sånt. Så vill ni har fler grejer blir det självklart billigare. =)



Tröja från Tessie



En till tröja från Tessie



Lång polotröja från H&M

Rensa rensa rensa - sälja sälja sälja....

Datum 2009-08-22 Klockslag 16:04:00
PAUS!!

Känns som ett evighetsjobb och jag lär ju inte bli klar idag. Men ska man flytta till en mindre bostadsyta så ska man! Håller alltså på att rensa ur hela garderoben på massa kläder som jag faktiskt inte använder längre.

Jag är en sån där riktig samlarmänniska, så jag tycker att sånt här är väääldigt jobbigt! Jag måste verkligen stålsätta mig. Jag kan t.ex. plocka upp ett par jättegamla alldeles för stora, slitna jeans med utställda ben som jag hade i gymnasiet och veta att jag verkligen inte använt dom på flera år (delvis för att jag glöm att dom ens existerar). Men trots detta ska jag självklart bli sentimental och börja tänka att byxorna har själ och "känslor" och jag kan ju bara inte sälja ett par byxor som följt mig genom stora och små händelser i mitt liv!

Suck... ja jag vet att det bara är ett par jättegamla alldeles för stora, slitna jeans med utställda ben som jag dessutom råkade ha på mig i gymnasiet... Time to deattach! ;)

Men på ett sätt ser jag verkligen framemot när allt är utrensat och jag bara har kvar sånt som jag faktiskt använder. Bort med det gamla och in med det nya! =) Sen är det ju faktiskt tråkigt för kläderna att bara ligga och häcka i min garderob när någon annan kanske skulle använda dom fler gånger i veckan!

Tänkte lägga upp allt på tradera sen. Här är några exempel!



Jeans från Killah



Jeansjacka från Gul&Blå



"Dior"-stövlar (från Peking ;) )


Kommer snart med ny uppdatering!
(Och ni får ju självklart säga till om ni är intresserade av något =) )

FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum 2009-08-21 Klockslag 22:35:15
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag får panik!!!!!

Har ju tänkt hela sommaren att jag skulle fortsätta att ta balettklasser för Hanna nästa termin (vilket jag också sagt flera gånger till både Therese och Hanna, fast kanske inte så officiellt som jag borde) och nu får jag reda på att det är FULLT vilket betyder att jag inte får gå!!!

JUST MY LUCK!!


Alltså jag får verkligen PANIK!! Hur ska jag någonsin klara mig utan Hanna på baletten??!!!

J-vla h-vetes j-vla p-ss faaaaaaaannn!!!!

=( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =(

Popstarzzzz

Datum 2009-08-21 Klockslag 17:16:45
Tjo!

Inspelningen igår var jätterolig! Och idag är det Maddes tur att stå framför micken. =)



Celoijna & Mädde!
(innan balettklass på Daglinjen)


Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag och babe har varit nere i centrum och förundrats över alla WT-morsor (white trash) som sitter och ammar mitt på bänkarna lite här och var. Hm..

Och eftersom jag inte har så mycket intressant att berätta idag så får ni kolla på det här istället. Haha, alla älskar Amanda... ;)



Tudeluu!

Off to the studio

Datum 2009-08-20 Klockslag 17:34:31
Nu ska jag in i studion och sjunga.

Tralalalaaaaa!!


Inredning till lägenheten

Datum 2009-08-20 Klockslag 16:51:00
Det här har jag suttit och pysslat med nu ett tag. Tänkte att jag skulle samla ihop lite bilder på sånt som;

1. Jag redan har.
2. Planerar att köpa.
3. Sånt jag vill ha.


Ville se lite hur det såg ut med färger och sånt... I sovrumet är jag lite osäker på taklampan. Vill ha båda! ;) Vilken tycker ni? Ska ha en fondvägg bakom som finns fotad lite längre ner på bloggen, så den vita "kristallkronan" skulle ju vara snygg kontrast till tapeten. Men den mörkare är ju väääldigt mysig... hm...

Sovrummet




Mathörnan + Hallen



Vardagsrumet





Vad tycks? =)


Jag är väldigt öppen för idéer och tips! Och jag blir väldigt glad för förslag på bra hemsidor med inredning eller annan inspiration.

HÄR kan ni hitta bilderna på lägenheten som den ser ut nu när vi köpte den.

Sitter med gråten i halsen

Datum 2009-08-20 Klockslag 00:24:17
Säger som Ida, antar att typ halva dansvärlden redan lagt upp den här videon på sina bloggar, men jag måste bara visa den för er som inte är inne i den världen. Det här är så otroligt rörande. Sitter här med gråten i halsen...

Även om du inte är intresserad av dans - titta!

Dagens ASGARV - fortsättning

Datum 2009-08-19 Klockslag 23:49:12
TACK till alla er söta som hjälpt mig och Christian med vår lilla översättning av Amandas videoblogg, och jag har nu kommit fram till att det rätta svaret är;

*trumvirvel*

EMPATIKÄNSLOR!!!

Woohooo!!

Och bara för det har ni henne här igen! Varsågoda! =)



Vill ni se hela "översättningen" kan ni gå in HÄR.

Bastudans

Datum 2009-08-19 Klockslag 21:37:09
Igår repade vi inför giget med Sephide.. O-M-G säger jag bara! Inget fel på själva giget eller dansen eller så, men salen vi skulle repa i var en "Bikram-yoga-sal", dvs, att man har yoga i 45 graders värme och dom hade haft klass precis innan vi skulle in och dansa.

Scheisse vad varmt!!!! Jag höll på att typ femtioelva gånger och fick springa ut med korta mellanrum för att inte svimma i salen! Vi var där i två timmar så man lär ju ha gått ner typ fem kilo av bara vätska.

Men vi fick iaf all koreografi klar och dom filmade till den där filipinska tv-kanalen som tydligen då ska sändas över hela världen.

Efter det släpade jag och Ida oss iväg till Vapiano där det tog oss exakt en timma att stoppa i oss maten. Sjukt svårt att äta när man är uttorkad!

Efter det blev det lite nagelfix och sen dog jag.. typ.. jag orkade iaf inte så mycket mer, så jag åkte direkt till väsby utan att passera gå.. på Ackis. Fanns inte en möjlighet i världen att jag orkat röra en enda dansmuskel igår kväll!



Idag har jag, mamma och pappa varit i sväng på IKEA och kollat inredning till lägenheten... kändes sådär... blev ju inget "halleluja-moment" direkt... Vi är nog mer inne på MIO-svängen. ;)



En sak som jag tänkt på senaste dagarna är att skolorna har börjat igen, och jag fylls då med en genomträngande glädje som sprider sig som glittrig sammet genom hela kroppen;

- Jag behöver aldrig någonsin gå i skolan igen om jag inte vill!! Jag är klar med skiten!!


Skoltiden för mig har verkligen varit en plågasååå många plan, men framför allt för att jag aldrig känt att jag passar in någonstans. Det jag hatade allra mest var "kompishetsen" och att allt handlar om att känna "rätt sorts människor". Och inte allt för sällan var "rätt sorts människor" rena rama douchebags - falska och ytliga som gärna inte drar sig för att utnyttja dom som stod lägre ner på hierarki-skalan.

Jag hittade mina guldkorn under skoltiden och dom höll jag fast vid med tänder och klor, men dom var heller inte många. När jag började sjuan längtade jag så fruktansvärt mycket efter att få ta studenten, och när jag väl tog studenten kändes det som himmelriket hade öppnat sig för mig! Medan resten stod och grät och hade panik över framtiden, så njöt jag mer än vad jag någonsin hade gjort under hela min skoltid. MITT liv kunde äntligen börja och JAG fick själv välja in vilka människor jag ville ha med mig på vägen.

Här är två personer under min skoltid som betydde (och betyder) väldigt mycket för mig...



Anna och jag




Johanna och jag



Den bästa dagen i mitt liv! ;)
Kan ni hitta mig?

Min käre karl

Datum 2009-08-18 Klockslag 00:24:51
Såg precis att min babe Christian lagt upp en ny bild på facebook som jag tänkte sno lite snabbt och visa upp för han är så fiiiin! =)



Vi har faktiskt varit ihop i över 2 år (vet att det är under 2,5 iaf) Inte illa pinkat. ;) Började med att jag skulle spela in en låt och då ringde jag till hans studio som fanns med på stagepools hemsida. Sen sa det bara klick and the rest is history! ;)

Vet ni en lite rolig grej förresten; jag skulle faktiskt blivit döpt till Christian om jag hade blivit en kille... Crazy bananas! ;)

Kärt återseende...

Datum 2009-08-18 Klockslag 00:00:04
Fick ett kärt återseende av en nära vän idag. Vi går långt tillbaka i tiden... tror att vi träffades runt 9-års åldern (1994?) när jag började på truppgymnastik. Sen dess har min vän följt med mig och gått vid min sida flera dagar i veckan. Ibland under lov kan vi glida ifrån varandra lite, men så fort terminen med gymnastik eller som nu - dans, sätter igång då är min vän där igen och det är som att vi aldrig varit ifrån varandra.

Vi har en väldigt speciell relation till varandra. Lite hatkärlek skulle man kanske kunna säga. Så fort jag märker att min vän gör sig hörd känner jag ändå att jag åstadkommit något, även om det också gör ont. Jag välkomnar min vän, även om jag ofta klagar över stackarn... Idag har min vän följt mig heeela dagen och verkligen gjort sig tillkänna. Vi har gått i trappor, promenerat, repat, gått på klass och mycket annat. En trogen vän helt enkelt.

Och jag ser nu fram emot ännu en termin med min käre trogne vän, Träningsvärken. =)



Nä, men om man skulle ta och vara lite seriös istället! ....-ish..... ;)

Idag har jag varit på möte med Sephide och hennes koreograf. Vi har lärt oss en massa koreografi som vi ska uppträda med på Fryshuset nästa lördag. Eller som Chris sa (han som koreograferar)

"(.....)nästa vecka - alltså veckan efter den här veckan"...  Eeh.. jaaa... ;)

Efter det drog jag och Ida S in till Ackis för att ta provklass för Dan.. Hade ju räknat med att det skulle vara mycket folk, men när vi kom dit var det till och med fullt på listan! Eeeh, say what?? Vi smet in iaf.. =)

Nu har jag jätteträningsvärk och jag kommer förmodligen känna av det miljader gånger mer imorn dessutom! Men jag får helt enkelt välkomna det med öppna armar som sagt, för det är så här man konstant känner sig under hela terminen annars. Visar bara att man anstränger sig! ;)



Kollade förresten på tv nyss och då var den här killen på femman - komikern Thomas Järvheden. Fy satan som jag garvade!! =D Vet inte om jag bara är väldigt övertrött eller om det faktiskt var roligt, men skit samma, jag hade väldigt roligt iaf! ;)

(jag bröt ihop totalt när han skulle börja sjunga som Tommy Nilsson... ;) )





Imorn ska jag upp relativt tidigt och möta upp Ida S, Chris och Sephide i stan för någon intervju som tydligen ska sändas i hela Europa... =S Men det blir nog intressant! Snygga ska vi iaf vara! ;)

Efter det blir det lite jobb och förhoppningsvis provklass med Cherie på Ackis.

Gonatt! =)



(hittade den här bilden på Sephide)


Idol-Sephide

Datum 2009-08-16 Klockslag 21:58:59
Halloj!

Provklasserna på Ackis gick kanon! Hoppas att få se många elever sen när terminen startar. =) Var kul att köra min nya koreografi också, bortsett från att jag nu har snoront i ett ställe på ryggen. Life of a dancer... ;)

Ida S ringde mig igår och frågade om jag ville vara med och dansa bakom en en tjej som var med i Idol 2008. Sephide har jag för mig att hon heter. Ska på möte och rep imorn. Får se vart det bär av, men det blir säkert kul! =)





Alltså AJ min rygg!!!!

Och nu är jag hemma hos babe och myser... Längtar till att vi kan sitta hemma i min lägenhet sen och mysa också. =)

Smell ya later!

Nik & Jay - I love ya (remix)

Datum 2009-08-15 Klockslag 17:58:59
Imorn ska jag hålla provklasser på Ackis!

15.00-16.00. Feminine Vibe N1/N2 13-16 år

17.00-18.00. Feminine Vibe, F4/F5 från 14 år

Tänkte göra den här på 17-klassen...



Hoppas vi syns där! =D

Turkcell och tapeter

Datum 2009-08-14 Klockslag 17:50:11
Var i lägenheten för första gången idag sen vi skrev på papperna. Min lägenhet liksom... hihi! Har fortfarande inte fattat det. =) Vi har börjat snacka om att kanske renovera köket ändå... ska ta lite prisuppgifter och börja räkna.. vi får se helt enkelt..!

Här är tapeten som jag kommer att använda som fondvägg i varagsrummet och sovrummet. Den är lite mer lila än vad som syns på bilden plus att det lila är metallic och "glänser" olika beronde på hur ljuset faller. Skitsnygg rent ut sagt!
(sen är det mycket mer kontrast mellan det lila och den matta bagrunden som är lite gråbrun)



(matchar både nagellacket och min blogg väldigt bra tycker jag! ;)  )


Min älskling Anna som också bor på Gärdet blev iaf supermegaglad när jag berättade att vi åter igen bor ett stenkast från varandra. ;)

Det blev verkligen en spurt in och ut ur lägenheten idag. Märklaren hade bara 20 min över, så vi rusade in, mätte upp allt vi kunde mäta och sen tog vi en promenad med Boogie runt i kvarteret. Och vilket kvarter!! Rakt över gatan ligger en pizzeria och ICA och mittemot det en tobaks/godisaffär. Ett hus ner ligger en sushibar, en till pizzeria och ett café. Ungefär 30 sek åt båda hållen från huset ligger det två restauranger och ca. en minut bort ett thai- och sushihak. Tunnelbanan ligger antingen rakt över gatan eller så korsar man  två gator åt andra hållet.

Haaalleluja!!
;)

När vi var klara med område-spaningen mötte jag upp min karl i stan för att äta lite middag och bara allmänt strosa runt. Efter det var vi nere en snabbis i centrum för att köpa lite mys till ikväll och nu laddas det för fullt. =)

Här är förresten en bild från reklaminspelningen i onsdag... hrm... väldigt flummig inspelning... och ja, det är personer som står där i mitten (inte jag dock) ...jag säger inget mer...

Lucky me!

Datum 2009-08-13 Klockslag 14:07:23
Hihi, jag är så lycklig! Jag har verkligen lyckats få min drömlägenhet! Den kan inte bli mer perfekt. Tack alla ni söta som kommer med roliga små inredningstips. =) Sitter här och bara bubblar av lägenhetsglädje!

Jag har övertalat mamma och pappa att vi sk åka in till stan idag och kolla inredning på Mio. Det här är verkligen saker man drömt och fantiserat om hela livet. Känns väldigt overkligt måste jag säga. Men bäst! =)

Snor lite bilder från Idas blogg (Polen-bilder). Puss på dig Ida! =)



In the loge precis innan vi skulle på scenen...



Aijda & Schlaijna



Här äter vi middag efter en lååååång dag. Artisten Daniela med sina söta dansare Gabbi och Bianca. Längst bort sitter Peter och Anders från Hitworks.



På flyget hem satt jag och pratade med söta Petra (September) och vi bestämde vad alla var för olika slags djur. Här är dom jag kommer ihåg;

Ida - chihuaua
Neo - känguru
Daniela - koala
Bianca - haj
Gabbi - en liten söt hund
Vickan - papegoja
Anders - sork
Peter - varg
Jag - mus
Petra - räka


Välkommen till min nya lägenhet! =)

Datum 2009-08-12 Klockslag 23:49:26
Min käre far har återigen bevisat att han är smartast i världen genom att spara bilderna från annonsen på lägenheten. ;)

Here's the tour.....

Välkommen in i den stora och ljusa entrén. Hallen som är innanför entrén har jag redan döpt till koreografigolvet. ;) Kan ju säga att en stor spegel ska upp!



Sen kommer man in i vardagsrummet med stora mysiga fönster. =) Längst bort vid fönstret har jag tänkt ställa ett litet matbord där jag också kommer att sitta och fixa med naglar.



Till vänster ser ni sovalkoven och till höger om den balkongdörren.



Här är vardagsrummet åt andra hållet. Där den röda väggen är kommer jag sätta upp möstertapet och istället för matbord så kommer min lilla hemmastudio få ta upp den ytan.



Välkommen till sovalkoven där jag kommer att sätta upp samma möntertapet som i vardagsrummet.



Här är sovalkoven sedd från köket.



Vidare tar vi oss in i köket där ni också ser sovalkoven längst in med glasdörr som går att skjuta igen om man så vill.
Det här köket skulle egentligen behöva renoveras, men p.g.a. en viss liten biatch som gjorde att vi budade 40 000 extra, så får vi helt enkelt vänta med det. ;) Men det gör faktiskt inget för det här ser nästan exakt ut som vi har här hemma nu, vilket gör att jag genast känner mig väldigt hemmastadd.. ;) Som tur är råkar vi faktiskt ha exakt en sån bänkskiva över som behövs bytas ut, så det kommer vi iaf fixa.



Köket från båda hållen.



Och här har vi badrummet med handdukstork och badkar. Ska också piffas till lite, men mest då med tanke på duschdraperi, badrumsmatta, fler hyllor o.s.v.



Och här är den tokmysiga balkongen som jag tänker styla till med mysprylar så ni anar inte! ;)



Med utsikten.



Byggnaden: Furusundsgatan 16



Planlösningen



Jag har olika sorters älsklingar i mitt liv och den här lägenheten har nu fått hoppa in i den lilla skaran. =)
Jag är helt förälskad och vi ska redan börja kolla tapeter och börja jämföra priser på färg och sånt imorn.

Det som är skönt att jag inte har tillträde som sagt förrän den 1:a oktober, så vi har ungefär en och en halv månad på oss att planera allt.

Sen ser jag framemot alla myskvällar och middagar med min käre karl, mina vänner och mina föräldrar i min nya fina lägenhet! =)

JAG ÄR MED LÄGENHET!!!!!!!!!!!!

Datum 2009-08-12 Klockslag 21:31:19
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Jag är så lycklig att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!!!!!!! Vilken mardrömsdag det varit, men ååååååhhhhh så glad jag är nu!!! =D

Vi kanske ska ta det från början...

När jag kom hem från Polen i söndags hade det kommit upp en massa nya lägenheter som mina föräldrar hade spanat in under helgen. Där fanns särskilt EN som jag fastnade för direkt! MIN lägenhet! =) Utgångspriset låg på 1,5 milj. Den kändes sååå perfekt, men tyvärr var inte visningen förrän om en vecka. Jag förberedde mig alltså på en väldigt lång väntan...

Men! Då kommer min käre far på att han skulle ringa mäklaren och be om en privatvisning. Stämde allt enligt beskrivningen skulle vi buda samma dag. Vi gick på visningen, men då hade en annan tjej varit lika smart, så hon skulle också på en prviatvisning direkt efter oss. Därför la vi inget bud direkt. Så fort dom var klara slängde vi fram vårt förslag och sen drog h-vetet igång.......

Nu på morgonen har det budats som aldrig förr!! Klor har vässats och framtänder har blottats!! Efter en hård kamp fick vi till slut lägenheten! Men än så länge var vi inte säkra... Eftersom jag var iväg och jobbade hela dagen, så skulle mina föräldrar åka och skriva på åt mig, men precis när de skulle sätta foten utanför dörren ringer mäklaren och säger att biatchen lyckats låna mer pengar av sina föräldrar och budade över EN GÅNG TILL!!!!! GHAAAAAAAAAHHH!!!!

Men fy skam den som ger sig! Vi gav vårt sista bud och HON GAV UP!!!! IN YOUR FACE!!!!! =D

Själv var jag som sagt på reklaminspelningen hela dagen så jag sprang fram och tillbaka konstant för att kolla mobilen. När jag till slut fick höra att det var klart - jag hade min lägenhet - så fick jag anstränga mig mer än någonsin förr att kontrolera allt med mig....

Jag ville skrika, hoppa, springa, gråta, skratta och allt på samma gång! Det kunde jag ju inte riktigt göra med ungefär 50 pers runt omkring mig på inspelningen, så jag gick mest runt och log och såg väl förmodligen ut i kroppen som att jag skitit på mig eller nåt. ;)

Jag hade tänkt att visa er bilderna från annonsen, men han har tyvärr redan hunnit ta bort den. =( Får visa er sen när den är inredd och klar helt enkelt.

Lite kort info om lägenheten;

Furusundsgatan 16 på Gärdet
Ca, 30 sek till tunnelbanestationen
Yta: 37 kvm
Balkong
Sovalkov (egentligen litet matrum, så det är en lite större sovalkov)
1 tr upp
Avgift: 1300 kr / mån

Tillträde: 1:a okt.

Feels like heaven..... =)

Uppe med tuppen

Datum 2009-08-12 Klockslag 05:44:18
Eller jag tror knappt att tuppen ens är vaken vid den här tiden..! Ställde klockan på 5 och nu står jag här och väntar på pendeln. Ska på en reklamfilmsinspelning idag och ja... det kommer nog bli en väldigt speciel dag... Ska nämligen springa runt i en slags smilegubbsformad kartonglåda... hm... Ida, jag tycker inte att du behöver vara särskilt ledsen för att du inte fick jobbet. ;) Aja, vi får se hur det går. Har iaf Sara och Madde med mig. Satan vad tidigt det är alltså..! Känns som att alla går i slowmotion. Söta September- Petra ringde mig igår förresten. Ska fixa hennes naglar imorn tänkte vi. =) Nä, om man skulle ta och vakna till lite med nåt avsnitt av Family Guy eller Simpsons på ipoden... Hörs sen!

Recension från Scandipop

Datum 2009-08-11 Klockslag 12:50:39
Hittade den här recensionen från "scandipop" om Polengiget. (Nån engelsk musiksida). =)



Gathania’s been spending a lot of time in Poland recently too. No doubt she was getting tips from Agnes backstage about how to handle the UK - Gathania’s ‘Blame It On You’ will be released here later in the year. But she already looks like she’s got the popstar thing down to perfection. By now, her delivery of ‘Blame It On You’ leaves no room for improvement, and she looks and sounds completely at ease with the whole thing.

Bilder och filmer från Polen

Datum 2009-08-10 Klockslag 19:35:13
Fredag:

Vi möttes upp vi Gullmarsplan där Vickan (Gathanias manager) skulle köra mig, Ida, Gathania och Danielas två dansare Gabbi och Bianca till Skavsta flygplats. Väl där mötte vi artisten Linus (Neo) med hans management Peter och Anders, plus Daniela och hennes kille Niklas.



Det sjuka med att flyga till Polen är att man knappt hinner sätta sig till rätta innan man ska landa..! Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så snabbt! Starten tar kanske fem minuter och när lampan för säkerhetsbältet släcktes så satte jag igång min ipod. Jag skämtar inte att jag knappt hann lyssna på fyra-fem låtar innan lampan tändes igen och man var tvungen att stänga av allt inför landningen. What??!!

När vi kom fram blev vi välkomnade av representanten för det Polska skivbolaget som Gathania, Daniela och Neo är signade på och därefter instoppade i en av vääääldigt många bussar som vi skulle kliva på under resans gång.

Hotellet som vi var inskrivna på var verkligen jättefint, men det flummigaste var när vi skulle gå in...! Där stod det ett filmteam som  ville filma när vi gick in i hotellet. Kändes väldigt "naturligt" när de skickade fram oss gruppvis (artisten + dansare) och vissa fick göra det flera gånger.. hm... ;)

Jag och Ida delade rum som vi snabbt och smidigt lyckades bombardera med smink och kläder inom de närmsta tre sekunderna.

På kvällen tävlade de Polska akterna så vi blev inskuffade i en ny buss och skjutsade bort till festivalen. Scenen var verkligen gigantisk och allt kändes väldigt maffigt! Kan väl kanske inte säga att jag uppskattade musken överdrivet mycket, men September körde som pausunderhållning och hon ÄGDE!! =) Senare på kvällen var det iväg till någon slags efterfest, m en vi var bara intresserade av vart maten fanns, så det blev en väldigt lugn kväll och vi kom kanske i säng runt 1-tiden.

Lördag:

Dagen efter var väldigt hektisk. Repet började redan klockan 8 där vi också mötte upp Agnes och Thomas Benstem som koreograferat hennes nummer. Då fick vi också se att vi hade bakgrundsdansare (jag och Ida som är bakgrundsdansare hade liksom bakgrundsdansare! ;) ). Sex stycken killar som flög upp på scenen framför oss och mitt i numret började gnida och ta på oss... ni kanske kan tänka er våra extremt chockade miner eftersom vi inte hade en aning om vad som pågick! =)

Men efter några såg det faktiskt riktigt bra ut, så då kände vi oss lite lugnare.

Efter repet på morgonen fick vi några timmar att softa ner och klockan 2 skulle vi ha packat ihop allt inför genrepet och showen. Genrepet började klockan 15 och då satt allt med dansarna. Därefter följde en väääääldigt lång väntan i logen på att själva tävlingen skulle sätta igång. Som tur var skulle vi upp som nummer två, men vi hade ändå nästan 4,5 timmar att döda... Det blev mycket sminkande och mycket hårpysslande... Och dom som jobbade där var hur söta som helst! Dom bar upp fat med frukt och mackor och vatten och mera frukt och typ allt vi ville ha..!


Ida, Gathania och jag




Gathania och Neo




När det sen äntligen var dags att köra så var vi taggade till tusen! Agnes gick på innan oss och sen var det vi.... och det var helt magiskt...!!! Guuuuud så folk skrek!! Det är omöjligt att beskriva, men det här måste vara mer beroendeframkallande än alla droger i hela världen! Och Gathania var BÄST!!


När vi var klara blev vi ivägdragna till en "paparazzi-vägg" och vi blev totalbombarderade med fotoblixtar! Epilepsi hej...

Sen var det bara att vänta... och vänta... och vänta... 15 nummer liksom... och vi kunde inte sitta nere i "greenroom" för där blev vi bara överösta med cigarettrök och folk som ville ta foton med oss. Vi hann iad kolla på Neo och Daniela som var sååååå bra!!

Här har ni Agnes nummer:




Här är Neo (Peter och Anders var väldigt stolta ;)




Och här är Daniela med Gabbi och Bianca:
(älskar hennes låt! )




Agnes var vinsttippad men det var inte ens någon av svenskarna som gick till top tre vilket alla tyckte var väldigt underligt... men men, det var så sjukt kul så när vi hade kört vårt nummer så hade jag helt glömt bort att det ens var en tävling. =)

Kvällen blev lugn med en väldigt sen middag innan vi åkte till hotellet för att sova. Söta Sepmtember-Petra hade dessutom bestämt sig för att stanna kvar så hon åkte med oss hem på söndagen. Ska kanske fixa hennes naglar snart också. Väldigt smidigt att ha med sig nagelmodellen (Ida) när man åker på jobb så här.. ;)

En otroligt rolig resa helt enkelt och nu är det bara att börja ladda inför Silja-giget i september. =D

Dashni - Kuri le xo Bayi (bättre kvalité)

Datum 2009-08-09 Klockslag 21:37:21
Här är en bättre version av Dashni-videon där musiken ligger rätt.
För dom som är intresserade så är det jag som står i "snygghörnet"
0.21
&
2.49

Annars skuttar jag runt i mina rosa leopard trikåer och svart luva... ;)



Alltså jag är verkligen helt förstörd! Går runt som en zombie och vet varken ut eller in... känner jag vill vara lite mer närvarande om jag ska redogöra för er om helgen, så det får bli imorn. Men då lovar jag också att jag lägger upp allt imorn! =)

Om man kanske skulle ta och lägga sig i sängen lite....... zzzzzzzz........

Sopot Hit Festiwal 2009

Datum 2009-08-09 Klockslag 16:31:08
Nu är jag tillbaka från Polen-resan som har varit otroligt kul! "Sopot Hit Festiwal" är alltså Polens absolut största musiktävling med en massa olika internationella artister som tävlar mot varandra. De svenska akterna var vi med Gathania, Daniela, Neo och Agnes. Alla var verkligen grymma men tyvärr var det ingen som ens kom bland top tre. Lite trist, men vi var iaf jätteglada över att det hade gått så bra!

Hörde också att det var ungefär 6 miljoner tv-tittare. Hej hopp säger jag...! Lite flummigt. ;)

Ni får kolla på klippet medan jag tar en liten nap för jag är verligen heeeelt slut! Sen blir det uppsats och foton kan jag lova.

Stay tuned! ;)

Polen, here we come!

Datum 2009-08-07 Klockslag 08:47:07
Nu drar jag till Polen och Gdansk, folks! Där ska vi spöa skiten ur dom andra atisterna och vinna hela skiten! ;) Några av de andra artisterna som vi både ska tävla mot och ta sällskap dit med är söta Agnes Carlsson, Daniela och Neo. Sen ska också September-Petra uppträda i pausen.

Har nog inte riktigt insett vad jag ger mig in på. Det här ska tydligen som sagt vara det största man kan vinna musikmässigt i Polen och jag antar att det körs live inför diverse tusentals (miljoner?) människor. Men gaaaahhh vad kul det ska bli!

Satt hela kvällen igår och sydde mitt hår. Har fortfarande ont i fingrarna...

Kommer hem på söndag kväll, sen kan ni räkna med diverse foton! =)

Hörs snart!

Mysrunda i stan

Datum 2009-08-06 Klockslag 20:09:11
Nu är jag och babe tillbaka från vår lilla mystrip i stan.

  • Löshår - check!
  • Lösögonfransar - check!
  • Hårspray - check!
  • Solglajor från Topshop - check!
  • Växlat till mig lite polska "zloty" - check!
All set for the Polen-resa!

Vi har till och med varit och inhandlat värsta mysiga middagen med förrätt och hela baletten! Till huvudrätt blir det pestolax! Mmmm! =)

Ska sätta mig och packa ihop resten av grejorna ikväll, plus att jag måste sy fast clipsen på mitt nya fina håååår som är så fiiiiint! =D Jag måste nog erkänna att jag är besatt av stort hår. En stor nyhet för alla er som känner mig... ;)




Nu ska jag börja fixa med förrätten. Shoho! =)

Polen-gig med Gathania och Ida

Datum 2009-08-06 Klockslag 14:40:20
Idag är det en del saker som måste fixas. Imorn åker nämligen jag, Gathania och Ida till Polen för att tävla i "Sopot 2009". Tydligen en av de största grejerna man kan göra i Polen som artist. Vi ska bl.a. tävla mot Agnes. Galet kul kommer det bli! =)

Så här såg det ut när Måns tävlade förra året....



Idag skall det inhandlas;
  • Löshår
  • Lösögonfransar
  • Hårspray
  • Nya solglasögon på Tophop (eftersom jag till klant tydligen tappat bort mina)

Dashni-videon ÄNTLIGEN ute!!!

Datum 2009-08-04 Klockslag 17:44:09
Finally!! Dashni med "Kuri le xo Bayi".

Regissör: Mikeadelica

Kloreograf: JAG! =D

Dansare: Celina, Elin, Ida och Mathilda

(när texten "directed by Mikeadelica" kommer upp i början så är det jag i bild med luvan. Resten av videon är det jag med luva och rosa leopard-leggings... ;) )

En-fucking-joy! ;)


OBS! Tyvärr ligger musiken helt fel i videon, ska se om jag kan hitta en bättre!

Sista showen på Grönan och Lady GaGa

Datum 2009-08-02 Klockslag 17:33:47
Iiiiiiiihihihihi!!! Jag och Elin ska kolla på Lady GaGa ikväll och jag har fixat Vip-pass åt oss!! Dvs, stå på vip-hyllan, äta mat, dricka vin och mingla med en massa kändisar! Plus att jag och Tobbe hade vår sista show för den här sommaren. 66 shower på 33 dagar! Det är rekord för oss kan jag tala om. =) Men nu ska jag börja ladda upp för att kolla på den bästa artisten i världen!! Iiiiiihihihihi!! =D
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik