Pride-gig och poolparty

Datum 2010-07-31 Klockslag 19:52:03
Kvällens aktiviteter....


GAAAAAAAAHHHHH!!!!!Jag får seriöst panik a...

Datum 2010-07-31 Klockslag 12:55:22

img_2130 (MMS)

GAAAAAAAAHHHHH!!!!!Jag får seriöst panik av alla j-vla lantisar som helt plötsligt invarderat Stockholm!! Det är praktisk taget omöjligt att ta sig fram!! Shiiiiiit vad mycket folk det är alltså!!

Idag är jag äcklig och har på mig samma kl...

Datum 2010-07-31 Klockslag 12:41:18

img_2115 (MMS)

Idag är jag äcklig och har på mig samma kläder som igår.. ;) Har sovit i Väsby som sagt och orkade inte släpa med mig en massa extra packning.. "euuuuuww".. ;) Idag blir det gig x 3. Två på Grönan och ett på Zipper och efter det ska jag och Nat vidare till Märsta för poolparty med The Väsby Gang. Lång dag med andra ord! Men rolig. :) Vi är nu inne på show nummer 4 och 3 i nedräkning. Galet!!

Har myskväll i studion med min kärlek. :)

Datum 2010-07-30 Klockslag 21:09:56

img_2129 (MMS)

Har myskväll i studion med min kärlek. :)

Kom precis upp ur en sån här liten rackare...

Datum 2010-07-30 Klockslag 18:34:00

img_2121 (MMS)

Kom precis upp ur en sån här liten rackare. Tog en 20-minutare som en viss Kissie skulle sagt. ;) Tänkte sola tre ggr innan vi drar till Bulgarien eftersom jag tyvärr väldigt lätt får solprickar och utslag nu för tiden... Inte alls kul, så jag hoppas verkligen att det här hjälper lite. Detta var alltså solning nr 2. Tar nr 3 på måndag sen åker vi på tisdag! Wiiiiiiee!!! :D

Svart bustier med papegojor - Topshop, skj...

Datum 2010-07-30 Klockslag 14:57:34

img_2118 (MMS)

Svart bustier med papegojor - Topshop, skjorta H&M

Hamburger-dumpning och campagne-vaskning?

Datum 2010-07-30 Klockslag 12:13:48
Men seriöst, riktiga brats existerade för typ fem-tio år sedan (dom har nu vuxit upp och hänger inte på krogen längre) - nu finns det bara wannabe-brarts kvar som spar ihop pengar hela året för att sedan åka till Gotland/Båstad och sysselsätta sig med detta;


"Hamburger-dumpning" - den nya trenden i Visby


Efter champagnesprut och vaskning

Inför årets Stockholmsvecka i Visby tog Gotlands kommun i med hårdhandskarna och förbjöd champagnesprut.

Champagnesprutet ersattes av vaskning men det var inte den enda nya trenden som startade i Visby i sommar. På flera håll har hamburgerkedjorna varit med om ”Hamburger -dumpning”.

Årets Stockholmsvecka i Visby har ganska precis avslutats och krafttagen mot fenomenet champagnesprut verkade ha gett resultat. Även om både polisen och alkoholhandläggare har sett fenomenet har det varit i betydligt mindre utsträckning än tidigare år, skriver Gotlands Allehanda.

Vaskning
I stället för champagnesprut har den nya grejen varit att vaska champagne. Man beställer helt enkelt in två flaskor istället för en och ber sedan kyparen att hälla ut den ena i vasken.

Ett beteende som, alkoholhandläggaren Jörgen Wiss, tycker är mycket omoget berättar han för Gotlands Allehanda.


"Hamburger-dumpning"

Men vaskning är inte den enda nya trenden berättar Wiss för tidningen.

– Det låter helt osannolikt. Men vi har hört flera gånger att folk går in på någon hamburgerkedja och beställer 50 hamburgare. När man väl fått sina hamburgare tar man bara en och slänger de andra i soptunnan bredvid, säger han till GA.

Något som Wiss, enligt tidningen, tycker är riktigt låg nivå.

 

Från aftonbladet.se

 

Alltså shit...   


V-Ä-X    U-P-P!!!


 

 

Ace of base nya singel - "All for you"

Datum 2010-07-29 Klockslag 22:04:08
Här har ni den, Aceof base nya låt "All for you"...

 

Det blir tyvärr ett stort NEJ för mig. Tycker att den är sjukt seg och allmänt jättetråkig. Sorry. Better luck next time! =)

En dextrosolgalen trollkarl

Datum 2010-07-29 Klockslag 18:40:13

 

Så här ser jag och Tobbe ut efter 64 shower under 32 dagar.

Nya linnet/klänningen är på idag. Så är oc...

Datum 2010-07-29 Klockslag 16:08:52

img_2093 (MMS)

Nya linnet/klänningen är på idag. Så är också bikini-överdelen dagen till ära (spöäckelregn). ;)

Läkarbesök

Datum 2010-07-29 Klockslag 12:34:57
God morgon igen! Var först uppe kl. 7 och hos läkaren på L-ö 8.30, hemma kl. 9 och somnade om till för nån timma sen. Skönt. Har varit och kollat upp en "hudfläck/prick/yta" som inte ser helt hälsosam ut. Som tur var var det inget farligt, men den växer och är ful så då är det bäst att ta bort den helt. Det ser ut som ett rött ärr typ, vilket det tydligen också är. Det började med en inflamerad "prick" som sedan har fått fnatt och bara fortsatt att växa. Töntprick. Aja, i september ska jag lägga mig under kniven! ;)

Nu är Tobbe och jag inne på schow nummer 63 och 64 (vi ska upp i 70). I nedräkning så är det show nummer 8 och 7 och vi har fyra dagar kvar på Grönan. Men vem håller räkning liksom. ;)

Om jag ska vara ärlig så kräks både jag och Tobbe rätt så hårt på den här showen just nu. ;) Men det är bara att bita ihop och tänka "Sunny Beach, Sunny Beach, Sunny Beach, Sunny Beach, Sunny Beach, Sunny Beach..."




Mera H.E.A.T

Datum 2010-07-28 Klockslag 22:23:30
Lite fler filmer från giget igår... har faktiskt gått runt med en klump i halsen nästan hela dagen... =(

"Feel it again"

 

"Late night lady" & "Bring the stars"

 

 

 

Fick denna kommentar nyss:

fattar inte varför han ska sluta i H.E.A.T?:O:O vet du??


Jo det vet jag, tyvärr tänker inte gå ut med något här men Kenny och bandet ska knåpa ihop
ett brev som ska läggas upp på hemsidan de närmsta dagarna...
http://www.heatsweden.com/
Så håll koll där om ni är intresserade!

Semesterkläder

Datum 2010-07-28 Klockslag 20:52:25
Sprang in på H&M på Fältan efter jobbet idag för att se om jag kunde hitta lite billiga klänningar att ta med till Bulgarien. Var ute efter lite naturfärger och rätt så basic. Kom då på den smarta idén att leta upp lite snygga basic linnen och köra storlek L istället. Sagt och gjort och detta följde med mig hem! Mycket billigt och mycket snyggt! =) Tänk med skärp i midjan, lite smycken, solbrillor, någon färgglad bikini under, sandaler och lite tan på det... mmmm....



Linne/klänning, 49 kr




Linne/klänning med ficka, 99 kr




Haremsbyxor, 99 kr
Tyvärr fanns dom bara i storlek M så dom är pyttelite stora, så istället för att ha dom högt upp så får det bli semestersoftarbyxor som hänger på höften. Mysmys!

"Feel The Heat"

Datum 2010-07-28 Klockslag 16:15:30

img_2070 (MMS)

"Feel The Heat"

En väldigt känslosam kväll...

Datum 2010-07-28 Klockslag 11:58:29
Usch, går fortfarande runt med en klump i halsen... igår var fantastisk och hemsk på samma gång. Kenny sjöng från hela själen och han visade verkligen att det kommer bli fruktansvärt svårt att fylla hans skor. Det blev en väldigt känslosam konsert och i slutet stod nog större delen av publiken och grät.

Efteråt drog hela H.E.A.T-familjen (killarna, kompisar, flickvänner, föräldrar, syskon) till "Laughing Duck" på Vasagatan och fortsatte avskedet där. Jag som många andra tyckte att det var sjukt jobbigt under själva konserten, men när vi väl skulle säga hej då till Kenny när jag och Christian skulle börja röra oss hemåt... usch... det var verkligen sjuuukt jobbigt..! Sitter som sagt fortfarande här med en klump i halsen.

Man har ju varit med så länge och följt dom från att dom startade bandet till att det slog igenom. Kommer ihåg att jag gick runt med "Dream" (som dom hette först) i iPoden och lyssnade på bl.a. demon "Keep on dreaming", "Never let go" och "Late night lady". Känns som det var nyss alla sprnag runt i studion hela dagarna när de spelade in första plattan.

Man har följt och delat både motgångar och framgångar eftersom det varit en sån stor del av Christians liv också. Det är ju liksom sex av hans bästa vänner och dom får man ju lite på köpet. ;)

Haha, vi "flickvänner" har ju alltid varit deras "största fans" (bortsett från föräldrarna då.. ;) ) och stått nedanför scenen och skrikit med i alla låtar på små gig långt innan de slog igenom. Och känslan sen att se dom på TV i Mello var galen! Vet att alla vi i "H.E.A.T-familjen" växte flera meter av stolthet! ;)

Älskar alla små deeptalks som man haft under åren och alla studiohäng och fester... det är ju på nåt sätt en era som lite tar slut nu, fast ändå inte. Det blev en hel del kramar och pussar med Kenny innan jag och Christian satte oss i taxin på väg hem igår...

Kenny, du är BÄST och vi kommer sakna dig fruktansvärt mycket! Här är två klipp från igår. Har ett klipp till på min mobil som jag tänkte lägga upp senare idag... typ den mest "känslosamma bilten" i hela showen så jag har inte orkat titta på den än. Men ni får kolla på det här så länge.


Inledningen med lite mick-krångel... ;)


 

 

"Cry", här var det väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna både för publiken och Kenny. Den här låten har alltid betytt lite extra för bandet och för alla oss som följt dom.

 

 

 

 

Kennys tal

 

 

 

 

Kenny, we love you!

Nu har boysen börjat soundchecka och vi si...

Datum 2010-07-27 Klockslag 18:51:26

img_2030 (MMS)

Nu har boysen börjat soundchecka och vi sitter här bredvid och äter. :)

Så här ser jag ut idag när det vankas H.E....

Datum 2010-07-27 Klockslag 15:22:52

img_2026 (MMS)

Så här ser jag ut idag när det vankas H.E.A.T-konsert och ev lite utgång. Alltså ni skulle bara veta hur mycket folk det är här idag!! Siiiick!!

Sista giget med H.E.A.T.

Datum 2010-07-27 Klockslag 12:08:32
Jag berättade ju tidigare att Kenny har slutat i bandet H.E.A.T. (om ni nu lyckades missa det i alla tidningar... ;) ), men nu ikväll har de alltså sitt sista gig tillsammans på Grönan innan de går skilda vägar. Lite svårt att missa när man dessutom står på samma scen två ggr bara några timmar innan... ;) Men det ska faktiskt bli kul att träffa Kenny igen! Kanske blir lite avskedsutgång efter, det lär vi ju märka. =)

Här är ett klipp på H.E.A.T. för tre år sen (då Christian och jag ganska så nyligen blivit tillsammans officiellt).

 

Här är dom tre år senare...

 

 

Nämen vad säger ni, ska man passa på att söka som sångerska i bandet nu då eller? ;)

 

Barcelo Royal Beach

Datum 2010-07-26 Klockslag 22:48:54
Drömmer mig bort... nu är det bara EN VECKA kvaaaaar!! =D

Robyn is here

Datum 2010-07-26 Klockslag 18:11:48
Ååh kommer ni ihåg den här? Kommer ihåg när jag köpte Robyns första album och alla tjejer tyckte att hon var cooolast i världen! Alla började köpa Sloggy-trosor där resårkanten skulle sticka upp ovanför byxorna.. haha! ;p ja jösses...

 

Country-girl; skjorta Lindex, jeans Topsho...

Datum 2010-07-26 Klockslag 14:45:08

img_2009 (MMS)

Country-girl; skjorta Lindex, jeans Topshop, boots forever21, halsband h&m, telefon iPhone ;)

Sum mo pics!

Datum 2010-07-26 Klockslag 11:51:51

 

Här har ni alltså svaret på ett av inlägget nedanför.... ;)

Bilder från Zipper

Datum 2010-07-25 Klockslag 21:05:11
Så där, så ska ni få se lite backstage-bilder från Zippergiget igår/i natt. Kvällen var verkligen maaaagisk!! Jag och Natalie gick bara runt och var töntlyckliga konstant hela tiden. Jag menar drag-smink, drag-outfits, en hel klubb fylld med en massa roligt gay-folk - what more could you ask for! ;) Haha, vi var väldigt populära bland alla killar på klubben, men inte på det sättet man är van vid. Vi gick ju runt och minglade lite i våra outfits innan vi skulle upp på scenen och ALLA ville ta foton med oss, pussa på oss, skåla med oss eller bara vara allmänt jättetrevliga mot oss. =)

Sprang runt en dragtjej som hade KILLER-LEGS!!! Satan i gatan vad snygg den människan var!! Jag och Nat sprang runt och dansade och minglade i säkert en och en halv timma innan vi skulle upp på scen.

Själva giget gick hur bra som helst! Tydligen är det väldigt sällan inom gay-världen som folk skriker "en gång till!" eftersom dom är väldigt petiga och kritiska mot uppträdanden. Men när vi var klara stod folk upp, hoppade och skrek "EN GÅNG TILL!!", så det fick bli ett extranummer. Efteråt blev det lite mer mingel och sen åkte vi hem strax innan kl. 3.

(ursäkta alla plutmunnar och tönt-miner, men det var liksom så vi skulle se ut... don't blame me... ;) )


Jag utan peruk...

 


Jag med peruk = OLGA from Rumania!! ;)

 

 

 

Mitt lilla hörn i den glamourösa logen. Ett byte var vi tvugna att köra på 20 sekunder så det var rätt så galet backstage time to time...

 

 

 

 

En av Lucaz fantastiskt galna kreationer!


 

 

Natalie i sminket...

 

 

 

Natalie nästan klar! =)

 

 

 

 

Jag med en ohyggligt fånig min... men jag bjuder på den... ;)

 

 

 

 

Geting nummer 1


 

 

 

Geting nummer 2...

 

 




Så här skrev Mizz Dorzia själv om kvällens uppträdande....


Mizz Dorzia intog Klubb Zipper med super succé igår!
Mizz Dorzia Deluxes bild
Skrivet av Mizz Dorzia Deluxe sön, 07/25/2010 - 15:14

Igår vid midnatt hade publiken äran att se årets mest neonspäckade Dragshow med Mizz Dorzia Deluxe alias Lucaz Enigma på Scen. Denna killer har inget stopp gällade kreativitet. Publiken fick se allt från Bumble Been till hutlösa kostymkreaktioner och så klart disconummer.
När showen var slut, fick Mizz Dorzia så stora ovantioner av publiken som skrek : EN GÅNG TILL EN GÅNG TILL! SÅ det var bara att köra ett inte minst sevärt extra nummer.
När man arbetar med sådan här typ av performence är det jätte viktigt att hålla showen igång och visa publiken att det finns mångfald även inom denna typ av bransh. Jag som publik vill komma ihåg vad jag upplevt. Och det fick verkligen publiken igår göra. De älskade vad det såg och var hur nöjda som helst.
Nästa Lördag kör vi igen då kl 23.00 CHARP! BE in Time, för det kommer vara ännu mer tryck på ZIPPER då efter PARADEN. Seeeee You Then!
MVH
Mizz Dorzia Deluxe

Hehe, det här är verkligen sammanfattninge...

Datum 2010-07-25 Klockslag 14:52:46

img_1987 (MMS)

Hehe, det här är verkligen sammanfattningen av dagen. Jobbade över 13 timmar igår, gigade tre ggr, kom hem kl. 13, har sovit i snitt två timmar, skakar och mår illa och har precis avklarat show nummer ett av två idag. It's the life of a dancer... ;) Kom till Grönan nu strax innan kl. ett och hittar i logen Tobbe minst lika trött och förstörd som jag. But the show must go on! Fasiken vad man blir härdad som entertainer av sånt här...

Shiiiiiit vilken rolig kväll!! :D Men nu m...

Datum 2010-07-25 Klockslag 03:32:52

img_1975 (MMS)

Shiiiiiit vilken rolig kväll!! :D Men nu måste jag sova.. Berättar mer imorn. :) Natti natt!

Vår glamorösa loge. ;)

Datum 2010-07-24 Klockslag 19:28:46

img_1930 (MMS)

Vår glamorösa loge. ;)

Hmm... vad kan det här vara..?? Den som gi...

Datum 2010-07-24 Klockslag 16:06:32

img_1918 (MMS)

Hmm... vad kan det här vara..?? Den som gissar rätt kan få en länkning... ;)

Simple life... Rolling Stones-tisha, jeans...

Datum 2010-07-24 Klockslag 15:14:28

img_1915 (MMS)

Simple life... Rolling Stones-tisha, jeans och skinnjacka. Orkade inte vara så fancy idag eftersom jag direkt ska till Zipper efter Grönan. Sen ska vi bara springa runt i våra galna kostymer och vår extremsminkning. Love it! ;)

Pride-gig

Datum 2010-07-24 Klockslag 12:19:28
Och så var det lördag, men inte vilken lördag som helst! Idag blir det gig på en klubb som heter "Zipper" i samband med Pride. Men först kör vi Grönan som vanligt. =) Får åka direkt ut till klubben när jag är klar för ljusrep och sminkning. Kan berätta att sminkningen tar sin lilla tid....
Så ikväll blir det alltså Pride och Miss Dorzia för hela slanten!




Don't drink and drive..!

Datum 2010-07-23 Klockslag 23:59:36
Hehe.... ;)









Drinkmys

Datum 2010-07-23 Klockslag 20:44:48
Kommer ni ihåg Tequila- och Mojitoflaskorna vi fick av mamma och pappa? Well.. tadaaa!! =D

Mojito till mig...

 

...och Margarita till Christian!

 

Fotografering med Andreas Harnemo

Datum 2010-07-23 Klockslag 19:28:02

Fotografering från 2009

(alla bilder är oretuscherade och oredigerade)

 

Fredagsmys enligt Wikipedia

Datum 2010-07-23 Klockslag 17:16:02
Fredagsmys är en aktivitet där familj eller vänner samlas på fredagkvällen efter en slutförd arbetsvecka och firar helgen med lugn samvaro, hämtmat, plockmat, godis, TV-tittande, och ibland alkoholdrycker för de vuxna. Enligt etnologen Charlotte Hagström vid Lunds Universitet är fredagsmyset en modern rit. Fredagsmyset kan också lindra stress. Begreppet fredagsmys är viktigt i marknadsföring av mat och godis. Det används bland annat i en kampanj för snacks från OLW. Fredagsmyset har också utsatts för satir av Henrik Schyffert i föreställningen The 90's - ett försvarstal där han påtalar sina föräldrars alkoholkonsumtion. Fredagsmys har även fått en stor betydelse inom olika sociala medier. Den näst största svenska gruppen inom den populära portalen Facebook (efter tv-serien Solsidans) är Vi som älskar fredagsmys som uppgår till nästan 2% av Sveriges befolkning.

Prickig blus (gammal), skinnjacka från Mod...

Datum 2010-07-23 Klockslag 14:07:24

img_1900 (MMS)

Prickig blus (gammal), skinnjacka från Modelungen och jeans från Topshop.

50 shower klara

Datum 2010-07-23 Klockslag 12:15:03
Hej hej!

Då ska jag och Tobbe börja med show nummer 51 och 52 idag. Nu är det alltså bara tio dagar kvar och sen åker jag och Christian till Bulgaaarieeen!! =D



Haha, jag och Tobbe för fyra år sedan. ;) Alltså andra året vi jobbade tillsammans.

Här har ni pappas favvolåda som vi gjorde första året (det här är från Bingolotto två år senare)

Sunny Beach/Bulgarien för sex år sedan...

Datum 2010-07-22 Klockslag 22:51:59
Då såg det ut så här... ;)

 

Hehe, småtjejer liksom... inte för att ni fick se så värst mycket av Bulgarien, men ändå! ;)

Lyxsemester!

Datum 2010-07-22 Klockslag 17:43:42
Ja jösses vad vi kämpat för att hitta en bra resa... och nu har vi äntligen lyckats!! =D Det blev alltså Bulgarien och Sunny Beach. Nu tänker säkert många av er "euuuww, Sunny Beach!", men nu är det så att vi bokat in oss på ett riktigt 5-stjärnigt lyxhotell med ett inbyggt shoppingcenter så vill vi inte lämna hotellet då behöver vi inte det heller! ;)

Har faktiskt varit i Sunny Beach för typ fem år sedan och det var sjukt kul! Nu är ju inte jag och Christian ute för att röja loss, men stranden där är verkligen magisk och det finns miljarder saker att hitta på! En av mina bästa resminnen är faktiskt just från Bulgarien när vi åkte ut på havet med en stor träbåt och låg på madrasser och solade en hel dag.

Och 700 meter bort ligger Aqua Land. Hallååå!! =D

Vi kommer alltså att åka den 3:e augusti och komma hem den 10:e. Precis lagom till repet inför Ung08 som vi kör igång den 11:e. Och här har ni lite bilder på hotellet. =)

 

Så här står det på fritidsresors hemsida (vi åker med Ving)

På Barceló Royal Beach har man lagt stor vikt vid både stora och små detaljer. Hela hotellet andas lyx som passar den kräsne resenären.

Den ultramoderna inredningen är något helt annat än den stil man förknippar med östeuropeisk. Svulstiga, guldfärgade lampkronor hänger ner över de lila sammetssofforna med pösiga kuddar och de snygga rottingfåtöljerna. Blommor och blad är det genomgående inredningstemat som kommer igen i både form och mönster.

Poolområdet är stilistiskt med vita soldynor och parasoll som bryter av mot det turkosfärgade vattnet och växterna med exotisk touch. Tittar du på poolområdet från ovan ser du att en pool ser ut som en blomma, den andra och den tredje som löv.

Ett av hotellets många fördelar är den stora, lyxiga spa-anläggningen. Här kan du ägna dig åt olika behandlingar, hamam, gym eller att slappna av i någon av relaxutrymmena.

I pianobarens tak sprider de strutformade lamporna i olika färger ett behagligt sken. Kvällarna kan du här tillbringa med att lyssna på levande musik eller diskokvällar. Lekplats, kafé och Internethörna har du också tillgång till. Intill hotellet ligger ett shoppingcenter. Till den fina stranden tar det inte många minuter att promenera.

Hippytimes...

Datum 2010-07-22 Klockslag 14:59:18

img_1896 (MMS)

Hippytimes...

Aaaaaaaahhhh!!!!!! Jag och babe har ÄNTLIG...

Datum 2010-07-22 Klockslag 13:36:42

img_1894 (MMS)

Aaaaaaaahhhh!!!!!! Jag och babe har ÄNTLIGEN bokat och betalat vår resa!!! :D :D :D Kan typ inte fatta det!! Gaaaalet 5-stjärnigt i Bulgarien och vi åker den 3:e augusti!! Ska visa er mer av hotellet sen när jag kommer hem. :) Wiiiiiiiiieee!!!

Stabbed...

Datum 2010-07-21 Klockslag 21:52:46
Suck... känns som att jag fått en jävla dolk rakt i hjärtat. Vill egentligen inte slänga ur mig sånt här på bloggen men ibland har man saker som bara rinner över. Jag förväntar mig att bli blåst och bli behandlad illa av de flesta i dans- och musikbranschen - det hör liksom till och man blir väldigt lätt cynisk och bitter. Men när personer som har nästlat sig in i ens själ och hjärta gör en sån sak, då känner man sig verkligen stabbad... Jaja, det visar bara att man aldrig ska sänka garden. Lesson learned.

Anyway, repet med Lucaz aka Miss Dorzia gick hur bra som helst! Vi ska sätta klart resten av showen imorn. Nu tänkte jag städa lite innan babe kommer hem sen blir det nog lite mer Maaaarioooo! ;)

Nej, nu tänker jag rycka upp mig och bara tänka på bra saker och se framemot giget på lördag. Pride here I come!! ;)

Dom här fantastiska kreationerna ska jag och Natalie få ha på oss lördag! Det är Lucaz som gjort dom helt själv.



Lite gladmusik!


"Love" (Dandeej Remix)

Datum 2010-07-21 Klockslag 15:01:08
Här har ni ett tips på en riktigt bra remix. "Love" (Dandeej Remix) av Inna.


Klänning/tunika från GT idag... Och glöm n...

Datum 2010-07-21 Klockslag 14:10:14

img_1883 (MMS)

Klänning/tunika från GT idag... Och glöm nu ute att rösta på min skor, för då blir jag glad! ;)

Grönan och Miss Dorzia

Datum 2010-07-21 Klockslag 11:52:47
Hallå där!
Sovit gott? Jag kom i säng apa-sent så jag är rätt så trött... ;) Idag blir det Grönan som vanligt och efter det skall det repas med den här schnöggingen inför Pride... =)




Hörs lite senare! =)

Fastnade...

Datum 2010-07-21 Klockslag 02:15:07
Med lite skor.... ;)
Här har ni min lilla "rock-kollektion"...

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Time for bed!

Datum 2010-07-21 Klockslag 01:33:15
Har hållit på att leta resa i flera timmar.... suck... men nu är det allt dags för sängen! Får fortsätta mer sen...

Natti natt!

Cherokee

Datum 2010-07-20 Klockslag 21:51:56

 

I was born too late... ;)

 

Djurgårdmys

Datum 2010-07-20 Klockslag 19:37:52
Halloj!

Har verkligen hängt på Djurgården heeela dagen idag! Först blev det som sagt picknickfrukost med Anna. Fick också min 25-års present som bestod av en gaaaalet söt liten gossedjurskanin! Haha! ;) Sen fick jag en dekorationspryl som ni ser i inlägget nedanför och sist, men inte minst en kryssning med min lilla räka Anna! =D

Mamma och pappa var som sagt och kollade på andra showen. Lite trist bara att dom lyckades pricka just idag (ska inte gå in på detaljer.... men det har funnits bättre showdagar om man säger så.... och det berodde INTE på mig och Tobbe!). Sen tog vi en promenad ut till Josefinas för att äta middag. Det blev havsaborre med en massa gott till! Muuuums!! Sen blev det en långsam glass promenad tillbaka till bilen som stod parkerad borta vid Grönan. En mycket lyckad dag! =)

Lite bilder från Annas och min picknick...

 


Present från söta Anna! :)

Datum 2010-07-20 Klockslag 15:09:34

img_1828 (MMS)

Present från söta Anna! :)

Jeansskjorta Bikbok, oversize tisha Chicy,...

Datum 2010-07-20 Klockslag 13:33:22

img_1864 (MMS)

Jeansskjorta Bikbok, oversize tisha Chicy, prickiga strumpbyxor Lindex och Converse = jag idag.

Picknickfrukost på Djurgården

Datum 2010-07-20 Klockslag 10:41:49
Morrn morrn!
Nu ska jag strax iväg och ha mysfrukost på Djurgården med Annapanna! Lite filtar, köpa med sig nån god macka och te och sätta sig på någon gräsplätt vid vattnet. Myspys! =D

Idag kommer dessutom m&p och kollar på andra showen, sen ska vi vidare till Josefinas och äta middag. Mums!

Hörs sen!


Hehe, jag och babe kör Mario på vårt nya W...

Datum 2010-07-19 Klockslag 23:36:02

img_1819 (MMS)

Hehe, jag och babe kör Mario på vårt nya Wii... ;)

INNA - 10 minutes (ny video)

Datum 2010-07-19 Klockslag 20:46:21
Inna med ny video. Hon är så himla liten och söt! Hon tävlade ju mot oss (Gathania) i Polen förra året. Tror att hon kom trea eller tvåa...

 

 

Här är Inna från Polen (Sopot Hit Festiwal 2009)

 

 

Och så här såg vi ut! =)

 

"Fick sitt ansikte bortskjutet"

Datum 2010-07-19 Klockslag 18:36:33
Usch vad hemskt.... när det gäller sånt här så står jag helt och hållet bakom plastikkirurgi!

Designa din egen sko

Datum 2010-07-19 Klockslag 18:05:47
Ni har väl inte missat att man nu kan designa sin egen sko på Nelly.se och tävla om en massa fina priser? Slängde ihop en lite snabbt, men det lär ju bli fler så småningom.... ;)


25 bast!

Datum 2010-07-19 Klockslag 12:17:38
Ja men då var man 25 bast då! Guuuud vilken perfekt dag jag hade igår! Vaknade som sagt och blev överöst med paket och sång! Sen åkte vi till m&p och åt världens godaste födelsedags frukost/lunch. Efter det fick jag skjuts in till Grönan och blev grattat av en massa folk som jobbar där, plus Tobbe, hans tjej Karolina, deras übersöta bäbis Tove och hunden Bosse. ;)

Till kl. 16 showen kom Christian, Natalie, Wolfie, Anna, Nathalie, Micki, Micke, Sara och Mattias och kollade på mig och Tobbe. Sen blev det Grönan-röj!! ;) Nä, men vi sprang runt och åkte grejer till sent på kvällen (och jag höll till slut nästa på att spy... ;) ) och sen blev det en snabbis förbi Josefinas, en tokmysig promenad hem och lite Wii innan jag och babe gick och la oss. =)

Snodde l ite bilder från Ida... ;)


 

Födelsedagsbarnet.... ;)

 

 

Mina lovely girlies; Ida, Nat, Nat och Anna!

 

 

Och eftersom en av Idas sora drömmar alltid har varit att få ligga i en trollerilåda, så drog vi också upp henne på scenen och stoppade ner henne i samma låda som Anna Anka blivit avkapat i. ;)

 

 

En väldigt stolt Ida med tröjan hon fick på scenen! =) Vad gör man inte för sin lilla Wolfie!

 

Tusen tack till ni som var med och ni som har bombarderat mig med gratulationer hela gårdagen!! Ni förgyllde verkligen min dag! Massa kärlek till er!

Meeeer presenter!! Hihihihi!! ;)

Datum 2010-07-18 Klockslag 15:15:20

img_1800 (MMS)

Meeeer presenter!! Hihihihi!! ;) (från mamma och pappa)

Min extremt goda födelsedagstårta som mamm...

Datum 2010-07-18 Klockslag 14:13:10

img_1798 (MMS)

Min extremt goda födelsedagstårta som mamma bakat! :)

"Idaaag e ingen vaanlig daaag, för dee e Celinas fööödelsedaaag...!"

Datum 2010-07-18 Klockslag 08:43:44
Hurra hurra hurraaa!! =D Idag fyller jag 25 år!!

Blev väckt i morse av sång från min fina karl och sen blev jag bokstavligt talat överöst med presenter!! Räknade det till 9 st. Så här såg det ut då...




Först öppnade jag Christians mammas paket och hon hade köpt den här toksöta sommarklänningen till mig! =)




Sen öppnade jag resten och det visade sig att dom liksom hörde ihop lite.... ;)



Wiiiiiiiiii!!!!!

Ja, det är alltså ett Wii! ;) Med femtioelva tillbehör och FEM olika spel!!

Iiiiiiihihihihihihiiiiii!!!!
*hoppa upp och ner*

Nu ska vi försöka installera det här innan vi åker till Lidingö för födelsedagsfrukost hos mamma och pappa (min farfar och min faster Ylva kommer också dit). Sen har jag också fått dispens av Tobbe att komma typ 40 min senare idag plus att pappa kommer köra mig till Grönan. Jag gillar att fylla år. ;)

Sen kl. 16 kommer det lite kompisar till Grönan för att kolla på mig och Tobbe och efter det får vi se var ödet leder oss vidare. ;)

Nu ska jag återgå till mitt nta Wiiiiiiiiii!! =D

Pink i olycka på scen - förd till sjukhus

Datum 2010-07-17 Klockslag 18:45:01


Pink was injured at a gig in Germany last night and was rushed to hospital. The star cut short her show in Nuremberg after falling out of a harness and hitting a crowd barricade. Soon after the incident she wrote on Twitter: “Didn't get clipped in2 harness correctly, drug me off stage, fell in2 barricade. Getting xrays. I hope it at least looked cool!!!” And Pink later confirmed that she did not suffer any serious injury. She said: “Nothing's broken, no fluid in the lungs, just seriously sore. I made that barricade my b*tch!!!!”

http://www.mtv.co.uk/artists/pink/news/230711-pink-injured-at-gig

Så här skriver expressen.se

Det spektakulära lufttricket gick fel. Storstjärnan Pink slungades in i ett stålstaket framför tusentals fans. Konserten i Nürnberg fick avbrytas medan stjärnan fördes till sjukhus.


Pink spelade i Nürnberg på torsdagskvällen. Inför avslutande låten, "So What", skulle sångerskan skjutas iväg i en stor slangbella för att flyga upp i luften - var det tänkt.
Hennes medhjälpare hade glömt att spänna fast henne i säkerhetsanordningen och i stället för att flyga upp i skyn föll Pink hårt av scenen och in i ett staket.

"Ordentligt öm"
Stjärnan kunde själv ta sig tillbaka upp på scenen men tvingades avbryta showen för att åka till sjukhus.
– Ok alla mina älskare där ute - inget är brutet, ingen vätska i lungorna, bara ordentligt öm, uppdaterar Pink sina fans via Twitter efter läkarundersökningen.


Här är videon...

På väg hem nu. Jösses vad det ska lördagsm...

Datum 2010-07-17 Klockslag 17:16:24

img_1777 (MMS)

På väg hem nu. Jösses vad det ska lördagsmysas ikväll! :) Och vet ni vad, om några timmar fyller jag 25 år! Flummigt. :)

Exclusive just for you; Bakom scenen just ...

Datum 2010-07-17 Klockslag 15:53:10

img_1740 (MMS)

Exclusive just for you; Bakom scenen just nu... ;)

Säg hej till Tobbes hund Bosse! :)

Datum 2010-07-17 Klockslag 15:31:34

img_1739 (MMS)

Säg hej till Tobbes hund Bosse! :)

Gårdagens

Datum 2010-07-17 Klockslag 12:09:08

Preview på Ace Of Base nya singel "All for you"

Datum 2010-07-16 Klockslag 22:47:16
Lite svårt att få sig en uppfattning, men här är en liten preview i alla fall....

Jag tycker att du är fin!

Datum 2010-07-16 Klockslag 20:28:45
Haha, fick den här nerkörd i handen av nån snubbe när jag var på Clas Ohlson för några dagar sendan (av alla ställen).






Haha, det var väl snällt! ;)

Plutt-Celina & Plutt-Anna

Datum 2010-07-16 Klockslag 18:39:01
Haha!! Kolla vad Anna skickade till mig för någon dag sen!
We go waaaaay back! ;)



Jag hemma hos Anna



Hahahaha! Lite skillnad på oss nu?

Fläta X 3

Datum 2010-07-16 Klockslag 17:07:11

 

Tobbe Trollkarl och jag laddar inför showe...

Datum 2010-07-16 Klockslag 14:14:16

img_1744 (MMS)

Tobbe Trollkarl och jag laddar inför showen. ;) Det är "Le Baguette" han har i handen för övrigt.. så att ni inte får för er nåt annat.. ;)

Min balkong blir bara mysigare för varje d...

Datum 2010-07-16 Klockslag 12:50:36

img_1737 (MMS)

Min balkong blir bara mysigare för varje dag som går! :) Nu har jag äntligen fixat ett par gröna filtar att ha där också! Älskar att sitta och äta frukost på balkongen. Det är väldigt svårt att slita sig när man väl gosat ner sig.. ;)

Ace of base - comeback??

Datum 2010-07-16 Klockslag 11:06:53
Läste precis att Ace of Base släpper sin nya singel "All for you" idag, fast med två betydligt yngre tjejer - Clara Hagman och Julia Williamsson som nu ingår i gruppen tillsammans med originalmedlemmarna Ulf Ekberg och Jonas Berggren. Känns kanske liiiiiite smutsigt.... men det blir nog bra!

Ska bli spännande att höra!

 

Gamla Ace of Base

Det var tider det... ;)

 

 

Haha, den här var faktiskt min favorit som liten. =)

 

Victim nr 2

Datum 2010-07-15 Klockslag 22:12:00

 

 

 

 

Victim nr 2... Han är dyr i drift den här ...

Datum 2010-07-15 Klockslag 19:27:14

img_1711 (MMS)

Victim nr 2... Han är dyr i drift den här lilla isbjörnen. ;)

Minivibe is taking over!!

Datum 2010-07-15 Klockslag 18:43:21
Nu ligger infon om att Minivibe ska uppträda ute på flera sidor på internet! Superkul! =) Plus att "TikTok-videon" nu ligger uppe i över 23 000 visningar och söker man på "Tiktok Choreography" på youtube så ligger vi först! =D Try it!

Fritidsgården "Kulan" på Lidingö har också skrivit om oss på deras blogg...

Missa oss nu inte den 13:e augusti kl. 19.20 på stora scenen! :)

Don't mess with me, I'm armed!!

Datum 2010-07-15 Klockslag 17:03:10

img_1700 (MMS)

Don't mess with me, I'm armed!!

Sparkdräkt - men ärligt???

Datum 2010-07-15 Klockslag 15:06:36
Näe jag KAN bara inte gilla det här! Fy satan vad fult!! Sorry om några av er läsare redan köpt en men det här är bara no no no nonono för mig!!

 

bilder från www.finst.se/falsksanning

 

Alltså va??? Är det jag som är för gammal nu eller vad? Jag fattar inte grejen! Sen när blev det inne att se ut som nån jevvla Teletubbie???

 

"These boots were made for walking..." Vir...

Datum 2010-07-15 Klockslag 13:29:46

img_1698 (MMS)

"These boots were made for walking..." Virkad tröja från Topshop och armband från NY. Nu ska vi strax upp på scenen. Yeeehaaa!

SJ - deathtrap?

Datum 2010-07-15 Klockslag 12:07:41
Gomorron! Hoppas att ni sovit gott. =) Satte mig precis vid datorn och kom in på artikeln om SJ-tåget som stod stilla i över 6 timmar. Såg det för några dagar sedan, men nu har det tydligen hänt igen fast inte lika dramatiskt.

Fy satan för att ha varit på det tåget! Jag hade lätt varit en av dom som gråtit och haft panik!


"Folk slog sönder fönstrena"


X2000-tåget åkte från Stockholm klockan 14.10.
Strax efter start blev det stopp - och passagerarna blev fast i sju timmar i de kokheta vagnarna.
- Folk slog sönder fönstren i bistron med yxa för att få luft, säger Hans Våglöf, 56, till Expressen.se.

Problemen fortsätter för SJ. Vid klockan 14.10 lämnade ett X2000-tåg Stockholm med destination Göteborg.
Allt gick bra – under de första minuterna.
Men av okänd anledning blev det stopp strax söder om Flemingsberg, bara några mil från centralen.
Och där har man blivit kvar. Klockan 20.30, mer än sex timmar efter avgång, jobbade SJ fortfarande med att lösa problemen.

(.....)


Krossade fönstren

När tåget fastnade i en tunnel utbröt panik ombord.
– Folk slog sönder fönstren i bistron med en yxa för att få luft, säger Hans Våglöf, 56, till Expressen.se och fortsätter:
– Det var många som grät och skrek.
Passagerarna fick klara sig i fem timmar utan vatten. Många fick dricka öl och vin för att stilla törsten.
Vid klockan 21 hade tåget kommit till Södertälje.
Enligt Hans Våglöf väntade en ambulans på tåget när man kom till Södertälje.
En person fick då transporteras till sjukhus.
– En person har förts till sjukhus, säger driftsledaren på SOS Alarm till Expressen.se..


Från www.expressen.se


Nä usch!!
Jag får rysningar!! Är inte supersugen på att sätta mig på ett SJ-tåg just nu direkt....




Badbilder

Datum 2010-07-14 Klockslag 21:38:42
Hallå där! Sorry för dålig uppdatering idag, men det blev som sagt sjukt panikigt i morse. Sen när jag kom hem var det dags att jobba lite mer, men NU är jag äntligen ledig! =)

Igår hade jag som sagt så sjukt mysigt på kvällen! Åkte hem till m&p och kylde av mig i jacuzzin, sen blev det supergod middag och resten av kvällen lekte jag med Boogie i poolen. Måste tyvärr meddela att poolen inte längre existerar eftersom vår smarta hund tuggade sönder den idag. Morr....

Här är lite bilder i alla fall från igår!

Jaja, det var ju kul så länge det varade.... dvs en dag.... varför måste hundar tugga på ALLT?? =(

Mamma och pappa har sagt att dom ska köpa en ny...



Idag var också Christians brorsa med fru och två barn på Grönan för att kolla på mig och Tobbe. Dom verkade gilla det, så det var kul. =) Plus att andra showen bestod av den absolut bästa publiken hittills! Galet drag! ;)

Och vet ni vad, nu har vi precis kört hälften av vår lilla Grönan-turné! Vi ska upp i 70 shower och idag gjorde vi nr 35 och 36. =)

Vill ni förresten se fler bilder från Grönan? Backstage kanske? ;) Hur det ser ut på scenen/showbilder/vilka trick och illusioner vi gör? Hojta till i så fall!

Stressig morgon indeed!! Hade planerat en ...

Datum 2010-07-14 Klockslag 13:27:16

img_1673 (MMS)

Stressig morgon indeed!! Hade planerat en massa saker nu på morgonen, men så blev jag tvungen att paniiiikstäda hela lägenheten så det slutar med att jag får springa iväg med kurrande mage och missar dessutom tåget på vägen. Suck... Men men, nu är jag i alla fall här så det löste ju sig till slut. :) Hade tänkt att visa er lite fler bilder från igår men jag får ta det sen när jag kommer hem. Som plåster på såren så bjuder jag på den här helt fantastiska bilden. ;)

Hehe, poolen blev godkänd! ;) vi har en rä...

Datum 2010-07-13 Klockslag 19:32:10

img_1643 (MMS)

Hehe, poolen blev godkänd! ;) vi har en rätt så lycklig hund nu som springer runt och leker för fullt. ;)

Tror ni det här är niiiice eller vad!! ;)

Datum 2010-07-13 Klockslag 18:49:58

img_1627 (MMS)

Tror ni det här är niiiice eller vad!! ;)

Världens bästa låt

Datum 2010-07-13 Klockslag 17:15:19
Har ni också en låt som ni brukar använda när man får frågan "Vilken tycker du är genom tiderna världens bästa låt?". Galet svår fråga egentligen, men jag har bestämt mig för länge sen att min är "Pride" med U2, så här har ni den. =)

 

Vilken är din bästa låt genom tiderna? =)

Hahahaha!!! Vi har precis varit med om åre...

Datum 2010-07-13 Klockslag 14:53:32

img_1602 (MMS)

Hahahaha!!! Vi har precis varit med om årets mest episka show!!   Shit vad jag och Tobbe stod och asgarvade mitt på scenen! Det här gjorde vår dag! ;) Kan berätta mer ikväll, but you should have been there. ;)

Värmeslag

Datum 2010-07-13 Klockslag 11:33:00
Alltså jag vet att man inte ska klaga. Varken på mitt sommarjobb eller värmen... men då två sakerna tillsammans börjar faktiskt köra slut på mig! Det är så äckligt j-vla jobbigt att stå på scen och skutta runt i den här värmen så ni anar inte!! VARFÖR ska det vara sånt här väder just dom fem veckorna då det verkligen är som jobbigast??!!!

Och som att det inte räcker med det, på söndag ska det självklart regna (min födelsedag). Suck.... Det är nästan så att man vill åka utomlands för att det är svalare där... men som sagt, man ska ju inte klaga. Hrm.

Hoppas att ni får en toppendag i alla fall och njut lite av värmen åt mig. ;)

 

Har precis införskaffat en pool!

Datum 2010-07-12 Klockslag 19:26:29
Ja, alltså inte till mig utan till Boogie. ;) Han älskar nämligen att bada men det finns liksom inget riktigt bar badställe i närheten där han kan plaska runt. Och dammen hemma är för djup och jacuzzin.. ja.. ni fattar. Så därför var jag inne på leksaksaffären idag och köpte en lite plaskpool! =) Hoppas nu bara att han inte tuggar sönder den....

Tycker så synd om honom. Kan inte vara lätt att gå runt med all den där pälsen nu. Mamma och pappa brukar hälla lite vatten över honom då och då, men det är ju plaskandet han vill åt! Så nu ligger han mest still inne och flämtar. =(

 

 

 

 

Skönhetstävlingar för barn

Datum 2010-07-12 Klockslag 17:05:12
Sånt här är ju verkligen bara så sjukt! Only in USA... Man har ju sett diverse skräckexempel på TV där barnen springer runt som små robotar medan deras feta morsor står nedanför scenen och gestikulerar vilt. Usch!!










Var någonstans är det här vackert undrar jag???
Till mammorna; Köp en j-vla docka och låt barnen vara ute och leka istället!!


Another day in paradise? Ja för er som tyc...

Datum 2010-07-12 Klockslag 12:54:54

img_1587 (MMS)

Another day in paradise? Ja för er som tycker att Grönan är det, så jepp. ;) Har mina helt fantastiskt sköna byxor från Indiska och linne med ringning i ryggen från h&m. När det är sån här galen luftfuktighet så gäller det verkligen att ta på sig fladdriga kläder. Svettas som en gris typ!

Dagens garv!!

Datum 2010-07-12 Klockslag 11:39:30
Gomorron!
Vill ni skratta och känner er lite konstiga av värmen - då har ni kommit till rätt plats! ;) Det är viktigt att skratta så därför lägger jag upp det här. Vet att säkert hälften av er redan har sett det här, men jag skrattar lika mycket fortfarande. ;)

Vi börjar med "The talking cats"
Här har ni den "riktiga" varianten först och sen kommer översättningen. Enjoy!

 

 

Hahaha , här har ni en till!

 

 

I can go on forever! ;)

 

 

HAHAHAHA!! Vet inte om det är värmen, men jag fick typ skrattkramp när jag såg den här!! XD XD XD

MÅSTE SES!!!

(börjar typ gråta av skratt av björnen!)


Medelhavsnatt i Stockholm

Datum 2010-07-12 Klockslag 00:18:32
Helt fantastiskt vad skönt det är ute ikväll! Kom precis hem från m&p och det var verkligen som att knata runt i vilken charterort som helst. Allt luktar utomlands när det är så här varmt. Mitt trapphus luktade utomlandshotell när jag kom hem! Tog på mig jeansjackan när jag skulle börja röra mig hemåt, men det åkte av rätt så snabbt igen. ;)

Kommer nog sova med öppen balkongdörr i natt... nästan så att man skulle lägga sig på balkongen... hmm....

Har ni tänkt på att i vintras slog vi nåt rekord i kyla från -70 nånting, och nu idag slog vi värmerekordet sedan -94. Snacka om att Sverige har ett rätt så varierat klimat!! Och ni ska bara veta hur det är att stå på en scen med strålkastare som värmer upp allt typ fem grader till! Både jag och Tobbe mådde ganska så konstigt idag kan jag ju berätta. Men man ska ju faktiskt inte klaga, eller hur? Jag njuter i fulla drag! Haha, och alla svenskar som är utomlands nu måste känna sig en aning blåsta. ;) En liten hälsning från alla oss som är kvar här i Sverige. ;)

 

Gonatt på er! =)

 

Två veckor med Tobbe Trollkarl

Datum 2010-07-11 Klockslag 21:33:50
Helt sjukt, men jag kom precis på att Tobbe och jag redan avklarat två veckor av FEM nu på Grönan! Shit vad tiden går snabbt.






28 shower avklarade, and 38 more to go! ;)

Ohch glöm nu inte att komma och kolla på oss!

Underbara ni!

Datum 2010-07-11 Klockslag 17:53:56
Haha, kolla min statistik senaste dagarna. ;)




Välkomna alla nya och hoppas att ni stannar kvar! =)
Och tack för alla kommentarer! Ska ta och sätta mig nu ikväll och svara på allt, men först - jacuuuuzziii! ;)
Hoppas att ni får en toppenmysig kväll!

Så där, då var man på väg mot Lidingö, rev...

Datum 2010-07-11 Klockslag 17:25:44

img_1578 (MMS)

Så där, då var man på väg mot Lidingö, revbenspjäll, sol och jacuzzi. Pimpin'! ;) Om ni undrar vad jag har på mig så är det jumpsuiten från H&M, halsbandet från Nelly och skärpet är second hand. Tudels!

Måste erkänna att det inte hade varit helt...

Datum 2010-07-11 Klockslag 15:32:14

img_1566 (MMS)

Måste erkänna att det inte hade varit helt fel att krypa in i den här i några timmar..... Haha, ni skulle se mig och Tobbe i logen nu... Helt utslagna och så ska vi upp på scenen igen om en halvtimma. Ja jösses... Kan också passa på att tipsa om Grönan just nu - inga köer! ;)

Det här satt jag och Natalie och smaskade ...

Datum 2010-07-11 Klockslag 12:42:34

img_1561 (MMS)

Det här satt jag och Natalie och smaskade på igår. Räksallad och Ceasarsallad på Josefinas. Kan absolut rekommendera det! :) Sitter på pendeln på väg till Grönan nu. Daaamn vad det är varmt!! Och ikväll blir det grillning hemma på Lidingö och garanterat ett dopp i utomhusjacuzzin! ;) Den går tydligen att ha kall också (svalare) vilket jag verkligen ser framemot! Hörs lite senare!

Besöksrekord deluxe!! XD

Datum 2010-07-11 Klockslag 00:51:56
Hahaha, tänk om man kunde ha sån här besöksstatestik varje dag liksom. ;) Hoppas att några av er stannar kvar också. Fick förresten precis reda på att min lilla recension även ligger uppe på Falsksanning. Kul! =)

Har haft en toppenmysig kväll i studion med babe, Mike och Natalie och snart ska man upp och åka till Grönan igen då. ;)

Natti natti!

Sitter här på Josefinas med min äääälsklin...

Datum 2010-07-10 Klockslag 17:39:06

img_1558 (MMS)

Sitter här på Josefinas med min äääälskling Anna som har varit och kollat på mig på Grönan. :) Snart kommer mina två Natalie-or hit också.

Sitter på Berns uteservering och tar en kv...

Datum 2010-07-09 Klockslag 19:46:08

img_1548 (MMS)

Sitter på Berns uteservering och tar en kvällsdrink med Christian och Jonte. Vi har precis smällt i oss en rejäl middag på Fridays. Det här är så somrigt så jag vet inte vad. :)

Satellite

Datum 2010-07-09 Klockslag 18:40:20
Den här gillar jag också. Man blir glad liksom. =)

Fläta idag.

Datum 2010-07-09 Klockslag 15:00:40

img_1546 (MMS)

Fläta idag.

9:e juli

Datum 2010-07-09 Klockslag 11:57:03
Gomorron! Sitter här och sippar på mitt (numera) favvoté och lyssnar på ljudet av byggartbeten utifrån som aldrig någonsin verkar ta slut!! Seriöst, dom byggde för fullt när jag flyttade in och dom håller fortfarande på??? Det är ALLTID något nytt! Vad är grejen med det?

Anyway, visste ni att jag och Tobbe har gjort över 20 shower nu på Grönan i sommar? Tror att det är nummer 23 och 24 idag. Plus att Christian kommer och titta på den andra! =D Haha, fatta att vi har typ 50 more to go innan sommaren är slut... det är sick!

Christian och jag försökte förresten leta resa igår. Halvsoft... man blir bara trött, irriterad och får panik... vi måste nämligen åka antingen den 2:a eller den 3:e för att jag ska kunna hinna tillbaka till Ung08 och en modevisning som jag ska gå. Men men, det är bara att ta nya tag och försöka igen. =) Är det någon som har nåt bra tips på att åka i augusti så fram med det bara!

 

(jag igår när vi kollade upp resor....)


 

Gran Canaria förra året.... mmmm.... =)

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Datum 2010-07-08 Klockslag 17:27:16
Haha, den här låten gick jag runt och sjöng heeeela tiden för några år sedan. Det var då jag och Tobbe körde "Julkul i Globen" med bl.a. Markoolio, Amy Diamond och Mojje. Och hur skön är inte Mojje??!! =D Han är en helt fantastisk underhållare och verkligen en toppenkille på alla sätt!

 

Varning!!

Börjar ni lyssna på den är risken VÄLDIGT STOR att den fastnar i huvudet några dagar framöver! ;)

 

Alltså ni ska veta att jag faktiskt aldrig...

Datum 2010-07-08 Klockslag 15:12:44

img_1531 (MMS)

Alltså ni ska veta att jag faktiskt aldrig varit någon riktig "klänningtjej", men jag börjar komma in i det. Känns som att det är rätt så oundvikligt när det är så här varmt. Och så blir mamma glad. ;) Christian och jag tänkte dessutom dejta lite nu efter att jag slutat på Grönan idag så jag ville vara lite extra fin. :)

Témys på balkongen

Datum 2010-07-08 Klockslag 12:27:19

Fick den här supersöta tégrejen av Ida S i lördags på min 25-års fest. Hur smart som helst! Först sätter man "blomdelen" i muggen och häller i lösté där det får stå och dra en stund.

 

 

Sen tar man ut den och sätter ner den i "bladdelen" och så kan man återanvända téet igen! =)

 

 

Fick dessutom lösté av Ida också, och fy BUBBLAN vad gott det var!!! =D

 

 

Ibland har man det nästan för bra... ;) Satt här ute nu på morgonen och bara njööööööt. Hade jag varit ledig idag hade jag lätt suttit här i flera timmar! =)

Min "lilla" ringsamling ;)

Datum 2010-07-07 Klockslag 19:24:46
Här kommer lite ringar som jag använder mest just nu;




Här kommer alla från www.cocoo.se
Älskar den sidan för man kan verkligen hitta ALLT i ringväg där!




Från v. till h.
Första två kommer från Glitter, blommar från asos.com och den sista från Arlandas taxfree faktiskt. =)




Från v. till h.

Dom första tre är från H&M och de sista från Nelly.se


Got any favourites? =)

Någon som varit i Tunisien?

Datum 2010-07-07 Klockslag 18:05:17
Någon som kan rekommendera Tunisien? Billigt/dyrt? Bra/dåligt? Bästa stället att do? Bästa hotellet?





















Bilder från www.fritidsresor.se

Details - är verkligen helt förälskad i ha...

Datum 2010-07-07 Klockslag 15:09:06

img_1510 (MMS)

Details - är verkligen helt förälskad i halsbandet! :)

Idag ska det bli varmt säger dom, så jag t...

Datum 2010-07-07 Klockslag 12:55:32

img_1508 (MMS)

Idag ska det bli varmt säger dom, så jag tänkte inviga mitt maglinne (som legat i garderoben och väntat på bättre dagar i typ två månader) från Topshop. Har också på min mitt nya halsband från Nelly och armbandet från Indiska som jag typ är kär i. ;) Bootsen är vääääldigt gamla och skärpet second hand. Fick en fråga förut var alla mina ringar kommer ifrån. Tänkte att jag helt enkelt gör ett inlägg senare idag om mina favvoringar och var dom kommer ifrån. Låter det som en bra idé? :)

På väg till m&p för lite hemlagad mat. :) ...

Datum 2010-07-06 Klockslag 17:29:06

img_1500 (MMS)

På väg till m&p för lite hemlagad mat. :) Idag var det sjuuukt mycket folk på Grönan, grymt kul! Och ni har väl planerat in ett besök på dansbanan nu när Tobbe och jag är där, eller hur? ;) Om inte så tycker jag att ni tar och gör det! Kl. 14 och 16 VARJE dag fram till den 1:a augusti. Komsi komsi! :)

Details...

Datum 2010-07-06 Klockslag 13:30:50

img_1498 (MMS)

Details...

Minivibe - EN av FYRA dansakter på Ung08!!

Datum 2010-07-06 Klockslag 11:49:11
Nu har dom gått ut med vilka som kommer att uppträda på Ung08 och det sjukaste är att det bara är FYRA stycken dansakter och vi är EN av dom!! Snacka om att ha blivit utvalda! Är supermegastolt!! =D

 

Här har ni hela artikeln;

http://ung08.nu/Article.aspx?Id=321

 

Om ni vill se vilka andra som uppträder är det bara att gå in på "alla artister".

 

Vi kommer alltså att stå på STORA SCENEN den 13:e augusti kl. 19.23 sharp!! (nej jag överdriver inte, detta är den tiden vi har fått.. ;) )

 

Kom och stötta oss!!!! =D =D =D

Bohemic

Datum 2010-07-05 Klockslag 22:32:15
Detta fyndade jag på Indiska idag. Underbart billigt och fantastiskt snyggt! ;)



Armband i koppar



Batikklänning



Sjal

Och så min favorit... =)



Känns väldigt bohemiskt och somrigt! =)

Morr.......

Datum 2010-07-05 Klockslag 20:04:29

Sitter i Tessinparken och njuter av sommar...

Datum 2010-07-05 Klockslag 18:25:20

img_1488 (MMS)

Sitter i Tessinparken och njuter av sommaren. Ååhh vad jag är en sommarperson! Älskar ljuset, färgerna, lukterna, allt!! :D Jag är verkligen en sån som lätt får höst- och vinterdepressioner, men nu trivs jag som fisken i vattnet! Hittade också bl.a två suuupersöta klänningar på Indiska-rean precis. 99 kr liksom. Ja tack!! :D Ska visa er dom Dom bär jag kommer hem strax. Katshing!

Mitt smultronställe. Här satt jag nu och å...

Datum 2010-07-05 Klockslag 15:33:36

img_1469 (MMS)

Mitt smultronställe. Här satt jag nu och åt min lunch. Ett thaiställe i form av en husvagn. Underbart!

Nu är vi klara med första. Såg precis att ...

Datum 2010-07-05 Klockslag 14:58:26

img_1462 (MMS)

Nu är vi klara med första. Såg precis att vi är med i dagens Expressen också! (alltså den fysiska tidningen) Ska ta en bild så att ni inte tror att jag ljuger. ;)

Ja då har vi klarat av Aftonbladet också ;)

Datum 2010-07-05 Klockslag 11:53:50

 

Tobbe Trollkarl sågar Anna Anka

Oväntad besök på Gröna Lunds scen

Han plockar fram sågen varje kväll.

I dag var det Anna Ankas tur att bli delad mitt itu.

– Jag såg henne i publiken och tänkte "det här ska vi göra något kul av", säger Tobbe Trollkarl till Aftonbladet.

Tobias Blom, 34, alias Tobbe Trollkarl, uppträder på Gröna Lund varje dag.

I slutet av föreställningen tar han upp en kvinna för det klassiska trolleritricket, att dela den frivilliga assistenten med en såg. Under dagens show såg han ett bekant ansikte i publiken: Anna Anka.

– Hon är så rolig och galen, så det var ett givet val, säger Tobbe Trollkarl.

Hur reagerade hon?

– Med chock och panik i blandning. Hon spelade med jättebra och är den bästa assistenten till tricket hittills. Jag funderar på att anställa henne.

Var hon skraj, eller ska jag snarare fråga: hade hon separationsångest?

– Haha. Det tror jag inte hon var på det hela vägen.

Hur reagerade publiken?

– De var förtjusta. Det blev snudd på stående ovationer. Efteråt tiggde jag till mig en puss.

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att Jessica Alba var i publiken i morgon så att jag får kapa henne, och kanske tigga till mig en puss där också. Det önskar jag mig mest av allt, mer än världsfred.

 


 

Ja vad ska man säga. Another day at work... ;p

No Ordinary World

Datum 2010-07-04 Klockslag 23:10:43




Har myskväll med min fina karl... =)

Kvällen igår var MAGISK!!! Berättar mer se...

Datum 2010-07-04 Klockslag 15:46:56

img_1443 (MMS)

Kvällen igår var MAGISK!!! Berättar mer sen men nu måste jag upp på scen. :)

Feeling hot hot hot!

Datum 2010-07-03 Klockslag 15:11:48
Denna dag som Tobbes trollkarlsassistent kan sammanfattas med detta klipp;

Så här blev slutresultatet. Kan slå vad om...

Datum 2010-07-03 Klockslag 12:49:30

img_1393 (MMS)

Så här blev slutresultatet. Kan slå vad om att alla tjejer kollar in outfien och killarna försöker spana in vad det är för öl bredvid mig. Ja det är Corona. ;)

25-års fest!! =D

Datum 2010-07-03 Klockslag 11:55:56
Wiiiee!! Idag ska vi alltså fira att Mike fyllt 25 och Christian fyllt 30 och att jag fyller 25! =D Först ska vi mötas upp kl. 18 på Strandvägen där vi båt kommer att ta oss (typ 40 pers) till en mysig skärgårdsö där vi kommer mysa med GRYM mat (8-rätters, de ni!), skön musik och bara ha det allmänt glassigt. ;) Tog lite bilder på bl.a. kjolen och byxorna som jag tänkte ha idag.

 

Det syns inte direkt, men materialet är verkligen heaven!

 

Sen tänkte jag passa på och visa er en supercool bustier som jag i gårdagens panikshopping fick med mig hem från Topshop. Hade tänkt att använda den till nåt idag, men så blev det inte.

 

 

Ja visst är det färgglada papegojor på den! =)

 

Nä, nu måste jag fixa det sista innan jag pyser iväg till Grönan. Talk to ya'll lejter!


Klädpanik!!

Datum 2010-07-02 Klockslag 23:26:47
Alltså ni ska bara veta vilken galning på stan jag har varit idag! Direkt efter sista showen sprang jag raka vägen in till stan för att hitta en ny outfit till imorgon. Tror ni jag hittade nåt? Nope. Inte ett skit. Jag lovar att jag var inne i ALLA affärer som hade den minsta potensial att ha nåt snyggt. Men icke.

Usch vad jag HATAR när man bestämt sig för en outfit som helt plösligt sen inte finns mer!! Har inte varit på jättebra humör ikväll kan jag ju berätta... har försökt köra catwalk för Christian, men allt har verkligen kännt som den ena potatissäcken efter den andra.

Gav till slut upp och satte mig surt i soffan med underläppen hängandes ner till golvet. Men då, som en blixt från klar himmel, kom jag ihåg en långkjol som jag köpte i Thailand för två år sedan som jag faktiskt ALDRIG har använt! Den är gjord av ett superfint afrikanskt inspirerat tyg. Hur fin som helst! Så jag drog på mig den, ett vitt linne, lite smycken, kilklackar och VIPS - en ny outfit! =D

Känns skönt att ha den som reserv. Hoppet sägs ju vara det sista som lämnar människan, så jag tänkte faktiskt ringa ner till Gärdets Spel & Tobak över ängen kl. 10 sharp imorgon. Har nämligen fått alla mina Modekungen-paket dit, så det kan finnas en minimalisk chans att mitt paket ligger där. Kommer sova med tummarna hållna. ;)

Lovar att visa outfiten imorgon innan jag går! =) Här har ni den outfiten som jag tänkte ha sen när vi går ut (med lite tillpiffning så klart). Köpte byxorna på Indiska idag i ren panik. Det är typ haremsbyxor fast utan hängröv... ;) Väldigt skönt, lite silkigt och tunnt tyg.


Fanfanfanfanfanfaaaan!!!

Datum 2010-07-02 Klockslag 19:38:06
Skit!! Har gått och hållit tummarna för att min beställning från Nelly.se skulle komma idag men icke. Fick en bekräftelse i förrgår att "varan är nu skickat och ska vara framme inom 1-2 dagar". Dvs senast idag. FUCK!! Jaha, då har man alltså inget att ha på sig imorn. Kul. Tänkte göra ett sista försök och gå ner till ICA dit mina paket brukar komma och fråga om paketet finns inne. Har man tur så kanske...

Sjukt tråkigt... nu blev jag faktiskt lite ledsen till och med.... jag som ville vara tokfin imorn... ='(

Klänning Lindex, jeansväst BikBok och Cali...

Datum 2010-07-02 Klockslag 12:52:32

img_1362 (MMS)

Klänning Lindex, jeansväst BikBok och California Gurls i mobilen. ;) Sooommaaar!!

California Gurls

Datum 2010-07-02 Klockslag 11:25:26

Gomorron! =D

Det här låten är sommaren 2010 för mig, L-O-V-E!

 

 

 

Paket från Marie Serneholt

Datum 2010-07-01 Klockslag 22:47:15
Fick en avi idag och tänkte direkt att det var kläderna jag beställde från Nelly för någon dag sen. Blev rätt så paff när snubben på ICA plockar fram ett paket som inte riktigt matchade det jag klickade hem, men så klonkade det till i huvudet och bitarna föll på plats. ;)





Det var alltså grejerna från Smashbox som jag vunnit i Marie's tävling! =)
Supertack igen, Marie! Det är verkligen jättefina saker. Nästan så att man vill gå och sminka sig direkt... ;)

Nya örhängen!

Datum 2010-07-01 Klockslag 21:44:40
Beställde dom här örhängena från item.blogg.se för någon vecka sen och nu idag så dunsade ett litet paket ner på hallgolvet. I love them! Tydligen väldigt poulära och bärs bl.a. av Kenza, Angelica Blick och många andra. Fancy fancy! ;)

Mina egna bilder

 

Bilder från item.blogg.se

 

Kenza

 

Angelica Blick

Recension av Tobbe Trollkarl på Grönan

Datum 2010-07-01 Klockslag 20:48:56

Tobbe Trollkarl på Gröna Lund — en rolig halvtimme

1 juli, 2010

Tobbe Trollkarl och hans duktiga assistent Celina har endast kört programmet två gånger när vi sitter som åskådare dagen efter premiären.  Vi får se trettio minuters show med Tobbe i sin klassiska energiska stil presentera det ena skrattframkallande tricket efter det andra.

Tyvärr gick ridån isär lite för tidigt så publiken råkade få se när Tobbe just kommit ur duschen, men han fixade det. Sedan drog det hela igång med en klappvänlig inledning där alla barn direkt rycks med och Tobbe själv hoppar, dansar, klappar händer och skrattar och det gör publiken också.

Tobbe trollar med en stor packlåda och plötsligt dyker assistenten Celina upp ur den, han försöker få tyst på en bebis som skriker, men lyckas bara sådär. Han trollar bort en duk och en flicka hjälper honom att trolla fram duken igen, men innan dess hinner han skoja med flickan så att barnen i publiken vrider sig av skratt. Även om man känner igen en del av påhitten så rycks man som publik med av Tobbes energi och skrattar med honom.

 

En pojke hjälper till att plocka pengar ur luften innan Tobbe presenterar sin ”Illusione Impossible” eller något sådant, det var inte svenska i alla fall, men det var en häftig rutin och han trollar fram totalt nio stycken av samma sort.

Till sista numret lockas en mamma upp på scenen där hon sågas mitt itu i ännu ett häftigt nummer, och medan mamman ligger sågad i två delar dansar Tobbe och Celina till låten ”Det gör ont, det gör ont…”. Showen slutar i skratt och applåder från en nöjd publik som har sett ännu en show som vi kan rekommendera för den som vill ha en rolig halvtimme.

Över en kopp kaffe efter föreställningen berättar Tobbe att han redan har nästa års föreställning i tankarna. Man blir glad när man ser Tobbes föreställning, så årets utfärd som Ulla och jag gjorde från Lerum till Stockholm och Gröna Lund via Nyköping med Magi-Arkivet och Gertrud och Christer Nilsson är väl värd resan. Spelas måndag – söndag klockan 14.00 och 16.00 till och med 1 augusti.

Celina, Tobbe, Thorbjörn, Christer

Text och foto Conny Ray

Svävande kartongen som Celina produceras ur. Tobbe har ju blivit pappa!

Myntfångsten. Text på tröjan: ”Tobbe Trollkarl, snälla trolla bort min … ”

 

Artikeln hittar ni på www.magiarkivet.se

Haha, alla killars dröm... ;)

Datum 2010-07-01 Klockslag 17:11:54

img_1329 (MMS)

Haha, alla killars dröm... ;)

Jag och Tobbe har precis suttit och diskut...

Datum 2010-07-01 Klockslag 15:32:40

img_1337 (MMS)

Jag och Tobbe har precis suttit och diskuterat att vi har bannemig världens bästa sommarjobb! Upp på scenen och goofa runt oss i en halvtimma två gånger om dagen, folk är glada och i pausen kan vi sitta med en sån här glassbomb i handen. :) Visst kommer jag börja klaga när vi är uppe på show nummer 30 kanske, men det hör liksom till. ;) Jan också meddela att vi hade den grymmaste publiken idag nu kl. 14! Gud vad dom skrattade och skrek! Och nu är det dags att hoppa på't igen. Taggaaaaa! ;)

Varför bryta en vinnande trend; detta tog ...

Datum 2010-07-01 Klockslag 12:50:48

img_1327 (MMS)

Varför bryta en vinnande trend; detta tog jag på mig innan jag drog till jobbet idag. ;) jeansjacka och chinos GT, linne och väska Ellos, skärp second hand, converse och de vanliga smyckena från hm, cocoo och lindex plus mina nya favvoörhängen som jag tänkte visa upp för er strax. Och ja, det står fyra lådor med bärs till höger om mig. ;) Ett bud ringde på i morse och droppade av dom. Är till festen på lördag. Längtar!! :D

Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik