Party party

Datum 2008-09-06 Klockslag 13:37:02
Nu är det helg och ikväll ska jag på födelsedagskalas hos Linn (som går i min klass). Vet att Ida ska dit också så det kommer nog bli superkul! =) Tyvärr har Madde varit lite krasslig senaste dagarna, så hon hör av sig lite senare om vi ska ta sällskap eller inte.. Måste finurla ut nån kul present också.. hmm...

Måste egentligen korra idag till klasserna imorn (och på måndag).. känner mig inte så laddad bara.. än.. kanske kommer udner dagen.. ska ju faktiskt inte vara hos Linn förrän kl. 7 ikväll!

Förresten, hörde en jätteläskig sak för nån vecka sen! Tobbe och hans tjej Carolina var ju på semester på Jamaica när stormen rent ut sagt körde över dom! Läste i aftonbladet att dom mådde bra nu och så.. men shit vad läskigt! Hoppas verkligen att dom kunde njuta av semestern ändå efteråt.. usch!

Kändes skönt att komma igång med Feminine Vibe och Minivibe igår! Superduktiga och toksöta tjejer! Kommer nog bli en kanon-termin! =)

Appropå inget, Therese Carlsson som är ansvarig för daglinjen på Kühlers, sa igår att det typ är bestämt att vi ska få gå på sånglektioner i samband med linjen! JAAAAA!!!!!! =D

Jaha, om man kanske skulle ta och äta nåt... frukost/lunch typ... i vanliga fall så brukar jag ju faktiskt äta lunch vid den här tiden... brunch it is! =)

Tjoho!


Kommentarer
Postat av: linn

åh åh kan du inte lägga upp filmen när min grupp dansar på youtube också :)!

BTW, fundera noggrant på present nu :P!

2008-09-06 @ 13:53:43
Postat av: P U S S Y D O L L

Sv; Let's hope so! :D Fin bild på dig. :)

2008-09-06 @ 15:03:59
URL: http://pussydoll.blogg.se/
Postat av: Madde Padde

Å tackar! Denna bilden var inte så dålig heller :) nice!! Vem är de som ha fotat alla snygga bilder du har? Vi syns imorgon! Köss

2008-09-07 @ 18:46:58
URL: http://dealeine.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0