Seg, segare, segast

Datum 2008-08-28 Klockslag 08:43:30
Klockan är 8.40 och jag är uppe och flänger.. Nu ska jag packa ner kläder så att jag har ombyte till imorn, jag ska fixa min mackaronisallad med kycklingkorv och slänga ihop lite mellis att ta med och äta mellan klasserna. Phu..! Just det ja, måste ju för fanken äta frukost också! =)

Idag har vi dansmedicin med Anna igen. Skönt tycker jag, eftersom jag fortfarande är ganska så ovan att börja dansa och skutta vid den här tiden på förmiddagen. Efter det blir det jazz med Therese igen. Weii! =)

Och ikväll ska jag äntligen få träffa myskorven! =D Nu har vi varit ifrån varandra sen i söndags och det är inte okej! Känns som ett år typ! (i alla fall i Christians och min lilla mys-värld)

Nä, nu ska jag fixa klart med allt och sen åka till plugget! ;)

Ha det bäst idag!

Speachless

Datum 2008-08-27 Klockslag 22:07:07
Vi hade jazz med Therese idag... det är absolut inte alla som kan beröra en med koreografi, men jag höll f*n nästan på att bryta ihop av känslor när vi dansade till den här låten..! Längtar så sjukt mycket till imorn när vi ska fortsätta med den!

Ännu en till dansdag..

Datum 2008-08-26 Klockslag 23:09:24
Haha, jag kanske är jättetråkig och upprepar extremt mycket mig men JAG ÄR TRÖTT!! Men det gör inget för jag har så himla kul och lär mig massa nya roliga saker hela tiden! =)

Idag hade vi dansmedicin med Anna som är napprapat och dansare. Bl.a gick vi igenom skador, typ vilka faktorer som gör att man skadar sig mer och vad man ska göra för att förhindra det o.s.v. Har ju själv gått ett antal sånna där kurser om just skadehantering inom gymnstiken och har ju till och med hållit skadekursen för Lidingö Danscenters lärare, men man kan alltid lära sig något nytt och det gjorde jag verkligen! Är supermotiverad nu att äta rätt, äta på rätt tider, sova bra, ta hand om mig själv o.s.v! Superkul ju! =D

Efter det hade vi Hanna igen och pilates/styrka. Träningsvärken i magen och benen var en mysig liten touch.. ;) Men det känns faktiskt kul! Hanna är supergrym som lärare och man blir verkligen motiverad att ta i som f****n!

Efter sista klassen åkte jag och Madde in till t-centralen och jag shoppade lite nya danskläder - ett par lite tajtare mjukisbyxor att ha på jazzen och två par tunna långärmade tröjor (också bra till jazzen). För imorn kl. 10 ska vi faktiskt ha vår första jazzklass med Therese! Hoppas att jag hunnit vakna tills dess bara.. ;)

Ikväll har jag faktiskt också hunnit undervisa två stycken auditionklasser på L-ö DC, så nu är jag rätt så slut faktiskt.. Känner väldigt mycket för att lägga mig i sängen och läsa.. håller fortfarande på med Jenna Jameson-boken. Sjukt bra hittills!

Nä, sängen var det då.. slänger in en liten video på mig och mina två små heta älsklingar.. ;)

Natti natt!

Gonatt!

Datum 2008-08-25 Klockslag 23:13:35
Nu är jag mega mega mega mega trött!! Imorn blir det "dansmedicin" och balett dvs mer styrka! Yey! ;)

Och på kvällen är det audition som vanligt. Just det, om det är någon av mina auditionelever som läser det här så har första gruppen "Wow" med Kylie Minogue och andra gruppen "Stupid Shit" med Girlicious. See ya 2-morrow! ;)



Och ja, både Feminine Vibe och Minivibe kommer ha den här låten nu i höst... =)

Trööööött som fåååå...!!

Datum 2008-08-25 Klockslag 17:22:05
Hade min första dag på Kühlers idag. Först var det som sagt möte och frukost. Det var väldigt mysigt! =) Vi är 15 st i klassen dvs fullt i salen. Men det ska nog gå bra! Efter det hade vi pilates och styrka med Hanna (vår balettlärare). SATAN vad det var jobbigt! Men säkert galet bra för kroppen!

Efter det gick jag, Madde och Linndarriga ben (i alla jag!) bort till Dance & Gymshop för att köpa nya balettskor, och efter det tog jag och Linn en sväng mot diverse olika Stadium för att leta upp nya streetskor. Det blev precis dom jag ville ha! Yey! =D

Exakt dom här till och med!





Fina vavava??! ;)

Nä, nu ska jag iväg och hålla auditionklassCenter Stage. Haha, får se om jag somnar i stretchen eller nåt för det är verkligen helt gaaalet vad trött jag är nu! ;)

....

Datum 2008-08-25 Klockslag 00:20:55
Jaha.. då var man tillbaka på ruta ett igen då...

Gonatt...

Kräftmys

Datum 2008-08-24 Klockslag 23:52:09
Nu har Anna cyklat hem och jag är mätt och tjock som en ballong! ;) Vi har lyckats smälla i oss TVÅ paket kräftor! Whoa!



Bild 1: Kräftbordet nr 1!
Bild 2: Söta Anna är glad! =)
Bild 3: Jag är fortfarande proffs på att "heppa".. ;)



Bild 4: Yum yum yum yum!!!



Bild 5: Vi hade gjort det myspys också så klart!
Bild 6: Mer myspys...
Bild 7: Och Nickipicki är fortfarande glad!



Bild 8: Självklart avslutades hela kräftfrossandet med "Ben & Jerry's". MUMS!!! =D



Och imorn börjar jag skolan!! Weii! Såå skumt! Jag har inte gått i skola på fyra år.. FYRA år!! Vad har jag gjort hela den här tiden egentligen..? Aja, det ska bli så himla himla himla kul i alla fall!! Åååh vad jag längtar! Fast imorn blir det ganska så lugnt. Först är det morgonmöte och frukost och sen blir det pilates.

Wish me luck!

Bilder från Jocobs kalas!

Datum 2008-08-24 Klockslag 17:12:58


Bild 1: Födelsedagsbarnet Jacob!
Billd 2: Jag och Nat inser efter många fotoförsök att vi nog är snyggast så här.. ;)
Bild 3: Söta Johan
Bild 4: Johan och Nat försöker ta kort och jag kommer självklart och förstör.. ;)
Bild 5: Jacob tar foto och får med oss extremt koncetrerade Mario Kart-spelare!



Bild 6: Jag är lika charmig och snygg som vanligt.. ;)
Bild 7: Jag har ingen aning om varför vi ser ut så här.. Men Johan verkar ju ha koll på vad han gör i alla fall.. hehe..
Bild 8: Mario Kart-gänget.. fortfarande väldigt inne i spelet..
Bild 9: På väg hem.. =(



Bild 10: Jag och Nat börjar se liiiite slitna ut..
men å andra sidan kanske inte det är så konstigt med tanke på att klockan var runt tre på natten då...



Jag flummar, Nat flummar lite mer och Jacob känns lite skeptiskt till det hela... ;)


Självklart var det många många många fler på festen också, men jag tog bara korten på mig och dom jag känner.
Avslutningsvis kan jag nog säga att vi hade det vääääldigt roligt och trevligt! TACK Jacob och GRATTIS igen! =D

(just det ja, måste ju också säga att det är Nathalies bilder som jag snott!)

Gomorron!

Datum 2008-08-23 Klockslag 12:25:07
Igår blev jättetrevlig till slut! Tanken var ju att jag skulle träffa Anna, men hon kunde inte och då började jag fundera på vem jag kunde ringa istället. Fick tag på Nat och gullungen bjuder med mig på kalas till Jacob! Weii! =) Dom enda jag kände där sen innan var som sagt bara Nat, Jacob och Johan (bilden i förra inlägget) men vi hade verkligen jättetrevligt! Vi var bland dom som stannade längst och spelade Mario Kart på Nintendo 64. Hihi! Askul! =) Kommer sno lite bilder sen av Nat sen.. hennes kamera vandrade runt ganska så bra i lägenheten under kvällen.. ;)



Sen tog det en himla tid att komma hem, men hem kom jag i alla fall till slut! Skönt att tågen går hela natten nu..!
Och nu ska jag göra mig iordning och pysa iväg mot Väsby. Idag blir det mys mys myyyys!!


Kalas!

Datum 2008-08-22 Klockslag 19:52:32
Celina sms til Nat: "Heeej.. Vad gör du? =) Jag har tråkigt.. =( Vill fika! =) Puss puss"

Så nu ska jag på födelsedagskalas till Jacob! =)

Skriver mer sen!

Thingeling!



Nat, Jonas, jag, Jacob och Johan!

Tillskott i väskfamiljen

Datum 2008-08-22 Klockslag 16:17:13
Har ju glömt att berätta! Träffade Ida igår och fick hennes jättejättefina väska! =D




Tritoni

Datum 2008-08-22 Klockslag 15:35:40
Jag vill ha.. men nu är den slut.. buhu.. =(



Har inte använt klocka på flera år men den här är verkligen jättesöt! Så om det finns någon som är ägare till en sån här (som inte vill ha den längre) så råkar ju jag vara nagelteknolog... ;)

Omotiverad

Datum 2008-08-22 Klockslag 13:10:01
Blä.. seg dag.. grått ute.. grått inne.. måste verkligen koreografera idag.. får ta balett- och streetskorna imorn istället.. jag längtar till imorn.. jättemycket.. för då ska jag och babe ha klassisk dundermysdag med lite häng på stan och sen laga god middag och sånt...

Fast idag blir det ju faktiskt kräftor med mina kära föräldrar. Och sen kommer kanske Anna hit...

F-n jag har verkligen ångest för koreografierna i år..! Eller rättare sagt, jag har feting press på mig själv! Vill att allt ska vara bäst typ.. Vet att jag har hittat minst en låt till varje grupp nu, så det är väl bara att sätta igång...

Japp.. då kör vi..! ....hrm... lalala... Nä jag tror att det blir frukost först faktiskt..! Och sen blir det en promenad med pappa och Boogie.. SEN ska det koreograferas, OJ vad det ska koreograferas! ;)



(Min minsting-grupp för nåt/några år sedan...)

Nattuggla!

Datum 2008-08-22 Klockslag 02:00:23
Nä nu har jag varit uppe alldeles för länge igen! Måste försöka vänja mig att gå och lägga mig i tid nu om jag ska klara skolan. Ååååhh vad jag längtar till att skolan ska börja! Weii!! Shit.. trodde verkligen inte att jag skulle säga det igen någonsin typ..!

Imorn blir det först sovmorgon, sen ska jag försöka koreografera lite till nästa veckas audition på Center Stage som jag håller i. Till middag ska jag, mamma och pappa äta kräftor och efter det ska Anna och jag hitta på nåt kul! Antingen blir det kvällshäng med några av Annas kompisar eller så kör vi på en klassiker - mysfilmkväll!

Och nu har jag lyssnat alldeles för många gånger på Velvet's låt. Kommer sjunga den i sömnen nu...

Just det ja, måste fixa nya balettskor också... hm...

Men nu ska jag ringa babe och säga gonatt! =)

Velvet - Take my body close

Datum 2008-08-22 Klockslag 00:37:27

M-m-m-mmmm!! säger jag bara!! En till "maxa volymen och enjoy" - låt.
Lite sånt som jag skulle vlija göra med D'licious....




Också den här är sååå bra! Blanda dom här två och vips har vi D'licious-music! ;)


The Veronicas!

Datum 2008-08-22 Klockslag 00:07:25
Ååååhåååå vad jag äääälskar den här låten! Dan som tipsade mig.. shit va bra den är!

Skruva upp volymen på max och Enjoy säger jag bara!




Hela deras album är helt otroligt bra! Go get it!

Utmanad igen!

Datum 2008-08-21 Klockslag 23:57:25
Nu så blev jag utmanad igen av Aijda-paijda, (Ida) att lista 7 st bloggar jag läser dagligen.. hm.. problemet är bara att jag tyvärr inte hinner läsa så många.. men några kan jag ju lista! Kanske som sagt inte läser varje dag, men det är några jag håller lite extra koll på kanske man kan säga.. =)

Ida - Kollar jag ju så klart! Sweetypie!

Nat - Också medlem i den extremt fabulösa dansgruppen D'licious! ;)

Christian - Skriver typ aldrig.. men det är klart att man tittar till babe då och då.. =)

Navas - Kollar jag in ibland också.. Vi ska ju faktiskt bli klasskamrater nu också! =D

Jessica - Jättesöt tjej som skriver om mode och sånt! Absolut värt att kolla in!

Hm.. sen blir det svårt.. har ju flera stycken som jag tittar till lite då och då.. men jag har tyvärr inte så mycket tid att kolla runt annars... ska försöka bli bättre på det! =) Några andra bloggar som jag har på bloggkoll.se är pussydoll, shoppaholicmamman, stockholmstreetstyle, rockztar, martinis (som har grym klädstil!), sen kollar jag ibland på Blondinbella och Kissie (fast väldigt väldigt sällan).. men det är mest för att få skratta lite.. (Kissie's alltså)... ;)

En blogg som jag verkligen måste börja kolla in nu är Johans! Såg på Nat's blogg att han hade en... sen måste jag ju börja kolla Maddes också! Vi ska ju faktiskt också bli klasskompisar! =)

Och så måste jag jag självklart pusha lite extra för Eva som har gjort min jätefina bloggdesign! =)

Bilder från kryssningen

Datum 2008-08-21 Klockslag 21:33:40


Vårt jäääätemysiga rum som serverades med champagne.. ;)





Här promenerar vi runt lite på båten. Dagen innan var vi på soldäcket och badade och solade i sånna där "fejk-lampor" och avslutade med bastu.. det var gaaaalet mysigt! =)

Efter det blev var det dags för middag och sen gick vi "ut" och festade lite..! Hihi, vi hade jätteroligt! =D
Hela andra dagen gick vi bara runt och myyyyste.. =)

Och jag vill tillbaka med babe nuuuuuu!!!
Med andra ord är jag väääääldigt glad över min 23-års present från babe.. =)

Bilder från Mellbystrand

Datum 2008-08-21 Klockslag 21:00:32
Bilen...



Bild 1: Jag sover...
Bild 2: Babe spexar och är söt.. ;)


Framme i Mellbystrand



Bild 1: En av våra många myskvällar framför tv:n



Bild 2: Huset
Bild 3: Huset igen...


Köpenhamn




Bild 1: Utsikt från båten
Bild 2: Jag försöker se lite småsexig ut.. ;)
Bild 3: Jag och pappa har tydligen hittat nåt kul att titta på..

Tivoli






Bild 1 - 7: Vi knatar runt lite i området
Bild 8: Kön (som tog oss 30 min) till slänggungan
Bild 9: The Deamon!! Whohoo! =)
Bild 10 & 11: Ettt jättejättestort saltavattenakvarium där man kunde se
diverse mysko fiskar och hajar!



Bild 11: Bron över till Sverige igen
Bild 12 & 13: Hemma igen.. och Boogie får vara med på lite bilder.. =)


Båstad




Bild 1: Jag och mamma
Bild 2: Söta babe försöker passa in i omgivningen.. ;)
Bild 3: Pappa och Christian
Bild 4: Stranden.. det var verkligen inte varmt i luften, men folk badade ändå.. svenskar alltså.. ;)

Laholm



Bild 1 - 3: Jag och babe knatar runt lite med Boogie i närheten av mina kusiners hus


Countryfestivalen



Bild 1: Min heta karl provar cowboy-hatt.. för det måste man faktiskt ha på countryfestival!
*grrrrrrr* ;)




Bild 2: Han såg ut som värsta heta managern när han hjälpte min kusin Carl's band med musiken! ;)
Bild 2 - 3: Området där vi hängde..
Bild 4: Jag smilar på..! ;)

Tillbaka till huset




Tokmys med film, nachos och dippa i sängen! M-m! =)

Okej.. det är något fel på mig..

Datum 2008-08-19 Klockslag 11:21:14
Så fort jag är med Christian sover jag som en G-U-D! Inga problem att somna, vaknar nästan inget under natten, och på morgonen är jag utvilad och glad. Men så kommer då dom där nätterna när man sover själv. Alltså, min kropp är ju helt j-vla idiotisk ibland! Bara för att Christian inte ligger brevid mig så börjar jag få för mig saker.. typ lyssnar på massa konstiga ljud, spelar upp värsta skräckfilmerna i huvudet, börjar inbilla mig saker.. JAG ÄR KNÄPP!! Därför har jag sovit i knappt fyra timmar nu i natt. Fan va kul..


Men men..  i natt ska jag ju iaf sova i väsby så då kanske man kan få vila ut lite.. suck.. Nä ni, nu blir det badrummet, frukost och sen bär det av till DC.

Tjingeling! ;)

Fler underbara människor =)

Datum 2008-08-19 Klockslag 02:14:27
Har en elev som är helt underbar (också hon som gjort min otroligt fina blogg)! I ett av sina inlägg har hon skrivit om mig som inspiration och förebild. Gå in på http://stiiina.blogg.se/2008/august/en-av-mina-forebilder.html och läs mer om ni är nyfikna.. ;)

Idag kom jag och babe hem från kryssningen.. oh.. my.. goood säger jag bara!! Såååååååå mysigt och bäst och härligast och altt!! Har en miljard bilder från kryssningen och semestern i Mellbystrand som jag tänkte lägga upp sen när jag har lite mer tid. Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig för klockan ett imorn ska jag träffa Dan och korra till lektionen på Balettakademien kl. 19 där jag ska assistera! Weeii!! =D

Sen på kvällen blir det pendeln ut till Väsby för jag och babe saknar varandra redan alldeles för mycket för att vara hälsosamt..! ;)

Natti natt!

Myskväll

Datum 2008-08-16 Klockslag 00:23:08
Sa precis hejdå till Anna.. stackarn måste cykla hela vägen hem, plus att hon ska upp kl 6 imorn! Galna tjej.. ;) Var verkligen jättelänge sen vi sågs eftersom våra semestrar har gått om varandra och så.. Det blev en klassisk Kvacki-Petri-kväll.. ;)



16 år tillsammans and still going strong!
Love U hunbun! =)



Imorn blire myy-hyyys med babe! Chrstians kompis som jobbar på Spyanfiiiiiina Stureplaaan har skrivit upp oss på listan, så vi ska dit och hälsa på honom. =) Usch, jag har extremt j*vla svårt för hela Stureplans-grejen... när man var yngre (och tyckte att allt var coolt typ) så känns det som att man bara hängde där hela tiden typ.. men nu var det vääääldigt länge sen jag satte min fot där... Känner mig inte bekväm med hela grejen bara. Folk är bara dryga... Men nu är det ju egentligen skit samma, för jag är där med babe och våra vänner så då spelar ju det andra faktiskt inte så stor roll. Det blir vad man gör det till! =)

Sen på söndag blir det "Tha Cruise of Goooos"!! =D Guuuud så jag längtar!! Fick det i födelsedgspresent av min käre karl att åka på kryssning och bo i "Paradise Suite"!! Längta längta längta!!!

Nä nu känner jag att jag är lite sugen på att fortsätta läsa min bok.. Jenna Jameson's självbiografi. Den är faktiskt riktigt bra! Kan göra en mer ordentlig recension sen när jag läst ut den. ;)

Nya naglar

Datum 2008-08-15 Klockslag 19:56:00
Ja om ni undrar vad det är på bilderna här under så är det mina nya fina naglar! Har inte haft fransk på nästan ett år, så det fick bli det! =)



Sitter och väntar på Anna nu, så jag tänkte slänga in lite bloggtrams så länge.. ;)

Ååh jag äääälskar den här låten! Vi gjorde den på auditionen till Kühlers, men jag hade redan bestämt långt innan att jag ville koreografera den till min Mini Vibe. Tror den kommer så sjukt cool!



Klass med Dan

Datum 2008-08-15 Klockslag 12:29:08
Gomorron! =) Sov ut lääääääänge idag.. skönt.. väldigt skönt faktiskt..! Igår kväll när jag kom hem halv 1 typ, så satte jag mig ner och skrev ett inlägg som inte gick att publicera för att bloggen började knasa. Som tur var hittade jag det nu på "arkiv" så jag lägger ut det nu istället! =)




I'm alive!!
;) Nä men seriöst känns det som att dansaren i mig har legat lite gömd den senaste tiden.. men nu ni! Tog klass för Dan då som sagt på DC's öppet hus. SATAN vad det var varmt!! Men åååååh så roligt och framför allt skönt att vara igång igen! Blev övertalad (igen) att ta klass för Dan på Ackis nu på tisdag. Känns som att det kan vara ganska så bra att köra igång lite smått nu innan Kühlers börjar med buller och brak!

Å sen var det framför allt galet kul att dansa med Dan, Ida, Nat och Daniel! Sen lyckades jag också övertala Karin från min gamla dansgrupp G-Force att springa från Bounce-klassen till DC. =) Och eftersom vi hade så väldans trevligt så gick jag, Nat och Daniel till ett café efter klassen och hängde där ett tag till. Sen blev det tunnelbanan och bussen hem och nu sitter jag här! =)

Imorn ska jag verkligen försöka fixa mina egna naglar som är KATAAARRRR!!! Pinsamt ju! Och jag ska vara nagelteknolog.. suck.. Aja, på kvällen ska jag och Anna leka! Wohoo! =) Har vi inte gjort på jäääättelänge! Mysmys!

En liten dans från förra terminen med mina nybörjar streetare på Center Stage..

Myror i kroppen!

Datum 2008-08-14 Klockslag 16:19:16
Jag flyger fortfarande runt på små dansmoln sen igår! (eller så kanske det är kaffet jag satte i mig i förmiddags...) Nu börjar saker och ting verkligen falla på plats igen! Hurra! =)

Idag satte jag och Christian klockan på 9, gick upp och slängde i oss lite frukost för att en timma senare möta upp Christians mamma Ewa vid pendeln. Vi har haft det såååå mysigt! =) Fast jag var tyvärr lite borta i huvudet, förmodligen på grund av min extremt dåliga sömn igår natt.

But anyway, vi började med ett besök på Jam där babe skulle köpa strängar till den nya gitarren som är på leverans. Efter det blev det en snabb kaffepaus och sen bar det av och runt bland diverse olika inredningsaffärer. Guuuud vad vi drömmer oss bort till lägenheten hela tiden! Och det roliga är att vi har EXAKT samma smak på inredning!! Till och med Ewa kommenterade det, och vi är absolut övertygade om att vi kommer få den mysigaste lägenheten ever! =)

Sen blev det lite lunch. Jag åt en hälleflundra med potatismos och skirat smör. Eeh.. aaaah.. det var sjuuukt gott! Sen blev det fler affärer, en till fikapaus och sen var vi tvugna att skiljas åt, för kl. 5 ska är det nageldags. Och nu när jag kom hem blev jag övertalad av Dan att komma och dansa för honom på DC 20.45 - 21.30. Var jättelänge sen nu så det ska bli grymt kul! =D Vi ska köra till den här låten så nu ska det pluggas... ;) Sho så länge!

JAG KOM IN PÅ KÜHLERS!!!

Datum 2008-08-13 Klockslag 15:32:04

JA JA JA JAJAJAJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Då har jag inte haft ont och mått dåligt i onödan iaf!! ;)

Vilken j*vla tur det har varit! Shit.. men nu är det alltså klart, jag ska gå på Kühlers ettåriga daglinje! Wiiiiiii!!!

Den 25:e sätter det igång, vilket betyder att det är knappt en och en halv vecka till "skolstarten".. Sen blir det inga fler långa sovmornar för min del (iaf inte på vardagar ;) ). Men jag tror verkligen att jag behöver det här. Kommer bli grymt skönt med lite organiserade dagar!

Och nu ska pappa hjälpa mig att söka lite olika dans-stipendier. Plus att jag kan börja söka lite jobb nu "på riktigt", eftersom jag vet hur mina dagar ser ut. Känns så otroligt skönt att få tillbaka kontrollen över mitt liv!!




(här ser man mig till och med i slowmotion! De ni! ;) )

Träningsvärk mina damer och herrar...

Datum 2008-08-13 Klockslag 12:00:38
Jepp.. träningsvärk var det här.. somnade någon gång efter kl. 4 i morse och vaknade typ halv 11 av att jag inte kunde sova mer tack vare den mysiga träningsvärken.. ja, någon Bounce-klass blir det ju knappast idag om man säger så..

Fast en sak som fick det att bubbla till i kroppen på mig i morse (på ett bra sätt) var när jag kom på att jag ska hem till min finfinaste karl ikväll! =) Weiii!! Har saknat honom så mycket senaste dagarna att det kännts i hela kroppen! Kommer inte kunna sitta still på pendeln på väg till Väsby ikväll.. ;)

Nä, om man skulle ta och slänga i sig lite frulle kanske....

Förresten, imorn ska jag, Christian och hans mamma ha mysdag på stan! =) Sen på kvällen är det kund-dags..

Frulledags!

Insomnia

Datum 2008-08-13 Klockslag 01:26:37
Jag kan inte sova..
 Har för många tankar som flyger runt i huvudet..
Ändå så kan jag knappt hålla ögonen öppna..
Kroppen känns däremot som Hacke Hackspett på julafton..



Känns typ som att jag svept i mig fem koppar kaffe och tio redbull..
Jag vill sooovaaaa!!

Förstörd i kroppen..!

Datum 2008-08-12 Klockslag 22:56:33
F*ck säger jag bara! Det var alldeles för länge sen jag dansade och tog klass nu känner jag.. sheiße!!

Först var det streetkombo.. i början funtade jag seriöst på att hoppa av allt.. jag fattade ingenting! En bra bit in i klassen började seghuvudet komma ikapp och vips satt hela koreografin.. skumt det där..

Efter det var det dags för jazzdiagonaler och jazzkombo.. gick helt okej faktiskt.. med tanke på att jag som sagt knappt tagit ett steg på säkert tre-fyra månader nu.. (mår dåligt bara jag tänker på det..). Jag hade nog kunnat sätta kombon bättre än vad jag gjorde, men i slutet av lektionen hade jag pressat mig själv så hårt att jag knappt kunde stå upp och kände hur det började röra runt oroväckande i magen.. hallå, jag mådde illa för att jag tagit ut mig så hårt! Va??!! Jag måste ju verkligen komma igång snart igen.. pinsamt!

På vägen hem smällde jag i mig två alvedon och sköljde ner det med en Gainomax.. jag hade så sjuuukt ont i kroppen! Ni vet så där när man har jättemycket feber och muskelvärk..? Så, bara det att jag var mitt i stan och hade en bit kvar hem.. hade typ lust att börja gråta..! Men snälla mamma hämtade upp mig på Ropsten, sen satte jag mig på golvet i duschen en bra stund och spolade varmt vatten över mina stackars små muskler tills det började kännas lite bättre iaf, och illamåendet började försvinna.. jösses.. vad man ska stå ut med va..?

Sen blev det tacos! Och nu ikväll har jag och Christian suttit på varsitt håll och kollat in möbler och sånt mysigt som vi skulle vilja ha till vår lägenhet. Läntar så att jag nästan spricker!! =)

Nä, nu blir det sängen.. och imorn kanske det blir klass för AmbraBounce Summer Camp.. får se om jag har några muskler kvar att använda imorn.. ;)

Slänger in en liten video.. fortsättningen på "So you think you can dance" - trailerna.



Gonatt!

Tillbaka!

Datum 2008-08-11 Klockslag 22:31:37
NU är jag hemma igen! Och vi har haft en helt magiskt mysigt och trevlig semester! Mamma, pappa, Boogie, jag och Christian hyrde ett hus nere i Mellbystrand och softade runt så att det stod härliga till! ;)

Vi tog också en tur ner till Köpenhamn där vi åt smörrebröd och danska wienerbröd och avslutade med TIVOLI!! =)

Lite bilder som jag hittade på google...



Jorå.. klart att vi åkte "The Deamon" och den där andra släng-gungan som var så hög att man såg den långt innan man ens visste att man var i närheten av Tivoli..! ;) Meeeeen guuuuuud så rolig the Deamon var!! Den läskligaste nerförsbacken jag varit med om som gick rätt in i en loop som gick rakt in i nästa, som avslutades med en twist och därefterslängs man in i värsta spiralen!!!!!! AAAAAA!!!! Det var sååå kuuuul!!!!

Och så åkte vi självklart den gamla trä-bergochdalbanan som faktiskt hade mer trysch in än vad vi förväntat oss..! ;)

Sen har vi självklart hälsat på lite släkt och sånt, och så var vi till och med på en Country-festival där min kusin Carl spelade banjo och fiol i ett countryband. Han var självklart bäst! *stolt kusin* ;)


(Carl längst till vänster)

Och babe ville inte vara sämre han så det blev cowboy-hatt och sen hjälpte han faktiskt Carl's band med ljudet. Han såg ut som värststa heta managern... ;)


*Grrrrrrrrrrrrrrrr* ;)

Sen gjorde vi en himlans massa andra mysiga saker också, och VIPS så satt man här igen.. suck.. men jag har lite fler spännande saker framför mig nu.. får se hur det går..


Bilmys med Boogie och Baloobie

Mail idag...

Datum 2008-08-02 Klockslag 14:14:30
"Hej Celina & Tobbe,     (Cc: Tobbe's hemsida...)
 
tack för en suverän show igår på Gröna Lund!!! (Tors 31 Juli).
Ni var helt underbara, vi skrattade och bara häpna hur ni orkade *smile*
men framför allt var det så proffsigt!
Skön musik (genomtänkt till numrena hörde jag...),
å så läckert dansat, (va avis man blir, är som ett vedträd själv...)
Det var ju inte bara skitkul, man gick därifrån med tankar som:
"Hur fasiken gjorde dom det där... !!!!????"
(tänker i första hand på mynten Tobbe joxa omkring med & lådan du försvann i...)
Å så skall det väl vara, det var ju trolleri, kanon, snyggt!
Men skitjobbigt, hur funkar det liksom, grrr! ;-)
 
Ni var riktigt bra tillsammans!
 
Ja, jag vill bara ösa superlativ över er, för ni tog er även tid till
ett foto efteråt innan ni jäkta vidare, å jag fick till bilden så bra :-)
(ni + min dotter Linnea, som e jättemallig...)
Hoppas ni inte misstycker, men jag lade upp den på "snack", aftonbladets sida,
vilket ni kan se här...
http://snack.aftonbladet.se/viewAlbum.action?userId=1405
(Hojta till om ni inte vill vara med där)
 
(jag har lagt upp bilder å filmer där, på en del annat man fotat & klippt ihop)
 
Ha det bäst, för det är ni!
MVH - Tomas"


Blev så otroligt glad när jag läste det här idag! Att det finns så underbara människor... =)




Har hänt en himla massa annat också de senaste dagarna, därför har jag varit ganska så dålig med uppdateringen. På onsdagen efter grönan blev det panikrep med Nathalie, Jonas och Jakob inför ett Pride-gig med Jonas Hedqvist som tydligen skulle vara dagen efter. På något undeligt sätt lyckades vi fixa klart allt, så på torsdagkvällen var jag först på avslutningsmiddag med Tobbe och Erik, och därefter bar det snabbt av till Slussen där vi skulle uppträda. På något ännu mer underligt sätt så lyckades vi sätta allt och det blev till slut en jättebra show!

Igår var sista dagen på grönan. Både skönt och lite sorligt.. Klockan fyra showen blev inte lika galen som de andra åren, men lite bus blev det ju.. t.ex. att duvan Harry magiskt förvandlades till popcorn och lite sånt.. ;) Efter det stanna jag kvar med Nathalie och Jonas och sprang runt som barn mellan alla snurrande och flygande saker..! Vi skrattade så mycket så vi visste knappt var vi skulle ta vägen! =)

På kvällen sen blev det übermyskväll med babe. Tortillas som huvudrätt och chokladfondue med jordgubbar och champagne till efterrätt.. inte helt fel.. ;)

Och nu sitter jag och väntar på at Bea ska hämta upp mig. Hon ska giga ute i Borensberg vid Götakanal och jag ska fixa med ljudet (play, stop o.s.v... ;) ). Imorn blir det lite nagelkunder och på måndag blir det SEMESTER!!! Åååååh vad jag längtar! Babe har till och med lyckats fixa med tv-skärmar som man kan ha i bilen och kolla på film med. Fett nice! ;)

Uppdaterar snart med lite bilder från de senaste dagarnas äventyr..

Ha det bäst så länge! =)
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik